Sziasztok!
Éjfél körül értem haza, tökjót dumáltunk a barátnőmmel.
Tegnapi CTG-n minden rendben volt. Találkoztam a szülésznőmmel is, ő csinálta a vizsgálatot.
Érdekes, mert meglátott és rögtön leesett az álla, hogy te jó ég mekkora gyerek lesz ez (a hasam méretéből vonta le a következtetést).
Móni,
a szülésznő választás-fizetés részéről nem tudni mi lesz. Viszont ami biztos(nak tűnik) az az, hogy aki júli 1 után szül, azzal már valószínű, hogy megfizettetik, ha
a saját dokiját szeretné behivatni a szüléshez.
Szilvi,
Te jó híreket kaptál dok ügyben. Ez rendes húzás, hogy nem írja el ügyeleti időnek, ha behívják.
Rita,
részemről is minden elismerésem, nem semmi, hogyan állsz helyt!
És ha a dokid nem tud menni a Jánosba mihez kezdesz? Szülsz az ügyeletben a Jánosban? Persze, ha a legrosszabb esetet nézzük és nme változik addig a degenerált álláspontjuk.
Nem buta a kérdésed.
A sebészek plasztikának hívják, de azért nem egészen ez az.
Vesemedencében van egy tágulat, amit Vikinél az okoz, hogy ahol a vizelet becsatlakozik a veséhez ott van egy szűkület, és a műtét
ezt hivatott megszüntetni, ezáltal egy idő múlva (pár hónap) a vesemedence tágulat is szépen visszahúzódik és nem károsodik a vese. Ha lehet, akkor endoszkóppal csinálja a doki, de ha nem sikerül ígyí megoldani kénytelen vágni egy centiset.
És lóg vmiféle katéter majd belőle pár napig
, amitől különösen parázok.
Minnél nagyobb a gyerek, annál inkább van sansza az endoszkópnak, pici babáknál szinte lehetetlen állítólag. Szóval az idő is nekünk dolgozik.
Móni,
hát kiváncsi leszek mikor szülök.
Tegnap míg benn voltam 2 baba is született.
Petra,
persze, hogy lehet szopi a homeósok mellett.
Nelli,
nagyon örülök, hogy Domcsival kapcsolatban is pozitív híreket kaptál!
:)
Ma 19 fok lesz állítólag, nyomulunk ki a kertbe, meg ma megyünk a dínós kiállításra, az a baj, hogy rohadt messze van, és péntek du.. majd dugulunk a kocsiban, azt se tudom hogy menjek oda.. majd eg kell néznem.