Sziasztok!
Na látom azért nem állt meg az élet itt sem!
Mano!
Levi már nagyon nagy fiú lett és mekkora szemei vannak?
Szépek és nagyon aranyosak vagytok!!!
Heni!
Gratula a nyolcadik fogacskához!
Nekünk most fog (szerintem) a héten kijönni a negyedik!
Nircee!
Nagyon szépen növekedtek ti is és látom a húrkák nálatok sem maradtak le!
Édes a pici fiad!!!!!!
Pipacs!
Te nem szoptatsz ugye????
Nem írtál sokat a kaki állagáról!!!!!
A zöldes kaki lehet,hogy egy nátha kezdete lessz,ha benyákosodik esetleg akkor valószínű.hogy az lessz!Kérd az órvos tanácsát,mert én csak szoptattam!Tápszert nem kaptak nekem a gyerekek!Roli is csak 8 hónapos korában kapott egy kicsit!!
Sajna nem tudok segíteni,jobb ha megkérdezed az órvost, mert egy tápszeres csecsemőnél teljesen más mindenn!!
De biztos nincsen semmi komoly!!
Murpyke!
A Normaflor az a bélflórának a helyes működését állítja vissza!
Mert ugye mindenért a bélflóránk a bűnös,ha az felborúl akkor jöhet székrekedés,hasmenés stb...!Jól le írták a lányok előttem már!!!!
A hurutos kaki pedig a náthától van ,amit ugye a babók lenyelnek szopi közben (váladékot)az így ürül a széklettel!Azért kell szívni és orcseppet használni!Az orcsepp az meg is állítja az orrfolyást,nem csak tisztítja az orrot!Gondolom ezt tudtátok!
De a hurutos kaki lehet vírustól is!!!!(én úgy tudom)
Tüccs!
Én úgy tudom,hogy a kengurút 2 hónapos koruktól lehet használni !
De a kengurúnak is vannak nagyon sok fajtái!!
Tapasztalatom annyi,hogy sehogy sem akart Zsani megmaradni benne!
Ez megint olyan téma,hogy ezt kikell tapasztalni!De én úgy tudom 2 hónapos kortól lehet vinni őket!(de lehet,hogy nem jól tudom)
Nekem azért nem tetszik a kengurú (sem) mert olyan esetlenek szegény babák benne(még picik)!Mikor meg már nagyok ,akkor meg megszakadsz!!
Hordozó kendős babát láttam a nyáron,de majd meg szakatt a szívem!Annyira elvólt benne gémberedve az a (1 hónaposnál nem vólt több)picurka baba,hogy eszméletlen látvány vólt!Véleményem szerint a babakocsiban a legjobb nekeik!Persze vannak helyzetek amikor jól jönne a kengurú,de hidjétek ell mindent meglehet óldani!Nekem kocsim nincsen én mindenhová busszal járok!!!
De ezt megint csak mindenki maga dönti ell,mi a jó naki és persze a babának!!!!!!!!!
Tegnap vóltunk a Corában és vedtem Zsaninak bébikaját,egy új fajta Hipp -től a Jó éjt papi nevezetű tejbegrízt!(legalábbis nekem új mert most láttam először)Három fajta ízben vedtem:Bourbon-vanília,babakekszes,gyümis!Éltetek finomat!!!Megkostóltam(mindent megkostolok amit Zsaninak adok!)!Zsaninak is ízlett!Próbáljátok ki ,ha még nem vettetek!6 hónapos kortól lehet bevezetni!
szép napot mindenkinek!
Héten itt a husvét!Ti tartjátok még a régi szokásokat?????