Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Erika!
Jó fej apa! :lol:

Iwiw: én meg igazából ráérni nem nagyon érek kiválogatni, kicsinyíteni, meg ilyenek a képeket, azért nem kerültek még fel újak pedig már kéne, mert ugye azok tényleg régiek.
Na de hamarosan megprobálom utolérni magam.

Ma megyünk a Camponába, minden vasárnap van ilyen bohóc műsor, énekek, mondokák játékok, gyerekeknek 2-5ig, teljesen ingyen és a múlthéten véletlenül csöppentünk bele, de mivel Zsebinek annyira tetszett mondtuk elvisszük most is meglátjuk, hogy most is bejön e neki...

Jó hogy itt a jó idő, vagyis hogy nincs már igazából hideg, itt vannak a madarak, nagyon jó. Tökre szeretem ezt az időjárást!

Mikrotesztet kiprobálta valaki??? :roll: Én igen :oops: de képzeljátek úgy néz ki jó a mikronk, mert nem szelel, nem csörög a mobil!!! :lol: :lol: :lol:
Jó dinka vagyok, nem? Na mindegy.
Kérdés: kullancs elleni oltást mikortól lehet beadatni? én úgy tudom, hogy 1év után! másvalaki? mert mennénk egy csomó helyre, mező, rét, erdő közepén játszó...stb, de ugye mindenhol teli vagyunk kullanccsal, amiknek a száma meg2-3szorózodott az elmúlt évekhez a (nem volt) hideg miatt...így parázok.

Na megyek egy kicsit házimunkázni!!!
Pásztok! :P

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!
A kullancs elleni védőoltásról engem is nagyon érdekelnek a vélemények,mi is sokat csavargunk,és a kertünkben is van,mert a kutyákban is szokott lenni...
Vendég
 


Sziasztok!

Nem tudtam mindent visszaolvasni, régen nem voltam.Ha tudom bepótolom!El vagyok havazva, nem érek rá netezni, szinte, mert mire mindennel végzek, csak az lebeg a szemem előtt, hogy minél hamarabb aludhassak.Balázs egyre aktívabb, itt a jó idő, így állandóan a levegőn kell vele lenni.A lakás meg szalad, egyszerűen nem tudom behozni a sok lemaradást. Ráadásul Bazsi péntek estére belázasodott, szombaton voltunk az ügyeleten, de nem tudtak semmit mondani, mindene rendben van, de mégis lázas.Szegénynek olyan éjszakája volt, hogy csak na. Fél 5-kor arra ébredtünk, hogy szabályosan süt a gyerek, olyan forró.
Most sétál az apjával.Nagyon sajnálom, alig várom, h holnap a dokihoz elvigyem, mert ez a láz nem tetszik.
Szóval baromi jól vagyunk.

Szindivel mi van?Gyógyul már a füle?Nem olvastam, lehet, h már írtad, akkor ne hari.

Pusszancs mindenkinek, és külön a pocilakónak!

Kép
zsutita
 
 

 
 

Sziastok!
Balázynak jobbulást!!!!
Szindi meggyógyult hál istennek elég hamar!Már szép a füle!Kötés sincs rajta!
Vettem búzát,végül a bio boltban kaptam,csíráztatás indul... :D :D
Az én gyerekeim is egész nap az udvaron vannak csak enni járnak be
Vendég
 


Sziasztok!

Voltunk a Camponában, hát nagyon jó volt!
Kaptunk tök aranyos lufit, virágalakút, meg zsiráfot, nagyon jó, Zsebi meg eléggé élvezte a programot, csavarog, nézelődik, de sokat voltunk előtte, meg utána is játszón.

Fülfénykép mikor lesz? Elmondanád mi ez a csíráztatás, s hogy működik?

Balázsnak jobbulást! Adsz neki valami gyógyszert, csak azért kérdezem, mert ha lázas, vagy bármilyen szinten beteg, én tutira nyomom bele a nurofent, mert ugye mi is mindig hétvégén leszünk betegek így mire eljutunk az orvoshoz addigra már meg is gyógyul!!! És ennek nagyon tudok örülni, de ellenőrzésre ált.ban mindig elviszem.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!

Noémi!
Milyen mikró tesztről írtál??? Mi van a mobillal, nem értem. :roll: Valamiről lemaradtam?

Zsutita!

Nem hangzik valami jól ez a láz dolog, én is vinném azonnal a dokihoz ahogy lehet. Addigis adsz neki valamit, gondolom. Remélem hamar elmúlik!!!
Talival kapcsolatban hívlak amint tudlak, ahogy lesz idő egy hosszabb lélegzetű sétára. Leghamarabb valószínűleg csak szerdán mert hétfőn-kedden sűrű ügyintézős napjaink lesznek.

Képzeljétek, voltunk ma az Állatkertben, lehidaltam amikor kiderült hogy 1700 Ft a felnőtt belépő, na de nem baj, az ember ilyesmire szívesen áldoz, ráadásul nagyon rég voltunk már, tavaly pocakosan ugye nem voltunk, és azt mondtuk, hogy majd jövő tavasszal hármasban! Így hát ma felkerekedtünk. Irtózatos sor állt a pénztáraknál, de hamar lement. Az idő is isteni jó volt, Gesztikém nagyon élvezte ám a nézelődést, délután már a sapka is lekerült a fejéről, hol a babakocsiban üldögélt, hol az apján csüngött a kenguruban, szuper jó volt az egész! Sajnos elég nagy terület le van zárva, a felújítások miatt, de én pl. most láttam először az akváriumot, nagyon tetszett.
Mikor hazaértünk, akkor tűnt csak fel, hogy Geszti arca lepirult, vagy legalábbis olyan kis pirospozsgás lett mindkét kis pofija, biztos a nap meg a friss levegő miatt. Nagyon édes! Persze iszonyúan elfáradt, szinte semmit nem aludt napközben, itthon meg még pörgött egy kicsit, így aztán még világosban, 7-kor tettük le aludni. Féltem, hogy nem alszik majd el, de úgy elaludt mint a sicc.
Majd teszek fel pár képet holnap, még kicsinyíteni kell.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
mamy
 
 


Sziasztok!

