Új privát üzeneted érkezett!

Csics!

Petikének boldog félévességet!KépKép

Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Bocs, még egyszer...
Csics!

Petikének boldog félévességet!KépKépKépKépKép

Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Pocok!

Szerintem ha már a picivel el tudtok jönni, akkor gyertek majd a talira. Nálunk is Beni ugyancsak kinötte a korosztályt már, de pl. Monának van Krisztiánja, Pandának meg Noémije (meg másoknak is nagyobb gyermeke), akikkel már azért tudnának együtt játszani. Csak az lenne nekik nagyon unalmas, ha egyedül lennének ennyi baba közt. Igaz, az meg elég fárasztó lenne, ha a kicsik mellett még a nagyokra is figyelni kéne... Szervezzünk apukatalálkozót a nagyobb gyerekeknek!KépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 

 
 

Csics
Boldog félévességet Petikének!!!!!
Kép

Bajni
Rebekának is utólag boldog félévességet! Kép

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Jo reggelt
Beszti
köszünjük szépen a táblázototnagyon jol nézki Kép .

Picus
ez egy MAM márkáju etetö cumi és ez egy különleges alaku cumi az állkapocs formájára kialakitot .de azt nem tudom hogy nagyobb e a lyuk rajta ereöl Petikét kéne megkérdezni de valoszinü Képigen igy van ráirva hogy etetö cumi .

Kataa
ez nem 3 cumi ez egy MAM etetö cumi kimondotan pürékhez ez is a neve. én csak a pépeket adom igy a Petikének .A mintákat viszont én kérés nélkül kaptam a dokinénitöl azt mondta hogy ha izlik Petikének akor irföl olyat ha nem akor majd mást ir föl mert drága a HA tápszer ahoz hogy a fiatal ur ne egye meg Kép .

ZSuzsa
köszönjük a jo kiváságot. igen én itt pesten sem mentem el sokszor cukiba ha igen akor legjobba mentünk apával .inkább itthon sütögetek sütit de én inkább gyümölcsös vagyok eltudok lenni egésznap gyümölcsön tavasztol öszig no meg müzlin Kép de azért eszek rendes fötételt is Kép .

Forti
köszönjük Kép

Gomboc,Gobocka
boldog anyaságott Kép

Pusz Csics és a ma fél éves Petike Kép
csics
 
 


Gumicukor,
Nagyon ügyes DaniKép.

Forti,
Megvannak a képek, de kicsit nagyok, mert a legjobb minõségre lett állítva a gép amikor fotóztam, így lehet, hogy csak egyenként fogom tudni átküldeni õket, vagy felírom CD-re és odaadom majd, úgy nem lenne jó?

Pocok,
Ha tényleg a sav a hibás, akkor esetleg próbáld meg a Rennie-t, én a terhesség felétõl kb. szedtem, mert iszonyú sok savam volt. Ez tudom nem megoldás a problémára, de átmenetileg segíthet. Ez a feles tej nagyon rémisztõen hangzik. Belegondoltam, ha nekem valaki ezt javasolná egy 3 hetes baba mellett, hát sok olyat mondanék neki amit nem tenne zsebreKép.

Brokkoli,
Köszi a dícséretet Lili nevében isKép. Azért az elején eléggé meg volt szeppenve, Beszti, biztosan emlékszel, hogy-hogy bambult amikor megérkeztünkKép, aztán jól belejött. Tényleg lányok nem tudjátok hol lehet kapni gumifület? Szerintem imádná LiliKép.

Apropó! Következõ tali március 6. szintén csütörtök. Naptárakba bevésniKép!

Gombóc,
Gratulálok Gombóckához, megtudhatjuk a hivatalis nevét isKép?
Szerintem a szopit ne add fel, próbáld visszaszoktatni a cicire, igaz nincs tapasztalatom, hogy hogy kell, de biztosan van aki tud tanácsot adni ebben.

Sasha,
Mielõbbi jobbulást Gabinak! Ugye nem kerültetek kórházba?

A féléves babáknak sok-sok puszikaKép!

Zita,
Küldök neked is szívesen képet, de valszeg csak egyenként megy majd, Fortinak írtam hogy miért. Mond, hogy melyik kellene, és akkor átküldöm.

Nyuszi,
Nagyon jók lettek a képek. Elküldenéd majd a szopisat nekem mailben?

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 


Sziasztok!

Táblázatból hiányzik rólam adatocska gondoltam elárulomKép
27 év és Budapest X.
Picus
Picus
 


Gombóc!

Szia itt!Kép
Látogass el az Anyaság/Szoptatás topicba, mert meg lehet tanitani újra szopizni, ráadásul könnyebb és hatékonyabb, ha ö szopizik, mintha fejed. Ott tudnak segiteni!

Tényleg:
Fodbetti!

Sikerült????

Orsoly!

Én már nagyon kiváncsi vagyok a fiadra, ugyhogy márc. 6-án találkozunk, jó?KépKépKép

BesztiKép

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok!

Megnéztem a talis képeket, nagyon irigykedek, a következõn mi is ott leszünk!Kép

Beszti!
Kimaradtunk a táblázatból! Írom az adatokat, jó, beírsz minket is?
Dió 28 év Budapest XIV. Péter 30 hét
Köszi!

Ez a kis napsütés már egész jó, de egy kis meleg is kéne...Tegnap apa elvitt minket az Árkádba nézelõdni, olyan jó volt kimozdulni egy kicsit, Peti is nagyon élvezte.

Na, jó hétvégét mindenkinek, minden jót a hónapfordulósoknak, gyors gyógyulást a betegeskedõknek!

Dió és Peti
szabotimi
 
 


Sziasztok

Ma mar tulvagyunk ket lakas erdeklodon,persze Alex mindenkire mosolyog ezerrel.Remelem sikerul hamar egy komoly vevot talalni.
Tegnap itt voltak baratalink es a szokasos 2 ora utan kezdodott a hiszti.Aztan furdetes es nagy nehezen elaltattam.
En most kezdek csinalni egy sutit es ha sikerul akkor nehany suti gurunk,pl Ilke,Csics szivesen elkuldom a receptet.Ez a ferjem kedvence,persze eddig a nagyim csinalta neki.Piskota teszta+egy csokis krem rajta.

Djeszter
Lenyeg hogy Marcika szem mar gyogyul.Szoval akkor Te mostmar a spiral mellett dontottel.A masodik uan en is azt szeretnem mert nem lehet orokkel gygyszerezni magat az embernek.

Sasha
Remelem elkerulitek a korhazt,a Heim Palba mindig sokan vannak.

Bringa
Sok erot a sulihoz.

Zsuzsa
Hat igen ez a hatrany a videknek hogy elelg elszigetelt az ember.A baratnom mindig mondja hogy jo nekem mert jarhatok baba-mam klubba.Hat mondom igen csak meg nem sikerult elmennem.

