Új privát üzeneted érkezett!

Kataa!

Én már több mint 1 hónapja nem adok szõlõlét. Most meg sajnos ellentétes problémáink vannak.Kép
A doki néni azt mondta hogy adjak neki répát, hogy az segít a nyálkát kiüríteni neki ami még bent van. Hát vessetek meg (azért inkább neKép) de én kipróbáltam. Megetettem táppal, megette a 200 ml-t, és aztán kanállal adtam neki 1/3-ad üveg nestlé sárgarépa bébiételt. Nagyon ízlett neki, csak úgy tátogatta a száját.nyalta le a kanálról. Táp elõtt is próbáltam neki adni, akkor üvöltött nem kérte, de pluszba persze igen. kis zabagép.

manó és Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Csics!

Milyen tápszer az ami a legdrágább? Emma Humana HA-t eszik és én ezt is elég drágának találom, de abban nincs cukor.
A HA pépben van amit most kapott, de én megkóstoltam, egy fokkal se jobb ízû.
Petikénél hogy derült ki, hogy tejérzékeny?
Milyen tünetei voltak?

manó és Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Csics!

Még azt akartam írni, hogy ez micsoda hülyeség, hogy ha hányás szaga vn akkor refluxos! Emma is sokszor olyan savanyú szagú, hogy szörnyû, mert képes evés után 1 órával is köpni, de csak pici mennyiséget. Ez még nem reflux, én aztán tudom hogy amikor hányt a kórházban az mekkora mennyiség volt, csöpögött az õ ruhája, az én ruhám plusz a földön hatalmas tócsa. És ekkor csak 120 ml-t evett, és azt hányta ki.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 

 
 

Sziasztok!

Kataa!
Köszi, átadom! Kép

Kata és Dóri

KépKép


KépKép
kata007
 
 


Sziasztok
Nagyon jó volt a tali, remélem a következõre már mindenki tud jönni és teljes lesz a létszám.

Zita
Nálam vannak a játékok, meg egy textil pelus is, nem tudom kié.

Nagyon aranyosak voltak a bébik és Nátán szuper ügyes, bemutatta a tudományát, balettozott nekünk, és igyekezett elszedni az összes játékot. Akár csak a fiam aki az elsõ 5 percben beharácsolta maga elé az összes játékot.
Ilke Lilije (a tejtesó) megpróbált rámászni, de majd a képeket úgy is látjátok. Magukért beszélnek.
Késõbb csendespihenõ volt, elõször Zsani Julija aludt be, utána Beszti Nátánja, majd az én Levim. A többiek játszottak, mi pedig ücsörögtünk a félhomályban. Ja és ettünk! Kép
Na szóval jó volt a tali!

Viki
Már kérdeztük(ték) a lányok hogy honnan tudtad hogy megint babát vársz? A rosszullétekbõl?
Ha már válaszoltál bocsi, akkor nem figyeltem.

Lányok gyertek már olyan kivi vagyok a képekre!!!!!

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Sziasztok

A tali nagyon klassz volt.Kép
Hazaértünk, és Emília ahelyett hogy elájult volna bevágott egy adag bébiételt és folytatta a hempergést a földön.Még sikítozott is hozzá. Úgyhogy eztán tényleg többet teszem a földre.
Aztán fürdés egy kis tejbedara aztán szopi és ájulás.Kép
Képeket majd holnap teszek fel ha nem baj.

Ilke,

Lett egy nagyon édes kép a lányainkról...majd átküldöm mélben.Kép Meg lett egy szopis kép is rólad, bocsi, nem figyeltem, kitörlöm.De egyébként nem látszik semmi.Kép
Ja és bocsi Emília nevében hogy megtisztelte Lili ruháját.Kép


Kata007,Pucúr

Boldog névnapot Dórikának!Kép

Ági

Köszi, aranyos vagy. Kár hogy nem jöttetek a talira....Kép

Áfonya, Bera

Boldog hófordulót!Kép

Tettem ki egy új képet a profilomba.Kép
most megyek mert én is hulla vagyok.


Jó éjt
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Hello mindenkinek!
Nagyon jó volt a tali, a babák édesek voltak. Felteszem a képeket az Ismerjük meg egymást-Westend-be még ma este. Annyira el voltunk telve a babákkal, hogy leginkább csak róluk készítettem képeketKép.

Kakukkfû,
Ez a Mikkamakka egy játszóház és óvoda is egyben. A játszóház részbe azt hiszem bármikor lehet menni, viszont így terembérlés esetén be kell jelentkezni elõtte pár nappal. Szerintem egész jó volt.

Ági,
Sajnálom, hogy nem jöttetek, de meg tudlak érteni, ha mi nem taxival mentünk volna, akkor én sem biztos, hogy elindultam volna. Elég zord idõ volt, a szél pedig még este is nagyon erõsen fújt.
Nekem is nagyon ügyesen tépi a hajamat LiliKép.

Csics,
Milyen kis ínyenc PetikeKép?

Csipkebogyó,
He, he fürdõsapiba rohangálni itthon, érdekes látvány lennékKép, de fogadok, hogy az én Lilim azt is leszedné rólam.

Viki,
Lili is imádja az esti apás játékokat. 1-2x volt, hogy kimaradt, mert nem ért haza apa a fürdetésre, hát elég csalódott volt és olyan kis kedvetlen egész este.
Nem akarlak elkeseríteni de én 4 hónapig elég rendesen hánytam, de a lényeg a végeredmény egy tündéri kislányKép.

Zita,
Tök jó volt látni titeket!

Áfonya,
Boldog 8 hónapot Rékának!

