Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mi ma vendégségben voltunk, töki pompi "party" volt. A gyerekek nagyon jól érezték magukat.

Megann!

Nálunk nincs is szél, gyönyörű idő van még most is! Remélem, hogy így is marad, és legalább a húsvéti ünnepeket is ilyen szép időben élvezhetjük.
Anyuékhoz fogunk menni, már pénteken (én még kozmetikushoz is elmegyek egy nagy kezelésre), és csak hétfőn jövünk haza.
Igaz, hétfőn Robi és apukám elmennek a szokásos húsvét hétfői horgászatukra. Náluk minden évben ilyenkor kezdődik a "horgász-szezon"... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Prüntyi!

Sajnálom, hogy te is úgy érzed, hogy nem foglalkoz(t)unk ebben a topikban. De pont ezt írtam, hogy olyan nincs, hogy mindig mindenki hozzászólásaira reagáljunk. És a 2-3 ember nem is kevés, és ha másért, hát miattuk is jöhetsz nyugodtan. Meg persze miattam is, de ha már így felhoztad, és magadat kiemelted, akkor engedd meg, hogy megjegyezzek valamit: azért az utóbbi 1-2 hónapban általában csak ilyen hsz-ekkel jöttél (nem szó szerint idézlek, csak nagyjából, a lényeget) : hosszú szünetek után bejelentkeztél, elnézést kértél, hogy csak röviden tudsz jönni, de nagyon sok dolgotok volt, meg el vagytok havazva. Meg hogy a párod elutazott, meg vettetek új számítógép asztalt, stb.
Ezekre mit reagáltunk volna szerinted?
Érdeklődni te sem érdeklődtél senki felől ezekben a rövid bejelentkezésekben (talán az utóbbi 1-2 hsz-ben), és valszeg néhány taliról, vagy fontosabb "eseményről", "tudnivalóról" is azért maradtál le, mert nem jöttél napi rendszerességgel.
Nehogy félreérts kérlek!!!!!!!, egyáltalán nem azt akarom mondani, hogy azért, mert nem tudsz jönni minden nap, vagy nem akarsz, teljesen mindegy, akkor az azt jelenti, hogy akkor már nem is vagyunk kíváncsiak rád!!! Egyáltalán.

Megjegyzem, időnként, én is eltűnök egy-másfél hétre, ha jól belegondolok, Totkán, Megannon és Benianyun kívül utánam sem érdeklődik soha senki!!!

Én pl. azért nem érdeklődök soha felőled, mert tudom, hogy Te nem ülsz egész nap a gép előtt. (ellentétben velem). Vannak jó kis színes progijaitok, stb. És lehet, hogy csak napokkal később ülsz újra elé, amikor valszeg már el sem jut hozzád, hogy valaki hiányolt.

Remélem, érted, hogy mit szeretnék mondani, és azt is remélem, hogy azért újra jössz írogatni hozzátok.

Én most azt hiszem, egy jó időre átmegyek "read only"-ba.
Nem szeretném, ha újabb viták alakulnának ki, pláne, hogy érzem, hogy most ezért az írományomért ismét megkapom majd a magamét, ahogy szoktam.
(Amit akár sérelmezhetnék én is, mert akármilyen ilyen jellegű "ügy" kapcsán leírom a véleményemet, az tuti, hogy meg van magyarázva, hogy miért nincs igazam, és a végén még én érzem magam kellemetlenül, hogy már megint "belemásztam" valamibe, pedig csak a véleményemet szerettem volna leírni.)

Kép
kuha
 
 


Ayse!! :lol: :lol: :lol:

Hűű, de aranyos vagy!! Én már rég el is felejtettem!! A "csomag" az szerinted milyen mennyiség?? Postán feladható??? Persze, kifizetném a postaköltséget!! Szerinted??

Kép
kuha
 
 


Sziasztok!

Zsuzsa! :D

Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat. A tészták receptjeit kérjük szépen, nagyon ízlettek! Tegnap voltunk a papámnál, odaadtuk a CD-t, nagyon örült neki, köszöni szépen, a borítón meg jót mulattak. :D :lol:

Még a mikro témához jutott eszembe valami: A mobilok alacsonyabb frekvencián működnek(900MHz), mint a mikrok(kb. 2 GHz), ezért még az se biztos, hogyha fel lehet hívni a telefont a mikroba, akkor rosszul van szigetelve, nem tudom, milyen frekvenciatartományban szigetelnek. Kipróbáltam a mienket, és föl tudtam hívni. :shock:

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf
 
 

 
 

Na most utoljára mikro:

Vannak olyan helyek, ahol szakszerűen ellenőrzik, hogy jó -e a szigetelés. Ezt talán érdemes. Azt hiszem, én is keresek egy ilyen helyet. Manka, tök jó akkor a mikrotok. Milyen márka?

Kép
Kép
göndörzsóf
 
 


Mégsem... :oops: Csak annyi még, Ayse, hogy én meg szerkezetktatóként tanultam mikrohullámú spektroszkópiát, de már elméleti kémián is volt erről szó, és a tanár külön megemlítette a mikrosütővel kapcsolatos tévhiteket. :shock:

Kép
Kép
göndörzsóf
 
 


Kuha!

