Új privát üzeneted érkezett!

Képek :)

Kép Kép Kép Kép

Kép
edó75
 
 


képek a lakásról
Kép Kép Kép

Kép
edó75
 
 


Babszy, jó, h itt is jelentkeztél!

Edó, mekkora barna szemek! gyönyörű Peti! És a ház, hát az vmi meseszép, a konyha színei teljesen az én színeim! A fürdőszobátok is gyönörű, most már csak azt áruld el,h mitől cseppmentes az üveg?????!!!!!

Kép
seriff
 
 

 
 

Seriff? Milyen üveg? :oops:

Kép
edó75
 
 


Ági, boldog szülinapot neked is. Szégyen, de én ezt nem is tudtam, hogy ennyire egyidősek vagyunk. És hogy én voltam, akit először megláttál.... :lol:

Orsi, Lucabébi tényleg úgy megnőtt, nekem is egy picibaba emléke lebegett előttem, de aztán rá kell jönnöm, hogy az már inkább Ádika... :)

Serfi, Edó, úúúgy megnőttek a gyerekek, jajjj, én már látom, hogy olyan gyorsan nagyok lesznek.

Ancsa, aztán gyorsan azzal a beszámolóval, és legyen benne sok orángután. :) :)

Orsi, jaja, egyedi darab lesz, remélem tényleg. :) :)

Most mennem kell, vacsiidő, pusssz
Vendég
 


Ott sorakoztuk a csecsemőosztályon biztos nagyon közel egymáshoz. De szerintem te hangosabban sírtál :D .

Öröm látni a sok képet, Luca már gyönyörűen tartja magát. Petya továbbra is stipi stop. A ház is jó lesz, majd a fiatalok ott laknak, persze nektek Edó gondoskodnak egy kis garzonról. Ok. Hülye poén. Szerintem Orsi a fürdőszoba zuhany üvegére gondolt. Serfi, Edó a húsvéti nagytakarítás után csinálta ezeket a patyolattiszta képeket.

Tényleg Petya mondta a húsvéti locsolóverseket?

Serfi, most rendeltem Olaszországból is ruhákat. Kiváncsi vagyok milyen lesz. Ja és kértem, ha lehet nyomják meg kislány rucikkal. (Persze úgy sem fogják, de hátha.)

Ancsa, hát megjöttetek, szépen csendben. Jó lenne, ha mesélnél nekünk, mert én 2 éve tengert sem láttam. (csak a magyart). Az sem volt rossz, de már vágyakozom a messzi külhonba (csendben jegyzem meg, egy kicsit egyedül, pihenni) :oops:

Kép
agianyu
 
 


Edó,ahan a zuhanyfülkére gondoltam!

Ági, ruciknál gondolj rám is(ha csak Dia le nem stoppolja őket :wink: :lol: )
Te, ezzel hogy bizniszelsz?

Kép
seriff
 
 


Jajj, Edó, ez a ház tök szép, gyönyörű. :) Irigy-irigy, bezony. :)
Mi most megint Gödöllő irányába nézegetünk, de már inkább nem mondok semmit sem... :roll:

Ági, tuti (hangos sírás) :lol:

Csajok, Benyóból kitört az akarat. De nem gyengén...visít, ha valamit nem szabad. És úgy be tud idegesedni, hogy kidagadnak az erei a fején, és már többször mérgében beleharapott a faasztalba. :shock: :shock: (mondjuk egy olyan anyuka után, aki a küszöbbe harapott mérgében, tulajdonképpen nem is csoda...)
Dehát muszáj néha határt szabni, nem hagyhatok a béke kedvéért mindent rá, kezdi próbálgatni a szárnyait, háááát, szép időszak lesz, már látom. 8)
Vendég
 


Eszti, hát hajrá, most mondhatnám,h nem tart sokáig, de akkor hazudnék, és azt is,h ennél nem lesz rosszabb, de ez sem igaz :( ..Azért ne add fel!

Na és mesélj,hogy sikerült az eljegyzés?

Kép
seriff
 
 


Úgy látszik rajtam kívül mindenki tudta, hogy ilyenkor tömeg van Hollókőn. Láttam én a programot, de nem hittem volna, hogy ennyi embert érdekel.