Nyuszi,
Édes Emi a profilodbanKép. Várom a képeket nagyon, de ha gondolod tedd fel oda ahol a többi van.
Képzeld apa a Balaton u-i részt felforgatta értünk, Minden helységbe bement, már nem tudta elképzelni, hogy hol vagyunk, kérdezett is mindenkit, hogy hol van egy ilyen kis csoport, de az ottaniak elég dinkák voltak, mert nem mondták volna, hogy lehet hogy a másik részben vagyunk (Most már megtanulta szegény, hogy a Mikkamakka két részbõl áll.), így szegény teljesen kétségbeesetten hívogatott, amit én nem hallottam meg, mert lehalkítottam a telcsimet, míg aludtak a babák. Szóval nem mondom, hogy nem volt ideges. Azért már lehiggadtKép.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 


Jo reggelt
Csipkebogyo
Kép

Viki
nálunk is van apa hiány mert ha haza jön akor jön a nagy dumálás vigyorgás no meg apa ad neki felögyeletel ujságpapirt amit kedvére szétéphet Kép bár Petike megis kostolná de azt nem engedjük meg csak szétépheti és apa nagyon jo kispárna is mert lapos Kép néha én is féltékeny vagyok apára olyan jol elvanak Kép

Mano
HUMÁNA HA 2 mintát kaptunk és megete igazi cukor nincs bene de tejcukor igen és azt Petike gyomra nem szereti fájt töle a hasa Kép és szerintem is elég drága a HUMÁNA viszont a petikének izlenek a HUMÁNÁS tápszerek mert a babyfit 1 banánal is tetszet neki és az is 1000ft volt receptre ez is tetszik neki csak eben tejcukor van és most nemtudom hogy jobb lett-e a gyomra mert 2hete nem kapot tejcukros tápszert viszont a tejecukor mentes kajáját megunta Kép .ugyderült ki hogy tejcukor érzékeny hogy 3 napig fájt a hasa kajcsi után és elég panaszosan de miután kértem tejmentes tápszert a panaszok is elmultak viszont a tejes pépeket se tudta megenni mert atol is hasfájása lett Kép

Zsuzsa
jol mert mozoghat a lába a hálozsákjába csak az overájában fáj a lába néha mert nyomja az overál a lábát .hogy hogy bevádorlo ? meg hogy érdekes város ? nem értem . Kép

Bera,Áfonya
boldog hófordulot

Pusz mindenkinek
Csics és a holnap 6 hónapos Petike Kép
csics
 
 


Jó reggelt

Ilke
Jóóók lettek a képek nagyon! Kép Meséltem a páromnak milyen rámenõs volt Lili és hogy milyen jót vigyorogtunk rajtuk.

Hófordulósoknak gratula, névnaposoknak szintén!!

Forti és Levi (asszem 28 hetes) Kép

Kép
Kép
forti
 
 


Forti,
Kép

Nyuszi,
Még egyszer nagyon boldog névnapot kívánok!Kép
Kép

KépKép
KépKép
ilke
 
 


Az aláírás lemaradtKép
Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke
 
 


Sziasztok!

Mi is rendben hazaértünk, a legrosszabb helyzet az M0-tól Halásztelekig (PandaKép) volt, szabályszerü jégbordák voltak az úton.
Tartottam a budapesti vezetéstöl ilyen idöben, de az csak olyan volt, mint esös idöben.
Beni állitólag nagyon rendesen viselkedett apja munkahelyén.Kép

Nagyon örülök, hogy elmentemKépKép, kár lett volna kihagyni!

Nyuszi!

Emi nagyon édes volt, nem is tudom, hogy birta ennyi ideig. Nátán hazafelé elaludt a kocsiban, aztán itthon is elég hamar sikerült letenni, és kivételesen most is alszik!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok

Nagyon klassz volt a tali és én szerencsésen megúsztam, mert ugyan már tegnap is támadtak a vörösök, de csak tegnap este kezdett el görcsölni a hasam.

Beszti

Hazafelé Emília is aludt kb. 10 percet.Kép De mi ugye kicsit közelebb lakunk mint Ti. Azért nem semmi hogy mertél vezetni ebben az idõben!
Egyébként mindig ilyen kis sajtkukac volt a lányom, talán emlékszel folyton panaszkodtam korábban, hogy keveset alszik nappal.És most szerencsénk is volt, mert aludt délelõtt 2 órát.Kép

Ilke

Köszi szépen. A képek nagyon jók lettek. Én is fõleg a babókról csináltam ám! Milyen méretben raktad ki a képeket? Én csak délután tudom kitenni õket, mert Apa a laptopjára pakolta fel tegnap este, mert azon van photo editor program, amivel majd tudom kicsinyíteni õket. De szerencsére 3 körül ma kivételesen hazajön, mert festik az irodájukat.Kép

Képzeljétek, ma magától elaludt Emília az elõbb. Tegnap ugye a talin beszéltünk arról, hogy ki hogy altatja a Manóját és gondoltam kipróbálom, hogy mit szól ha most nem ringatom, csak a kiságyába teszem és simizem a hátát.Annál is inkább, mert görcsölök mint állat.Kép Hát nem mondom volt egy kis bömbi, hiszti és miegymás egy pár percig. Már épp azon töprengtem ,hogy elrendezem a hálóban a nagyágyat és ott leheverek vele, ha kell adok neki egy kis cicit...kimentem,és erre abbahagyta...hát eléggé elcsodálkoztam.Kép Aztán még bementem egyszer hozzá, hason fekve motyogott, méltatlankodott egy kicsit és újabb pár perc múlva elaludt!!!!HURRÁ!!!!Kép (remélem nem csak egyedi eset volt!)

még jövök
Nyuszi és Emília 6,5 hónapos

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Forti,
Köszi, hogy megmentetted a játékokat. A pelus is a miénk...

Ilke,
Én is örülök, hogy végre láttalak benneteket. Az esküvõi képeid alapján másnak képzeltelek Kép, de tudom, hogy akkor az ember egészen másképp tud kinézni... Lili nagyon aranyos kis manó, csupa vigyor!

Nyuszi,
Az ember elkeseredésében sok mindent megpróbál, és lám, idõnként bejönnek a dolgok! Gratulálok! Emi nagyon szép kislány, és nagyon ügyesen mozog!

Írjátok meg, hol vannak a képek (majd ha lesznek), nagyon kíváncsi vagyok!

Solymi a trolin már bealudt, aztán itthon felébredt.Nm akart eludni, olvastunk egy kicsit, aztán 5-kor bealtattam, és onnantól néhány álomkóros szopitól eltekintve aludt, mint a bunda, hajnali 4-ig. Akkor egy kicsit felébredt, de odavettem magam mellé, és nemsokára visszaaludt, 1/2 8-ig.

Üdv:
Zita+Solymi
parazita
 


Csics!

Hát hogy találtam el hogy ha a legdrágább tápszerrõl van szó, akkor az a Humána HAKép Emma az elejétõl kezdve ezt eszi, az 1-est, fene a jó ízlését. 1 hétig evett Nutrilont meg 1 napig Bebát, de a Beba nem ízlett neki, a Nutrilon meg AR tápszer volt, és alig folyt át az üvegen, ezért untam meg. Pedig mind olcsóbb volt minta Humána. A Bebát azóta anyósomék árvám maradt nyuszi csemetéi eszik.Kép

talizók!

