Sziasztok!
Húha, Nóráról nagyon várom a híreket!
drukk...drukk...
és remélem, hogy az Mniki féle "sugibugi"-k
segítenek!
Anyóka!
Legyünk együtt zebrásak... én benne lennék, de mivel nálunk ez a hó szünet (kényszer, mert több mint két héten át nem fogunk találkozni a ciklus közepén), ezért azt javaslom neked, hogy zebrásodj most és a párját küld nekem a következő ciklusomban.
Valahogy így képzeltem.....
Gina!
Akkor ez lesz tutti PÉ.
Csak módjával a szexualizálást.
Olyanok vagyunk, mint a félresikerült boszorkányok, ülünk, kotyvasztunk, jósolgatunk és ha nem jön be, akkor gyorsan kijavítjuk magunkat és tovább folytatjuk.
Több kevesebb sikerrel
Norka drágám!
Mondtam már, hogy fantasztikus szervező vagy???
Gratulálok!!!!
Jövőre akkreditáltatjátok ezt az eseményt és orvosok számára is továbbképző lesz... bár úgy lenne.... mozgosítanám belgyógyász ismerőseimet...
Gabs!
Szia! Üdv. közöttünk.
Kriszta!
Még meddig fogsz dolgozni? Hogy vagy?
Hogy bírod? Meló-család-terhesség-oskola körforgást
? ???
Csipi!
Szóval a nagy felsorolásból téged kutyultalak össze. Most ezért jól meg kéne magam büntessem, pl.: kukoricaszemekre térdepelhetnék...
Kincsecske drága!
Azt, hogy mennyire drukkolok neked, hogy babás légy, nem tudom szavakba önteni....
Lafika!
Köszönöm a ticker dícséretet. Valóban naccságos. NŐCIS!
Vizsga???
Dimet!
Én megértem a macskáidat. Ilyen jó időben csak az ökör marad a házban.
Rambóka!
Mikor indul a Babaproject nr:2 ????
Megvárod fixre az 1 évet?
A párom elment joggingolni. Én is kéne, de két napja benyaltam egy vírust (lehet többet is), taknyolok, fáj a torkom, hőemelkedésem van.... úgyhogy ülök a gép mellett, ezerrel havizok
, iszom a forró zöld-jazminos teát és beszélek össze-vissza.
A körmeimet nem reszelgetem, mert nincsenek körmeim. Hétvégén a bowling kicsinálta őket. Ígyhát tövig vágtam, vakarózni sem tudok