Edó, ez nem is igaz. Fogadjunk, hogy egy prospektusból vágtad be ide ezeket a képeket. És ezek a gyönyörű barna szemek! Nagyon helyes kiskölyök!

Esztikém és a minifogak hogy bírják ezt a rettenetes akaratot? És a faasztal? Lehetnél egy kicsit bőbeszédűbb: Milyen lesz a csodagyűrűd? És meglepődtek rendesen mutterszkiék?

Bogi, hogy bírja bratyó az új felállást? Akarok veled beszélni, ha nem zavarlak. Tegnap felmerült, hogy nyáron Ausztriába mennénk nyaralni. Víz is legyen hegy is legyen. Ti valami ilyesmin voltatok múlt nyáron , nem? Mi a skype címed és mikor jó, ha hívlak?

Dia-Kata hol vagytok?

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


És Serfi, mit csinál most Králik Timi?

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Csajok, itt van anyósom és apósom. SZORÍTSATOK! Eddig még nem volt semmi gáz, de szombat még messze van. Jaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjj!

Kép
agianyu
 
 


Ági, Te jó ég! Ez az első találkájuk Julikával? Szorítunk!

Orsi, K.Timi kérdést passzolom,annyira nem merültem el a Vele való levelezésben :wink: Még a címe sincs meg,h a céget tudnám...de vmi céges ügy miatt nem tudott végül jönni.
Ilyen osztrák helyet mi is tudunk Katával :wink: : das urbisgut hotel

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Próbálok egy gyorsat így ebéd után...emésztenem kell :)

Ági, ne izguljál már előre! Nem sokat látod őket! Inkább azért izgulj, hogy ne kapjon Julcsika valami csoda masinát, ami nonstop zenél :wink:

Eszti, azért asztalt még nem kell cserélnetek, ugye? Egyem is meg Benyófit, már el is képzeltem, hogy ül, és rágja a sarkot. De legalább levezetődik a méreg?

Most sajna képeket nem tudok tölteni, mert nincs nálam, majd otthonról. Röviden annyit, hogy Malajzia szuper hely, szuper emberekkel, rengeteg látnivalóval. Inkább természeti szépségek vannak, nem kultúrálisak. Rengeteg állatot láttunk, van olyan, ami csak ott él Borneón, nagyon nagy élmény volt. Voltunk tengernél, másztunk helyet, túráztunk dzsungelben, mászkáltunk városokban...minden volt.

Az időre nem volt panasz, esett párszor, de nem volt vészes. Viszont rengeteget sütött a nap, 35 fok, 90-95%-os pára. Kemény volt, de jól viseltük. Na amikor esett, akkor nagyon esett. :?
Kaja isteni volt, ettünk sok indiait pl. merthogy sokféle népség él arrafelé, sok kínai, sok indiai. Vegyesen vannak, különböző vallással, de békésben éldegélnek egymás mellett. Érdekes volt.

A tenger olyan színű volt Serfi, hogy besz...rsz (a Te szavaiddal élve), tele halakkal, igazi élmény volt snorkelezés közben 7 db kb. méteres napoleon hal közeledte, rengeteg korall, csodálatos élővilág. Mindez 28 fokban a vízben, 35-ben kint. :roll:

Az út nagyon hosszú volt, azt hittem nem érünk oda soha, vissza még rosszabb volt, törölték a járatunkat, így Szingapúron és Londonon keresztül jöttünk vissza.

Egyszóval frankó volt az egész, mindennel szerencsénk volt, sokat pihentünk, aktívan és passzívan is, mindenkinek ajánlom ezt az országot. Kuala Lumpur igazi nagyváros, felhőkarcolókkal, gyönyörő parkokkal, és 11 emeletes plázákkal. Mondtuk is, hogy a Westend elbújhat a fenébe mellette :wink:

Na de most a reality van kérem szépen, meló hegyek. Viszont a tavaszt meghoztuk, jelentem, mostmár visszafordíthatatlanul szép idő van, kertemben tele tulipánnal. :) Imádok rájuk nézni, és ezzel pár szomszéd is így van :)

Sajnos nem olvastam még vissza az előző hetek terméseit, Bogi nektek innen is még1szer sok boldogságot!

Eszti, tőled várjuk a hétvége beszámolóját! És gratula az új melóhoz, igazán ígéretesnek hangzik.

Orsi, szépek vagytok a szélfútta képen, mekkora már Lucababa is!

