Új privát üzeneted érkezett!

Imiapu mindig "kiakaszt" egy-egy beszólásával :lol: :arrow: 4kézláb........no comment...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

erről jut eszembe h bnőm április 20-án jön haza Rómából és mondta hoz fincsi bort és jól megisszuk majd!!!!
már alig várom!!!!!!!!!!!!! mondtam mellé 1-2-3-... cigi is lecsusszan majd, szóval én így fogok zülleni!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
(a 4kézláb azért szerencsére nem szokott szerepelni a repertoáromban :wink: )

ooooooooops remélem most sokatokban nem omlott össze a rólam alkotott világkép :wink: :P 8) :lol: :oops: :oops: :oops:
lmkata

én is hamarosan ha már nem szoptatok zülleni fogok!!! züljünk együtt kata!
kerekpocak

csatlakozik vki?
kerekpocak

Samu nagyon kis édes ahogy emelgeti a virgácsait!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsófi ! figyu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kérlek ne türelmetlenkedj!!!!!!!!! tudom nyílván mindenki a sajátja miatt aggódja magát agyon, de hidd el h Samu nagyon nagyon ügyes, okos, szép, és még ha netalán ki is marad a mászás mi lesz???????? semmi!!!!!!!!!! emiatt nem fog semmilyen hátrányt szenvedni a fejlődése!!!!!!!! persze azt mondják fontos, amúgy én úgy hallottam hogy a törzs vázizomzatának erősödése miatt!
szóval nem értelmi fejlődés miatt - különben ugyanakkor persze összefügg a mozgás meg az értelmi fejlődés...... de sztem ilyen szinten már nem annyira! ilyen szempontból nem sokban különbözik a mászás meg a kúszás, mert így is úgy is eléri amit akar! szal értelmi szempontból talán nincs nagy diffi a 2 mozgásforma közt.... na érted??? :wink: :wink:

de a lényeg a lényegben h nagyon is tudja a fiatalember a dolgát etéren :wink:
lmkata

jajjjjjj de bunyevác vok, nem írtam elsőnek a lényeget, csak megint filozofálgatok itt....

szóval

SOK PUSSZANCS A MI KIS HÓFORDULÓS BÉBIJEINKNEK, A 8ASKÁNAK ÉS AZ 5ÖSKÉNEK, AZAZ SAMUNAK ÉS BENDÉNEK!!!!!!!!!!
lmkata

elindítottam a züllés-lavinát??? ujjjujjjj..... :roll: :P
lmkata

na ha lehet beszállok!!! Amíg még úgyse vagyok terhes :lol: 8)

BOLDOG HÓFORDULÓT MINDEN ÉRINTETT BÉBINEK! Bevallom néha már alig bírom követni ki hány hónapos...

Zsófi, csatlakozom Katához: Samu még csak 8 hónapos, ha még "csak" ülne az is elég lenne. Ne akard siettetni a dolgokat, hagyd hogy minden kialakuljon! TÜRELEM!
Juli 9 hónaposan állt fel, és eltelt vagy 1 hónap míg mászni kezdett. Először azt gyakorolja hogy leül állásból, ha ez megy majd addig dől előre míg egyszercsak 4kézláb lesz és így tovább.

Ne siettesd a járást se majd ha erősnek érzi magát elindul ne félj, még egy baba sem maradt kényelemből ücsörögve :D

Nem hiszem hogy kimarad a mászás (én is azt hittem de előbb utóbb az is bekerült a repertoárba)

Klári

Ui.: Majd este vagy holnap jövök hosszabban most "valaki" épp rángat hogy mamamamamamamamma :lol: :? 8)

Klári
Kép
ganti

BOLDOG HÓFORDULÓT A 8 HÓNAPOS SAMUNAK!!!!!!!!!!!!!!! JUHÉJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mangó

Zsófi, Kata majd én is csatlakozom...... :lol: :lol:
mangó

köszönjük szépen a köszöntéseket!!
mangó

voltunk mondókázni, tök jó volt, de a lány aki tartja ma volt utoljára.. :? így keresni kell másikat. Laura nagyon igényli a lakáson kívüli programokat, így lehet hetente 2x is megyünk majd + torna.
oszt ha ilyen jó idő marad, lehet 1-2x úszni is megyünk.

nálunk 3,5 hónap telt el a kúszás és a mászás között. és a kettő között volt a felállás.

nem tudom mi számít züllésnek, de mi szoktunk esténként borozgatni {jó a vashiányomra címszóval.. :wink: :lol: }, meg mi sajna füstölünk, persze csak házon kívül.
no ez nem dicsekvés persze, csak tény. de ha már szóbajött.. :roll:

Marcsi

KépKép
alon

Boldog 5.hófordulót Bendének és 8.hófordulót Samunak !