Irígykedem, nagyon jó lehetett. Én egyenlõre nem bírok messzira kimozdulni Emmával, mert vezetni nem tudok (pedig van jogsimKép), tömegközlekedni meg babakocsival képtelenség. Tényleg, ti mikor váltottatok esernyõ (sport) babakocsira? Én már alig várom, de szerintem még korai.

Kataa!

Alex hány centi? Emma csak 62 cm és így 6400 gr.

Manó és Emma (17 hetes)

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Jó reggelt!Kép

Kataa!
Nekem teljesen mindegy, mi lesz, csak egészséges legyen! A férjem újra kisfiút szeretne (neki az elõzõ házasságából van egy kislánya, és azt mondta, az elégKép). Én egyrészt kislánynak örülnék, mert már van egy fiú, másrészt kisfiúnak, mert már úgy beleéltük magunkat, hogy két fiunk lesz. Úgyhogy nekem tényleg mindegy.
A hajhullás tényleg meg fog állni!

Zita!
Mi a Róna u.-hoz közel lakunk, tehát nem pont a Bosnyáknál. Mi idejárunk a gyerekdokihoz, a Zemplén drnõhöz.. Meg itt van a védõnõk, akitõl sikítani tudnék, de vele már hónapok óta nem találkoztam (szerencsére).

Ildikó!
Én még csak keverve adtam a Levinek tápszert (anyatej+táp), de nem nagyon szereti. Nem is tudom, mi lesz, ha elfogy a fagyasztott tejcsi. Na mindegy, éhen halni azért csak nem fog.Kép

Zsuzsa!
Hát én is aludnék annyit, ha a Levi hagyna!Kép

Forti!
Igazad van, bocsánat érte, még nem válaszoltam. Szóval Levi nem volt valami hatalmas étvágyú baba. Kezdetben 3, majd 4 óránként éjjel-nappal fejtem, aztán már csak nappal. Végül annyi tejem lett, hogy napi 3-szori fejéssel tudtam annyi tejet fejni, ami egész napra elég volt a Levinek. Fagyasztani akkor már nem volt értelme, mert apósomék fagyasztóládája+ a mi fagyasztónk tele volt tejjel.KépKépKép Valszeg a kevesebb fejés miatt a szülés után 5 hónappal megjött a menstruációm, meg aztán még egyszer, aztán azóta megint nem.Kép Szóval nekem a mensi kimaradása is jel lehetett volna, de én akkor már tudtam, mi a helyzet. Lehet, hogy nem hiszitek el, de egyszerûen megéreztem. Még mielõtt meg kellett volna jönnie, csináltam egy tesztet és pozitív lett. Pedig akkor még szó sem volt semmiféle rosszullétrõl, meg ilyenekrõl. Szóval én így tudtam meg.

Csics!
A papírokat a Levi is nagyon szereti, tegnap egy munkáltatói igazolásból csinált papír-galacsint. Nem mondom, hogy nem voltam mérges, de végülis én voltam a hülye, miért nem raktam jobban el.Kép

Talis lányok!
Megnéztem a képeket, nagyon aranyosak a babák!Kép Remélem,a következõre mi is elt udunk menni!!!

Most megyek borsólevest fõzni, jók legyetek!
Viki
vikici
 
 


Sziasztok!

Most csak annyi idom van, hogy elmondjam /mielott megesz a penesz es nem biromKép/, irigykedem a tali miatt, nagyon jo lehetett. Szepek a babak es milyen elevenek. Foleg Lili, a harcos amazonKép.

-Afonya

ui: koszonjuk a hofordulos gratulaciokat, tablazat helyett Reka kapott vegre egy lanyos, rozsaszin ruhatKép Eddig ugyanis fiuholmikat kaptunk kolcson, csak mar elfogytak. A lanyos kep a profilbanKép
afonya
 
 


Jóreggelt Kép

Mi is hazaértünk (még tegnap). Juli olyan fáradt volt, hogy egy gyors fürcsi után szinte kaja nélkül beájult, és fel se ébredt reggel 5-ig, amikor teleette magát, és megint beájult.

Mi is jól éreztük magunkat a talin Kép Finomak voltak a sütikKép Nálam is van egy textilpelus, ha valakinek hiányzik szóljon.

Én nemtom a Westendes topickba tenni a képeket, mert csak a tar.hu-ra tudom öket felpakolni, azt meg elvileg nem lehet beszúrni, úgyhogy ha fenn lesznek, akkor linkelek Kép
Mi is jót vigyorogtunk apával a képeken KépKép

zsani

Ja: bocs, hogy nem irok mindenkinek külön, de most sietek :=(
zsani
 
 


Sziasztok,
bocs, de a kéthónapos lemaradásomat képtelen vagyok behozni, már elkezdtem a jegyzetelést, de annyit írtok, hogy csuda.

Talisok
Már megint jót irigykedtem, hogy babáztatok, talán márc-ban mi is eljutunk végre. Vihetem a Lucát is vagy inkább kíméljelek meg titeket. Néha kissé túlteng benne az anyai ösztön és minden manót dajkálni akar.

Viki
Extra hatalmas gratula a Pocaklakóhoz! Kép Nálam szerencsére az elején sem volt gond, annyira nem, hogy 4 hónaposan vettük észre Rebekát, a mai napig hiányzik a kiesett idõ.

Sasha
Pofátlanul megkésve, de nagyon köszi a Luca-napi gratulációt!

Macsek
Az úszásnál nem gond a reflux? Rebcsinek is van, nem mertem elvinni, féltem, hogy a vízben köt ki minden.

Beszti
Szuperek a táblázatok, ha még kell a szopis-tápszeresbe adat:
Rebeka ma 6 hónapos, még csak szopizik, Luca 6 hónapos koráig csak szopizott, utána hozzátáplálás, most lesz 2 éves, naponta 5-6 alk. szopizik.

Rebekáról: 67 cm, 7800 gr, eszméletlenül gyorsan mászik négykézláb, tegnap ült fel elõször, kibújt az elsõ foga, az alvás már rendezõdött, imád legozni.

Most befej., nyekergés a kisszobából, de már nem szabadultok ilyen hosszú idõre tõlem, hétvégén jövök.Kép

Bajni+ma 6 hónapos Rebeka
bajni
 
 


Sziasztok!

Náthám javul, most a gyomrommal nem okés valami, már tegnap óta tompán fáj. Persze uazt ette mindenki, senkinek semmi baja. Szerencsére étvágyam van.
Daninak is már múlik a rekedtsége és már csak kicsit szörcsög!
És a munkahelyi számcsigép kapcsolatom is mûködik rendesen! Tisztára, mintha a melóhelyen ülnék bent.

