Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

a hétvége nálunk is pörgős volt, így nem jöttem

Farkónak nagyon boldog hófordulót!!!!! :lol: :lol: :lol: nagyon édes a képeken!!!

Zsófi, ahogy olvastam a sorokat úgy izgultam, de csatlakozom a többiekhez, úgy alakult ahogy a legjobb, azért ma mész dokihoz?
Samu képek isteniek!!!

Kata, szerintem is a fog lehet (akár) meg a front, nálunk Bende pár napja nyügős, csak kézben jó neki és 20 perceket alszik, persze ettől nagyon fáradt..... meg akkor alszik ha sétálunk vele, ezért majdnem egész hétvgén kint voltunk, csak így mi nem pihentünk :lol: :lol: :lol: :lol:

Marcipán nagyon édes!!!!
Márk olyan drága!!!!

Marcsi, a régi helyen hozzánk kb. naponta kétszer csöngettek fel, nagyon ideges voltam
:evil: :evil: :evil:

Edus, hogy vagy kipihented magad egy kicsit?
mangó

Zsófi!
szóval ahogy nektek a legjobb, úgy alakul a dolog.... csak zagyva volt :)
mangó

Zsóka, drukk a kreszhez!!!

Melba, nagyon örülök, hogy jelentkeztél!!

ÜbiKati! sikerült játékokat venni? milyeneket?

ja meg annyi, hogy én is teljesen lemaradtam a szülészetes topicról....

mindenkinek puszi!
mangó

sziasztok,

most rohamlépésben mert Noét le kell dobnom a benzinkúthoz, jön érte az oktató, mennek kresz vizsgára (még nem ő vezet :wink: )...

szóval nem fog, nem általános nyügi, hanem a gyógyszer mellékhetása!!!!!!!
a drnő szerint egyértelműen, mert sokan szoktak így reagálni :?
szegény csöppem, el sem tudom képzelni mit érezhet, de nagyon nem jót az tuti, mert olyan kis szomorkás riadt a tekintete is.........
de a jó a rosszban hogy hozzászokik a szervezete egy idő után :?
amúgy egy másik gyogylisz amit szed meg szedál, szóval a kettőnek elvileg balanszban kéne lennie de nincs :?
na mindegy, a lényeg hogy én akár féllábon is kibírok még heteket is csak hasson!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edusom offline lettél mire válszoltam a gmailben.

robogok, csokik, majd jövök és reaction, de így elsőre csak még annyi hogy FARKAS CSÚCS... hihhhhhetetlen hogy egy ilyen csöpp kis emberke és kész nagyfiús már ahogy totyog apájával.... :roll: :lol: :lol:
lmkata

hihi na látom azé' az a veszély nem fenyeget hogy lemaradok valamiről :lol:

szóval!

Zsófi? mi volt a dokinál?? szüleid házában voltatok most is?

Zsóka! kresz? tanulod ezerrel? magadtól, vagy beíratkoztál végül valahová??

AnaciNóri jó h jöttél picit, tényleg rég jártál közöttünk :wink: :wink:
de hát a 3 gyermek az 3 gyermek :wink: :lol: :lol:

Ajjjajjjj Edust is még jobban el fogjuk veszíteni :roll: :oops: :cry: :lol: :P

jut eszembe tesóm mondta is egyszer viccesen amikor nem engedett belépni a babanet, hogy kikapcsolták a szervezők, hogy a sok anyuka menjen mostmá' és törődjön a gyerekeivel, ne a neten lógjon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bolond................ :lol:

hűűűű szorítsatok neki, most vizsgázik, izgult nagyon.
+ éjjel sem aludt sokat, mert Lizus ugye most így adja elő... én hiába mondtam neki hogy szeparálódjon el a földszinten :roll: :P

Márk milyen drága édes tücsök ott a babakocsi mellett ahogy tolja!!!!
jaaaaj Panni, akkor te sem alszol sokat :? :?