Persze adok neki gyógyszert, a doki azt mondta a kórházban, hogy Nurofent adjak neki.Na az nekünk nem jött be, nem vitte le a lázát, csak a kúp, szóval visszatértünk a kúpra.

Az állatkerttel kapcsolatban én nem azon vagyok kiakadva leginkább, hogy 1700 a belépő, hanem hogy két éves kortól 950!!! Szemétségnek tartom, hogy amikor már a gyerek tényleg nagyon élvezi az állatkertet, akkor egy ezrest fizessünk neki is, meg a zoo kaja, meg egy ki nyili-nyali, mibe se kerül. Mi a múlt héten voltunk a Városligetben, akkor néztük meg az árakat, mert szeretnénk kivinni Balázst.Tuti élvezni fogja, mert imádja az állatokat.Mi jövő héten megyünk haza Debrecenbe, és ott megyünk ki az állatkertbe, megígértem anyukámnak, hogy megyünk, mert mondta, hogy szeretné látni Bazsit, amikor először látja az állatokat.Az is nagyon szép hely, csak kisebb mint a pesti.Szóval húsvétkor megyünk állatozni.Remélem addig meggyógyul.

Mamy!
A tali mehet bátran, bár péntek reggel megyünk haza, de addig ha ráérsz, mehetünk. Most viszont biztos, h csak az utcán talizhatunk, nem akarok Gesztire ráakasztani bacikat.Ha jó idő van, séta azért mehet.

Na jó éjt mindenkinek!
Pusszancs!

Kép
zsutita
 
 


Micsoda? 1700ft??? :shock:
Mi tavaly voltunk, meg azelőtt is, meg én rendszeres látogatója vagyok de fogalmam sincs hogy mennyi a jegy- de mi is fizetünk a bejutásért- na szóval ez rohadt sok, mert máj.1-je előtt vagy után mi is menni akarunk.

Mobil+mikro!
Hírekben volt: hogy tedd a mikroba a mobilod, nem kell bekapcsolni a mikrot, de ugye a mobil meg ne legyen kikapcsolva. s hívd fel! ha kicsöng akkor nagyon káros a mikro mert 20méteren (sugárban) szórja a mikrohullámokat ami ugye igencsak káros, ha meg nem csöng a mobil akkor hiper-szuper a mikro és nincs mitől félni, ezzel a szigetelést tudjuk megállapítani. de ugynéz ki a mienk jó, mert nem csörgött!!! :lol: mert ugye én is beletartozom a nem normálisok körébe és azonnal ugrok az ilyen baromságokra! :oops: :wink:
Bár szerény véleményem az az hogy nem túl eredeti a "teszt" mert a rádióhullám mégsem mikrohullám, nemde???

No JÓ ÉJT!!!

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Zsutita nem vagytok egyedül nekem az egész család beteg ,vagyis a fele már jobban van láz ,takony torokgyuszi máténak még a fogzás is hozzá jött szval elé rossz héten vagyok túl.Ma még mátét visszaviszem az éjjel már öklendezve köhögött nem tom mi van de a láza még mindig 39.2 volt.
Noémi érdemes kipróbálni ezt a mobil dilgot nem ártunk vele eggyik készüléknek sem nehogy a végén villanyszerelő tegye helyre a dolgokat.
Mamy mi álltalában május körűl szoktuk megtenni az első állatkertes kirándulást,igaz a nagyfiam tavaszi szünet után megy a nyiregyi állatparkba az ovi csoporttal lehet,hogy elkisérem egy kicsit kiruccanok kiváncsi leszek az árakra.
Bárány remélem mostmár jól van Szindi tetszik neki az új külső biztos nagyobb lett az önbizalma.
Erika utőlag is jó egészséget a babucidnak nőjön szép nagyra,olyan kis különleges a vonalzód itt köztünk , lányok nem kaptatok kedvet ujjabb babára erikáéktól :?:
Most ennyi disznótorozunk jó mi aki fogyózik ne olvassa,majd küldök kóstolót egy pár mondatban.

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Sziasztok!
Jó reggelt!

Anyuci!
Jobbulást nektek! Azért nem irigykedem, mert 3om gyerekkel nem lehet könnyű egy ilyen betegséget átvészelni. Le a kalappal...
Mikros téma: tuti hogy nem ártunk vele hiszen a mikro kikapcsolt állapotban van(előtte én is hezitáltam) így nem történik semmi, csak olyan mintha "rossz helyre" raktad volna a mobilod!
Pl.nagyim egyszer a hűtőbe=nahát sokáig kerestük. :oops: :wink:
Tehát ez tényleg csak a mikro szigetelését teszteli...

Babavárás: csajok nem akarom elkiabálni(nem vagyok terhes-nem erről van szó) de mi igazából amióta Zsebivel terhes lettem nem védekezünk, tehát lassan 2-3éve, s ebből már ugye Zsebi másfél éves és ez a másfél év alatt nem estem teherbe, holott azelőtt azonnal(ezt már Erikának régen kiveséztem) ugyhogy vagy tényleg ennyire borult a hormon vagy nem tudom, de tuti köze van ahhoz hogy hízás, vérnyomás, koraszülés volt, nem tudok fogyni, izzadság..stb, ugyhogy kezdem azt hinni hogy tényleg gond van velem, de ki foglalkozik ezzel? Kihez forduljak? Mármint ugye nem azért mert-feltétlenül-babát akarok, hanem ugy általában-biztos hogy valami nem stimmel. :shock:

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Jut eszembe tegnap ápr.1-je!!! Valakit megtréfáltak? S ki mit csinált a hétvégén? Bárány? Ti tök jó helyekre szoktatok menni!
Hozhatnád az ötleteket!!! :wink:

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok

Hááááááááááááát ezek az állatkerti belépők nem semmi, főleg hogy már a 2 éves gyereknek is fizetni kell, hihetetlen!

