Új privát üzeneted érkezett!

Mazsuzs!

Mi hétfőn voltunk koponya UH-n a Blankával, mi még a gyermekgyógyászunktól kaptunk időpontot és beutalót.
Vol teg yaprócska konfliktusom is velük. Priviben leírom...

Üdv: Dóri
Vendég

Sziasztok lányok!
Johannának utólag,szeretnék Boldog Névnapot kívánni!
Kép

Mazsuzs,Szami!

Köszi,hogy gondoltatok rám. Jól vagyok,még egyben. Holnap is megyek CTG-re. Már egyre jobban várom,hogy túllegyek a dolgokon. Már mindent előkészítettem,úgyhogy már csak a kisasszonyra várunk. :D

Örülök,hogy jól sikerült a találkozó. Egy kicsit irigykedem,biztos jó volt a hangulat,remélem legközellebb már mi is menni tudunk. A képek nagyon-nagyon jók,gyönyörű minden gyermek! :lol: Sajnos nem tudom pontosan beazonosítani,hogy ki kicsoda.

Üdv mindenkinek!
Dalma

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Pociló!

Most jut eszembe,többször olvastam hogy teszel-veszel a kertben.
Én imádok kertészkedni! Itthon az egész kertet én tartom kordában. :wink:
Lehet hogy kert témában is tudunk majd eszmecserét folytatni,ha szükség lesz rá. 8)

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

A képeken az első képes höozzászólástól kezdve:

Edó-Szandrakiss
Zsófi és Zétény-Adra
Közös kép

Majd az újabb körben:
Szofi-Szamikám
Zsófi és Zétény
Zsófi
Danca

Végül:
Anna-Eszter lánya ,őü nem szokott a netre írni, ról akérdeztétek, hogy kicsoda
Bulcsú-Sidney
Fanni-Tibicsoki
Johanna-Sidney

Ezen az oldalon:
Viki-Finike
Anna és Viki

Remélem érhető :oops:

Vendég

Sziasztok lányok!!!

Dóri!
Köszönöm a azonosítást, most már én is tudok arcot rakni a nevekhez.A csajszikról nem raktál képeket, de Szandáén rajta vagytok, csak nem tudom,hogy a kék pulcsis vagy a piros-fehér pólos vagy te.

Mazsuzs!
Sajnálom, hogy Nándi babának még fáj a pocója,remélem hamarosan helyre jön.Szerintem a kajcsit majd ott meg melegíted,csak van egy mikro amit használhatsz.

Dalmacska!

Én is nagyon szeretem a kertet a fűnyiráson kívül mindent én csinálok, igaz most nem sok időm van rá.
Majd cserélünk tapasztalatokat.Most felhoztam mindent a pinyoból,remélem nem lessz fagy.

Finike!
Viki nagyon csajszis csoda szép,majd győzd a fiúkat el hesegetni. :oops:

Szandra!
Edo és Tami nagyon helyes. Nagyon szép Edo kardigánja.

Sidney!
Johanna és Bulcsú is nagyon szépek. :D

Összesítve nagyon szépek mindenki gyermeke!!!!

Jó éjszakát mindenkinek. :D

Kép

Kép

Kép
pocilo

Dóri, profik a képek!gyönyörűek a gyerekek egytől-egyig.
Anna meg már most színésznő:)

Fanninak milyen rettenetes a frizurája........nagyon remélem, hogy hamarosan növekedésnek indul a haja, mert most még semmit sem lehet vele csinálni.Vékonyszálú és kiszed belőle mindenféle csattot, hajgumit-ez utóbbi meg sem marad benne.

(Szandra, igen mondhatni szőke a hajam:) )

KépKép
tibicsoki75

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket.

Dóri! nagyon jók a képek, ügyi vagy. Nem volt hiába a sok tanulás :wink: köszönjük!!!

Tibicsoki! Fanninak nagyon jól áll ez a haj. Annyira édes vele.

Szandra! Neked is köszönöm a remek képeket. Mi lenne VEletek nélkülünk. Nem lennének megörökítve ezek a jó kis talik.

Finike! reméljük lassan a jó játszótereket is megismertetjük Veled.

Egyébként tényleg tök jó a játszóház /SAvoyában/ és így legalább a dekorációs boltot is meg tudtam nézni.

Mazsuzs! keresztfiam pont ilyen volt mint Nándi, rengeteget sírt és csak kézben aludt napközben. Ez 3 hónapos koráig tartott aztán huss elfújták eme rossz szokását. Nem tudom ez most vigasztaló volt e? mert ugye a három hónapos kor még egy kicsit odébb van. :roll: Ja és azóta viszont éjszakákat is végig alussza, azért ez sem egy rossz szokás. Meg aztán legalább van időd olvasni!!!! :D

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok Lányok!

Most költöztünk a XX. kerültebe év elején, és elvileg igy a JF korházhoz tartozom. Igazából nem tudok róla semmit.
Milyenek a dokik, a nővérek stb. Minden jellegű információra nagyon éhezem.
Jelenleg a 10 héten vagyok és a mostani dokim a SM korházban szül, de miútán a bezárás miatt az alkalmazottak veszik át ezért eléggé huzos ott kifziteni egy szülést. Ezért keresgélek még időben jó doki és korház után.
kit-kat

kit-kat
kit-kat

Sziasztok!

Úgy látom ez a jóidő mindenkit kihívott a szabadba!

Dóri!
A képek nagyon jók lettek, köszönjük szépen! Pár gyerkőcről csináltál "művészi" fotót már régebben?