Jó húsvétolást nektek :)

Sajnos már nekünk is olyan zsúfolt lett a program húsvétra hogy el is ment a kedvem az egésztől..
Szombaton elterveztük hogy elmegyünk Hollókőre..de már jó előre rosszul vagyok, ha lépni nem lehet majd a tömegtől..én Isten bizony hátat forditok és hazajövök..
Vasárnap férj nagybátyjáékhoz vagyunk hivatalsak....
Hétfőn meg anyumékhoz kell átmennünk élőnyulastól együtt :shock: :shock: :shock: :shock:

Lehet erre a hétvégére kellett volna eltűznünk itthonról :? :?

Na a végén már mindenki csak read-onlyban lesz, én meg beszélgethetek magammal :? :? :? :( :lol:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Sziasztok!

Jaj, ne már megint vita :( :(

Nem is nagyon akarnék belemászni, de én sem értem ezeket a sértődéseket.
Én is nagyon sokszor napokig nem írok, rengeteg alkalommal SENKI meg nem kérdezi, hogy miért.
DE én ezen soha meg nem sértődnék, biztos tudjátok, hogy elfoglalt vagyok, sok a program, elintéznivaló, bármi.
Gondolom ha hetekre eltűnnék, az csak feltűnne valakinek......... :D

Évi!
El ne tűnj nekem, én nem foglak leb...ni :lol: :lol: :lol:
Pl. én se szoktam szinte soha senkit hiányolni, de ez nem azt jelenti, hogy nem érdekel, mi van vele. Vagy, hogy nem érdekelne, mit ír.
Egyszerűen mire végigolvasom a termést, meg válaszolok is, nincs többre energiám. :(
Pl. nagyon jól tudod, hogy Téged kimondottan nagyon szeretlek, ha nem hiányolnálak, az nem azért van, mert szarok a fejedre. :wink:
Szóval el ne merj tűnni!!!!!!! :D

Mi ma állatkertben voltunk, már 11-re odaértünk és csak 5-re értünk haza. Leon aludt egy órát a babakocsiban, most egy kicsit korábban fekszenek majd le.
Holnap délelőtt megyünk az oviba körülnézni, beszéltem a vezetővel és azt mondta, ha a tesót felvették már a bölcsibe, azt figyelembe szokták venni. Remélem ez az jelenti, hogy nem lesz probléma a felvételivel.......

Mindjárt feltöltöm a képeket is a mai napról.

Zsuzsa!
Privit köszi megkaptam, este majd meg is mutatom Gabinak, most nincs itthon, elment üzleti ügyben tárgyalni.

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Megann!
Tegnap igen, mind a 3 fiam terepnaciban volt :lol: :lol:

Húsvétkor szombaton nagyimhoz megyünk, vasárnap Gabiékhoz, hétfőn meg anyuhoz, amikor is otthagyjuk a fiúkat szerdáig :P :P

Én szeretem, ha ennyi progi van, meg a családi összeröffenéseket is bírom.

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Barbi, Kuha, nincs semmilyen sértődés legalábbis részemről :) ...csak kiegészítettem Kuha zárójelét :wink: ...


Kuha, Persze, igazad van, ritkán jövök...és ha jövök éppen csak az aktuális oldalt olvasom, mert nem tudok lépést tartani veletek...csodálom, hogy ennyi időtök van a gyerek mellett...komolyan...Tüncsi annyit izeg- mozog, hogy alig lehet mellette leülni...és ha jó idő van igyekszünk mi is kint lenni...
Tüncsiről meg igazán nem akarok ömlengeni, mert iszonyatos a fejlődése...és nem akarom, hogy itt azt higyjétek, hogy esetlek csak "felvágok" vagy rosszabb esetben keresitek saját babáitokban a hibát, hogy miért nem csinál, vagy mond ezt-vagy azt...így sokszor tényleg csak a"minnimális" információkat mondom el...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Kuha!
Szerintem ezt nem lehet feladni postán: van benne napilap, pletykamagazin, Glamour, szóval elég nagy és nehéz.

Ha Kuha nem jön, akkor a német újságokat bújja! :wink:

Arra gondoltam, hogy ha bejjebb jövünk a városba, akkor vagy összefutunk, vagy leadjuk valakinek, aki beljebb lakik és akkor tőle átvehetnéd.

ayse
 
 


Sziasztok,

én is bekuksizok :) hihihi!

Igazából tényleg felesleges ezen vitatkozni és kész! Na, én pl. meg se sértődhetnék mert meg lehet nézni a hozzászólásaim számát és összevetni pl. Kuháéval :) Így aztán ha úgy gondolom, hogy van valami fontos mondanivalóm azt megosztom veletek (pl. most a kis ketteske :) ) de egyébként inkább csak olvasok és nézem a képeket.

Nekem így is tökéletes. Majd ha lesz kinti tali akkor arra elmegyek. Meáék házához már nagyon vágyok pl. :)

Prüntyi, Márti, nálatok hogy áll a babaprojekt? Vagy most nem téma? Nem tudom ki szeretne még. bocs érte.

Barbapapa, nagyon jók a képek. Libegős is. Én is vinném Rolit, de ő olyan nyugtalan fajta és félek hogy ....

