Sziasztok!
Mindenekelőtt
Flórának nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!!
Samu nagyon ügyesen lépeget!
Zsófi tényleg ne parázz minden eljön a maga idejében és mindenkinél máshogy. Amit itt leírtak a csajok, hogy hogy történik a magától ülés, hát az nálunk totál nem így volt (négykézlábból félreült, begyalogolt maga elé majd elengedte a kezét, tehát nem támaszkodott.)
Még régebben kérdezted, hogy mikortól értik meg amit mondunk nekik. Visszakerestem a naplómban és Farkó 8 hónapos egy hetes volt amikor arra, hogy hol van Bill, odanézett a teraszajtóra. Csináld te is ezt, hogy amit szeret annak a nevét mondogatsd neki sokszor majd kérdezd meg hogy hol van és ha odanéz, érti.
Marcipán nagyon tündér a teraszon, mint vmi kiskirály ő is. Hidd el
Zsóka ha beindul nem győzöl majd utána rohanni,olyan csibész szemei vannak. Amúgy tök jó, hogy már ilyen jól állsz a mozgásához, örülök, hogy nem parázol. Nem is kell.
Én is kíváncsi vagyok hogy Farkó mit fog szólni a babákhoz. Szerintem ő is megfigyel majd egy darabig. Amúgy ő imádja az embereket, mindenkivel kokettál és mosolyog, persze csak akit ismer, először méreget.
Edus, Zsék fantasztikusak!!!! Megmutattam Zsoltinak is, szerinte is! Ahogy kics ZSé ül a széken a kívül pelenkával, úgy összepuszilgatnám.
Mikor indultok haza? Éjszakára gondolom megálltok vhol aludni, nem? kíváncsi vagyok hogy bírják majd a fiúk az utat. Imi egyedül vezetsz? Gondolom. Hajrá. (Zsolti két hete egyedül egyhuzamban vezetett haza Franciaországból....én meg nem aludtam itthon az idegtől..)
Kata, ha nem magyarázod meg Imi poénját én bizony sosem értem meg.
Köszi.
(látszik, hogy nem iszom, már meg sem értem az ilyen vicceket
, pedig ha Farkó 4kézláb jön haza kiverem belőle az tuti...
ááá nem, csak szomorú leszek.
)
Julcsi, hogy vagytok? Köszi az emailt.
Múlik az ekcéma, hogy Barnus nem eszik tejterméket és egyebeket? Csak egy tipp: tegnap zabpehelyből kását főztem Farkónak tettem bele banánt meg almát, nagyon ízlett neki.
Marcsi, a vacsora nálunk is így van, hogy csak este eszünk. A kilók meg maradnak...
Panni, Márk nagyon édes és ügyesen lépked!!!!Tényleg jó nagy. Farkó is 86-os bodyt hord, de ő széltében nagy.
A cipő tök jó!!!!!
Jaj rohanok, mert anyukám elmegy és ő vigyázott most Farkasra.
Mangó, Nóra, Timi, Mircike, Fatima, Kári és Mindnekinek nagy puszi!!!