Huha Julcsi!!!
Azert ez valami remes lehetett Livikevel!!!!
De szerencsere van lelekjelenletetek!!!!Akkor vegul nem is kellett orvoshoz menni?
Tul vagytok mar az egeszen,ugye??
Neked is nagyon koszi a nevnapi koszontot!!!
Akkor Arpi most nagyon buszke a Dorkara,amiert Ot szolongatja egesz nap!!
Valami nagy elorelepes tortent bennem,es azert voltam ma olyan boldog...
Anyukam sajnos meg ugyanugy van mint eddig,de nagyobb javulast nem varhatunk,amig adjak Neki a nyugtatokat.Igertek a hetre mindenfele vizsgalatokat,remelem vegre tenyleg meg is csinaljak,es ha jobbak akkor van esely a nyugtatok csokkentesere.
Sok-sok turelem kell,mert hosszu a gyogyulasi folyamat.
Zsu!!
Mitol ment fel igy a vernyomasod????Ez nagyon magas.Adtak valami gyogyszert???Patikaban termeszetes alapu bogyokent veheto a fagyongy kapszula.Ez jo a vernyomasra.Esetleg probald ki,remelem segit!De erre tenyleg figyelj oda,meg tul fiatal vagy a magasvernyomashoz!!!!
Az agyhartyagyulladasnak sok tunete van,szedules,zavarodottsag is,esetenkent magas laz stb.Ne lass rogton remeket!!!!
Gyogyulj meg hamar!!!!!
Edit!!
13 fogacska????Az rengeteg ennyi idos korban ugye???Szegenykem biztosan szenved veluk
,de legalabb egyszerre tul lesz az egeszen.
Es olyan gyonyoru a mosolya,igaz fogak nelkul is
Edith!!
Nagyon szep tortaja volt Krisztanak!!!
Varjuk a tobbi kepet is!!!
Zsuzsi!!
Irigyellek a szokincsekert.Fantasztikus erzes lehet tanuja lenni egy kisbabo fejlodesenek!!!
Martikam!!!
Akkor hamarosan van eselyunk hogy kepeket mutatsz vegre magadrol is??????
Buszke vagyok am Rad hogy igy birod az ehinseget es meg ilyen kor is ellenallsz a finom falatoknak!!!
Nalunk ma volt Denes unokatesoja a csaladjaval. Nagyon jo hangulat volt,en megtanultam egy-ket ,,trukkot'' a szamitogepen,csereben a 2 kissracot ,,megzongoraztattam''Az egyik kulonosen ugyesnek tunik,hihetetlenul logikusan gondolkodik.Feltunoen gyorsan megranulta a hangokat a hangszeren.Nekem is meglepo volt
Ja,es hoztak fenykepezot ugyhogy lefotozta a kertet a csoda cseresznyefankkal,es termeszetesen Figarot(a kutyankat)is.Ugyhogy majd ha atkuldte hozzank a kepeket en atkuldom Martihoz es szepen megkerem hogy tegye be a topicba.
Tobbiek merre vagytok???
Andi,Evi,Ibolya,Timi????
Szep jo ejszakat mindenkinek!!!