Rolinak kijött egy örlője felül és alul is kezr az inye vörösödni. Juhéj, így már 9 fogunk van.

pusz mindenkinek: Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


Úgy látom nem jutottam dűlőre magammal, hogy is kell írni ezt a beljebb szót. :lol:

Majola? Te magyarszakot is végeztél, ugye?

Zsóf!
Látom megmozgattam a fantáziád ezzel a mikró-dologgal
Azt is mondták a rádióban, hogy a bevizsgáltatás elég költséges, ezért ajánlják ezt az egyszerű tesztet.

Múltkor Andnak adtam hivatásába vágó feladatot, szóljatok, kinek mire lenne igénye?

Én most balra el adóbevallani... :? :?

ANNAMAMI HOL VAGY??????

ayse
 
 


Jucc, tetszett, ahogy leirtad a helyzeted. Sajnálom persze, de abszolút érthető és megérthető a leirásod. Azt mondanám, korrekt, ha nem utálnám annyira ezt a szót :)

Prüntyi, ne csináld már! Én mindig leirom, miket mond Julcsi, de szerintem ez csupán tény, és ráadásul még szórakoztató is. legalábbis nekem az. Persze büszke is vagyok rá, de ki nem büszke a gyerekére :wink:
Ráadásul nem biztos, hogy bármit is jelent a korai fejlődés. Unokatesóm hiperintelligens és a gyerekei hároméves korukban kezdtek el csak beszélni, pedig ők is igen okosnak tűnnek. Ismerek olyan felnőttet is, aki állitólag egyévesen már beszélt, és okos ugyan, de nem extrém módon.
Engem érdekel, miket csinál Tüncsi.

Ma volt nálunk egy kéthónapos baba, agyon édes volt, ahogy szuszogott. Hihetetlen, hogy milyen sokat számit még egy hónap ennyi idős korban.

Receptek (2 főre kábé):

1. Hideg paradicsomos tészta: melegen is jó, meg tésztasalinak is. Össze kell vágni 2-3 paradicsomot, 15 dkg Anikó sajtot, megsózni, beletenni (lehetőleg friss) bazsalikomot, nagyon pici zúzott fokhagymát, sót, és sok-sok olivaolajat. Erre kell ráönteni a forró tésztát, ami csak nagyjából van leszűrve, kicsit vizes még.

2. Tonhalas-paradicsomos: 1 tonhalkonzervet olajon fokhagymával meg kell piritani. 1-2 paradicsomot felvágni, rátenni, főzni. Kábé 10-15 perc múlva egy paradicsomkonzervet beletenni (én olaszt veszek, abba nincs cukor, csak só), plusz bazsalikomot, oregánót, olivabogyót. Ezután még kicsit kell főzni és kész. Ha paradicsomszezon van, elég több paradicsom (Lucullus), és nem kell püré. Az olaszok szerint nem kell rá sajt, de lehet rátenni.

3. A spenótos Nyúlné tésztájának nyiszlett kistestvére volt. 1 mirelit parajpüré+1 tonhalkonzerv+1 tejföl+só+bazsalikom megfőzve, ezt ráöntöm a kifőtt tésztára, összekeverem, tepsibe rakom, sajtot szórok rá és megy a sütőbe.

KépKép

KépKép
majola
 
 


Ayse, úgy kell irni, ahogy irtad!

KépKép

KépKép
majola
 
 


Prüntyi!

Szerintem se dicsekvés, ha leírod, mi van Tüncsivel :D
Mindenki azt írja le, amit tud a gyereke.
Leon pl. sokat aludni......... :lol: :lol: :lol:
De én se azért írom, hogy dicsekedjek, hanem mint tényt :wink:

Meg írd le, hogy mit csináltok, mivel telnek a napok, hétvégék, stb.
Szerintem itt mindenkit részletesen érdekel, mi újság veletek!
A lényeg, hogy beszélgess velünk, ne csak 1-2 sort írjál :D

Ja, Leon legújabb szava az erdő. A libegőn mondtam neki és rögtön ismételte vissza, de olyan szép hangsúllyal, végre nem nyávogósan mondja.
Azt, hogy fa viszont az istennek se ismétni :evil:

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Kedvesek vagytok, hogy nyugtatni próbáltok Panni szemével, de kb.másfél hete vettül észre, és eddig szép, egyforma. hatalmas szemei voltak:
tegnap készítettük a képet fürcsi közben:
[img]http://www.
babanet.hu/tarsalgo/attachments/1175449241.42.jpg[/img]

itt látszik a kisebb jobb o.-i szeme

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Naaaaa, újra
Kép

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Csikken, sajnos sehogy, illetve, csak Ő nem akar még jönni...