Kata mikor írt utoljára? Mit csinál mostanában?

És Dia? Remélem, kis barátnőm és hős tesója is jól vannak.

Edó, a fiad a szemeivel és a dumájával fogja bolondítani a csajokat! Nem is kell sokat várnod erre!

Most mennem kell, sajnos dolog van. Vigyázzatok magatokra!
Puszi
anniecoe
 
 


Anikó, olvasni is gyönyörű volt. De beszámolód olvasva egy kicsit én is Malajziában érzem magam, mert jó sok állattal találkoztam én is az utóbbi időben. (Jaj, most nem is a rokonságra gondoltam).
Egyébként már tegnapjöttek. Nem is tudom, hogy fértek be a kocsiba, annyi ajándékot hoztak Julcsinak. De egyik sem zenél, csak hatalmas helyet foglalnak. Többfunkciós játék babakocsi (mózeskosaras, fektethető, dönthető, alig éri fel Julcsi.Egy majd félméteres baba, jól passzol a babakocsiba, bicikli nagyon csicsa, és több mázsa ruha. A plüss macit majdnem kifelejtettem. :oops:

Szóval eladó lakást keresek, ahova befér ez a sok minden!

Kép
agianyu
 
 


Húha Ági! Akkor már most keressünk garzont? :lol: Petya tényleg mondott locsolós verset, kettőt felváltva :)

Ancsa! Tényleg nagyon szép helyen járhattatok, még így kép nélkül a leírás alapján is!

Én most össze vagyok keveredve! Eszti! nem most hétvégén lesz az eljegyzés?

Serif! A cseppmentes üveg nem cseppmentes ám :? csak jó képet csináltam és tényleg nagytakarítás után készült :)

Orsi! ha lesz időd leírod a sütireceptet?

Kata? Dia?

Kép
edó75
 
 


Edó, te tudod jól, most lesz az eljegyzés, hétvégén, szombaton. :)

Ancsa, de jó, hogy írtál, de a képes beszámolót nem úszod meg, légyszi, nagyon gyorsan tegyél fel képeket, a beszarás tengerről is, meg az állatokról, dzsungelről, mindenről!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Ági, hogy megy az anyóstalálka? :wink:
Te hogy beszélsz velük? Lengyelül?

A fiam narancsot vacsorázik....ez is az akarat egyik jele, hogy most már nem eszik meg ám akármit. Próbáltam paradicsomos tésztát (nagyon fincsi), spenótot (ez is), mindkettőt szereti, végül maradt a narancs....nekem aztán tök mindegy. Eljutottam odáig, hogy nem fogok 3 félét kínálni, ha éhes, úgyis eszik, ha meg nem, akkor tök mindegy.... :lol: :lol:

Most először kezdem azt érezni, hogy a gyerekem most már tényleg nem baba, hanem önálló akarattal rendelkező kisfiú, kezd nőni, és valóban Serfi, nem számítok ennél könnyebbre később sem. :lol: :lol: De azért imádom.... 8)
Vendég
 


Őszinte kell, hogy legyek, egészen simán és problémamentesen telnek a napok. Anyós nagyon tisztességesen viselkedik, egy szavam sem lehet. Játszik kitartóan Julcsival, nem szól bele a nevelésembe, mindent megkérdez, hogy szabad-e, időben lelépnek, szóval eddig nem rossz. De továbbra sem bánom, hogy nem egy utcában lakunk, kell a tisztes távolság. Még azt is elfogadja, hogy nem az ő főztjét adom Julcsinak. Persze lehet, hogy a férjemnek osztja az eszet, de én azt legalább nem hallom.

Kép
agianyu
 
 


Edó mi majd összeköltözünk, és sopánkodunk, hogy milyen hülyén nevelik az unokánkat.

Kép
agianyu
 
 


Húú de messzinek tűnik ez még..

Kép
edó75
 
 


Edó, pedig nincs is olyan messze, én már látom. :)

Képzeljétek, úgy meg vannak velem elégedve meló ügyből kifolyólag, hogy az új honlapot is én fogom írni, szerkeszteni, már ami a tartalmi részét illeti. Tök büszke vagyok magamra, meg tök élvezem újra a melót. :)

Ági, azért szerintem tök normálisak, amiket írsz róluk. Ennél csak rosszabb lehetne, szerintem. :)

Kata, merre vagy???
Vendég
 


Ancsa, hát írígy-írígy,ha lesz egy kis képed nyosad a képeket!