Kit-kat!
A kórházról rosszat nem nagyon lehet mondani, nem rosszabb mint a SM. Ez is egy kicsit olyan stílusu. A dokik mind jók, szerintem szimpátia alapján próbálj meg dokit választani. Van fiatalabb közép és idős. Nehéz így tanácsot adni mert mindenkinek más a tuti. Most már tényleg mindegyik doki nagyon ott van a toppon. A szülésznők is egytől egyik nagyon jók, ha gondolod válassz azt is, de ha nem az sem baj mert tényleg mindegyik nagyon segítőkész még akkor is ha nem választottad őt. A kórházban van egyágyas (úgymond becsületkasszás annyi pénzt adsz amennyit gondolsz, ez lehet napi ezer vagy több ha engedi a pénztárcád) és többágyas ezek nem fizetősek (azt hiszem 5-6ágyas). A csecsemősök egy kicsit szoc irányzatot képviselnek. Valaki múltkor jól megfogalmazta "vaskalaposak", ragaszkodnak hozzá, hogy itasd a szopi mellett a bébit pedig ezt nem lenne fontos. Ha ez nem az első gyereked akkor ezt úgyis érted ha pedig az akkor kifejtjük bővebben ha kell a segítség.
A kórtermekhez van zuhanyzó és wc az egyágyashoz is. Végül is mindent adnak a kórházban (rongypelus, takaró) de ezeket nem árt saját magatok részére is vinni mert néha hiánycikk. Sima pelus sem árt mert amikor te teszed tisztába a picit akkor nem adnak (van egy kezdőcsomag de abban csak 2db pelenka van). Én kistakarót is vittem mind a két gyerkőcömnek mert a saját az mégiscsak saját.

Mazsuzs!
Nálunk sem jött be a játszócumi csak a 3. hónap után. Addig szóba sem jöhetett a dolog de most meg ha megyünk vhova akkor amint beültetem a hordozóba már kell is neki a cumija. Az is lehet, hogy Nándi baba majd a kezét részesíti előnyben. Kiváncsi vagyok, hogy mi lehet a baj, hogy hasrafektetésnél sír és nem emeli a fejét. Majd ha voltatok a dokinál írd le feltétlen mit mondott. Lassan reméljük elmúlik ez a hasfájós időszak. Szorít nektek.

Pociló részletezem majd az én képeimet is, hogy ki látható rajtuk de a Tami kiöntött egy nagy pohár vizet és megyek takarítani.

Szandra

szandrakiss

Hali!

Köszi Szandrakis még az első babánkat várjuk. Egy hülye kérdés. Hogy lehet dokit választani? Mindegyikhez menjek be egyszer a rendelésére ?
Az a baj hogy a Péterffyben mindent jól ismerek még a szülőszobát is. Bent voltam nővéremnél. De itt még csak puhatolózom. :)

kit-kat
kit-kat

Kit-kat!

Elmondhatjuk, hogy melyik doki milyen de úgyis mindenki a sajátját fogja ajánlani mert hiszen ő azzal van a legjobban megelégedve!
Én a Csütörtökinél szültem mind a két gyerkőcöt, nagyon jó még a Hartmann, a Farkasinszky, a többi doki neve nem is jut az eszembe....

Majd a csajok még segítenek!

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Kit-kat! üdv közöttünk. sztem ha ez a kórház van legközelebb hozzátok, nem érdemes tovább keresgélned. Ha van egy kis időd olvassál vissza az elejétől kezdve, mert nagyon sok hasznos infó van, és az elején sok doki nevével /véleménnyel/ találkozol.
Egyébként most már szülésznők vezetik le a szülést a JF-ben és csak probléma esetén hívják az ügyeletes dokit. Talán már kész van az új káddal felszerelt szülőszoba is. Kórtermek 4, 2 és 1 ágyasak. Mindegyikben van fürdő+wc. nagy tágas kórtermek vannak. Nekem a csecsemősökkel sem volt problémám sőt...
Szandrának igaza van, hogy mindenki a saját dokiját fogja ajánlani. Ő általa említett dr Csütörtöki is nagyon rendes és jó szakember.
Én Farkasinszky dr-nál szültem mindkét gyermekemet. /2 és 5 éve/ maximálisan elégedett vagyok Vele.

mIlyen jó hogy már szép az idő!!!! mi is egész délelőtt kinn voltunk. ültettünk, rövidujjúban, annyira szeretem az ilyen szép időt.

Szandra! mi újság apukáddal? voltatok NÁluk azóta?

p Edina

Kép
Kép
sidney

Kit-Kat!

AZ lenne a legjobb, ha leírnád az igényeidet és ez alapján leszűkítjük a kört és ajánlunk célzottan pár embert. :wink: :wink:

Az is jó, ha azt leírod, mi tetszik a mostani dokidban.

Alapvetően én is elégedett vagyok az egész stábbal. :lol:

Vendég

Szandra!

Igen :oops: Voltak nálunk a talit megelőzően 8)
Sajna Bencéről és Tamiról nem készült egyéni portré :cry: :cry: Valahogy majd be kellene pótolni, majd leírom, hogy miért... :wink:
Vendég

Pocilo!

Narancssárga rövidújjuban voltam, de nem látszom egyik képen sem, hiába, ilyen az én szerencsém 8)
Vendég

Sziasztok!

Mi is jó a dokiban? Nos normálisan áll az emberhez, nem gorombán, nem vesz félválról olyan aki meghallgat és nem néz hülye nőnek.
Aki azért viccelődni is tud. Azt hiszem a legjobb az lesz ha elnézek a korházba és megnézem egyáltalán milyen rendelési idők vannak. Amiket leírtatok a szülőszobáról meg a kortermekről az egész biztató. Köszönöm az infomációkat.

kit-kat

kit-kat
kit-kat

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. 21 hetes kismama vagyok és a kórház, ahol az orvosom dolgozik, be fog zárni. A bejelentett lakhelyem szerint a Dél-Pestihez tartozom és egy ismerősöm dr. Orbán Lászlót ajánlotta. Ismeri esetleg valaki? Valaki szült esetleg nála?
Róla van szó, aki esetleg névről nem, de képről felismeri:

http://www.maganorvosok.hu/drorbanlaszlo/introduction

A segítégeteket előre is köszönöm!

