Új privát üzeneted érkezett!

Benianyu!
Az hagyján, hogy csúfolja, de az újdonás cipőjét letapossa, a popsijába autókat tologat és megöléssel fenyegeti. Engem lazán lehülyéz, lebutáz.
Most beszéltem vele és egyelőre békén hagyja Lilit.
Hát ezt melegen ajánlom is!!!

Na megyek, mert holnap reggel egyrészt indulás, másrészt Andris már az óra előtt kukorékolni fog:
ANYUSZIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!
:D:D

ayse
 
 


Benianyu!

Még nem néztem a telcsit :oops:
Délután elvileg találkozom Cleoval, nem tudom, melyik játszira megyünk....
Mikor jöttök? Esetleg a sarkon is talizhatnánk, leugrok akár délelőtt is, nagyi itt lesz, vigyáz addig a fiúkra.

Csikken!
Huncut Roli nagyon helyes :wink:

Ayse!
Andris nagyon okos, lehet ő is jó géneket örökölt???? :wink: :wink:

Ajándékozás:
Ja, nálunk is csak a gyerekek kapnak, habár én vettem Gabinak marcipán tojást, meg csokis sütit, ami imád......

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Ayse,
Nagyon durva.... Remélem, tart tőled a kisfiú! :evil:
Még egyszer jó utat! :)

Barbi,
Megcsörgetlek délelőtt, 10-11 felé, ha már tudok valamit. Én is le tudok ugrani. Esetleg. ettől független, hívd Cleoékat is erre a játszóra! :) :wink:
Más valaki? Holnap a Feneketlen tónál? :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 

 
 

Kriszta!

oké:)

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a biztatásokat! :)

Rájöttem hogy akkor látom ilyen borúsan a dolgokat, ha nagyon nem aludtam ki magam, és volt egy-két rossz napunk. Ilyenkor hajlamos vagyok általánosítani... pedig azért nem olyan rossz a helyzet, az elmúlt két nap pl Szilvi mintababa volt, már el is nézelődik szépen és azt hiszem próbál mosolyogni!!! Zsuzsa több mint két hónapos koráig nem ajándékozott meg minket mosolyokkal, úgyhogy 5 hetesen Szilvi nagyon zseni! :) És tök aranyos! Sírás az persze van még, de már vigasztalhatatlan sírás egyre ritkább hálistennek. Zsuzsa is kevésbé hisztis, lehet hogy pont azért mert Szilvi kevesebbet sír, vagy mert érzi rajtunk hogy már nem vagyunk annyira feszültek.

Tegnap mentünk az I. kerületi szopis csoportba a két lánnyal, ilyenkor mindig rájövök, hogy valamire nem gondoltam. Nekem a kiruccanások logisztikai megszervezése jelenti a legnagyobb gondot... mert el kell dönteni, melyikük utazzon a babakocsiban (és melyikben! mert az egyiken van a testvérfellépő, viszont a másikra lehet kattintani a bébi autósülést) és akkor aszerint öltöztetni őket. Mert ha Szilvi kenguruban landol, akkor nem adhatom rá a bundazsákját, viszont akkor valamit vinni kell őt betakarni mikor az autósülésben van, szóval eléggé macerás. :? És mivel a két lány útjai gyakran elválnak, ezért két külön cókmók kell nekik, hogy Zsuzsával tudjam hagyni a cuccait ha ottmarad anyukámnál.

Egyébként anyukám is meg David is baromi sokat segítenek... igaz Davidnek megvannak a sajátos szokásai is, mint pl a hajnali négykor kelés, ami miatt egy rosszabb éjszaka után kardomba tudnék dőlni. Ellenben ő kel Zsuzsához most már hónapok óta, és ha Szilvit nem tudom visszaaltatni éjjel, akkor felkel vele és ringatja a labdán.


Barbi, Benianyu és más többgyerekes anyuka!