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉssss képzeljétek, Dani már tud pá-pát integetni! Ha valaki intreget neki és mondja a pá-pát, elkezdi lóbálni a kezét! Ezt elõször Apunak csinálta! Mondtam is neki, hogy majd levideózom a pá-pát, erre a férjem, miért mikor jön ide a pápa Kép No comment... Persze nagyon örült neki, hogy elõször neki integetett.

Viki
Jobbulást neked, még pár hét és elmúlik ez az émelygõs idõszak! Mikorra is vagy kiírva? Uott fogz szülni ugye?

Ilke
Régebben én is majdnemkiszaléadtam a világból, amikor megláttam egy számcsigépet, de gyakorlat teszi a mestert. Persze most is van sok olyan dolog, amirõl fog. nincs eszi-e vagy isszák, de aztán csak belejövök.
Anyu velem végig a 9 hónap alatt rosszul volt és hányt, de a hugommal semmi, ezért nagy meglepetés is volt, amikor õ is kislány lett.
hát az ágyat már le kellett volna tenni, mert sosem lehet tudni mit kombinálnak össze ezek a gyerkõcök! Nekünk a dokinéni mikor meglátta, ,hogy 6 hónaposan hogyan kapaszkodik felfelé, azt mondta, hogy házi feladat lejjebb tenni az ágyat! Megszokható az emelgetés. Dani már felemeli a kezét, amikor ki akarom venni, így kicsit könnyebb.

Kataa
szerintem a szülés utáni depi nemcsak a hormonoktól lehet, hanem ott lelkileg is lehet valami bibi. Ilyenkor nagyon fontos szeritnem, hogy milyen hátország áll az ember lánya mellett, támogatják-e a szülés utáni hetekben, hónapokban, vagy még csak roszzabítják a helyzetet. az sem mindegy a férj milyen, na meg milyen volt a babavárás idõszak is.

Tudtok ajánlani valami jó kenguru-t (van, de kinõtte a dani és az inkább pici babáknak jó) 8 kg feletti babának, hol lehet kapni? Valami stabil könnyen fel- levehetõ kellene. A kendõ nekem nem tetszik igazán, így azt nem is szeretnék venni. A Silan Sensitive reklámban láttam a nõcin, hogy oldalirányban is rögzíthetõ. Láttatok már ilyet?

Csics
Hát alig tudtam elolvasni az irományodat! Se pont, se vesszõ Kép Legközelebb azért tegyél, mert teljesen belegabalyodtam Kép Elképzeltem, ahogy vered a klaviaturát, mint egy gép, és gondolom erre már nem jut energy.

hajtépés
Nekem is sokáig hosszú hajam volt, de még a 4. hónapos kismamaként levágattam, amit azóta is nagyon szeretek. De tök mindegy rövid, vagy hosszú, uúgy tép a hajam.Kép

Parazita
Dózsa Gy. út? Akkor Te is szoktál sétálgatni a Városligetben? Mi az István u-ban lakunk, Dohány u. vége, pont a Dózsa GY elején.

Én is örülök, hgy jó volt a tali, majd lécci, mondjátok meg, ha vannak fotók, hol kuksizhatjuk meg! LEgközelebb ha mi is el tudunk menni, akkor viszek én is fotograf-ot.

Áfonya, Bera
Boldog hófordulót a picurkáitoknak!

Nyuszika
Nagyon cuki a profilodban a képen a gyerkõc!

Sasha
Hol vagy? Miért nem írsz? Remélem nincs baj? Gabibaba már javulgat?

Viki
Danival én is hasonlóan voltam, hogy már tudtam, ,hgy ott van a pocakomban, mielõtt tesztet vettem volna! Ezt meg lehet érezni, valahogy máshogy rezgünk ilyenkor! Tényleg a szülés utáni elsõ menszi elég brutál? Ismerõsöktõ hallottam, hogy nem valami kellemes. Nekem még nem jött meg, de biztosan furcsa lesz, ,hogy nem a danitól fáj majd a pocakom Kép

pusz, most már próbálok dolgozni is egy kicsit.
gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltam a nõdokinál, mindent rendben talált és irt is fel Continuint. A kérdésem az lenne, hogy ez mellett lehet szedni a Homeopata UrticaUrens 5-öt?

Kakukkfu: Mi a helyzet veletek? Orsolyról tudsz valamit?

Képzeljétek elsõ olyan éjszakánk volt a mai, hogy a törpe 6órát aludt és nem kelt fel 3óránként enni. De hajnalba bepotolta, mert már 6órakor ébresztett minket. Majd 8kor vissza aludt.

Na most csak ennyi
Puszi
Andy és a ma 6hetes Márk
andy78
 
 


Lanyok
Latom jo volt a tali.Meg is nezem a kepeket majd.

Ildiko
Ahogy kiveszem a aszvaidbol akkor ez egy egyertelmu jel ha keveset eszik akkor csere kell.
Tegnap anyatejbol megint betermelt 200-at az utolso etetesnel Kép
Mi a BEBA 1-et esszuk most,bar ez nem suru szerintem.

Mano
Dehogy vetunk meg,a lenyeg hogy rendbejojjon Emma.
Ja tenyleg elfelejtettem.Le kell hogy kopgjam de tegnap is ma is volt termes : )))
Szoval akkor en is kerjek inkabb Humanat ?A Nutrilon nehezen megy at akkor nem jo mert mi megmindig az 1-es cumit hasznaljuk a szopi miatt.Ha draga ,draga,mar igyi s gazdagodnak a tapssergyartok tajtunk sajna
Tegnap mertunk Alexet es 65 cm kb,es 6550 gramm.

Csics
Meg jo hogy nem hagytad ott a korhazban,ha nem hany sokat akkor semmi baja.Kulonben a tapszeres visszakoszonesnek tenyelg szornyu szaga van,Bar nyaron meg rosszabb lesz.

Zsuzsa
Remelem a kovi talin Te is En is ott leszek: ))
Hat azert ne momoly am a kislany dili,de 5 even belul mar hivatalosan is kell mert a szocpolt amit kapunk a lakasra alairjuk.2mila az nem elhanyagolhato teny : )))

Nyuszi
Nagyon edi Emi a kepen !
Szerintem probalkozz villanyparnaval az mindig segit ha az ember nem vehet be gyogyszert.

