Sziasztok!
Megvagyok, megvagyok
Kedvesek vagytok a hiányolással.
Sokat dolgoztam a héten (e heti nagy adag, meg a betegségek miatt kiesett múlt hetem pótlása), és jöttünk-mentünk mindenfele, ezért nem volt időm bekukkantani. Most végigolvastam a legutóbbi hsz-em óta történteket.
Márti, Julcsi - örülök, hogyha szűk körben is, de jól sikerült a mamatalálkozó!
Nagyon tuti képeket tettetek fel, Márti, a testvérsorozat zseniálisan jó! Zsu, szépek a zöld és rózsaszín gyerekszobák, és a gyerekeid is csodásak! Bence ágya igaz activity terep
Gondolom élvezi is a gyerköc. Tényleg, régen nem írtál Bence bepisijéről. Mi lett a történet vége? (Feltéve, hogy vége van már...)
Barbi, Ádámnak nagyon gyors jobbulást kívánok! Tényleg érdekes a doki, hogy rögtön antibogyót ír fel. Mi nem kaptunk a múlt héten
a torokgyuszira antibiotikumot, bár Samu ippencsak hőemelkedést produkált a rengeteg taknyi mellett. Ádám lázas? A dokink azt mondta, akkor ad csak durvább szert, ha makacs magas láza lenne és a taknyi besűrűsödik és beszíneződik. Amíg átlátszó és kifolyik, nincs komoly gond.
Iza, én sem hallottam még arról, hogy vérvizsgálat alapján megmondják a trombózis kockázatát. Nem hiszem, hogy a sima terhesgondozási protokollban ez a vizsgálat benne van - szóval ez is a választott dokid gondosságára utal. Ugyanakkor - mielőtt nagyon izgulni kezdenél - ne feledd, hogy ez csak a kockázatot jelzi, nem a betegséget! Szerencsére óriási különbség
És a jó hír, hogy ha ezt a lehetséges veszélyt tudjátok, nagyon sok praktika létezik arra, hogy a trombózis kialakulását elkerüljétek. Ha jól tudom, ez leginkább a terhesség vége felé okozhat gondot, illetve szülés után. De engem elkerült szerencsére...
Andi, barátnőzés jó dolog! Miért merült fel, hogy szeptembertől elmész dolgozni?
Zsuzsi, szép nagy lányod van! Húsvétra mi sem szoktunk ajándékozni, nálunk is tojásfestés-locsolás a szokás - mint Iza írta. Apu meg öcsém ilyenkor mindig felkerekedtek, és körbejárták az ismerősöket. Irigykedtem is...
Fogyi: Márti, üdv a csapatban! És gratula a 2 kg mínuszhoz! Én elég lazán veszem ezt a kúrát, szóval nem peregnek le gyorsan a kilók, de azért van eredmény: a decemberben vásárolt farmerem lötyög rajtam, ezért tegnap elmentem venni egy újat - a szokásos 42-es méretű nacik nagyok voltak rám, kénytelen voltam hát egy 40es méretűbe beruházni
Ami zavar, hogy lötyögök, és most hogy kicsit fogytam, látszik igazán a narancsbőr. Szóval a következő lépés a sport valamely formájának bevezetése lesz, lassan előkeresem a bringámat...
No lépek, megyünk Samuval vásárolni!
Üdv:
É