Eszti, mi is büszkék vagyunk Rád! Kajával én már rég így vagyok-voltam, csak éppen manapság már közli, h még ezt is,vagy azt is akar ....(este 10-kor, nokedlit :roll: )

Ági,na látod, nem is olyan rossz,és hol alszanak???Tényleg, milyen nyelven beszélsz Velük? Após?

Edó,aha, lehet,h nem is cseppmentes,csak még új :wink: :P :D ?

Dia, mesélj milyen az Ádi élőben???? Cipelted kicsit? Pehely súlyú még?

Kép
seriff
 
 


Este 10-kor nokedli :D :D :D :D :D
Vendég
 


Na nem álltam neki....

Kép
seriff
 
 


mondtam nincs,délben megettük, a reakció: "főzzünk"

Kép
seriff
 
 


Nanááááááá :P
Vendég
 


Eszti! Kalssz! ügyi vagy! veszek is egy DF-et.

Serif! este 10-kor nokli? akkor még fent van Hanna? húha...

Kép
edó75
 
 


Ági, volt már panasz anyósékra, azért tartottál így tőlük? Velük találkozol fényévben egyszer nem? Lehet, hogy még ez a korosztály is képes a változásra. Az én anyósom kifejezetten visszavett. Egész sok levegőhöz jutunk. Az a trükköm, hogy mindenre bólintok, nagyon jó ötlet, igen, átgondolom, aha, lehet,persze-persze, aztán úgy csinálom ahogy nekem tetszik. (Jó, néha nagyon nehéz, vagy nem is sikerül) :roll:

Esztike DF és még?

Ancsa nagyon klassz lehetett, tökre el tudtam képzelni, de azért biztos felülmúlod majd a fotóiddal.

Serfi és mit tud ez az Urbisgut hotel. Meg mit javasolsz melyik tájékra érdemes menni? Tegnap böngészgettem a szállásokat, de olyan rosszul lettem a németül olvasástól -hála fraudoktotrönkölnek- hogy felmerült bennem, hogy talán nem is olyan jó ötlet német nyelvű területre menni.

Szegény Luc, élete első betegségét megkapta. Nátha: takonyszívás óránként, de utálja, Istenem, de nincs láza szerencsére. :(

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Lucnak jobbulást!(egyébként a láz nem ellenség)
Mi remekül boldogultunk német nyelvtudás nélkül Katával :lol: ...
Mit tud? Van egy medencéje, jó nem úszó és nem nagy, van egy csomó szauna-gőzkabin-aromakabin stb-je, isteni kajája, pingpongasztal, csocsó,biliárd. Igazából nem ismerem Ausztriát, csak síelni voltam még...

Edó, hát Hanna már csak ilyen, a későn hazatérő Apája miatt alakult ez így, nyilván változik majd a bölcsivel, de jelenleg ha Ő 8kor aludna, nem találkoznának....

Kép
seriff
 
 


örülö, hogy van még gyerek Julcsin kívül, aki este 10 órakor fekszik.

Orsi, eddig csak konfliktusok voltak. De anyósom pár évvel ezelött bekerült a pszichiátriára, ott valószínűleg rendbe szedték. (Fél évet töltött bent), de a kezelés tovább is tartott. Mániákus depresszió azt hiszem. Iszonyat volt. Én a kezelés óta nem találkoztam vele, de úgy látszik segített neki. A külseje is teljesen megváltozott. Eddig úgy öltözködött meg sminkelte magát mint egy 16 éves. Most már nem sminkeli magát, és öltözködni úgy öltözködik, mint egy 40 éves. Egyébként 55 éves. Azért örülök, hogy mégis sikerült kilábalni a betegségéből, mert Julcsikának jobb ez így. Nekem mindegy lett volna, ha soha nem látom, de neki csak csak szüksége van rá.

Kép
agianyu
 
 


Ági, azé ez nem egy gyenge betegség, de úgy látszik, h legalább a megfelelő kezelés mellett kordában tartható fajtája.

bevalljam,h egyik este 11kor aludt el? :oops:

Kép
seriff
 
 


Ancsa azon tanakodtam éjjel, hmelyikőtök szervzete meg , találta ki az utat? Meg bármelyik eddigit?