Anyuci
jobbulást a családnak!

mi a hétvégén mint mindig itthon voltunk, ahhoz képest sokat voltunk kint az udvaron, imád kint lenni Ákos, csak mikor valamiért be kell jönni visít és ordít mint egy kismalac!
Ma beszereztem a védőnőnél a kiskönyvet is, és időpontot kértem a géndiagnosztikára is kombinált szűrésre (mondták is hogy még korai, mert hogy a 10. hétig bármi történhet, de azért adtak időpontot :lol:)
és holnap megyek a körzetihez pecsétért, és beutalót kérni a laborba, remélem hogy fog adni, és nem járok úgy mint január elején, mert akkor megverem! :lol:

Sziasztok

erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!
Jobbulást a betegeknek,anyuci remélem hogy mostmár kimentek ebből a fránya betegségből!!!Az öklendezős köhögés nagyon asztma,krupp szerű :( Legalábbis a dokik erre szokták rásütni,szerintem rectodelt rohamkúpot nem árt ha iratsz ,jó esetbn lejár a szavatosága anélkül,hogy használnád,és 6 év mulva kidobod bontatlanul....

Nszöke,mi most a kertig jutottunk hétvégén,mert az új kondigépet avval a feltétellel kaptam a férjecskémtől,hogy 3 hétvégén nem "dőzsölünk" :lol: :lol: Amúgy az állatkertbe mi is megyünk majd,tavaly is voltunk,de mi családi belépővel,úgyhogy nem tudom mennyibe kerül fejenként...

Búzacsíra:a búza megvan ,ma kezdjük csiráztatni,állitólag nagyon jótékony hatása van ,meg kell kajálni..A google-ban olvastam utánna én is...

Szindi fül:ma is voltunk,letisztogatta neki,mást már nem csinált,szépülget,de a végleges formájától még messze van az még 3-4hét.Én is mgmutattam a dokinak a csöcsömet,hogy mennyiért dobna bele egy kis szilikont,de ez még a nagyon távoli jövő....Drága is ,és még tökre nem biztos,hogy akarok...Sanyi meg kimondottan nem akarja...

Ja még annyit hogy este teszek föl kpet Szindiről,de anyucinak tegnap már küldtem képet msn-en
Na puszi
Vendég
 


Sziasztok!

Olvastam csak, ha hazajöttem írok, most indulnom kell!!!!

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!

Noémi, a párom elektronikai műszerész, szerinte nem hülyeség a mikróteszt. Elvileg a mikrónak - ha jól működik - annyira kell szigetelnie, hogy teljesen leárnyékolja a telefonod, tehát leesik a rendszerről, és ezért nem lehet felhívni.

Bárány, nagyon kíváncsi vagyok már Szindi fülére. Én is meg akarom műttetni a cicimet, illetve első körben a hasam, de arra azt mondta a dokinő, akinél szültem, hogy legalább egy évet várjunk vele. Gondoltam addigra a pénz is összejön rá. Na majd meglátjuk.

Erika, annyira írigyellek - persze jó értelemben. :D Én annyira szerettem kismama lenni, olyan jó érzés volt, főleg onnan, hogy először éreztem a mozdulatait. :D

A hétvége eseményei: Manóm evett csirkehusit, nagyon kajálta, ízlett neki. Vasárnap átfordult végre a hasáról a hátára, most az előbb meg már a hátáról is sikerült neki a hasára. Ja, és megfogja a lábát, ha a hátán fekszik. Ülve már csinálja, de most már annyira felemeli háton fekve a lábát, hogy lassan be is tudja kapni.

Na megyek, mert NCIS van. Kicsit függő vagyok, meg a DR. House-tól is :oops: :D

Jóccakát.

Anita

goodfairy
 
 


Sziasztok!

Bárány milyen kondigépet kaptál!
"Hétvégidőzs" :lol: :lol: :lol:

Anita nagy gratula a mozgásokhoz, mármint a fordulásokhoz! Ügyes a Mátébabánk.
Mikroteszt! Ok a párodnak valószínűleg igaza van, mert én laikusként csináltam meg a tesztet, de azt hittem a kettő teljesen más hullám. Viszont azt megkérdezhetnéd tőle, ha mégsem indítjuk el akkor hogyhogy sugároz elvileg a mikro??? :shock: azt nem csak akkor teszi ha el is indítod? Mert a tesztben nem indítjuk! :? :?:

Műttetés(Anita, Bárány)
Nekem a mellemet nem ártana kicsinyíteni :oops: -gondolom ilyenkor sok nőci kést forgatna bennem mert minden nő ált.-ban nagy melleket akar, de higyjék el kedves "kisebb mellű" társaim, hogy a nagy mell nem olyan jó, lóg, sokkal nehezebb, akár hátfájást is okoz...stb(jó mondjuk ez már óriás méretere jellemző, de akkor is) kis felvarratás, meg kicsinyítés, ezenkívűl egy zsírleszívásos hasplasztikás valami, vagy gyomorgyűrű, DE!!! mivel ugye én egy vérvételtől is bokáig tojom magam :oops: na meg pénzünk sincs ilyesmire nem igazán történik velem ilyesmi az életben, meg ha még ki is bírnám hogy vérvétel, tű, fájd.csil., meg infuzió, meg altatás. akkor is egy csomó kockázattal járnak az ilyen szépészeti műtétek, főleg a magunkfajta halandó embereknek, akik nem híresek népszerűek ország-világ előtt és ha elcsesznek rajtunk valamit ki tudja meg??? hát senki max a pasink...na inkább elhessegetem a gondolatot, ha engem mégegyszer műtenek az max egy császár lehet még-legalábbis remélem más nem lesz.

