Új privát üzeneted érkezett!

Pandamacika,

1.) Nekem ugyan nem volt előtte inszem, de asszem igen, megbeszélitek a stimut, megkapod a recepteket, az is lehet, hogy egyelőre csak a fogit írja fel! :)

Párod igazából csak a punkcióhoz nélkülözhetetlen! :wink:

2.) Kicsit vastagabb, de elég vékony (inzulunos fecskendő), kérjél a Kaáliban!

3.) Nincs.

4.)Karba (ha jól emlékszem).

5.) Kb egy óra. És a doki nem fog hazaengedni egyedül, párod várjon meg v. jöjjön vissza!

6.) Egy v. fél óra, sztem attól is függ, mennyien vannak!
angel37

Angel,
A fogit már felírta kezdenem is kell a héten ma váltom ki. Szerencsére előre gondolkozott :D Köszönöm a válszokat :D
Vendég

A fogi fel lett írva nekem is már januárban! :wink: És bár a folytatás még odébb, de e hónapban már én is kezdem! 8)
angel37

Panda,
suprefact kicsit vastagabb, nem szalad be olyan könnyen mint a gonal, de te már gyakorlott vagy, menni fog...

nekem kézfejbe adták az infúziót, de ált. karba szokták...
(csak előtte voltam vérvételen és mindkét karomon még ott volt a nyoma) sztem kérheted ahova akarod
bal karra számíts...

punkció után kb 1óra fekvés, attól is függ hány petesejted lesz, én kaptam plusz adag infúziót, ami még 30perc volt...
Beülti rövidebb, 30-40 perc

De jó, nemsokára mész!!!!
_ismeretlen_

Fendike,
Neked is köszönöm :D
Vendég

Angel, Fendike!
Pandácskához csatlakozva én is kérdezgetnék! :D A punkció előtt el kell menni belgyógyászhoz az altatás miatt, illetve előtte mennyivel kell vérvétel?
Az infúzió már be van kötve, amikor még csak ébredezek? Ott rögtön adnak korházi cuccot, és abban leszek? Az altatás vénásan lesz, ugye?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)

Pandus!
Hajrá 1. lombik, sikerülnie kell! :P
donika

Donika,
Adnak ruhát lábzsákot sapkát és vénás és a infúziót még altatás elött kötik be. Megfigyeltem a lombikosokat inszemek alatt :wink:
Vendég

Sziasztok lányok!

Pandácska!

Hajrá lombik!!!!

Donika!

Az altatáshoz kell belgyógyászati(EKG) vizs. és vérvétel(májfunkcio) a mi fél évnél nem lehet régebbi!

Fanni!

Én is voltam már a doktornőnél mikor nem volt a dokim nagyon aranyos biztos minden rendben lesz!!!Mikor kezded a szurikat?

Lányok!
:D :D :D
Nagyon ugy fest, hogy szerdán lesz a beülti!!!!!!!
beu9

Fendike :D
Igen, két kis drágám blasztocita állapotban került vissza hozzám, és egyikük maradt velünk. Szedán volt punkció, hétfőn transzfer.

Kép
Kép
emma1976

Beu,
Akkor mennek a babatapik szerdától kezdve ++++ :lol:
Vendég

Beu :P
Akkor 5 napos blasztokat kapsz, mint Emma :P Remélejük ugyanolyan sikerrel, de ott már 50% ám az esély, szóval hajrá :wink:
Fanni
fanni73

Donika,
háziorvos csinál vagy beutal EKG-ra és vérvételre, + ad egy papírt, hogy altatható vagy.

Felfekszel az ágyra, karodba jön az infúzió, 3 féle gyógyszert kapsz. Ha megjön a doki szólnak, hogy kábulsz és később csak arra ébredsz, hogy már kint fekszel az örzőben és teljesen jól vagy. Ott pihizel amíg lefolyik az infúzió, ha nagyon görcsöl a hasad, kapsz gyógyszit is.
Én féltem nagyon az altatástól, de tényleg nem kell, legközelebb már teljes nyugalommal megyek.

Emma,
az tök jó, nálam nem fagyasztottak mert nem értek blasztocita állapotba az 5. napon.(10db osztódó volt)
Valszeg bennem sem, mert egyik sem maradt meg.
Pedig már morula volt amikor visszakaptam.. :(
_ismeretlen_

Beu,
Te is blasztocita babákat kapsz vissza??
Hányat???
_ismeretlen_

Jó reggelt, Lányok :P

Pandus :P
Akkor Neked már nincs ma teszt? Mikorra írjam be a lombikod? Májusra?