Linda

Kép
linda29

Kit-kat, szia! :lol:

Én is Farkasinszky dokinál szültem, és teljesen meg voltam vele elégedve.Szórakoztató doki :lol: és maximalista-ami ebben az esetben pozitívum.
A kórházi lét nekem nagyon bejött-ha lehet ilyet mondani, igaz, hogy akkor nem szültek sokan, és egyágyasban voltam.
A csecsemősökkel semmi gond nem volt.Az én lányom császáros volt, másnap került mellre, kapott tápszert is bent, de mióta hazajöttünk a kórházból csak cicizik.

Kérdezzél bármit.Hol tartasz?

KépKép
tibicsoki75

Szia Kit-Kat!

Látom a lányok már nagyjából leírtak neked mindent a kórházról. A dokikról én is csak jót hallottam,de ismerni csak az enyémet ismerem és teljesen megvagyok vele elégedve. Őt Szinte Andrásnak hívják. Nála fog születni mostmár a második kislányom is.
A sok jó közül próbálj majd egyet választani magadnak. A fent leírt elvárásaidnak az én dokim megfelel,de biztos a többi is,akiket a csajok említettek.
Sok sikert!

Dalma

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok !!!!

Kit-kat én a Csütörtöki Attilánál szültem két fiamat, és maximálisan meg voltam, vagyok elégedve vele. Alapos és kedves.

Dalmacska!!
Nemsokára megszületik Flórácska, nagyon izgulsz?
Van már hírhozód? Én szívessen hoznám a lányoknak.

Dóri!!
Sajnálom, hogy nem vagy a képeken majd a következő talin, remélem arra már mi is tudunk menni.

Mazsuzs!!
Hogy vagytok? :D

Szandra!!
Lányok ?? Nagyon helyesek a fotókon.

Sid!!
Johanna és Bulcsú jól vannak? Jártok még tornázni, úszni?

Akit kihagytam bocsi :oops:

Mindenkinek szép estét. :D
Pocilo

Kép

Kép

Kép
pocilo

Szia Pociló!

Igen,izgulok már rendesen. :roll: :roll: :shock: Egyre nehezebben telnek a napjaim.
Nagyon aranyos tőled,hogy lennél a hírhordozóm,de a Szandrával már megbeszéltük. Úgyhogy majd ő hozza a híreket. :)
Ha jól emlékszem te is egész sokáig kihúztad a terhességet, igaz?

Dalma

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Helló Csajok!

Dóri!
Nagyon jók lettek a képek. A portré fotók, pedig szerintem még inkább!!! Nagyon ügyi vagy! :D :D :D
Csajok hogy vannak?

Szandra!
Nem szeretnélek téged sem kihagyni, a Te fotóid is jól sikerültek! :D

Kit-Kat!
Az én dokimat Tarcheh Viktornak hívják, és csak ajánlani tudom őt. Fiatal, lelkes, mindent elmagyaráz, ha kell többször is, szóval komolyan vesz. A kórházról pedig szerintem a többiek mindent elmondtak.

Tibicsoki!
Fannika frizuja szerintem így is nagyon ari! Az arcocskája így is tündéri! :) Nekem is nagyon vékony szálú hajam van, és amikor kislány voltam nekem sem maradt meg benne semmilyen csat v. hajgumi. :cry: Már feladtam, hogy bármit is tegyek a hajamba!

Finike, Judit, Fricky, Zsókuci, Mazsuzs, Mtücs!
Mizújs veletek?
Bocs, ha valakit kihagytam!

Szép estét Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Adra, az én hajam is vékonyszálú.És 1 nap után összeesik. És ezt utálom.Annyira drukkoltam, hogy Fanninak olyan sok és hullámos haja legyen mint anyósomnak, meg a sógornőmnek-de nem.Viszont tényleg cuki a pofija.

Linda, sajnos nem ismerem a dokit!

KépKép
tibicsoki75

Sziasztok!

DAlmacska! Köszi kérdésed, JOhanna ma volt oviban /márc-t kihagyta, lógott egykicsit/
tornára nem vittem, úszni nem mi járunk.
mikorra vagy pontosan kiírva? és már minden kimosva, bevasalva? jaj olyan jó ez a készülődés és várakozás. Sok-sok kérdéssel.

Tibicsoki! Fanni haja még erősödni fog és sűrűsödni, és még hullámosodhat is.
JOhanna haja is most kezd el fodrosodni egy kicsit.

jó éjt Eidna

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Voltam tegnap megnézni a korházat. Hát mit ne mondjak én egy dokit sem találtam. Hol vannak?
Voltam a nyolcadikon, ahol egy szülésznővel dumcsiztam, a kilencedik a szülészeti rész, de még a nőgyógyászat sem igazán található semmi. Hol vannak a dokik? Elküldtek az sztk-ba, de ott sem találtam olyan nevű emberkéket akiket írtatok.

kit-kat
kit-kat

Sziasztok Csajok!

Dalma!
Hűűűű de izgi, már alig van hátra!!! Vagy már nem is vagytok egyben? 8)

Kit-kat!
Az én dokim spec. a 8ikon szokott rendelni, közvetlen a csapóajtónál van a szobájának az ajtaja. Ő csinálja a csontritkulás mérését is.

Voltunk tegnap dokibácsinál, odabent minden rendben, kiscsajszi szíve ver ezerrel, meg mászkerál. Méhszáj teljesen zárt, és val.szeg már befordult, de annyit mondott, hogy a tutit majd megmondja az uh, ahova csütörtökön megyek.