Kép
seriff
 
 


Serfi, te ilyeneken tanakodsz éjszaka??? Ennyire kialudtad magad, amióta Hanna ilyen jókat alszik? :wink:
Vendég
 


Orsi, valld be, mert akkor én is bevallom. :oops:

Kép
agianyu
 
 


Na kedves tanakodók! Inkább éjjel aludj Serfi!
Azé elmondom, hogy kitalálásban mindketten részveszünk, a szervezésben az arány 30-70% Iván javára. :)

Elég sok szervezkedéssel, vagy inkább utánajárással jár. De a végén mindig megéri! Csak felkészülten kell odamenni, nem szabad ott kitalálni a főbb dolgokat. A tervezett úti tervtől természetesen különböző inputok hatására el lehet térni, de nem érdemes teljesen felborítani a tervet.

Most megyek haza!
Napsütéses szép hétvégét kívánok!
Remélem, senki nem beteg, Lucababa is javul! Én is hasonló cipőben járok ám. :(
anniecoe
 
 


Értem én, csak olyan hihetetlen nekem :D !

Ági,bevallom, de most már alszik,ma jól elfáradt, bicaj, homokozás,hinta,pörgés, virágszedés.....

Kép
seriff
 
 


Értem én, csak olyan hihetetlen nekem :D !

Ági,bevallom, de most már alszik,ma jól elfáradt, bicaj, homokozás,hinta,pörgés, virágszedés.....

Kép
seriff
 
 


Az télleg nagyon komoly betegség, Ági. És jól próbára teszi a környezet idegeit is.
....olyan furcsa ez: Napok óta nem megy ki a fejemből az a mániás-depressziós páciensem, aki ősszel megölte magát. Nagyon megrázott a halálhíre, mert szerettem, klassz ember volt. Számtalanszor sikerült már kihozni az ilyen öngyilkos hangulatból, de amikor gyesre mentem továbbadtam másnak.
aztán pénteken véletlenül beleakadtam egy tv-műsorba, ahol 44 és 55 közt született nők mesélnek az életükről. És ő is ott !
Ez szuper, hogy anyósod ilyen jól van.

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Serfi, tudom, hogy a láz nem ellenség, csak akkor megint eggyel több dolog, ami miatt aggódhatok. Egyébként én lettem lázas. És ugyanezzel a dumával ráztam le anyukámat, aki persze én értem aggódott. :lol:

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


nem tudtok véletlenül egy jó, nem átverős számítógép szerelőt?

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


De csak ritkán jár Bp-re :wink: ...

Kép
seriff
 
 


Orsi, lehet durván hangzik, de még mindig jobb, hogy magával végzett, és nem mással. Anyósom évekig "gyilkolta" a környezetét (köztük engem is) a betegségével. egyébként ki lehet ebből teljesen gyógyulni? Szerinted az, hogy most ő ennyire jó paszban van, teljesen olyan, mint más normális ember, átmeneti, vagy esetleg bízhatok egy tartós javulásban?


MÁS

Julcsinak hétvégén megvolt az első igazi udvarlója. Bementünk a Pólus Centerbe, mert cipőt akartam nézni neki. Ahogy ott sétálgattunk, egy 2,5 év körüli fiúcska odaszaladt a pici lánykámhoz. Megsimogatta az arcát, a haját. A két tenyerébe vette Julcsi arcát, puszilgatta. Egész hosszasan hagyta neki Julika,de aztán hozzámbújt. Közben persze egy csomó bámézkodó megcsodálta őket.

Kép
agianyu
 
 


Ez azt hiszem szerelem volt első látásra!

Bár nem engem kérdeztél, de sztem ez a betegség kordában tartható de teljesen kigyógyulni belőle nem lehet.

Kép
seriff
 
 


Hát ez az, ettől tartok én is.

Kép
agianyu
 
 


Sziasztok Csajok!

