Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ildi!

Azért jólesik, hogy Dávid tényleg így viszonyul hozzám mer pl Gyurika (Hugom kisfia 3 éves) inkább azért sem jön oda hozzám csak ha olyan kedve van egyébként akkor meg le sem vakarhatom magamról.

Hát igen Ketrin már tényleg komolyodik!! :lol: :roll: Fől is a fejem miatta, na nem rossz értelemben, de fura már elengedni külön nem csak a játszóra. Most ehhez szoktatommagam, nem könnyű :?

Egész más már a telek látszik, rajta hogy már belaktátok és az hogy a gyerekek élvezik az nem kétség.
Tök jó hogy lent voltatok a Tiszán kifogtátok nagyon a jóidőt.

Jutka!

Mostanában én is rengeteg forgolódom pedig a gyerekeim már igencsak végigalusszák az éjszakát lehet hogy a tavasz is. Mostanában olyan baromságokat álmodom mint gyerekkoromban ha valami rossz történt velem. Valamelyik nap a buszt hajtottam a nyitott ajtón mint a rollert. Tiszta röhej.

Andi!

És mi van veled te, hogy vagy?

Gyöngyi!

Nem is gondolod milyen hamar lesznek a lányaid ekkorák. Oly hamar elrepül az idő. :shock: :x

KépKép
KépKép
krisztám
 
 


Sziasztok!

Andi!
Lőrincnek sok gyógypuszika innen a szomszédból így remélem hatásosabb. Sajnos rajtunk is átment ez az orrfolyásos cucc de hál istennek semmi más nem volt.

Viszont a Tami már olyan ügyes, hogy egyáltalán nem kellett porszívóznom az orrát mert ki tudtam fújatni vele teljesen mindig pedig nem az a hejde folyós náthánk volt.

Ildi!
Ez már több mint x-akta...
Mi másfél hónapja vettünk egy telket a Holt-Tiszánál igaz kicsit északabra mint a Tiétek. Miénk Szolnok fölött van közvetlen. Komolyan mondom tényleg ua a dolgokat éljük meg állandóan :roll: :) . Ezentúl ha rossz napom van akkor szólok neked, hogy vigyázz :shock: . Úgy láttam a ti telketek is hosszú és keskeny. A miénk 15x60m-es.
Ja és mikkió puszi a tudod....mindenért. :) :)

Tényleg azt hagy kérdezzem már meg, hogy a Játszóház az hol van? Nem mondjátok, hogy tök közel van és ln nem is tudok róla?

Ma voltunk ovinézőben mi is és azt hallottam, hogy a Toldy ovit bővítik így 60 fővel több gyereket tudnak felvenni és akkor talán nem lesz akkora a túljelentkezés. :roll: Hát majd meglátjuk, egyik pillanatban szeretném, hogy járjon a másik pillanatban meg nem, ki érti ezt?

Kriszta!
Hát tényleg jó nagyok a gyerekeid!!! Csak úgy lestem :shock: . Oké, hogy a mi gyerekeink is lesznek ekkorák de addig még mennyi mindennel kell megküzdenünk. :roll: :wink:

Gyöngyi!
Ha ilyen jól állsz kaja ügyileg akkor igenis tessék velünk is megosztani a tippeket. Igaz én most igencsak visszafogom magam kaja ügyileg mert sajnos tegnap ráálltam a mérlegre és kiakadt :? na meg én is :? :shock: :cry: :oops: .

Na most megyek mert még akarok böngészni a neten és a csajok végre szunyálnak.

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Most csak beköszönök,majd angol után jövök részletesebben...

sziasztok!
ilgya1
 
 

 
 

Sziasztok!

Hogy vagytok?????

Andi!
Lőri remélem jobban van...

A ház 30nm alapterületű,csak ekkorát lehetett építeni,és gazdasági épületként van bejegyezve. De nagy terasszal kompenzáltuk a kis szobákat. :D
Lent van egy kis szoba, fürdőszoba és egy elég nagy konyha,fönt meg két szoba.Olyan picike,de hangulatos. Mindig alakítgatunk rajta,mostmár egész pofásan kezd kinézni.
Ez a konyha:(errről van fényképem,mert most rendeztük át)
Kép

Gyöngyi!
Jöhetnek a receptek,azért sokszor nekem se ilyen eccerű :wink: anyósomék elég sokszor nincsenek itthon mostanában... :shock:
Örülök,hogy találkoztunk szerdán.

Anett,titeket is jó volt látni.

Szandra!
Remélem ti is túl vagytok már a nehezén!

Ez tényleg X akta mi jöhet még? :roll: :D
Mi is ott néztünk először,de olyan drágák voltak ott a telkek és a házak,hogy kicsit "lejjebb" mentünk a térképen.

És tényleg ne felejts el szólni :wink: ha várható valami...majd én is küldöm a jeleket....

A Játszóház a Lőrinci úton van a vasút állomással szemben. Van a Pékség a sarkon és 200m kb.(pár ház) a régi Öregek otthona épületében lett berendezkedve.Egyszer azért eljöhetnétek játszani.

Az én mérlegem is ki van akadva nyugi :wink: majd pár hónap múlva jól jönne egy fogyókurázós társ. Én még nem merek elkezdeni,nem kockáztatok :( ,

addig is reménykedek,hogy a szoptatás jó sok kalóriát éget,mivel sok energiára van szüksége a tejtermeléshez.
:D

Kriszti!
Mindjárt húsvét :wink:

Jutka!
Tök jót nevettem,mikor elolvatam,hogy nem adtátok vissza Móninak a labdát :D

Judi!
Örülök,hogy így alakul....

Betti!Szilvi! Manó!Attól mert nem minden hsz végén irom,azért hiányoztok!(NÓRA NÉNI MAGA IS)

Jó éjszakát!Ildikó
Kép
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Hát úgy látszik csak félig sikerült kigyógyulnunk a náthából mert már este hallottam a Tami hangján, hogy kicsit orrhangon beszél (apa ezt a diagnózist nem igazolta 8) ) erre reggel már megint tiszta orrfolyás ez a gyerkőc. :cry: :cry:

Ildi!
Mi csak egy üres telket vettünk. Szántóföld lett felparcellázva és abból vettünk egy 1000 nm-et. Nekünk még sajnos nincs rajta házunk mert még terveztetni kell meg ilyenek és az egy halom pénz. Nekünk is 30nm-es házat lehet ráépíteni és akármekkora teraszt. :lol:
Ti építettétek az egész házat?

