Zizo, Beu, Mamula, Macspacs
Nagyon, de nagyon drukkolok Nektek!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Fanni
Az természetes, hogy jobban szeretnél a Te dokidnál lenni, de hidd el, a doktornő nagyon, de nagyon kedves!!! Én nagyon szeretem. Mindig mosolyog és nagyon jó orvos!! Én is féltem mikor K. doki nem volt és úgy volt, hogy Ő csinálja az inszemet, úgyhogy tudom mit érzel, de ne aggódj tényleg aranyos a doktornő!!
Pandácska
Bár látom már válaszoltak, azért Én is.
1. Én akkor kaptam meg a recepteket. Egyedül is mehetsz nem fontos a párod.
2. A superfactot azt fel kell szívni. Nincs tűje. Külön kell hozzá tű meg fecskendő.
3. Punkció után Nekem az elsőnél nem volt. Most a másodiknál volt, de Én attól lettem rosszul.
4. Nekem a kézfejembe, mert nincs vénám, de akinek van annak Én úgy láttam, hogy a karjába.
5. Kb. 1,5 –2 óra
6. Aznap még jó ha fekszel , mert amúgy is álmos leszel még az altató hatása. Na meg másnap még minimum. Utána ahogy tolerálod.
Nyugodtan kérdezz csak! Azért vagyunk, hogy segítsünk!!
Donika
Igen altatás vénásan, de érdekes mert a abban a filmben amit Pandácska küldött a nőket ilyen maszkkal altatták.
Fendike
Az nem jelent semmit, hogy nem jutottak el blasztóig. Az Én babáim sem jutottak el (5), de a Két kis Gyönyörűm látod itt van Velem.
Tegnap voltunk Apával genetikán. Hatalmas élmény volt és végre Apa is látta a Csöppöket!!!
Hajrá lányok, előre a cél érdekében!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindenkinek szép gólyás napot kívánok!!!!!!