Agci,Zita
En irtam a gyogyszerrrol az Organontol.A neve Cerazetta.Azert jo mert itt nem lenyeg a szoptatas gyakorisaga,mi is mar reg atalusszuk az ejszakat.
Nekem annyi volt a bajom velel hogy 4 hetig volt pecsetelo verzes.Felhivtam az Organon info vonalat es ott a doki mondta hogyszedjem be az elso 3 honapot es ha addig meg lesz akkor irany a doki.Szerencsere elmult mar.
Ami meg pozitiv volt benne hogy ha mar nem szoptatok akkor is lehet szedni.
Mona irta hogy neki csokkent tole a tej,hat nekem nem bar az a keves ami van mar nem igen tud csokkenni : )))

Mona
Koszi aranyos vagy.
Akkor veszek elesztotablettat mert felek hogy kihullik az a keves hajam ami van : ((((
Mi ez a Sinlac nevu pep,mi van benne es hogy adod neki kanallal.?

Pusz
Kataa es a ma 4 honapos Alex !!!!

Kép
Kép
kataa
 
 


Szia Kataa!

Csak 1 villám válasz, többre nincs idõm:rizs és szentjánoskenyérmag alapú pép, tejmentes, imádja. Ha álmos, cumisüvegbõl, ha van türelme, kanállal. Doki írta föl, miútán meglátta a karikáimat a szemem alatt.
Jó hétvégét,

Mona
Mona
 


Dió!

BocsiKépKépKép, a következõben már benne lesztek. Ugye júl. 10-én született Peti?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok!

Egy kérdés akkor beszéljek a dokimmal és kérjek tõle másik gyógyszert mindenki azt mondja, hogy nem megbizható a Continuin?

Kakukkfu: Valami miatt nem kaptam meg a leveledet irj létszi majd én is írók neked. Egyébként nem kellett bevinnem a picit mert nekünk mielött hazajöttünk volna a kórházból megcsinálták a hasi és a koponya UH-got isIgy csak a csipõ szürésre kellett vinnem de azt ide Kispestre.

Orsoly: Remélem a következõ találkozóra mi is eltudunk menni, és akkor tudunk dumcsizni

Na most ennyi
Sziasztok
Andy
andy78
 
 


Sziasztok!

Elõször is már mi is a „fogasok”-hoz tartozunk. A Petrának kibújt a jobb alsó fogacskája. Annyira édes, már a kanállal is megkocogtattam.

Péntek és szombaton voltam suliba de csak pár órára. Összesen csak 4 órát voltam távol és az apósom vigyázott rá. Hagytam itthon tejet és pohárból itatta meg.

Ma du. pedig lementünk hármasba szánkózni. Apa húzott minket meg a kis lejtõn is lecsúsztunk.

Viki
Ezt nem lehet általánosítani, hogy a lányoknál igen a fiúknál nem. Nekem a múltkor is hányingerem volt és a Petrával is de én hánytam is. Mentünk a férjemmel valahova szóltam neki és az út szélén kellett megállnia. Mindig a legjobb helyeken jött rám. Különben csak háztartási kekszet, üres kenyeret tudtam enni és vizet inni mert mindennek rossz íze volt.
Szerintem a második terhesség az már ilyen, hogy nincs idõd annyit rá gondolni mivel ott van Levi és lefoglal. Nálam is úgy volt, hogy a terhességem alatt végig betegállományba voltam és a nap 24 órájába babás könyveket olvastam. Csak ez azért volt baj mert én általában mindig be tudom magamnak magyarázni, hogy valami bajom van ha olyat olvasok. A nõvérem is most vár babát (májusra) és van neki egy 4 éves kisfia is és õ is mondta nekem, hogy csak akkor jut eszébe mikor este végre lefekszik.

Hajvágás: Én azért nem vágatom le mert így legalább be tudom gumizni.

A Rónai u-hoz laksz közel? Én a Bácskai utcában dolgoztam.

Csics
Melyik ujja beteg a Petikének? Vagy az egész kis lába be van kötve gondolom egy ujjat nem lehet. Víz érheti?

Miért gondolod, hogy a Petike megunja a tápszereket? Mert én úgy hallottam, hogy a babák szeretik az állandó dolgokat. A védõnõm is mondta, hogy nem baj ha egy hétig ugyanolyan gyümölcsöt kap. Itt van pl. az anyatej. A Petra azt issza majdnem 7 hónapja és nem vettem észre, hogy megunta volna.

Áfonya
Boldog hó fordulót a kislányodnak!!!

Zsuzsa
Az én hajam is hullik még mindig és nem vettem észre, hogy kevesebb lenne. A süti finom volt.

Annyira irigyellek benneteket a tali miatt. Most várhatok megint egy hónapot.

Gumicukor
Én is néztem az öblítõ reklámot, hogy hogyan van a csajszin a kisfiú a kenguruba de nem jöttem rá.

Pocok
Remélem jobban vagy! Régebben nekem is fájt a gyomrom és gyomorfekélyem is volt. Arra figyeljél, hogy mindig egyél rendszeresen. Nekem is akkor fájt mikor nem ettem mert martam a gyomromat a sav. A háztartási keksz nekem is bevált meg az üres kenyér. Volt mikor éjjel is felkeltem kekszet enni.

Gombóc
Üdv. Közöttünk és gratulálok Gombóckához!


Mindjárt én is megnézem a képeket mert már olyan kíváncsi vagyok.

Ági és Petra
petra2
 
 


Megnézem a képeket nagyon aranyosak a babák!

Nyuszi
A férjem kiszúrta a kislányodat, hogy milyen picurka a többi babához képest,akkora mint a kis Petra.

Ági
petra2
 
 


Csics!

Akkor Petikével se egyszerû az evés!Kép Emma szerencsére eddig meg volt elégedve a Humana HA 1-el, és még most is eszi. Így én nem kísérletezek.

Képzeljétek, tegnap nem adtam a HA pépet Emmának, erre éjjel 2-kor felkelt enni. Ilyet nem csinált kb 2 hónapja. Úgyhogy ma kapott megint pépet...és... kiskanállal ette! Ugyanis én sem tudtam átjuttatni sehogy sem a cumikon és mindíg hisztizett hogy nem jön, de így kanállal nagyon tetszett neki.

Ágci!

Köszi az infót, majd megnézem, de azt hiszem drága vagy sem, amíg ezt szereti addig nem váltok. Szerintem a Humánának az összetétele is elég jó, ezzel a Milupa péppel pl nem vaygok annyira kibékülve, mert cukor van benne és nincs benne taurin.
Amit a continuinról írsz, az nagyon érdekes. Én nem igazán tudtam szoptatni, ezt a dokimnak is mondtam, és õ kifejezetten azt mondta, hogy a continuin akkor is jó ha már nem szoptatok, és rögtön nem tudok hozzá menni új gyógyszerért! Mondjuk én nagyon véreztem tõle, így csak két hónapig szedtem, így nem lett belõle semmi, de ezek szerint lehetett volna?

Sasha!

gyógyuljon meg Gabi minél hamarabb!

