Sziasztok!
Timi, nekem a kendő kényelmesebb, mint a kenguru, és nagyon biztosan tartja Gergőt. ráadásul ha picit rosszabb az idő, teljesen be tudom burkolni vele, csak a buksija van kint. Nagyon peckesen ül benne!
A használata is könnyű, ha begyakorolja az ember. A súly jobban eloszlik a hátamon, mint a kenguruban.
Gesztenye, könnyű használni a kendőt! Az állítható csomós megkötés nekem ugyan nem megy, én minden alkalommal újrakötöm, de az már pillanatok alatt megy. A kajafagyasztás már nekem is bevillant, husit fogok porciózni, és azt fagyasztom. üveges répából a kecskemétit adom, sőt, igazából mindenből azt, mert árban messze a legkedvezőbb. és a Hipp gyártja, ez a legnagyob poén az egészben...
Persze párszor kapott Nestlét, igazi Hippet is, de ízben uaz volt, úgyhogy marad a kecskeméti.
Répás homlok...
ma ülésbe húztam fel Gergőt fekvésből, és állásba nyomta ki magát...
Jubi, pont ma gondoltam a csirkefagyasztásra! Apa ma hoz csirkemellet, meg pulykamellet is, trancsírozok, kockázok, fagyasztok...
végül ma mégis a botmixerrel játszottam, és teljesen jó volt. Egy bögrébe beleöntöttem fél üveg sütőtököt, meg a megfőtt, apróra cincált pipit, és olyan gyönyörűen leturmixolta a gép, hogy csuda. Úgyhogy a nagy turmixgép megúszta a dolgot...de köszi a tippet, elraktározom!
Gratula a fogacskához!
Gergő baba úgy benyomta a csirkés-tökös ebédet, hogy csak néztem...
Anita, tegnap épp egy szopis könyvet olvastam, és az volt benne, hogy 4-6 hó között hetente 85-140 grammot híznak a szoptatott babák (átlagosan), a 6. hó után pedig hetente 45-85 grammot. Majd holnap írd ám, meg, mennyit mértetek! drukkolok!
nincs értelme hasonlítgatni, minden gyermek más és más, sztem ne aggódj. Máté pont olyan, amilyennek ebben a korban lennie kell. Gergő idősebb, se nem ül, se nem mászik, nem is áll, és teljesen rendben van. csak mediterrán lélek a drágám..."minek úgy kapkodni, ráérünk még..."
Mi egy hónap alatt kb. 100 grammot ha híztunk, és akkor felfelé kerekítettem...de Gergő élénk, nyúlik, gömbölyű, izeg-mozog, úgyhogy nem lehet gond. Mindenesetre mától minden nap lesz husi is...meg majd tejpép is pár hét múlva, de csak este, mert picit azért hízhatna... egy hónapja már hozzátáplálok, és súlyban semmi foganatja. Tudom, hogy pont én mondtam, hogy ilyenkor másra megy el az energia, de azért egy picit csak hízhatna...remélem, a husi segít.
Linda, Laurának boldog féléves szülinapot!
A céklát nekünk nem engedi a doki, csak üveges formában..olyan meg nincs...röhej. A szer nem mosószappan, hanem egy dr. Beckmann's nevű por, kimondottan gyümölcsfoltokra. A barackkal egész jól elboldogult, de a meggyel nem vált be. A kendőnél én is féltem, de olyan a kötési technikája, hogy nem tud kicsúszni a baba-persze ha jól van megkötve a kendő. úgy ül benne, mint egy nyeregben, és jól tartja a hátát is. még nincs fotó, de bármilyen kendős weboldalon meg tudod nézni. Elől ültető pozíciónak hívják. újszülöttkorban nagyon nem jött be, de most nagyon jó.
Tina, boldog féléves szülinapot a gyönyörű hajasbabának! (illetve a kész férfinak, aki a kertben támaszkodva nézi a csajokat!
)
Mióta áll Marvin? lehet, hogy már írtad, de elkerülte a figyelmem...
Sue, ne aggódj, úgy tűnik Viki még szopizni akar egy darabig. Vannak babaák, akik 6 hónaposan még nem akarnak mást enni. Esetleg csak gyümölccsel próbálkozz egy darabig, az őszit merem ajánlani, általában eszik a babák. Zöldségnek esetleg próbálj pár kanál sütőtököt, nagyon édes, hátha bejön. Minden kanálnak örülni kell, aztán úgy belejön majd, hogy rá sem ismersz!
Edi, kíváncsi vagyok a próba végeredményére!megy a drukk!
nem tudom, meddig tudok még szoptatni...ISZONYÚAN HARAP SZOPI KÖZBEN!!!! nem merek felkiáltani, nehogy megijedjen,pedig néha közel vagyok hozzá, inkább visszatartom vhogy...már szóltam neki, hogy nem szabad, ez fáj anyának (állítólag ez használ), de nem vettem észre változást. Persze nem direkt csinálja szegénykém, csak hát ott a foga, azt nem tudja arrébb tenni...ma hoz Apa bimbóvédőt, hátha az segít vmit. Este főpróba...
valakinek van még ilyen gondja?
Puszi, Angel