Sziasztok!
Náthám javul, most a gyomrommal nem okés valami, már tegnap óta tompán fáj. Persze uazt ette mindenki, senkinek semmi baja. Szerencsére étvágyam van.
Daninak is már múlik a rekedtsége és már csak kicsit szörcsög!
És a munkahelyi számcsigép kapcsolatom is mûködik rendesen! Tisztára, mintha a melóhelyen ülnék bent.
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉssss képzeljétek, Dani már tud pá-pát integetni! Ha valaki intreget neki és mondja a pá-pát, elkezdi lóbálni a kezét! Ezt elõször Apunak csinálta! Mondtam is neki, hogy majd levideózom a pá-pát, erre a férjem, miért mikor jön ide a pápa
No comment... Persze nagyon örült neki, hogy elõször neki integetett.
Viki
Jobbulást neked, még pár hét és elmúlik ez az émelygõs idõszak! Mikorra is vagy kiírva? Uott fogz szülni ugye?
Ilke
Régebben én is majdnemkiszaléadtam a világból, amikor megláttam egy számcsigépet, de gyakorlat teszi a mestert. Persze most is van sok olyan dolog, amirõl fog. nincs eszi-e vagy isszák, de aztán csak belejövök.
Anyu velem végig a 9 hónap alatt rosszul volt és hányt, de a hugommal semmi, ezért nagy meglepetés is volt, amikor õ is kislány lett.
hát az ágyat már le kellett volna tenni, mert sosem lehet tudni mit kombinálnak össze ezek a gyerkõcök! Nekünk a dokinéni mikor meglátta, ,hogy 6 hónaposan hogyan kapaszkodik felfelé, azt mondta, hogy házi feladat lejjebb tenni az ágyat! Megszokható az emelgetés. Dani már felemeli a kezét, amikor ki akarom venni, így kicsit könnyebb.
Kataa
szerintem a szülés utáni depi nemcsak a hormonoktól lehet, hanem ott lelkileg is lehet valami bibi. Ilyenkor nagyon fontos szeritnem, hogy milyen hátország áll az ember lánya mellett, támogatják-e a szülés utáni hetekben, hónapokban, vagy még csak roszzabítják a helyzetet. az sem mindegy a férj milyen, na meg milyen volt a babavárás idõszak is.
Tudtok ajánlani valami jó kenguru-t (van, de kinõtte a dani és az inkább pici babáknak jó) 8 kg feletti babának, hol lehet kapni? Valami stabil könnyen fel- levehetõ kellene. A kendõ nekem nem tetszik igazán, így azt nem is szeretnék venni. A Silan Sensitive reklámban láttam a nõcin, hogy oldalirányban is rögzíthetõ. Láttatok már ilyet?
Csics
Hát alig tudtam elolvasni az irományodat! Se pont, se vesszõ
Legközelebb azért tegyél, mert teljesen belegabalyodtam
Elképzeltem, ahogy vered a klaviaturát, mint egy gép, és gondolom erre már nem jut energy.
hajtépés
Nekem is sokáig hosszú hajam volt, de még a 4. hónapos kismamaként levágattam, amit azóta is nagyon szeretek. De tök mindegy rövid, vagy hosszú, uúgy tép a hajam.
Parazita
Dózsa Gy. út? Akkor Te is szoktál sétálgatni a Városligetben? Mi az István u-ban lakunk, Dohány u. vége, pont a Dózsa GY elején.
Én is örülök, hgy jó volt a tali, majd lécci, mondjátok meg, ha vannak fotók, hol kuksizhatjuk meg! LEgközelebb ha mi is el tudunk menni, akkor viszek én is fotograf-ot.
Áfonya, Bera
Boldog hófordulót a picurkáitoknak!
Nyuszika
Nagyon cuki a profilodban a képen a gyerkõc!
Sasha
Hol vagy? Miért nem írsz? Remélem nincs baj? Gabibaba már javulgat?
Viki
Danival én is hasonlóan voltam, hogy már tudtam, ,hgy ott van a pocakomban, mielõtt tesztet vettem volna! Ezt meg lehet érezni, valahogy máshogy rezgünk ilyenkor! Tényleg a szülés utáni elsõ menszi elég brutál? Ismerõsöktõ hallottam, hogy nem valami kellemes. Nekem még nem jött meg, de biztosan furcsa lesz, ,hogy nem a danitól fáj majd a pocakom
pusz, most már próbálok dolgozni is egy kicsit.
gumicukor és dani