Picus!

Te hol laksz a X. kerületen belül?

Mona!

Emma Milupa HA pépet kapott, egy ízesítés nélkülit és egy vaníliásat. Én még csak az ízesítés nélkülit próbáltam. De mint fentebb írtam cukor van benne. A Sinlacban is van? Amúgy ez is rízspép és ugyanolyan módosított tej van benne mint a HA 1-es tápokban. Emma megeszi, de az túlzás hogy nagyon szeretné. Holnap kipróbálom a vaníliásat, hátha az jobban ízlik. én nem lefekvés elõtt adom, hanem az eggyel elõtte lévõ etetéskor, így az utolsó etetésen boldogan elaludhat a cumóján, ahogy szeret.

Viszont amit imád az Emma az a sárgarépa!
Azért kezdtem el adni, mert ugye a doki néni szerint jó a nyálkás kakijára, kitisztítja a bélbolyhokat. Hát, én már mindent kipróbáltam volna, annyi ideje húzódik ez a betegség Emmánál, és gondoltam jobb mintha gyógyszert kapna rá. És kopp-kopp, úgy néz ki talán bejött. 2 napja nincs hõemelkedése, és nyálkát sem látok. És ha közelítek a sárgarépával vigyorog, és nyalja lefelé a kanálról! Simán betermelne egy teljes evésnyi adagot, de azt még nem akarom, csak kiegészítésnek adom neki, a tápi mellé.

Orsoly!

Hogy milyen ügyes baba!
Emma még egyáltalán nem forog pedig már 4 hónapos hétfõn.

Manó és Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Kataa
Tudnál írni bõvebben egy kicsit a Cerazetta-ról? Hogy kell szedni, vannak-e mellékhatásai stb. mail: karolina.csik@freemail.hu , de akár itt is megoszthatod velünk, hátha más mamikat is érdekel a dolog. Inkább idõben váltok, minthogy váratlan meglepetés érjen. Elõre is köszi! Egyébként a Continuin csak 21 tablettát tartalmaz.

Ágci
Dani éjjel több, mint 8 órát alszik, tehát addig bnem szoptatok, de eddig még nem volt semmigond a Continuinnal, de már egy ideje gondolkozunk máson is és vigyázunk máshogy is. ezt egyébként honnan tudod? Kár, hogy a használati ut.mutra nincs ez ráírva...

Parazita
Mikor szoktatok sétálni? Mi ált. délelõtt, de most, hogy elkezdtem dolgozni és már tovább van világos át fogom tenni délutánra. Lehet már taliztunk is, ,csak fogalmunk nem volt róla, hogy ismerhetjük is egymást? Esetleg ha a nagy hóban szoktál látni egy õrült nõszemélyt, ahogy cibálja a nagy kerekû babakocsiját, na, akkor az én vagyok. Világos pufi dzsekiben. Kép

Lányok, ha a legközelebbi talira végre sikerül elmennem, akkor tudok hozni kameraállványt és akkor mindenki benne lehet a képekben, mamik, bébik. Van távirányítónk is a fényképezõhöz! Na? Mit szóltok?

Ilke
Nem tudod lekicsiníteni a képeket? Akkor nem lenne gond az átküldése Fortinak!
Úgy nem tudjátok lementeni a képet, hogy a Westend topicban a kívánt képre jobb klikk és Save Picture As..-zel?

Megnéztema talis képeket! Nagyon édik!! Szuperek!

pusz
gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor
 
 


Sziasztok!

Kataa!
Igen, én a spirál mellett döntöttem, Nekem már volt a két gyerek között 6 évig. Nem volt vele gondom. Gyógyszert nem szedhetek.

Végre rájöttem, hogy tudok képet feltenni, így raktam képeket Daniról és Marciról is az Ismerjük meg egymást/Djeszter és családja topicba.

Minden hó fordulósnak gratula.

Djeszter
djeszter
 
 


Sziasztok!

A Continuinról a védõnénim tájékoztatott, és azt is mondta, hgoy a dokik általában azt mondják, hogy nem kell aggódni a teherbeeséstõl... Nos, nekem akkor nincs hugom?Kép Ugyanis anyukám is azt szedte. És tényleg itt a neten is vannak bizony szép számmal anyukák, akik még szoptattak is, és tablettáztak is, aztán mégis ott van a kistesó.Kép

Kataa,
köszi a nevét, engem is érdekelne, amit Gumicukor írt.

Gumicukor,
nem tudom írt-e vki kenguru márkát, nekünk nagoyn bejött a snugli magyarul babazsák, itt tudod megnézni:
[url=http://www.extra.hu/nandu/nandu_c.html.frame" TARGET="_top]http://www.extra.hu/nandu/nandu_c.html.frame[/url]
15 kg-ig jó, és tényleg bírja. Az is jó benne, hgoy nagyon jól eloszlatja a súlyt. Nekem igen nagy babám volt, mikor hordoztam benne, nagyon szerettem.
Megyek megkuksizlak benneteket a fényképeken.
Ágci

Kép
Ágci
 
 


Ilke
Ez eszembe sem jutott! Kép Kép
De nem akarlak ezzel fárasztani, de ha nem küldöd át emilben akkor más megoldás nem lesz.

Gumicukor
Tudom hogy kell lementeni a képet, csak ez borzasztó picike, ha pedig visszanagyítod, akkor tiszta pixeles lesz. Ezért kértem hogy eredeti nagyságában küldje át.

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Mano: westel torony. Europark..
Picus
Picus
 


Nagyon aranyosak és szépek a babák. Olvastam hogy többeknek hason alszik a babája. Az én Nórikám utál hason lenni, pedig mondta a védõnõ, hogy tenyem napközben hasra, hogy erõsödjön a nyaka, meg a háta. Szerintetek azért próbálgassam hátha megszokja és megszereti, vagy hagyjam inkább? Egyébként ügyesen tartja a fejét.
A tegnapi nyügi nap után ma napközben szerencsére jól aludt. Remélem a ma éjszaka is jó lesz. Múlt éjszaka alig aludtam, hol a Nóra kelt fel, hol a Gergõ ugyanis náthás és folyt az orra, állandóan törölgetni kellett.


Orsoly.
Nagy ügyes babás van, hogy már ilyen hamar megfordul.

Manó
Ne aggógj, hogy Emma még nem fordul át. Gergõm 5 hónapos volt amikor átfordult a hátáról hasra. Mivel utált hason feküdni olyankor mindig balhézott, visszafordítottam hanyatt, de mivel gondolom tetszett neki, hogy át tud fordulni mindig hasra fordult. Úgyhogy azt játszottuk, hogy õ hasra fordul én meg visszafordítom.

Viki
Én az elsõ terhességemnél (fiú) nem voltam émelygõs és nem is hánytam, néha volt egy kis hányingerem. A másodiknál viszont egész nap rosszul voltam, émelyegtem, hánytam. A második baba lány lett. De szerintem nincs összefüggés. Az egyik ismerõsömnek három fia van. Azt mondta a másodiknál rosszabbul volt mint az elsõnél, a harmadikat pedig még nehezebben viselte. Vigyázz magadra!