Marcsi

KépKép
alon

ISTEN ÉLTESSE A KÉT NAGYFIÚT, BENDÉT ÉS SAMUT HÓFORDULÓJUK ALKALMÁBÓL!!!!

Gyors leszek megint :shock: , Marci kint van a teraszon és nem merem sokáig látatlanul hagyni. :)
(Marcsi, kivittem a járókát, arról nem tud lemászni :wink: . Igaz nincs el benne sokáig, de egy órát eljátszogat benne.)

Kata, ez a babakocsi, ami a fotón van, egy ősrégi Borcsababakorabeli Graco. Ez a benti kocsink, a kimenős egy pegperego(ahogy Zsófi is írta), ami a világ legjobb legtutibb babakocsija. A miénk a p3 tipus, ilyen van Reniéknek is, ez nehezebb valamivel, meg nagyobb is mint az aria. Ha most vennék babakocsit, ariát vennék :wink: .

Nagyon nagyon ügyeske Samu!!! Te Zsófi, Marci még nem lépeget (legalábbis én még nem próbáltam vele), és még ez is beletartozik a normális kategóriába. Pedig van köztük 4 és fél hónap. Érdekes, mert bár Bori már 7 hósan felállt, csak 15!! hósan indult el, és egy szupermozgású csajszi lett belőle. Szóval nyugi, nincs semmi gond Samu mozgásával. A mászás nálunk csak 10 hósan indult be igazán!!!!!addig a kúszásé volt a főszerep.

KépKép
logi

Edu, írtad, hogy Zsék milyen puszilkodósak meg haverkodók, na Bori meg sem fog mukkanni a talin. Nehezen oldódik ismeretlenek társaságában.
Tényleg csajok, nálatok hogy viselik a kicsik az idegenek közeledését? Marci mostanában sírvafakad, ha hozzászól egy ismeretlen ember, kivétel, ha a karomban van, akkor mosolyog mindenkire :shock: .

KépKép
logi

éééééééééés ez az ezredik!!!!!!!! :D :P
logi

Boldog hófordulót ügyes Samunka és nagyfiú Bendének !!!!!

Majd jövök még ha tudok, de nem igérek semmit.

Kép
Kép
Kép
anaci

ez lemaradt.......

BOLDOG SZÜLINAPOT FLÓRÁNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mangó

Sziasztok!

Boldog 5. hófordulót Bendének és 8. hófordulót Samunak! Húú, hogy szalad az idő!

Zsóka - gratula az ezredikhez! (én még a 300-tól is messze vagyok, de igyekszem :oops: :oops: :oops: ) Marci jobban van már? Édi a teraszos képen. A járókában el is tud aludni?

Zsófi - nagyon ügyi Samu! Fog ő még mászni is! Én is azt hittem, hogy kimarad, mert nálunk nagyon hosszú ideig volt a gurulás, aztán kúszás, ülés, állás, mászás.

Edus - olvasós kis Zs, hát egyszerűen óriási. Hogy ezek a srácok mit ki nem találnak?!

Marcsi - túl vagyunk a cipőprojekten. Én mint extra paraanyuka (mindent ezerszer meggondolok) először felhívtam a ortopéd doktornénit, aki kezelete Márkot a csípőjével. Azért hívtam fel, mert ezer félét olvastam és hallottam és már semmiben sem voltam biztos. Tudom, hogy ahány orvos annyi vélemény, de mivel 3 hónapig hozzá jártunk és még megyünk is benne megbízom. Ő azt mondta, hogy ameddig önállóan nem jár semmilyen cipő nem kell. Aztán én mondtam, hogy Márk állandóan ki akar jönni a babakocsiból és lépegetni akar párat + még elég hüsi van a zoknihoz, akkor mondta, hogy az a lényeg, hogy jól tartsa a bokáját. Én még rákérdeztem legyen-e benne betét, azt mondta ne. (Remélem nem lettem túl hosszú...de kb. ennyi ideig morfondíroztam is rajta)
Így ezt a cipőt választottuk a Deichmannban:

Kép

Márk egész jól bírta, habár amint leült már szerette volna le is venni. :lol: Vgül 19-est vettünk, mert a 18-as nagyon passzentes volt.