Nálunk icipicit jobb a helyzet, ma már elaludt az egyik alvásnál magától, és jól elvan a járókában is...
2 napig csak kézben volt... :roll:

na elkiabáltam, indul a nyügibügi :?

megyek dajkálni.

még nem végeztem veletek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
lmkata

Sziasztok!! :)

Mi is megvónánk :D , csak az a helyzet, hogy ugyi egész nap nyitva a teraszajtó, Marcipán meg állandóan kint akar lenni :arrow: így én is kint vagyok vele :arrow: teraszon ohne net. (bár már lemértem a zsinórt,de nem ér el odáig :roll: :lol: ).Most betettem picit a járókába, van 5 percem :shock: ..

Kata, annyira szeretem olvasni, amit írsz, rengeteg pozitív energyvel töltődöm ahogy olvaslak!! Komolyan, olyan édesen tudsz fogalmazni, hogy mindig mosolygok, mikor olvaslak :D .
Tegnap Fót mellett autókáztunk, gondoltam Rátok :wink: .Kint voltunk a telken :P . Még nincs meg a kresz könyvem, a héten hozza apa, akkor kezdem tanulgatni. Aztán majd nézelődöm, hova lehetne menni..

Nóra,jó hogy jelentkeztél, örülök, hogy azért semmi komolyabb probléma nincs a nagylánnyal :wink: .

FLÓRÁNAK BOLDOG 4. SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!! ISTEN ÉLTESSEN NAGYLÁNY!!!
Kép

FARKASNAK BOLDOG 11. HÓFORDULÓT!!!! Kép
Fantasztikus, milyen édesen totyorog! Marci még sehol nincs ezen a téren :roll: ..

Márk is milyen ügyes!!! Ahogy áll ott a babakocsija mellet, cukipofa :D .

Zsófi, voltál dokinál?

Marci betaknyosodott :cry: , nem akar szopizni, mert tele van az orra, és nem kap levegőt, hiába porszívózom.
Veszek valami orrcseppet oviból hazafelé.

Megyek, mert letelt az 5 perc, jelzett Marci

KépKép
logi

Marci takonykórűző napterápián a teraszon :P Kép

KépKép
logi

sziasztok,

szia Zsóka!
na de jó h megvagytok ti is :wink:

takony :arrow: :evil: húzzon a francba! na majd a jó kis napocska! :wink: :wink: ez még fincsi gyógyító napocska, majd csak nyáron lesz már káros :? :evil: :shock:

Marcipánó olyan de annyira dögös ebben a kardiban!!! :lol: :lol:

Te Zsóka, ez milyen babakocsi? mert akarok venni én is majd egyet, amin van elől karfa. mert a miénken nincs és rájöttem h az kell...... a quinnyt meg eltesszük a kistesónak :wink: :wink:
azt kaptuk ajcsiba, nem akarom elvaterázni :?

MangóAngi hogy van Bende??? és a fogacska????
te látsz valami előjelet a szájában már??? :lol: :lol: (hol máshol ha a foga jön, mi? hülye kérdés...............)
lmkata

ja Zsófi vmelyik nap néztem is a vonalzó márkádat hogy olyan furi, mintha nem ez lett volna azelőtt.... de nem tudtam rájönni mi volt, csak tudtam h vmi megváltozott :lol:

naaaaaaaa mizuuuuuuuuu dokinál???????
lmkata

voltam dokinál, na terhes az nem vagyok, viszont hatalmas gyönyörű tüszőim vannak :lol: :lol: :lol: :lol:
tehát esetleg lehetek terhes, ha most nem is vagyok....:) amúgy minden ok.

samu ma tök egyedül felállt a járókánál!!! (eddig motiváltam és kicsit -nagyon- segítettem) sőt állandóan állni és legújabban járni akar. lépeget a járókánál is ide oda (nem dűlöngél hanem emelgeti a kis lábait) és ha fogjuk akkor métereket megtsze- de ezt nem akarom egyelőre). mondjuk pl felülni nem tud...

marci csudaszép!!
kata nekünk meg zsókáéknak, eduséknak is Peg Péregó nk van. nekem Aria- tud majdnem vízszintbe dőlni, 5 kiló és nagyon nagyon felhasználóbarát, lapra csukható. van mindenféle színben.

