Új privát üzeneted érkezett!

Timi: :lol: ennyitől nem ijedek meg, ezzel a 4 foggal nem volt túl sok gond és a Szoni sem szenvedett sokat a fogacskákkal így reménykedem!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Nem tűntem el, de az István múlt hét óta reggel 6-kor megy el itthonról és 8-9-kor jön haza. Úgyhogy abszolút egyedül vagyok, mostanra fáradtam el rendesen. (de már csak ez a hét ilyen magányos)
Timikém, teljesen átérzem a helyzetedet, ráadásul neked nem csak egy csemetére kell figyelned. De erős vagy, megoldod és nemsokára költöztök ti is. Naaaaagyon remélem!

Virág babának hatalmas gratula a mászkáláshoz. Gyönyörű a képen, és a szeme sem áll jól!

Voltunk ma 1 éves státuszon, 76,5 cm és 9780 g. Nem sokat hízott 1 hónap alatt, sőt. Márciusban volt 9620. De mozog mint a sajtkukac, dokinéni meg volt vele elégedve. Persze nem is a mi dokink volt, mert az szabin van. Én meg legyalogoltam, ha tudtam volna... (gyalog kb. 1 órás séta) Utána bementünk az anyuékhoz, ott voltunk egész nap.
Viszont a nem jó hír, ekcémafoltok vannak az Ádám combján, (3 folt) és a vállán (1 folt). Mivel az öcsém is és én is ekcémásak vagyunk, tudom, hogy ez az. Megmutattam a dokinak, ő is megerősített.
(most megint megkonzultáltam a dokival :lol: )
Persze a dokinak lövése sincs mitől, én meg egész nap ezen agyaltam. Az új kaják a joghurt, a vaj, de ezt már eszi 1 hónapja. Azt hiszem tudom mitől lehet. A tejtől. Ugyanis a múlt héten felhívtam a dokinkat, hogy mikor ehet már olyan főzeléket, amit tejjel higítunk. Pl. tökfőzelék. Azt mondta, ha már nem a HA-s tápszert eszi, és nincs tőle baja próbáljuk meg. És én adtam neki múlt héten tökfőzeléket. Azt hiszem csüt-ön. És a foltok tegnap jöttek ki. Úgyhogy sanszos, hogy ettől lett. Szupi! Most kaptunk egy krémet rá, és hanyagoljuk a főzelékeket.

Fogalmam sincs mit akartam még írni, de majd holnap folytatom. Most inkább lefekszem, mert hosszú volt ez a nap is.

Jó éjt Nektek

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Barbi, húúú, durva ez az ekcéma. Remélem, nem fajulnak el a dolgok. Azért, hogy kiderítsd, valójában mi is okozhatta a foltokat, szerintem kellene tenned majd egy próbát a főzivel ismét, amikor a foltok visszahúzódnak. Persze, könnyű mondani, de mindenképpen ki kell deríteni, hoyg mitől lehet, mert lehet, hoyg nem is a tej a hibás. Azért abban a főziben nem lehetett mit tudom, mennyi! És Ádám sem evett belőle egy vagonnal! :roll: Na, mindenképpen, mielőbbi folteltávolodást kívánok! :)

Ibolya, szerintem is minden jónak elrontója vagy! :P :P :P :P Hogy is képzeled azt, hogy beviszed a fiad amikor az udvaron akkora izgalmak várják? :wink: :wink: :wink: Örülök, hoyg jobb a kedved!

Timi, én nem nagyon reagáltam arra, amit írtál magatokról, de az a helyzet, hoyg a többiek mindent elmondtak előttem. Abban azért meg tudom őket erősíteni, hoyg JÓ ANYA VAGY!!!!!!!!!!! És csak ez legyen előtted! :) Kívánom, hoyg minél hamarabb rendeződjék a hitel-kérdés, és minél hamarabb ismét együtt legyetek a férjeddel! :)

Márti, remélem, hamar lejár a fog-ügy nálatok. Egyelőre Kriszta is jól elvan a 12 fogával (megvan mind a 4 rágó), azokat hosszabbítja, szépen. :roll:

Mi ma nem szőnyegporoltunk, mert elmentünk sógornőmhöz, mert ott maradtak az anyósomtól kapott tojások, és István valami létrákat hozott el. Útközben pedig, egy letérőnél, képzeljétek, ránk tolatott egy kamion. Nem lett semmi baj, szerencsére, végül még a rendőrségre sem mentünk el, mert csak 2 kis festékkarcolás lett az autónkon, de szörnyű volt azt látni, hoyg a másik szabályszerűen mászik ránk. Ő is le kellett volna, hogy térjen, de elnézte a dolgot, és simán tolatni kezdett, anélkül, hoyg tükörbe nézett volna. Szerencsére, Kriszta nem volt velünk, mert lehagytuk egy kicsit a mamáéknál hogy babázhassanak. Így is annyira megijedtem, hoyg egész úton hazafelé reszkettem, hol a hidegtől, hol a félelemtől.

NA, elég az izgalmakból mára. A másik izgalom az volt, hogy kibírtam a második víznapomat. :lol: :lol: :lol: És ez igazi víznap volt, mert sem leveset, sem paradicsomlevet nem ittam, mint a múltkori alkalommal! :)

Jó éjt! Holnap megyek anyósommal a piacra, Krisztának cuccokat vásárolni! :) Nem tudom, mikor leszek, úgyhogy ne hiányoljatok! :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 

 
 

Sziasztok,na estere en is itt vagyok.

Edit!
Nekem is ugyanigy fajt a torkom,iszonyu rossz volt es laz nelkul.Kiderult hogy virusos torokgyuszi.Es antibiot kellett szednem.Vigyazz magadra,es inkabb nezesd meg,nehogy elhuzodjon vagy maradjon belole valami.

Marti!
szegeny Zsombi!!!Remelem hamar tul lesz rajta.Sok-sok puszi Neki!!!

Barbi!
Sajnallak az ekcema miatt,remelem hamar rendbejon Adam,mivel meg nagyon az elejen elkaptatok!!!

Kepzeljetek,ma voltunk az Arkadban,es persze sohajtoztunk egy-ket gyerkoc lattan(csak ugy normalisan)
Van ott egy Olasz etterem gondoltuk beulunk ebedelni.Erre mit latok?Egy ikerkocsi ket gyonyoru alvo babaval.Megint csak felsohajtottam Denesnek hogy Nezd ikrek!!!!
Akkor vettem eszre hogy a csomori ismerosom az ikres topicbol a ket lanykajaval.Jol megnottek mar 8 honaposak multak.Annyira megorultunk egymasnak,O eppen befejezte az ebedet,ugyhogy az asztalahoz ultunk es-a mama nem nagy oromere- villamgyorsan sikerult felebresztenunk a 2 lanykat :lol: Ugyhogy egy fust alatt kibabaztuk magunkat.
Mondjuk ebedelni nem nagyon lehetett,mert egyfolytaban kineztek a kajat a szankbol,es mindent meg akartak kostolni,de olyan edesek voltak hogy ez minket egyaltalan nem zavart.

Szoval olyan orom volt,es biztosan nem is veletlen hogy pont most talalkoztunk. :wink:

Most megyek,puszi mindenkinek es jo ejszakat!! :DIza
rillisz
 
 


Márti-remélem én is hogy csak a foga kinozza a nagyfiút.
Nálunk érdekes,teljesen hangtalanul,hisztik és éjszakai ébredések nélkül jönnek eddig a fogak.A 4 alsó-felső már teljesen kinn van, alul a 4-es rágó egyik teljesen áttört,a másiknak még csak az egyik csücske.Viszont ami érdekes,hogy felül a 3-as jön nem a 4-es.Már látszódik fehéredni,a vedőnő is megnézte,de azt mondta az nem jöhet... :roll: .Szegény kicsi fiamnak el kéne olvasni a "nagykönyvet",hogy tudja a fogzás folyamatát.

Barbi-mi történt a pároddal,hogy ilyen sokat van távol?Valami maszek munka?Kitartás,már mindjárt itt a hétvége.A hizásra csak annyit,nézd meg az előző oldalon én is erre panaszkodtam,de a lányok megnyugtattak,ja meg a védőnő is.Gergő pont ugyanekkora csak 1 hónappal idősebb és vagy egy fél kilóval súlyosabban is született.
A tejjel én is hasonlóan jártam.Én basemell mártást csináltam a rakott zöldbabra és a Gergőnek meg a fenekén lett egy jó pár kiütés.És most már egy pár napja a száján is van egy pár belőle,pedig már vagy 1 hete nem kapott tejet egyáltalán.De ez lehet ,hogy csak a cumitól van ,mert a cumi alatti részen látom csak.
Viszont a cumit csak alváshoz használja és ahogy elalszik kiejti a szájából,tehát jóformán alig van a szájában.Ki tudja ezt?

