Új privát üzeneted érkezett!

Orsi,
Minket dokink azzal riogat, hogy a bárányhimlőnek mostanában van egy új fajtája, ami sokkal súlyosabb következményekkel járhat, mint az, amin mi átmentünk gyerekkorunkban. Ennek ellenére sok ellenérv is van, főként, hogy nem ad teljes védettséget és végülis nem egy túl vészes betegség. Így közvéleménykutatok :D
Szabival kihúztuk a babalottót. Eszik, alszik, nem sír. Nati mindig jó baba volt, még ha nagyon mozgékony is, és van egy anyós, aki él-hal az unokákért. Így napi max pár órát vagyok egyedül a két gyerekkel. Meg férjem is besegít nagyon sokat. Azaz tervezem a harmadikat :lol: Nem olyan nehéz, mint pl egy hasfájós bébi.

Kép KépKép
lorca
 
 


Lorca :)
Babalottó :) Irigy-irigy 8)
barihimlö: mi nem oltatunk. Nekünk sem emlitette a doki, én is csak olvagattam róla, de asszem nem oltatjuk be.

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!

Bárányhimlő: Nekünk sem említette a doki, mi sem oltunk. Azt mondják gyerekorban nem annyira veszélyes mint a felnőttkorban. Elvileg 20 év a védettsége, úgyhogy pont felnőttkorban már nem védene.
Hozzáteszem én semmilyen fertőző beteg nem voltam, sem bárányhimlős, sem rózsahimlős, sem a többi... Remélem már nem is leszek!


Jó éjt

Csucsu

Kép
csucsu74
 
 

 
 

Sziasztok!

Úgy látom én vagyok a kivétel mert én be fogom oltatni Mirtillt.Ha rózsahimlő,kanyaró és mumpsz ellen oltják őket akkor bárányhimlő ellen miért nem?Az is ugyanolyan mint a többi himlő.A rózsahimlő és a mumpsz sem veszélyesebb (én is túl éltem)és az ellen miért oltanak kötelezően a bárányhimlő ellen miért nem?Szerintem pár éven belül kötelező lesz a bárányhimlő elleni oltás is ugynúgy ahogyan sok más országban már most az.
Na mindegy én 99% hogy beoltatom.Az ismerőseim közül már sokan beoltatták a gyerekeiket és még csak lázasak sem voltak.

Hát ennyi!

Sziasztok!

Kép
ildikó74
 
 


Sziasztok!
Jól eltüntem! :oops:

Ildikó! :)
Lehet mi is beoltatjuk, mielőtt beadnánk közösségbe. Szóval nem vagy egyedül. Én spec azért mert, nem nyugtat meg a gondolat, hogy esetleg Levente lehet az az 1%, aki szövődményeket is szerez mellé. Persze az oltás még nem most lesz.
szilbee
 
 


Szilbee!

Gratula a kistesóhoz,hamar összehoztátok!

Kép
ildikó74
 
 


Sziasztok!

Egy gyors kérdés a kisbabásokhoz! Van egy eladó Angel Care légzésfigyelőm, júliusig garanciás, nem használt bontatlan dobozban, ha valakit érdekel, jóval a bolti ár alatt adom! A héten megyünk Nagyikhoz Szegedre, és el is tudnám hozni, ha valakinek kellene!

Más! Én meg a kullancs elleni védőoltásról hallottam a védőnőtől, hogy nem ártana beoltani, és erősen gondolkodom rajta, mert bennem már sok kullancs volt :(

Ti mit gondoltok erről?Üdv.:Orsi.

Danika
KépKép
orsi_juhasz
 
 


Szilbee :)
5 hetes és 4 napos? :D Izgis. Grat!

Orsi :)
Kullancs ellen akkor érdemes beoltatni, ha sokat jártok kirándulni, ill. a lakóhelyeteken soka kullancs. Ha a védőnő ajánlotta, akkor tényleg érdemes elgondolkodni, mert ő ált. elég jól ismeri az ilyen viszonyokat is.

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!
Ha már ennyi tesó érkezését várjuk, lenne egy kérdésem! :D
Ha a gyes ideje alatt születik meg a második baba, rá a gyedet hogy számítják? Az első babánál megállapítottat adják újra, vagy kevesebbet? Vissza kell menni dolgozni fél évet ahhoz, hogy "normális" pénzt kapj???
Köszi, ha valaki tudja!