Köszönöm szépen a drukkokat és a pozitív energiát mindenkitől, mert megnyertük a lakáspályázatot!!!! Dupla ekkora mint a mostani. Ez 50-60 2m az meg röpke 110, de sokkal jobb az elosztása meg minden, ja ás dupla ilyen magas, ami mégjobb, lehet galériázni stb.de ez még a jövő zenéje!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Szóval nem akarom elkiabálni, de ugy látom ez az év a Babanet-Császárral szültem c.topikosok éve!!! Erika-baba, nekünk-lakás, Bárány-Szindi fül, esetleg cickó :oops: :P
A többiekkel mi történt??? Tuti mindenkivel valami jó!
Zsebivel meg két barátnőmmel a mai napot a Margitszigeten töltöttük, nagyon jól éreztük magunkat, majd rakok fel képeket ide is meg iwiwre is. Csak érjem uól magam, mer tugye most itt a költözés is-juhéjj. Ja lesz majd pár nap amíg nem lesz net, de lefőképp időm nem lesz rá! :wink:
Ja 16fogunk van, vagyis 2rágó kezdemény, de nagyon aktívak, mert ez a gyerek annyit eszik hogy huhhuh -hihetetlen, de nagyon sokat.

No jóccakát, még barangolok egy kicsit másfelé aztán csucsu!!!

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Most meg egy órával hátrébb állították a babanetet!!!
Eddig több volt eggyel!!! :lol:
Ki igazodik el ezeken??? :shock: :D

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Ja mer tám most 2óra 12 van nem 1!!!

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!

Bárány!
Jó a dumád: "megmutattam a dokinak a csöcsömet,hogy mennyiért dobna bele egy kis szilikont" :lol: :lol: hangosan felröhögtem ahogy olvastam, bocsi.

Noémi!

Mindenekelőtt gratulálok a lakáshoz!!! Kérdésedre a válasz, velünk is jó történik az idén, eddig ugye az autócsere, és év végén nekünk is az ÚJ LAKÁS, ami már a miénk!!! Végre!!! Alig várom már!!! Előreláthatólag október-novemberben lesz a költözés. Tehát az idei karácsonyt már ott töltjük! Szóval nagyon remélem, tényleg mindannyiunknak csupa jót hoz az idei év.
És mikor költöztök???

Plasztikával kapcsolatban hát én nem csatlakozom hozzátok ezen a téren, mert én teljesen ellene vagyok, még a gondolattól is rosszul vagyok, biztos ti is láttátok a tévében mindenféle csatornákon, hogy hogyan csinálják pl. a zsírleszívást stb. Nem tudom, lehet hogy én vagyok a "gyáva" - bár nem tartom magam annak - de ezt én úgy látom, hogy csak a dokiknak egy jó pénzforrás, mert nagyon sokan mennek kés alá, csak a mellük vagy hasuk miatt. Nekem is nagy a mellem, de én jól elvagyok velük :wink: és hát nem utolsósorban nem nekem kell hogy tetszen, hiszen van egy férjem, aki szerintem keresztbe feküdne a küszöbön, ha menni akarnék kicsinyíttetni. Szóval én semmi pénzért nem mennék plasztikára, bár persze nekem is vannak fölösleges kilóim (kinek nincsenek?...) és a hasam, csípőm, combom lehetne "keskenyebb" de azt hiszem inkább belevágok a 90 naposba, csak akaraterő kérdése.
Az persze más, mint pl. Szindi esete, hogy lelki válságot okoz egy-egy testrész "hibája" - annak idején Anyukám is megműttette az orrát, pedig az még a 60-as években volt, képzelhetitek milyen volt akkoriban a plasztikai sebészet... de a végeredmény szép lett, és megbékélt végre az orrával, a sok-sok szenvedés után.
Na, azt hiszem részemről kiveséztem a témát.

Mikró-telefon teszt: Párom is azt mondta (szintén elektronikai és finommech. műszerész az egyik szakmája), hogy igen, ez így van, ha nem csöng ki, akkor jó a mikró. Még nem próbáltuk ki, de biztos ki fogjuk.

Anita!
Gratulálok a forgásokhoz, lábelkapáshoz! Meglátod, nemsokára égre-földre keresheted majd a zoknikat, mert letépi, megcsócsálja, aztán eldobálja majd. :lol: Mert Geszti imádja az zoknijait, sőt a kocsiban a babaülésben a cipőjét is lekapja egy perc alatt, és azt eszi egész úton... Az állatkertben is oda kellett neki adni, annyira tépte csak ott nem fért jól hozzá, és mikor odaadtuk megnyugodott. Elment mellettünk két csaj, és az egyik hangosan mondta a másiknak: nézd de édes a baba, eszi a cipőjét! Jót nevettünk.

Állatkerti képeket majd teszek fel, ahogy ígértem, de tegnap alig jutottam géphez mert egész nap rohangáltunk, délutánra meg kidőltünk a fáradtságtól, ma is izgi napunk lesz, de este még jövök.

Kép
mamy
 
 


Sziasztok!
Nszöke,olyan gépet kaptam amin állni kell,van két rúd amit fogsz és a lábad elipszis alakban "teker"A két kar meg a lábaddal ellentétesen sielő mozdulatokat végez...húú de sz@rul irtam le :(
Gratula a lakáskoz :D :D
Mami,egyébként tljesen eggyetértek veled a műtétekkel kapcsolatban,de mégis irigykedek a jó kis kerek szilikon csöcsökre....Ettől függetlenül,szerintem nm lesz :( már csak a 600-700Eforint miatt sem :?

Betegek meggyógyultak???
Vendég
 


Sziasztok!

