Sziasztok!
Próbálok egy gyorsat így ebéd után...emésztenem kell
Ági, ne izguljál már előre! Nem sokat látod őket! Inkább azért izgulj, hogy ne kapjon Julcsika valami csoda masinát, ami nonstop zenél
Eszti, azért asztalt még nem kell cserélnetek, ugye? Egyem is meg Benyófit, már el is képzeltem, hogy ül, és rágja a sarkot. De legalább levezetődik a méreg?
Most sajna képeket nem tudok tölteni, mert nincs nálam, majd otthonról. Röviden annyit, hogy Malajzia szuper hely, szuper emberekkel, rengeteg látnivalóval. Inkább természeti szépségek vannak, nem kultúrálisak. Rengeteg állatot láttunk, van olyan, ami csak ott él Borneón, nagyon nagy élmény volt. Voltunk tengernél, másztunk helyet, túráztunk dzsungelben, mászkáltunk városokban...minden volt.
Az időre nem volt panasz, esett párszor, de nem volt vészes. Viszont rengeteget sütött a nap, 35 fok, 90-95%-os pára. Kemény volt, de jól viseltük. Na amikor esett, akkor nagyon esett.
Kaja isteni volt, ettünk sok indiait pl. merthogy sokféle népség él arrafelé, sok kínai, sok indiai. Vegyesen vannak, különböző vallással, de békésben éldegélnek egymás mellett. Érdekes volt.
A tenger olyan színű volt Serfi, hogy besz...rsz (a Te szavaiddal élve), tele halakkal, igazi élmény volt snorkelezés közben 7 db kb. méteres napoleon hal közeledte, rengeteg korall, csodálatos élővilág. Mindez 28 fokban a vízben, 35-ben kint.
Az út nagyon hosszú volt, azt hittem nem érünk oda soha, vissza még rosszabb volt, törölték a járatunkat, így Szingapúron és Londonon keresztül jöttünk vissza.
Egyszóval frankó volt az egész, mindennel szerencsénk volt, sokat pihentünk, aktívan és passzívan is, mindenkinek ajánlom ezt az országot. Kuala Lumpur igazi nagyváros, felhőkarcolókkal, gyönyörő parkokkal, és 11 emeletes plázákkal. Mondtuk is, hogy a Westend elbújhat a fenébe mellette
Na de most a reality van kérem szépen, meló hegyek. Viszont a tavaszt meghoztuk, jelentem, mostmár visszafordíthatatlanul szép idő van, kertemben tele tulipánnal.
Imádok rájuk nézni, és ezzel pár szomszéd is így van
Sajnos nem olvastam még vissza az előző hetek terméseit, Bogi nektek innen is még1szer sok boldogságot!
Eszti, tőled várjuk a hétvége beszámolóját! És gratula az új melóhoz, igazán ígéretesnek hangzik.
Orsi, szépek vagytok a szélfútta képen, mekkora már Lucababa is!
Kata mikor írt utoljára? Mit csinál mostanában?
És Dia? Remélem, kis barátnőm és hős tesója is jól vannak.
Edó, a fiad a szemeivel és a dumájával fogja bolondítani a csajokat! Nem is kell sokat várnod erre!
Most mennem kell, sajnos dolog van. Vigyázzatok magatokra!
Puszi