Bencével már kicsit rosszabb a helyzet, mert benyelt vmit, folyik az orra, tiszta takony. Szerencsére láza nincs, szóval marad a Cebion csepp. Viszont tutira nem vmi sima megfázás, mert tegnap már nekem is kapart a torkom, meg folyik az orrom. A megfázást meg ugyebár nem lehet elkapni :wink:

Judit!
Tegnap gyerekdoki megint megnyugtatott, hogy ne izguljak a kajálás miatt, ha eszik egy-két falatot, nagyon kell neki örülni! Főleg ha mindenből megeszi azt az egy-két harit, amit elé rakunk, mert ez a természetes. A szakkönyvek szerint 4 éves korig ÉVI 2 kg-os gyarapodást "írnak" elő.

Dóri!
Ne aggódj, nem haragszom, hogy első blikkre nem tudtál hová tenni :lol:
A képek csuda jók lettek! Kérünk még :lol: 8)

Sid!
Persze a tieid is királyak!!!!

Remélem mindenki nagyon jól van, itt a gyönyörűségesen szépségesen napsütéses idő!!!!! Irány a kint!!!!

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Adra, köszi az érdeklődést, mostanában úgy elmennek a napok...

Sidney! Remélem mi is úgy leszünk mint a keresztfiad, mert akkor már csak ugyanennyi időt kell "kibírni" mint most és akkor elmúlik a hasfájás. Az az érdekes, hogy mostanában evés után 3 órával és felébred arra, hogy fáj a hasa, erőlködik a drága, a feje is belepirul de nincs semmi a pelusba, csak a szelek bántják.

Tibicsoki! Neked tényleg szerencséd volt, hogy a csecsemősök kedvesek voltak mikor te bent voltál, de az a meglátásom, hogy több műszak volt, és tényleg volt olyan aki normális és rendes volt, csak sajnos az éppen éjszakás volt mikor én voltam ott. És láttam azt is, hogy mikor az egyik szobatársam kérdezett valamit a csecsemőstől, az válaszolt neki de utána elfordult, hogy indul ki, és vágott egy "pofát" a kérdező szobatársam háta mögött. Szóval ilyenek voltak....

Linda 29! A képről felismertem a dokidat, de sajnos semmit nem tudok róla. Látni én mindig láttam (betegeket fogadott) mikor a kórházba jártam be, de sajnos ismerni nem ismerem.

Kit-kat! Nem volt akkor szerencséd, ha bementél a kórházba és nem találtál senki! Én is voltam bent a kórházba tegnap a 6 hetes kontrol és baba ultrahang miatt. Mikor végeztünk az uh-n akkor felmentem a 8. emeletre és várni kellett a dokimra. Kb. fél órát ültem ott, de most is utána tudok számolni, hogy 5 orvost biztosan láttam, (azok közül akiket már ajánlottak a lányok) + az enyém. Egyébként az én dokim is dr. Csütörtöki mint Szandráé és Pocilóé, nagyon tudom neked ajánlani. Van humora, mindent elmagyaráz és emberként bánik veled. Nagyon-nagyon rendes, de azt hiszem itt mindenki ódákat tudna zengeni a saját dokijáról. Én sem értem, hogy lehet, hogy egy kórházban csak jó szülész-nőgyógyászok dolgoznak :-), de ez van!! Tényleg érdemes itt keresned valakit. A mi dokinknak van magánrendelése az Üllői úton, de sajnos a számot nem tudom, mert a szülés előtt hagytam el a névjegyét, csak a mobilszáma van meg ha esetleg érdekel...

Pociló! Az ultrahangnál kb. 20 percet vártunk de utána hamar végeztünk. Én éppen Dórival trécseltem mert taliztunk a kórházba, mikor beszólították a babát, így a párom vitte be (nem mehetett be két szülő...), de kb. olyan 10 perc múlva végeztek. A párom mondta, hogy egy orvos rohangál két helység között, úgy folyik az ultrahang...Hát igen, a magyar egészségügy és orvoshiány?? Egyébként kell beutaló, de ezt már biztosan tudod, és lent a földszinten majd a második emeleten is be kell jelentkezni. A második emeleten elveszik a beutalódat, és ott elirányítanak merre kell menni. Nem vészes, könnyen megtalálható a helység...

Dóri! Te még ígértél nekem egy privit egy ultrahangos történettel kapcsolatban, nem emlékszem, hogy szóban elmondtad volna... És egyébként is, ma még nem jelentkeztél! Ági nagyon tünemény a nagy szemeivel és a szégyenlősségével!

Szandra! Kaptunk időpontot ápr. 12-ére a mozgásterapeutához, így majd csak akkor derült ki, hogy eléggé emelgeti-e a fejét Nándus, és miért nem szereti a hasonfekvést. Remélem nem kell majd vinni kezelésre, mert Ceglédre kaptunk csak időpontot, Pestre már nem tudtak adni csak májusra, és igaz, hogy éppen félúton van Cegléd is mint Pest a lakóhelyről, de azért elég macera lenne a járkálás. Egyébként Edóka azóta nem produkálta magát forgással?

Üdv mindenkinek és nyugodt, hasfájós, náthamentes napokat!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Dóri!
Ezek szerint voltatok ti is a kórházban. Akkor el is készítetted a ...... :wink: . Vagy még nem volt időd a három királylány mellett? Nem lepne meg mert nekem két gyerkőc mellett sincs időm semmire.

Mazsuzs!
Örülök, hogy egy kicsit jobb kedvedben vagy (mert olyan sokat írtál), már nagyon régen engedted ki magadból a szavakat :roll: . Hidd el tényleg egyre könnyebb lesz Nándival és ezek a nehéz idők szép lassan megszépülnek. Ti merre laktok? Monoron?