Majola, nagyon sok mindent...de a beszédfejlődése nagyon elindult...ma elmondta, hogy " én is pisze Te is pisze"...és én fejezem be a sort...
tegnap elkezdtem vele memória játékot...lefordítottam 4-5 kártyát, amin gyümölcsök voltak...végig mondtam milyen gyümik vannak a képen...és visszakérdeztem, hogy mutassa meg hol van a szőlő, erre az asztalra mutat, és mondta, hogy asztalon...:) vagy mikor kérdeztem, hogy hol van az alma, mondta, hogy kint"...még nem érti a játék lényegét...de jót nevettem rajta :)
Rajzolni már nem csak krix-krax vonalakat tud, hanem ívelt, kőrvonalakat is csinál...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Barbi, köszi, ari vagy...igyekszem!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Doktornénik(Nektek talán mond az a dg.valamit, hogy Blepharitis)remélem, ez indokolja a különbséget a két szem között, csak a Floxal kenőcsre sem változott semmit(szemészünk szerint gyógyult).Na, ezért bolondulok már meg.Bánja fene, velem mi van, de ártatlan Pannimnak ne legyen már baja!!! :cry:
And:
köszii, hogy írtad ezt az ötféle szemészt, csaknem néz hülyének(mindegy, ha annak is, megnyugszom, hogy Ok minden Pannával)De ez a bolond beutalósdi.......

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Ja, és mondanom sem kell, hogy nem velem fürdik, pici kora óta az apjával, és ugye mindenkinek külön türcsije van.Tehát kizárható, hogy az én "ismeretlen eredetű, okú" szembajomtól lenne baja.
ÁÁÁÁÁÁ!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Göndörzsóf!

Engem némiképp meggyőztél a mikróval kapcsolatban...
Sajnos én elég gyakran használom... :? :? :? :? :? :?


Megann!

Már most felkészülhetsz, hogy mi lesz Hollókőn. Szerintem neki se induljatok! És ugyanezt üzenem azoknak is, akik esetleg Szentendrére, a Skanzenbe igyekeznek húsvét hétfőn. Verjék ki a fejükből (különben a férj fogja ezt megtenni, ha meglátja a tömeget!!!)
Ilyenkor szigorúan tilos menni, a kocsisor a 11-es főút végén szokott állni. :? :? :? :? :?


Barbi!

Na, légyszíves nehogy elkezdj nekem itt magyarázkodni, mert nem is tudom, hogy mit fogok mondani.
Abszolút tisztában vagyok mindennel, és a többieknek is mondom, hogy az irományomban nem azért emeltem ki a három csajszit, mert másoktól sérelmezném, hogy nem hiányolnak.
Hanem pont azért, hogy ettől függetlenül, mert általában ők szoktak, attól én még jövök, ha tudok.

Na, szóval, tudom én, hogy hányadán állunk ám, és ennek tökre örülök! Őszintén!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Még akkor is, ha nem adódik alkalmunk sűrűbben személyesen találkozni!!

Állatkertben nem volt nagy tömeg?? Mi is épp ma beszéltük, hogy lassan el kéne mennünk, Gergő még nem volt, és most, hogy itt a jó idő...
Csak nem akarok kb. a Nagycirkusznál beállni a sor végére...

Ovi: drukk, hogy minden okés legyen! Bár ezt én is hallottam, hogy ezt a dolgot figyelembe szokták venni. Tök jó, hogy Leon már hivatalosan is fel van véve, emléxem, ti már nagyon korán letudtátok ezt a dolgot!
Húsvétkor Ti sem fogtok unatkozni. De egyébként is, nekem tökre tetszik , amikor mindig írod, hogy mikor milyen jó kis családi összeröffenések voltak nálatok! Tökre bírom az ilyeneket!!!

Képeket várjuk ám!

Prüntyi!

Örülök, hogy nem értetted félre, amit mondani akartam!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És hidd el, nem az a furcsa, hogy Te ennyire keveset tudsz jönni, hanem már az , hogy pl. én enyit tudok jönni.
De hát ennek is megvan az oka, most nem mennék bele.

Azzal meg ne viccelj már légyszí, hogy nem akarsz Tüncsiről ömlengeni, stb.
Tüncsi is nagyon okos kislány, akár csak Julcsi, ezt már volt szerecsém személyesen is megtapasztalnom.
Nem hinném, hogy felvágás az, ha leírod, hogy miket tud már, vagy hasonlók. Én lesek akkor is, mikor Majola írja, és hogy őszinte legyek, még soha nem jutott eszembe azon keseregni például, hogy Gergő még miért nem tart ott, ahol a két csajszi.
Úgyhogy szerintem nyugodtan gyere, és írd, ebből ne csinálj problémát.

Ayse!
Ez a beljebb a városba dolog jó ötlet, majdcsak kitalálunk valamit.
Csak ne felejts el légyszí, hogy sajnos nekünk is igencsak befelé kell jönni, úgyhogy időben szólj légyszí, mikor készültök befelé... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Majola!

Tésztarecepteket én is mentettem!! Nagyon jól hangzanak!!!
De nem mondod, hogy 3-féle tésztával vártad a vendégeket????
Azért ez nem semmi, jó dolgod van a lányok nagyon rendesek, hogy ennyi időt hagynak neked!!!

Kép
kuha
 
 


Hajni!

Drukkolok ám én is nagyon, hogy minden rendben legyen Panni szemével!
Inkább több dikinak mutasd meg, mint kevésnek. HAd nézzen hülyének, a gyerek a legfontosabb.
Szakállas-habos Panni meg nagyon helyes :D

Prüntyi!
Hú, de ügyes Tüncsi, jó olvasni az ilyen beszámolókat! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Évi!

