Sziasztok!
Szandra,
Én írtam ide is, hogy mikor lesz a szülinapom, csak senki sem figyelt rám.
Na mindegy, azért köszönöm!
Viki baba jól van. Voltunk gyerekorvosnál, és jelentem 7 kiló és 67 cm.
Tökéletes!!!! Megvizsgálta minden rendben. Egy kicsit türelmetlen vagyok azzal kapcsolatban, hogy még mindig nem tud hasról hátra forduli (ezt a doktornéni is furcsálta), de ami késik az nem múlik. Most már ehet olyan tápszert, ami boltokban is kapható(Milupa Milumil 2), már nem kell receptes tápi.
Vasáranap átmentünk egyik ismerősömékhez, mire odaértünk akkor derült ki, hogy a babatáska itthon maradt. Go haza 1 órámba telt az út és forrt is az agyvizem!
Fricky,
Jobbulást Bencének! Gyógyuljon meg mielőbb! Örülök, hogy a pocaklakótok jól van. Majd írd meg, hogy mi volt az uh-on!
Kit-kat!
Üdvözöllek nálunk!
Az én dokim Farkasinszky Tibor volt ő is humoros, kedves, alapos, és emellett még jóképű is. Ő a hetediken rendel, és néha sokat kell rá várni, mert lehet, hogy épp császáron van. Lehet, hogy neked is várnod kellett volna, és biztosan megjelennek az orvosok. Lehet, hogy konzélium vagy mi volt. Ott fel-alá járkálnak a dokik a 7.-9. emelet között.
Mazsuzs,
Viki 1 hónaposan egyáltalán nem emelte fel a fejét, a matracba szegezte és üvöltött, mint a sakál. Ő sem szeretett hason lenni. Sok gyerek nem szeret hason lenni. Ez nem baj, majd később lehet, hogy csak hason fog feküdni. Arra már jobban oda kell figyelni, hogy emeli-e a fejecskéjét vagy nem. Most már Viki állandóan hasra fordul és úgy játszik, egyensúlyozgat. De ő amíg nagyon picike volt az oldalán aludt, majd a hátán. Néha hasra tettem, de majd úgyis tanácsolni fogják, hogy tedd minél többet hasra, hogy erősödjenek a vállai, kezei, mellkasa stb. Nálunk kb. 2 percig bírta hason aztán üvöltött. A hathetes kontrolon nem igazán akarta felemelni a fejét. Most már úgy tartja, hogy csak na. Légy türelmes a kis Herceggel.
A hasfájás, hát az nehéz ügy. Próbálj meg vele itatni limonádéd, egy picit több citromléval, mert az segíthet a pocifájában, illetve még talán az infacol, ami jó szélhajtó. Ebben sajnos nem tudok többet segíteni. Sajnálom a kis drágádat, hogy így szenved.
De csak azzal tudlak vigasztalni, hogy majd ezután jön a fogzás, ami ugyancsak nem kellemes dolog.
Dalmacs,
Szurkolok neked, hogy olyan szülésed legyen amilyet szeretnél!!!Amúgy befordult már a picur? Vannak már keményedéseid? Ctg mutat valamit. Mesélj már többet, ez olyan izgi időszak, veled együtt szeretnénk izgulni!
Most már minden nap kötelező a bejelentkezés, persze, ha még egyben vagy.
Dóri,
Köszönöm szépen, hogy raktál fel Vikiről is képeket, nagyon édesek lettek. Ráérnek a képek, tudjuk, hogy három gyermek édesanyja vagy, így nem akarunk sürgetni. Én sem sürgetni szerettelek volna, csak mindenkiről raktál fel és pont az én hercegnőm maradt ki. Tudom nem direkt, csak hiányoltam. Blanka, Réka, Ági baba hogy vannak? És Te hogy bírod? A tejpép bevált náluk? Már nem buknak annyit?
Pocilo,
Ha van egy kis időd, bár gondolom 3 gyerek mellett ebből van a legkevesebb, de írjál már magatokról is légyszi. Szopik még a fiatalember? Hány kiló, és hány cm. Éjszaka hagy titeket aludni?
Adra,
Köszönöm az érdeklődést, jól vagyunk.
És ti, hogy vagytok? Zéti és Zsófi mekkorák? Ők milyen tápszert esznek? Nagyon aranyos az anyósod, örülhetsz, hogy ilyen kedves, és hogy ennyit segít!
Szamikám, Judit, Mtücsök, Ezvicc
Veletek mizújs? Mtücsök, még mindig nincs eredmény Dórika duzzanatával kapcsolatban?
Akit kihagytam ezer bocsika!