Mindenkinek szép napot, Anyukám sétál Márkkal, így most én is pihizek egy kicsit. A levest már megfőztem, már csak a második van hátra.

Puszi

Tegnapi kép - megint csak telefonnal. Most már fényképezővel megyünk sétálni! Úgy ült rajta, mintha mindíg is ezen ült volna és ha megálltunk, azonnal szólt, hogy tovább, tovább...

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

Logi grat. az 1000-hez :lol:

Hát ezt már én is akartam írni, hogy milyen vicces lesz hogy mondom Juliról milyen vidám barátságos kislány, aztán meglátjátok és kb 10-15 percig le lesz fagyva mint a windows... :lol:

Nagyon távolságtartó tud lenni más gyerekekkel, ő az a csendben figyelek hogy mi történik típus.

Szóval majd meglátjuk....

K

Klári
Kép
ganti

Szia Panni!
Hatalmas Márk!!! Olyan nagyfiúsan ül azon a teknős?ön. Mekkora ruckat hord?
Nem alszik el a járókában marci. Sajnos. Szinte alig alszik napközben. Ha sétálunk, akkor azért nem alszik, mert nézelődni kell, ha itthon vagyunk, akkor meg állandóan a teraszon játszik, akkor meg azért nem. Viszont fél8-8-tól reggel 7-ig húzza. Márk mennyit alszik napközben? Ezt a csukát én is nézegettem, de mivel még nem jár Marci (még nem is lépeget), így még bármi jó a lábára. Jó kis cipőcske :wink: ,mi is felpróbáltuk.

KépKép
logi

Klári, igen, ezt jól leírtad,"ő az a csendben figyelek hogy mi történik típus." :arrow: Borcsi pici kora óta ebbe a kategóriába tartozik. Nem egy haverkodós tipus. Van kb 5 barátnője, de azokért viszont a tűzbe menne.

Jaaaaj de gyönyörű kicsizsé, most lapoztam vissza.... :oops: . Annyira drága cukorfalat.

KépKép
logi

Sziasztok!

Zsóka - Márk most 80-as gatyókat hord, állva egy varrásnyit fel kell hajtani, de ülve pont jó. A bodyjai meg a pullóverjei 86-osak (C&A), a pullóverek épp, hogy jók szélességben...
Alvás - hát az attól függ... tegnap pl. aludt 2*1 órát, babakocsi+autósülés, de általában csak 1 órácskát alszik. Éjszaka meg párszor kel, de 8-kor fürdünk és 9-re már vacsival alszik és 1/2 6-kor kel, majd visszalszik 1/2 8-ig. (2 napja rendszeresen... :lol: )

Puszi

Panni

Kép Kép
panni_30

Hello Csajok!

Ezer éve nem jártam erre. Most is csak egy gyorsra, mert itt nagyobb az esélye, hogy olvas az Edus.

Szóval, Hello Edusom!

Írtam privit meg válaszoltam a mail címedre is a találkozóval kapcsolatban, de nem kaptam még semmi választ. :(

Várom a találkával kapcsolatos további infokat.

Puszik,
Fatima

fatima

Sziasztok!
Csak egy pár dologra tudok reagálni, bocsi, de mindjárt ébredés van...

Köszönöm a szorításokat, +++-kat mindenkinek!

BOLDOG SZÜLINAPOT FLÓRÁNAK!
BOLDOG 8. HÓNAPOT SAMUNAK!
BOLDOG 5. HÓNAPOT BENDÉNEK!

Kontroll: időpontra mentünk, ehhez képest 10 perc híján HÁROM órát kellett várnunk, Barnus már tiszta zizi volt, meg éhes, meg álmos... mi meg idegbetegek. Újat nem mondtak, akkor menjünk legközelebb, ha nagyon kijön, addig kenegessük, - szóval szerintem tök feleslegesen mentünk vissza, Zsolti már vagy 5-ször ott akarta hagyni az egészet, lehet azt kellett volna. Na mindegy!

Tojás: pár csipet rántottát evett, de előtte már evett (kóstolt) tojit, sőt még bundáskenyeret is, kb most egy gyufásskatulyányit ehetett össz-vissz. Lehet, hogy ez sok volt?