Kit-Kat!
Szerintem nyugodtan hívd fel a dokinkat ha esetleg szimpinek tűnik így az elmondottak alapján. Én is csak ajánlani tudom, soha nem volt olyan érzésem, hogy hülyének nézett volna ha kérdezek valamit és persze sohasem szégyeltem kérdezni tőle. A mobil számát tudom én is ha gondolod elküldöm.

Fricky!
Gyógyuljatok meg!!!! Szerintem próbáld ki te is ezt az oscillococcinum homeós cuccot mert nálunk nagyon jól bevált és azt terhesség és szoptatás alatt is és gyerekeknek is lehet szedni.

Dalmacs!
Nagyon várom már az sms-t!!!!! :lol: :lol: Jázmin felkészült lelkileg az anyahiányra? Nagyszülők elfoglalják addig?

Pocilo!
Marci hogy van? Nálatok nincs pocifájás? Alvás? Milka megszokta már a tesót teljesen?

Sid!
Olyan keveset szoktál mesélni a gyerekekről! Most már tőled is kérünk beszámolókat, hogy hogyan telnek a napok mert mi mindent leírunk neked te meg titkolózol :wink: .

Judit!
Üröm! Az szép lehet, nincs valami közel! Ott van Budakalász mellett? Tök jó lesz nektek is kertes házban lakni. Mikorra tervezitek a költözést?

Tibicsoki!
Ne aggódj a Tami haja is nagyon borzasztó volt 2 éves koráig. Most lett szép dús. Szerintem még simán bedúsúlhat. Nem mellesleg pedig írtó ari ezzel a hajjal.

Adra!
Sokat sétáltok ebben a csodálatos időben? Nagyon édesek a manóid még mindig tökre emlékszem a kis arcocskájukra!

Finike!
Gratula a 3-hoz! Lesem a másik topikot, követem a dolgokat! :wink: :) Viki baba hogy van? Ja és boldog szülinapot így utólag is. Nagy fekete pont, hogy nekünk nem árultad el!!!! :)

Nálunk tegnap front volt!!! :evil: Csak azon nem hisztizett a Tami ami nem is történt meg!!! Ma már szuperül van igaz kellett az anyai szigor tegnap :wink: Edókának mára jósóltam a JAF buli a fogkibújást de még eltarthat vagy KÉT NAPIG! Már olyan vékony az ínye a fogán, hogy szinte csak egy hártya! A kis büdös 2x kel éjszaka. Tegnap egy kicsit elcsömpültem mert már (szerintem) kevessebb a tejcsike. Bár az arca még nincs beesve a drágámnak de azt hiszem amint eléri az 5hós kort akkor elkezdem a gyümit adagolni.

Na most megyek mert apa mindkét fülén lóg egy gyerek és pancsitájm van.

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Szandra,
Én írtam ide is, hogy mikor lesz a szülinapom, csak senki sem figyelt rám. :cry: Na mindegy, azért köszönöm!
Viki baba jól van. Voltunk gyerekorvosnál, és jelentem 7 kiló és 67 cm. :lol: Tökéletes!!!! Megvizsgálta minden rendben. Egy kicsit türelmetlen vagyok azzal kapcsolatban, hogy még mindig nem tud hasról hátra forduli (ezt a doktornéni is furcsálta), de ami késik az nem múlik. Most már ehet olyan tápszert, ami boltokban is kapható(Milupa Milumil 2), már nem kell receptes tápi. :lol: :D
Vasáranap átmentünk egyik ismerősömékhez, mire odaértünk akkor derült ki, hogy a babatáska itthon maradt. Go haza 1 órámba telt az út és forrt is az agyvizem! :evil:

Fricky,
Jobbulást Bencének! Gyógyuljon meg mielőbb! Örülök, hogy a pocaklakótok jól van. Majd írd meg, hogy mi volt az uh-on!

Kit-kat!
Üdvözöllek nálunk!
Az én dokim Farkasinszky Tibor volt ő is humoros, kedves, alapos, és emellett még jóképű is. Ő a hetediken rendel, és néha sokat kell rá várni, mert lehet, hogy épp császáron van. Lehet, hogy neked is várnod kellett volna, és biztosan megjelennek az orvosok. Lehet, hogy konzélium vagy mi volt. Ott fel-alá járkálnak a dokik a 7.-9. emelet között.

Mazsuzs,
Viki 1 hónaposan egyáltalán nem emelte fel a fejét, a matracba szegezte és üvöltött, mint a sakál. Ő sem szeretett hason lenni. Sok gyerek nem szeret hason lenni. Ez nem baj, majd később lehet, hogy csak hason fog feküdni. Arra már jobban oda kell figyelni, hogy emeli-e a fejecskéjét vagy nem. Most már Viki állandóan hasra fordul és úgy játszik, egyensúlyozgat. De ő amíg nagyon picike volt az oldalán aludt, majd a hátán. Néha hasra tettem, de majd úgyis tanácsolni fogják, hogy tedd minél többet hasra, hogy erősödjenek a vállai, kezei, mellkasa stb. Nálunk kb. 2 percig bírta hason aztán üvöltött. A hathetes kontrolon nem igazán akarta felemelni a fejét. Most már úgy tartja, hogy csak na. Légy türelmes a kis Herceggel.
A hasfájás, hát az nehéz ügy. Próbálj meg vele itatni limonádéd, egy picit több citromléval, mert az segíthet a pocifájában, illetve még talán az infacol, ami jó szélhajtó. Ebben sajnos nem tudok többet segíteni. Sajnálom a kis drágádat, hogy így szenved. :cry: De csak azzal tudlak vigasztalni, hogy majd ezután jön a fogzás, ami ugyancsak nem kellemes dolog. :wink:

Dalmacs,
Szurkolok neked, hogy olyan szülésed legyen amilyet szeretnél!!!Amúgy befordult már a picur? Vannak már keményedéseid? Ctg mutat valamit. Mesélj már többet, ez olyan izgi időszak, veled együtt szeretnénk izgulni! :oops: :lol: Most már minden nap kötelező a bejelentkezés, persze, ha még egyben vagy. :shock:

Dóri,
Köszönöm szépen, hogy raktál fel Vikiről is képeket, nagyon édesek lettek. Ráérnek a képek, tudjuk, hogy három gyermek édesanyja vagy, így nem akarunk sürgetni. Én sem sürgetni szerettelek volna, csak mindenkiről raktál fel és pont az én hercegnőm maradt ki. Tudom nem direkt, csak hiányoltam. Blanka, Réka, Ági baba hogy vannak? És Te hogy bírod? A tejpép bevált náluk? Már nem buknak annyit?