Hogy oldjátok meg a váltás ruhákat, pelenkákat, ilyesmiket! Amellett hogy mindig divatosak vagytok, még sosem láttalak hatszáz szatyorral, táskával, mint ahogy én szoktam nekiindulni. Hogy oldod meg? Illetve hogy oldottad meg?


Ekcéma/fürdés:

Mindkét lánnyal mi még mindig a gyógyszertári fürdetőkrémet használjuk. Olcsó, jó, hidratál, nem allergizál, én szeretem. De csak tégelyben, a tubusosat valamiért nem. Zsuzsának csak a haját szoktam babasamponnal mosni.

Szilvit is most már próbáljuk beállítani egy esti rutinra, beleértve a fürdést is (mert eddig a köldöke miatt nem nagyon fürdettem, de megkérdeztem a sebészt, azt mondta, érheti víz, csak ne áztassam), de úgy tűnik, az ő természetes elalvása kb 9 órára van időzítve, nem úgy mint anno Zsuzsa aki már este 6-7 között kidőlt. Igaz, Szilvi még most is alszik (reggel alussza a legjobbakat :?) mikor Zsuzsa már rég fent kukorékol.


Megint többgyerekes anyukák:

Hogyan igazgattátok össze a két gyerek alvásritmusát?


Megann:

Én nem szedem le a függönyöket, bár igaz, még csak 5 hete vagyok kétgyerekes anyuka. De azelőtt se gyakran szedtem le a függönyöket. ;) Szóval én nem vagyok egy házitündér, bár azt látom, a két gyerek jobban rákényszerít erre, mint fordítva. Magyarul most sokkal háziasabb vagyok, mint gyerek előtt, mert a két gyerek miatt MUSZÁJ főzni, mosni, valamennyit takarítani, stb, stb. Amit azelőtt el tudtam odázni, azt most nem lehet. Sokkal jobban be van szabályozva az időm.

A másik meg az, hogy jó ha az ember felméri mire van kapacitása. Na ez az amiből én állandóan megbukom, mindig csak belevágok dolgokba, és menetközben borulok ki, hogy nem bírom. Az okosabbja erre már előre rájön. :?

Harmadrészt meg lutri hogy milyen gyereket "nyersz" a lottón. Ha mázlid van, akkor kapsz egy olyat, aki csak eszik, alszik és nézelődik, és behatároltan kizárólag akkor sír mikor éhes vagy tele van a pelenkája. Ha peched van, akkor kapsz egy olyat akit nem lehet letenni különben lilul és ordít. Szóval nem lehet tudni előre hogy milyen gyereked lesz.


Anikó, Göndörzsóf!

Megcsináltam az általatok ajánlott recepteket, nagyon finom lett mindkettő! A rizses tonhalas saláta meg a narancsos muffin.


Bodza, Juci!

Nagyon szépen köszönöm a meghívást is és a felajánlást is, biztos élni fogok vele!!! Amikor nektek jó!


Orvosok akikhez járunk:

Szilvivel hetente egészséges rendelésre mázsálódni, ez idáig még rendben is van. E héten volt 4800 gramm!

Hetente a Madarászba hogy a sebész doktorbácsi ránézzen a köldökcsonkjára, ami még MINDIG megvan...

"Igény szerint" a szemészetre, mert még mindig váladékozik a szeme, és csak a szteroidos gyulladáscsökkentős szemcsepp hatására javul. Ha abbahagyom, akkor újra nagyon csúnyán váladékozik (akkor is ha tisztítgatom, törlöm, sőt, akkor még rondább mert annyit kell törölgetni, hogy tiszta piros és duzzadt lesz) és levonul az orrába a váladék, és akkor levegőt se kap...