BETEGEKNEK, NYŰGÖSÖKNEK JOBBULÁST!!!
kerekpocak

jaj jaj ezt úgy értettem

(eddig motiváltam és kicsit -nagyon- segítettem

h nagyon kicsit segítettem.

nem úgy h nagyon sokat.

tehát eddig kellett egy nagyon kicsit segíteni, most meg tökegyedül.

mondjuk azóta se...csak előadta és most hatásszünet.
kerekpocak

lányok ha kimarad a kúszás v csak marha későn lesz akkor h fog samu felülni? nektek mikor ill. milyen technikával csinálták a babók??
kerekpocak

Kata,
csak annyit látok Bende szájában, hogy duzzadtabb az alsó fogínye és iszonyatosan nyáladzik. más, tapasztaltabb anyuka is azt mondta, hogy lassan kijön az első rece. hát meglátjuk. a dokinéni azt tanácsolta, hogy kanállal kocogtassuk meg, de én ezt nem akarom kipróbálni. :?

Zsófi,
az én tikettem viszont nem változott, pedig mind a kettőnké ugyanaz. :shock:

(ezt most Bende apa írta, mert Bende anya táncol a fiával és diktál. éljenek a dolgozó apák.) (Edusék után szabadon)
mangó

NAGYON BOLDOG 11.HÓFORDULÓT FARKÓNAK !

ÉS NAGYON BOLDOG 4.SZÜLINAPOT FLÓRÁNAK !

éljen éljen !

Marcsi

KépKép
alon

hellobello :lol:

BendeApu üdv! :lol:
én is szoktam táncolni Lizuval, az jóóóóóóóóóóóóóóó :lol:

Zsófi, Samu mindig ilyen beetetősen adott eddig elő mindent, nem?
csinlta 1* aztán szünet aztán mint a güzü beindul! :lol:
pihenj sokat mert hamarosan szaladhatsz utána!!! :lol: :lol:
amúgy Samu tökre kúszik, nem? akkor mire érted h kimarad??
nem a mászásra gondoltál??? hm? :wink: :lol:

Én ma kitaláltam mit szeretnék Lizu 1 éves szülinapjára!
mégpedig: forgás hát-has, has-hát, szupi hasonfekvés, stabil ülés (ha felülés még nem is), kúszás vagy mászás vagy mindkettő már csak hab lenne a tortán......... :roll:
nem nagy igény, nem???????????????????????
na majd megkérdem a gyógytornászainkat...

Holnap 8 és 5 lesz! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

pusszancsok!

ja! Lizus tök egyedül aludt el ismét! yessssssssss ! nyügi szünedezni látszik! :wink:
lmkata

Zsófi köszi a babakocsi infot! akkor jól emlékeztem :wink: :wink: :wink:
emlékszem anno amikor Zsóka agitált az ariára... szóval akkor jó választás volt. no én is beszerzek egyet nemsoká :wink:
lmkata

Anacinóra, tegyél fel légyszi szülinapi képeket Flóráról, ha lesz időd !
azért én borzasztóbb hírekre számítottam az oviból Emmával kapcsolatban, de gondolom te is.
a lényeg, h. kezelhető a dolog, nem?

Nóri, Farkas eszméletlen gyönyörüü !
a parkban ülve nem akart megenni ezt -azt?

Panni, Márk is milyen ügyes ! nagyon édi a "járássegítő"-jével. érdekes ez a pohártéma amit írsz, nekem annyira előttem van az üvegpoharas kép, amit egyszer felraktál, pedig nem ma volt.
ha kaptatok cipőt, megírod, h. hol vettetek végülis ?

nálatok is mingyá indul a babaproject, jól emlékszem?