Pocilo,
Ha van egy kis időd, bár gondolom 3 gyerek mellett ebből van a legkevesebb, de írjál már magatokról is légyszi. Szopik még a fiatalember? Hány kiló, és hány cm. Éjszaka hagy titeket aludni?

Adra,
Köszönöm az érdeklődést, jól vagyunk. :lol: És ti, hogy vagytok? Zéti és Zsófi mekkorák? Ők milyen tápszert esznek? Nagyon aranyos az anyósod, örülhetsz, hogy ilyen kedves, és hogy ennyit segít!

Szamikám, Judit, Mtücsök, Ezvicc
Veletek mizújs? Mtücsök, még mindig nincs eredmény Dórika duzzanatával kapcsolatban?

Akit kihagytam ezer bocsika!

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Sziasztok lányok!

Még itt vagyok... :roll: Ma egész nap fájdogál a hasam és a derekam. :roll: :shock: Majd kiderül,hogy mi lesz belőle. :shock:

Edina!
Johannáékról Pociló érdeklődött,de én is kérdezhettem volna,úgyhogy örülök hogy írsz róluk. :)
Jövőhét keddre vagyok kiírva(10.),már mindeni izgalomban van,főleg persze én. :roll: Minden készen várja már a kisasszonyt! :D

Eszti!
Aranyos vagy hogy te is izgulsz értem. :) Még egészben vagyok...

Mazsuzs!
Kívánom hogy mielőbb múljon el ez a hascsikarós korszaka a kis Nándikának!

Szandra!
Hááát nem tudom mennyire tudott Jázminkám felkészülni a hiáyomra, az majd akkor kiderül. Az biztos,hogy nekem is nagyon fog hiányozni ő! :( Még soha nem voltam távol tőle. :?
Nagymamákkal amúgy jól elvan.

Na jó,elmentem,már kényelmetlen itt ülnöm tovább.
Sziasztok
Dalma

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok Lányok!

Köszönjük az érdeklődést mi jól vagyunk. Pénteken voltunk a védőnőnél, hogy meg mérje Szofit. A súlya 9670gr, hossz 72cm. Hát nem egy pehely súly, de így a jó. Az evésével semmi gond.
Az utobbi időben viszont egy kissé hisztis lett, ha vmi nem tetszik neki elkezdi magát hátrafele dobálni. Kicsit korai még, nem? Szinte ki se látszik a földből, de már érvényesiti az akaratát!

Finike!

Igazad van, írtad, hogy a tali napján van a szülinapod, még oda menetbe eszembe is volt, de aztán... Igy utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT! Ha jól emlékszem még vki (talán Fricky) is írta, hogy aznap vagy akkortájt van a szülinapja.
Viki baba nagyon édes a képeken!

Fricky!

Jobbulást Nektek!

Dalmácska!

Nagyon szorítunk!

Most mennem kell, de holnap meg probálok Írni.
Addig is sok puszi mindenkinek.

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Fanni ma pl a délutáni játszóterezés elött vágott le egy szép kis műsort, amit nem igazán értettem, mert, ahogy kimentünk az ajtón abbahagyta a hisztit.
talán nem volt kedve felöltözni.
Ő olyan 4 hónapos kora óta hisztis, de nagyon, úgyhogy néha zeng az egész lépcsőház.
Jön a foga, az oké, de azért nem kell nyafogni mindenért.

Kit-kat, a 7.-en van a nőgyógyászat(legalábbis 2005-ben ott volt), ott pl a csapóajtótól jobbra van két ajtó, mindkettőre ki van írva a dokik neve.
Az emeletek között is állandóan rohangálnak.Főleg kora délelött.
Emlékszem én is vártam rendesen egy párszor a dokimra, de nem nagyon zavart, mert munkaidőben jártam természetesen terhesgondozásra. :lol:

Szami, Szofika szép nagy baba.Fanni 1 évesen tartott itt súlyban.
Most 10300 gr, 18 hónaposan.Mondjuk egész nap pörög.

Finike, ne aggódj a forgás miatt.Majd megcsinálja.Most másra koncentrál. :D

KépKép
tibicsoki75

Kit-kathez lemaradt, hogy a két ajtó egymássl szemben van.

KépKép
tibicsoki75

Sziasztok!

Dalmacska! hát bocsi, ezért kéne korábban neteznem. Ilyenkor már alig látok. Most is tök álmos vagyok, de azért még elolvastam a topikot.

Finike! Tényleg írtad, hogy a szülinapod beleesik majd a 90naposba.
Isten éltessen sokáig szülinapod alkalmából utólag is. :oops:

Szandra! hát nem történik velünk semmi olyan különös dolog /szerencsére/ amiről azt gondolnám hogy érdekes lenne.
Bulcsú is szokott hisztizni mindennap amikor hazaérünk valahonnan. Még be sem tettük a lábunkat az ajtón már mondja, hogy pá-pá.
Johanna tegnaptól megint jár oviba.
HOlnap megyek oszt.talira a suliba. Kíváncsi vagyok milyen lesz. Nem szándékozom túl sokáig maradni.
Közben szervezem a 30.szülinapi bulimat. szóval ennyi.