Zsuzsával meg azért járunk a doki bácsihoz, mert minden héten valami újat produkál és már rettegek, hogy nehogy ez megint valami komoly betegség előjele legyen. Pár hete megint elkezdett sokat esni. Aztán egy héttel később két este megint kihányta az esti anyatejét. Azóta nem fordult elő, lehet valahol tejeset evett/kapott és nem figyeltem fel rá. :? Aztán múlt héten meg hőemelkedése volt és iszonyat nyűgös is volt mellé. Teljesen kikészültem az aggódástól. És anyukám is állandóan piszkál, hogy vigyem orvoshoz, én meg már a hajamat tépem, mert ha telefonon elmondom az orvosnak hogy tegnap este hányt a gyerek, akkor ma reggel nem lesz okosabb attól hogy ránéz mikor már semmi baja nincs! És tényleg hetente többször járunk mindenféle orvoshoz, hol egyikkel hol másikkal...

Szilvinél meg azzal idegesített, hogy azért vigyem orvoshoz, hogy mondja meg, nincs-e valami baja ami miatt sír. De hát hetente látja egészséges rendelésen, a baba majd kicsattan, gyarapodik mint a bolondgomba, meg is jegyezte, hogy "túl" gyorsan. Pffff.


Benianyu!

YGratula az új lakáshoz!!! Mikor költözhettek?


Húsvét:

Megyünk le a Balatonra! Telt ház lesz anyukámnál, minden szobára jut minimum 2 de inkább több ember. Kiváncsi vagyok, hogy sikerül majd együtt aludnunk négyünknek úgy hogy alvás is legyen belőle!!! :shock:

Zsuzsának nem tudom mit tudnánk adni Húsvétra, mert a legtöbb csokit nem eheti, és a tojás is tiltólistán van a tejallergia miatt, csak rejtve eheti tésztában meg péksüteményben, önmagában nem. :? Remélem szereti a sonkát!!!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Hogy jót is mondjak Szilviről:

Tegnap Zsuzsa anyukámnál aludt és David későig dolgozott, ezért egyedül voltunk itthon a picivel. Nekilendültem 7-8 óra tájban, hogy megfürdetem, elő is készítettem neki mindent, leraktam a pelenkázóra a fürdőszobában, és olyan békésen elnézelődött, hogy fogtam magam és ÉN beültem a kádba megfürdeni! És Szilvi baba 15-20 percen keresztül békésen nézelődött amíg én megfürödtem, sőt, utána még azalatt is míg újratöltöttem az ő fürdővizét, megfürdött egy mukk nélkül csak nézett rám a hatalmas szemeivel. Csak akkor vesztette el a türelmét mikor már a törülközésnél tartottnk, szerintem fázott.

Na milyen jó baba? :)

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Jó reggelt lányok!

Megann, ha csak száraz foltjai vannak, akkor elég lenne a Linola fett krém, ami linolsavat tartalmaz, és az helyreállítja a bőrét...ha már piros és viszket akkor kell az ekcéma krém...Perilla a neve.

Ancsi, jaaaaaaaaaj, má azt hittem,a Marinás nem jött össze...de akkor az rendben van ugye?

Bodza, Juci, nagyon aranyosak a csemeték!

Csikken, hogy vagy? Hogy viseled a második babát?

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Bundástündér (avagy ilyet is tud a gyerek)

Kép


Fürdünk:

Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Sziasztok!

Férj reggel kivitte nagypapát az eladásra szánt húsvéti nyuszikkal..
Mire mi felkeltünk, már bosszankodtam hogy hol a bánatban jár már megint az uram, és pláne hogy hol van Léna HÚSVÉTI NYUSZIJA :twisted: :twisted: :twisted: ...aztán láttam az autó sarkát az ablakból, úgyhogy kimentem megnézni az udvarra, hogy mit szöszöl kint....