Hát Edith nem semmi ez a kamion história.Még jó hogy nem lett sem nektek,sem a kocsinak semmi baja.De az izgalmadat teljesen átérzem,tudod én nemrég karamboloztam,ugyhogy tudom sajnos hogy mit éreztél.
Fogyókúrádhoz további sok sikert,már nincs sok.Megkérdezhetem,hogy hol tartasz súlyilag,vagy ez inkább centiben jobban mérhető?Tudom,hogy te nem vagy egy "súlyos" eset,ezért nem is annyira "látványos" a kilóid elvesztése.
Jó vásárlást a mai napra,biztos sok szép dolgot fog kapni Kriszta.

Iza-remélem ezek az "előjelek,véletlen találkozások"nagyon jót jelentenek.Lehet,hogy már be is költözött a pocakodba egy kisbaba,csak még nem tudsz róla?
Biztos nagyon-nagyon jó anya leszel,ahogy tudsz beszélni az élet dolgairól és a babákról is.Biztos,hogy hamarosan gyerekírástól lesz hangos a házatok. :lol: :lol: :lol:
bibolya
 
 


Én már most kivagyok purcanva, a kedves fiam átállította magát apa ébredésére, most 5kor kelt és esze ágában sem volt visszaaludni :shock: !!!

Edith:nagyon ügyi vagy a víz napot illetően, nekem holnap gyümi nap lesz, szerintem éhen fogok már akkor is pusztulni :roll: :shock: !!!!
Ez a rátok tolatás elég brutálul hangzik elhiszem , hogy kivoltál utána :( , nekünk múltkor beakart vágni egy audis elénk...majdnem belementünk, megállt az ütő bennem, még szerencse hogy jól vezet a párom...és hirtelen megtanult dudálni is eddig mindíg én szoktam :oops: 8) !!!

Barbi:sajnálom az ekcémás foltokat!!!De a tejallergiát ki lehet nőni nem, ha az a baj tényleg???!!!! :roll:

Iza drága!!!!Akkor ebéd helyett babáztatok :lol: , ez jól hangzik.....az lesz majd vicces mikor a ti csemetétektől nem tudtok ebédelni...na akkor majd felváltva esztek!!!! 8) :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó reggelt!

Az Ádám 1/4 9-kor kelt. És este 1/4 8-kor már aludt. Megbírnám szokni. "Csak" 5x kelt éjjel, úgyhogy viszonylag jól aludtunk.
(Márti, ezt nem azért írtam, hogy kiakasszalak!) :roll:

Edith, én is arra gondoltam, hogy most tartunk 1 hét szünetet minden tejterméktől menteset, aztán megpróbálom újra a tejes főzeléket. Biztos vagyok abban, hogy attól jött ki a pötty, de azért leellenőrzöm.

Viszont, ha tényleg attól volt, akkor vajon mennyi ideig várjak, míg újra próbálkozunk? Ez vajon idővel már nem jön elő? Ahogy esetleg erősödik? Vagy?

Ibolya, érdekes, az Ádámnak is a fenekéhez közel, a combján van a folt.
Az István fusizik munka után, bár nem nagyon akarta, de az unokatesójánál segít. Úgyhogy 4-ig rendes meló, utána fusi. Tegnap már előre örültem, hogy legalább vasárnap és hétfőn itthon lesz, erre benyögte, hogy csak hétfőn, vasárnap még dolgozik.

Iza drága, én hiszem, hogy nem véletlenül találkoztatok most az ikres barátnődékkel. Hiszen most már lelkileg megerősödtetek. (már amennyire lehet)
Most már mindjárt itt van a szeptember, aztán hajrá baba! Komolyan mondom, úgy izgulok értetek!

Edith, egy hős vagy, hogy túlélted a víznapot. És te is Márti, hogy belevágtál. Én hasonlóan az Andihoz, (csak én nem csokival hanem sütivel a kezemben) szurkolok nektek.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is, olvasok rendületlenül, csak írni nincs időm :( Rajtam van a tavaszi fáradtság ezerrel :) Semmihez nincs kedvem, me gnetezni sem, pedig ez már beteges.....

Ellenben egy jó hír: Végre kész a Bence szobája :) Több mint fél év halogatás után, a hétvégén feltettem a bordűrjét, lezártuk a két gyerekszoba közötti ajtót, odatettük az ágyát, így most sokkal több helye van játszani :) Persze most egy csoömó dolognak új helyet kell találni, fúrni kell, de ugye az körülményes, mert nekünk kölcsönözni kell a fúrót.... szal majd akkor ha elég lukravaló lesz :)

Kata szekrénye is elé lesz tolva az ajtónak, így neki is jóva ltöbb helye lesz játszani. Majd teszek a szobákról képet, ha tényleg kész lesznek :)


Barbi, drukkolok, hogy ne a tej legyen, bár sztem is esélyes. Én kb fél év után próbálnám újra... De egy év alatt tuti kinövik a tejallergiát (ha kinövik)

Kata kap tejet rendszeresen nagyjából két hete, semmi baja szerencsére.

Timi, nagyon örülök hogy a párod jól érzi magát az új helyén, drukkolok, hogy nektek is hamar rendeződjön a lakásproblémátok :)

Edith, Krisztának utólag is boldog születésnapot, ne haragudj hogy elfelejtettem írni :( De elég ramatyul voltun ka hétvégén.

A hófordulósoknak is boldog hófordulót :)

Megyek, sok a dolog, kevés az elhatározottság :)

ZSu
Bár már rengeteg képpel vagyok adós....... :oops: :oops: :oops: :oops:

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Barbi:persze nem azért .....gondolom!!!! :shock:
Ehhez a tejes dologhoz nem tudok sajna hozzászólni!!!! :?
Ma este én is sütit eszem!!! 8) 8) 8)

Zsu:akkor jó sokat melóztatok :roll: .Nem csodálom, hogy most semmihez sincs kedved!!!Azt kérdezni akartam, hogy miért cseréltétek le a Bence ágyát????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


03,14

Kép

Kép

Kép


2. szülinapi képek :) 03.17

Kép

Kép

Kép

Kép


04.01

Kamilla már 5 hónapos:

Kép

(rohan az idő......)

KAtáról a legfrissebb kedvenc képeim:

Kép

Kép

Kép


Tényleg sok képpel voltam adós :) És még nem is tettem fel mindent amit szerettem volna...

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Iza,
olyan jó,hogy így el tudtad rendezni magadban a múltat!Nagyon ügyi vagy ezért a pozitív szemléletért!Kívánom minnél előbb átérezd te is az anyaság szépségeit!Nagyon szorítok nektek!

Márti,
ma a Hanna is 5 kor kelt,pedig ő nem szokott!Még a Zsoltit is megelőzte.Igaz Zsoltinak jót tett az óra állítás mert most 6 előtt nem kel. :lol: :roll: Mai napra kitartást,nem sokára reggel lesz! :wink:

