Sziasztok,
Kicsit le vagyok maradva, így lehet lesz akinek nem írok, pedig akartam
bocs!
Dóri,
Értem, akkor elég nehéz
nekem az volt a jó, hogy Esztinek nagyon bejött a Sinlac, így nem kellett abszolút semmin gondolkodnom.
Viszont neked azért nehezebb.passz
Szóval házassági "nálunk" 300 napos jó?Mert akkor lehet nem hagyom az utolsó pillanatra,legyen meg!
Amúgy nincs valami új híred a kórházzal kapcsolatban?Hogy most mi lesz?Én mondjuk jövő hét pénteken megyek, és rákérdezek, de addig is had izguljak valamin
Már annyi újat hallottam, hogy tényleg azt se tudom hol áll a fejem, ez ügyben!
De az tuti,hogy az embernek elveszik/tték/ a kedvét ettől a csodálatos dologtól, hogy gyermekvállalás, és szülés!
Szóval én többet biztos nem szülök, főleg egy ilyen
országban!!!!!
Móni,
Dehogy baj, kérdezz nyugodtan, bár kicsit megkavarodtam, mert nekem teljesen új amit kérdezel!Az én ismeretem szerint ugyanis a szülési szabadság az amikor te úgy döntesz, vagy a dokid, hogy már nem dolgozhatsz, és akkortól lehetsz a gyerek megszületéséig.De az táppénzen lévő állomány!Tehát engem az kavart meg, hogy mi az ,hogy 24 hétig tart?????
Ezt nem értem.Addig tart amíg megszülsz, mert ha nem igényelted a szülés ellőtt akkor onnan kezdődik a TGYÁS!A táppénz alatt pedig valóban az a munkáltatót terheli még, de a fizud 70%-át kapod!
Magyarán az egész olyan mintha betegácsiban lennél a szülésig!
Szülés utántól, vagy ha előbb igényled a TGYÁS-t akkor onnan a munkáltatódnak egy fillérjébe sem kerülsz
Gabi,
Nagyon cukik azok a ruhácskák
Csini vagy a képen, valóban csak pocira gyúrsz
Örülök, hogy jobban érzed magad, de azért pihizz sokat!
Szilvi,
Használod az öblögetőt?bejött?
Pelenka: nekünk pont az ellenkezője mint Timinek.Én is kipróbáltam mindent, szintén a sok mintadarab miatt, de nálunk meg a Liberó volt az egyetlen amiből nem folyt ki!A legelején én is Pamperst vettem, de hátul a kis dereka, háta örökké kakis lett
Aztán rájöttem, azért mert a Pampersnek nem gumis a derka!/legalábbis a régi nem volt, azóta lehet újítottak/mindegy, én akkor áttértem a Liberóra, és azóta is csak azt használjuk!Bár hála istennek már csak az alvásokhoz kell, mert tök jók vagyunk a szobatisztasággal
De a picinek majd a legelejétől azt fogok venni!
popsitörlő:Azt használtunk már szintén többet!De ott bejön minden olyan ami nem papírvékony.Azt úúútálom.Jó szerintem a Pampers, Huggies Nivea!ezeket használom általában felváltva, és jó is az illatuk!Én a sensitívest nem szerettem, mert az illattalan
Timi,
Tök jó a kép
Kórházad
hát azért ez se a legmegnyugtatóbb!Azért elég húzós az a 130e.
és szerintem tuti nincsenek benne a vele járó vizsgálatok!
Ha nekem kell is fizetni, azért a 30e-et könnyebben kifizetem, mint egy 100-assal többet!Bár sajna kezdek beletörődni, hogy úgyis kell, és a legrosszabbul fogunk kijönni ebből az egész hercehurcából
Ági,Hencsi,
Üdv itt