Szandra

szandrakiss
 
 


Szegény Tami!Ez a hűlye időjárás az oka!Mennek a gyógypuszik!
Kép

Mi is csak egy üres telket vettünk,
majd elattuk az autónkat,és vettünk egy olcsóbbat, apránként szépen megcsinálgattuk,de még mindig nem tökéletes. :?
A házat végül is kőműves építette,de a belső munkákat azt apa csinálta egyedül. :D

Szolnokon át kell menni?
Az tök jó,hogy ott van közel,egyszer eltereltek arra valami baleset miatt és tetszett a város!

Majd megcsináljátok,végül is nemrég vettétek.... :D

Nem nyűgősebbek ma a gyerkők?Vagy csak nálunk van ramazuri? :( :( :(

Kép

Mindjárt itt a húsvét,készültök már rá? Lakásdíszek,takarítás,stb....
ki mit fog főzni,sütni?
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Ildi,
már jobban vagyunk, én teljesen, és most már Lőrinc is majdnem teljesen. De nem csak nálatok van ramazuri, Lőrinc is elég hisztis pár napja. Azt hittem, a betegségtől van, de igazából én is érzem magamon, hogy feszült és ingerlékeny vagyok az elmúlt pár napban, így végülis lehet Lőrinc is érez valamit. Biztos ez az időjárás változás az oka.
Viszont szerda este óta itt van anyukám, szabin van, így sok minden lejön a vállamról, és olyan jóóó, hogy itt van. :D Holnap jön az egész család utána, és majd este mennek haza.
Én nem főzök-sütök semmit húsvétkor. Olyankor is mindig haza szoktunk menni, így ez anyukámra hárul. Nekünk csak enni, inni kell... :D
Mindegy, hogy mekkora az alapterülete a hétvégi házatoknak, de milyen jó, hogy van! Jó lehet oda lemenni kikapcsolódni! :wink:


Puszi!
idna
 
 


Sziasztok!

Andi,örülök,hogy jobban vagytok! :D és hogy itt van anyukád kész főnyeremény. :D

Csak azért kérdeztem a húsvétot,hogy hátha valaki mond valami jó is sütike receptet,vagy fini sonkareceptet meg hasonlók,de ha nem,hát nem. :?

Ma már jobb a helyzet ami a nyűgit illeti,de nem akarom elkiabálni.
Biztos érzi Lőrinc persze hogy feszült vagy,de ált. fordítva működik,legalábbis nálunk. :shock: :x :? ha sírósak,nyűgősek én is az leszek :D

akkor jó pihit nektek hétvégére,családozzatok!

Ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Szandra!
Hát igen én valahogy kirívok innen mivel már nem babáim vannak. Az Ildi miatt keveredtem ide hogy többet tudjunk „beszélgetni”. Az biztos senkit nem akarok elkeseríteni, de rögös az élet útja az tuti. De azért imádom őket a problémákat hamar elfelejteni az ember mert olyan sok öröm is van bennük hogy az felér bármi mással.

Ildi!

Amikor előszőr megláttam a képet a konyháról akkor még nem tudtam hogy a tied csak azt hogy: jé nekem is ilyen volt régen ez az én konyhám!
Ugyanilyen volt a függönyöm a sarokpadom meg minden elrendezés, csak a tűzhely volt picit arréb! Tök jó így! Látom már tényleg nagyon belaktátok olyan már mint otthon Vecsésen!
Nem csodálom hogy mindig lent vagytok.

Tudom, húvét! :wink:
Mi legyen? :lol:
Takarítás sütés főzés, mi legyen a menü? Jó kérdések gyors kéne egyszerű és tökéletes illetve finom! Ki tud ilyet?
A házikót kéne megcsinálnom.

Én nem akarom elkiabálni,de ahogy indult a szeptemberünk most egyre jobban kilyönnek egymással a gyerekek.
Ketrinnek volt a legnehezebb mert az ő napi rendje is teljesen felborult az Öccse miatt akire egyébként is állandóan féltékenykedik. Szegénykém sok mindent feladott a tesó miatt amiért neheztelt ránk de már-már belenyugodott és átalakultak az ő napjai is szerencsére elfogadta.

Na megyek, meglátogatjuk a mamát.(anyósomat)

KépKép
KépKép
krisztám
 
 


Sziasztok!!

Na, nálunk is megint náthásak a lányok! Már nagyon unom!! Aludni szeretnék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én még nem tudom beleélni magam a húsvéti hangulatba, így fogalmam sincs mi lesz a menü. Csak azt tudom, hogy ablakot pucolnom muszáj!
Mondjuk a süti a legegyszerűbb, mert nálunk bármi lehet, csak édes legyen. (Van egy tuti egyszerű bukta receptem, most is azt csináltam. Jó ez nem ünnepi, de imádjuk)

KRISZTI ne hidd, hogy nem tudjuk használni a tapasztalataidat!! Inkább fordítva: mi már nem segíthetünk Neked "okos" ötleteinkkel, de a mi gyerekeink is felnőnek egyszer. Én előre félek a kamasz kortól, mert az enyém elég viharos volt. Sokkal nehezebb kezelni a kamasz lázadását, vagy az okosodó gyerek ellenérveit. A kicsinek azt mondom:ez van, slussz.És jó esetben elfogadja. De már a Marietta is sokszor kéri az indoklást és nem elégszik meg azzal, hogy csak!!!!
Igaz, hogy kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond.

Na megyünk vacsizni, mindenkinek jobb hétvégét (a rossz időre gondolok)!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


sziasztok!