Barbi,
először is nem akarok vészmadár lenni a mostani írásommal az ekcémával kapcsolatban.Már régebben is szó volt erről,tárgyaltunk is róla!
Én is gyerekkorom óta szenvedek ettől.Mint már írtad a családotokban is előfordul.Az ekcéma egy autoimmun betegség,aminak a hajlamát lehet örökölni.Nálam eddig Áki és a Rebi örökölte.El lehet nőni(nekem nem sikerült)de csak nagyobb korban.Tehát a mondanivalóm lényege,hogy most kerülhetetd a tejtermékes dolgokat,de mivel ez nem tejallergia,így mindig vissza fog térni amint tejes dolgot adsz Ádámnak.Rebi sokáig nem kaphatott tejterméket,mert neki tejallergiája is volt.Aztán amikor elkezdtem adni a tejes dolgokat egy jó ideig nem történt semmi.Nem voltak kiütései,tehát ezt elnőtte.3 éves kora körül jelentkezett nála az ekcéma.Vannak jobb és rosszabb időszakai.Nálam is ez volt.Neki "csak" a könyökhajlatban jön ki.Mivel rendszeres csoki fogyasztó,így valószínű,hogy a tejtermék a ludad.(nálam is ez volt,ha több tejterméket ettem,akkor állandóan ekcémás voltam)Ákos is szenved tőle,éppen most is kezelik.Neki is a könyökhajlatban van.Nekem már sajnos a combomon és az ujjaimon szokott kijönni.
Nagyon jó krém rá az Elocom és a Locoid lipocrem 0.1%.Nekünk ezek váltak be.Kis gyermekeknél ezeket hígítva adják,mert mindegyik szteroidot tartalmaz!De nagyon hamar rendbe hozza a bőrt!
Szóval nem igazán tudod elkerülni a tejtermékek adását.Fontos,hogy arra figyelj inkább,hogy napi mennyiségben legyen korlátozva az adása.A szervezetnek főleg a csontoknak szükségük van fehérjére,Calciumra,ezt legjobban tejtermékkel lehet bevinni.Én úgy oldottam meg,hogy ha joghurtot vagy krémtúrót ettek,akkor aznap már nem adtam nekik más tejterméket.Nálam anno a tojás a kakaó a fagyi és a tejszínhab voltak a mumusok.Az utóbbitól ahogy ettem egy kicsit még az arcom is foltos lett!
Akinek ezzel kell együtt élni,annak meg kell szoknia ezt!Még a lényeg ahogy megjellenek a foltok egyből kenni kell,mert iszonyatosan viszket,és nagyon rondára el tudják vakarni,ami el is fertőződhet!Meg minnél előbb elkezdjük kenni,annál hamarabb rendbe jön.
Bocsi,hogy ilyen hosszúra nyúltam.Tényleg nem akarlak kioktatni,csak sajnos van tapasztalatom e téren.És remélem nem voltam bántó! :roll:

Ma nagyon pocsék idő van,de azért mindenkinek szép napot!

Puszi

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Azért cseréltük le, mert találtam az interneten elfogadható áron magasított ágyat, amihez csúzda is van :) És ráadásul ez felnőtt méretű ágy (természetesen a leesésgátlót és a csúzdát le lehet venni) így már ne mkell később másikat venni. Ja és sikerült szuper áron eladni az övét, így sokat nem is kellett ráfizetni :)

Kata már nagyon álmos, megyek és leteszem aludni...


ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Ez kimaradt:)

Kép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!!! :D

Zsu!
Nagyon cukik a kepek!!Ugy tunik a gyerkocok nagyon jo testverek!!!De Veled ugye minden rendben es tenyleg csak a faradtsagtol nem volt kedved irni???Semmi depi??

Timi!!Barbi!!!

Szornyu lehet Nektek ez az ekcema dolog,ugy sajnalom nagyon nehez lehet folyton figyelni az etkezesre,a csokirol(foleg gyerekeknel)nem is beszelve.Az unokatesomnak is nagyon rondan ki szokott jonni a kezen.O talalt egy bizonyos Nonit(nem tudom hogy irjak)termeket,ami tulajdonkeppen egy gyumolcskoncentratum es nagyon erositi az immunrendszert.Neki rengeteget segitett ez ugyben,csak eleg draga.
Esetleg ha erdekel Titeket rakerdezhetek.Igaz gyerekeknek nem hiszem hogy adhato. :(

Ibolya!!

Akkor most Ti is a fogzas ,,oromeit ''elitek.De azert ''nagykonyv''ide vagy oda Gergo is szepen halad ez ugyben! :D

Martikam!!

Azert legalabb elarulhatnad ma este milyen sutivel fogyozol majd eppen? :wink:

Lanyok,mire nekunk is baba lesz,ugy kimuvelodom itt Nalatok hogy magam is fogok csodalkozni honnan tudom ezt is meg azt is.Na,azert biztosan lesznek boven kerdeseim :D
Ma este megyunk a nodokihoz,remelem valtozatlanul minden rendben lesz.A baj az hogy annyira bizalmatlan vagyok mostmar mindegyikkel,most is ajanlottak valakit aki allitolag nagyon jo.Dehat csak nem jarhatom vegig a varos osszes orvosat?Vagy igen?Ami a mostani orvos mellett szol,hogy nagyon szeleskoru vizsgalatokat vegeztetett,es iker specialista is.(4-es ikrei is voltak)
Viszont a stilusa,egyreszrol nagyon kellemes,mert jopofa,viccelodos,csak neha komolytalannak tunik ezaltal.Viszont nem a szakteruleten,akkor komollya valik.
Na mar tiszta hulye vagyok,de emberismeretbol nagyon megjartuk igy en most ezeket a szempontokat is figyelem...
Most megyek,legyetek jok!!! :D
rillisz
 
 


Iza:szerintem az jó , ha viccelődös ez mindíg olyan feszültséggel teli dolg, ha nőgyógyászhoz megy az ember(női ember :lol: ) és az jó ha tudja oldani ezt!!!! :wink: Szerintem az a lényeg, hogy biztonságban érezd magad és a születendő babátokat(én ezért szültem itthon :oops: :lol: ), mert nála fogsz szülni .Tehát bejárhatod az összes dokit, szerintem.
Ma meggyes sütit eszem majd, már tegnap megsütöttem, hogy apa is tudjon vinni belőle :wink: .

Timi:aha mindjárt reggel van :roll: ....kicsi fiamat most sikerült lenyomni reggel 5 óta :shock: tuti duracell van benne(az amit nem nyelt le :lol: )!!!!

Zsu:értem. :lol: Jók a képek!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Iza, nem, nincs semmi depi, csak olyan semmihez nincs kedvem :) Lusta dög vagyok :) Pedig ma muszáj megcsinálnom a lakást is....

Kata és Bence tényleg nagyon jó testvérek, semmi féltékenység, se irigység, néha meg is döbbenek rajta :) Ha Panka hugom vesz el vmi játékot Bencétől, akkor tuti a 3. világháború, de ha Kata teszi ugyanezt, akkor nincs semm igond :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu

ui: rugdossatok mán el dolgozni :lol: :lol: :lol:

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Timikém, szó sincs bántásról. Sőt, örülök, hogy leírtad mindezt.
Az az igazság, hogy ettől félek én is, hogy nem biztos, hogy kinövi.
Eddig azon agyaltam, hogy én rontottam el valamit a kajáltatásánál, de aztán rájöttem, hogy nem. Ebben te is megerősítettél. Mert aki nálam óvatosabban vezeti be az új kajákat az már festi magát. És mégis előjött. Úgyhogy a hajlamot hibáztathatom.

Most a Halikar nevű homeós krémmel kenem, már múlóban van, alig látszik. Lehet, hogy nem is váltom ki a doki krémjét, ha ez ennyire jó.

Az öcsém ici-pici kora óta ekcémás, főleg a könyökhajlatban és a kezén, de az arcán is előfordul. Nála egyértelműen tejallergia.
Nekem kb. 10 éve jött elő és csak az arcomon. De az én ekcémám nagyon furi, nem a tejtermékektől, csokitól, hanem a hidegtől. De nagyon durva tud lenni. Van egy csodakrémem, ettől sokkal szebb lesz, ha folyamatosan kenem el is múlik. Persze, ha mindenféle diétát betartanék nem jönne elő, de ehhez én gyenge vagyok.

Iza, én dettó megbukom mindig emberismeretből. Akire első pillanatban úgy nézek, hogy szimpi, na, abban akkorát szoktam csalódni! De mondjuk ez az én naivitásom, később jól pofára esem.
Ha meg valakihez már nem merek közeledni, akkor rájövök, hogy mégis jó ember.

Szerintem annyi dokit járj végig amennyit csak akarsz. Nagyon-nagyon fontos, hogy maradéktalanul megbízz benne. És kit érdekel, hogy ez a 100. orvosnál lesz?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Na csak fél üzemmódban vagyok...Szonit elvitte a papája(ma épp a másodállását intézi) csavarogni.Zsombi meg alszik....akkor most mit csináljak :shock: , csak elütöm az időt valamivel!!!! :lol: :lol: :lol:

De még megnevetetett a csaj, hallottam hogy kicsit szörcsög, kérdezem tőle tele van az orrod???Azt mondja :NEM CSAK HÖRCSÖGÖK!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:
Na megyek leülök kicsit és bámulok ki a fejemből, míg a kiskrapek alszik!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szal, jó nagyot nevettem. Ügyes vagy a diétával kapcsolatban. Én már bele sem vágok...