Hát ezt találtam:

Kép

FÉRJEM A TEMÉRDEK FOLTOS PIROSSZEMŰ ÉS SZÜRKE MEG SZIMPLÁN MEZEIBARNA SZINŰ NYUSZIKBÓL PONT ŐT SZÁNTA LÉNÁNAK :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :? :? :? :? :? :? :mrgreen: :mrgreen:
KOMOLYAN NEM TUDOM HOGY SIRJAK E VAGY NEVESSEK :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

KOROMFEKETE ÁM :roll: :roll: :roll: :roll: MEGEMELTEM ÉS MEGNÉZTEM MÉG A HASÁT IS, HOGY NINCS-E VÉLETLENÜL EGY ICIRIPICIRI FEHÉR FOLTOCSKÁJA...DE NINCS....KOROMFEKETE, MINT EGY HOLLÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

FÉRJ SZERINTEM NEM KOPLETT, NA :lol: :lol: :lol:

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET MINDENKINEK!!!!! :)

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Na még egy...kéretik nem elájulni :D :D :D :D :D

Léna copfffffffival....(én átállitottam a kocsi visszapillantóját, mikor copfival betettem az autóba, hogy gyönyörködhessek Lénában :oops: :oops: :oops: :oops: én már beteg vagyok ugye??? :lol: :lol: )

Kép

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Megann!

úristendeszépLéna!!!!!!!!!! én is gyönyörködnék benne, pedig Eszti is tündérszép :wink: :wink: :D
sztem nagyon aranyos a fekete nyuszi, különben is te nem vagy egy konzervatív csaj :)
nekem az apukám albínó hörcsögött hozott haza, amikor egy hónaposan meghalt szegény karácsonyra kapott hörcsögünk. az albínó hörcsög egy nagyon kanos fiú volt, akit persze Nyúlnak neveztem el :D (mellesleg a tesóm a hörcsögét kádár jánosnak nevezte el, mert éppen ő volt a tévében. ez a hörcsög lány volt :lol: )

én is azon gondolkodom, hogy hova vigyem Esztit, ahol nyuszit tud símogatni. lehet, hogy mégis állatkert lesz belőle. vagy az árkád!! tényleg, múltkor ott még bárány is volt! mondjuk nem a természetes környezete...

ma voltunk bőrgyogyónál. nem vagyunk ekcémásak!!! hurrráááá!
állítólag vírusfertőzéstől van, max 6 hétig tarthat, kaptunk kencéket, tápszert adhatom vissza. Eszti aranyosan viselkedett, levettem róla a bodyt, letoltam a gatyóját, közben a dokinéninek el kellett mennie másik gyerekhez, addig az Eszti ott állt letolt gatyával és símogatta a pocakját :)

Rokica!
én egy gyerekes anyukaként is mindig hanyagolom a függönymosást :oops: de most, hogy mondod, ezen a hétvégén tényleg jó lenne megcsinálni.
nagyon ügyesen csinálod a dolgokat, nyugi!!én is folyamatosan azt érzemk, hogy szét vagyok esve, semmi nincs rendben, a lakás egy nagy szemétdomb, és mindig irígykedek, hogy más milyen ügyes :) holott csak oda kellene egy kicsit jobban figyelni 1-2 dologra

apa azt mondta ma 4-re hazaér, már úgy várom, mostanában elég keveset voltunk együtt. tegnap, tegnapelőtt szegeden voltam, épphogy hazaértem vacsira, este meg vapa ment el, tegnap este meg benéztem ügyeletbe, nem bírtam magammal. hajnali 4-ig bennt voltam. hiányzik a fene vigye el...

mindenki érezze jól magát, aki elutazik!! és az is, aki nem :wink:

KépKép
KépKép
and
 
 


Megann!


De aranyos és szééééép Léna és a nyuszi is nagyon cuki :wink:


Lívi már jobban van, nem kaptunk antibiotikumot, mert nem mandulagyulladás állítólag, csak valami vírus..... :roll: de remélem marad ilyen jól már.
De enni még nem eszik rendesen.....szinte semmit csak tápit..... :?

Mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!!!!!!!!!!

Mea
mea
 
 


Sziasztok!

Livike, Roli, Szilvibaba, Léna, és mindenki akit kihagytam volna nagyon tündér! :D

Mindenkinek Kelemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!

Holnap férjem nagymamájához megyünk, holnapután anyuékhoz, hétfőn apósékhoz! :lol:

Legyen szép hétvégétek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Most olvastam nagyjából vissza és néztem meg a többi képet.