Mindenki kint van ebben a jó időben? :D
ilgya1
 
 


Kép
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Ildidrága!
Ma már itt vagyok tejles sávszélességben! :)

Nálunk vasárnap vendégek voltak (volt szakközepes osztálytársaim, havonta össze szoktunk jönni :) ), hétfőn sajnos megkaptuk a 4 hós oltást de nem mertem előbb beadatni az Edókának mert mindig folydogált egy kicsit az orra és mostanra gyógyult meg teljesen. Hál istennek a doktornéni a Tamira is azt mondta, hogy egészséges így tegnap pedig el tudtunk menni a Jahn Ferences találkozóra. Azért aggódtam mert volt ott két iker babóca (tehát négy 8) ) akik még csak két és fél hónaposak és nem akartam, hogy véletlen megfertőzzük őket de a doktronéni azt mondta, hogy semmi baja nincs a Taminak. Mondjuk hál istennek nem is kell már fújni az orrát.

Bukfencre szerintem nem megyünk mert nagyon sokat kell oda sétálni és az autó meg nincs itthon mert apa dolgozik. Ha nem lenne ilyen messze akkor biztos mennénk de múltkor már hulla fáradt voltam mikor hazaértünk azért az nem volt kis séta.

Ti mit csináltatok a hétvégén?
Mikor megyünk játszótérre?
Melyikre szoktatok járni?

Szandra

szandrakiss
 
 



Szia Szandra!

Örülök,hogy írtál....most ,hogy nehezebben tudok kimozdulni,sűrűbben ráfogok cuppani a netre...

Megnéztem a képeket,nagyon nagyon szuperek....ki csinálta? Talán apa is volt veletek? És hol van ez a szuper játszóház?(addig nem olvastam vissza,hogy kiderüljön :oops: )
Ja és jól nézel ki a hálós képen :wink: Tamival.

Mi hétvégén sehol nem voltunk,a felső szintet takarítottuk,úgy néz ki,hogy elkezdjük megcsinálni,mert már lent alig férünk el. Állnak a falak,de volt fent egy csomó kacat,amit le kellett hozni...gondolhatod milyen por volt,tiszta káosz volt,egésznap portalanítottam...
A héten valamikor jön a fűtésszerelő,és ha apa dolgozik,akkor én vigyázok rájuk.Így kicsit nehézkés lesz a kimozdulásom,de megpróbálok majd valamit,hogy összehozzuk a játszóterezést. Délutánonként jobb lesz
Nekünk a lakótelepi játszótér a kedvencünk,mert van hely,de a Martinovics térire is kimehetünk,ha neked az van közelebb.

Ildikó
ilgya1
 
 


Szia Ildi!

Volt velünk apa is mert olyan rossz mikor nem tudok a Tamival játszani mert nem hagyhatom egyedül az Edót és ez most volt előszőr, hogy csak a Tamié voltam. Már egy éve csak "figyelő" voltam az ilyen játékokban mert mikor elkezdett nőni a pocim akkor már lightosra vettem a dolgot és most jutottunk el idáig. :roll: .

Jó volt ez a játszóház (Savoya park) de ami a Lurdyban van az is tök jó. Ha gondolod elmehetnénk egyszer oda és szerdánként csak félárú. Bár igaz akkor többen is vannak. Nekem mondjuk mindegy csak az a lényeg, hogy legyen autóm.

Képeket apa csinálta 85%-ban.

Hú akkor most lesz munkátok bőven!!! Azért egy építkezés sosem egyszerű még akkor sem ha "csak" a belsőt alakítjátok ki!!!

Nekünk se lesz sokáig elég ez a lakás, mondjuk még egy pár évig kiszolgál de aztán....!
Persze az sem mellékes, hogy szeretnék anyósomtól külön lakni mert :evil: , nem részletezem!!!!

Most megyek mert szólóban nyomom az "ipart" és az egyik Arielt nyom az orrom alá a másik meg veszekszik a játékaival a járókában.

Szandra

szandrakiss
 
 


Szia Szandra!

Bocsi,hogy már nem jöttem tegnap,de átjöttek a barátnőmék,éppen a szakdolgozatát írta(Pethő Intézetbe konduktor) így elfoglalta a gépet,mire elmentek,már fürcsi,meg fektetés...
Réka túlpörgött,fél óra ordítás után aludt csak el,Dávid meg a hűlye óraátállítás miatt elcsúszott,még este 10 kor fent volt. Fél 2 helyett fél 3-kor alszik el délben,2-3 órákat alszik...szóval nem csodálkozok,hogy este nem bír elaludni.
Ki akartam még jönni,de bealudtam. :?

Jó lenne,ha eltudnánk menni.Pár hétig tutti gázosabb lesz nálunk is a menet,de biztos lesz olyan,hogy itthon lesznek anyósék vagy apa,így el tudunk menni,de nem igérek semmit....még esetleg jöhetnétek hozzánk...(Mindenkinek szól)

A Savoya Park messze van?
Ja és tegnap véletlenül megnéztem az új sorozatot,ami a Szökés helyett volt,hát.....pont egy játszóházas sztoriról szólt,borzasztó.....

Végül is a végeredmény a lényeg,a képek szuperek!!!! :D

Ismerős az Ariel,már úgy utálom,hogy nem szól csak utána. :( mikor lesz már szobatiszta???????


Ja és ez mindenkinek szól!
Ismerek egy megbízható bébiszittert,ha valakinek szüksége van rá,akkor csak nekem szóljon!

Na megyek,készülődök,mert itt vagyok kint egy szál hálóingben.Dávid még alszik,Réka lerendezve,tornáztatót püfőli.
fél 10-re megyek angolra,és még nem jött a fűtésszerelő,hét közepére igérte. Ha holnap nem jön,megyeg Ringatóra pénteken :D Voltatok már?


U.i.:Jutka,kár,hogy nem jötettek! :wink: :(

Ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekkukkantok merta Kevin nyekereg ide szeretne ülni. Apa délutános most van mindenkinek lehetősége ideülni, na ki van kiturva?
Ez kész röhej Kevin itt áll mellettem és mindent hangosan felolvas amit írok. :roll: :D

Ildi!
Húsvét?