Jaj tényleg Mamy a kocsi!!! Milyen buta vagyok :oops: és milyen lakás, hogy van ez pontosabban? Írnál erről valamit? Már lehet tájékoztattál minket de én elfelejtettem... :oops: :oops: :oops: Bocsi.
Cipőevés!!! :shock: :lol: :lol: :lol:
Ok MIKROTESZT ELFOGADVA!!! Ha ennyi hozzáértő mondja akkor igaz! = akkor jó mikronk van!
Mamy vagy bárki ha belefog a 90naposba, csináljuk együtt!!! Jó???
Akkor tudnánk ötletet receptet, eztazt adni egymásnak!

Bárány tudom mi az a gép, de a nevét nem!!! :D

Költözés!
17én kötjük a szerződést, s a máj.1-jei hétvégén ott van 4nap és akkor mindenki itthon van, addigra becsomagolunk...stb és akkor költözünk is!!!

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!

Noémi!
De jó neked, hogy már ilyen hamar tudtok költözni!!! "Irigy" vagyok :lol: Persze csak vicceltem. Mi egy új lakásba vágtunk bele, ami most épül, ősszel adják át, elvileg szept.30-ig elkészül. 2 szobás, loggiás, semmi extra, 54 nm-es. A többi ha érdekel, inkább priviben.
90 napost én május 1-én szándékozom elkezdeni, addig még összeszedem magam (akaraterő, lelkierő, kitartás... nem megy 1 nap alatt... :oops:)

Bárány!
Szilikon cicivel kapcsolatban értelek, persze. De valahogy az én világomtól ez olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől... :roll:

Képzeljétek voltunk lent a játszótéren, ebéd után lesétáltunk Párommal hármasban. Nagyon klassz volt, isteni az idő, és Geszti hintázott! Életében először!!! Na jó itthon van szobai hinta, de az más. Az igazi, nagy hintán most ült először! Olyan babahinta, amiből nem lehet kiesni, gumi az ülőkéje és mellmagasságig ér tehát körbefogja. Nagyon élvezte a kis huncut!!! Olyanokat nevetett, és sikongatott, meg dumált az apjának, mikor elé guggolt. Telefonnal csináltunk pár képet, majd felteszem, csak a páromnál van és ő most elment dolgozni... :cry:

Kép
mamy
 
 


Ja, Noémi!
A "betegségeddel" kapcsolatban is akartam reagálni, de most nincs rá időm, este még jövök és írok!

Kép
mamy
 
 


Sziasztok

Noémi
nagy nagy gratula a lakáshoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és a költözéshez!!!

Plasztika
én akartam mondani a dokibácsinak hogy ha császárra kerülne sor kivághatan a hasamból egy nagyobb darabot is, had legyen jó lapos :lol: , mert ha nem vagyok kb. 55kg akkor akkor hasam van hogy csak na!

lakás: hát nagyon remélem, hogy nekünk is ház terén a jövő év nyerő lesz, mert ha minden igaz akkor jövő tavasszal legkésőbb meghirdetjük a házat és vissza költözünk Egomba, én nagyon nagyon szeretném, és egyre jobban ezt látom apjukon is!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok

Noémi
16 fog??????????? hihetetlen de jóóóóóóóóó nektek, Ákosnak még mindig csak 6 foga van, elől fent 4, és alatta 2 :cry: , lehet hogy ezért nem is akar nagyon enni, mert mostanában még rosszabbúl megy az evés mint előtte!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!
Erika,császár közben "haslevágás"ez aranyos :D :D de nem hiszem,hogy bevállalják :(

Szerintem én valamiről nagyon lemaradtam,hiába próbálok visszaolvasni,valami mikrotesztről beszéltek...AZ MÍÍÍÍÍÍ?????
Remélem ,nam valami alap dolog amit tudnom kéne :oops: :oops:

Nszöke,milyen betegséged van?????

Fogzás Szindinek 13 hónaposan bújt ki az első foga,már éppen fogcsíra vizygálatra akarták küldeni :) Azthitték sose lesz foga....
Vendég
 


Kép Kép Kép

no,ilyen lett Szindi,elötte készült képet nem szertne mutatni :D
Vendég
 


Hello-belllo!

Mikroteszt:ha beteszed a mikroba a mobilod és amikor felhívod, ha kicsöng szar a mikro ha nem csöng akkor király mert jó a szigetelése, ez a mikrohullámokra teszt!!!

Betegség??? :shock: inkább arról van szó, hogy a hízás, koraszülés, vérnyomás, nem tudok fogyni és nem esek teherbe :oops: már az első terhesség óta-mert azóta nem védekezünk....???!!! Tehát valami gáz lehet velem!!!

13hónapos fog!!! :shock: huha

Erika szerintem nektek is hamarosan megindul a többi, vagy lehet pont azért nem eszik, mert már jönnek a fogcsontok!!! :lol:
Lakáshoz én is ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mamy jöhet a privi! Érdekel hogy hova, meg ilyesmi, mármint a költözés! Tudod mint az autóról! Ott is ügyik voltatok! Mi most az én munkáltatóimra várunk, nem elég bankszámla!!! :evil: :evil: :evil:

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Nszöke,nem is reagáltál a képeimre?????? :( :( :(
Vendég
 


Na megyek bemikrózom a telcsimet :D :D
Vendég
 


Sziasztok

Bárány
hát gyönyörű szép nagy lányod van, és persze a füle még szebb!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Helloka!

Most nézem még csak a képet!
De ha megnézed ez azért van mert egy perc különbséggel írtunk, én meg azóta most vagyok itt először!!!
Bakker!
Csudaszép ez a kiscsajszi!!! Hogy áll a fiúkkal? Biztos le sem tudja vakarni őket, de aki meg neki kell az ugy tesz mintha elérhetetlen lenne...?!
összehasonlítási alapom nincsen fül miatt, de ez tuti szép.
Kár hogy nem engedi a régit akár emailben is, mert ugye így nem tudok mihez hasonlítani...