Sasha
Remélem jól vagytok.

Jó éjszakát
Kata
Katalin (fkata)
 


Agi

Hat igen, Emilia meg csak most 7kg es lehet hogy hosszra is o volt a talin a legkisebb, viszont o volt a legizgagabb!KépKépKép Ide-oda gurulgatott egesz ido alatt, nem gyoztem visszatessekelni a pledre, mikor a foldon hempergett.Kép
Nem baj tudod, Kicsi a bors, de eros...


Nem tudja valaki, kinek kell irni, ha azt szeretnem, hogy az Emilia Kisnyuszi topikomban archivaljak el a regi cuccokat.? Szeretnek ujabb fotokat kirakni, de egy ev, mire a mostanikat betolti.Kép


Forti

Igazsaga vagyon Gumicukinak, jobbklikk a kepre es save as...de ha eredeti meretben kell elmelezem.Kép

Ilke

Elkuldom a szopisat. Aztan eszrevettem am, hogy Zita is szopisan van rajta...hihi.Kép

Viszont Mona-Materol nem sok kepet lattam.Kép Legkozelebb igerem szemfulesebb leszek.

Jo ejt
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Mona

Most latom,egyetlen kepem van Rolatok, amin Ilke es Zita szopiztat...Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Sziasztok Lányok!

Végre újra itt vagyokKépKépKép!

26-án vasárnap lementünk Pécsre a tesómékhoz, de olyan hirtelen, hogy még elköszönni sem volt idõm, mert csak megbeszéltük, hogy megyünk, aztán 1 óra múlva indultunk is.
Sajnos nem telt jól a "nyaralás", mert Ádám nagyon náthás lett, folyt ezerrel az orra és köhögött, így sehová sem tudtunk menniKép. Úgy volt, hogy Noémit lent hagyjuk még pár napot, és Anyukámmal hazajön, de aznap, mikor indultunk volna reggelre belázasodott, úgyhogy õ is jött velünk.
Hazaérve a férjem is kifeküdt, köhögés, torokfájás, orrfolyásKépKépKép. Az egész banda elkapta a nyavalyát, csak én maradtam egészséges...

Amíg távol voltunk, a számítógép is bemondta az unalmast (a férjem itthon volt, csak késõbb jött utánunk, így õ tudta ezt)Kép.

Az evéssel ugyanúgy állunk, Ádám nem nagyon hajlandó enni semmit, max. 3-4 kanál papiKép. Pedig már lassan 2 hónapja próbálkozunk... És a betegsége óta (õ már teljesen jól van) éjszakánként megint kétóránként ébredKép.

Beszti!
A mailt kösziKép. Igaz, nem én válaszoltam rá, hanem a férjem a munkahelyérõl, mert itthon ugye nem volt gép...

Pucúr!
Jó, hogy végre megint itt vagyKépKépKépKép)Kép!

Nem bírtam ám Nélkületek, ezért megkértem valamelyik nap a férjemet, hogy nyomtassa ki nekem az aznapi termést, hogy valamennyire mégis képben legyekKép.

Remélem, a tali jól sikerült! Talán egyszer mi is eljutunk...

Most befejezem, mindenkinek jó éjszakát! Igyekszem pótolni az kétheti lemaradásomat. Nem hinném, hogy könnyû dolgom lesz...

Panda

panda
Halásztelek
 
 


Nyuszi
fentebb írtam hogy miért nem jó az a módszer a kép mentésére. Hidd el megpróbáltam ismerem a képmentési lehetõséget. Csak úgy nagyon picike, nem tudom betenni a többi közé. És 20 év múlva ha a fiamnak meg akarom mutatni hogy nézd csak jártunk ilyen babatalin, akkor majd nagyítóval kell nézni a képet. Ezért szeretném eredeti méretben.
De legközelebb okosabb leszek, és nem felejtem itthon a fényképezõgépet.

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Panda!

Gondoltam, hogy ö volt, mert a megszólitás az volt hogy "Hi!"KépKépKép.

Valakinek irtam feljebb (Ági?), hogy nálunk ugy tünik bevállt az, hogy hagytam több napot ki (talán több, mint egy hetet is), amikor egyáltalán nem adtam semmit, idönként beleültettem az etetöszékbe, de csak azért, hogy nézelödjön. Aztán mikor ujra próbálkoztam, én lepödtem meg a legjobban, hogy megy minden rendben!Kép

FKata!

Szerintem ha a babád nem szeret hason lenni, akkor hagyd. A babák egy része nem szeret, mert nem tudtak mit kezdeni magukkal.
Az én Nátánom szeretett, és most már ugy edzi magát, hogy négykézlábazik, meg balettozik (viszont nagyon keveset forog, bár tud). Viszont pl. nagyon sokáig nem volt hajlandó ennek ellenére hasrafordulni magától.
Férjem szerint, ha a gyerek nem szeret hason lenni, és ordit, akkor nem a háta és nyaka fog erösödni, hanem a tüdeje!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Szóval ez a Continuin dolog nem okés, nem baj teszünk ellene. Még jó, hogy idáig nem volt semmi sem...

Kataa, ezt a Cerazetta nevû bogyeszt menszi megjövetele után kell elkezdeni szedni vagy csak egyszerûen lehet a C folytatásaként? A Cerazetta szedése közben is van menszi? A Continuinnál uis nincs.

Írtam Halacskának, majd beszámolok mi van velük. Most a 2 alsó fogacska után a 2 felsõvel szenvednek.

Daninak méééééég mindiiiiiiig nincs fooooooogaaaaaaa! Az én fiam most már mindig fogatlan marad?

Sasha
NAGYON SZORÍTOK NEKTEK, HOGY NE LEGYEN SEMMI BAJ! SOK PUSZI GABIBABÁNAK!!!! GYÓGYULJON MEG A KIS MANÓ MIELÕBB!

gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor
 
 


Halihó!

Kengurukeresõ mamik, ma voltam a Minimanóban, és jobbnál jobbakat láttam, volt Hauck is.

Sasha,
remélem nem azért nem írsz, mert kórházban vagytokKép

Csajok, mondjatok valami bíztatót, ugye egyszer az én lányom is eléri az 5 kilót? Nem mintha teljesítménykényszeres lennék, de ha most 9 hetesen ilyen keveset hízik, mi lesz késõbb, amikor amúgy is csökken a gyarapodás? Pedig eszik, ma úgy lehúzott 180-at, hogy behorpadt a mellkasom, na de akkor mit csinál ezzel a sok kajával?
pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok!

Hát, az éjjel csak hatszor keltünk...Kép Jönnek a felsõ fogacskák. Apropó, ti honnan tudjátok, hogy a Dentinoxot csak háromszor lehet egy nap használni? A tájékoztatóján én nem találtam ilyesmit.

Beszti!
Igen, július 10-é született Peti.