Barbi, ekcéma. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Erre nem tudok mit írni, mert nem tudok róla sokmindent. Csak annyit, hogy nagyon kellemetlen és mait a Timi most leírt. Sajnálom.

Zsu, menjél már dolgozni, de közben meg irogass ide. :lol:

Ibolya, Esti mese helyett Nagykönyv. :lol:

A feltett képek nagyon jók!!!

Tegnap vendégeink voltak. Unokatesóm a kb. 10 hónapos lánykájával. Elgondolkoztam, hogy HA! szeretnénk kistesót az agyon lenne szeretgetve. Össze vissza puszilgatták és ölelgették szegény kislányt a csajok. Én nem tom, most rajtuk van egy ilyen nagy szeretetkitörés. Mindenkit ölelgetnek puszilgatnak. Szerintem még az idegenekhez is odamennének. Aranyosak nagyon, de azért remélem ez is átmegy rajtuk. A Livi a múltkor a játszón egy idegen nénihez kéredzkedett fel. Azóta szemfüles vagyok és nem hagyom. Nem gondoltam volna, hogy csak így lazán.

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsi, írogatok, mert máshoz úgysincs kedvem :)

Pedig mosogítnom kéne, főzni, meg porszívózni.....

ááááááááááá :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Barbikám,
köszi! :lol: :lol: A tejtől lévő ekcéma nem tejallergia.A tejallargiánál csallánkiütés jelentkezik.Az ekcéma kiújúlását csak fokozza a tejtermékek bevitele.Ez csak azért fontos,mert ha allergiáról van szó az bármilyen allergiás rohammal együtt járnat!Az ekcémánál nincs allergiás roham.Mondjuk nálunk a Rebinél,mint már írtam a tejallergia ment át "tej"ekcémára!De az Áki nem volt tejallargiás,viszont ekcémás.A ZSolti tejallargiás volt(elnőtte)még nem ekcémás,viszont nagyon érzékeny a bőre(nekem is).Hanna is allergiás volt,de ő viszonylag korán(7 hónaposa) bírta a tejes dolgokat!Már tápiból is rendeset kap,nincs semmi gond!De még sajna lehet ekcémás!Tehát ha a hajlam bennük van akkor tök mindegy mit csinálsz!
Ha a mostani kencéd beválik,a homeos,mindenképpen maradj ennél,mert gondolom az nem tartalmaz szteroidot!És ha ennélkül is meg tudod gyógyítani akkor nem kell a szervezetnek a szteroid!

Na pusszancs! :lol:
timiban
 
 


Jajjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!! Nekem is takarítanom kéne!Majd holnap nekiállok,meg pénteken!Mire hazaér apa"csillogni"fog a lakás,már amennyire ennyi gyerek mellett csilloghat! :lol: :roll: (ablakot nem pucolok,az biztos,11 van belőle,abból 2 erkélyajtó :shock: )De ha esetleg szép idő lesz pénteken meglátom mit tehetek az ügyért! :roll:
timiban
 
 


Barbi, ha ekcémás lesz a tejtől az nem tejallergia, ahogy Timi is írta. Az ekcéma egy betegség, és sok minden kiválthatja.... Katának az arca olyan, a hidegtől (biztos láttad néhány képen hogy olyan kis piroska) A Pankának a tejtől jött elő, KÉsőbb a hidegtől, Fruzsi hugomnak a tojástól, és/vagy a hidegtől...

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Teszek én is képeket a Zsun felbuzdulva :lol: :lol: :lol:
(szóljatok ha unjátok :oops: )

a fiúk alszanak:
Kép


a gondoskodó nővérke:
Kép


a homokozóban:
Kép


almaevés:
Kép

apához bújva:
Kép


babakocsi tologatás:
Kép

fejenállás:
Kép

füvet nyír a drága:
Kép

vigyori:
Kép

és még 1 bónusz életem első csúsztatott palacsintája, apának annyira tetszett hogy kicicomázta és lefotózta :lol: :lol: :lol:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edith!!!!
Már most felköszöntelek a holnapi szülinapodra :lol: , nem tudom mekkora lesz itt akkor a kavarodás :lol: :lol: :lol:
szóval:
Kép

és

Kép

Nagyon boldog szülinapot kívánok kiscsaládom nevében is neked!!!!
Legyél nagyon boldog és minél előbb költözzön a pocakodba a kistesó!!!!! :wink:
És azért is most, mert most nem számítasz rá!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edith!

Nagyon boldog szülinapot neked holnapra!!!
Én tuti nem leszek, mert apa itthon van holnap-holnapután...

És a bizonyíték, hogy tényleg dolgoztunk itthon :)

Kata szobája: (itt nem sok változott, csak átrendeztük, de a polcot még új helyre kell tenni)


Kép

Kép


Kép

És a Bencéé:

Kép

Kép

Kép


Kata a coflis :)

Kép

Kép

Kép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Márti, ha te nem lennél, mi is lenne? :wink: :wink: :wink:
Nagyon köszönöm a születésnapi köszöntést, minden jókívánságot, és ezeket a szép üdvözlőlapokat is! :) Teljesen meghatódtam, mert nem gondoltam, hogy ezt a dátumot is elraktároztad! :lol: :lol: :roll: :P :lol: :lol:

Zsu, természetesen, neked is köszönöm a köszöntést!:) Nagyon szép szobákat rendeztetek be a manóknak, használják egészséggel jó sokáig őket! :) És a többi kép is szuper! Nekem az tetszik, amelyiken mindketten látszanak, közelről! :)

Márti, a te fotóid is nagyon jók, nekem annyira tetszik a fejenállós kép! :) Utánoz a kiscsávó, nem? És a fűnyíróson pedig olyan nagyos! :) ja, és a süti is tök jól néz ki! Szívesen megenném és is! :P Nyithatom az ablakot, küldesz belőle? :wink: :wink: :wink:

Nem emlékszem már, hoyg ki mit írt. :oops: :oops: :oops:

Ibolya, Gergőnek jó fogbújást továbbra is! Nem lehet az, hoyg a rágó, azaz a 4. fog jön, csak túl közel a másodikhoz? De szerintem nincs mit aggódnod emiatt.

Ekcémához tovvábbi dolgokat én nem tudok hozzáfűzni.

Épp ost bőgök :cry: :cry: :cry: , mert a húgom ebben a pillanatban köszöntött fel :D :D :D egy nagyon szép, maga-kreálta kártyával. :) :) :) :) 8) 8) 8) 8) Majd megmutatom. :)

Andi, én vagyok azon a két utolsó képen, de persze, nem látszom rendesen.

Ja, Ibolya, én már elég régóta stagnálok a 4-5 leadott kiló között, de azt figyeltem meg, hoyg azért ebben az időszakban is fogynak a centik. Bár nem sokat akarok/tam leadni, azért látványos a fogyás, mert már a zöldséges asszony is megjegyezte, és természetesen a legtöbb régi cuccomba is beleférek ma.

A kedvem azért nem jó, mert Kriszta ma nem volt teljesen jól. Reggel 37,6 volt a hője, nem adtam semmit, de elég nyűgi volt. Estére is ugyanannyi volt a hője, de most adtam éjjelre egy kis Nurofent. Folyik egy kicsit az orra, de más tünetet nem láttam még. Remélem, nem lesz semmi komoly, mire a szülinapját ünnepeljük! Lehet, hoyg a mai nap kicsit sok volt neki, mert délelőtt a piacon voltunk, délután pedig húsvéti- és szülinapi nagybevásároltunk. De a babakocsiban jót aludt még reggel, aztán délben itthon is, délután pedig tök jó volt a kedve, így azt hittem, hogy a reggeli hő csak a fogának tudható be esetleg.
A mamájától kapott ma egy aranyos kis komplét, és már itt is hagyta, hoyg vasárnap már abban várhassuk a vendéhgeket. (Még vett egy vastag nadrág-pulcsi együttest, ami viszont csak ősszel-télrn lesz jó, és egy másik kolmplét, amit azonban jövő tavasszal ha ráadhatok. ezeket már vasárnap ide akarta adni, de mivel nagyok, úgy gondolta, hogy inkább vesz egy most jót! :P Be is vallotta, hoyg ha én nem vagyok ott, ő nem merte vlna ezt a mostanit megvenni, mert ő azt kicsinek gondolta, pedig tökéletes a kisasszonyra! :) ) Olyan jól néz ki benne! De nem mutatom még meg :P majd csak vasárnap, hoyg meglepi legyen! :wink: aztán még vettem neki egy pizsit, bodykat, majd rövidujjú pólókat és rövidnadrágokat. HAsznált cuccok, de kitűnő állapotban vannak. Ezekkel, meg még ami van, szerintem ez a nyarat kihúzzuk! :)

Ma én is nézegettem játékokat, de most még sajna nem tudtam venni semmit. Pénzt csak húsvét után kapunk mindketten,. Így a mi ajándékunk kissé várat majd magára, de nem baj, legalább új is lesz akkor. Bár még nem is tudom, mi legyen! :oops: :roll: :oops:

Na, asszem befejezem a diskurzusomat, mert hulla vagyok! Mégis itt gubbasztok a gép előtt. :twisted: :P
Jó éjt mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


DRAGA EDITH!!!