Zsófi, fogyás miatt irigy-irigy. én szülés utáni első hat hónapban éreztem magam nagyon jól. rám szülés után 3 héttel rámjött a legszüükebb farmerom is. aztán fél év után, ahogy a szopi alábbmaradt, szépen jött fel egy pár kg. gatyák még rámjönnek, de én nem érzem magam olyan jól.
szóval engem a szoptatás nagyon szépen helyretett..
mostmeg megint lustálkodunk a sporttal :oops: plusz szerintem a másik ok, h. nagyon későn vacsizunk, mindig Laura fektetése után, mert előtte képtelenség nyugodtan enni. ezt csak akkor lehet már, amikor alszik. :lol:
úgyhogy figyelnem kell, h. hat után ne egyek, nekem ez régen bejött ill. használt.

Julcsi, mi volt kontrollon????? minden rendben?
a tojásfehérjére reagált így Barnus? v. a sárgájára? v. mit evett??
kinőhető ez az allergia?

Kata, remélem ez az új gyógyi be fog válni ! sajnálom, h. megint okoz vmit Lizánál . borzasztók ezek a mellékhatások !
tesódnak sikerült a kreszvizsga?

Zsóka, nagyon tündéri a kardigános napfürdős Marcipán !
hogy van ő a teraszon? pokrócon? nem mászik le róla?

Laura is taknyos 2 napja, de csak reggel, viszont akkor nagyon. már egyedül nem is tudom szívni az orrát, 4kezezünk apájával, márha itthon van. ha nincs, akkor meg egyedül szerencsétlenkedek, de Laura hadonászik, fordulni akar el, meg rángatja a fejét.
az álla is ki van marva a nyáltól, és elég nyüügöske itthon. szóval szerintem ezek mind nálunk is fogzásra utaló jelek.

a másik: mióta ülni tud a babakocsiban, esze ágában sincs aludni benne. akármilyen álmos. imád nézelődni, szerintem egész nap lent lenne, ha tehetné.
nekem meg át kell állítódnom, mert eddig csak akkor lehetett vele lemenni, ha alvás ideje volt, és jó nagyot aludt, mert egyébként unatkozott benne és ki akart szállni.
ma jó nagyot sétáltunk, belelógott az alvásba, reménykedtem megtörik a jég, és hátha.. de nem. már alig látott ki a fejéből, de ha vízszintbe döntöttem, balhézott, vissza kellett ültetni. :lol:
hát ez van.

hétvégén sétáltunk egyet a városligetben, nagyon jó volt, csak rengeteg ember volt sajna... :? de hát gondolom minden szabadtéri lehetőségnél.
vasárnap du.meg telkeztünk, de csak rövid ideig, mert ki még nem tudom tenni Laurát, mert tuti elmászna a pokrócról és még {szerintem} hideg van, és mindent megenne, meg hát csak kúszni-mászni tud. a ház az nem túl rózsás hasonló dolgok miatt. na majd ha pár hónap múlva ha menni fog, egy élmény lesz neki az biztos.
szóval babakocsiztunk ott egyet, meg ebédeltünk, aztán jöttünk haza.

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

Zsófi, Laura sem tud ülni még. illetve etetőszékben, hintában, babakocsiban szépen ül, földön nem. mindig támaszkodik előre, v. z ülés, v. térdelő ülés. felülés sem megy még, nem tom miért. mingyá egy éves. viszont remekül lépdel. ki érti ezt.

kúszás kb. úgy volt, h. imádott hason lenni, aztán egyszer csak elindult v. kiszemelt dolog felé. először mint a hernyó, két kéz egyszerre előre és húzta maga után a lábait. aztán tudta egy idő után rendesen is megtanult. után 4kézláb "kutyázott", majd elindult mászásban is.
hat hósan kezdte a kúszást, kb. 9,5 hósan a mászást.

Marcsi

KépKép
alon

elindult v. kiszemelt dolog felé = elindult vmi kiszemelt dolog felé.

kissé túlrövidítettem... :D

Marcsi

KépKép
alon

na szal samu tökéletesen ül, remekül áll, kézzel lábbal kúszik mint a csík olyan gyors. lassan az egyedül felállás, lépegetés is megy.

amit nem tud: 4 kézlábas mászás és felülés és ülésből elindulás kúszásba (meg bizti van még csak most szita az agyam) szal kúszni kúszik. ülni ül. nem támaszkodik hanem simán földön is. ül és játszik- nyúl meg minden. törökülés szerűben v terpeszülésben is megy. én a felülésről érdekelődnék, h az hogy megy?
kerekpocak

Kata :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mangó

[quote="kerekpocak"] írta:kerekpocakn a felülésről érdekelődnék, h az hogy megy?

mászik v. kúszik és leül a sarka mellé, fordul 180 fokot és felül.