KÚSZÁS, MÁSZÁS!
Nekünk a konduktor anno azt mondta, hogy az agy fejlődik a mászással és minél tovább mászik, annál kisebb a valószínűsége, hogy diszelksziás legyen. A mozgásban az ellentétes láb és kéz egyszerre mozgása a lényeg, mert ezt az agy biz. része végzi, ami ezzel fejlődik és ott van a beszéd (és olvasás és látás (vizuális) ) is.
Ennek alapján ha a kúszása nem az a két kéz előr és két láb utána, hanem bal láb+jobb kéz és fordítva, akkor ugyanaz, csak lusta módban, seggel lent. Szóval Zsófi ne aggódj, ha kúszik is feljődik az agyacskája.
Mi is azt hittük, hogy kimarad a mászás. Kerek 1 évesen és 1 naposan kezdte el a mászást. szóval már több mint 2 hete, de még most is néha átmegy kúszó módba. De nem bánkódok miatta,a lényeg az ellentétes végtag-mozgás.

Talira mit vigyek? Én még nem is írtam semmit, bocsi!

Pusz mindenkinek!

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi

JAj, még egy fontos dolog!
Ne haragudj Edus Drága, de már nem volt időm reagálni.
Hát Te valami iszonyat gyönyörű kismama vagy!!! Komolyan! És köszönöm a külön nekem szánt képet, annyira jól nézel ki.

Csajok! Én tök sokat híztam ám a szülés óta, szóval nem ér kinevetni vagy ilyesmi! Ok?

kisjulcsi

Sziasztok!

Mindenekelőtt Flórának nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!! :)

Samu nagyon ügyesen lépeget! Zsófi tényleg ne parázz minden eljön a maga idejében és mindenkinél máshogy. Amit itt leírtak a csajok, hogy hogy történik a magától ülés, hát az nálunk totál nem így volt (négykézlábból félreült, begyalogolt maga elé majd elengedte a kezét, tehát nem támaszkodott.)
Még régebben kérdezted, hogy mikortól értik meg amit mondunk nekik. Visszakerestem a naplómban és Farkó 8 hónapos egy hetes volt amikor arra, hogy hol van Bill, odanézett a teraszajtóra. Csináld te is ezt, hogy amit szeret annak a nevét mondogatsd neki sokszor majd kérdezd meg hogy hol van és ha odanéz, érti.

Marcipán nagyon tündér a teraszon, mint vmi kiskirály ő is. Hidd el Zsóka ha beindul nem győzöl majd utána rohanni,olyan csibész szemei vannak. Amúgy tök jó, hogy már ilyen jól állsz a mozgásához, örülök, hogy nem parázol. Nem is kell.
Én is kíváncsi vagyok hogy Farkó mit fog szólni a babákhoz. Szerintem ő is megfigyel majd egy darabig. Amúgy ő imádja az embereket, mindenkivel kokettál és mosolyog, persze csak akit ismer, először méreget.

Edus, Zsék fantasztikusak!!!! Megmutattam Zsoltinak is, szerinte is! Ahogy kics ZSé ül a széken a kívül pelenkával, úgy összepuszilgatnám. :)
Mikor indultok haza? Éjszakára gondolom megálltok vhol aludni, nem? kíváncsi vagyok hogy bírják majd a fiúk az utat. Imi egyedül vezetsz? Gondolom. Hajrá. (Zsolti két hete egyedül egyhuzamban vezetett haza Franciaországból....én meg nem aludtam itthon az idegtől..)

Kata, ha nem magyarázod meg Imi poénját én bizony sosem értem meg. :) Köszi. :) (látszik, hogy nem iszom, már meg sem értem az ilyen vicceket :), pedig ha Farkó 4kézláb jön haza kiverem belőle az tuti... :) ááá nem, csak szomorú leszek. :) )

Julcsi, hogy vagytok? Köszi az emailt. :) :) :) Múlik az ekcéma, hogy Barnus nem eszik tejterméket és egyebeket? Csak egy tipp: tegnap zabpehelyből kását főztem Farkónak tettem bele banánt meg almát, nagyon ízlett neki.

Marcsi, a vacsora nálunk is így van, hogy csak este eszünk. A kilók meg maradnak...

Panni,
Márk nagyon édes és ügyesen lépked!!!!Tényleg jó nagy. Farkó is 86-os bodyt hord, de ő széltében nagy. :) :) A cipő tök jó!!!!!