Megszűnik a Svábhegyi kórház, de nagyon aranyos a doktornénink mert pénteken még fogad minket, aztán nyugdíjba megy kereshetünk más dokit meg kórházat.

Majd még később még jövök.

KépKép
KépKép
krisztám
 
 


Sziasztok!

Beírom már a telefonszámom, ha valaki szeretne elérni.

06-20 2500-546

A húsvéttal kapcsolatban: nálunk lesz egy kis baráti összejövetel: és sok szeretettel várunk minden locsolkodni vágyó kedves ifjút. A lányok "üppenélyesbe", illatosan, tojással, mosolyogva várakoznak... és szeretnénk sokáig virulni... (Fő út 119.)

Nóri!

Beszéltem az oltárival kapcsolatban és ígértek két helyet még erre az évadra. Ki a kedvenced? Hátha van képem... :lol:

Ildi!

Gyermekek élőben még gyönyörűbbek (semmi esetre sem hagynám ki a Dávidot). Kicsit összekavarodtam, azt hittem alsó szint anyósék, fent ti. MIlyen emelet?

Gyöngyi!

Örülök, hogy a nagylányt is láttam.
Nagyon kedves emberke vagy...

Szandra!

Megnéztem a képeket, nagyon aranyosak! és végre láttalak (képen).

Betti!

Ha olvasod jelentkezz te is!

Szilvi!

Voltam jógán a JAM-ban. Nekem tetszett. Te szoktál járni?

Lányokat (lekopogom) elkerülték a nyavaják, de engem nem a tavaszi letargia. Ingerült, kiabálós vagyok. Nem győzök bocsit kérni. Na e miatt a hangulat miatt nem írtam mostanság.

anett
kállai
 
 


Tisztelt Vecsési anyukák!

2007. május 5.-én szombaton 9 és 12 óra között babaruhabörzét rendezünk a XVIII. kerületben a Kandó Téri Általános Iskolában, Kandó tér 1.
Lesznek új termékek is: cipő, body, rugi, zokni, plüss állatok és plüss játékok, takarók, törölközők stb.
Gyertek el, érdemes!!!
AJÁNDÉK BODYT /100% pamut!!!/ KAP AZ ELSŐ 50 JELENTKEZŐ, aki dorbenc@freemail.hu e-mail címre elküldi a nevét.

Mindenkit szeretettel várunk!!!

Tremli Attila

Május 5.-én a XVIII. ker. Kandó Téri Általános Iskolában babaruhabörzét rendezünk 9 és 12 óra között.
tremli attila
 
 


Sziasztok!
küldök néhány képet, ha sikerül a kicsi Zsófiról, meg a tesókról. A babuci holnap már 3 hetes lesz!!!!

puszi mindenkinek
judit Kép Kép Kép Kép
judi
 
 


Sziasztok!
küldök néhány képet, ha sikerül a kicsi Zsófiról, meg a tesókról. A babuci holnap már 3 hetes lesz!!!!

puszi mindenkinek
judit Kép Kép Kép Kép
judi
 
 


Judit!

Gyönyörűek a gyerekek! Milyen érdekes, hogy a kissebbek mennyire hanyják a tesóknak a "nyúzást". Nagyon édes, ducinak tűnik! Jól vagytok?

Anett!

Mi nagyon szívesen mennénk locsolkodni......csak furcsa lenne!


Hát, mi nem várjuk a locsolókat, egyszerűen kiver a víz ettől az ünneptől. De készülni kell a Marietta miatt, eddig ezt nem tettem. Az oviba már kiadták a feladatot is: nyusziváró kosarat kell készíteni!!!!
Na ez az ami nem megy, a kreativitás. Mindig etől féltem, hogy a gyerek ügyesebb mint én. Lassan eljön ez az idő. Megpróbálom megoldani a feladatot, tervbe is vettük, hogy a kertbe szétszorjuk az ajándékokat és meg kell keresniük Ennyi telik tőlem, aztán nyakunkba vesszük a környéket.
Na nem akartam elrontani senki készülődő lelkesedését.

Üdv Nektek

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Judi,
Csatlakozom Gyöngyihez :D tényleg gyönyörűek!
És picur manó is valami tündérke :D

Anett,
Én is szívesen mennék locsolkodni a gyönyörűséges virágszálaidat,de apát nem tudom rávenni :cry: sajnos.Örülök,ha Dávidot a családba körülviszi :oops: sőt olyat is hallottam,hogy nem leszünk itthon húsvétkor,megyünk Krisztiékkel a telekre,de ezt ők még nem tudják. :D szóval még nem tudom mi lesz....

a telefonszámodat elmentettem,majd valamikor felhívlak hónap közepén fényképezkedés ügyben...majd egyeztetünk.

Még van egy padlásterünk,amit be lehet építeni,és most úgy láttuk,hogy elérkezett az idő,mert már tényleg nem férünk a sok kacattól...egy szobába vagyunk bezsúfolva,a nappalink meg egy játszótér....
sőt a mi szintünkön is lesz egy kis átalakítás....mert a teraszból konyha lesz,stb...de már most utálom ezt a rumlit,ami ezzel jár. :x Igaz Jutka? :?

Kriszti,
akkor húsvétkor talizunk :D

Én már nem is tudom követni ezeket a kórházas dolgokat....és akkor hova fogtok járni?

Gyöngyi,
mi is elszórtuk tavaly a tojásokat a kertbe,és Dávid megkereste. :D igaz még nem érdekelte annyira,talán idén....

Nekem is elment az ünnepi hangulatom,amióta ilyen por lett,hiába portalanítok,fentről csak jön le a por...ki se raktam még a díszeimet,fölösleges,mert csak tiszta dzsúva lesz. :roll:

Voltunk Ringatón a Havannán,tök jó volt.Olyan kis hangulatos,mert egy kis teremben volt,igaz Móni előadás stílusa sokkal jobban tetszik,de legalább van összehasonlítási alapom. :D

Szép hétvégét kívánok Mindenkinek!

