Sziasztok!
Már egy órája olvasom amit írtatok de sehol sem tartok, nagyon le vagyok maradva.
Mo
Sajnálom, hogy lecsökkent a hőd pedig olyan jól indult. MOst akkor volt ebben a hónapban már pé-ed vagy csak most lesz?
Zora
Sajnálom, hogy ennyire le vagy törve. Miért vársz akkor még? Nem lenne jó ha tényleg beszednéd a clostyt? Vagy nem írja fel a doki, nekem van receptem.
Andi
A görbéd egész jól néz ki, drukkolok nagyon.
Krisztinka
Sajnálom, hogy megjött de azért az már jó, hogy nem olyan hosszú a ciklusod. Örülök, hogy a pároddal minden rendben van.
Sheila
Üdv. közöttünk! Sajnálom amin keresztülmentél, kívánom hogy minnél hamarabb legyen egy egészséges terhességed.
Ind
Ez nagyon jó, hogy végre visszaállt nálad minden. Akkor lehet, hogy tényleg használt a torna? Most már akkor mindent bele, legalább tudod már, hogy hol a ciklus eleje és vége.
Hogy kell használni ezt a kínai naptárt?
Panda
Nagyon sajnálom a tesztet, pedig annyira de anniyra szurkoltam neked és nagyon sokat gondoltam rád.
Balimama
Veled most mi van? Hol tartasz?
Velem annyi, hogy a betegséget sajnos nem úsztam meg. Hétvére annyira elkezdett fájni a torkom és bedugult az orrom, hogy eléggé bepánikoltam. Beszedtem a homeopátiás golyóimat és már teljesen jól vagyok.
Ma voltam a dokinál, jött velem az egész család. Annyira féltem, hogy minden rendben legyen, hogy egész éjjel nem aludtam semmit. Az Uh-ra bejött velem mindenki így a Petrácskának elmondtunk mindent. Én nem akartam még de a párom igen. Anniyra boldog volt. Ma kb. 50-szer elmondta, hogy annyira örül, hogy beköltözött a baba a hasamba. Kapott a doktornőtől egy képet és azzal rohangál. Olyan fura hogy ennyire érdekli, mikor hazajöttünk egyből kitúrta a táskámat és előszedte. Különben minden a legnagyobb rendben van. A mérete alapján pont akkora mint ahogy én számoltam. 2cm.
Képet inkább nem tennék fel.
Ági