Hannácska :P
Merre jársz? Még mindig olyan sok a meló?

Jucmuc :P
Neked mikor is lesz a konzultáció? Mikorra "várod" a fagyibabást?

Zizo :P
Már "csak" 6 nap :)

Fanni
fanni73

Macspacs????????????????

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Donika,
azt hiszem, a többiek már mindent megválaszoltak! :)

Beu,
ez most a te hónapod lesz! :wink: :D
+++++++++++

Zizo,
nemsoká eredményhirdetés! :D +++++++++++

Mamula, Macspacs: ++++++++++++++++ :) :)

Fanni,
nagyon aktív vagy! :wink: Látom ma is Te voltál az első! :P
angel37

Sziasztok!
Piszkosul görcsöl a hasam, olyan, mintha meg akarna jönni, csak sokkal erősebb. Elvileg csak szombaton tesztelek, de lehet, hogy nemlesz már rá szükség:-(
gabi_

Gabi drága :!:
Ez akár jó jel is lehet... Hányadik napon vagy?
Nekem amikor + tesztem lett, már sajnos nem tudom, hogy 9 vagy 10. napon, de olyan hasgörcsöm volt, hogy biztos voltam benne, hogy nem vagyok babás... és az voltam :P Szóval nem feladni!!!

Angel :P
Igen-igen, mert már közeledik az "én időm" és izgek-mozgok, mint a kukac. (Amúgy a férjem úgy is hív, he-he)

Fanni
fanni73

Fanni :P
Értem én, ismerős az érzés! 8)

És igen, igen, ez lesz a Te hónapod! :D

Gabi,
ilyen érzetekkel többen lettek már babások itt a topicon is! :wink: Ez bizony jót is jelenthet! :wink: +++++++
angel37

Zizo, Beu, Mamula, Macspacs :)
Nagyon, de nagyon drukkolok Nektek!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Fanni
:)
Az természetes, hogy jobban szeretnél a Te dokidnál lenni, de hidd el, a doktornő nagyon, de nagyon kedves!!! Én nagyon szeretem. Mindig mosolyog és nagyon jó orvos!! Én is féltem mikor K. doki nem volt és úgy volt, hogy Ő csinálja az inszemet, úgyhogy tudom mit érzel, de ne aggódj tényleg aranyos a doktornő!!

Pandácska :)
Bár látom már válaszoltak, azért Én is.
1. Én akkor kaptam meg a recepteket. Egyedül is mehetsz nem fontos a párod.
2. A superfactot azt fel kell szívni. Nincs tűje. Külön kell hozzá tű meg fecskendő.
3. Punkció után Nekem az elsőnél nem volt. Most a másodiknál volt, de Én attól lettem rosszul.
4. Nekem a kézfejembe, mert nincs vénám, de akinek van annak Én úgy láttam, hogy a karjába.
5. Kb. 1,5 –2 óra
6. Aznap még jó ha fekszel , mert amúgy is álmos leszel még az altató hatása. Na meg másnap még minimum. Utána ahogy tolerálod.
Nyugodtan kérdezz csak! Azért vagyunk, hogy segítsünk!!

Donika :)
Igen altatás vénásan, de érdekes mert a abban a filmben amit Pandácska küldött a nőket ilyen maszkkal altatták. :?

Fendike :)
Az nem jelent semmit, hogy nem jutottak el blasztóig. Az Én babáim sem jutottak el (5), de a Két kis Gyönyörűm látod itt van Velem. :)

Tegnap voltunk Apával genetikán. Hatalmas élmény volt és végre Apa is látta a Csöppöket!!! :) :)

Hajrá lányok, előre a cél érdekében!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Mindenkinek szép gólyás napot kívánok!!!!!! :)
Kép

Kép
Kép
kiscsillag

Fanny, Angel :D
Köszi a biztatást, ez a 11. nap.
Szerintetetk van esély arra,hogy a tesztmár mutat valamit? Vagy várjam ki a szombatot?
gabi_

Gabi,
akár már jelezhet is! :wink:
Nem mész el vérvételre? :)

Kiscsillag,
azt elhiszem, hogy hatalmas élmény volt! :) :)
angel37

* :P
Már csak 3-4 hét és a nemüket is tudni fogod, ha ők is úgy akarják :wink:

Igen, tudtam, hogy rokon lelkek vagyunk :wink:

Gabi_ :!:
11. nap és csak szombaton akarsz tesztelni? Biztos, hogy a 11.? 15. napi tesztelésről még nem hallottam...