ISTEN ELTESSEN NAGYON SOKAIG!!!!NAGYON BOLDOG SZULINAPOT KIVANOK!!!!SOK SZERETETTEL ES PUSZIVAL :D

Martikam!!!
A kepek tunderiek!!EGYSZERUEN GYONYORUEK!!! :D De valaki mar megint mintha hianyozna a kepekrol(legalabbis nekem) 8)
Es a palacsinta sem rossz,majd receptet cserelunk,mert ez az egyik dolog a kevesek kozul amit en is tudok sutni,persze soha nem sikerult ilyen gyonyorure mint a Tied!!

Zsu!!

Olyan edes a kis Katad!!!Azert ahogy elnezem jo kis ontudata van,nem egy elveszett kislany.Annal jobb!!!Es nagyon szepek lettek a szobak is.

Voltunk a dokinal,es ugy tunik minden rendben.Nagyon jo fej volt,sokat beszelgettunk.Aztan csinalt egy UH-t is mert nagyon kivancsiak voltunk a peteeresre :roll: EEEEEs!!!!!!Talan nem kellene irnom,de annyira jo ezt megosztani veletek.Megint ket peteeresem van. :wink: Szoval ikrek nincsenek kizarva,bar ki tudja hogyan allnak a csillagok majd ha mar indulunk a nagy utra.
Ez olyan fantasztikus erzes volt,hogy csak rohogcseltunk mint az idiotak.Hihetetlen remeny az ujra kezdeshez.

Na,megyek mert elajulok es holnap hosszu nap lesz.
Millio puszi mindenkinek es jo ejszakat :D
rillisz
 
 


Szép jó reggelt!!!
Szoni megetette a Zsombi először a tápival most meg a szendvicséből falatoznak!!!! :lol:

Edith:remélem jobban telt az éjjel...vagyis nem volt hőemelkedés meg semmi sem!!! :roll: Szegény kicsi Kriszta :( , na akkor felvan öltöztetve a drága...már csak bele kell nőni!!!! :wink:
Szép napot mára nektek!!!! :lol:

Iza:látod milyen különleges vagy 2 peteérés egyszerre!!!!Ez ebből is kitűnik!!! :lol:
MAjd elküldöm a receptet, anyósomé még én sem írtam le, de ami késik.... :wink:
Ha sikerül a fogyókúra lefotóztatom magam ígérem!!!! :wink:

Az este nagyon rossz volt a drágám nélkül, a gyerekekkel nem volt gond, Szonó ugyebár nem aludt a papáéknál, Zsombi sem vitte túlzásba nap közben(2x 1 óra :roll: ), így hamar elaludtak..én tévéztem kicsit (dr.House imádom)aztán elaludtam, vagyis csak próbáltam, mert olyan éberen aludtam, hogy minden forgásukat hallottam a manóknak, aztán Szonival pisilni mentünk...aztán Zsombi elhagyta a cumiját....aztán olyan fél 3 körül végre mély álomba zuhantam :shock: !

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ja és lehet hogy holnap nem jövök, mert ma éhen pusztulok:gyümi nap van :roll: :shock: :lol: :lol: :lol: !!!!

Évi:merre vagy????? :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Az enyém nem túl jó, Krisztának most ébredéskor 38,1 volt a láza adtam Nurofent, mert múltkor beparáztattatok azzal a lázgörccsel. Füröszteni most nem akarom, mert az este is úgy reszketett, amíg átpelusoztuk és pizsit adtunk rá, mint a nyárfalevél. Még a kezei is belilultak, annyira fázott azalatt az 1 perc alatt.
Nemsokára beszélek a dokinővel, lássuk, mi a teendő.
A kedve olyan közepes. Az előbb még nyugodtan ült az ölemben, bár azért magyarázott, most viszont valami kábelt és néhány zoknit pakolászik erre-arra, énekelgetve. A szemei viszont csillognak, és olyan fáradtnak látszik!
Enni is evett, most kb. 140 ml tápit. Nem tl sok, de gondolom, pillanatnyilag elég neki.

Nekem meg a lakás felbombázva, mert tegnap szőnyegeket poroltunk, de a sok vásárlás közepette, már nem volt időm feltörölni és port törölni. Na, meglátom, ma hogy haladok. Jó lenne, ha végeznék a takarítással, mert hlolnap este már szeretnék tortát sütni, és szombaton be is fejezni, kajákkal együtt. A vasárnapot nem szeretném a konyhában tölteni! Akkor legfennebb a lakásdíszítés marad.

De az is meglehet, hoyg ma is hagyok mindent a fenébe, attól függ, hogy Kriszta hogyan fogja érezni magát. Remélem, nem lesz gond.

Puszikálok mindenkit, és még tudatom, havan valami fejlemény. Remélem, azért ma még tudok jönni. Legyetek jók! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith,
Kicsi szívünk, kicsi szánk, boldog születésnapot kíván!


Nagyon sok boldogságot születésnapod alkalmából!

Krisztának sok-sok gyógypuszit küldünk.

Az Ádám is betaknyosodott reggelre, folyik az orra elég rendesen.
Ráadásul olyan, de olyan szar éjszakánk volt, hogy szerintem össz-vissz 4 órát aludtunk. Azt is kb. 8 részletben. Nem tudtam, hogy tényleg beteg lesz azért alszik ilyen szarul, vagy csak a foga. De ez a nyamvadt rágófog nagyon megviseli szegénykét.

Márti, hazaért a Roland? Mit mesélt? Hogy telt az első szolgálata?
A képek nagyon tetszettek, a palacsinta receptjét én is kérem szépen.

Iza, sanszos, hogy újra ikrek legyenek? Hűha! És, ti szeretnétek?

Zsu, nagyon jó lett a gyerekek szobája. Mennyiért vettétek a Bence ágyát?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Természetesen megint rohanásban vagyok, ma barátnős napot tartok. Elvileg nemsokár jön egy barátnőm (volt kolléganőm), délután pedig egy másik. Közben persze dolog is van, mint mindig.

Márti!
Milyen volt Roland első szolgálata? Remélem riasztásuk nem volt? Vonulnak már az újoncok is?
Ügyes vagy az első egyedül töltött nappal! A képek szuperek mind. Még mindig csodaszépek és huncutak a manóid. És hogy összenőttek.
Ilyen rakott palacsintát (én így hívom) én is szoktam, nagyon fini. Jól néz ki a képen is. Mivel töltötted?

Edith!
Először is nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!
Mennek a gyógypuszik Krisztának, remélem nem lesz komoly.

Barbi!
Nektek is mennek a gyógypuszik, és kívánom, hogy most már gyorsan bújjanak ki azok a fogacskák.
Ekcémához nem tudok hozzászolni, annyi csak, hogy pár éve nekem is előjött, én a fémre vagyok érzékeny. Terhesen elmúlt, akkor a végére jött az a valami, ami azóta sem derült ki, hogy mi volt, mindenesetre rémálom, úgyhogy remélem, hogy Ádámod hamar kinövi, ha lehet.

Iza!
Még mindig nagyon szeretem olvasni az írásaidat! :)

Zsu!
Szuperek a képek, és nagyon szépek a gyerekszobák. Katának két pelenkázója is van? Még nem is láttam ezt a baldachin megoldást. :wink:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!

EDITH NAGYON BOLDOG SZÜLETEÉSNAPT KÍVÁNOK NEKED!
Kép

Kriszta babának mennek a gyógymanók!Hamar jöjjön rendbe,mert jön a nyuszi!!!!