Pocok
MI van behavazodtatok???Vagy csak nincs 3.kezed irni : ))))

Viki
Persze lenyeg az egeszseg.En is pont igy vagyok vele hogy a lany mas erzes lenne a fiu meg tuti aranyos mert Alexet imadjuk.
Jaj de nalam meg nem aktualika tema,legalabbis remelem : )
A noveremek a ket ficko utan most nagyon lanyt akarnak.Hatha az egy kicsit szofogadobb lesz. : )

Gumicukor
Gartula a papahoz : ))
Hat igen a hatter az a legfontosabb.Bevallom en is depis voltam,de foleg szopi sikertelenseg miatt,de 3 het alatt elmult szerencsere.De rossz volt hogy pont az elso idoszakot keseritik meg a franya hormonok.


Pusz
Kataa es Alex

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok Lányok!

Most néztem meg a talis képeket, nagyon jók, és én is irigyellek ám benneteket!
Úgy látom, Lili egyáltalán nem szégyenlõs, elég jól kiosztotta a fiúkat!

Nyuszika!
Emilia is édi, jól megy neki a hasalással egybekötött rágás..

Áfonya!
Napsugárnak is ilyen rózsaszín ruhát vettünk, mi a tescóban találtunk rá, és én is állandóan begyömöszölöm a zoknijába a rugiját, de kb negyedóra múlva már megint ki van a fél combja...

Gumicukor!
Nálunk a nagyszülõk mindig mondják búcsúzóul hogy pá-pá Napsugár... Alig várják már hogy Õ is tudjon integetni!
Daninak ezek szerint már sikerült! Gratula Neki Kép

Ja, én is láttam azt a silános reklámot, már régóta nézem, hogy milyen jó az a kengurú, de fogalmam sincs, hol lehet olyat kapni Kép


Ildikó
ildikó
 
 


Ilke
Megvannak a képek normál méretben is? Elküldenéd nekem azokat emilben amin Levi van Lilivel. El akarom tenni õket. Kép Kép

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Kataa!

Most olvastam a hozzászólásodat, lehet, hogy nektek is váltanotok kellene más tápszerre.
Nem biztos hogy az összes Nutrilon tápszer sürû. A Nutrilon A.R. azért az, hogy kevesebbet bukjon a baba, Napsugár is ezt ette, de nem használt neki.
Azt tudom, hogy a Milipa Milumil HA is kicsit sürûbb mint a Beba HA.
Az biztos, hogy van választék, találtok olyat, amit szeretKép
Az árak pedig elég borsosak... Fõleg, hogy a kettes tápszerekre már nincs támogatásKép

Ildikó
ildikó
 
 


andy78
Én is Continuin-t szedek, de szerintem kérdezz rá a nõdokinál erre, vagy valaki homeopatás szakembernél, , nehogy kilõjje a védettséget. Én még a szülés utáni 3-6. hétig szedtem 3 féle homeopátiás szert a mellygulámra, sak utána kezdtem el a C-t. Viszont hallottam már rémhíreket is a C-vel kapcsolatban, hogy sokan lettek tõle ismét babásak, erre persze rácáfolt a dokim, de énmost azon gondolkozom, hog abbahagyom és inkább óvszerezünk. Te mit hallottál ezzel kapcsolatban?

gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor
 
 


Sziasztok!

Nem nagyon tudok jönni és olvasgatni, mert Zsófi hétfõ óta olyan nyûgös, hogy egész nap csak 2-3 órát alszik, azt sem egyfolytában, már teljesen kivagyok, de gondolom hogy az idõjárás az oka.

Megnéztem a talis képeket nagyon jók!!!!! Édesek a babák ahogy együtt hasalnak.
Látom Lili korán kezdi a fiúzást. Lili olyan gyönyörû baba!!
Énis énis énis akarok menni talizni, v. ki innen a szobából, mert már sírhatnékom van ettõl a bezártságtól.

na megyek megnézem nyûgikét

pusz

Brokkoli és Zsófi ( 2hónapos )
brokkoli
 
 


Sziasztok,

jo volt olvasni a talirol, remelem, a legkozellebin mar mi is reszt veszunk majd.

Tegnap voltunk tanacsadason es erdekes dolgok derulrek ki Elli sulyarol. Az ottani merleg kereken fel kiloval mutatott tobbet, mint az itthoni. (Mert mi minden heten 1* merjuk) . Altalaban a vedoneninel mindig tobb mondjuk 100 grammal, de ez azert lehet, mert elotte jol bekajal. Itthon meg furdes elott merjuk, ures pocival. Szoval erdekes... MAjd este itthon is megnezzuk, mi az igazsag Kép

Csics,

szerintem nem az a baba refluxos, akinek tej szaga van. En inkabb mar ugy hataroznam meg, hogy az, akinek allandoan azik a ruhaja a tejben, plusz az anyuka ruhaja es naponta 15* oltoznek mind a ketten. Kép JA es nalunk meg sose volt ekkora tisztasag, mert allandoan fel kell mosnom Kép Na ez persze csak vicces meghatarozas, de ha mar a tsjszag alapjan csinalja egyorvos, akkor figyelembe vehetne a ruhak allapotat is, nem ? Kép Kép Kép

Haj. Nekem is hosszu hajam volt(derek ala ert) aztan a szules utan levagattam vall ala erore. Elli meg ebbe is boven bele tud kapaszkodni. De en altalaban osszefogom, vagy kontyba tuzom es igy nem olyan veszes. Nalunk a kritikus a szemuvegem es az allam. A szemuvegemert mar eleg tudatosan nyul, lekapja es megcsocsalja Kép , ha hagyom. Az allamat meg ragja. Hat igen, jon a foga. Csak neha annyira erosen csinalja, hogy kek foltjaim lesznek. Erre nincs valakinek jo otlete? En mar gondoltam, hogy bekenem valami rossz izu arckremmel. Csak honnan tudom, hogy melyiknek milyen ize van? ??

Bajni,

Ellimkap a reflux miatt gyogyszert meg suritot. Na uszas elott uvegbol adom neki az anyatejet, amit jol osszekeverek a suritoval. A dobozon talalhato leiras szerint szoktam csinalni, csak ilyenkor a max adagot teszem bele. Olyan tejbegriz surusegu lesz szinte. A mult alaklommal enm bukott, elotte igen, de abbol sem volt baj. Kivittem es lemostam. A vizbol meg ki kellett(volna) pancsolni a tejet, de olyan ugyi volt, hogy csak ra ment, en meg gyorsan kiemeltem a vizbol Ellit, es ugy vittem kifele.

