Sziasztok!
Hát nem mondom volt mit visszaolvasni.
Nem garantálom, hogy mindenkinek írok, de igyekezni fogok értelmeseket írni. Bár lehet, lesz akinek csak egy sor jut majd! Vagy annyi sem
Pogikám drága!
Jó ritkán írsz, de akkor is alkoholról. Ezt se mosod le magadról.
Én tutti nem innék sört. Utálom. Brrrr.
Monyoka!
Mi van veled? Hogy alakult a zebra?
Már nem teljesen emlékszem, hogy pontsan milyen kivizsgálásaid voltak, de érdemes lenne felkeresned egy profi endokrinológust (Dr. Tűű) és egy habituális vetélésekkel foglalkozó dokit (Mniki tud neked tanácsolni egyet).
Ezt mindenképpen lépd meg, mert ennek fele sem tréfa.
Még egy kérdésem lenne. Mi a manó kerül 300 euróba a dokinál? Ezt végképp nem értem.
Kincsecske!
Tehát nyáron a Zsiszik szervezte buli után Mnikinél alszunk a tetőtérben.
De jó is lesz az. Ha hozod a párod és mégis hazamennél, akkor egyedül alszom. Mniki kutyájával!
Teszteltél már, vagy mikor tesztelsz? Nagyon izgulok érted.
Én tegnap teszteltem egy negativat, ma már keményen elkezdtem barnázni. Szerintem holnapra megjön. Nagyon úgy néz ki.
Rambóka!
Olyan széleskörű, átfogó, hihetetlenül érthetően, jól megszerkesztetten írtál a PCOSról és egyéb hozzá tartozó nyalánkságokról, hogy élvezet volt olvasni.
Nagyon profi vagy!
Szóval tej is, PÉ is, pattanás se! Az már luxus!
Nóra!
Húsvéti gyerek lesz??? Vagy már meg is szültél csak Rejoka nem írt még???
Tükörvíz!
Gratulálok az endos dokidhoz. Ez mindig nagyon megnyugtató, ha az ember lánya jó kezekbe kerül.
Jókaliza!
Megszűnt már a barnázás-rózsaszínezés? Mondjátok meg lányok, miért kell mindenkiért aggódni?
Gina!
gratula a PÉhez, háha babó is lesz belőle.
4 év!
Az nagyon nagy idő.
Én júniusban töltöm a másfél év próbálkozást! Fiatal az idő!
De ez is elég aggasztó.
Bár anno valamikor (ez már azóta nem igaz), azt tanultuk, hogy két év rendszeres házasélet után ha nincs baba, akkor meddő a pár!
Még van fél évem, hogy teherbeesek.
Oszt' különben tényleg meddő leszek!
Fel a fejjel! Jó? Realitásokat nem baj ha az ember látja. Talán jobb is. Én utálom a rózsaszin ködöket, mert utánna nagyon rossz a kijózanodás.
Igenis legyen az ember reális.
Szóval ha nem lesz nyárig baba, akkor lombik.... Remélem, ha tényleg nem lesz addig, akkor ott összehozzák neked!
Csipi!
Örülök, hogy bejelentkeztél Tűűhöz. Itt dicshimnuszok zengedeznek róla.
Biztos nagyon profi
Vicky!
Itt senki sem cukorbetegség miatt szedi ezt a bogyót. Hanem IR miatt. Jól tetted, hogy megemelted a dózist.
Anyoka!
Lassan te is teszt közelben leszel .
drukk, drukk.
Wandrea!
Az Avandamettel kapcsolatban csak azt tudom mondani, hogy fejlődik az orvostudomány.
Szó szerint!
Üdv a táblicskuban.
Mniki!
Lett PÉd végül? És most is rágyúrtok? Remélem így van.... jól feltételezek!
Dimet! és Többike!
én nem is értem miért utáljátok az új eü. rendszert? De most halál komolyan! (egy csöppnyi irónia van bennem, de nagyon minimális)
Mindent azét csinálnak, hogy a betegnek jobb legyen, elégedettebb legyen, könnyebben hozzáférjen az orvoshoz, ne kelljen hálapénzt adnia, ne kelljen sokat várakozzon a dokinál. Jobb legyen a minőség.
Akkor most miért vagytok elégedetlenek???
Fel nem foghatom (csak zárójelbe,
)
Neked annyi fogad van.... látod, ha prodkód lenne... mennyivel egyszerűbb lenne a helyzet!
Sleepin!
Üdv közöttünk. Asszem tuttira itt a helyed!
Zsizsik!
Én megértem, hogy nem akarsz tickert. Én is levettem. Tök fölösleges, mert magam idegesítem vele.
De most a következő ciklusba teszek.
Szisza, Brendon!
Abba a kórházba vissza lehet menni, amiben már kezeltek.
A háziorvos kell adjon beutalót. A lényeg, hogy a dokival (az általad választott doki, aki a területileg NEM illetékes kórházban dolgozik) beszéljétek meg, hogy fogadjon.
Brendon amit írt a betegútakról, nagyon jól írta. Bár pont ma olvastam néhány kiegészítést. de lényeg, hogy mindig a beteg érdekében kell dönteni.
Monácska!
gratula a HO-odhoz! Egy ilyen doki szó szerint is KINCSet ér!
Tyche!
Lehet, hogy én vagyok hülye, de minek neked fogigátló? A szőreid miatt????
Ez valami döbbenet! Nem mondod komolyan.
Bee!
te mindig az írod, hogy mostmár aztán sokat írsz, aztán napokra eltűnsz!
Kéva!
Nálam hat hónap met szedés után lett végre PÉ. 3x850 mg tól.
Closty mellett néznek UHval?
Szia Menyus!
üdv. körünkben.
Okr!
Rohadok a melóban.
De holnap vendégek jönnek!
))))
Remélem senkit nem kevertem össze. De nem garantálom, hogy mindenkinek írtam.
Pl. Mamint, Rejot, Norkát kihagytam!
Cupppp!!!
kavics...