Kép
kajla
 
 


Gyorsan egy képet is felrakok a tegnapi játszóterezésről:

Kép

Kép
kajla
 
 


Kajla!
Ha a gyes-be szülsz és megvan a 180 biztosított napod, akkor a szerződésben megállapított béredből számolják újra a GYED-et, a második babánál.
Mi pont emiatt vállaltuk be most.
szilbee
 
 


Kajla :)
Én is ugy tudom, ahogy Szilbbe. Ha gyesen belül szülsz és nem mentél vissza dolgozni, akkor annyit kapsz, amit az elsőnél kaptál, tehát az eredeti fizudat veszik számitásba.

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Szilbee
:lol: :lol: :lol: :lol:
Gratulálok!
Vendég
 


Köszi Csajok!

Kép
kajla
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Andi
andrea27
 
 


Köszönjük szépen a gratulációkat! :oops: :lol:
szilbee
 
 


Sziasztok!

Én is jól eltűntem, de állandóan kint vagyunk a kertbe. Amikor alszanak, akkor meg a háztartással is kell foglalkoznom.

Bárányhimlő: Őszintén, én gondolkodom rajta hogy beoltatom őket mielőtt mennek oviba bölcsibe.

Nagyon jók a képek. Csak azt nézegettem meg, mert most nem tudok visszaolvasni.

Szilbee! Gratulálok a pocaklakóhoz!

Kajla! Én is csak megerősíteni tudom amit Szilbee és Minyu mondott. Én pont így voltam vele. Lili 2 éves és 3 hónapos volt mikor megszületett Bálint. Mi is ezért vállaltuk így be a kistesót, mert a gyesből nem sokra futja. Ezért megyek most is vissza dolgozni. Megkaptam ugyan azt a pénzt, sőt azt hiszem még egy párezer forintot rádobtak az újraszámolásnál.

Megpróbálok sürűbben jönni. :oops:

Andi
andrea27
 
 


Andi!
De édes Bálint! :)
szilbee
 
 


Andi!
Levente is kb. 2 év 3-4 hónapos lesz, mikor kistesó születik. Nálatok Lilien hogy fogadta a kisöcsit? Vittétek esetleg UH-ra is?
szilbee
 
 


Szia Szilbee!

Nem vittük ultrahangra. Ő a hasamon keresztül kommunikált vele, rárakta a fejét. Nagyon aranyos volt. :D
Nálunk, csak az alvásnál volt gond. Állandóan felébresztették egymást. De az igazi gondok akkor jöttek, amikor Bálint lekerült a földre, mászni ill. járni kezdett, mert akkor már bement a szobákba, és a Lili játékait is elvette, ledöntötte. Voltak játékok amiket elkellett rakni, mert sok apróságot tartalmazott. Na ezt nehezebben viselte Lili. Ilyenkor jöttek a harapások, szorítgatások, fellökések.
Mostmár jobb, mert tudnak együtt játszani. De még mindig sok a visítás veszekedés. Pláne, hogy mostmár Bálint is ragaszkodik ahhoz ami az övé. Mostmár nem jön be Lilinek hogy ad valami mást a kezébe helyette. Bálintnak az kell amit kinézett, és megkaparintott. Ha mégis konfliktus adódik, akkor mostmár ő is harap. Időnként olyan mély harapásnyomokat látok Lilin. :? Hát igen gondoltam, hogy egy idő után a kicsi is visszavág. :shock: De hogy mi lesz itt, ha kiegyenlítődnek az erőviszonyok, vagy amikor már a Bálint lesz az erősebb, hát nem tudom. :roll: Nem egyszerű állandóan a döntőbíró szerepét játszani. :wink: De én csak akkor szólok bele, ha már nagyon nagy a hiszti, és sivítás. Amíg úgy látom, hogy eltudják intézni egymás között, és nem tesznek kárt egymásban addig hagyom.
Szilbee azét attól is függ, hogy Levente milyen. Lehet, hogy nálatok nem lesz semmi probléma. De ha Levente erős akaratú kisfiú, akivel sokat kell játszani, mert egyedül nem szeret. És ha a kicsi is nyugtalanabb, hadfájósabb, akkor elég nehéz időszak elé nézel. :wink:

Andi
andrea27
 
 


Andi!
Hát ez nagyon bíztató! :shock: :?
Levente most nagyon nyugodt gyerkőc és szeret egyedül játszani, nem kell mindig mellette ülni, de ki tudja hogy milyen lesz 8 hónap múlva. :? Akarat az van! De mondjuk melyik gyereknél nincs. Balhézni szokott, hogy ha más gyerek játszik a kiszemelt játékkal, de ez a kitörés gyors lefolyású szerencsére.
Az alvástól már most tartok. De valahogy csak túléljük!!!
szilbee
 
 


Bocsi Szilbee! Nem akartalak megijeszteni. Lehet, hogy nálatok tényleg másképp lesz. :)

Andi
andrea27
 
 


Sziasztok!
Én is beadatom a bárányhimlő elleni oltást! Jövő héten megyünk dokinénihez!
És úgy néz ki, hogy májusban kiveszik az orrmanduláját is! :cry:
Ez van!

Kép
kajla
 
 


Sziasztok!

Új pocakhoz gratula!

Betsy
én abszolút egyetértek Veled, én sem vállalnék be egy beteg gyereket.

Oltás: bárányhimlő ellen nem, de kullancs ellen be szeretném oltatni (mi imádunk erdőbe járni).

Hogy viselték a gyerekek az óraállítást? Annára nagyon jó hatással volt, sokkal jobban alszik azóta.

Hétfőn megyünk beíratkozni a bölcsibe!!

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Kajla!

Megkaptad a cd-ket?Remélem jók lettek!

Sziasztok!

Kép
ildikó74
 
 


Ildikó!
Igen, bocsi, nem írtam egyből! :oops:
Nagyon köszönöm!!!!!!! :D

Kép
kajla
 
 


Sziasztok!

Én is eltűntem néhány napra. Napközbe sokat vagyunk kinn a levegőn este meg fáradt vagyok írni.

Roberta! Bocs, nem válaszoltam a múltkor. Több, mint 60 mesedvd-nk van, de még biztos van olyan, ami nincs meg. Hirtelen semmi nem jut eszembe, de ha lesz, elsőként neked szólok. Azért köszi, hogy felajánlottad! :)

Szilbee! Gratulálok én is a pocaklakóhoz. Biztos lesznek nehéz napok, de kinek nincsenek. :wink:
Épp tegnap voltunk egy barátnőmnél. A kicsi 2 hós a nagy 2 éves. Lányok. A nagyobbik agresszív és irígy lett. De szerintem ez a dackorszak kezdete is, és nemcsak a kistesó "okozza" a problémát.

Oltás szerintem nálunk kimarad. Amúgy se vagyok egy szuripárti.

Tetszik ez a csúszda. Lehet, hogy nekünk is venni kéne. Unok minden nap a játszótérre járkálni és felrakosgatni őt a nagy csúszdára. :oops:

Kép
patrisa
 
 


Akartam egy képet:

Kép

Kép
patrisa
 
 


Szilbee,
Remélem, lesz segítséged, amikor a pici megérkezik. Nati az elején veszedelem volt, de most, hogy már itt van Szabi 3 hete egész jól lenyugodott. Az elején volt sok sírás-rívás. Nem tesó ellen, inkább olyan agyonstresszelt kis mukinak tűnt.
Amit mi tesóra nevelés címszóval csináltunk, az kimerült abban, hogy nagyon visszafogtunk minden olyasmit, ami sérülést okozhat a picinek. Ha pl egy picit megütött minket, megkarmolt vagy harapott, azonnal halálra váltan sápitoztunk, hogy mennyire fáj. Utána meg puszit kértünk. Nem dobálhat semmit, mi sem tesszük. Ha galád módon mégis kosárdobás módszerrel próbáljuk Brumit a helyére rakni, szépen ránk szól. A pici kis mutatóujjával mutatja, hogy nem-nem. A módszer bejött, egész biztonságos a kicsi körül, így nem kell rászólni.
Próbáltuk elmagyarázni neki, hogy Szasza bent van anya pocijában. Nem értette igazából. Ma pl mutatta, hogy hol van a pocija, és mondta, hogy ott van Szasza.


Roberta,
Mi nem éreztük meg az óraállítást. Mindkét törp azonnal átállt. Én meg úgyis fent vagyok pár óránkét, fel sem tűnt igazán. Persze az olyasmi, mint kedden, hogy Szabi 5kor kel és úgy is marad míg Nati fel nem ébred, azért egy kicsit fársztó, de az az egy óra nem segített volna ki.

Kép KépKép
lorca
 
 


lorca
Igen lesz segítségem az első 3-4 hétben. Felváltva: anyum (1 hét), férjem (2 hét) és anyósom (1 hét). :)
Köszi, hogy megosztottad velem a tapasztalataid. Ilyenekre még nem is gondoltam :shock: :oops: , pedig tényleg nagyon fontosak, amiket írtál.
Alvás terén nem volt probléma?


Andi
Jobb ha az ember még a gyerek születése előtt esik pánikba, mint utána. :wink: Ez is a felkészüléshez tartozik. Kell, hogy az ember reálisan lássa a jövőt!! :)
szilbee
 
 


Szilbee
Nálunk is 2 év 3-4 hónap lesz a két gyerek között...
UH-n volt Sasa... a dokitól kapott is egy képet a kistesóról... és mondogatja a szomszédoknak, hogy "anya hasában Lucas"... :lol:
És mióta mocorog Lucas, azóta Sasa szokta figyelni...
És megbeszéltük, hogy kap nagylányos ágyat... a kiságyat megkapja Lucas...

Testvérek között meg problémák mindig vannak...
Vendég
 


Szilbee,
Az utolsó hónapokban apuci altatott. Már csak azért is, mert karácsonykor hagytuk abba a szopit, így egyszerűbb volt az elválasztás. Fürdés, mese, altatás, ez Robi dolga. Így nem érte sokk, amikor kórházban voltam, amúgy sem volt hozzám szokva. Szerintem az esti a legkritikusabb. Apa meg addigra mindig hazaér és nem is kell Szabival sétálnia.
juj, megy a bömbi..

Kép KépKép
lorca
 
 


Sziasztok!

Infó kellene nekem kullancs elleni védőoltásról. Ma voltunk baba-mama klubban és megkérdeztem a régi védőnőnket (tök normális), hogy mi a helyzet az oltással. Ő azt mondta, hogy csak 2 éves kor után oltassuk be, mert az a hatékonyabb, előtte a dokinénink nem is adja be. Azt mondta, hogy idén használunk vmi kullancsriasztó stiftet (ismeri vki?), gyógyszertárban simán lehet kapni.
Mi nagyon szeretünk kirándulni,de az enyhe tél miatt most aggódom, hogy mi legyen. Ja, még annyit mondott, hogy amúgy is kb fél év mire védettséget ad az oltás!!

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Roberta!

Én úgy tudom, hogy az oltás 3 szúrásból áll. A 2. az 1.-t követő egy hónap múlva, majd kb. fél évre rá. Vagy ez csak a felnőttekre érvényes? Nem akarok hülyeséget mondani. Férjem így kapta.
Az viszont biztos, hogy idén nagyon sok kullancs lesz. :?

Kép
patrisa
 
 


Sziasztok!


Egy kicsit eltüntem, mert elkapott valami kórság 39,5 lázam van
nem kapok levegőt az orromon, köhögök és szét megy a fejem. Ráadásul, valószínű megfertőztem Annát mert éjjel többször felkellt köhögni. Hurrá!

Roberta: Igen, van ilyen a gyógyszertárba, mi is vettünk már tavaly, szúnyog és kullancsriasztó. Elő fogom keresni, mert fejből nem tudom a nevét, de ígérem előveszem.


Csucsu

Kép
csucsu74
 
 


Roberta: Megvan: GalaktivBió és külön van szúnyog és a kullancsriasztó. Ezt a gyógyszertáros néni ajánlotta.

Kép
csucsu74
 
 


Csucsu!
Jobban vagytok már? Mit kaptatok el?
szilbee
 
 


Sziasztok!


Szilbee:
Köszönjük már jobban vagyunk, legalábbis igazából én vagyok a betegebb. Láz-nátha-köhögés. Ebből Annám hál'istennek "csak" a köhögést kapta el, de szegény azt nagyon. Már voltunk az ügyeleten és torokgyulladást állapítottak meg. Nagyon piros a torka és szegény köhög ha kell ha nem. Antibiotikumot kaptunk rá Cedax Baby-t és Sinecod-ot. Remélem a ma éjszakánk már jobb lesz, szegényem alig aludt valamit a köhögéstől. Ez mellett mondanom sem kell, hogy alig eszik valamit, gondolom nagyon fájhat a torka és még nyelni sem tud.
Remélem hétvégére meggyógyul, mert utazunk az az Alföldre
husvétozni.
Ti jól vagytok? Kistesó növekszik?


Csucsu

Kép
csucsu74
 
 


Sziasztok!
Nekem most több dolgot is ajánlottak, amiért Regi ilyen beteges.
Ma is köhögött napközben, kicsit megint folyik az orra...Hát ennek már soha nem lesz vége???
Szóval: marad a sószoba, aztán Zep.er lámpát kaptam kölcsön, amivel a mellkasát lámpázom, és Aloe First, ha jól írom, amivel fújni kell a torkát!
Ha ismeritek ezeket, esetleg használtátok valamelyiket, megírnátok a tapasztalatokat? Előre is köszi!
Puszi

Csucsu!
Együtt érzek veled! Kitartás! Majdcsak jobb lesz!

Patrisa!
Nagyon nőcis ez a kép! Igazi nagylány már! :D

Ildikó!
A Cd-k nagyon beváltak, vasalás közben én is azokat hallgatom! Olyan kedves, dallamos!

Kép
kajla
 
 


Kórházban vagyunk :cry:
Nándi sokat hányt és eléggé kiszáradt :( Infúziót kapott, már jobban van. Szoritsatok, hogy mielöbb hazamehessünk.

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Minyu!
:( :cry:
Hányós-fosós nyavaját kapta el?

Nándi, Anna, Csucsu!
Kép

Csucsu!
Próbáltad már az Oscilococcinum-ot?
Nekem bevált! Egy nap alatt rendbehozott, úgy hogy naponta 2x vettem be 1 adagot. A picinek is lehet jó lenne, csak feloldva.

Köszi kérdésed, a szokásos rosszullétektől eltekintve jól vagyunk. Nem tudom, hogy fejlődik, mert csak április 13-án megyünk majd vissza. De már nagyon kíváncsi vagyok, hogy minden rendben megy e odabent.
szilbee
 
 


Sziasztok!

Júj! Kórház! Minden betegeskedőnek jobbulást :!:

Bálintnak megtartottuk a születésnapját, mert csütörtökön lenne 5.-e, de nem akartuk összevonni a húsvéttal, úgyhogy inkább egy pár nappal előbb tartottuk. Dobok egy-két képet:
Két éves nagyfiú. :)
Kép
A tortákat én csináltam. :)
Kép
Itt még megvolt a cica szeme. :lol: Azt ette meg legelöszőr. :lol:
Kép

Andi
andrea27
 
 


Sziasztok!

Minyu!
Jobbulást Nándinak!

Kajla!
Örülök,hogy tetszik a cd,én is szívesen hajjgatom és Mirtill is nagyon szereti.
A legújabb kedvenc a Bújj,bújj zöld ág 1-2.Mindig azt hallgatja mostanában.
A barátnőm kisfiának most vették ki az orrmanduláját mert mindig beteg volt.Nem is altatták 5perc alatt meg volt.Kicsit sírt,de aludt egyet és utána semmi baja nem volt.Evett,szaladgált és másnap hazamentek.Azóta még nem volt beteg.

Mi jól vagyunk azt leszámítva,hogy Mirtill még mindig alig eszik.A foga még nem jött ki de már nagyon duzzadt vszínű miatt nem eszik.A múltkori fogánál is ez volt.
Megvárom míg kijön a foga és ha utána sem eszik elviszem dokihoz.
Tisztára idegbajt kapok.
Amúgy egész nap szaladgál,jókedvű és fejlődik.Már 4-5szavas mondatokat mond és kezd ragozni igaz még nem tökéletesen.
Gyümölcsöt eszik szinte egész nap de azt elég sokat.
A védőnő azt mondta,hogy ne erőltessem és ne kínálgassam egész nap mert még jobban nem fog enni.Eszik amennyit eszik és majd szól ha éhes.De nem bírom ki,hogy ne kínáljam meg mikor látom milyen keveset eszik.
Egyébként eszik egy fél tányér kaját és akkorát büfizik mintha nyakig ette volna magát.Lehet ennyi elég neki és jól lakik?
Na mindegy remélem javul a helyzet!
Ja és édességet sem eszik,hogy esetleg amiatt nem kérne enni.A csokira is azt mondja,hogy nem jó!

Sziasztok!

Így táncol
Kép

és így bilizik
Kép

Kép
ildikó74
 
 


Sziasztok!

Minyu :( Jobbulást Nektek! Remélem hamarosan haza engednek Benneteket!

Ildikó! Mi is kaphatnánk abból a cd-ből? :oops: Abból a gyermekdalosból! Kaptunk Patrisától, de azon karácsonyi dalok vannak! Azért nagyon jók azok is! :D

Az immunrendszer erősítésről! Danika mióta nem szopik(15 hónapos kora óta) 3 szor kapta el a hörghurutot, a legutóbbi már elég masszív volt, az előző kettő pár nap alatt lement nála. Úgyhogy nincs mese el kellett gondolkodnom az immunrendszer erősítésén. Én a homeopátiát találtam eddig a legjobb megoldásnak, esetleg gondolkozzatok el rajta Ti is! Nálunk a családban van aki elvégezte a homeopátiás képzést, és tőle kaptam információt erről a dologról. Nekik azt mondták a tanfolyamon(többségében kismamák voltak a résztvevők, és gyermekorvosok tanítottak), hogy bátran kisérletezzenek a mamák a készítményekkel, mert ártani nem árt, csak max. nem használ, ha nem megfelelő a szer!

Most a corisaliát szedtük(ez egy komplex szer köhögésre megfázásra) és segített. Ezeket gyógyszer mellett is lehet adni, lassabban gyógyult meg, de nem ment lejjebb a betegség.

Az interneten is van egy ilyen oldal ahol tájékozódhattok(www.homeopatiasopron.hu)
Sziasztok, és még egyszer jobbulást a kis betegeknek!Orsi.

Danika
KépKép
orsi_juhasz
 
 


Sziasztok!

Köszönjük az együttérzést!

Minyu: Szorítunk nektek és jobbulást!!!!!!!!

Kép
csucsu74
 
 


Hát igen! A homeopátia nagyon jó, én is azt használom már évek óta, de azért én óva intenék mindenkit a kisérletezéstől, mert a nem megfelelő homeopátiás készítmény alkalmazása előhozhat lappangó, egyébként elő sem jövő betegségeket... és akkor már két betegséggel kell az embernek orvoshoz fordulnia.
Szóval szerintem érdemes homepátiás orvos tanácsát is kikérni!
szilbee
 
 


Sziasztok!

Először is: betegeknek jobbulást! Kicsiknek-nagyoknak egyaránt!

Roberta
Kullancsos oltás: elsőt követi egy hónapon belül egy második, majd rá egy évre a harmadik. Felnőtt és gyerek dózisban különbözik. A gyerkőknek az Encepur Juniort szokták felírni. Mesi május-júniusban fogja megkapni.
www.kullancsinfo.hu

GalaktívBio spray formájú riasztó. Létezik stiftes is, a nevét elfelejtettem, ha érdekel, előböngészem!

Mesi immunrendszerét jelenleg az FLP-s vitaminnal és a Cebion cseppel erősítem. Cebion pár napon belül el fog fogyni, marad a vitamin.

Kép
dundó
 
 


Még kullancs:
már 1 éves kor után adható az oltás
3 évenként emlékeztető szuri kell
...és nem fél év, mire kialakul a védettség!

Stift: Autan Active

Kép
dundó
 
 


Betegeknek jobbulást!
Vendég
 


Sziasztok!

Mi is jobbulást kívánunk a betegeknek, Nándi mielőbb sipirc haza a kórházból. :P

A homeopátiát én is maximálisan pártolom, sok-sok éve, hogy nem szedünk gyógyszert. Egész télen az Aflubin cseppet szedtük immunerősítésre, és szerencsére 1x sem voltunk dokinál.

Andi!
De jól néznek ki ezek a torták? Milyen ízűek voltak? És komolyan Te csináltad? Ügyi vagy nagyon!

Volna egy hülye kérdésem. A gyerkőceitek használnak már párnát alváshoz? Vanessza most szokott rá, hogy a odabújik éjjel és a párnámon fekszik. Érdekelne, hogy a többi babónál ez hogy megy.

És egy kérdés azokhoz, akiknek van csúszda otthon. Mi most akarunk venni. Néztem a Auchan katalógust, 7500 ft., de nem tetszik a fellépője. Én olyanra gondoltam, aminek széles lépcsőfoka van, nem pedig ilyen keskeny kapaszkodószerű. Nektek milyen van? Ez mennyire biztonságos?

Kép
patrisa
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?