Vajon mi lehet Sashaval es Gabival? Remelem, nem kerultek korhazba Kép

Nalatok is annyira fuj a szel? En nem is tudom, hogy kimenjunk-e ma setalni. Tegnap doki utan elmentuk egy kicsit, de majd elvitt a szel babakocsistol. Raadasul ha pont a hatam mogul fujt, akkor befujt a babakocsiba is, az esovedo ellenere, es azt Elli ugyancsak rosszul turte. Viszont kezd elegem lenni a bezartsagbol meg az egyedulletbol.
Apa ezen a hetvegen is dolgozni fog, szoval nincs semmi kilatas a helyzet javulasara. Kép

Most megyek vasalni, ki kell hasznalni, amig alszik a gyermek.

macsek
macsek
 


Sziasztok,
nem tudom miért de Nóra ma nem tud elaludni. Reggel hét óta csak 2x fél órát aludt délelõtt, azóta semmi. Már többször becsukta a szemét azt hittem végre elalszik,de három perc múlva ismét fent volt. Én meg csak ásítozom, szerintem ha becsuknám a szemem simán elaludnék egy percen belül. Miért érzem úgy, hogy nekem nagyobb az alvásigényem mint a gyereknek? Most kb.10 perce csönd van, de nem akarom elkiabálni..most meg lehet, hogy azért fog felkelni mert már éhes lesz. Na mindegy ma (sem) nem fogok már aludni. A Gergõ is nemsokára jön haza az oviból.

Gumicukor
Én is Contiunint kezdtem el szedni, de most elbizonytalanítottál ezzel, hogy sokan mégis babásak lesznek mellette, ugyanis nem tervezek több bébit. Egy kicsit vérezgettem is tõle de talán már elmúlt.


Sajnos mennem kell mert felkelt a Nóra. Így lenne ötösöm..

Kata
Katalin (fkata)
 


Sziasztok!
Most mar szeretnek "hivatalosan" is bejelentkezni kozetek, nem csak titkos olvasokent, ha lehet. Kép

Gombocka sokproblemas terhesseg utan, jan. 28-an szuletett 13:00-kor, 3350 grammal es 52 cm-rel, normal uton (bar fejteto tartasban) 10/10-es APGAR-ral. A korhazbol 3000 grammal hoztuk haza szombaton, igaz, penteken mar csak 2950 gramm volt a sulya, ezert tobbszor is megtapszereztek. Azota nem hajlando szopizni, csak "elvezkedik a cicin", de nem taplalkozik, igy lefejem neki a tejcsit es cumisuvegbol issza meg.
En pajzsmirigy alulmukodo vagyok, gyogyszert is szedek ra. Hat, ennyit rolunk roviden. Kép

Remelem, sok jo tanacsot kaphatok majd Toletek az elkovetkezo idoszakban. Kép

Sziasztok es koszi,
Gombóc
gombóc
 
 


Hali!

Mano,
én a kisfiamat 5 hónaposan már esernyõkocsiba tettem, nem abba a nagyon egyszerübe, hanem egy aluvázas, majdnem teljesen lefektethetõ Pierre Cardin kocsiba, ez olyan, mint a PP Pliko, nagyon könnyû, de azért elég jól felszerelt.

Gumicukor,
nekem egy Hauck 3 in 1 kengurum van, imádom, teljesen jól tartja a gyereket, könnyû ki-be pakolászni belõle, mert oldalt nyitható, és állítható az ülésmagasság is. Lehet elõre, vagy hátra fordítani a babát, és háton is lehet hordani, ezt mondjuk nem próbáltam. Már a 2. poronty teszteli, és nagyon jó, Malackám ebben töltötte az elsõ 6 hónapját.Kép Mega Toys, Götz, és Minimanó szokott tartani. 3 éve volt 11.000Ft, most fog. sincs, hogy mennyi lehet.

Andy,
UU-t nyugodtan szedheted, nincs semmi mellékhatása, nem közömbösíti a hagyományos gyógyszereket.

na most rohanok, mert a lányom már megint összeverekedett a kacsájávalKép.
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok Gombóckák!Kép
Z

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Na, Anna és a kacsa idõközben kibékülhettek, mert csönd lettKép. Megyek megnézni a taliképeket és a profilokat.
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok
Mano
Petike is kapot BEBA HA de csak 6 hétig birta utána jöt a következö az csak 4 hétig birta 3-4 tápszer volt A HUMÁNA BANÁNOSA csak hogy egy idö után atol megfájdult a hasa akor kaptuk a NUTRILON1 az hig volt azt csak mostanába kelett lecserélnünk mert atol is megfájdult a hasa Kép ere a kaptuk a NUTRILION PEPTI PLUSZT tejmentes tápit de ezt meg megunta igy ujra a HUMÁNÁNÁL KÖTÖTÜNK KI Kép a pépje tetszik a Petikének ez HA pép . én is néha azt mondom hogy biztos érzékel tudja kiválasztani a legdrágább tápit Kép.

Áfonya
a lányod egyszerüen gyönyörü Kép a képen .

Bajni
gratula a féléveséghez Kép

Gumicukor
megigérem figyelni fogok a pontokra és a veszõkre Kép ,petike is tud pá-pát integetni ha megtámasztom a kiskarját Kép igaz ezt nekünk tanitják Kép a Petöben .

Kataa
nem minden NUTRILION sürü az 1-es kimondotan hig Kép de a HUMÁNA izlik a legjobban a babáknak ugynézki viszont eböl is van HA ,és van banán izesitésü is az viszont tényleg kicsit sürü Kép de lehet kapni etetö cumit. petike a sürü dolgokat ezel eszi .

Ildiko
tévedsz a HA 2 van támogatás 1 éves korig csak a nem HA 2 nincs támogatás .

Pusz Csics és Petike Kép
csics
 
 


CSics: milyen ez az etetõ cumi?
Mert én pl. a sûrûbb tápszert ezért nem tudtam beadni a gyereknek anno, de már nem is kellKép, de hol kell ezt keresni? Hogy néz ki? Gondolom olyan mint a rendes cumi csak nagyobb rajta a lyuk ? Kimondottan így van rajta a papíron amibe be van csomagolva hogy "etetõ cumi?"
Milyen márka ?
Köszi Picus
Picus
 


Ildiko
Koszi a valaszt.Mar megint felkeszulten megyek a dokihoz.: )))
Szerintemmar herotja van hogy egy csomot kerdezek,de hat elso babas levenez van,csak talan O nincs hozzaszokva.