Jaj rohanok, mert anyukám elmegy és ő vigyázott most Farkasra.

Mangó, Nóra, Timi, Mircike, Fatima, Kári és Mindnekinek nagy puszi!!!

Kép
nóri8

Dehogy Mangó :arrow: Angi!!! szóval puszi. :) :)

Kép
nóri8

Nóri! Csak simán vízben megfőzted amíg szét nem trutymósodott? És utána beletetted a gyümit nyersen vagy hozzátrutyi-főzted? Köszi a tippet, én is kipróbálom majd.

Vettünk sportkocsit, majd ha jöttök értünk megmutatom, szerintem tök szupi. Az Árkádba vette Zsolti a Kenguruban, ez volt az utolsó db, tud mindent, és olyan amilyet szerettem volna, 12990 ft volt. Ue. a Brendonban közel 40 e.

Az ekcémája a kh-ban a "csodakrémtől" szinte totál elmúlt, az arcán teljesen, a lábán halvány foszlányok voltak csak. Most itthon tej és tojásmentesen is jön vissza. De csak mintha reggel lenne erősebb, du-ra már megint nem nagyon van. lehet, hgy a víz nem jó itt, vagy már nem tudom. Zsolti be akarja méretni. Nem tudja valamelyikőtök, hogy azt hogy és hol kell? Köszi!

J.

kisjulcsi

Julcsi, igen, 3szoros vízben felforralom, lefedem, kb. fél óráig. A banánt, almát, nyersen teszem hozzá a turmixgépbe.
Durva ez az ekcéma. De mi van ha a víztól van? Sajna nem tudom, hol lehet beméretni. De amikor a bethesdában voltatok, akkor is elmúlt az arcáról...hm.

Kép
nóri8

köszönjük a köszöntéseket!!!!

voltunk leányfalun, samu már kezd tök barna lenni, iszonyú cuki!

megyek etetni, este megyünk a barátainkkal borozni (én nem- a többiek igen)
kerekpocak

Zsófi, egy napi egy pohár bort lehet inni még terhesen is, de te tudod !
nem vettem magamra a zárójeles megjegyzésedet,{csak egy kicsit} de már délelőtt azon nyomban megbántam, h. leírtam, h. én van, h. megiszom egy pohár bort este, és qrva jól tud esni. :oops:

bocs, h. másnak nem írtam, de most nincs időm.

Marcsi

KépKép
alon

ugyan marcsi ne hülyéskedj én is innék simán egy-két pohár bort!!!! totál természetes!!! csak az a baj (és ezért most te ne vess meg :oops: :oops: :oops: ) h én nem szeretem a bort :oops: :oops: :oops: fényévente iszom és csak úgy, h ha cigizhetek mellé...

én a khm khm rövidet szeretem. :oops: :oops: (vodka, tequila, vilmos, jéger, pálinka ez mind jöhet :oops: :oops: :oops: )
kerekpocak

jaj észre se vettem h írtad a borozást, csak most olvastam vissza! szal abszolút nem volt SZÁNDÉKOS!!!!!!!!NEM CÉLZÁSNAK SZÁNTAM!!!!! én azért írtam h nem iszom mert nem szeretem, nem azért mert húú én anyuka vagyok, szoptatok nem iszom! én nem vagyok ennyire patika kislány, (ennyire már ismerhetnél :wink: :wink: :wink: - na most gyorsan én sértődöm meg :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: )
kerekpocak

lehet h akkor nem gyümölcs tálat hanem gyümölcsös páleszt kell vinnem a talira???
:lol: :lol: :lol: :lol:

jójójó rossz vicc vót..........
lmkata

naszóval mi ma nagyon sokat mentünk.... korai fejlesztéses óra, bethesda - és itt életünkben először sokat kellett várnunk = 1,5 órát...
persze ez nem sok, és a drnénink még elnézést is kért h most nem tudott behívni előbb... mondtam h abszolute semmi gond.