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Ja Bárány mikroteszttel hogy állsz?

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!

Bárány!
Nagyon szép a lányod, fül ide vagy oda, de persze az "új" fülekkel nagyon csinos. És már nem fáj neki egyáltalán? Most már megbékélt a külalakjával?
Na megmikróztad a telcsidet? Én még nem mertem... :oops:
Fogzás: tényleg izgi lehetett, hogy 13 hónapig semmi. Gesztinek 6 és fél hósan bukkant ki, de még mindig csak a csipkés teteje van kint mindkét kis fogának. Néha biztos fáj is neki, mert olyan keservesen tud sírni, olyankor bekenem a dentinox-al, akkor még jobban üvölt, de pár perc múlva abbahagyja.

Noémi!
A "betegséget" én sem szó szerint gondoltam ám. Csak hirtelen más jobb szó nem jutott eszembe a panaszokra, amit írtál. Azért akartam reagálni, mert nekem is hasonló tüneteim voltak mielőtt elmentem volna kivizsgáltatni magam nőgyógyászatilag. Híztam, nem estem teherbe. Mondjuk nekem nem volt gondom a vérnyomásommal, de a többi stimmel. Igazából egyszer már voltam terhes (legjobb tudomásom szerint csak egyszer) Geszti előtt, 2003 végén, de sajnos elvesztettük a 10. hét körül. Utána sokáig nem foglalkoztam vele, de miután összeházasodtunk, már nagyon szerettünk volna babát. 1 év után mentünk el meddőségibe. Ott mindkettőnket alaposan kivizsgáltak, és kiderült hogy én vagyok a "hibás", azaz hormonálisan kellett kezelni, magasabb volt a tesztoszteron (férfi hormon) szintem az átlagnál, ami ugyan nem okozott tüneteket, csak éppen nem engedte hogy teherbe essek. A pajzsmirigyemmel is voltak gondok, arra is szedtem gyógyszert. Utána hipp-hopp a következő ciklusomban teherbe estem Gesztivel. Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy szerintem menj el hormonális kivizsgálásra, sosem lehet tudni, elég egy apró pici "defekt" a szervezetben és megnehezíti a teherbe esést. Lehet, hogy a vérnyomás problémát is ez okozza. Én mondjuk világéletemben duci voltam, amióta az eszemet tudom, tehát nálam nem az evés a baj, egyáltalán nem eszek sokat, sőt. És mégis van rajtam jópár kiló. Nem is tudom, hogy a 90 napossal sikerül-e majd leadni. MIndenesetre megpróbálom. Párom is akarja velem csinálni, neki rögeszméje hogy fogyni akar, hiába mondom neki hogy hová?... Mindig azzal jön hogy a régi önmagához képest felszedett pár kilót az utóbbi 1 évben, ami való igaz, (pici pocak), de egyáltalán nem feltűnő. De hát ha őt zavarja, én nem akarom lebeszélni. Szóval együtt fogjuk csinálni ha minden igaz. Akkor te is csatlakozol?

Az ígért állatkerti képek:
Kép Kép Kép Kép

Kép
mamy
 
 


Sziasztok!
Köszi a bókokat,Szindi nevében is.Nszöke majd küldöm priviben az "elötte "képet

Én beraktam a telefonomat a mikróba,a mienk sz@r(ezek szerint) mert simán kicsörgött...

Mami Geszti nagyon szép,ezeket csináltátok telefonnal????Az én telefonom fele ilyen jókat sem csinál :evil:
Többiek,képek??
Málnáról is rég láttunk
Vendég
 


Csak még annyit,Szindinek a képen nem koszos a füle,hanem sebes hámlott duzzadt stb....Ezt ő kérte hogy irjam ide :D :D
Vendég
 


Bárány!
Nem, ezek nem telefonnal készültek, a telcsivel ma délután a játszótéren csináltunk képet, azt majd holnap teszem fel.
Én gondoltam ám, hogy az nem kosz. :wink: Látszik, hogy sebes.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
mamy
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok! Az "éjszaka hangja" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tényleg igaza van az uramnak egy éjszakai bagoly vagyok!!!! :oops:
Se nappal se éjjel, én ha lehetne és nem esnék össze pár nap múlva sosem aludnék!!! :oops:

Betegség! Mamy azt Báránynak írtam, nem neked szántam, mert sejtettem hogy te adtad az összefoglaló nevet a tüneteknek!!! Ő kérdezte hogy milyen betegség!
No de én voltam tavaly augban(sikerült a körzetitől kikuncsorogni egy beutalót)pajzsmirigy vizsgálaton, de az negatí- a nem tudom mi volt csak picit több de az állítólag lényegtelen, elküldtek endokrlinológushoz, ahol azt kérdezték minek mentem ha a pajzsmirigy negatív :shock: mert állítólag a kettő ugyanaz, csak tudnám akkor miért két külön rendelő, külön orvos...stb(na az ilyenen sporólhatna az eü. :wink: ) szóval ott jegyzetelt a doki és adott egy 3oldalas A/4es vérvétel beutalót...amire azóta sem mentem el... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: utálom, hogy mindenhez rögtön vér kell, de szerintem azóta a beutalóm kuka, mert ugye lejárt s a rendszer is megváltozott...stb. ugyhogy nem tudom menjek? ne menjek? Mostmég akkor csatlakoznék hozzátok a 90napossal és ha ez sem működik akkor tényleg gáz van. Teherbeesni meg nem akarok, csak hogy ez ugye nem jellemző tulajdonságom hogy nem leszek az és ez furcsa. De jó lenne ha nem kéne védekezni :wink:
Férfihormonok:tuti nekem is az van! mert pl.az eddigieken túlmenően tök szőrős vagyok, ami eddig szintén nem volt jellemző, tehát a karom hosszabb sűrűbb, sötétbarna szőr, lábam ugyanez, s acombom is... :x :evil: :evil: szóval undorító-jó nem olyan vészes, csak ugye előtte(terhesség) bár nem voltam hibátlan sem meg topmodell sem, de legalább elégedett magammal, most nem vagyok elégedett csak elfogadom magamat, de én akkortól -90napos- futni is fogok és csak ásv.vizet inni. Ha ne mfogyok le, kivágom a felesleget! :oops: :D
Hááát szó ami szó Édes "ez" a Geszti!!! Az első kép a kedvencem meg a harmadik!
Hány kilo körül van? Nekem tök furi Málnához képest egy "ilyen nagy" baba"!