Reni, megjöttetek? hogy viselte Niki a hosszú utat? mondjuk ő rutinos nagyutazó.. :wink: szal..

Marcsi

KépKép
alon

Sziasztok!

Már nagyon fáradt, és álmos vagyok, így előre is bocsi, ha kusza lennék/leszek, de de tuti nem tudok jönni, mert jó idő van, irány a park/kert. Aztán nincs ovi a héten, azátn mosás, vasalás, és mellette még fözöcske. Agyban már rakom össze a dolgokat. 8) :wink:

Zsófi, örülök, h úgy alakult, ahogyan ti szerettétek volna! Samu nagyon édes, és ügyes! :D Mászásról én jókat hallottam, mert az agyra van + hatással, de már nem tudom, mit mondtak...., védőnő, meg gyógytornász. Zsigu nagyon sokat mászott Zsombesz kevesebbet. De emögött több minden van..., de erről sztem már írtam. nem akarom magam ismételni. :oops: :? 8)

Zsóka, Rontom Palid nagyon cuki, meg ahogy napfürdözik! Annyira klassz kiskrapek! :D

Farkas, hát itt olvadoztam! hallod Nóri, nálatok a csajok egymásnak adják majd a kilincset! Annyira jó kispasi! :D Nálunk is apa a kedvenc! 8)

Márk is csudahelyes kiskrapek! én ajánlani tudom a superfit cipőket, ill ha jól emlékszem a Blahánál - de ha még érdekel Panni, Marcsi akkor elviszem a címet a talira - van egy cipőbolt ott sokszor van akció, h egy pár cipőt/szandit fizetsz, és kettő párat kapsz! Mi már többször csináltunk ilyen bizniszt! 8) :wink:
mazsolák

Julcsi, mi volta kontrollon? Mit mondtak? Írj, ha lesz időd! :roll: :)

Kata, írtam, látod ezaz Imiapu??!!!! 8) :wink: :lol: Noé vizsga??!!! Gondolom, azért nem jössz, mert most ünnepeltek! 8) :wink:

Szilvi? Népvándorlás? Hogy vagytok? :D
Nóra, tök jó, h jöttél, és így is le a kalappal, h gyerköc munka meleltt, még ránk is van időd! Tök jó. akkor jössz, ha tudsz! És nekünk az is jó, ha csak hírt adsz! Sztem ez az anyáknak szóló műsor az lhet, amit korábban Marcsi is kérdezett. Szte ez kortól függetlenül előjön bennük. pl múlt héten zsigu mindig húzta az időt az oviba, persze mindig el is késtünk, aztán még ott sem engedett el azonnal, henm még játszunk együtt csak 5 percet... Lehet, h néha rájönnek, h "anyásak" legyenek! Ha tudsz, várunk képeket! ja és a legfonotsabb! FLÓRÁNAK NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!!!!!!!! Bulis képeket várunk ám! :) :)

Übi Kati, köszi a választ, akkor nem értettem félre... 8) Hát előtted is le a kalappal, h Roland mellett így bírod! Így legalább annyira nem is esel ki a "vérkeringésből", dolgozol is, meg nem is! Ha össze tudod hozni, akkor nagyon klasszul csinálod! 8) :wink: :)

Zsóka, drukkok a kreszhez+tanuláshoz! :) :)
mazsolák

edu: igen igen igen!!! másszon másszon!!! de mi van ha nem akar??? vagy nem fog??? "rávenni" nem lehet. nem??
kerekpocak

ja Zsófi, nem tapasztalatból írtam sajnos, amit írtam... :cry:
de én így láttam babatornán más babáktól... :wink:

Marcsi

KépKép
alon

de kúszásból sztem nem fog menni neki marcsi, nem? ahhoz másznia kellene...

mi veszi majd rá, h másszon, ha kúszással tök jól mindent elér?
kerekpocak

Bocsi, a hibákért, de én már nem olvastam vissza..
Ma voltam vérvételeln, annyira nem is volt vészes a két pasi, csak 1 pohár viz borult ki. De egy szavam nem lehet, emrt majd egy órát kellett várnunk. Viselhették volna nehezebben is. Szal nagyon megdícsértem őket! :oops: 8) :wink: :)

Pár kép:

no comment
Kép

ezen a képen azt "kell nézni", h miután levette a harisnyát, melegítőt, felvette a nadrágpelenkát a bodyra, fogta a Thomas kiskönyvét, felült a fellépőjére, és olvasott...
Kép

Anya büszkeségei: Zsigu készítette a PGban:
Kép

Kép

van még egy egy 3. aji is, csak még nem fotóztam le. Pedig azt annyáknapjára kaptam, ugyanis itt már volt 2 hete...

Na pusszok, jó éjt!

Írok egy emilt, amiben pontosítjuk a kezdési időpontot, mert kaja az van. Mindneki hoz, amit gondol, abból nem lesz gond, viszont kezdési időpont nagyon sokféle van...

na mentem, már alszok!

Uff, a fehértörzsfönök lánya!

és sorry h sok lettem :oops: :oops: 8) :lol:
mazsolák

de nem válaszoltáááááál nekem edu :( :( :(
kerekpocak

Zsófi, nemtom. Eröltetni valóban nem lehet. Védőnőbnőm mondta,h egy másik bnője, akinek annyi idős gyermeke van, mint nagyZs, és látta, h Zs mászik ezerrel, mondta, h próbálták mutatni, tanítani a kislánynak, de nem ment. És mondta, hiába tudja, mennyire fontos, hasznos, jó, d enem tudták rávenni...Van iylen??!! Passzolom. Mi azzal eröltettük kisZsnél, h másztunk előtte mind a 3an. na nem ragozom, emrt már nagyon fáradt vagyok, leesek a székről, de ha érdekel, akkor emgírom?! Hm?! Törzsfönök láyn2?! :roll: :oops: 8) :wink: :lol:
mazsolák

várjál má, nem megy má az annyira gyorsan
már nem is látok, vakon gépelek
közben apa is kérdez-feleleket játszik velem
azt sem tudom fiúvlány vagyok-é még??!!!

:oops: :oops: :roll: 8) :wink: :lol: :lol:
mazsolák

nekem aszonta a dokink h ha nagyon jól kúszik, akkor a mászás kimaradhat... :( :( :(
kerekpocak

jóvanna :) :) :)
köszönöm azért!!!
kerekpocak

[quote]a írta:mit nem tud: 4 kézlábas mászás és felülés és ülésből elindulás kúszásba

14-20 éves korára (ki mikor kezdi) meg azt kívánnád, hogy bárcsak ne tanult volna meg 4 kézláb mászni. A többi is menni fog neki hidd el :wink: :lol:
Tapasztalat ez is :oops: :wink:
Imi
Szorri vagyok a demoralizálásért :oops:
mazsolák

fürcsi megvolt, gyors uccsó bekukk. :oops: 8)

Zsófi, bizti, én nem értek ehhez, ha a dokkernéni azt mondta, akkor bizti úgy van! :wink: :) Nincs harag ugyi?! :D :oops: 8)

Anzsi, Mircike, Marcsi, Klári, Melba meg akiknek nem írtam külön, Nektek is pusszok! :D

Übi Kata, Roland játékok?

jó éjt!
mazsolák

ja edu, akartam írni, h ZS annyira imi zs pedig te!!! rettenetesen hasonlít!!!

milyen ügyes ZS!!! nagyon szép fészket csinált!
zs pedig ESZETLEN FANTASZTIKUS CUKI AHOGY A KÖNYVET OLVASSA!!!!!!!!!!!!! virtuális csókok mennek neki!!!!

