Göndörzsóf!
Engem némiképp meggyőztél a mikróval kapcsolatban...
Sajnos én elég gyakran használom...
Megann!
Már most felkészülhetsz, hogy mi lesz Hollókőn. Szerintem neki se induljatok! És ugyanezt üzenem azoknak is, akik esetleg Szentendrére, a Skanzenbe igyekeznek húsvét hétfőn. Verjék ki a fejükből (különben a férj fogja ezt megtenni, ha meglátja a tömeget!!!)
Ilyenkor szigorúan tilos menni, a kocsisor a 11-es főút végén szokott állni.
Barbi!
Na, légyszíves nehogy elkezdj nekem itt magyarázkodni, mert nem is tudom, hogy mit fogok mondani.
Abszolút tisztában vagyok mindennel, és a többieknek is mondom, hogy az irományomban nem azért emeltem ki a három csajszit, mert másoktól sérelmezném, hogy nem hiányolnak.
Hanem pont azért, hogy ettől függetlenül, mert általában ők szoktak, attól én még jövök, ha tudok.
Na, szóval, tudom én, hogy hányadán állunk ám, és ennek tökre örülök! Őszintén!!!
Még akkor is, ha nem adódik alkalmunk sűrűbben személyesen találkozni!!
Állatkertben nem volt nagy tömeg?? Mi is épp ma beszéltük, hogy lassan el kéne mennünk, Gergő még nem volt, és most, hogy itt a jó idő...
Csak nem akarok kb. a Nagycirkusznál beállni a sor végére...
Ovi: drukk, hogy minden okés legyen! Bár ezt én is hallottam, hogy ezt a dolgot figyelembe szokták venni. Tök jó, hogy Leon már hivatalosan is fel van véve, emléxem, ti már nagyon korán letudtátok ezt a dolgot!
Húsvétkor Ti sem fogtok unatkozni. De egyébként is, nekem tökre tetszik , amikor mindig írod, hogy mikor milyen jó kis családi összeröffenések voltak nálatok! Tökre bírom az ilyeneket!!!
Képeket várjuk ám!
Prüntyi!
Örülök, hogy nem értetted félre, amit mondani akartam!
És hidd el, nem az a furcsa, hogy Te ennyire keveset tudsz jönni, hanem már az , hogy pl. én enyit tudok jönni.
De hát ennek is megvan az oka, most nem mennék bele.
Azzal meg ne viccelj már légyszí, hogy nem akarsz Tüncsiről ömlengeni, stb.
Tüncsi is nagyon okos kislány, akár csak Julcsi, ezt már volt szerecsém személyesen is megtapasztalnom.
Nem hinném, hogy felvágás az, ha leírod, hogy miket tud már, vagy hasonlók. Én lesek akkor is, mikor Majola írja, és hogy őszinte legyek, még soha nem jutott eszembe azon keseregni például, hogy Gergő még miért nem tart ott, ahol a két csajszi.
Úgyhogy szerintem nyugodtan gyere, és írd, ebből ne csinálj problémát.
Ayse!
Ez a beljebb a városba dolog jó ötlet, majdcsak kitalálunk valamit.
Csak ne felejts el légyszí, hogy sajnos nekünk is igencsak befelé kell jönni, úgyhogy időben szólj légyszí, mikor készültök befelé...
Majola!
Tésztarecepteket én is mentettem!! Nagyon jól hangzanak!!!
De nem mondod, hogy 3-féle tésztával vártad a vendégeket????
Azért ez nem semmi, jó dolgod van a lányok nagyon rendesek, hogy ennyi időt hagynak neked!!!