Márti,
na látod milyen gyorsan elrepült a tegnapi nap! :wink: Éhen ne halj már itt nekünk!!!!!!!!!Mi lesz velünk akkor!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :roll:

Már nagyon várom a holnap estét!Apa jön haza!!!!!!!!!!Most néztem a vonatot!Ha azt szeretném,hogy egy órával előbb hazaérjen plusz 800ft-ba kerül,mert az IC és helyjegyes!Na éppen most hívott apa,hogy ő nem ad a MÁVnak több pénzt egy helyjegy miatt,így inkább a gyorssal jön,ami egy órával később indul. :(
Azért felhívom őket,és megkérdezem pontosan mennyi a jegy!

Barbi,
hozzátok is mennek a manócskák!Jobbulást Ádámnak!

Puszi
Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Na, délelőtti barátnőzésem sztornó, sos szakdolgozatírásba kezdett, így elhalasztottuk a dolgot.

Timi!
Elhiszem, hogy várod már a holnapot, hamar itt lesz. Meddig marad? Vasárnap megy vissza, vagy ráér hétfőn reggel?

Együttérzek egyébként minden apahiányolóval, félek is, hogy hamar hozzászoktam a jóhoz. Amióta Zsolti a tanfolyamra jár, azóta 3 körül haza szokott érni, mondanom sem kell, fényévekkel jobb, mint amikor 7 körül ért csak haza. Bele se merek gondolni, hogy mi lesz majd a 24 órás szolgálat alatt, meg előtte nyáron, amikor még elmegy valahoha dolgozni. Ezt el bírnám viselni hosszútávon. Habár a napokban felmerült, hogy elmegyek szeptemberben dolgozni (bár nem nagyon látok esélyt, hogy találjak munkát), és ő megy Gyed-re, utána pedig heti 1-2 nap délelőttjét meg tudnánk oldani, amikor mindketten dolgoznánk, én meg úgyis itthon lennék minden nap dél-1 körültől. (hű, de szép szó) Persze ez még csak említés szintjén van, komolyabban még nem gondolkoztunk rajta. Bár fura nagyon még a gondolat is, hiszen eddig olyan megingathatatlan volt, hogy 3 éves korukig itthon leszek, nem is tudom, hogy hogy találtuk ki.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!

Most már biztos,hogy csak a későbbivel jön haza a párom.De nagyon fogjuk várni! Csak hétfőn este megy vissza,mert csak kedden kezdődik a meló.De jó! :lol: :lol:

Zsandi,
micsoda tervek!!! :roll: :wink:
timiban
 
 


SZiasztoK!

Barbi, 40e Ft volt, és 25-ért adtuk el a régit :)

Zsandi, nincs két pelenkázója Katának, ill lehetne :wink: mert a másik egy síma komód, de mi két részletben vettük a bútorát, az egyik (első) körben az ágyat, a pelenkázót, meg a játékospolcát, a másik körben meg a másik komódot, és a nagyszekrényt. A másik komód is átalakítható pelenkázóvá, megvan a toldaléka is, a nagy szekrény háta mögött :)

Egyébként a Bence komódjának is megvan....

Én láttam már ezt a megoldást, a Brendonban azt hiszem, azért tetszik így, mert egyébként vagy az ablakot takarná ki teljesne, vagy én nem látnám egyáltalán az ágyat, ha belesek a szobába. Így sztem jobb. Amúgy ami most fel van téve, az függöny :) Csak kaptuk anyuéktól (Disney"-s, hercegnős) de csak ezért nem akartam leszedni a sötétítőt, inkább ide tettem fel.

Megyek sok a dolog, apa nemsoká megy a fizuért :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Edith: NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!
Krisztának meg sok gyógypuszit küldök.

Barbi: Ádámnak is mennek a gyógypuszik! Sajnálom az éjszakát. Nálunk végre helyreállt a régi rend, pedig neki is jön a foga felül. Végül az éjszakai fény segített (persze előtte már leszoktattam a kivételről, teáról) most ha felébred megkeresi a cumiját és alszik tovább.

Márti: nagyon jók a képek! Már akartam is írni, hogy olyan régen tettél fel. (ez a többieknek is szól). A Szandi is szokott fejen állni, + felemeli az egyik lábát, mint a kutyák, amikor pisilnek. Még nem jöttem rá, ez mire jó neki.

Iza: mindent bele, akkor most is van esély az ikrekre! Nekem is általában kettő van, de volt olyan is amikor 3. (nagyon sokat fájt a hasam ezért rendszeresen jártam dokihoz, végül a sebészeten egy uh-án vették észre, hogy peteéréskor ezért fáj) De csak a bal oldali petefészkemben a jobban mindig egy volt. Be is voltam csinálva, vajon hány baba van a pocimba.

Tegnap a Szandi is megkapta anyóstól a húsvéti ajándékait. Megint kapott egy halom játékot. Kapott egy babát ami mászik és énekel, nagyon odavan érte.
Tőlünk, szerintem nem kap semmit, mert már tényleg nincs hova tenni és ötletem sincs.

Szerencsére a kiscsaj teljesen jól van már, én még mindig taknyos vagyok, de a torkom már csak este fáj egy kicsit.

Volt ma a védőnő. El volt ájulva mekkorát nőt a Szandi. Most kb. 9200 g és 73 cm. De lényeges dolgot nem mondott szokás szerint.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


még élek............... :roll:

Timi:a holnap már igazán nincs messze, kitartás!!!!! :lol:

Barbikám:mennek a gyógymanók a szépszeműdnek!!!Remélem hamar meggyógyul!!!Nekünk eltartott vagy 2 hétig!!!! :roll:

Edith:Krisztával mi van????

Zsuzsi:szép méretei vannak a Szandinak!!!!És te is tehetnél képeket!!!! :wink:

Valaki kérdezte, nem a Zsombi utánozta a tesókáját, hanem a kisgazfickó kezdte:imád fejenállni :shock: , Szoni meg már bukfencezni is szokott!!!! :lol:

Tegnap Roland híradóközpontban volt, ide csak most 1x ment, nem kellett neki vonulni, csak megnézni hogy hogyan működik a hívások fogadása meg az őrültek kezelése :shock: :shock: :shock: valaki betelefonált hogy lek@rvaanyázza a telefonost!!!! :roll: :shock: :roll: Nem semmi!!!
Zsandi:szombattól már vonulni fog, ha lesz valami riasztás!!!! :?
És nehéz volt tegnap, nem is a gyerekekkel bár nem tudom, mert Szoni ugye papázott, hanem este egyedül lenni....nem is emlékszem mikor voltam utoljára este felnőtt társaság nélkül!!!! :roll: Leszögezhetjük, hogy én tuti társas lény vagyok...na jó a gyerekek durmoltak a szobájukba, de az nem ugyanaz!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok :D

De jo vegre majnem mindenki egyutt!!!

Evi merre vagy??????? :(

Julcsi!!
Tegnap akartam irni hogy abbol a lerohanos gyerekpuszikbol hozzank is kuldhetsz,le ne szoktasd mar Oket mielott kiprobaljuk!!!!!!! :D

Timi!!!
Mindjart itt a holnap!!! :D Nagyon aterzem a helyzetedet,mert mi az egesz eletunket igy eljuk!De az mindig annyira jo amikor ujra egyutt vagyunk,bar babaval ez nyilvan nem lesz konnyu.

Zsuzsi!!
Akkor megoldodott a Husveti ajandekozas,en egyebkent nem emlekszem hogy Husvetkor ajandekoztuk volna egymast,ez az unnep masrol szolt.Jottek a locsolok,mi pedig keszultunk a nagy napra.Es a fiuk kaptak ajandekot(csokikat)sot a mi falunkban annak idejen meg a penz osztas volt divatos a csoki tojas melle.
Irigykedtem is a batyamra mindig. :D

Marti!!

Akkor atveszeltetek az elso ejszakat!!!Ilyenkor kell am telefonalgatni csendes maganyodban,plane mi ejjeli baglyok vagyunk.Kivancsi vagyok en is hogy erezte magat Roland. :D

Andi!!

Ugy sajnallak hogy soha nem jon ossze a baratnos napod!! :(
Ugy emlekszem jomultkor is valami hasonlo tortent.
Biztos csalodas amikor aznap mondjak le.

Barbi!!

Szegeny Adam nehogy mar beteg legyen!!!!!!Sok gyogypuszi Neki!!

Lanyok!!Tudtok valamit a terhesseg alatti trombozisrol?Vervetelbol kiderult hogy hajlamom van ra.(Belegondolni is rossz hogy errol sem tudtam,es mi tortenhetett volna.)A doki nagyon komolyan vette,mondta hogy majd lobogtassam meg elotte a papirt ha terhes leszek.Volt valakinek kozuletek??
rillisz
 
 


Sziasztok!