Hát a mi gyerekeink tényleg a legszebbek!!!!

Roli és Marci is nagyon hóóóóóóóóódííííííííííttttóóóóó :D


Benianyu!

De jó, költöztök el.
Hajrá!
Most nehéz lesz, főleg két picivel, de utána nagyon szuper lesz nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mea
mea
 
 


Halihóóóó!

Milyen pangás van :shock: :shock: :shock:
Mindenki kiment az erdőbe himes tojást keresgélni???? :lol: :lol: :lol:

ÁÁÁÁ nem fogadjunk mindenki lelépett vidékre...azért volt tele az autópálya...

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Mea!

Örülök hogy mégis megússza Livi :)

Rókica!

Léna még mai napig is szakasztott igy alszik, mind Szilvivi a képen :P :P :P
Nagyon kis gombóc :P :P

Jelentem Nyuszi nagyon jól érzi magát nálunk....kapott kenyérkét, répát, káposztát....jól van sora....
Kis méregzsák egyébként...adtam neki vizet kistálkában, fogta beleharapott a szélébe és arrébdobta :twisted: :twisted: :twisted:

Léna is odáig van érte...tök jó..ha azt akarom hogy szótfogadjon..elkezdem Nyuszival "zsarolni", hogy ha nem fogad szót..akkor nem megyünk ki hozzá, nem simogathatja meg, nem sétálat Nyuszival...és akkor egyből szót fogad :D :D :D :D :D

Viszont én tök rosszul vagyok, köhögök, zúg a fejem.....szerinem most hatalmasodik el rajtam a kórság..ami már egész héten kerülgetett :evil: :evil: :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


én is beteg vagyok,detto mint Megann :( :( :( :( ....gyorsan bújok is az ágyba!!!!


MINDENKINEK SZÉP ÜNNEPET KÍVÁNUNK! :D

beteg mazs és annamami :(
annamami
 
 


Még azt akartam,hogy copfis Léna Világszép ám!!!! :D :wink:


BOLDOG ÜNNEPET ÉS EZT:
Kép
annamami
 
 


Sziasztok,

Prüntyi, jól vagyok sőt semmi gondom nincs, ami már gyanús. Kedden megyek orvoshoz.

Képdicséretet köszönjük :)

Mea, jó hogy nem kell antibiot kapni.

Léna nagyon szép, és a nyuszi is aranyos. Én akartam venni, de férj nem engedte. Ja, és feketét :)

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok.

Puszi : Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


Sziasztok! :) :)

Megann,
Léna tényleg csodaszép ezekkel a copfokkal! (meg anélkül is) :)
Én is szoktam gyönyörködni a fiaimban! :)
Éljen a nyuszi, meg a jó sora nálatok! :)
Neked meg jobbulást! :)

Annamami,
Nektek is mielőbbi gyógyulást!

Mea,
Köszi! De jó, hogy Lívinek nem t.mandula gyulladása van! Neki is további jobbulást!

Rokica,
Ahogy a lányok írták, türelem, napról napra jobb lesz. Szerencse, hogy David és Anyukád is sokat tudnak segíteni. Ha jól alszanak a lányok és Szilvivi sem sír olyan sokat, akkor már te sem vagy annyira borúlátó. Milyen jó baba is tud lenni Szilvi, hagyta, hogy egy kellemeset fürödjél, amíg ő nézelődött. :) Nagyon édes a képeken! :)
Nekünk is mindig nagyon sok cuccunk van. Ma az Anyuékhoz mentünk, volt nálunk egy nagy szatyor, két hátizsák, egyik Benié a játékaival, de azt már hozza egyedül, a babakocsi és a roller.
Ha az öcsém hazaugrik három napra Amszerdamból kisebb hátizsákpt hoz, min én egy napra viszek. És ha nem az Anyuékhoz megyünk, akkor még több cucc kell, mert nálunk sok minden van alapból. Én logisztikai szervezésben jó vagyok :oops: , de hidd el, te is hamar bele fogsz jönni. És minél jobb idő lesz, annál kevesebb meleg ruha/bundazsák/takaró lesz szükséges.
Az alvásritmus úgy alakítottam (bár, Beni ugye sokkal nagyobb és önállóbb, amit megkönnyítette sokban a dolgomat), hogy egyidőben fürdettem őket első perctől kezdve. Utána amíg Dani szopizott, addig meséltem Beninek, aztán mind a kettő az ágyba és alvás. Ez a mai napig így van, csak már szopi nincs.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!!!

