Sziasztok!
Meli
Bizti nagyon nehéz lesz kibirni, de pihizz sokat, a babáért mindent!!!! Nagyon vigyázz magatokra! Puszi
Málna
Félek, h Danival uigy leszek, mint Te Mátéval
Már most nagyon sok hasonlóságot látok a két gyerkőc viselkedése között, pedig ugye korban közel egy év van közöttük. Dani is hisztis, bárhol térdre majd hanyatt vágja magát, ha nem tetszik neki vmi. Ha dühös ő is földhöz vágja ami a keze ügyébe kerül, de ha tul közel vagyok hozzá akkor simán pofon vág!
Pedig ilyenkor a kezére szoktam csapni, de egyáltalán nem érdekli. A kiabálás is elszalad a füle mellett, olyankor még rátesz egy lapáttal. Egyébként meg ő is nagyon értelmes, sokszor csak összenézünk apával miket jegyez meg
Minden esetre KITARTÁST kedves sorstársam
Jó éjszakát Nektek (minden szempontból)
Kata
Én rendszeresen használom a skype-ot, svédországban élnek rokonok és hát a gatyánk is rámenne a telefonálásra
Mi sokkal jobban szeretjük, mint az Msn-t. Drukk a szerdai dokilátogatáshoz, jó lenne, ha vmi szupi hirrel szolgálna
Candi
Hmmm gesztenyés süti
Sztem már nem érdemes más vacsi után nézni
Neked is drukk a csütörtöki dokilátogatáshoz
Sziszi
Biztos nagyon klassz az uj ülőgarnitura! Én is nagyon szeretem ha vmi uj kerül a lakásba, napokig érezni az uj butor illatát
Hőgörbéhez továbbra sem tudok semmit hozzászólni, totál hüle vagyok hozzá
Aranyos lehetett Tomi, ahogy keresgette a tojásokat
Mamen
Nyugi, a mulatós éned megmaradt, csak a poci és a pocilakó miatt kicsit átértékelődtek a dolgok
Sajnálom, h egyre biztosabb lesz a császár és igy nem valósulhat meg az álmod, de mindent a baba és a mama érdekében! Majd a másodiknál
A barátnőm azon szerencsések közé tartozik, akiknek sikerült
Viki
Jó volt Gyöngyösön?
Bár gondolom hülye kérdés
én is imádok ott lenni
Orrod rendbe jött már? A pirosság után már csak egy rossz van ---> mikor el kezd hámlani
Eszti
A kis szégyenlős
A lényeg, h minden rendben van! Gondolom azért jó lenne már tudni a nemét!
Musz
Jajj ez az inditásos dolog nagyon rosszul hangzik!!!!!!!!! Beszéld rá Orditó Egeret, h mostmár igazán megszülethetne, mindketten igy járnátok a legjobban
Ha látnád az én hasamat ...
Pedig olyan szorgalmasan kentem babaolajjal, testápolóval. Sajna ez alkati kérdés is, na és hát nekem aztán tényleg óriási pocakom volt mindkettő gyerekkel -pláne Danival- és már annyira feszült a bőröm, h tükörfényes volt és baromira viszketett, közben pedig szépen repedt egyre feljebb és feljebb
Kivédhetetlen vol
Mi végülis nem mentünk sehová hétfőn... Több lehetőséget feldobtunk, de mindenhol tömeg, tömeg amit uuuutálunk, igy megyegyeztünk, h itthon maradunk és kimegyünk a telekre
Sajna nem volt olyan jó, mint terveztük, nagyon nagy szél volt, aztán délutánra Lili bágyadt lett, csak feküdt a hintán, leszavazta a szalonna sütést is igy fél 5 körül hazajöttünk. Indulás előtt még Lili kipakolt, amit a hintázás utóhatásának tudtunk be, uis a közben megivott barackleven és egy kis pattogatott kukoricán kivül más nem jött vissza
Ma szünet volt az oviban, de ugy döntöttünk, h a héten itthon tartjuk, ugyis folyik egy kicsit az orra.
Danika ma megkapta a 18 hós oltást. Igazi hős volt, észre sem vette, h beoltották
Mikor le kellett fektetnem (már másodszorra mert ugye előtte vizsgálták) csak furcsán nézett rám, kb. azt gondolhatta, h már megint és már hipp-hopp meg is kapta a szurit. Felült, közben Lilinek mondta a dokinéni, h egy kicsit fogja oda neki a vattát, Dani meg nevetgélt, h csikiz
Aztán este jött a feketeleves, fürdés előtt már el kezdte fájlalni, bicegett szegényke és rátette a kezét közben pedig folyamatosan azt hajtogatta, h pfáj... Lilivel uigy voltunk, de másnapra kutya baja sem volt, remélem Dani ebben is követi a példáját
Lilinek ma vettem rollert, hetek óta ezért rágja a fülünket
Egy pár nyaktörő mutatványt csinált vele itthon (iszonyuan csuszott a kereke a parkettán), ráadásul Dani is folyton rollerezni akart, igy el kellett dugni előlük
Kiváncsi vagyok hányszor fog vele esni
Na megyek pihizni, erre a szeles időre megfájdult a fejem
Jó éjszakát mindenkinek!