Timi!
Örülök, hogy azért hosszú lesz a hétvégétek, és ezáltal a jövő hét meg kicsit rövidebb. El is felejtettem az ünnepi hétvégét, biztos azért a hétfői szabadság. :oops: Azon az egy órán már tényleg nem múlik. Olyan jó olvasni, hogy mennyire várod/várjátok haza. Olyan nagy szeretettel beszélsz róla.

Zsu!
Aha, értem. Akkor én láttam rosszul, valszeg mindkét komódot pelenkázónak néztem, mivel mindkettőn láttam leesésgátlót oldalt. :oops:

Zsuzsi!
Tényleg szép méretei vannak Szandinak, nagyon nagy kislány már ő is.
Jó lehet a mászó és éneklő baba, na meg az őt kergető Szandi. Megértem, hogy nem vesztek külön ajándékot, igazság szerint én sem akartam. Most szülinapoztunk, kaptak mindenfélét dögivel, nem nagyon láttam értelmét. Másoknak is mondtam, hogy hanyagolják a húsvéti ajándékot, minek annyi minden havonta. :oops: Na meg az is benne van, hogy mi sem szoktunk nagyon ajándékozni húsvétkor, max. a gyerekek kaptak édességet. Nálunk ez meg még nem játszik ugye, szóval tényleg fölösleges.

Márti!
Barmok az emberek!!! :twisted: :twisted: Persze ha az ő háza égne, akkor nem lenne kedve hülyéskedni.
Ismerős a felnőtt társaság nélkül eltöltött este hangulata. Eddig csak párszor voltam itthon este egyedül, de olyankor mindig bolyongok, aztán inkább gyorsan lefekszem aludni, hogy hamarabb reggel legyen. :roll: Asszem a későbbiekben is ez lesz majd a taktikám. :wink:

Iza!
Tényleg volt már ilyen lemondott barátnőzős napom? Nem is emlékeztem rá. Na de ma azért délután bepótoltam, a másik barátnőm itt volt. :)
Tombózishoz nem tudok hozzászólni, sőt, őszintén megmondom, én még azt sem hallottam, hogy az erre utaló hajlamot nézik a vérből.
Örülök, hogy szimpatikus volt a doki, akinél voltál. Nekem az volt a legfontosabb, hogy szimpi legyen, maximálisan megbízzak benne, és bármikor számíthassak rá. Szerencsére nem csalódtam benne, kívánom, hogy nálad is így legyen.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sok gyógypuszit köszönjük szépen, még sajnos nem értek ide.

Egész nap folyik az orra, de nem kicsit. Porszívózni nem tudom, akkor szinte semmi nem jön. Különben meg mint a vízcsap.
És egész nap nagyon nyűg volt, sírt, csak a karomban volt hajlandó elleni. Délután meg 2 órát üvöltött, amikor le akartam tenni aludni. 3/4 órát aludt délelőtt, de ez neki baromi kevés. De nem volt hajlandó aludni, csak sírt.
Úgyhogy 4-kor felkerekedtünk és meglátogattuk a dokit. (Még mindig szabin van a mi dokink.)
Azt mondta csúnyán piros a torka és fülészetre is vigyem el. Persze ő bele sem nézett a fülébe. Rögtön felírt antibigyót.
A fülésszel az a gondom, hogy Dunakeszin csak felnőtt fülészet van, aki megnézné a gyerekeket is, ha éppen lenne rendelés. De a héten már nem lesz. Vagy vihetem ahhoz a maszek dokihoz, akinél a múltkor voltunk, aki csak hétfőn és szerdán rendel, persze 8000.-ért kinyitja a rendelőt, vagy vihetem a Budaiba, a város másik végébe. Mert a Madarászban sem volt már délután fülész. Jó, mi?
Úgyhogy most megvárom a holnapot, aztán reggel beugrunk a Madarászba. Ha kelleni fog.
Nem merem felülbírálni a dokit, de nem hiszem, hogy a fülével lenne gond. A torokgyulladásra meg rögtön csak az antibiotikum létezik?
Mindegy, inkább elkezdtem neki adni, ha mégis a füle, akkor nem baj, ha már most kapja.
És mivel egész nap szinte semmit nem aludt, ezért este 1/2 7-kor kidőlt. Azóta 5 percenként van fent. A szívem megszakad, inkább felváltva sétálunk vele, de már több gyógyszert nem merek adni neki.

Na, megint felsírt, megyek is.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Szép, jó reggelt!

Hú, Barbi!
Sajnálom a betegséget, milyen volt az éjszakátok?
Remélem nem lesz komoly, és hamar rendbe jön Ádám! Olvasni is rossz volt, elhiszem, hogy nagyon sajnálod a kismanót. Sok-sok gyógypuszit küldök, nektek meg kitartást!

Andi
Kép
zsandi
 
 


Barbikám:úgy sajnálom én is a kis drágádat!!!! :( Remélem nem a fülecskéje lesz!!!! :shock: És lázas?????
Mennek a gyógypuszik ezerrel, fénysebeséggel.

Zsandi:és persze volt olyan is, hogy csak viccelődtek, mert valami gyártelepre hívták ki a tűzoltókat ahol sem 2 szintes ház nem volt sem tűz!!!!! :evil: Én nem tudom miért kell ezzel szórakozni!!!! :shock:

Iza:na ez nem jó hír, mármint a trombózis hajlam, majd utánanézek...most megyünk a csarnokba.
Most ez nem tudom igaz-e????De a mérleg szerint 2 kg-ot fogytam!!!!! :shock: :shock: :shock: Igaz nekem van miből, ja és túléltem a tegnapot este nem is voltam éhes!!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!!

Barbi!!

Hogy van Adam?? :( Milyen volt az ejszakatok??Annyira sajnalom szegenyket!!Es a doki mibol gondolja hogy baj lenne a fulevel??
Persze lehet hogy mar uton is vagytok hogy megnezessetek.
Jelentkezz haaaaamar,mi ujsag.

Marti!!
Koszi hogy utana nezel,en is kutakodom a neten.
Azert 2 kilo az 2 kilo.Gratulalok!Azert jo nehez lehet igy Husvet korul fogyozni,dehat akinek ilyen akaratereje van!!Hurra!!! :D

Andi!!

Veletek mi ujsag??Kicsit bovebben??

Evi nagyon eltunt!!!Merre vagy??

Puszi mindenkinek!!Iza :D
rillisz
 
 


Sziasztok!

Barbikám,
nagyon sajnálom a kis drágát!Remélem nem a füle!Én már ettől a szótól ki vagyok bukva!Sajnos elég alattomos dolog!Mondjuk ez a sok sírás utalhat rá,mert nagyon tud fájni.Tudom már mondtam,de óvatosan nyomd meg neki,ha felsír rá,akkor sajnos a füle.A Hannának hamár kicsit is megnyomtam sírt,amikor gyulladt volt.Szerintem mutasd meg fülésznek,hosszú hétvége jön.Nagyon felháborító,hogy Pesten ilyen macerás szakemberhez vinni egy gyereket! :evil:
Jelentkezz mit mondott a doki,ha mégis elviszed a Madarászba!

Iza,
mit mutatott a vérkép?Talán tudok segíteni.Mire mondta a doki,hogy trombózis hajlamod van?A terhesség különben is hajlamosító tényező a trombózisra!(pl.viszerek kialakulása)

Márti,
gratula a 2 kg minuszhoz! :lol: a GYEREKEK ÉDESEK,MINT MINDIG!

Zsuzsi,
nagyon szépen fejlődik Szandibaba!Most én is kiváncsi vagyok Hanna súlyára,mert nem igazán hízott a betegségek alatt!4 hónap alatt(okt-jan) egy kilót hízott!Most meg mindenki azt mondja"van súlya a gyereknek"Pedig nem is eszik sokat!

Zsu,
nagyon szépek a szobák!Aranyos Kata baba a cofjaival!(na ezt a szót nem tudom hogy kell írni helyesen :oops: )

Szép napot nektek!Az estém már nekem is az lesz! :wink:

Puszi

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Sziasztok!

Köszönöm, hogy aggódtok Kriszta miatt, sajnos, mégis beteg. Az este 38,5, ma reggel 38,3 volt a láza. Most a kedve nagyon jó, nemrég kelt fel, és láza sincs, de vajon meddig? Mindenesetre tegnap megnézte a dokinő, és a torka nagyon cúnya, gyulladt. Az este egy kis pötty váladékot köpött az előkéjére. Úgyhogy antibiotikumot is adok mától neki, nehogy efajuljanak a dolgok. Köhögni nem köhög.