Így fogunk már....
Kép

Ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Judit nagyon szépek a gyerkőcök csatlakozom az előttem szólokhoz.
Olyan mintha az enyémeket látnám Ketrin ugyanígy fogta anno az öccsét.
:)

Ildi!

Látom a telepátia működik. Volt egy érzésem mit terveztek csak most olvasommit írtál reggel. Ketrin hallotta gondolhatod az üdv rivalgást. :D már nagyon kiváncsiak ám Rékára, meg persze dávid is hiányzik nekik. A telek jó ötlet legalább mindenki levegőn lesz és a fiúk is pecázhatnak csak legyen jó idő.

Semmi kedvem takarítani most is egyedül vagyok itthon de erőm az csak idáig hozott. :lol:

KépKép
KépKép
krisztám
 
 


Kriszti,akkor pénteken már jöttök?
vagy István dolgozik délelőtt?
Mert akkor már lemehetnénk reggel. :D
ilgya1
 
 


Nincs kedvetek délután kijönni a lakótelepi játszótérre?

Mi ott leszünk délután 3-tól...
ilgya1
 
 



Sziasztok!

Épp kint üldögélek a hintaágyban a notebook-kal az ölemben, Lőrinc mellettem homokozik nagy elmélyülten... :D Húúú, nagyon meleg van!

Tegnap délután voltunk a Praxisban 4D-n. Ami a legfontosabb, hogy a méhlepény teljesen jó helyen van - végre!!! :D És a baba is egészséges, aki még mindig kislánynak mutatta magát, és szerintünk teljesen úgy néz ki, mint Lőrinc. :D Legalábbis a Lőrincről készült 4D-s felvételek is pont ilyenek voltak.
A baba súlya már 1530 gramm (28. héten járok), ami nem kevés, így azt hiszem, megint nem szülök kis súlyú gyereket.... :shock:
Mindegy, lényeg, hogy mindenki egészséges és minden rendben van. Lőrinc is velünk volt, eleinte meg volt szeppenve, figyelte a monitoron a babát, aztán a vége felé már kevésbé érdeklődött.

A játszóteres talit én is már csak este olvastam, de nekünk nem is lett volna jó az uh miatt.
Ildi, vitted Rékát is?

Judit, nagyon aranyosak a gyerekek! Édes a pici is, és Emma nagyon megnőtt, mióta utoljára láttam. :)

Ildi, építkezésért nem irigyellek! Annyi munka és kosz.... jajj... de túl lesztek rajta és utána már jó lesz! :wink:

Gyöngyi, személy szerint nekem is a Húsvét az egyetlen ünnep, amit nem nagyon szeretek. Mi szombaton haza utazunk anyukámékhoz, így legalább ennyi jó lesz a dologban. Lőrinc meg megy locsolkodni az apukájával, neki biztos tetszeni fog, és az apja meg nagyon büszke lesz rá. :D

Na, lassan befejezem, menni kéne ebédelni, pedig olyan jól üldögélek itt, és Lőrinc is annyira elfoglalja magát.
Puszi!
idna
 
 


ANDI!!!!!!!!!!!!!

Tök jó! Nagyon örülök a vándor lepényednek!! Én tudtam, hogy így lesz. Akkor most mindent szabad!!??!!

Mi is kiélveztük a mai napot: kerékpárral mentünk mindenhova.
Elkezdődőtt a tavaszi szünet, így szabadabban mehetünk játszózni mi is.
Na azért a süti sütést már elkezdtük húsvétra.........

Gyönyörűek a kisbabák, így megjön az ember kedve újra.........
Pusza Mindenkinek!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Mégsem megyünk a telekre hétvégén,úgy döntött a bizottság :D arra gondoltunk a Krisztivel,ha jó idő lesz kimehetnénk szombaton a játszótérre,és akkor őt is megismerhetitek...
Ide a lakótelepire...

Andi,örülök,hogy minden rendben van a lepénnyel!
Igen vittem mindkettőt,szépen elaludt a babakocsiban a Réka,majd egy padon távolabb megetettem mikor kellett :D
Nem teszed fel a 4D-s képet? :?
Jó pihit hétvégére!

Gyöngyi,
egészséges életmód Kép

Szandra,jó lett volna ha jöttök :wink:

Puszi:Ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Andi!
Örülök, hogy jól vagytok! Ez biztos annak is köszönhető, hogy ilyen kitartóan pihiztél még akkor is amikor már nagyon untad a dolgot. Hát akkor neked sem lesz túl pici a kislányod! Lőrinc is nagy súllyal született úgy emlékszem régen azt mondtad, hogy majdnem 4 kiló volt.

Ildi!
Szombaton lehet, hogy megyünk apukámhoz mert a hugomnak szülinapja van és vasárnap meg jön a Zsolt egész rokonsága. De ha mégsem jön össze az apalátogatás akkor persze mi is megyünk játszizni. A lakótelepen merre van a játszótér?
Hogy vagytok? Ikertesó? Réka?

Judit!
Nagyon szépek a gyerekeid! Zsófi is a Jahn Ferencben született? Vagy esetleg mind a 3 gyerkőc? Én arra a topikra is szoktam írni, ha gondolod nézz be oda is. Szoktunk olyan talikat csinálni ahol az ott született babák vannak.

Gyöngyi!
Milyen fincsi sütikét sütsz?

Anett!
Tehetnél még fel képeket te is a csajszikról!
Akkor én sok locsolót kívánok nektek!!! Hál istennek én most is megúszom mert az Edó miatt nem engedem, hogy locsoljanak mert múltkor egy laza pillanatomban befújtam magam parfümmel és szegénykém az egész szopit végig ordította mire apa rájött, hogy "büdös" vagyok :oops: :oops: .
Lehet jelentkezni nálad fotózásra? Érdekelne a dolog!

Kriszta!
Azért jó lenne megismerni titeket is, de lehet, hogy nem fogunk találkozni mert apuzok. Veletek mi újság? Gyerekek húsvétoznak?

Most megyek, mindenkinek jó éjt
Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Szandra,köszi,hogy leírtad,hogy mi újság :wink:

Sok boldogságot kívánok a hugodnak! :D

A lakótelepen a Profi mögött van a játszótér egy hatalmas nagy területen,nyáron vihetünk pokrocot is a kicsiknek,mert fű van.
Simán megtalálod szerintem.