Andy78,
En Cerazettat szedek es ez azert jo mert nem csak szoptatas alatt lehet hanam utana is.Ez is 28 tabletta az Organontol.A dokim szerint biztonsagoasbb mint a Continouin,hat remelem is : )))

Pocok
Jaj szegeny!!!Ne mszabad am viccelni ezzel.Mindenkepp menj dokihoz,bar ami ott var rad az nem leanyalom,pl:gyomortukrozes.
A ferjemnek is volt es rendbejott.Nekunk van egy Tums nevu tablettank amit kulfoldrol hoztunk es aztlehetszedni terhesseg es szopi ideje alattis mert nem gyogyszer.Ha gondolod szivesen eljuttatok neked belole.Majd felhivlak !!!!

Brokkoli
Hat igen en is ugy vagyok vele hogy mar unok bent lenni,de majd hetvegen jovunk megyunk apaval leglalbb.Neked is csak
ezt tudom ajanlani : ))

Fkata
Alex is ilyen ma,csak 9-ig aludt vissza reggel es nyugi ezerrel.Most alaudt el 10 perce dem ar hallom hogy mocorog.
Neked segit valaki Gergot hazahozni az ovibol?En ugy hallottam ha kisbaba van akkor nem engedi a gyerekdoki a nagyot oviba egy par honpaig nehogy valami betegseget hazahozzon,es hogyne legyen nagy tores.Vagy Gergo mar regen jar?

Gomboc
Szia,vegre megint egy topicban : )))))
Szurkolok neked hogy Zsombi megtanuljon szopizni.Ird majd meg hogy mikor tudunk egy kicsit dumcsizni.

Csics
Koszi neked is.Azt hiszem kerek 2 mintat aztan majd kiderul.
Szerintem az eteto cumi az a 3-as nem??
Es Te mindent ebbol adsz neki vagy csak a suru pepeket?

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Andy!

Irtam neked emaileket, meg par napja. Megneztek a babat is a kontrollon?
Mi jovo heten megyunk. Nobilis doki csinal neki hasi uh t nem?
Mi jol vagyunk, nyugosen, vagy kevesbe, valtozo.
Mi csak ritkan alszunk 5 orat egyfolytaban, inkabb csak 4 et.
Orsolynak irtam sms t, de nem valaszolt.
pusz
Kakukk
Emma 5 hetes
kakukkfu
 
 


Sziasztok!

Nagyon-nagyon sajnálom, hogy lemaradtam a taliról. Tegnap reggel itt még szakadt a hó, így sok gondolkodás után csak késõn indultunk el Pestre. Persze az egész napi program csúszott, és már nem maradt idõm benézni hozzátok, pedig nagyon szerettem volna. Talán majd egyszer máskor. A képek nagyon jók, aranyosak a babák!

Marcit megnézték a Szemészeti Klinikán és hát ismételten át kellett mosni a könnycsatornáját. Kiderült, hogy itt nem jól csinálta meg a dokinõ, mert elõtte leszondázta, így persze átfolyt a folyadék. Jövõ héten kontroll, de már most látom, hogy rendbe jön neki. Végre!
Ági! Kaptunk rá már többféle szemcseppet és krémeket is, de a szûkületen vagy elzáródáson ezek nem segítenek. Kontrollra is azért kell menni, mert ilyen idõs korban, már visszazáródhat. Jobb lett volna hamarabb elintézni, de olyan sokan írtátok, hogy kinövi, hogy az elsõ ilyen rettenetes élmény után arra gondoltam várunk vele, hátha …
Engem is megkínzott egy kicsit a doki bácsim (rákszûrés, spirál). Fájt is a hasam egész este.

Ági, Viki!
Én éppen most kezdtem növeszteni a hajam. Már nagyon untam a rövidet. Marci csimpaszkodik bele ezerrel, remélem azért majd leszokik róla.

Viki!
Nekem az elsõ terhességem egy álom volt. A második viszont egy rémálom. Gondoltam is, biztos lány lesz. Aztán a 24. héten egyértelmûen mutatta az UH, hogy fiú. Azt hittem leesek az ágyról.

Manó!
Nekünk PP Pliko babakocsink van. Ez is majdnem vízszintesig dönthetõ. Van hozzá lábzsák és esõvédõ is. Igaz nem olcsó, de szuper. Bár sokaknak biztos nem tetszik, de mi kezdettõl azt használjuk.

Forti!
Emilt nemsokára írom.

Gombóc!
Üdv köztünk, és gratula a babához.

Alvás:
Marcinak úgy néz ki, hogy beállt a napi ritmusa. Este 8-9 között megy aludni, és reggel 6 körül ébred. Három óránként szopik, és déltõl alszik még 3 órát. De jó lenne, ha ez így maradna.

Djeszter
djeszter
 
 


Hali!

Macsek!
Köszi, jól esett, hogy hiányoltálKép Egész nap frászban voltam, nem birtam egyhelyben megmaradni. A gyerek továbbra is úgy csinál mint Dart Véder a Star Warsból. Vártam a dokit aki adott egy beutalót a Heim Pálba, hogyha úgy ítélik, akkor bennt tartjákKépKépKép Persze befekszem vele. Szal ha holnap nem jelentkezünk akkor kórházban vagyukKép

sasha és a 2 nap mulva 4 hónapos Gabcsi

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!

Legkozelebbi talira talan mar mi is mennenk, attol fugg milyen ido lesz. Na es nem megy valaki Godollo kornyekerol,aki elvinne, en ugyanis nem vezetek, apa meg ugye melozik. A tomegkozlekedes sem megoldhato, nagyon sokat kene menni..

Kepzeljetek, Lacko tegnap atfordult a hasarol a hatara. Nem igazan szeret hason lenni, igy megvolt az inditek.Kép 3x is megcsinalta egymas utan, ugy tunik nem veletlen volt.

Andy megvagyok, csak legtobbszor olvasok. Mi jol vagyunk, bar valoszinu a mennyisegi ugras kellos kozepen, igy mano eleg nyugi es surun hamizni ohajt. MI eddig ataludtuk az ejszakat - legtobbszor 6 orat, de volt 9 es fel is!Kép -, mostanaban viszont 3 orankent eszik akkor is. Hat nem mondom hogy nem sirom vissza az elozo idoszakot.Kép

Gumicukor, Andy: nekem dokineni azt mondta, hogy a Continuin nem tul megbizhato, es masoktol is ezt hallottam.