Fanni
fanni73

Fanni!
23-án volt az inszem és 6-át mondott a doki tesztnek.
öööö, izé, most, hogy írom, rájöttem, hogy 6. péntek. Erre mondaná a férjem, nem baj, nem az eszedért vettelek el :D
gabi_

Sziasztok!

Nagyon szégyenlem magamat, hogy eltüntem. :oops: :oops: :oops:

Lakás átrendezés zajlik nálunk jelenleg. A drága uram megszüntette a dolgozószobát. :lol:

Este 7-kor hazaesek és megy a sikamika. :twisted: :twisted: :twisted:

Remélem, Mindenki jól van!!!!

Van új Kismamink?

Ma este már tudok jönni, remélhetőleg addig visszaolvasok. :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Szia Gabi_!

A vérvétel már tuti kimutatja. 8)

Kép
hanna30

Gabi_ :!:
Azt hittem, hogy lombikod volt... bocsi, akkor sajnos nem biztos, hogy jó jel a hasgörcs... de azért reménykedjünk 8)

Hanna :P
A lényeg, hogy előkerültél :lol:
S mi lesz a dolgzó szobából? :shock:

* :P
Elfelejtettem megköszönni a megnyugtatás drnő ügyben. De igazából ma reggelre már magam is lenyugodtam. Lehet, hogy pont ő hoz majd nekem szerencsét :wink:

Fanni
fanni73

Fanni! Szió!

Vajon mi lesz belőle? 8) 8) 8)

Az Urammal úgy átrendeztük a lakást, hogy magam sem tudom, mi hol van. Persze, mindezt úgy, hogy a hétvégén nem voltunk otthon.

Kép
hanna30

Fanni :P
:wink: :wink:

Gabi,
jaaa, én is azt hittem, lombik volt!
De szt így is jelenthet bármit! :)

Hanna,
csak nem "kulcsos" szoba lesz? 8) 8) :lol:
angel37

Fanni,
Teszt nincs van helyette piri :lol: holnap kezdem a bogyót. Májust írjál lombikra köszönöm szépen :D

Kiscsillag,
köszönöm :D

Gabi,
Nekem is sokat görcsölt a hasam most is és minden inszemnél.

Hanna,
mizujs? Closti? inszem?
Vendég

Szia Pandus!

Igen, megy a 2. inszem. Pénteken 10 órára megyek tüszőnézőbe.

Jön még valaki pénteken???

más,

Hogyan legyen sikeres az inszem? Minden boszorkány praktikát örömmel fogadok. :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Hanna,
Ha gondolod tudnék ilyet nem lennék terhes? :lol: Szerintem az inszemet nem lehet semmivel se befolyásolni. mennek a drukkok+++
Vendég

[quote="hanna30"]H írta:hanna30ogyan legyen sikeres az inszem? Minden boszorkány praktikát örömmel fogadok. :lol: :lol: :lol:

ez az 50miós kérdés :D de még senkinek sem sikerült jól bejelölnie a választ :D :D :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Tudom-tudom Csajok, hogy nincs rá praktika, de hátha. :oops:

Kép
hanna30

Hanna,
Az inszemnél tényleg minden a testeden múlik ott csak annyi a segítség hogy közelebb kerülnek rögtön a kisfiúk de semmi más meg kapsz progit de a lényeg a testedé.
Vendég

Hanna,
Nincs tuti praktika!
Ez valóban többmilliós kérdés! :lol:

Én úgy gondolom kevéssé múlik rajtad, a természet dönti el!

De bármit bevethetsz, amiről úgy érzed segít, lelkiismeret-rendezésre jó!
angel37

sziasztok,

Hanna - jó egy kis felüdülésnek a lakásátrendezés, engem mindig feldob, még akkor is ha az elején az ember semmit nem talál. Főleg ilyenkor tavasszol jön jól, az ember feltöltődik új energiákkal :D
Hajrá a pénteki tüszőnézőhöz!

Fanni - igen, bízz a doktornőben, tök jó fej, minden betege szereti :D

Gabi - amikor én voltam az örzőben inszem után, ott is azt mondták, hogy az inszem utáni nap számít a számolás első napjának, így jön ki neked a péntek. Én korábban azt hittem, hogy már az inszem napja az első nap, de talán nincs ennek akkora jelentősége.

szép napot mindenkinek,

Mamula

Oli
mamula

Hanna :P
Sosem lehet elég korán kezdeni az átrendezést :lol:
Én jövő pénteken megyek tüsző nézőbe :)
A titkot még fejtegetem, de ha rájövök, úgyis levédetem :wink:

Pandus :P
Átírlak.