Amúgy tegnap végeztem a takarítás nagyjával, még a konyha és a két fürdő van hátra, de ezek majd csak holnap lesznek véglegesen rendbetéve. Ma délután szeretnék tortát sütni, holnap meg a kajákat megcsinálni a szülinapra és Húsvétra együttvéve. Vasárnapra marad szerintem a lakásdíszítés, mert arra addig tutti nem lesz időm.

BArbi, sajnálom, hogy Ádám is beteg. Remélem, nem a fülecskéje a gond. Nem tudom, a sima rendelőben, szerintem, nem tudják megnézni a baba fülét. Esetleg alatta megnyomkodni meg ilyesmi, legalábbis az én dokim így tett. Voltatok aztánm fülészeten? Remélem, hogy ti is hamarosan renbejösztök. Krisztának azért az orra egyáltalán nem folyik.

Iza, nálunk édesanyámnak trombózisos a lába, így minden doki azt mondta nekem, hoyg a hajlamot lehet örökölni. Van is a lábamon egy hely, ahol elég csúnya az ér, de nincs kidudorodva vagy ilyesmi. remélem, egy újabb terhesség nem ront a dolgon. De az is igaz, hoyg ezzel sosem foglakloztam különösebben.

Márti, gratula a gyümölcsnaphoz és a leadott kilókhoz! :) :) :) Meglátod, lesz értelme, és olyan jót fog tennia lelkednek, önbizalmadnak, mindennek! :) Kitartás! :)

Mindenkinek köszönöm a további szülinapi köszöntéseket, mind nagyon aranyosak vagytok. :)

Húsvét: Nálunk sem volt sosem ajándékozás ilyenkor, a locsolófiúk sem kaptak pénzt, csak pirostojást. De ez "ősidők" óta így volt. Viszont karácsonykor a kántáló gyermekek kaptak pénzt. :roll: Kriszta is a szülinapja miatt fog most ajándékot kapni. A húgom meg is vett tegnap neki egy hatalmas sütifalót. Anyósomtól kapja a 3 rend ruhát + a vásárolt használtakat, gondolom, ennyi bőven elég részükről, Édesanyámék és sógornőmék pedig, tudom, hogy pénzt hoznak, amiből majd én fogok vásárolni. A ruhatárát továbbra is kell bővíteni-újítani, és én kértem, hoyg ne ők vegyenek, mert akkor úgy járnék, mint anyósommal, hoyg jövőre lenne csak jó a ruha, amit vesz. De ebből játékot is veszünk, én egy bicikli-motorszerűséget szeretnék, de ezeket márcsak ünnep után. Azért szerintem ez nem lesz baj, legalább nem kap mindent egyszerre. Sőt, a sátor is eléggé megragadta a fantáziámat. Ja, és hinta is kell.

Na, most csak ennyi voltam. megyünk tízóraizni.

Még annyit, hoyg az előbb akkora csendben volt, hát kipakolta az összes pelusát. Betemetkezett szinte, velük. :lol: :lol: :lol: :lol: Éééééés.... Aztán segített visszapakolni. Igaz, mikor még vagy kettőt kellett volna visszatennie, a többit ismét ki akarta szedni :D :D :D de ez már mellékes. :P :P :P :P

Szép napot mindenkinek.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Megvagyok, megvagyok :) Kedvesek vagytok a hiányolással.

Sokat dolgoztam a héten (e heti nagy adag, meg a betegségek miatt kiesett múlt hetem pótlása), és jöttünk-mentünk mindenfele, ezért nem volt időm bekukkantani. Most végigolvastam a legutóbbi hsz-em óta történteket.

Márti, Julcsi - örülök, hogyha szűk körben is, de jól sikerült a mamatalálkozó!

Nagyon tuti képeket tettetek fel, Márti, a testvérsorozat zseniálisan jó! Zsu, szépek a zöld és rózsaszín gyerekszobák, és a gyerekeid is csodásak! Bence ágya igaz activity terep :) Gondolom élvezi is a gyerköc. Tényleg, régen nem írtál Bence bepisijéről. Mi lett a történet vége? (Feltéve, hogy vége van már...)

Barbi, Ádámnak nagyon gyors jobbulást kívánok! Tényleg érdekes a doki, hogy rögtön antibogyót ír fel. Mi nem kaptunk a múlt héten
a torokgyuszira antibiotikumot, bár Samu ippencsak hőemelkedést produkált a rengeteg taknyi mellett. Ádám lázas? A dokink azt mondta, akkor ad csak durvább szert, ha makacs magas láza lenne és a taknyi besűrűsödik és beszíneződik. Amíg átlátszó és kifolyik, nincs komoly gond.

Iza, én sem hallottam még arról, hogy vérvizsgálat alapján megmondják a trombózis kockázatát. Nem hiszem, hogy a sima terhesgondozási protokollban ez a vizsgálat benne van - szóval ez is a választott dokid gondosságára utal. Ugyanakkor - mielőtt nagyon izgulni kezdenél - ne feledd, hogy ez csak a kockázatot jelzi, nem a betegséget! Szerencsére óriási különbség :) És a jó hír, hogy ha ezt a lehetséges veszélyt tudjátok, nagyon sok praktika létezik arra, hogy a trombózis kialakulását elkerüljétek. Ha jól tudom, ez leginkább a terhesség vége felé okozhat gondot, illetve szülés után. De engem elkerült szerencsére...

Andi, barátnőzés jó dolog! Miért merült fel, hogy szeptembertől elmész dolgozni?

Zsuzsi, szép nagy lányod van! Húsvétra mi sem szoktunk ajándékozni, nálunk is tojásfestés-locsolás a szokás - mint Iza írta. Apu meg öcsém ilyenkor mindig felkerekedtek, és körbejárták az ismerősöket. Irigykedtem is...

Fogyi: Márti, üdv a csapatban! És gratula a 2 kg mínuszhoz! Én elég lazán veszem ezt a kúrát, szóval nem peregnek le gyorsan a kilók, de azért van eredmény: a decemberben vásárolt farmerem lötyög rajtam, ezért tegnap elmentem venni egy újat - a szokásos 42-es méretű nacik nagyok voltak rám, kénytelen voltam hát egy 40es méretűbe beruházni :)
Ami zavar, hogy lötyögök, és most hogy kicsit fogytam, látszik igazán a narancsbőr. Szóval a következő lépés a sport valamely formájának bevezetése lesz, lassan előkeresem a bringámat...

No lépek, megyünk Samuval vásárolni!
Üdv:
É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


NA, megint itt. Kriszta szépen játszik a kispárnájával, és gondoltam, megrgadom az alkalmat, hoyg leírjam, milyen ügyes a lányom "beszéd" terén. Aztán meg kikapcsolom a gépet, és ma már nem is hiszem, hoyg lesz alkalmam írni.

Évi, örülök, hoyg "csak" a sok munka miatt nem tudtál jönni. Jó vásárlást! :)

Szóval, kriszta rengeteg szót kezd utánozni. (Ezenkívül szinte mindent megért, amit mondunk neki.)
Tegnap pl. kimondta a húgom nevét: Á-ni (Ani). eddig is hallatszott valami "-ni" de tegnap kimondta. Igaz, azóta sem akarja. Énekeltem neki az Egy boszorka van- t és abban van egy ilyen sor: Dana-dana-dan. Ez Krisztánál na-na, na-na, na-na. De csak akkor mondja, ha én énekelem. Az előbb a párnára azt mondta Pá-pa :O A nyuszi: -szi, a lábi: lá. A cumiját pedig hol mamma, hol babba szóval illeti. :roll: :roll: :roll: Ezt fogalmam sincs, honnan szedi. De tegnapelőtt annyit babbázott, és nem tudtuk mi kell. Mert azelőtt mammát kért, ha a cumi kellett. Úgyhogy most idegennyelv tanfolyamra járok. :lol: :lol: :lol: A többi mellé a Kriszta-nyelvet is tanulom, több-kevesebb sikerrel. :D :D :D

puszika, és szép napot, jó készülődést mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


És még mindig én. :oops: :oops: :oops:
Ezt rendezgette ma reggel a kisasszony:
Kép .
Kép .
Kép .
Ez már a visszapakolás idején történt. :D :D :D
Kép .

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?