Sziasztok!
Bodza
Nagyon szépek a gyerkőcök. Jól látom, hogy Kristóf inkább Apukájára hasonlít egyelőre? Saci pedig nagyon édes ezekkel a poharakkal!
Meglepid nagyon ötletes. Én is szeretnék ilyet kapni egyszer. Mondjuk a 30. szülinapomra
Remélem Apukád jól viseli a lehetőségekhez mérten a terápiát! Nagyon gondolok Rátok! És remélem, hogy hamarosan meggyógyul!
TE hogy bírod mostanában a kettő gyerkőccel?
Mea
Livikének jobbulást! Tényleg eszméletlen csajos! Hogy állsz a pakolással?
Nyúlné
ÉLjen, hogy hamar meggyógyult Kisnyuszómuszó
Benianyu
Azt miért nem vallottad be, hogy megviselt minket a megnőtt távolság és közelebb akartunk lakni egymáshoz?
Szegényke, jól elhavazódtál akkor! Remélem Fiúk ma már jobban fognak aludni. És Te is. Elhiszem, hogy így nem igazán tudtál. Én sem tudtam volna.
Anikó
De édes lehet ahogy nézegeti a fotókat egész nap!Szegénykének biztosan jó érzés lehet,hogy azért ott vagytok
Megann, Aniko
Engem semmiről nem győzött meg a cikk
Csak érdekesség képpen tettem föl. Most is azt vallom, hogy ez abszolút gyerekfüggő...
Ayse
Szorítok, hogy Liliről leszálljon a kis agresszorka. Engem is piszkáltak sokat általánosban.
Amiben viszont van igazság, bár ez most Téged ugye nem vígasztal, meg Lilit sem, hogy azt piszkálják általában aki más mint a többiek...És szerintem Lili nem negatív értelemben más mint a többiek..
Csikken
Nekünk a Lurdi eléggé kiesik sajnos. Jó húzós ára van teljes áron.
De biztosan igényes lehet. A látogatok is kultúráltak?
És hogy vagy?
Megann
Postás
Az előző lakásunkban ezért vettem le a kaputelefont.
Emlékszem Marci kettő hetes volt amikor felcsöngetett a vízóra leolvasó, hogy ugyen menjek már le az adatokkal. Mondtam, hogy majd betelefonálok, mindig így szoktam. Erre erősködött, hogy de inkább vigyem le. Kicsit ideges lettem, nem elég hogy felzargatott minket a kaputelefonnal(iszonyat hangja volt, mondjuk erről nem a pasi tehetett), de még erőszakoskodik is. Nehezen viselem, ha erőszakoskodnak velem . MOndtam neki, hogy ha nem gond a kettő hetes Fiammal nem caplatok le, csak hogy a kérésének eleget tegyek.