uh csütörtökön?
kerekpocak

ja most nálam nem jó a bnetes vekker??!! ki érti ezt?! :roll: :oops:

Anzsi nálam sem változott meg a vonlazó. Sztem Pocakmamáé azé változhatott meg, mert a hajót átváltotta csillagá, majd a csillagot újra vissza hajóvá, és akkor már megváltozhatott a szisztem? szted? Hm? :roll: :shock: :oops: 8) :wink: :lol:

na mára elég volt belőlem/ünk, eldugultunk! 8)

Cakát! :D
mazsolák

félreértés!!!! edu!!!!félreértés!!!

a mászás rohadt fontos!! pont azért amit írsz! és épp h egyetértünk, mert el vagyok keskenyedve, amiért félek, nekünk nehogy kimaradjon. :( :( mert nem akarom h gond legyen :( :( szal a lényeg: vajh mit kell tennem? gondolom semmit nem tudok tenni, ahogy imi is írta, ez van, visszasírom majd azt h fekszik és engem néz 24 órán át :lol: :lol:
kerekpocak

pont így! ha vmit változtattok, akkor a snugglepie regisztráltat mert gondolom így fokozatosan állnak át. szal edu fejéntaláltad a szöget.
kerekpocak

KÖSZÖNÖM!!!!!JÓLESIK AZ ANYAI SZÍVNEK ÁM! :oops: 8) :wink:

Ja lehet, h lecseréljük a csörgöt?! Hm?! :roll: :shock: :wink:

[quote]j írta:a edu, akartam írni, h ZS annyira imi zs pedig te!!! rettenetesen hasonlít!!!

Sztem is, ZS kivülbelül tiszta apája, zs inkább az én vonalam, csak én nem vagyok ennyire szép :oops: :oops: :(

csókok átadva! majd meglásd a talin mind2 h nyomja a puszikat! 8)
mazsolák

jól ellevelezgetünk mi itt 4esben :wink: :wink:
kerekpocak

Pocakmama, holnap megírom, mi miket csináltunk, nálunk nagyon bejött, csak ma má későn van.. :oops: 8) :wink:

pusszok, jó éjt Samunak+Csabinak is! :wink:

vonlazó, na nem is vagyok annyira terhes/gyagya/butus... :oops: 8) :wink:

ja és ami lemaradt, Bende apa, ISTEN HOZOTT A KLUBBBAN!!!!!!!!!!!! :wink: Gyere, ha tudsz! Tánc nálunk is favorit!!!!! :D :D :D
mazsolák

jajaja (de imi apa most rosszalkodik=füstjeleket ad,), én meg hajatszárítok má vagy 30 perce.... :oops: 8) :wink: :lol: :lol:
mazsolák

talán már nem sokan jönnek így had legyek az első aki

a 30 perc múlva
HÓFORDULÓT ÜNNEPLŐ BENDÉT MEGKÖSZÖNTI!!!!!!!!!!!

BENDE 5. HÓNAPOS LETT ÉLJENÉLJENÉLJEN!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

csókok, jó éjt!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8)
mazsolák

edu mennnnyetek szuszókálni, mi is ezt tesszük! mindenképp írd meg a tippeket!!! puszik
jó éjt!!
kerekpocak

Akkor én is, mert holnap nem tudom, mikor tudok jönni:

BOLDOG HÓFORDULÓT BENDÉNEK, ÉS SAMUNAK!!!!!!!!!!!!!!

Zsófi, okés, megírom!!!! :D :D :D 1. hajszárítás, tudod, még be kell fejeznem, "mert még 1-2 helyen vizes maradt...", azt csiccsantás! :wink: 8) :oops:
mazsolák

NAGYON BOLDOG 8. HÓFORDULÓT SAMUNAK!!!!!!!!

ÉS NAGYON BOLDOG 5. HÓFORDULÓT BENDÉNEK!!!!!!!!

ÉLJEN ÉLJEN!!!!!!

Kép
nóri8

samu kedvenc hobbija:

Kép Kép Kép Kép
kerekpocak

ha nem látszana: a képeken tipeg a fiatalember.
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?