Ikertesó,képzeld hétfőn akkorát esett a betonon,hogy tiszta tipli az arcocskája,úgy sajnáltam a szegényt....
Reggel elment apával dolgozni és a teherautóban aludt 11 körül 1 órát,így ebéd után nem tudtam letenni.Azért gondoltam,hogy kimegyünk a játszótérre,de úgy elfáradt szegény,hogy gondolom emiatt is,megbotlott és nem tette le a kezét.....jól felhorzsolodott az orra és a szája meg a közte lévő terület.Olyan csúnyán feldagadt a szája,és vérzett is a horzsolás...
Szerencsére már jól múlik, First-el fújtam neki.

Nemsoká megyünk agolra...jön a hugom vigyáz Rékára...
délután meg jön a barátnőm a szakdogáját gépeli...

MA se fogunk unatkozni :D

Te se sokat írtál magatokról...veletek mi újság?

Ja és képzeljétek Réka ma határozottan a hátáról a hasára fordultKép Kép
tegnap is megcsinálta,de azt hittem véletlen volt :oops: de ma reggel egymás után kétszer is :roll:

Puszi! És ne irjatok!!! :evil:
ilgya1
 
 


pont fordítva Kép :oops:
ilgya1
 
 


Már ekkora Réka baba!! Gratulálunk Neki!!
Dávidkának meg (seb)gyógyulást!
Két éves koráig a Marietta is mindig összetörte magát ünnepek vagy vendégeskedés előtt. Gyönyörűek azok a képek!

Na a kerékpározás nem az egészségnek, hanem a sorompó-lezárásnak szól! Így egyszerűbb eljutni az oviba, de a gyerekek is nagyon élvezik. Na, az én lábam már kevésbé.

Jó ötlet ez a szombati játszóterezés, de mi biztos nem megyünk, mert apáé a kocsi és gyalog elég körülményes lenne oda eljutni. Nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Milyen süti készült?? Hát lekváros linzer (imádjuk, mert akár 2 hónapig is eláll, így csak egyszer kell nekifogni és akkor sokáig van süti).
Ma meg mandulás kiflit csináltunk! Na az milyen finom!Ezt már a Marietta is tudja formázni.

Ha van valakinek valami jó húsvéti receptje szívesen venném. Még fogalmam sincs mit főzzek hétfőn. (Mert vasárnap nem kell: anyóséknál eszünk!)

Üdv Mindenkinek!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Gyöngyi!

szopisztrájkra tudsz valami javasolni?
Ma egyszerűen nem volt hajlandó szopizni,csak nyamogott rajta és kiköpte....délután 6ig bírtam,addig folyamatosan próbálkoztam...
be kellett vetnem tápot :cry: ...csak nem éheztethetem :oops: ,annyira ordított már szegény...
100 ml tápitól meg annyira jó kedve lett....és az én lefejt tejcsimet se akarta megenni utána :cry: :cry: :cry:
annyira el vagyok keseredve.....
azt se tudom,hogy éjszaka is mi lesz,most előre készítsek tápit?vagy este ha megcsinálom éjszaka oda lehet adni, És mennyit kell ennie egy ekkora babának?fogalmam sincs mennyit csináljak? :cry: :cry: :cry:

Dávidnál annyira jól ment a szopi :cry:
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!

Puszi, Dóra, Jutka + Pocakbabe
jatka
 
 


Sziasztok!

Mi kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Mi már itthon vagyunk anyukáméknál Szoboszlón. Ma jöttünk és hétfőn megyünk majd vissza. De természetesen megint rokon látogatással telik az itthonlét többnyire. :roll:
Anyukám süt-főz, én néha segédkezek neki. :wink:


Ildi, gratula Rékának a forduláshoz! Mi lett a szopival? Helyrejött?

Szandra, igen Lőrinc is nagy volt, 4020 gramm. És állítólag a többedik gyerekek egyre nagyobbak?! :shock: Nálatok Edó nagyobb volt Taminál?
Egyébként tök mindegy, csak egészséges legyen a baba. Nekem szerencsém volt Lőrinccel, mert így se volt túl nehéz szülésem. :)

Puszi Mindenkinek!
És kellemes ünnepeket!
idna
 
 


ILDI!!!!!!

Ne add fel! És ne adj tápot!!!!
Eddig is volt tejed, most is van, akkor enni kell!!
Nem jött meg a menszeszed??Atóol kevésbé jó izű a tej. Gondold át mit ettél, lehet, hogy erős aromájú és nem izlik Rékának.
Ha elkezded a tápszert, főleg cumiból félő, hogy rájön ebből könnyebb és elhagyja a cicit. CSAK valami átmeneti ok lehet!!!!!!!
Ha éhes fog szopizni, éjjel főleg ne adj tápszert, csak cicit, félálomban biztos elfogadja.
Kitartás!!!!! Az csak szerencse, hogy Dáviddal gond nélkül ment a szopizás. Sehol sincs gond nélkül, mindenkinél vannak nehézségek.
Fokhagyma aromáját, illatanyagát szeretik a csecsemők!!!!?

Sok sikert

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog húsvétot, kellemes pihenést, sok (vagy kevés) locsolót és nem utolsó sorban jó időt kívánunk.

Nekem egy kicsit már elegem van az egészből mert tatárjárás volt van és lesz, pontosabban holnap mi járunk tatárt de hulla fáradt vagyok. Szerintem azért mert ma kint voltunk egész nap a kertben és olyan érzésem van mint mikor a nap nyáron kiszívja 100%-an az energiámat. Holnap mi megyünk a barátnőmékhez, holnapután meg apukám és a hugom beugrik hozzánk. Tegnap mi voltunk náluk csak holnap mennek fel Pestre és mondtam, hogy akkor illene beugrani hozzánk :lol: :lol: . A Tami kapott 3 Barbibabát úgyhogy most azzal megint nem lesz gond egy ideig. Most egyik ruhát cseréljük a másikra és tiszta "változatos" az élet 8) .