Gabi cégének van álllandó belépője az állatkertbe :D
Ha egyszer megbeszéljük, elhozza és Robi beugrik érte, oké?!
Így nem kellett a valóban kilóméteres sort végigállni, mellesleg fizetni se kell, mert a belépő 2 felnőtt+2 gyerekre érvényes :wink:
Szóval ha akartok menni, csak szóljál, oké?!

Egyébként a sor hossza risztó volt nagyon, de bent érdekes módon nem volt tömeg, eloszlott a sok ember.

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Barbi:
köszi, így gondolom én is.

Majd ha hazakeveredtünk Szegedről, beszámolok.

Puszi Mindenkinek!


Csóközön.

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Hajni, szerintem is addig kell keresni, amig nem találtok egy olyan orvost, aki tényleg rájön, hogy mi a baj, nem csak találgat.

Gyerekek képességei: én szivesen felcserélném az emirátusok nevét egy jó kis éjszakai alvásra. Barbi?

KépKép

KépKép
majola
 
 


Sziasztok,

Totka, szerintem is nézesd meg dokikkal, addig mindenképpen amig valaki nem mond valami értelmes magyarázatot és nem azt mondja, hogy majd elmúlik, stb stb. Nekem ijesztően néz ki, (bocsi bocsi bocsi) a tiéd is az volt, de én valahogy allergiás vagyok a szemekre amiket látok és nem egyformák, vagy vörösek vagy van bennük valami. Komolyan el kezdek tőle könnyezni.

Barbapapa, már vissza lettek hozva az állatok?

Prüntyi nagyon ügyi Tüncsi és igen is irjad le mit tud. Más is le szokta írni. Nálunk is Roli kezd beszédben fejlődni és szinte kivétel nélkül mindent utánoz, de pl. szavakat nem kapcsol még.
Majd fog.

Képzeljétek ő egy tornaművész. Kimászik a kiságyból a legalsó részről. Szóval már be se merem rakni.
Pusz!

KépKép
Kép
csikken
 
 


Na, Tüncsi alvófélben...nálunk a kimászás még csak alakulóban...de szerencsére csak akkor töri magát ha nagyon hisztizik...

Viszont amit újabban észrevettem, hogy este nagyon kell neki a közelségünk...bevallom már régóta elalszik egyedül, de pár napja szinte csak a mi ágyunkba akar jönni és ott velünk elaludni...aztán ha átrakom éjjelre az már nem izgatja...és reggel kel megint...ritka már az éjszakai kelés....bevallom nagyon hízelgő, hogy ott akar velünk lenni, és odabújni...mert amúgy nem egy bújós baba, de félek, hogy ha ezt az átmeneti időszakot engedem így, akkor nem fog visszaszokni a kiságyába.... nem tudom mit csináljak....

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Zsuzsa!

Inkább ne legyen zseni a gyerekem, de aludjon jól.......bocsi-bocsi :lol: :lol: :lol:

Csikken!
Milyen állatok?
Az állatkertben egy jó nagy rész le van zárva felújítás miatt, de ez már évek óta így van, valamit mindig felújítanak.....

Na akkor a mai képek, jól elárasztalak megint Titeket :P

Elefántetetés (Leon elkezdte megenni az elefánt almáját, amit adnak..... :oops: )
Kép
Kép

Zsiráfoknál
Kép
Kép

Játszótéren, mert volt persze az is, Leont alig lehetett leszedni a csúszdáról...
Kép

Leon bemászott a kroki szájába
Kép

Nolcsika a tekin
Kép

Én :oops:
Kép

Állatsimogatóban
Kép
Kép

Nolcsi elbambult
Kép

Buliiiiiiiiiii vaaaaaaaaaaaaaaaaan :P
Kép

Leon próbálgatja Nolcsi motorját
Kép

Kép

Két bamba Karácsony gyerek
Kép

Édes hármas
Kép

Dzsentri uraság :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Prüntyi!

Hááát, én nem engedném, de ez az én álláspontom....
Rossz példaként van előttem, hogy Orsi barátnőmék belefutottak ebbe a hibába.
Réka pont kb. ilyen idős lehetett, amikor csak a szülők ágyában akart elaludni, eleinte csak a délutáni alváskor, aztán már este is.
Most 4 éves múlt és a mai napig csak Orsiék ágyában alszik el. Persze utána átviszik a saját ágyában és mostanában már csak hajnalban megy át, de azt se olyan gyakran.......Szóval javult sokat a helyzet, de mennyi idő alatt :(

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Sziasztok!

Barbi!
Mi is állatkerteztünk ma! :) De mi korábban mentünk és korábban is hazajöttünk, Bendegúz itthon aludt a kis ágyikójában, amíg én főztem fincsit. Igaz jó későre sikeredett az ebéd.
Én nagyon sajnáltam, hogy nem voltak ott a medvék, a kedvenceim.
Mindegy majd elmegyünk a veresegyházi medvemenhelyre, úgysem voltunk még.
Viszont pont amikor mentünk, akkor született meg egy kis kétpupú teve, még véresen ott hevert a földön és próbálkozott a felállással. Olyan kis aranyos volt.
Helyesek a libegős kirándulós képek a fiúkról. :D

Meg persze a talin készültek is. :D

Majola!
Julcsi tényleg hihetetlen kis okos. Bendegúz is köt már szavakat egyszerűbb mondatokká, de a legbonyibb eddig az volt, hogy "a papa muta fák-bobbo"= a a papa mutatta a fák-bokrokat. :D Meg hogy "pici baba alszi". Most tanulta meg a pici és nagy jelentését, és nagyon tetszik neki, mindent összehasonlít, pici-nagy.

