Sziasztok!
Julcsána kisasszony iszonyatosan pörög mostanában, így szinte semmit nem tudok tőle csinálni... Mindenhol feláll, már a gatyámba csimpaszkodva is, aztán meg megy a rinya, ha valahová el szeretne jutni.
Kíváncsi vagyok, mikor jön rá, hogy a kis csülkeit pakolgatni is lehet, és még haladni is tud.
Eddig esetleg egy-két pici lépést tett, ha valamit nagyon el akart érni.
Most letettem aludni, legyen ereje a játszóterezéshez.
Katus, örülök, hogy hallok felőled!
Jobbulást a családnak!
Csandy Gergője még kisebb súllyal született, mint a barátnőd babája, és szerencsére teljesen jól van!
Alvás: nálunk nincs már szopi, este gyorsan elalszik kaja után az ölemben, odabújik, kicsit mormog, simogat, én meg puszilgatom, és 10 perc után durmol. Éjjel általában végig alszik, ha megébred, akkor általában elég a cumit berakni a szájába, vagy ha nagyon felébred, akkor ki kell venni, kis ringatás, esetleg éneklés, és alszik tovább. Nappal is így teszem le aludni, a karomban alszik el, általában éneklésre, és utána teszem be az ágyába. Lehet, hogy nem jó módszer, hogy nem az ágyában alszik el, de nálunk ez nagyon bejött, ha már a karomba veszem, bújuk, tudja, hogy alvás lesz, nem kell sok idő, hogy álomba szenderüljön. Remélem azért majd sikerül rászoktatnom az egyedül elalvásra, mert kezd súlyos egyéniség lenni, nem túl kellemes beemelni az ágyikójába...
De ezt leszámítva én nem panaszkodhatok, mert Julcsi 6 hetes kora óta átalussza az éjszakákat, ritkán csinál nekünk műsort.
Egyébként nálunk nem volt szopival visszaaltatás, mindig csak ringattam, az elég volt. Nekem nem volt sok tejem, nem lehetett éjjel "pocsékolni", gyűjtöttük reggelre.
Már nem emlékszem ki kérdezte, mert nem volt időm még egyszer visszaolvasni... Szóval, apósomék elváltak, ő egyedül él, ill. van egy barátnője, de nem laknak együtt. 16.kerben, Sashalmon van a háza, szóval nem mennénk messzire, de nagyon jó, kertvárosi környezetbe, ami az egyik legjobb egy kisgyereknek. Főleg ez motivált bennünket, hogy visszaköltözzünk.
Én rögtön vágtam a "hernyót", de nyugi, nem személyes tapasztalatból, hanem mert épp azon a bünti előadáson bent voltam, amin a kábszerekről volt szó, így nagyon kiművelt vagyok a témában.
Szerintem ez az Arabella nevű akárki egy szánalmas béna, ostoba, unatkozó valaki...
Juca, Julcsinak is érzékeny a bőre, de azért nem annyira, mint Kingának. Szegényke, durva, hogy ennyire gáz a popsija... Az Alsolt próbáltad már? Nekem anyósom mondta, mikor nagyon csúnya volt Julcsi popsija, ez egy régi krém, de hatásos. Vagy a Bepanthen Plus.
Még a kölesgolyóval kapcsolatban már korábban is akartam írni, hogy Plusban is lehet kapni, én ott szoktam venni, Julcsi is nagyon szereti.
Nekem gyüminapom van ma, ilyenkor nem bírok főzni... Utálom ezt a napot, ilyenkor vegetálok.
Julcsi pipimellett kap a fagyasztóból, a brokkolit már megfőztem hozzá tegnap.
Megyek, megmelegítem neki, mert mikor felébred, éhen akar halni.