Gomboc udv minalunk. Kép

Kakukk bocsi a hallgatasert, okok fentebb, azota mar megirtam az sms-t.Kép

orsoly es Lacko (5het+4nap)
orsoly
 


sziasztok
Sajnos mostantól még kevesebbent tudok írni. Nálam is megkezdõdik (vagyis folytatódika suli), + az ezzel járó munkák.
Hanna nem hízott szinte semmit az elmúlt hónapban (vagyis nagyon keveset), de én ezt annak tudom be, hogy kószik-mászik, forog ezerrel, + a nátha miatt hasmenése is volt pár napig. Most megint több tejem lett, remélem, hízni is fog. De szerintem így se sovány, 3200-zal szül., 3120-ra fogyott le a kórházban, s most, 5 és fél hónaposan 6500 gr.
Még nem eszünk semmit a tejcin kívûl, de a dokinéni szerint jó is, mert voltak gyanús (ekcéma gyanús) foltjai, de szerencsére elmúltak, bár néha elõjönnek még.
Alvásilag visszaállta a rend, megint 8-kor bealszik, 6-7 között kel, persze éjjel még kétszer eszik Kép

Gombóc
Üdv itt Kép

Sasha
Remélem, jössz holnap, s nem lesz befekvés, no meg hogy meggyógyultok.

A talis képek jók, én is irigykedem Kép

Áfonya
Széphajú Réka tündike! Te kensz vmit a térédre? Hannáé olyan piros az állansó kutyázástól Kép

pusszancs
bringa és hanna (24 hetes)
bringa
 
 


Bajni,Áfonya
A legfontosabbat majdnem kifelejtettem: bOLDOG FÉLÉVESSÉGET!
bringa
bringa
 
 


bringa,
tunder vagyKép ugyan kicsusztal a 8 napbol /merthogy Reka 8 honapos multKép/, de nem baj, egy nonek sose art, ha fiatalitjakKép

-Afonya
afonya
 
 


SZiasztok!
Manóhoz jöttem, de látom volt szó a Continuinról:
homeo bogyót nyugodtan szedhetsz mellette Andi.

DE,a Continuin csak addig megbízható, amig gyakran szoptattok, ha vmi oknál fogva (pl. a baba átalussza az éjszakát stb.) 8 óránál több kimarad két szoptatás közben, akkor már kell más is mellette. Sokan tudnának itt írni a tabletta melletti kistesókról,hah nagyon nem tervezitek még, akkor más megoldás biztosabb lehet.

Olvastam vmelyikõtök írta, hogy õ az Organon-félét szedi. Ne haragudj, egyszerûen nem találom, írnál nekem róla. Leginkább a nevét, mert még a honlapjukon sem találtam. Rákérdeznék én is a dokimtól, mert most igen sz*rban vagyok a fogamzásgátlással kapcs.
Inkább az e-mail címemre, profilomban van.

Manó, van egy tápszeres topic, ott van egy táblázat, nézd meg. Igaz, hgoy már tavalyi, de viszonyítási alapnak jó, hogy melyik mennyi kerül stb.
2002. február 6i hozzászólás. Jó böngészést!Kép

Ágci

Kép
Ágci
 
 


SZIASZTOK!

Nagyon jól éreztük magunkat a talin, tök jó, hogy arcokat tudok kötni a nevekhez. És ahogy ott hasaltak a babák a földön! Csodás látvány volt! Finomak voltak a sütik! Remélem mihamarább megismételjük.

Sasha,
szorítok, hogy jobban legyen Gabika!

Kataa,
csak 1 levélnyit vettem a gyógyszerböl, mert nem volt több a gyógyszertárban, és mire meghozták, addigra kiderült, hogy nem tudom szedni. 7 szemet vettem be, a többi megmaradt,a következõ talira elviszem, legalább tartaléknak jó lesz. Nagyon kár, hogy nem találkoztunk! Én is nagyon szédültem, a doki elküldött vérvételre: vashiány. Azóta rendesen szedem a vasat, és jobb sokkal. Hajhullás: élesztõtabletta.

Viki,
kitartás, hamarosan vége az émelygõs idõszaknak! Gyömbért próbáltál? Kímélés: emelgettem, cipeltem a 14 kg-os "nagy"-ot a 2. terhességem alatt végig, az eredmény: 6 napos túlhordás. Kép

Manó,
hogy ne érezd magad egyedül a "bûnõs anyák klubjában": 3 napja Sinlac nevû pépet kap este Máté, és így tud egyhuzamban 5-6 órát aludni éjjel, az eddigi max. 3 óra helyett. De inkább kapjon 1x egy nap pépet, és tudjak egy kicsit aludni éjjel, minthogy totál kimerülten zombizzak a két picivel.

Djeszter,
remélem, Marci szeme tényleg már okés!

Sziasztok!

Mona&Máté
monamáté
 
 


Gumicukor,
Hát ez frankó! Mi itt lakunk az Abonyi utcában (az Ajtósi és a Thököly között), és a Ligetbe járunk sétálni. Ha gondolod, mehetünk együtt... Úgyis egy kicsit magányos vagyok, amióta apa nem sétál velünk Kép

Viki,
Nálunk a védõnõ jófej, csak sosincs ideje, mindig rohan. De amikor az elején küszködtem a gyerekkel meg a mellgyulladással, nagyon rendesen feljött és segített, most meg babamasszázst tart.
A doki is kedves, de a szakértelmérõl nem vagyok ezerszázalékig meggyõzõdve...

Gombóc, Gombócka,
Sziasztok!!!!

Sasha,
Jobbulást nektek! Sokat gondolok rátok!

Kakukkfû,
A kontrollon mi is Nobilisnál voltunk: megnézi a picik hasát, meg a koponyáját is. Csípõszûrés sajnos nincs, azt külön kell megcsináltatni.

Kataa,
Majd oszd meg velem tapasztalataidat a Cerazettáról....

Zsani, Nyuszi,
Tudtok nekem is küldeni képet?


Üdv:
Zita
parazita
 


Szasztok,

Jelentem vegre sikerult kitenni a kepeket az Ismerjuk meg egymast-on belul a Westend nevu topikba.

Zita

Ha megmondod melyik kepeket szeretned, szivesen elmelezem.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Áfonya
Kép Kép Kép Tudtam, hogy vmi nem stimmel Kép Szóval boldog félév+2 hónaposságot Kép
bringa
bringa
 
 


Sziasztok

Zita
Mi kb. 2 évvel ezelõtt ott laktunk a Dózsa Gy. út 17/A-ban. És az Abonyiba jártunk tékába. Kép Kép
Most sem lakunk sokkal messzebb, kb. 3-4 trolimegálló a Dózsán felfelé.

No futok megnézem a képeket én is!

Forti

Kép
Kép
forti
 
 


Megnéztem!!!

Nyuszi
Én is kérhetem mailben teljes méretben az összeset?
köszönöm

Forti

Kép
Kép
forti
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?