Tényleg ügyi vagy a háromféle tésztával, én is mentem magamnak a recipéket.

Akartam még írni, de úgy elfáradtam ma, muszáj lefeküdnöm. Ezt is megszakításokkal írtam, Bendegúz olyan nehezen aludt el ma, pedig azt hittem hullafáradt mert délután még játszótereztünk is egy jót. Legalább én kipurcantam.. :lol:
Jóéjszakát!

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!

Mi is láttuk a tevét, nagyon próbálkozott a lábra állással, akkor már értem, miért ment olyan nehezen neki. :D
A medvepark jó hely, mi is régen voltunk már.

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Prüntyi!

Igenis ömlengjél Tüncsiről :P :P ....és igenis irigykedni fogok :twisted: ..legalábbis én személy szerint :twisted: :twisted: :twisted: , mert tényleg nagyon kis okoska.. :wink: :wink:
És igenis minduntalan össze fogjunk hasonlitani a gyerekeinket...
mert ILYEN AZ EMBERI TERMÉSZET.. :wink: :wink: :wink: :wink:
Úgyhogy no para...tessék jönni és beszélgetni.. :wink:

Babaprojekt :roll: Csak no para :roll: maximum megint talizunk és szülünk az Istvánban :wink: :wink:
Akkor már csak nem fogunk elmenni egymás mellett és találgatni hogy most ő az vagy nem.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ágyikó téma: én is a szigorúbb megoldás mellett vagyok :( :?
Léna is pár napja próbálkozik esti elalvásnál...de nem engedek neki.(azért amit Barbi mondott)..
Amikor anyum itt aludt...bejött a szobába..lefeküdt félig a heverőre, hogy: Majd én itt maradok, mert hogy Léna lásson valakit, mert ez kell a nyugalmához, és hogy én menjek tv-zni fürdeni stb...mindeközben Léna arénázott tovább..
Aztán anyunak mondtam hogy menjen ő tv-zni..majd én maradok..anyu lejött tv-zni..én meg ugyanugy kivonultam a szobából mint szoktam....csak bezártam az ajtót hogy anyu ne hallja Lénát...
Aztán persze elmondtam anyunak....hogy ugyanugy kijöttem..mert EZ AZ ÉN HITEM...
Anyué más......ezért a 6 éves unokaöcsém csak úgy hajlandó elaludni hogy anyum mellé fekszik és simogatja a kezét...
:shock: :shock:
Viszont mivel anyu itt aludt, unokaöcsémnek el kellett aludnia egyedül...és el is aludt nyikk nélkül...
Szóval tuti hogy az ilyen dolgokért mi felnőttek is felelősek vagyunk a majomszeretetünkkel...(Jaaaaa férjem is 11 éves koráig az anyja meg az apja között aludt :? :? :? , de ezt már irtam)


Barbi!

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ de bátor ez a Leoncsi :P :P a kroki szájában :lol: :lol: :lol:
Húúúúúúúú most ezeken a képeken állatira hasonlitanak a fiúk egymásra :D :D :D :D

Kuha!

Asszem át kell értékelnem mégegyszer ezt a Hollókő témát :? :?

Totka!

Aha...látom én is...
Kiváncsi vagyok, mint mond majd a doki... :roll: :roll:

Jó éjt lányok...megyek szunyálni....

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Barbapapa, pl. a medvékre gondoltam, mert amikor ott voltunk összel az ki volt írva , hogy át van szállítva máshova.


Prüntyi, hát én azon az állásponon vagyok, ha már egyszer megszokta hogy ne aludjon el veletek akkor ne szoktasd rá vissza.
Nekünk még ma is a férjemmel alszik Roli. Rá kéne szánnunk magunkat az átszoktatásra, de egyenlőre nem tudjuk. :(

Jó éjt mindenkinek.
Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


Jó reggelt!

Köszönöm a véleményeket...hát meglátom, mennyire leszek erős...

Megann, köszi! :)

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Barbi, akkor ez az alvásbiznissz nem jött össze, sajnos :lol: Pedig én benne lettem volna!

Márti, Bendegúz is milyen ügyesen beszél! Ezek már szép mondatok!

Prüntyi, Tüncsi tényleg nagyon ügyes.

KépKép

KépKép
majola
 
 


Sziasztok!

Totka!

Panna milyen édes a hab-szakállal!!! És persze én is drukkolok, hogy minden rendben legyen a kis szemével!
És csatlakozom a többiekhez, miszerint inkább a nyolcadik doki nézzen hülyének,mint az elsőnek elhinni azt, amiben nem vagy biztos...


Barbi!

Ez aztán a felajánlás!!! Köszi-köszi!!! Megbeszélem Robival, kitalálunk egy időpontot, aztán majd egyeztetünk!!
Állatkerti kékpek marha jók lettek, azon a képen, ahol Leon a csúszdán ül, szerintem tiszta Gabi!! Pedig alapban rád hasonlít szerintem, de ott...