FKata!
Peti is utál hason lenni. Megtanult ugyan hátról hasra fordulni, de igyekszik nem alkalmazniKép. Néha szoktuk hasra tenni, de rövid idõn belül balhézni kezd. Ne erõltesd.

Zulu!

El fogja érni az öt kilót. Szerintem amíg egy evésre ilyen gyönyörûen eszik, ne izgulj. Peti 9 hetesen sokkal kevesebbet evett, és jó kis vasgyúró lett.

Na, megyek, megpróbálok valami értelmeset csinálni a bambulás helyett.

Dió és Peti
szabotimi
 
 


Sziasztok!

Zulu,
megkerestem Reka sulytablazatat, pont 2 honaposan 4900g volt. Biztatni nem tudlakKép, mert most 8 honaposan epphogy 7 kilo, szoval a helyzet csak rosszabb lesz, jol sejtedKép Szerintem lemozogja, meg nem all egy percre. Azt hiszem, Nyuszi irta, hogy Emilia is milyen pici, de milyen izgaga?

Kata,
Rekam is egyenesen utalt hason lenni napkozben/mint Bera Lilije, Bera merre jarsz?/, en nem eroltettem, mert csak orditas volt az eredmenye. Ennek kovetkezmenyekepp hasrafordulni tanult meg elobb, aztan uvoltott, hogy forditsa mar valaki visszaKép Viszont aludni meg csak hason tudott.

Sasha tegnap egy masik topicban azt irta, ha nem jelentkezik, az azt jelenti, hogy bennfogtak oketKép

Ildiko,
ez a zoknidolog ismeros. Orok harc, amiben mindketten vesztunk. En a harcot, Reka meg egy zoknitKép Eleinte azert szedte le, mert az volt a jatek, azok voltak keznelKép Aztan amikor maszni kezdett, akkor ledorzsolte, lecsuszott, akkor azert. Most, hogy felallt, kapott pottyos talpu, csuszasgatlos zoknit, most az erdekes, most azert szedi le. A csucs az volt valamikor a heten, hogy megharapta a sajat labat /van ket fogaKép/ a kis butus, es felsirtKépKép
Azt hiszem, mi is a TESCOban vettuk a ruhat, de az en nyapic lanyomra epphogy jo. A feje igy is alig fert bele, nalatok nem?

Most a slager nalunk a jatekdoboza /METRO-ban most lehet kapni, 3000 Ft, kerekes, eleg nagy es papagajszinuKép/, ill. vettunk egy atlatszot is es abban kell tologatni, nagyon elveziKép. Ill. megprobal belemaszni, de felenel fennakad, log a szerenKép

Dio,
ketfele Dentinox van, a gél Lidocaint is tartalmaz es arra ra van irva, hogy napi max. 3-szor hasznalhato, valamint 3-4 honapos kor alatt nem javallott. A masikat nem ismerem.

Megyek, mert tologatni kell a kocsitKép

-Afonya

ja, es a Rossmannban 128 Ft a Mildi babakajak, ha valakit erdekel.
afonya
 
 


Mona
Koszi,ez szimpi nekem ha esetleg lenne valalmi pepe otletem majd akkor ez eszembe fog jutni.Nem szeretenek tejpepet adni neki es meglepetesemre az en okos vedonom sem javasolj.Vegre valamia miben egyetertunk. : )

Agi
Gratula fogacskakhoz!

Mano
De hogy segitett a sargarepa.Hat hiaba Emmanak nagy az etvagya ugyhigy valami kell estere hogy kitoltse a kis gyomrat.
Meg nekem sem forog Alex csak emelgeti a labat hason de meg csak a medencejet emeli meg egy kicsit.

Guicukor,Agci
Igen ez 28 tablettas es nem kell szunetet hagyni ket level kozott.Ena 8 heten kezdtem eszedni a szules utan,es csak ugy elkezdtem nem kell varni a mensire.Meg nekem sem jott meg a szoptatas miatt.De ha megjonne majd akkor sem kell semmit csinalni csak szedni tovabb.Egyebkent az volt a tajekoztatoban hogy mas tabletta utan is el lehet kezdeni kovetkezo nap szedni.ja es 1 hetet kellett varni hogy hatasos legyen.
Nekem az egyeduli mellekhatas a pecseteles volt 1 honapig,de a telefondoki szerint ez normalis es benne is vana tajekoztatoban.Persze leirnak minden mellekhatast mint minden egyeb gyogyszerre,de ez a szokas.
Remelem segitett .
Remelem Halacsak a kovi talira el tud jonni veled egyutt ,maren is alig varom.

Djeszter
Edesek a gyerekeid,igazan buszke lehetsz rajuk!
Szoval faj a spiral??vagy olyan imnt egy kenetlevetel?

Fkata
Nekem is mondtak pont ezert a hasaltatast,mert hogy Alex fiu leven lusta baba igy legalabb ra van kenyszeritve az edzesre J)
Neha percekig elnezelodik aztan hirtelen olyan hisztit csap es akkor visszaforditom.

Zulu
Hat en nem vagyok tapasztalt de talan a lanykad olyan kis torekeny balerina lesz azert nem hizik,ha eszik rendesen akkor nincs miert aggodni,gondolom Te hozza voltal szokva amikor Malacka szuletett fiu leven evett mint a rozsda.
Bar Alex koztudottan fiu de nem egy evogep es csak a combikajan hurkas,amugy olyan egyenletes baba.

Pusz’
Kataa es Alex

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok,
Csak 1 percem van és rohanokKép.

Forti,
Akkor felírom CD-re a képeket és legközelebb odaadom oké? Szerintem ez lesz a legjobb megoldás. Persze ha neked is jó így.

Nyuszi,
Köszi a képet, megkaptam.

Puszi,
Egy jó hír a végére, Lilinek az éjszaka kibújt a 3. foga a felsõ ínyében!
Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 


Forti,
A videotékára gondolsz? Az sajnos nem sokáig bírta. Mire megvettük a videót, pont megszûnt. Most az István utcaiba járunk, ha ugyan járunk…
Szoktatok ti is a Ligetben sétálni?

Ilke,
Szerintem a diliboltban lehet mûfület kapni Kép Lili nagyon belevaló kis csaj!
Ha nem gond, küldj egy olyan képet, amin Juli, Nátán meg Solymi van. Köszi!!!!

Kataa,
Gratula a 4 hónapossághoz! És köszi a kimerítõ értekezést a Corazettáról!

Gumicukor,
Hogy dolgozol? Bejársz, vagy otthon? Én még csak itthon maszatolok, de inkább csak este van idõm, ha Solymi már alszik, és olyankor már én is elég K.O. vagyok.
Néha nekem is van olyan érzésem, amikor térdig érõ hóban tologatom a kocsit, hogy én vagyok az egyetlen elmebeteg gyereksétáltató… Mi általában 1-2 körül szoktunk lemenni, de változó. Ha neked máskor jó, mi rugalmasak vagyunk. Most a nagy hóban csak hordozókendõvel sétáltunk, de lassan jöhet megint a kocsi.
Megnéztem Dani oldalát, nagyon cukorka!!! Ne izgulj, meglesz az a fránya fog is! Viszonylag kevés érettségizõ gyereket lehet látni fog nélkül Kép

Zulu,
Ne aggódj! Nyilván ilyen kis vékony alkat... Ha eszik rendesen, és valamennyit azért gyarapszik, akkor nem lehet gond.

Nyuszi,
A szopis képet elküldhetnéd… Kép Köszi!

Sasha,
Mi van veletek? Drukkolok nektek!!!!!

Üdv:
Zita + a 20 hetes Solymi
parazita
 


Sziasztok

Ilke
Persze hogy jó! Kép
Nem semmi ahogy Lili belehúzott a fogzásba. Már a harmadik??? Én lemaradtam az elsõnél, amikor azt újságoltad.

Zita
Mi is jártunk az István utcaiba. Igen szoktunk a ligetben sétálni, mármint én mikor ott laktunk sétáltam, Levivel még nem voltam, de tervezzük hogy megyünk, amint jó idõ lesz. Viszünk pokrócot, kajcsit és kintleszünk amig szeretné. Akkor már úgy is mászni fog, gondolom el lesz mint a befõtt.

Dió
Mi is a Dentinox gélt használjuk, annak a papírján rajta van.

Sasha
Látom sajna nem vagy itt. Vigyázz magatokra. Kép

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Ja és sajna Levinek sincs még egyetlen fogacskája sem. Csak kínlódik szegény!
Gumicukor a mi fiaink fog nélküliek maradnak. Kép

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Mégis van most egy kis idõm, a család másik része elszunyókált együtt, összebújva, nagyon édesekKép.
Ma ebéd után megkóstoltattuk Lilivel a krumplit anyatejcsivel, és jelentem rosszabb volt reagálás mint a sima õszinél, pedig annál is voltak nagy fintorgások. Az az 1 kanálnyit 1 percen belül kihányta, így fogalmam sincs, hogy most hogyan próbálkozzam. Talán tejcsi nélkül is megpróbálom holnap és egészen hígra készítem majd. Elég döcögõsen megy nekünk ez a kajcsi bevezetés, valahogy semmi sem ízlik Lilinek eléggéKép. Ja leszámítva a HIPP õszis almátKép.

Kataa,
Engem, mint nagy süti rajongót, nagyon érdekelne az a recept, amit említettélKép. Hogy sikerült?

Ági,
Gratulálok Petrának az elsõ fogacskához!
Jó lehetett a szánkózásKép.
Én is azért nem vágatom le a hajamat, mert így viszonylag jól össze tudom fogni.

Gumicukor,
Jól hangzik ez az állványos fotózásKép.

Katalin,
Lili is utált pici korában hason lenni, fokozatosan szoktasd hozzá minden nap egy perccel tovább hagyd úgy, vagy próbáld meg minden nap párszor, de ha reklamál, hogy nem jó neki akkor mindig fordítsd meg.

Nyuszi,
Próbálj meg a szerkesztõnek írni. A témákon belül van lent a Szerkesztõ topic.

Dió,
Elolvastam megint a Dentinox tájékoztató papírját, és azt írja, hogy naponta 3-nál többször nem alkalmazható a hatóanyaga miatt!

Zita,
KösziKép. Küldöm majd a képet.

Forti,
Hát mi is csak nézünk nagyokat, de szerencsére ezt meg sem érezte, vagy legalábbis nem látszódott rajtaKép. Drukkolok Levinek!

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 


Ilke
Köszi a drukkot! Kép

Zsani
Merre vagy???

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Sziasztok !

Hát, úgy látszik ezek a lányok már most vigyáznak a vonalaikra! Biztosan meg akarják elõzni a késõbbi fogyókúrákat... Az én lánykám is 6,63 kg, pedig hét és fél hónapos, de amíg mozgékony és vidám, én sem aggódok.Kép

Gumicukor, Forti!

Napsugár is csatlakozik a fiaitokhoz, sajnos még neki sincs egy darab foga sem, pedig már nagyon zavarja szegényt ez a fogzás. Tegnap volt nálunk egy baba, hát, neki már hat foga van fél éves létére, az elsõ 3,5 hónapos korában bújt ki!


Katalin!
Napsugár is utál a hasán lenni, pici kora óta. Lehet, azért mert a hátán alszik. Mi is a hasára szoktuk fordítani minden nap, de pár perc múlva síkit hogy vegyük már fel...
Tényeg, szerintetek nem baj, hogy elmúlt hét hónapos, és még nem fordult meg a hasáról a hátra? /Mondjuk, nincs is rá ideje, de akkor mikor tanul meg mászni? /

Áfonya!
Jó ötlet ez a játéktároló doboz! Nálunk is már annyi a játék, hogy éjszaka beletaposok...
Napsugárra jó a ruha, kicsit nagy is , igaz, az van ráírva, hogy 92-98. Nem tudom, ez milyen méretet akar jelenteni?

Sasha!
Hát, nagyon remélem hogy nem kerültetek a Gabi babával kórházba, mert azt írtad, ha hétvégen nem jössz, akkor bennt vagytok. Jobbulást nektek Kép


Ildikó
ildikó
 
 


Sziasztok
Latom mindenki apukazik mert alig irtatok.
Ma anyuek feljottek es elmentunk ebedelni Alex nevnapja alkalmabol.Nagyon jol turte ,fent volt vegig ,feltettuk a kocsit felig ulo helyzetbe aztan ott nezelodott meg vigyorgott.
Aztan bementunk a ferjem nagypapajahoz a korhazba ha mar anyu itt volt es vigyazott a babira.
Ugy elfaradta a sok kenyeztetesben hogy mostaz 5. eves utan bealudt.Remelm mar nem ebred fel hajnalig.
Viszont ma mar halozsakban alszik mert mar 2 napja ugy ebred hogy nincs rajta a takaro.

Zita
Te mit dologozol ? A munkahelyedre vagyez csa egy kis kiegeszites.
Olyan kar hogy az en munkam nem oylan amit itthon lehet csinalni,mert neha ugyhianyzik az a nyuzsi.

Ilke
Be kell hogy vallja mnoiesen hogy nem sikerult a suti.Mara piskota is elromlott ,felemelkedett aztan visszesett : (((
A krem megegyenesen katasztrofa lett.Felhivtam a nagyim aki azt mondta hogy hat igen ez eleg nehez suti,talan valami konnyebbel kene kezdenem.Legkozelebb majd otthon a felugyelet alat keszitjuk el.
Olyan rossz hogy nem volt sikerelmenyem,mert neke ma fozoes kezdettol fogva jol megy ,meghat imadom is a jo eteleket,talan azert.
Leirom ide mert hangzasra nagyon egyszerunek tunik:
Sima piskota lapot sutsz az az alap.
Aztan megcsinalsz egy csokipudingot ugy mint a hatoldalan van irva.Ezt kihutod es belekeveresz egy felolvasztott tabla csokit es 15dkg vaj+15dkg porcukor puhara kikevert masszajat.
Rakened a kremet es diszited szines cikorkakkal.
Gondolom neked rogton sikerul mint tapasztaltnak : ))))

Pusz
Kataa es Alex.

Kép
Kép
kataa
 
 


Dió
Olvasd el jobban a tájékoztatót, mert rajta kell hogy legyen, vagy a dobozán kívül. A lidokain miatt nem lehet többször használni, de állítólag van valami homeopátiás bogyó is, majd utánajárok mi a neve.


Áfonya
Nekünk is van ilyen áltátszó játéktároló doboz, arra kapaszkodik fel mindig a Dani, ,de persze még nem sikerül neki. Mi a KIKA mûanyagosztályán vettük, mrt már annyi kacat volt szanaszét.

Kataa
Köszi a Cerazetta tájékoztatót. Azt hiszem, ,hamarosan váltok rá. Én még spirált nemakarok, mert ha 5 éven belül lesz kistesó (így tervezzük), úgí nincs értelme feltetetni, majd csak a 2. gyerkõc után. Bár fogalmam sincs hogy megy az ilyen, meg hogy fáj-e. gondolom valami méhszájtágítót is adnak. Túl sok kedvem nincs hozzá, de valami viszont kell.

Forti
Mi is az István u-i tékába járunk, mindig az összes dvd-t onnan vesszük ki, amit nem láttunk moziban a Dani születése óta. Kép Kicsi a világ!
Dani még csak nem is kínlódik.

Parazita
Itthonról dolgozom, van munkahyelyi hálókapcsolatom, így olyan, mintha ott ülnék bent + telcsi + mail, illetve hetente 1x be kell mennem, vagy ha van valami extra megbeszélés. Napi 5 órában, így a fizu is tök jó, Danival is itthon lehetek és nem hülyülök el, mert az informatikában nagyon naprakésznek kell lenni. A melóhely közel van, a ligettõl 2 trolimegálló, ,vagy gyalog 20 perc és még a danit is bevihetem, ha éppen úgy adódik!

Ma a Dani tiszta Duracell nyuszi volt, este 7-reggel 9-ig aludt egyfolytában, aztán 11tõl 1 órát és este 7ig pörgött, azóta alszik.

Ilke
Próbálj a sima krumpli helyett beletenni valami mást is. Én legelõször krumpli+répát adtam + anyatejjel keverve. Mondjuk nekem szerencsém volt, mert dani szinte mindent szívesen fogadott, kivéve a céklafõzit, azt nem is nagyon adok neki, mert én is csak savanyúságnak szeretem, de pl. fõzit még sosem ettem.
Gratula a 3. foghoz! Az elsõ kettõrõl lemaradtam, mikor jött ki?


A fogacskák miatt nem aggódom, azt tartják, minél késõbb bújnka ki, annál jobb lesz és tartósabb. Talán ki sem hullik? Nekem pl. gimi 2. osztályban hullott ki az utolsó tejfogam, 1 kivételével mindet én húzgáltam ki Kép Mazohista állat vagyok Kép

Ildiko
Dani eddig még a hátáról nem fordult meg a hasára, csak kitekeredik. fordítva már sokat forgott, ,és fókázva mászik + 4kézlábra áll a talpa lent, keze lent és átnéz a keze között Kép Azért kérdezd meg a dokidat, hogy normális -e ez. De ne aggódj, egyik ismerõsöm lánya is csak 9 hónapos korában kezdett el mászni, és most 13 hónaposan sokkal szebben jár, mint 16 hónapos társai! Minden gyereknek más és más a ritmusa, , ez nem verseny!

Kata007
HOL VAGYTOK TI IS???

gumicukor és dani

ui
náthám már rendbejött, daninak is visszatért a hangja
Nektek nem szórakozik olyan hanngal a gyerkõc, hogy visszafelé veszi a levegõt és úgy ad ki hangot? Daninak most ez a kedvence, tiszára olyan, mint egy fulldokló a vízben... persze közben röhög Kép Ezt fõleg akkor csinálja, amikor meglátja a nagypapit, vagy az apját, vagy valamelyik kedvenc játékát Kép

KépKép
KépKép
gumicukor
 
 


Kataa
Nem nyitottad ki idõ elõtt a piskótára a sütõt? 20 percig nem szabad kinyitni, akkor szépen feljön és utána ha lekapcsolod, akkor szép magas marad.

Én is inkább fõzni szeretek, a sütés nekem csak pepecselés, habverés, kenegetés, brrr... A férjem a sütõfenomén nálunk, apósommal együtt Kép

KépKép
KépKép
gumicukor
 
 


Gumicukor,
ez a levegobeszivasos elhalo horges ismerosKép Azt mondta, hogy hööööö, csak nem levego kifujasaval, hanem beszippantasaval. Mint amikor a szellemek ijesztgetik az artatlan AnyukakatKép

Ildiko,
lehet, hogy azert kicsi Rekara, mert 68/74-eset vettem?!Kép

Ha jo ido lesz, a kov. talira mi is felmegyunk, ugy keszuljetekKép

Errol jut eszembe /Ilke, figyeljKép/, Ti nem erzitek neha kellemetlennek, ha gyermeketek "agressziv"? Tudom, hogy naluk meg nem az, de azert eleg ciki tud lenni, amikor letamadja a kicsi es nagy babakat, nem? Rekanak nincs cumija, igy eloszeretettel kapkodja ki mas babak szajabolKép Meg plasztikaz O is, fulet letep/ne/, orrot igazit/ana/, stb. De ugye nem erti, mit mondok neki, mint falrahanyt borsoKép
Szoval jol gondoljatok meg, publikaljatok-e az idot es a helyetKép

-Afonya
afonya
 
 


Kataa!

Szeretitek az almás pitét? Mert van egy (szerintem) nagyon finom, és elronthatatlan almás pite receptem.
Kell?
Meg van egy kakós-túrós süti receptem is, de azt már azért nem is ajánlom, mert szinte nem is süti sütés...KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a megnyugtatást, én is próbálok nem aggódni súlyügyben, ez hét közben sikerül is, na de aztán jön A Mérõs Nap, amikor kitörnek az addig elfojtott rémképeim.

Kataa,
jól ráéreztél, tényleg megszoktam Malacka 20 dekás heti hízásaitKép. Boldog névnapot AlexnekKép!!!

Áfonya,
lehet, hogy Annalány Rékát szemelte ki példaképének?Kép Most vagyunk 4.8 kilók, 9 hetesen. (vagyis csak AnnaKép) De haja neki is jó sok van.(ha már hája nincsKép...)
Viszont én most egy nagy csomag Mesemézessel vígasztalom anyai lelkemet.

Gumicukor,
a Chamomilla bogyeszra gondolsz? Nekünk nagyon bevált.
Egyébként a Dentinoxból van oldat és gél is, emlékeim szerint a gélben van lidokain, az oldatot lehet többször használni.

Mi is nemrég vettünk játéktartókat, az IKEA-ban van olyan, hogy egy fenyõ váz, amibe fiókszerûen be lehet tolni különbözõ méretû mûanyag dobozokat. Nagyon jól lehet benne csoportosítani a különféle játékokat, és Legotárolásra is ideális.
na pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


zulu
Nem tudom, hogy Chamomilla-e a neve, de Halacskáék ezt használják és most tõle várom a választ mi is, az ami. Szóval érted Kép + a gyerekdrnõ is mondott valamit, de még ráérünk akkor megkérdezni, ha jön már tényleg a fogunk.

gumicukor és dani, aki úgy alszik, mint a bunda Kép

visszanéztem a kép.tár.hu-n a kismamás képeinket, kicsit nosztalgiáztam, annyira jó volt Kép már nagyon szeretnék ismét pocakos lenni

KépKép
KépKép
gumicukor
 
 


Sziasztok!

Kataa!
Tulajdonképpen nem fáj a spirál. Azt nem is éreztem, mikor a doki feltette. Viszont este fájt a hasam, és hát véreztem is. Valahol olvastam, hogy sürgösségi fogamzásgátlónak is jó. Lehet, hogy olyan volt ez mint egy kis menszesz.

Gumicukor!
Nem adnak méhszáj tágítót a prirál feltételnél. A csomagban benne van minden, amivel a doki felteszi. Egy pillanat az egész. Én tulajdonképpen nem is éreztem. Kenet vétellel együtt az egész talán ha 5 percig tartott. (De ebben benne volt az is, míg a doki kicsomagolta a spirált.

Fog:
Marcinak sincs még még foga, de szerintem kár ezen izgulni. Dani 10 hónapos volt, mikor az elsõ foga kibújt, észre sem vettük, mert nem volt nyügös. Már én is azt hittem soha nem lesz foga. Most, 7,5 évesen kezdenek mozogni az alsó fogai.

Djeszter
djeszter
 
 


Ilke, Agi

Gratula a fogacskakhoz!Kép

Gumicukor

Csatlakozunk a fogatlanok taborahoz...Kép..huzza, halasztja, majd biztosan egyszerre bujik ki vagy 8!Kép
En is szeretnek megint pocakos lenni, bar kicsit megijedtem, mert mostanaban annyi iras szolt arrol, hogy az elso egy alom volt, a masodik meg egy remalom...KépKép
Nekem tenyleg egy alom volt , egyszer sem hanytam, meg csak nem is emelyegtem.


Beszti

Engem erdekel minden sutirecept...minel konnyebb annal jobb...Kép...nem vagyok egy konyhatunder...Kép

Kataa

Boldog nevnapot a kisfiadnak!
Na, eladtatok mar a lakast?Kép

Zsani

Tovabb fejlesztettem a pezsgotablettas henger jatekot!!! Egy laza mozdulattal rizst szortam bele es mindjart csorgo lett belole...Emilia eloszor hitetlenkedve forgatta, merthat egesz idaig nem szolt a doboz, most meg igen.KépNem hittem el, de a lanyom hangosan elkezdett rohogni es vadul razta annyira tetszett neki. Azt hiszem szabadalmaztatni fogom.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Sziasztok!

Elõször is köszönjük a névnapi jókívánságot mindenkinek!!!! KépKép

Ezért is nem jelentkeztem, mert szombaton anyukámék, ma pedig anyósomék és a keresztszülõk voltak köszönteni.
Dórit kissé meg is viselte a sok ember, mert ma egész nap csak nyafizott. Alig foglalkozott a vendégekkel, csak ajajaja kellett neki. Meg is értem, mert az utóbbi két napban, csak annyit tudtam foglalkozni vele, hogy szopizott. Apával aludt, sokszor vele evett, meg a nagyobbik lányommal. Kicsit furcsa lehetett szegénykémnek, hogy miért vagyok hozzá hûtlen.
A lényeg, hogy estére már semmi baja nem volt mert vele foglalkoztam. Már az is elég volt neki, hogy feküdtem az ágyon, õ pedig játszott mellettem. Viszont ha megmozdultam, már kapaszkodott is a ruhámba, hogy el ne menjek.

Megnéztem a talis képeket és most irigykedek, amiért nem Pesten lakunk!!! KépKép

Sasha!
Jobban vagytok már?????

Bera, Áfonya, Kataa, Manó!
Utólag is Boldog hófordulót!!! KépKépKép

Kataa!
Ha ma tartjátok, Boldog névnapot Alex-nak!!! KépKépKép

Csics, Zsani, Bajni!
Boldog félévességet!!! KépKépKép

Gumicukor!
ITT VAGYUNK!!! KépKép

Áfonya!
Dóri is nagyon agresszív még. Ne izgulj, tapasztalatból tudom, hogy késõbb lesznek õk nagyon finomak is!

Ági!
Gratula a fogacskához!!! KépKépKép

Ilke!
Nektek is gratula a fogacskához!!! KépKépKép
Mi még mindig csak kettõvel vigyorgunk... Kép

Katalin!
Nekünk azt mondta a gyerekorvos, hogy mivel a gyerek szépen tartja a fejét, nem szabad erõltetni. Majd ha magától hasrafordul, akkor már többször marad úgy el. Dóri mostanában hason is alszik. Õ, aki utált hason lenni. Nálunk a hasrafordulás is úgy kezdõdött, hogy hasrafordulok és bõgök, mert visszafelé még nem ment a fordulás.

Pusssz! Kata

KépKép


KépKép
kata007
 
 


Forti: megvagyok, csak a hétvégét a családra szántam Kép Mondjuk szombaton olyan migrénem volt, hogy majd kiestek a szemeim Kép

Nyuszi: a pezsgötablettás doboz nálunk is bejött. Viszont a rizs biztos nem, mert Juli amint a kezébe kaparintotta a dobozt, elkezdte a tetörészt rángi. Addig ügyeskedett, mig lefeszegette a fogával a tetöt. Úgyhogy tetö repült a kukába KépKép Valahogy bele kéne ragasztani a tetöt, úgy tényleg jó lenne.

Voltunk szombaton a Corában (JUli és apa a kocsiban aludtak, én meg vásároltam). Ruhák nem nagyon voltakúgyhogy csak pelust, popsitörlöt meg néhány kaját vettem. Ééééés: vettem neki kismotort KépKép Rápróbáltuk, és szerintem nyár vége felé már jó lesz neki KépKép Most itt parkol a szobában.

Fogacska ügyben: ne aggódjatok, sok olyan baba van, akinek 8-9 hónapos korban indul meg a fogzás. Julinak már van egy, bibiiiii.

Gombóc: sziaKépKépKépKépKépKép Tényleg nézz be a szopis topicba, segiteni fognak. Meg tényleg kitartás, és sokkal egyszerübb szoptatni mint fejni.

zsani
zsani
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?