Bárány várom a képeket, el sem hiszem! Szindi hozzájárul? Tényleg elégedett mostmár? És üzenem neki hogy sejtettük, hogy szokott ám fürdeni is!!! :wink: :D
Mikro! :( :cry:

Anyuci hogy vagytok? Mint vagytok?

No még barangolok egy kicsit! :)

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Amúgy megkérlek benneteket a helyesírást ne nézzétek(főképp már ugye ilyenkor) meg ezeket az emotikonokat nem mindig megfelelőképpen használom, de többnyire igyekszem!
Tehát ha valkinél röhögő jel van :lol: vagy :D az nem feltétlenül kiröhögés, hanem mosoly!!! :wink:

Ja és milyen jó nektek mire jöttök mindig van üzitek reggelre!!!! :P

Pusza!

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk, Manó nem akar elleni most egyedül. Sőt egyre inkább figyelni kell rá, amikor ébren van. Most is épp a játszószőnyeg-maci fejét akarja magára húzni. A párnát már a kiságyból ki kellett venni, mert állandóan kiszedte a feje alól és az arcára húzta. :roll:

Noémi, a mikró természetesen csak akkor sugároz, mikor bekapcsolod, de a telefontesztnél ugyebár nem kapcsolod be. Ilyenkor "csak" leárnyékolja a telefont, ami - mivel rádióhullámokkal működik - nem tud adni-venni, ezért nem tudod felhívni, mert nem "látja" a hálózatot. A rádióhullámok ugyanis a fémen nem tudnak áthatolni, "nekiütköznek". Ja, lakáshoz gratula.

Mamy, Manó most azzal szórakozik pár napja, hogy amikor ül, rángatja a nadrája szárát, és rettentő dühös, mert nem tudja magához húzni. :)

Bárány, Szindi nagyon szép, bájos kislány. Meg lehet magával elégedve, Te meg gondolom nagyon büszke vagy rá (is).

A 90 naposhoz annyi tanácsot adnék, hogy úgy csináljátok, hogy a gyümölcsnap hétköznapra essen, mert akkor a szombat-vasárnapi "nagy kajálásból" nem maradtok ki. Nekem a hétfő volt a gyüminapom, és ez így tök jó volt, a hétvégi családi ebédekből nem maradtam ki. Persze akkor is csak azt ettem, amit lehetett.

Most ennyi, majd jövök.

Anita

goodfairy
 
 


Sziasztok!

Noémi!

A szőrösödés a magasabb férfihormon szint jele. Nekem szerencsére nem mérvadó. Anno a doki azt mondta, ha a combon, hason, állon is megjelennek a szőrök, az már kezelést igényel. Nekem csak addig kellett szednem a gyógyszert (a nevére már nem emlékszem) amíg a meddőségi kezelés tartott. Mikor terhes lettem, már abbahagyhattam. Ezek szerint ez befolyásolja a teherbe esést. Szóval szerintem érdemes lenne elmenned arra a vérvételre, kérj egy új beutalót, vegyél erőt magadon. Tudom, könnyű mondani, de a te érdeked. Még ha nem is akarsz teherbe esni, de ha zavar, fontos lehet. Lehet hogy akkor fogyni is jobban tudnál.
Persze én most könnyen dumálok, majd kiderül ha elkezdem a 90 napost, hogy én hogyan reagálok rá.
Én sem akarok mostanában terhes lenni, de van egy olyan érzésem, hogy nem is leszek. Pedig mi sem védekezünk. :wink:

Anita!

Örülök, hogy Máté jobban van! Nadrág rángatás ismerős, nálunk is ez megy folyamatosan, most is már hiányzik az egyik zoknija a lábáról. Az előbb megtaláltam a feneke alatt, tiszta nyálasan. :roll:
Köszi a tanácsot, én is gondolkodtam, hogy most akkor kimaradunk a jó kis hétvégi családi kajálásokból?... De ezek szerint megoldható. Mondjuk azt nem tudom, hogy május végén, amikor megyünk Hajdúszoboszlóra, mit fogunk csinálni, mert éppen grillfesztivál lesz, (ezért megyünk többek között), és hát azt nem lehet kihagyni!!!

Itt a tegnapi játszótéri fotó, Geszti első hintázása, igazi nagylányosan!

Kép

Na megyek mert ezer dolgom van, Geszti persze nem alszik, és közben megy a mosógép stb. majd még igyekszem jönni.

Kép
mamy
 
 


Noémi!
Geszti most olyan 8 kg körül lehet, bár több mint egy hónapja volt mérés, ápr. végén megyünk megint.
Málna mekkora most?

Kép
mamy
 
 


Szép napot!