Prüntyi!

Hasonló okokból nekem is az a véleményem, mint Megannak, vagy Barbinak, hogy talán jobb (lenne) most egy kicsit "szigorúbbnak" lenni a köztetek alvásban, minthogy később esetleg
verjétek a fejetek a falba.
Bár lehet, hogy én azért beszélek ilyen könnyen, mert ugye Gergő mindig is a saját helyén aludt, soha nem vettem észre, hogy ezt igényelné.
Igaz, Robinak néha vannak próbálkozásai, hogy mi lenne, ha Gergő velünk aludna ma éjjel, stb. (ilyenkor ő igényli Gergő közelségét), de aztán mindig belátja, hogy ennek következményei lehetnek hosszútávon.
Úgyhogy soha nem alszik éjjel köztünk.

Márti!
Bendegúz is baromi jól beszél már!!!
Baby teve :) :) :) :)

Ja, most beszéltem a védőnővel, nem megyünk holnap (sem) a 18 hós oltásra, ha Gergő ilyen taknyos... Marad húsvét utánra...

Kép
kuha
 
 


Ja, ezt elfelejtettem, pedig már akarom írni egy ideje:

Bodza!

Természetesen Kristófnak eltettem a sapit! Remélem, rá még jó lesz...:lol: :lol: :lol: :lol:
Mostmár csak azt kell kitalálni, hogy mikor, és hol tudod átvenni.
Mondjuk valamikor összefuthatunk a XIII. ker-ben, mert akkor úgy csinálom, hogy bemegyek a céghez.
Mondjuk a jövő héten valamikor?
Vagy szívesen feladom postán is, nem nagy súly egyáltalán...

Kép
kuha
 
 


Jó Reggelt Mindenkinek!

Ayse :D
itt vagyok ragyogok!pricc pracc! :D :D :D :D :D :D
Azért köszi... :oops:
Hercegnő magazin!!!! :D :D :D :D

Csak gyorsan,mert rohanok a kwertészetbe a fűzfánkért meg az állatboltba magvakért a madaraknak,meg pelusért,meg......... :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon sűrűek a napjaink,imádunk kint lenni a szabadban.......csak még annyit,hogy:

Majola :D
NAGYON KÖSZÖNJÜK A LEHETŐSÉGET,hogy meglátogathattunk benneteket! :D
remekül éreztük magunkat,a házatok nagyon klassz,a kert meg igazi kis gyerekparadicsommá válhat nemsokára!
Persze ha kell még gyökereket húzigálni, vagy szemétdombot pakoplászni,hívd csak nyugodtan Mazsit! 8) 8) 8)


Zsóf,
a narancsos muffint azóta sem tudom kiverni a fejemből,az íze még mostis a számban! :D :D :D
nyammmmmm...egy recipét esetleg???? :wink:

Barbi,
mégegyszer nagyon köszönjük a fuvart! :wink:
Miért volt csalódás a fondue???? :roll: :(
képek olyan jók,hogy én is kedvet kaptam libegőzni,de nem tudom Mazs hogy bírná.... :roll: :roll: :roll:


Tegnap este mindent visszaolvastam de már nem volt erőm írni,azért próbálok minden este jönni!
Puszik!!! :D
annamami
 
 


bocs a hibákért! :oops: :oops: :oops: :evil:
annamami
 
 


rídonlí, mert banyaltunjk valamit mindketten az Esztivel :( pedig mára jelentkeztem be 3 bölcsibe :(
Andi, ti jól vagytok már Natival?

KépKép
KépKép
and
 
 


And!

Jobbulást mindekttőtöknek!

Úgy látszik, megint repked valami a levegőben, mert mi is taknyosak vagyunk, én is, nem csak Gergő.
Szerencsére nem túl gáz, de mondjuk én tegnap elég kifacsartnak éreztem magam...

Kép
kuha
 
 


Sziasztok!

And!
Jobbulást nektek!
Átérzem a dolgot, mert én ugyan már jól vagyok, de Nati sajnos tiszta nátha. Az a "taknya-nyála egybefolyik" fajta. :( :twisted:
Sokszor szívom az orrát, egyelőre fehér a trutyi.

Leteszteltétek már a kütyüt? :?

Kuha!
Nektek is jobbulást!

Totka!
Drukk a szemészethez!

Karácsony gyerekek ismét tündériek! :)
Az egyen gatyótól kész vagyok! :D

Én is leginkább ridonli vagyok, mert Nati nagyon nyűgös.
Most éppen alszik és ebéd közben olvasgatok.
Az ünnep alatt, és még utána pár napig a Balatonon leszünk, remélem a jó levegő és a nap helyrehozza a csajt!
Addig azért még igyekszem jönni! :)

Andi&Nati


KépKép
duda
 
 


Andi!

Köszi! :lol: :lol: :lol:

Jó, hogy Te már jobban vagy, és Natinak is jobbulást! Remélem, mire a Balcsira mentek, már kutya baja sem lesz!
Megkérdezhetem, hogy mit adsz Natinak a takony ellen???
Én továbbra is Cebiont, meg kapja a Fenistil cseppet. Több ötletem nincs...
De azért szerencsére Gergőnek nem olyan vészes, hogy taknya-nyála, de azért kell szippantani rendesen.