Tibicsoki! Johanna is ilyen kis törékeny volt. HÁt most már nem lehet ezt mondani rá. Egyre csak kerekedik.

POcilo! köszi kérdésed, bocsi hogy Dalmácskának írtam a választ.

Finike! ne aggódj a nem forgás miatt. JOhanna sem kezdte túl korán. Hiába mondják hogy a fiúk a lustábbak sztem nem így van.

Fricky! gyógyuljatok meg. homeos bogyók tényleg nagyon jók. Osscilo különösen a megfázásra, közérzetre. Én még ilyenkor a graiphruitmagolajat is szoktam csepegtetni az itókámba 15cseppet /ökonetesből/ gyerköcnek 5 csepp.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Köszönöm lányok,
Ha megírjátok a telcsi számot akkor annak örülnék. Megint el fogok menni és alaposabban körülnézni. Lehet hogy csak én nem voltam elég bátor beljebb menni a nőgyogyászaton. Kicsit furcsa volt a dolog, de majd megnézem megint.
A Csütörtöki és a Farkasinszky dokinak magán rendelése van? Vagy a korházban szoktak rendelni? Magánra nem szivesen mennék mert az havi 7-8000 lenne. Ezt a pénzt meg inkább szülés után adnám.

kit-kat
kit-kat

Lehet hogy az volt a baj hogy délután mentem kb 6 felé?

kit-kat
kit-kat

Sziasztok!

Kit-Kat!

Hát a du. 6 óra az már tényleg túl késő. Az én orvosom a Hartman doktor. Nagyon, nagyon aranyos, csak ajánlani tudom. Neki is van magán rendelése, de én is és a barátnőm is végig a korházba jártunk hozzá. Az UH- is mindig Ő csinálta. A szobája a kilencediken van. Ha gondolod priviben elküldöm a mobil számát vagy hívd a korházat és kérd őt.

Szami

szamikám

Dalma!
Hatalmas gratula Nektek!

Remélem olyan volt, mint szeretted volna, és várjuk a beszámolót :wink:

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Először segítséget szerettem volna kérni orvosválasztás ügyben, de aztán láttam, hogy ezt jó páran megtették a napokban. Láttam, hogy több doki neve is felmerült ajánlásként. Ami nem nekem szólt, de aranyosak vagytok, hogy így segítetek.

Közben nekem már ajánlottak a JF Kórházban orvost, és inkább csak megerősítést szeretnék kérni, hogy ha vele kapcsolatban leírnátok a véleményeteket. Ő dr. Jaksi István. Akit egy kedves ismerősöm ajánlott, és sok tapasztalata van a dokiról, és nagyon jókat mondott róla. Hiszen nála született a húga, a húga gyerekei, és a saját 3 gyereke is. Köszönettel venném a ti véleményeteket is róla.

Beleolvastam a topikba, és végigkönnyeztem Zsókuci történetét. Nagyon rendesek vagytok, hogy mellette álltatok a bajban, segítettétek, támogattátok, vigasztaltátok, le a kalappal előttetek. Sajnos át tudom érezni a bánatát, mert hasonló idős terhesen született és halt meg 2 éve a pici babám (amin azóta sem tudom túltenni magam). Emiatt, a korom miatt (38), meg úgy egyébként is szeretnék jó helyre, jó kezekbe kerülni, és szerintem fogok is, mert olyan sok jót írtatok a dokikról, és többnyire a kórházról is.

Köszönöm a segítségeteket!

A babák és a gyerekek csodaszépek. Ugye a JF-ben mindig ilyen gyönyörű gyerekek születnek?! :D :D :D

Szép napot mindenkinek!

Gabi
paga

Helló Csajok!

Dalma!
Óriási gratuláció Nektek! Remélem a szülésed úgy zajlott, ahogy elképzelted! Várjuk a történetet is!

Szandra!
Köszi a dicséretet a manócskáim nevében is, nagyon jól esik!

Finike!
Örülök, hogy jól vagytok. Szerintem nem baj, hogy Viki még nem forgolódik, biztos hamarosan eljön az idő amikor majd annyit fog forogni, hogy nagyon oda kell rá figyelni.
Bocsi, hogy elfelejtettem a szülinapod, bizony én is emlékszem, hogy mondtad, hogy éppen előtte kezded a 90 napost. Utólag is Nagyon Boldog Születésnapot kívánok!
A drágák nagyon szépen fejlődnek Zsófi már 4410g és 55 cm, Zéti pedig 4530 g és 57 cm. Nagyon sokat nőttek, és már egyre nehezebbek. Már úgy etetem őket, hogy a karomat kitámasztom, mert anélkül alig bírom el őket. Mi bifiduszos Nutrilon Premium 1 tápszert eszünk, időközben váltottam erre át a védőnő tanácsára, és úgy néz ki, hogy szeretik, és a hasfájás is kevesebb tőle. Nem akarom elkiabálni, de szinte már meg is szűnt náluk.
Te mikor kezdted el Viki hozzátáplálását? Amikor már betöltötte a 3 hónapot, vagy inkább 4 hónaposan? Szerinted mivel érdemes kezdeni?

Mtücs!
Akkor hajügyileg egy cipőben járunk. Nekem is másnapra összeesik a hajam, így én szinte naponta mosok hajat, mert úgy legalább valahogy kinéz. Bár fontos a jó fodrász is, aki az ilyen vékony szálú hajat is jól le tudja vágni, hosszas keresgélés után nekem szerencsére sikerült ilyet találni.
Bár tudom, hogy az én picurkáimnak még korai lenne valamit is mondani a hajukról, de a Zétinek nagyon úgy néz ki, hogy Apukája haja lesz :D, de Zsófi lehet, hogy az enyémet örökölte :? .