Kép

(természetesen Nyúlné műve!!! 8) :lol: )

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Annamami!!!
Jobbulást!!!

És persze minden betegeskedőnek!!!

Képek csodaszépek!! muffinevő Panna, Bodzagyerekek, Marci, copfos Léna, kiscsomag Szilvi, és huncut Roli egyaránt! remélem nem hagytam ki senkit...

ja, de!!! a Nyuszit!!! na ő is csodaszép, és nagyon aranyos is!!!
nekem tetszik, hogy fekete!!! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Jujj de bunkó voltam tegnap!!!!

Rokica!

Véletlenül kihagytam Szilvi babát.......... :(

Ő meg ennivalóóóóóó :wink:

Még 1x kellemes húsvétot Csajok, aztán gyertek majd hamar :)

Mea
mea
 
 


Sziasztok lányok...

nekünk is sűrű lesz az ünnep...keddnél előbb nem hiszem, hogy jövök...addíg is

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET NEKTEK IS!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Jó reggelt!

Mi anyuméknál húsvétozunk, már csütörtök délután óta! :lol: :lol: :lol:
Hétfő este megyünk haza!

Én is Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!

Évi

Kép
kuha
 
 


Sziasztok!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket, Csajoknak sok locsolót, Pasiknak sok piros tojást!
egyetek sok zöldséget, sonkát, tojást, élvezzétek a tavaszt!

Milló puszi:
Kovácsék.

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Még gyorsan annyit mondanék, hogy

Göndörzsóf!

Megcsináltuk anyuval a narancsos muffint, és valami isteni finom lett!!! Nagyon köszönjük a receptet!

Évi

Kép
kuha
 
 


Kellemes Húsvéti Ünnepet!

És gyógyulást a betegeknek!

Megann
Léna tényleg álomszép!
Nekem tetszik a nyuszó. Én is akarok pici nyuszikát!

Csibb
Édespofa!

Rokica
Nagyon édes csomagocska Szilvi! Már alig várom, hogy a kezembe vehessem!Már ha megengeded! :oops:

Csibb
Kedden akkor légyszíves a fejleményekről értesítsél minket! Szorítunk nagyon!
És Roli tényleg nagy csibész lehet!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Volt egyszer egy kicsi kacsa,
úgy hívták, hogy Hápi.
Alig bújt ki a tojásból,
máris tudott járni.
Pihés volt a feje, nyaka,
szárnya, hasa, háta,
színe pedig, mint a pitypang,
éppen olyan sárga.
Hápi kacs minden reggel
fölkelt kakasszóra,
kapta magát s szaporázva
totyogott a tóra.
Hogy a vízbe toccsanhasson,
mindig csak azt leste...
Fürdött reggel, fürdött este,
jót lubickolt este.
Hát egy napon Hápi kacsa
csodálkozva látja:
hófehér lett nyaka, hasa,
háta meg a szárnya!
Addig-addig mosdott, fürdött
lubickolt a tóba
amíg az a szép sárga szín
mind lekopott róla...



Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!

Mea
mea
 
 


Csajok!