Fanni
fanni73

Sziasztok lányok, köszönöm az üdvözléseket :P

2120
Mi is azért a Nyírőbe mentünk, mert inszemben gondolkodtunk, és hát a Kaáliba az nem ingyenes. Páromnak itt a 3. kiskatonavizsgálat volt, és hát a többi sem volt fényes, a mennyiség februárban a szabolcsban több volt, de mozgás és szerkezet picivel még rosszabb, mint itt. Szóval úgy néz ki, ez IVF lesz, de már nem bánom, csak haladjunk :wink:

Jaj, olvasgatom itt a rengeteg szuri dolgot, fel kell készülnöm, tű iszonyom van :? egyszer kaptam infúziót kézfejbe, ott altattak, és 3* rámszóltak, hogy szorítsam rendesen ökölbe a kezem :oops: mikior felébredtem, akkor meg hisztisvoltam, mikor szedik már ki végre, rohadtul zavart. :? A szurokat Gonal F és trsai magamnak kell beadni? Úgy tudtam ez olyan mint az inzulines szuri, de akkor ez a sprefact az mégsem? No nekem még kicsit távolabb lesz a dolog, de időben rákészülök lelkileg.

az 50milliós kérdésre sajna én sem tudom a választ :(

Kép
gaby25

Gaby,
Szúrhatod magadnak de ha mész a Kaáliba is beadják csak szerintem fárasztó mindennap ezért bemenni. A Gonaltól ne féljél az pici cuki tű :lol: Látod?
Kép
Vendég

Pandácska,
ez saját felvétel? :)

Fanni,
na jól van, elnézzük, ha levédeted :P , úgyis mindenkinél más a trükk! :lol:
Bár gyanús, hogy Nálad kulcs lesz a dologban! :wink:

Ja, és tudod mit? :wink: Adok még egy kis módosítanivalót a tábliban! Hozzám beírthatod, hogy áprilisban kezdem a fogit! :D
angel37

Angel,
Nem ezt a netről szedtem le megpróbáltam lefényképezni a Gonal tűjét de olyan vékony hogy nem látszik szinte semmi :D
Vendég

Aha! :wink:

Ezen talán jól látszik! :)

http://www.fertilitylifelines.com/seron ... ctions.jsp

Kedvcsinálónak, aki még nem ismeri! :lol:
angel37

Gaby :P
Ha majd olvassa * (=Kiscsillag) amit írtál, magára fog ismerni :lol:
Ő borzasztóan rettegett nemcsak a tűtől, de még a fehér köpenytől is! Most viszont 2 babó lapul a pocijában, s 2x is végigcsinálta a lombikot, mert a 2. sikerült neki!
Különben az egész nem vészes. Nem baj, ha van egy pici hájacskád, mert akkor "kellemesebb". Nekem még az inszemekkor nem volt husikám, mostmár van egy kicsi :?

Bevésem :)
Te nem akarsz hozzám öregedni? Mikor leszel végre :P 34?
Azt különben megfigyeltem, hogy a régiek kortalanok maradnak, he-he. Gondoltam is, hogy átírom születési dátumokra a táblát, csak túl sok utánajárást igényelne...
A titok tényleg mindenkinél egyéni, de én már beérném a saját titkom megfejtésével is :wink:

Fanni
fanni73

Fanni,
A köv. lombikra annyi leszek! :P

Remélem felfedezed a saját titkodat!!! :wink:
angel37

Angel,
Igen ezt a linket raktam fel múltkor Hannának és onnan van ez a fotó is :D
Vendég

Fanni
van egy pici hájacskám :) ok, akkor nem fogyózok :lol: :P

Pandácska
ok, ezt tudtam, hogy olyan mint az inzulines, de ha a másik az rendes szuri, akkor az apa sem hiszem, hogy beadja

Kép
gaby25

Ez is onnét van? :wink:

Mindenre én sem emlékezhetek, az első stimum óta nem néztem végig a filmecskét! :D
angel37

Fanni
én is remélem, hogy idén babó fog lapulni pociban, szóval legyőzöm tű iszonyomat :P :wink: 2. alkalmommal fagyi volt, vagy újra kellett a stimu? Mennyit ültettek vissza?

Pandácska, jó szemem van, én látom azt a tűt :shock: :lol:

Kép
gaby25

Gaby,
A másikra írták a lányok hogy kapsz a Kaáliba inzulinos tűt hozzá. Nyugi :D Hidd el ha már itt fogsz tartani ez a pici szurkálás lesz a legkevesebb.

Angel,
Ne is nézegessed most már sokat mert ez lesz az utolsó stimud :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?