Liza sokat görcsölt ma nagyon, viszont eszméletlen ügyi volt a fejlesztős órán. :?

nagyon helyes Márk azon a micsodán!!!!!!!!!!

jajj meg a zsék is ám! kicsi is meg nagy is :lol:
kicsi??? hiszen már ő is tök nagy!!!! 5-ször néztem meg a képet h bizti nem a nagyZS van mégis a képen??? :lol: :lol: :lol: :lol:
és nagyon csodás az ajándék is amit kaptál a fiadtól Edus :wink:

na most rohanok, mert apa utazik holnap és inget kell vasalnom neki.én inget!!!!!!!! hűűűha még SOSEM vasaltam, mindig ő csinálta, de nagyon fáradt szegény, megszántam :lol: :lol:
a szerelem............ :lol: :lol: :lol: :lol:
na remélem nem rontom el nagyon.

pusszantások, holnap talán este leszek, megyünk uncsitesómhoz a reggeli torna után, szal megint kirándulunk egy nagyot.

azoknak is külön cupp akiket most név szerint nem említettem :wink: :wink: :wink: :wink:
lmkata

ja Zsófi, Liza is nagyon barna, már vettem külön napkrémet meg hidratálósat vagy milyet neki ... na amivel este kenem be, mert nagyon kis száraz is.. a jó levegő :lol: :lol: :lol: :lol:

hűűű télleg megyek, mert sosem végzek :?
lmkata

Sziasztok!

Zsófi - ezeket az italokat megbeszélhetjük :lol: :lol:

Julcsi - hát ez a várakozás a legszörnyűbb és utána nem mondanak semmit. grrr :evil: Ne aggódj a kilók miatt! - én is mindíg aggódom, aztán arra gondolok mindjárt futkoshatok Márk után és akkor talán - addig meg - ide veled túró rudi és vaniliás karika és a többiek!

Du. nálunk volt a fényképezőgép...tehát pár kép

Puszi mindenkinek, szép estét és nyugis éjszakát!

Márk és béka

Kép

Márk, a béka, az új cipő, farakás és be nem fejezett terasz (egyszer majd támfal lesz....)

Kép

És végül egy közeli...

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

Sziasztok csajok!

Nincs időm írni, reagálni, csak egy gyorsat: mindenki kapott levelet!

pusszok:e
mazsolák

Zsófi, bocsi akkor az érzékenységemért.. nem tom mi van velem, h. ilyen szenzitív, magamravevős idióta vagyok.. és még a hormonokra és jelen esetben a frontra sem foghatom.

pont most fogadtam meg, h. a szülészetesbe sem írok többet, bár ez inkább engem minősít.. de most vhogy ilyen érzékeny vagyok.. :?

mindegy, lényeg, h. érezzétek jól magatokat ! baba mellett lehet csak igazán értékelni egy esti go out-ot.. :wink:

Panni, köszi a cipős infót ! Márk eszméletlen gyönyörüü kispasi, és ahogy feszít a járgányán .. vmi zabálnivaló !

Julcsi, ez nem semmi ez a 3 óra. én rendelőkben a 10 percet is soknak érzem várakozással eltölteni, főleg azért mert nem tudom mennyi idő múlva jövök én, és nem tudok rákészülni lelkileg, h mennyit kell még ott feszíteni.
ez érdekes amit írtál erről a vízről. azt nem lehet kipróbálni, h. csak babavízzel főzöl, itatod Barnust egy pár napig, akkor mizu?
mondjuk fürdetni akkor sem lehet babavízben.. :?
ha tényleg a víz a gáz, akkor ez a lakópark tényleg gáz, h. ennyi gondotok van vele ..

Zsóka, Klári
- én felnőttként is ilyennek maradtam, mint a lányaitok.. :lol:

2000.hsz-tól a "Régi felhasználó" átvált "Babanetfüggő felhasználó" titulusra. :wink:

Edus, eszméletlen ügyes kisfiad van, h ilyen ajándékokat dobott össze.
kis zs a ropival, meg a pelus-a-bodyn az mindent visz !
mikor lesz meg a vérvétel eredmény?

Marcsi

KépKép
alon

marcsi olvasd végig a szülészetist! mindenki megvédett!!! sztem írj csak oda továbbra is! én mondjuk nem fogok sűrűn, mert nemtom h ki kicsoda...
kerekpocak

Na látom ismét sikerült belenyúlnom egy témában.

Látjátok, hogy milyen egyszerűen el lehet jutni a tudomány egyik ágából (lásd: gyerekfejlődés), egy másik ágába (lásd C2H5OH, mint glükóz oxidációja során kelettkezett vegyület, hígított formában történő újrahasznosítása), majd a szén, hidrogén, oxigén molekulák visszajutattása a természetbe. Amely molekulákat majd drága gyermekünk összeszed a játszótéren, utcán, vagy csak belélegzi...Szóval csuda jó kis tudományos topik let :wink: :lol:

Na ha edus összegyűjti az 1000 hszt, akkor majd jól indítok (sutyiban) egy topikot:
Babanet Társalgó >> Szülészetek, kórházak >> János Kórházas Anyukák topPUBja :wink:

Jó éjt mindenkinek.