Ezt a sorit fel kell tennem, ezt művelte ma a lányom :D
No comment :D :twisted: :D :twisted: :D :twisted:
( imádja magát krémezni és mindezt a Sudocremmel, ami tudjátok milyen sűrű tömény krém.
Alig tudtam lemosni a kanapét :twisted:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Mea
mea
 
 


Viszont van egy rossz hírem is :cry: :cry: :cry:
A férjem levágta majdnem teljesen a hüvelykujja ujperecét :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
De szerencsére vissza tudták helyezni és egyben marad :cry: :cry: :cry:
Szóval kivagyok egyébként eléggé........................................
ráadásul tök szarul viseli szegény párom, meg határidős nagy munkái vannak+házunkban csomó meló még :cry: :cry: :cry: ami azért gáz, mert ugye határidős a kiköltözésünk is :cry: :cry: :cry:

Szegény, úgy sajnálom, amúgy is nehezen viseli a kórházat és teljesen meg volt ijjedve, hogy nem marad meg az ujja :cry:

Mea
mea
 
 


ujjperec-ujjperc vagy mi....bocsánat de nem vagyok itt egészen

Mea
mea
 
 


Sziasztok!

Mea!

Nem semmi Livike műve, de miért nem vetted el tőle az elején?????????????????????????????????????????????? Én tuti az első kép után elvettem volna tőle, hogy ne okozzon nagyobb kárt! :lol: :lol: :lol:

Mi meg ma voltunk az állatkertben:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

További jó hétvégét mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Mea!

Szegény férjed! :( Remélem hamar rendbejön!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Kép
séta előtt nyuszi próbál a tetőre jutni...mindig ez van!

Kép
testmozgás egyedül

Kép
szinkronban egy helyi bigével

Kép
helyi bige kölcsön mocija

és pár tipikus nyuszis mozdulat:

Kép
1.

Kép
2.

Kép
3.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Sziasztok!

Mea!

Nem csuklottál ma??? :)
Visegrádra mentünk Bobozni..és valahogy férjem hozott szóba :shock: :shock: :shock: , mert arról beszélgettünk hogy mondtam hogy itt a topikban szerencsére annyi sok a törekvő igyekvő ember, aki ügyeskedik, dolgozik szorgalmasan hogy jusson egyről a kettőre..és férjemnek pont ti ugrottatok be....mert meséltem még a talid után hogy férjed milyen ügyes, hogy egyedül csinálta a bútorokat stb...úgy látszik ez megmaradt benne :D :D

Remélem hamar rendbejön férjedenk az ujja... :( :( :(
Én is ismerek egy két asztalost...és szinte mindegyiknek hiányzik az ujjaiból némely rész :cry: :cry: :cry: ez most nagyon hülyén hangzik...de igy van...

Livi! :lol: Én is tuti kikaptam volna a kezéből a krémet... :lol: :lol: férjem meg szerintem még hamarabb :lol: :lol: :lol: :lol: , meg hát azért nem két fillér ám egy sudocrem..ezt mondtad a lányodnak??? :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:


Viki!

Hűűűűűűűűűű én most látlak életemben először fényképen :) :) :) :) :)
És kijelentem hogy Peti kiköpött anyukája :D :D :D :D :D

Nyúlné!

Kisnyuszi vagány nagyon...pláne azon a rózsaszin motoron :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Ja Nyúlné!

Te is eszembejutottál ma...Léna eljátszotta a bobon pókerarcú Kisnyúl szerepét :lol: :lol: :lol: , de biztos tetszett neki, mert minden kör előtt megkérdeztük hogy akar-e még menni a bobbal..és mindig azt válaszolta(heves fejbólogatással), hogy igen :) :) :) :) :)
De kiköpött pókerarc volt ő is :lol: :lol: :? :?

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Viki!

De jók a képek!

Megann!

Igen sajnos a kegtöbb asztalosnak tényleg hiányzik egy két ujja :(
De én nem szeretné, ha páromnak is valaha hiányozna egy is akár :cry:

Ja Lívike már kivégezte a Sudocrem-et, ami már "csak" félig volt.....szóval én már csak a végére értem oda.............pedig előtte még azon csodálkoztam milyen jól elvan :D :D :D Gondolthattam volna, hogy rossz fát tesz a tűzre, amiylen csöndben csinálta :twisted: :twisted: :twisted:

Jó éjt!