Légyszi ne haragudjatok, h így eltűntem. Nincs mentségem. :oops:
Annyi mindent, és mindenkinek szerettem volna írni. Örülök mindenkinek, gyerekek továbbra is gyönyörűek. de komolyan. És okosak is. Haza térőknek, welcome home, a szülinaposoknak nagyon boldog szülinapot kívánok, eljegyzéshez pedig gratulálok. :P

Mi velünk minden rendben van. Húsvét szombaton gyerekeimet megkeresztelték. Blanka megindult felfedezni a világot. Kúszik, olyan rokkant katonásan. A színes ketrec újból a nappalink felét betöltő dísz lett. Édes, mert az ajtaját viszont nyitva lehet hagyni, mert az 5cm-es magas küszöbe teljesen visszatartja, h kimásszon. :D :wink: Peti biciglizni tanul, kétkerekűvel. Ügyes nagyon. Mivel Blanka már nem marad el a mi ágyunkon felügyelet nélkül, most olyan esti menetünk van, h egy szobában, egyszerre alszanak/nem alszanak el. Néha hallom a Petit dumálni, néha erre sikkant egyet a másik. :roll: :roll: Mi napközben a kicsivel szinte mindig megyünk valahová. Az építkezés kezd elérkezni oda, h el kell kezdeni beszerezni, kitalálni, megnézni, utánajárni mindennek. :shock: (Edó, gondolom rémlik még :lol: :wink: ) De a fejemben lassan már kezd összeállni a dolog. Jajj, nem azért ez kicsit túlzás. :? :o Szóval én teljesen el vagyok havazva, (pedig már 24-et se tudunk nézni éjjelekig). És olyan klassz ez a tavasz, nem? Úgy élvezem ezt a napsütést. És olyan gyönyörű erre a táj ilyenkor. Az ovinak köszönhetően, kezdünk ismerősöket szerezni. Lassan már nem tudok úgy elmenni a boltba, h ne találkozzunk ismerőssel. És ez jó érzés, végre kicsit kezdünk idetartozni. :)

Lassan kezdődik a Grace Klinika (Dia!!), azt meg nem szabad elszalasztani! :shock: :D

puszi mindenkinek

Kép

Kép
tikata
 
 


Sziasztok,

én is havazok most rendesen (írnom kell egy csomót), de azért dióhéjban felteszem a hétvégénket, ami szuper jól sikerült, gyönyörű volt, és emlékezetes, és szülinapomra kaptam az uramtól még két jegyet is a George Michael koncertre, ami egy igazi NAGY meglepi volt, de tényleg, és nagyon-nagyon örülök és várom. :)

Kata, azért hidd el, én pl. irigy-irigy, hogy ilyen jó kis elfoglaltságotok van, mint csempeválasztás, stb.stb. :) :) Majd tegyél fel képeket, hogy hogyan álltok!!!! Én megszereztem a S&NY összes évadját magyar szinkronnal, szóval mi most esténként azt nézzük, bár már sokadjára látom, de úúúúgy élvezem. :) :)

Menyasszony lettem
Kép


Szerelmesek
Kép


Városligetben Kép


Kacsák
Kép


Apa és fia
Kép
Vendég
 


Húú Eszti! Nagyon gratulálunk! Mesélj! Volt nagy meglepődés a család részéről? Nagyon jók a képek! Én annyira imádom ezeket gyerek meg apája képeket! Peti is olyan édes ahogy megy az apjáva kézenfogva és ügyködnek a kertben.

Kata is előkerült! :D Igen, ezek a berendezéses dolgok kiválasztása női foglalatosság inkább. Én megértem hogy nem érsz rá. Voltatok a Construmán?

Dia! jól vagytok?

Ági! És Julcsinak van udvarlója??? :shock:

Kép
edó75
 
 


Eszti, gratulálok!

Edó, nyugi csak flört volt :wink:
Holnap megy Julcsika fodrászhoz. Azt hiszem lesz nagy cirkusz. Majd csinálok képet róla! Mármint a frizuráról nem a cirkuszról.

Kép
agianyu
 
 


Eszti, gratulálunk, a gyűrűd is nagyon szép , a Városligetes képek meg :lol: ! De tényleg mesélj,mit szóltak az ősök?

Kata, szia! Épp pénteken mostam ki a nyári rucikat,és a kezembe került Hanna keresztelőse meg még 1-2 fehér,és gondoltam, h is, mintha Húsvétról beszéltél volna.Képek?

Az gáz, h mi Hannával Gilmore girl-esek vagyunk?

Kép
seriff
 
 


Hálló,hol vagytok????

Kép
seriff
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?