Milyen volt a játszóterezés szombaton?

Ja és el is fejeltettem mondani nektek, hogy most pénteken kibújt Edóka első fogacskája :lol: . Attól félek, hogy megint harapdálás lesz mert a Tami hamar fogzása is szerzett nekem pár kellemetlen pillanatot :? .

Most megyek mert a kis büdös aki elvileg már alszik az most sír apa meg a Tamival BARBIZIK!

Még jövök

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Ildi!
Nagyon jól éreztük magunkat nálatok!
Májusban ti jöttök. :lol:

Lányok!
Kár hogy nem jöttetek ki a játszóra nagyon szupi volt az idő is a gyerekek nagyon elvoltak Ildi majd biztos felteszi a képeket.
Dávid egy tünemény annyira elvoltak a Kevinnel mintha minden nap találkoznának. Kevin mesét olvasott neki és édesen halgatta meg puzzle-t raktak ki, autoztak, Dávid olyan édesen kacagott.
Ketrint a Zsolti lefoglalta nyárra bébiszitternek mert végig Rékát babusgatta. Nemlehet velük betelni :lol: ilyen jól nevelt gyerekekkel ritkán találkozni :D
Igen Ildi ez dícséret!!!

Gyöngyi!
Hát nem tudom a szopisztrájkkal kapcsolatban valójában igazad van nem kell a gyereknek üvegből adni akár anyatejet akár tápszert, de amikor benne vagy a helyzetben és nincs más kiút akkor igen. én most tapasztaltam amit az Ildi kérdezett. Szegény Réka keservesen sírt egyszerűen Ildi minél jobban próbálta nem fogadta el a cicit. Már annyira sírt , mondtam neki majd én fogom Rékát próbáljon meg fejni mindegy, hogy nála vagy nálam sír addig legalább ő termeli neki a tejcit. Látnotok kellettt volna, már annyira éhes volt szegénykém hogy a sírástól már a levegőt büfizte vissza és amikor végre tejhez jutott az a megnyugvás ellentmond annak amit az ember valójában jónak gondol. Egy szó mint száz : ha 1x 1x kap tápszert vagy üvegből anyatejet nem hiszem hogy rájön a könnyebb megoldásra a baba hiszen este és másnap már semmi probléma nem volt vele. De ez csak az én véleményem.
Egyébként a Kevin is csak reggel és este szopizott kb 6 hónapos korától napközben cumisüvegből kapta joghurtot mert ő csak azt fogadta el a cicin kívül meg persze a főzelékekekt és gyümölcsöt.
Valószínüleg tényleg valami átmeneti állapot lehet, reméljük azóta rendbe jött.
Ilyen nyugodt babát ritkán látni szinte mindig mosolyog már hangosan is nevet :D Dávid csak úgy fújja a mondókákat.

Hoy telt a húsvét?
Én nem sütüttem semit csak dobozosat :lol:
Ma kint voltunk pecázni a gyerekek lepipálták az apjukat mert csak ők fogtak keszeget. a képeket majd pótolom :D
Kevin kapott egy bicót váltós meg minden hozzá a sisak nagyon tetszik neki. Holnap már menni akar vásárolni kiegészítőket venni :roll:
Ketrin már ugyebár nagyobb ő komlyabb lányosabb dolgokat kért. Ildi tetszik neki a nyaklánc és fülbevaló még a tóra is felvette :wink:

Andi!

Örülök hogy minde rendben van már nem sok van hátra :wink:


Ma átmentünk meglocsolni a mamát és a dédit pecázás előtt és a nagy készülődésben a mamától kértek a fiúk kölcsönbe kölnit. Jó mi? :shock: :oops:

Kép

KépKép
KépKép
krisztám
 
 


Sziasztok!
Kellemes ünnepeket mindenkinek!!
Judit
judi
 
 


sziasztok!

Kriszti,örülök,hogy jól éreztétek magatokat,jó,hogy itt voltatok.....majd a képeket felrakom....
Hú,de irulok itt a gép előtt,ez már sok a jóból......én meg azt látom,hogy a te gyerekeid jól neveltek,de tényleg....és mikor kicsik is voltak,emlékszem,hogy hogy szót fogadtak mindig,ezt úgy irigyeltem,mert a környezetemben lévő más gyerekek mindig ellenkeztek a szüleikkel,de Kevin és Ketrin nem,de tényleg...és mindig azt akartam,hogy az enyémek is ilyenek legyenek....
Na az a lényeg,hogy tényleg jó volt....

Májusban megismételjük....
és most is köszi az ajcsikat,Dávidnak az volt reggel az első dolga,hogy gyurmázik...

otthagytuk ma Tápión,kíváncsi leszek,hogy fogja kibírni

Szandra,
Szupi volt a játszón szombaton... :D majd a képek magukért beszélnek,de most késő van...

Jó hamar elkezdi növeszteni a fogacskákat Edoci :D és volt valami előjele?ÉS harapdál?
Taminak is ilyen hamar jöttek?
Dávidnak 8 hónaposan jöttek ki csak az elsők....