Mea
mea
 
 


Sziasztok,

nagyon édesek a képek!! :) :) :)

Én is felteszek egy sorozatot a tuti kis produkciójáról Rolinak.

Kép Kép Kép Kép

Mea, szegény párod :( Remélem azért teljesen rendbejön.

Megann, hogy van a kisnyuszi?

Viki tényleg nagyon hasonlít rád Peti :)

Jó éjt mindenkinek.
Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


Roli sem semmi :D :D :D
Na ezt ne fedezze fel Lívim még egy jóóóó ideig :wink: :D

Mea
mea
 
 


Párom egyébként eléggé odavan.............dehát még örülni kell, hogy nem lett komolyabb baja, mert akár tényleg el is veszíthette volna.............

Jó éjt!

Mea
mea
 
 


Boldog húsvétot mindenkinek!

Rókica!

Általában a pelenkázós katicás hátizsákkal megyek mindenhova, abba sokminden belefér. Gergőnek nem szoktam vinni váltás ruhát, sőt mostanában Bubusnak sem, bár eeből már volt baj, mikor leitta magát. Köszi, de én nem érzem magam divatosnak, sőt néha lepukkantnak inkább. :oops: Nem is tudom, mikor vettem magamnak valamit.
Alvás: Sehogy. Délutáni alvás katasztrófa, hol egyik alszik, hol másik, hol egyik sem. Este még csak-csak, de van, hogy Bubus későbben alszik el. Ált. 9 körül fekszenek, Gergő reggel 7-1/2 8 körül kel, Bubus 9 körül.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf
 
 


Ajándék a gyerekeknek húsvétra:
Kinder nyuszi és tojás, fehércsokis buláta, gyümölcs, egy Janikovszky Éva könyv és filctollkészlet.

Kép
Kép
göndörzsóf
 
 


Szép jó reggelt!!! :D :D

Nyúlné
Isten éltessen szülinapod alkalmából!!

Decemberben én is ennyi leszek!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:


Mentem is, mert ma anyumiéknál buliiiiiiiiiiii!!!!!(cirka 25 fővel!!!)Sütünk, főzünk, tojást keresübk, és örülünk egymásnak.

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


:mrgreen:

és az én nyuszis képem majd érkezik egyszercsak! :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné
 
 


Nyúlné!

Én is nagyon Boldog Szülinapot kívánok!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kuha
 
 


Nyúlné!

Isten éltessen :) :) :)

Csikken!
:shock: :shock: Na én sem ragaszkodom ahhoz hogy Léna ilyen produkciókkal kápráztasson el :lol: :lol: :lol:
Ráérünk még...
A járókát egyébként ezért kellett kiszuperálni a repertoárból...mert szomszédasszonyom kapta el Lénát ahogy mászott kifelé belőle :? :? igy ezek után életveszélyes üzemnek nyilvánitottam és száműztem...
A kiságyból még nem tud kimászni, az magasabb...

Nyuszi:Jól van nagyon :)
Tegnap este még kiengedtük futni...hát bemászott a kocsim alá..és egy fél órát hajkurásztam hogy el tudjam kapni... :lol:
Amint meglátott hogy közelitek gyorsan visszaugrált a kocsi alá.. :twisted: :twisted:
Férj meg ahelyett hogy segitett volna terelni, csak állt karbafont kézzel és röhögött :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Léna meg folyton tol oda nyuszi-házhoz, hogy vegyük ki nyuszit :D :D :D :D

M.

Kép

Kép
megann
 
 


BOLDOG NYUSZIT MINDENKINEK!!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Nyúlné Nyuszija volt ez természetesen!!!!
csak mindig az én nevemmel lépek be ilyenkor is.... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Itt is:
NAGYON BOLDOG 30. SZÜLETÉSNAPOT KíVÁNUNK NEKED MSKE!!!!

(és a kicsilány lenevezést módosítanunk kell!!! :wink: :twisted: )

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?