Most altatok! De közben írok ide is!
A lakással "sajnos" egy csomó macera van (értem itt az anyagiakat) nem olyan egyszerű ez hogy ebből kiköltöz másikba meg be, na de majd ha időm engedi mesélek egy két "kellemes" élményt!
Málna 12kilo! Ő mindig annyi kilos volt ahány hónapos, tehát 4hó 3hét, 5nap(ez cscak átlag példa) 5kilo, mindig mielőtt Xhónapos lett volna, előtte pár nappal belépett abba a kiloba is! Érthető vagyok? Vagy nagyon rosszul magyarázom? :lol:

Jó ez a hinta mi is ezt használjuk, csak szétrobbanok mikor a dög kis tizenévesek a seggüket préselik bele, és 3rugdossák a "mellrészét" a hintának! Büdös egy nemtörődöm, igénytelen egyre inkább a nép!

Anita köszönöm a kielégítő választ mikroügyileg akkor már minden tiszta. 90naposat akkor milyen nap kéne kezdeni? segítenél? Neked mennyi ment le?

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!
Kipróbáltam,a z én telefonom csörög a mikróba :( Vagy már írtam tegnap?) :) Szóval sz@r a mikró,ki is rakom a kuka mellé :D :lol:
Köszke a dicséreteket Szindi nevében is !!!
Mami ez a kép is tök jó,jó az a hinta is, ilyet még nem is láttam, nállunk csak lepusztult játszóterek vannak :evil:

Ha valakinek van kedve ,nekem is leirhatnátok azt a 90 napos diétát,vagy már le van írva valahol???Igaz úgy sem birom végig csinálni,de próba ,cseresznye :D
Vendég
 


Sziasztok!

90 napos diéta jól leírva, összefoglalva, receptekkel:
http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... cikk=12381

Tényleg egyeztessünk, hogy mikor kezdjük!

Kép
mamy
 
 


Jó egyeztessünk, de én szeretném ha előtte való nap megbeszélnénk mit eszünk másnap, hogy könnyebb legyen a készítés ne aznap reggel kelljen gondolkodni, hogy mit is együnk ebédre!? no jó ötlet?

Ja és Anita megtennéd hogy felrakod mégegyszer a te verziódat, mert a tiedet kiírtam cd-re de nem találom, egy csomó mással együtt s így elkavartam!

Köszi.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Szasztok!

Már jól vagyunk köhögés még van de azt is átvészeljük.

Anita gratula a lakáshoz biztos nagyon izgulsz milyen lesz gondolom az agyacskádban be is rendezted.Még nem próbáltama mikrós tesztet nem mertem.Ja várj épp most próbálja a párom kiváncsi vagyok mi történik?????? :cry: szar a mikrónk ez is kukába való.

Mamy nektek is gratula az autóhoz biztos élmény vele a száguldás.Ja egyébként mi kb 9kg fölött vagyunk météval igaz most,hogy beteg volt szerintem visszaesett kicsit majd megméretem valahol. majd még jövök pussz megyünk sétálni.

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Sziasztok!

Először is Báránynak szeretnék gratulálni, nagyon szép a csajszi.
De Geszti is szép ám!A hintás nagyon cuki.Mi is imádunk hintázni, ha a közelébe érünk, már magyarázza, h menjünk, így ha nincs betervezve a hintázás, akkor nagy ívben el kell kerülnünk.
A 90 naposba én is beszállnék, bár nem tudom, lenne-e elég akaraterőm hozzá, de azért megpróbálom.
Anita!Küldd el a te verziódat is!Légyszi!
Egyébként mi betegek vagyunk, hétvégén 3 napig lázas volt, most tele van kiütéssel, de azt mondta a doki, hogy tipikus víruskiütés, és hogy húsvétra túlleszünk rajta.Tegnap voltunk vérvételen, na majdnem ordítottam Bazsival együtt.Nekem kellett lefognom.Nem találtak neki vénát, 10 percig volt benne a tű, mire egy pici vért sikerült levenni, aztán a nő fogta a tűt, kihúzta a kezáből, és nyomkodta, hogy spricoljon az üvegbe.Majdnem elájultam.Már lilul rendesen a helye. Aztán kellett még pisit is leadni, de nem sok sikeredett, az is du 4-re, reggeltl, mert 3 zacsiból is kifolyt a pisi.Egyszerűen nem tudom úgy rárakni, hogy nem mozogja le.De szerencsére mindkét vizsgálat negatív lett :P .
Szóval zajlik az élet, most éppen alszik.
Ja!Mi 10 kilósak vagyunk kb, bár szerintem a láz miatt lement egy kicsi róla, mert napokig alig evett.
Ha lesz időm rakok fel képeket.Pénteken reggel megyünk anyukámhoz haza Debrecenbe, csak kedden jövünk vissza.Addig nincs net :?
Még este benézek, pusszancs

Kép
zsutita
 
 


Sziasztok!
Zsuzsita,jó utat nektek,és Balásznak jobbulást kivánok!
Akkor előre kellemes húsvéti ünnepeket(mivel nem lesz net)
puszi
Vendég
 


Sziasztok!

Zsutita!
Hát akkor a tali marad a jövő hétre... most már remélem nem jön közbe semmi. Balázsnak jobbulást!!! Szegény, képzelem mennyire sírt a vérvételkor... én is már előre félek, ha majd egyszer menni kell mi lesz, mert Geszti alapból elkezd üvölteni, ha meglátja a dokit (ahogy a nagykönyvben meg van írva... :roll:) Jó utat és kellemes húsvétot nektek!

Lányok, akkor a 90 napost kezdjük el egyszerre, együtt! Ez azért is jó mert tudjuk egymást bátorítani, recepteket, tapasztalatokat cserélni. Bár a weboldal amit feltettem, elég jónak tűnik, ott vannak jó kis receptek is!

EZÚTON KÍVÁNOK MINDANNYIÓTOKNAK ÉS CSALÁDOTOKNAK BÉKÉS, KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET, SOK FINOM KAJÁT ÉS KEVÉS/SOK LOCSOLÓT (ÍZLÉS SZERINT KIVÁLASZTANDÓ) :wink:

Kép

Kép
mamy
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?