Szia Szilbee!
Nem vittük ultrahangra. Ő a hasamon keresztül kommunikált vele, rárakta a fejét. Nagyon aranyos volt.
Nálunk, csak az alvásnál volt gond. Állandóan felébresztették egymást. De az igazi gondok akkor jöttek, amikor Bálint lekerült a földre, mászni ill. járni kezdett, mert akkor már bement a szobákba, és a Lili játékait is elvette, ledöntötte. Voltak játékok amiket elkellett rakni, mert sok apróságot tartalmazott. Na ezt nehezebben viselte Lili. Ilyenkor jöttek a harapások, szorítgatások, fellökések.
Mostmár jobb, mert tudnak együtt játszani. De még mindig sok a visítás veszekedés. Pláne, hogy mostmár Bálint is ragaszkodik ahhoz ami az övé. Mostmár nem jön be Lilinek hogy ad valami mást a kezébe helyette. Bálintnak az kell amit kinézett, és megkaparintott. Ha mégis konfliktus adódik, akkor mostmár ő is harap. Időnként olyan mély harapásnyomokat látok Lilin.
Hát igen gondoltam, hogy egy idő után a kicsi is visszavág.
De hogy mi lesz itt, ha kiegyenlítődnek az erőviszonyok, vagy amikor már a Bálint lesz az erősebb, hát nem tudom.
Nem egyszerű állandóan a döntőbíró szerepét játszani.
De én csak akkor szólok bele, ha már nagyon nagy a hiszti, és sivítás. Amíg úgy látom, hogy eltudják intézni egymás között, és nem tesznek kárt egymásban addig hagyom.
Szilbee azét attól is függ, hogy Levente milyen. Lehet, hogy nálatok nem lesz semmi probléma. De ha Levente erős akaratú kisfiú, akivel sokat kell játszani, mert egyedül nem szeret. És ha a kicsi is nyugtalanabb, hadfájósabb, akkor elég nehéz időszak elé nézel.