Ui: Csütörtök este 9-kor indukunk, hajnal 2-kor hajózunk át. Péntek este némteoban alszunk, és szombat este érünk haza.

Marcsi: esténként én is , én is. Csak én egyedül, mert a többiek nem kaphatank :wink: :lol:

Imi
mazsolák

Sziasztok!

Zsóka! Gratulálok az ezredikhez!!!!!!!! Mire én odajutok a gyerekek már iskolába járnak. :lol: :(

Flórának nagyon boldog születésnapot kívánok! :lol: :D
Nagyfiúknak boldog hófordulót!!!!!!!!!!!!!! :lol: :D

Kata: Azért fogadtam a vendégeket, mert ezek nem akárki voltak ám! Az anyósom + a sógornőmék jöttek fel vidékről! Vasárnap pedig a húgomék, de ők hozták az ebédet.

Nagy hallgatásomnak oka, hogy Ákos azon a bizonyos napon szopizott, utána mint akinek törölték a memóriáját. :cry: Minden nap kínlódunk, több órára összebújunk stb…. A gépet nem nagyon volt kedvem bekapcsolni, vagy ha igen akkor csak olvastam, de írni már végkép nem volt erőm. Bezzeg a bőgés, az megy! :oops: :cry:
Tegnap volt a csúcspont, úgyhogy felvettem a kapcsolatot egy szoptatási tanácsadóval, akitől ma reggelre kaptam mailt és megbeszéljük a továbbiakat. Ő az utolsó reményem! Nem tudom ugyanis, hogy így mesterségesen meddig tudom fenntartani a tejcihozamot, már így is csökkent. :cry:
Ducmorgó éjszaka 2,5 órás egyéni számot adott elő, éhen halok, görcsöl a hasam, büfizek, kakilok, újra éhen halok felvonásokkal. :? Végül olyat tettem amit megfogadtam, hogy vele már nem fogok, elaltattam magamon. :? Azóta nyomja a szunyát. :?

Edusék! Nagyon vigyázzatok az úton és hívj fel ha hazaértetek! :D

Imi!
Az új topikot kirekesztésnek veszem! :D De majd teperek, hogy a nagyok nyomdokaiba érjek és akkor nekem se „ ráng a képem”.

Ma megyünk a tanácsadásra, az első közös utunk egyedül autóval. Hát, bennem van a para! :oops:
Szülészetesre is benéztem, hát igazából Niki tartja a lelket benne. Igazából nem értem hogyan lehet azon „vitatkozni”, hogy kell e légzésfigyelő.

2 hetes képet teszek fel, holnap jön a három hetes! puszi
Kép

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Jaj Ákos milyen nagy fiú!!! - legalbis a képen!! szilvi nagyon nagyon szép kisfiú!!!
kitartást a szopihoz! írd meg léci h
1. mi volt tanácsadáson
2. mit írt/mondott a szoptatási tanácsadó!

lehet h felháborodást fog kiváltani a köv ötletem. szal nincs esetleg kedvetek csinálni -vészhelyzetben csak, ha mondjuk itt is hirtelen 400an leszünk senki nem ismer majd senki stb stb- még egy topikot? pl jános kórházas öreglányok v anyukák baráti köre v akármi?? nos, csak egy futó gondolat.

mircike hogy vagytok?? mirkó hogy bírja?? reni te is nagyon régóta nem vagy!!

edusék azért kérünk egy last becsekkot mielőtt indulandusz!!!!

marcsi: én félúton vagyok a "babanetfüggés" felé :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Marcsi!
A vízzel igazából a fürdésre gondoltam, mert az iváshoz felforralom + van, hogy ásványvizezünk, szal nem tudom. De a házban több baba is ekcémás. :cry:

Edus!
Én nem kaptam mailt. Valahogy mindig kihagy a rendszer! :cry: A múltkori levelet is a körbeküldött válaszokból ismertem meg, pedig láttam, hogy ott vagyok a listán, úgyhogy nem tudom miért nem jön át, de most sem jött át, csak a Zsófi levelét olvastam, de azon már nem volt ott a tiétek.