Szamikám!
Gratulálok, szép súlyban van Szofi baba! De a lényeg az, hogy jó kedvű, mosolygós baba!

Szia Paga!
Sajno nem ismeret az orvosodat, így nem tudok róla nyilatkozni, de biztos fog neked írni valaki, aki ismeri.
Egyébként mikorra várod a kis jövevényt?

Dóri!
Íram privit!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Szamikám, örülnék ha elküldenéd a számát, akkor tudnék vele beszélni. Az a baj hogy a 13 kerüleben dolgozom igy sajna csak hat körül tudok oda érni de akkor beszélek vele.

Gratula a kismamának!!!! :D

kit-kat
kit-kat

Paga!
Nekem is ismerősöm jár hozzá, illetve a menyei is nála szülték a 4 unokát, és nagyon-nagyon meg vannak vele elégedve!
Mind szakmailag, mind emberileg.
Sajnos személyesen én sem ismerem, de tőlük csak jót hallottam róla.
Meg különben is egy "délpestis" dokival sosem tudsz mellé nyúlni :lol: :wink:

Remélem Gyuridoki is olvassa legutóbbi néhány hozzászólásunkat a gárdával kapcsolatban :lol: 8)

Pá: Eszti

Kép Kép
fricky

Kit-Kat

Írtam privit

Dalmácska!

Szívből gratulálok a pici lányodhoz! Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!

szamikám

Huuu lányok nagyon pörög a topic.

Kép Dalmacska nagyon sok örömöt, boldogságot kicsi Flórához ,na és persze sok tejcsit.

Ma voltunk az UH -on és sajna Marusnál találtak jobb vese pyelon tágulatot.Majd menni kel az I.sz. Gyermekklinikára ott mondanak bővebb infót.Na meg mászni kell tanítani naponta 4x 5-10 percet,meg még hason kell fektetni, hogy emelgesse a buksit.
Nagyon elkápicsorodtam ennyi negatívumtól, ja és valszinű ekcémás a drága.
Amúgy rendes, szépen szopizik alvással van némi probléma 2,3x is ébred éjszaka.
Finike!
Nagyon sok Boldog Születésnapot !így utólag.Tényleg nincs sok időm ,mert mire elolvasom amit írtatok és reagálnék, már valamelyik srácom szeretne valamit.

Mazsuzs!
Köszönöm az infót, csak mire elolvastam már túl voltunk rajta, nekün szerencsére nem kellet várni sehol, mert nem volt senki kivéve az UH , de ott előre vettek minket Marcus komoly korára való tekintettel. Nekünk be engedték a páromat a vizsgálatokra.
Ki vizsgálta Nándit dr Ali?

Adri!
Szépen fejlődnek a gyermekek.

Szandra!
Milka már nem féltékeny sőt ő az első, hogy reggel megnézze az öcsit. Mindig simizi a haját(csak azt engedjük meg) meg azt mondja, hogy széép.. szeretem,sír Maci és rohan a szobába, hogy oda adja a cumiját neki.
Jó lehetett a közös uszikálás, merre voltatok?

Na ennyi most a többiektől elnézést,hogy nem válaszoltam,írtam, de mint mindig szólítanak a fönökeim.

Mindenkinek szép napot. :D Kép

Kép

Kép

Kép
pocilo

Dalma!

Gratulálok!
Jól érezted,hogy itt bizony készülődik valami! :wink: :roll: :roll:
Olyan fura, hogy este még írtál, majd 4:40-re már meg is lett Flóra Dalma, nagyon ügyi vagy 8) 8)

Remélem Jázmin jól viseli majd ezt a pár napot!

Szandra!
A tabló még csak készül, egyéb ügyben voltam a kórházban :lol:

Mazsuzs!
A sztorit elmondtam, az volt, amit ár le is írtam, meg a helyszínen is elmondtam 8)
Amúgy még1* köszi, örök hála érte... :roll: És nagyon édes Nándi nagylegény:wink:

Finike!

HA-s tejpép bevált,estére kapnak egy fél adagot, és tényleg nem buknak tőle illetve ismét megindult a súlygyarapodásuk...
Olyan fura őket kanállal etetni, de nagyon ügyesen esznek.Már várom, hogy elkezdhessük a gyümiket is. Még pár hét és indul a hozzátápi, ha dokibácsi jóváhagyja.

Adra!
A gyermekorovosdat kérdezd meg első körben ő mit javasol,amúgy nem szopis babáknál a 4 hónapos kor ,amikor el lehet kezdeni a hozzátápit. Szopisoknál 6 hónap.

Vendég

Sziasztok!
Látom jó kis összeszokott csapat jött itt össze. :)

Kérdésem, kérésem lenne. A nagy reformok miatt ezután a Jáhn Ferenc kórházhoz tartozunk területileg, ezért nőgyógyászt keresek.
Lehet priviben is, mert szeretnék konkrét összegeket is kérdezni magánrendelés, terhesgondozás, szülés kapcsán (nyaff@vati.hu).
Tehát az "igényeim" :mrgreen:
Fiatal dokit keresek, esetleg női nőgyógyászt (a mostani dokim is nő és nagyo-nagyon meg vagyok elégedve vele), legyen magánrendelése, ahol ne várasson órákat (ha egyszer ad időpontot, akkor tartsuk is azt nagyjából) Ha van valakinek ilyen dokija, az irjon róla. Részleteket is lehet (pl mi tartozik bele egy éves rákszűrésbe, vagy a magánrendelőben szokott-e UH-zni, mi, mennyibe kerül, van-e valami únszimpatikus dolog benne, elérhető-e hétvégén stb) Ja, és magáról a kórházról is kérném a véleményeket!
Előre is nagyon köszönöm!
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: