Dió
Olvasd el jobban a tájékoztatót, mert rajta kell hogy legyen, vagy a dobozán kívül. A lidokain miatt nem lehet többször használni, de állítólag van valami homeopátiás bogyó is, majd utánajárok mi a neve.
Áfonya
Nekünk is van ilyen áltátszó játéktároló doboz, arra kapaszkodik fel mindig a Dani, ,de persze még nem sikerül neki. Mi a KIKA mûanyagosztályán vettük, mrt már annyi kacat volt szanaszét.
Kataa
Köszi a Cerazetta tájékoztatót. Azt hiszem, ,hamarosan váltok rá. Én még spirált nemakarok, mert ha 5 éven belül lesz kistesó (így tervezzük), úgí nincs értelme feltetetni, majd csak a 2. gyerkõc után. Bár fogalmam sincs hogy megy az ilyen, meg hogy fáj-e. gondolom valami méhszájtágítót is adnak. Túl sok kedvem nincs hozzá, de valami viszont kell.
Forti
Mi is az István u-i tékába járunk, mindig az összes dvd-t onnan vesszük ki, amit nem láttunk moziban a Dani születése óta.
Kicsi a világ!
Dani még csak nem is kínlódik.
Parazita
Itthonról dolgozom, van munkahyelyi hálókapcsolatom, így olyan, mintha ott ülnék bent + telcsi + mail, illetve hetente 1x be kell mennem, vagy ha van valami extra megbeszélés. Napi 5 órában, így a fizu is tök jó, Danival is itthon lehetek és nem hülyülök el, mert az informatikában nagyon naprakésznek kell lenni. A melóhely közel van, a ligettõl 2 trolimegálló, ,vagy gyalog 20 perc és még a danit is bevihetem, ha éppen úgy adódik!
Ma a Dani tiszta Duracell nyuszi volt, este 7-reggel 9-ig aludt egyfolytában, aztán 11tõl 1 órát és este 7ig pörgött, azóta alszik.
Ilke
Próbálj a sima krumpli helyett beletenni valami mást is. Én legelõször krumpli+répát adtam + anyatejjel keverve. Mondjuk nekem szerencsém volt, mert dani szinte mindent szívesen fogadott, kivéve a céklafõzit, azt nem is nagyon adok neki, mert én is csak savanyúságnak szeretem, de pl. fõzit még sosem ettem.
Gratula a 3. foghoz! Az elsõ kettõrõl lemaradtam, mikor jött ki?
A fogacskák miatt nem aggódom, azt tartják, minél késõbb bújnka ki, annál jobb lesz és tartósabb. Talán ki sem hullik? Nekem pl. gimi 2. osztályban hullott ki az utolsó tejfogam, 1 kivételével mindet én húzgáltam ki
Mazohista állat vagyok
Ildiko
Dani eddig még a hátáról nem fordult meg a hasára, csak kitekeredik. fordítva már sokat forgott, ,és fókázva mászik + 4kézlábra áll a talpa lent, keze lent és átnéz a keze között
Azért kérdezd meg a dokidat, hogy normális -e ez. De ne aggódj, egyik ismerõsöm lánya is csak 9 hónapos korában kezdett el mászni, és most 13 hónaposan sokkal szebben jár, mint 16 hónapos társai! Minden gyereknek más és más a ritmusa, , ez nem verseny!
Kata007
HOL VAGYTOK TI IS???
gumicukor és dani
ui
náthám már rendbejött, daninak is visszatért a hangja
Nektek nem szórakozik olyan hanngal a gyerkõc, hogy visszafelé veszi a levegõt és úgy ad ki hangot? Daninak most ez a kedvence, tiszára olyan, mint egy fulldokló a vízben... persze közben röhög
Ezt fõleg akkor csinálja, amikor meglátja a nagypapit, vagy az apját, vagy valamelyik kedvenc játékát