3 Barbi :D

Gyöngyi,köszi!
És tényleg nem a fokitól volt a szopisztrájk,mert másnap is eljátszotta,én annyira kivagyok borulva,és meg se jött,és nem tudok rájönni,hogy mitől van,mert egy nap legalább egyszer eljátsza.....de akkor tényleg úgy ordít,mint máskor sose,vagy nagyon éhes,és nem jön annyira vagy nem tudom....
már megint elkezdtem inni a szopis teát....
már nem kávézok csak reggel,de eddig ez se volt gond...
mi lehet a baj????
nem tudok rájönni....
nem tudom mitől függ nála,hogy mikor fogadja el,mert ugyanabban a helyzetben van,hogy elfogadja,van hogy másnap nem....
remélem hamarosan visszaáll a rend és nem lesz gond...,addig fejek rendületlenül...
Például egésznap elfogadja,szépen eszik,mintha semmi gond nem lenne,(igaz csak az egyik mellemből)egyszercsak a köv. etetésnél eltörik a mécses és szív kettőt és kiköpi és vinnyog és ordít és akkor még jobban ordít,próbálkozok tovább,akkkor már úgy ordít,hogy majd elájul,akkor megnyugtatgatom,de ordít akkor is csak nem olyan hangosan,majd újra próba,kezdődik előlről...
és próba és ordít,és próba és ordít,fél órán keresztül ez megy,akkor letesze,hogy kifejjem,de akkor már eltelik még egy fél óra,addig Réka ordít....végre lefejek 50 ml-t,és nem fogadja el cumisüvegből se :( akkor megint próba cicin,ordítás,vonyaglás,már be se kapja..
és akkor tápi az megint egy 20-25 perc mire elkészül,ekkor már nagyon éhes szegény....csak 100 ml-t csinálok,de utána olyan szinten megnyugszik az ordító gyerek,hogy csak néztem......és fel se tudok előre készülni,mert nem tudom mikor fogadja el és mikor nem.... :(
Végül is eddig összesen 3X kapott tápot,a többit valahogy megoldottuk,de ezt is szeretném elhagyni... :(

Hogy teltek az ünnepek? Gyertek lányok meséljetek! És képeket is akarunk!

Andi,köszi,
Tudtál pihizni? Voltak a fiúk locsolni?Lőri is már biztos jobban élvezte,mint tavaly:)

Puszi:Ildikó
ilgya1
 
 


Szia Judi!
Hogy vagytok?
ilgya1
 
 


Azért kaptok egy nyuszit még:
Kép
ilgya1
 
 


ILDI!

Csak azt tudom mondani kitartást!!! (Igazad van Kriszti!!) Így messziről csak abban tudlak támogatni és megerősíteni, hogy a szopit próbálgasd! Hiszen tudom, hogy Te is ezt szeretnéd. Mondhatnám azt is, hogy add nyugodtan a tápit (sokan felnőttek rajta), de az nem én lennék. Biztos mást is tudnék mondani, ha ott vagyok és látom.
Ahogy leírtad, mindent kipróbáltál (időpont, helyzet, melyik cici). Egy dolog jutott még eszembe: ha nem szopi után sír, akkor nem az a baj, hogy éhes maradt, vagyis tuti elég a tej. Ezért gondolom, hogy nem a tápi a megoldás. Lehet, hogy annyira kifárad és megéhezik a sírásban, hogy a cicit is elfogadná már egy óra után.
Nem lehet, hogy nagyon sok jön és hirtelen ilyen alkalmakkor a ciciből? Mert akkor fuldoklik és ez is megijesztheti. Az, hogy átmeneti tuti, mert eddig gond nélkül szopizott és most is csak alkalmanként csinálja!
Marietta volt ilyen: indokolatlanul sírt és nem tudtam megnyugtatni, aztán annyira elfáradt, hogy már minden midegy volt, cicizett. Emlékszem milyen pokoli nehéz volt hallgatni. Együtt érzek!!!!!!!!!

Tudom, hogy sikerülni fog és túljuttok ezen a nehéz helyzeten!!!

A húsvét jól sikerült: voltunk anyóséknál (eddig nem volt túl jó a viszony) és nagyon jól éreztük magunkat, minden a gyerekek körül forgott. Hétfőn jöttek a locsolók , amit nagyon élveztek a lányok.

Ismételjük meg a játszóterezést!!!!!!!!!!!!! Hogy mi is ott lehessünk !!

Üdv Mindenkinek!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Este jövök de most szólóban nyomom a két csajjal és a Taminál front van!!!! :evil:

Csak eszembe jutott, hogy gyorsan leírom az Edóval én is jártam így, hogy szopi (1 perc után) közben tökre el kezdett sírni és akármit csináltam csak sírt és már lelkiismeret furdalásom volt és persze akkor voltak itt vendégek égtem mint a fene.....

Ez volt 3x mire apa rájött, hogy bedezodoráltam magam (parfüm a vendégek kedvéért) és semmi baja nem volt Edónak egész nap elvolt a kezemben csak ha a cicit akarta akkor más volt egy picit a szagom és ott volt a világ vége.

Nem használtál valami illatcuccost?

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Haza értünk mi is tegnap este. Jó volt otthon lenni, de ma egész nap csak pihentük a hétvégét :D
Lőrinc nagyon élvezte a locsolkodást, és annyira kis okosan viselkedett. Laci mondta neki a kinder tojásokra és nyuszi csokikra, amiket kapott, hogy ne egye meg, hanem hozzák haza nekem is megmutatni, és ő szépen összegyűjtötte az összeset és büszkén hozta haza. Így sikerült is visszafogni az édességfogyasztást, most tele a kamra csokival, amit majd szépen beosztunk.
Egyébként nagyon tetszett neki, hogy meg kellett locsolni a lányokat. :D
Összességében jól sikerült minden, pedig ez nem a kedvenc ünnepem.

Ildi,
szorítok Nektek szopi ügyben! Biztos, hogy csak valami átmeneti dolog lehet. Hallottam már ilyen esetről, de konkrétan nem tudok hozzászólni, mert más fajta nehézségek ugyan voltak nálunk is szopi terén, de pont nem ilyen jellegűek. Olvasni meg én is csak azokat olvastam az ilyesmiről, amit már a többiek elmondtak.

Szandra,
sikerült Tami fárasztása délelőtt az udvaron? :D :wink:


Holnap jön valaki Bukfencre? Múlt szerdán talán 4-5-en voltunk csak.

Puszi Mindenkinek!
idna
 
 



Nagyon gyorsan,csak annyit,hogy mi nem megyünk Cinire,mert viszem Rékát csipőszűrésre.......12-re van időpontunk.Meg amúgy is Dávidot már nem köti le,nincs kedvem utána rohangászni,akkora az a tér :oops: tudom,hogy rámfér a fogyókura,de lusta disznó vagyok!!!!!!

majd jövök holnap részletesebben....


küzdünk a szopival,nagyon nagyon bánatos vagyok :?

jó éjt!
ilgya1
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?