Anacinóra, tegyél fel légyszi szülinapi képeket Flóráról, ha lesz időd !
azért én borzasztóbb hírekre számítottam az oviból Emmával kapcsolatban, de gondolom te is.
a lényeg, h. kezelhető a dolog, nem?
Nóri, Farkas eszméletlen gyönyörüü !
a parkban ülve nem akart megenni ezt -azt?
Panni, Márk is milyen ügyes ! nagyon édi a "járássegítő"-jével. érdekes ez a pohártéma amit írsz, nekem annyira előttem van az üvegpoharas kép, amit egyszer felraktál, pedig nem ma volt.
ha kaptatok cipőt, megírod, h. hol vettetek végülis ?
nálatok is mingyá indul a babaproject, jól emlékszem?
Zsófi, fogyás miatt irigy-irigy. én szülés utáni első hat hónapban éreztem magam nagyon jól. rám szülés után 3 héttel rámjött a legszüükebb farmerom is. aztán fél év után, ahogy a szopi alábbmaradt, szépen jött fel egy pár kg. gatyák még rámjönnek, de én nem érzem magam olyan jól.
szóval engem a szoptatás nagyon szépen helyretett..
mostmeg megint lustálkodunk a sporttal
plusz szerintem a másik ok, h. nagyon későn vacsizunk, mindig Laura fektetése után, mert előtte képtelenség nyugodtan enni. ezt csak akkor lehet már, amikor alszik.
úgyhogy figyelnem kell, h. hat után ne egyek, nekem ez régen bejött ill. használt.
Julcsi, mi volt kontrollon????? minden rendben?
a tojásfehérjére reagált így Barnus? v. a sárgájára? v. mit evett??
kinőhető ez az allergia?
Kata, remélem ez az új gyógyi be fog válni ! sajnálom, h. megint okoz vmit Lizánál . borzasztók ezek a mellékhatások !
tesódnak sikerült a kreszvizsga?
Zsóka, nagyon tündéri a kardigános napfürdős Marcipán !
hogy van ő a teraszon? pokrócon? nem mászik le róla?
Laura is taknyos 2 napja, de csak reggel, viszont akkor nagyon. már egyedül nem is tudom szívni az orrát, 4kezezünk apájával, márha itthon van. ha nincs, akkor meg egyedül szerencsétlenkedek, de Laura hadonászik, fordulni akar el, meg rángatja a fejét.
az álla is ki van marva a nyáltól, és elég nyüügöske itthon. szóval szerintem ezek mind nálunk is fogzásra utaló jelek.
a másik: mióta ülni tud a babakocsiban, esze ágában sincs aludni benne. akármilyen álmos. imád nézelődni, szerintem egész nap lent lenne, ha tehetné.
nekem meg át kell állítódnom, mert eddig csak akkor lehetett vele lemenni, ha alvás ideje volt, és jó nagyot aludt, mert egyébként unatkozott benne és ki akart szállni.
ma jó nagyot sétáltunk, belelógott az alvásba, reménykedtem megtörik a jég, és hátha.. de nem. már alig látott ki a fejéből, de ha vízszintbe döntöttem, balhézott, vissza kellett ültetni.
hát ez van.
hétvégén sétáltunk egyet a városligetben, nagyon jó volt, csak rengeteg ember volt sajna...
de hát gondolom minden szabadtéri lehetőségnél.
vasárnap du.meg telkeztünk, de csak rövid ideig, mert ki még nem tudom tenni Laurát, mert tuti elmászna a pokrócról és még {szerintem} hideg van, és mindent megenne, meg hát csak kúszni-mászni tud. a ház az nem túl rózsás hasonló dolgok miatt. na majd ha pár hónap múlva ha menni fog, egy élmény lesz neki az biztos.
szóval babakocsiztunk ott egyet, meg ebédeltünk, aztán jöttünk haza.
Marcsi