Sziasztok!
Az ember kiteszi egy kicsit a lábát és csak kapkodhatja a fejét, hogy mennyi öröm
és bánat
A képek egytől egyig szenzásciósak, képtelenség felsorolni, de tényleg nagyszerűek!
Ne haragudjatok, nem tudok mindenkit megszólítani...
MSE!
Boldog születésnapot kívánok!
Szorítok, hogy jóra forduljanak a dolgok - úgy is úgy lesz!!!!!
Nagyon jó, hogy a szüleid így tudtak gondoskodni Rólad, ez az egyik ok, akiért hajlnadó vagyok tolerálni a férjem szempontjait és megállni kettőnél, mert őket még útra tudjuk így indítani.
A nicked meg igen tetszik, mivel a gimis osztálytársaim a mai napig így szólítanak engem is - írásban persze
And!
Ez az!!!!!!!
A dilemmát, miszerint munka, vagy bébi, igazi Kemény Csaj módjára oldottad meg: Mindkettő!!!!!!
Hajni!
Nézd a jó oldalát: így majd jobban tudsz Pannára koncentrálni, mintha a saját gyógyulásoddal is foglalkoznod kéne.
Nekünk is jóóóóó kis Húsvétunk volt!!!!
A nyuszi az ajándékot a kertbe hozta, volt nagy öröm
Lili megírta, hogy ő Barbit szeretne. Én mondtam, hogy nyulak nem szoktak Barbit hozni, de annyira mondta többször is, hogy mégiscsak találtunk a kertben egyet
(és még mi mindent!
)
A soproni kiruccanás is igen jól sikerült. A szálloda olyan volt, mint amikor Misi mókus megérkezik a folytontermő fa alá....komolyan, ilyet még nem láttam...svédasztalos volt a reggeli is és a vacsora is...de olyan sokféle és színvonalas ennivalóval... gondolhatjátok, hogy a fogyókúrámat felfüggesztettem. A szoba is tuti volt, sztem nagyon jó ár-érték arányt kaptunk. Pláne, hogy Lili után mégsem számították fel a félpanzió díját. Amikor szóltunk, azt mondta a recepciós, hogy ő már nem írja át
A kisebb eü bajt persze nem úsztuk meg, Andrison kitört az MMR mellékhatása láz és arckiütés formájában, plusz az első szemfoga is áttört. Ennek ellenére nagyon jót hancúroztak Lilivel.
Én kaptam hátmasszázst. Nagyon jó volt, de ezt a hatást a férjem is el tudja érni. Úgyhogy kénytelen lesz továbbra is masszírozni.
A pörgés pedig nem áll meg, ma este hívtak a kőművesek, hogy akkor holnapután jönnek a kocsibeálló térkövezését csinálni...és még egy deka sóder sincs megvéve. Szerintem holnap délelőtt ezt fogom szervezni, és kérem a drukkokat, hogy ki is szállítsák a cuccot, különben itt állunk megfürödve.
És egy Lili-mondás:
A Kinder tojás papírkáján észreveszi az arab betűket:
- Ez titkos írás?