Ha már nagyon készülődtök, akkor valaki elküldené nekem? Köszi!

2 hetes Ákoska de Drága!!! :D Majd csak menni fog az a szopi Szilvi! Biztos tudnak segíteni és ha majd belelendül, akkor le sem tudod róla "vakarni"

Tipegő Samu és békás Márk az új cipőben :D :D :D :wink: :wink: :wink: :lol:

kisjulcsi

Sziasztok

Edus én nem kaptam levelet... :cry:

Julcsi: ezt én sem értem hogy miért csak otthon jön ki az ekcéma. Gondolod át mire lehet még érzékeny: ágynemű anyaga, öblítő, fürdetőszer, vmi játék esetleg.. nem tudom.

Julinál volt egyszer ilyen hogy elkezdett köhécselni. Nem értettem mi van, mert nappal semmi baja nem volt, csak éjszaka az ágyában jött rá. Aztán 3 nap után rájöttem hogy másik öblítővel mostam, a lepedőjét és csodák csodájára mikor kicseréltem elmúlt a köhögés. Szóval lehet hogy valami tök eccerű dolog, annyira hogy nem is gondolsz rá.

Tojás: emlékszem a védőnő azt mondta, hogy vannak olyan babák akik a keményre főzött tojást tökre bírják, de a rántotta vagy ahol nem annyira van hőkezelve a tojás arra érzékenyek - lehet hogy ezért volt olyan heves a reakció.

Marcsi: akkor majd jól elleszel Julival! :lol: Én minden nap meglepődök hogy mennyire más Juli mint én, de ténlyeg azt hittem hogy hasonlítani fogunk. Én egyáltalán nem vagyok ilyen visszahúzódó típus....

Zsófi jó hogy pont én válaszolok erre aki "kezdő felh.", de sztem kizárt hogy 400-an legyünk... Mindig lesznek olyanok akik lemorzsolódnak és a szülészetesből se jön át mindenki mert azért baba mellett nem mindenki bír netezni/vagy nincs otthon (mármint net :lol: )

Szilvi: Ákos nagyon cukor baba! Kitartás, menni fog a szoptatás! Tök fura hogy ahol kínálat van ott kereslet nincs és viszont... :?

Edusék jó utat hazafelé!

Puszi mindenkinek

Klári

Klári
Kép
ganti

Ja! És vigyázzatok az úton, mert sok a hülye! Imi! Óvatosan!
Edus! Azért a hajóra még vigyél zacsit! :wink:
Zséknagy nagy csók, olyan édesek! Meg az ajándék!!! :D :wink:

kisjulcsi

Klári! Fürdetőszer gyógyszertári, öblítőt nem is használok,a mosógélt meg mindig ezt használtam, dirrekt hipoallergén. Vagy csak elvileg? Lehet, hogy mossak mással?

Ki mivel mos csajok? Végülis a lábát érik a ruhát, az arcát meg belefúrja ha hason alszik. Ezen már gondolkoztunk, de mindig elvetettem, hogy HA gél és nem az a mumus. Na majd kipróbálok mást is.
De valami van nálunk akkor is, mondjuk vannak babák, akik meg egyáltalán nem ekcémásak itt. Na most legyünk okosak!

Köszi, j.

kisjulcsi

Hát akkor nem tudom.... Én nem ismerem a HA gélt, de még az is lehet hogy pont aza baj. De ha írod hogy a házban mások is ekcémásak... Tényleg velük beszéltél hogy ők mire gyanakodnak?

Más ötlet nincs, esetleg az arca alá textilpelus, 90 fokon kimosva... ???

Amúgy én sima Ariel mosóporral mosok + Coccolino öblítő de semmi HA vagy szenzitív vagy ilyesmi. Ami Julinak nem jött be (köhögés) az valamelyik Silan illatanyaga lehetett.

Aztán lehet hogy egyszerűen ilyen típus Barnus hogy érzékenyebb. De ezeket általában kinövik!

Edus, most kaptam meg a levelet!!!

Kata: Lizunak gratula hogy ilyen szépen fejlődik! Annyira örülök neki :lol: :wink:

Klári
Kép
ganti

:!: LEVEL :!:

Aki nem kapta meg az emilt, az ellenorizze a SPAM konyvtarat, lehet hogy bedobta a szerveretek automatikusan.
Imi
mazsolák

samu mostanában néha bújós:

Kép Kép
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?