sziasztok!
Kriszti,örülök,hogy jól éreztétek magatokat,jó,hogy itt voltatok.....majd a képeket felrakom....
Hú,de irulok itt a gép előtt,ez már sok a jóból......én meg azt látom,hogy a te gyerekeid jól neveltek,de tényleg....és mikor kicsik is voltak,emlékszem,hogy hogy szót fogadtak mindig,ezt úgy irigyeltem,mert a környezetemben lévő más gyerekek mindig ellenkeztek a szüleikkel,de Kevin és Ketrin nem,de tényleg...és mindig azt akartam,hogy az enyémek is ilyenek legyenek....
Na az a lényeg,hogy tényleg jó volt....
Májusban megismételjük....
és most is köszi az ajcsikat,Dávidnak az volt reggel az első dolga,hogy gyurmázik...
otthagytuk ma Tápión,kíváncsi leszek,hogy fogja kibírni
Szandra,
Szupi volt a játszón szombaton...
majd a képek magukért beszélnek,de most késő van...
Jó hamar elkezdi növeszteni a fogacskákat Edoci
és volt valami előjele?ÉS harapdál?
Taminak is ilyen hamar jöttek?
Dávidnak 8 hónaposan jöttek ki csak az elsők....
3 Barbi
Gyöngyi,köszi!
És tényleg nem a fokitól volt a szopisztrájk,mert másnap is eljátszotta,én annyira kivagyok borulva,és meg se jött,és nem tudok rájönni,hogy mitől van,mert egy nap legalább egyszer eljátsza.....de akkor tényleg úgy ordít,mint máskor sose,vagy nagyon éhes,és nem jön annyira vagy nem tudom....
már megint elkezdtem inni a szopis teát....
már nem kávézok csak reggel,de eddig ez se volt gond...
mi lehet a baj????
nem tudok rájönni....
nem tudom mitől függ nála,hogy mikor fogadja el,mert ugyanabban a helyzetben van,hogy elfogadja,van hogy másnap nem....
remélem hamarosan visszaáll a rend és nem lesz gond...,addig fejek rendületlenül...
Például egésznap elfogadja,szépen eszik,mintha semmi gond nem lenne,(igaz csak az egyik mellemből)egyszercsak a köv. etetésnél eltörik a mécses és szív kettőt és kiköpi és vinnyog és ordít és akkor még jobban ordít,próbálkozok tovább,akkkor már úgy ordít,hogy majd elájul,akkor megnyugtatgatom,de ordít akkor is csak nem olyan hangosan,majd újra próba,kezdődik előlről...
és próba és ordít,és próba és ordít,fél órán keresztül ez megy,akkor letesze,hogy kifejjem,de akkor már eltelik még egy fél óra,addig Réka ordít....végre lefejek 50 ml-t,és nem fogadja el cumisüvegből se
akkor megint próba cicin,ordítás,vonyaglás,már be se kapja..
és akkor tápi az megint egy 20-25 perc mire elkészül,ekkor már nagyon éhes szegény....csak 100 ml-t csinálok,de utána olyan szinten megnyugszik az ordító gyerek,hogy csak néztem......és fel se tudok előre készülni,mert nem tudom mikor fogadja el és mikor nem....
Végül is eddig összesen 3X kapott tápot,a többit valahogy megoldottuk,de ezt is szeretném elhagyni...
Hogy teltek az ünnepek? Gyertek lányok meséljetek! És képeket is akarunk!
Andi,köszi,
Tudtál pihizni? Voltak a fiúk locsolni?Lőri is már biztos jobban élvezte,mint tavaly:)
Puszi:Ildikó