Tényleg, And!

Hogy műxik az orrszívó kütyü??

Kép
kuha
 
 


Jobbulást a Duda-, And-, Kuha-családnak!

Ma megvolt a beiratkozás a suliba. Tyúkanyót artam be végül. Úgy hallottam, hogy főleg a kislányok választották őt, a kisfiúk meg a másik tanítónénit. Ez így fix, hogy nem maradhat, úgyhogy várjuk az eredményt.

ayse
 
 


Kuha!
Nati is ezeket kapja, plusz miután ő köhög is, köptetőt.
Az orrát szívom, sterimart fújok neki előtte.
Én is tanácstalan vagyok. :?
Pont ma kérdeztem a patikában, hogy nincs-e ekkora gyereknek valami gyógyszer. Pl. mint nekünk a neocitran, aspirin stb.
Azt mondták, nincs, még túl kicsi.
A nővérem ajánlott valami hoof (huuf???) balzsamot, a mellkasra kell kenni és melegen tartani a gyereket.
Próbáltam utána olvasni a neten, de semmit nem találtam egyelőre.

Ismeri valaki?

(lehet, hogy rosszul értettem a nevét, telefonon mondta :oops: :roll: )

Sztem hétvégéig tuti nem kecmergünk ki belőle. :(
Ahogy én eddig tapasztaltam, ez legalább két hét. :twisted:

Ayse!
Drukk, hogy Lili a tyúkanyóhoz kerüljön! :)

Andi&Nati


KépKép
duda
 
 


Nnna, megtaláltam! Tényleg süket vagyok.....

http://www.pirulapatika.hu/000004015/betegtajekoztato

Andi&Nati


KépKép
duda
 
 


Duda,

En azert nem ajanlanam ezt, mert ilyen kicsi gyerekeknel meg valthat ki eleg eros reakciot borre kenve ez a balzsam. En Matnal sem tudom alkalmazni, pedig o mar 8 eves :roll: de nem szereti, mert eleg "meleg es csipos" erzst okoz a borre kenve!!!
Nalunk ilyen eukaliptuszbol keszult "kupok" vannak most elonyben, de ott is eszrevettem, hogy bar hatasos, de kicsipi a kicsim feneket!! Homeos szerek??
Egyebkent gyorsan gyogyuljatok meg!!!

Ugyanigy a Kuha es And kis csaladja is!!

Barbi,
Nagyon jok a kepek! Ami nagyon tetszett, az a menos harmas nadrag es megfigyeltem, hogy fiaid mindig rettento jol es divatosan vannak oltoetetve. Ez persze meg csak hozzatesz meglevo bajaikhoz, hat a vegeredment :?: eszmeletlen jofej krapekok!!!!
Meg a harmadik is :mrgreen:
Te is jol nezel ki am :roll: Tetszik ez a rozsaszin felso!
Egyebkent szerintem Nolcsi hasonlit rad, van egy kep, ahol o profilbol van filmezve es te a hata megett vagy, itt kikopott te vagy szerintem!
Na es a programok sem semmik am, foleg a libegos, nem felt Leon??

Kuha,
Nagyon koszi a receptet a madartejhez, meg is csinaltam szombaton delelott, epp ma ettem meg az utolso adagot. Mat megkosolta, meg is evett egy nagy kehellyel, a kicsimnek semmi aron nem kellett :roll: :?: :?: de en teleettem magam!! Ugy vagyok vele, hogy majd a csodaszer :lol: :lol: leszedi rolam ezeket a kis plusszokat, mivel szombaton delutan meg a Rokica kokuszos muffinjat is megcsinaltam es tegnap este mar nagyon rosszul ereztem magam a nadragomban!!

Lanyok,
Vitaba nincs kedvem beszallni, levegozzetek inkabb ti is, mivel hatha nalunk jobb az ido mint itt, most eppen orkanereju szel fuj felenk :twisted: :twisted: :twisted:
Csak annyit, hogy neha en is eltunok hetekre, utana visszajovok es ha irok valami erdemleges dolgot, hat meg nem volt olyan, hogy valaki ne valaszolt volna!!!! :lol: :lol:

Pruntyi,
En is szeretnem am tudni, hogyan fejlodik Tuncsi! Na nem azert, hogy hasonlitsak, nekem ugye megvan egy hasonlitasi alapom mar, a nagyfiam, hanem mert neha jo otleteket lehet kapni, ellesni masoktol ilyen teren! Peldaul, ha irod, hogy na az en fiam mar kirakozik, akkor ugye meg lehet probalni vele a kirakos jatekokat, vagy az enyem mar tud rajzolni, akkor tudom, hogy nem vagyok hulye zsirkretat adni neki mert mar eljott az ideje, mas is csinalja! Ez jo arra is, hogy neha ha nem tudunk mit kezdeni veluk, csak meg otletnek is be jon! Remelem ertheto, amit osszekavattyolok, mivel eleg keves az idom es gyorsan is irok ket munka kozott!

Totka,
Hat, valoban latszik a kepen, hogy kisebb az egyik szeme, de ez olyan sok mindentol lehet am!! Most meg egyebkent is benned a frasz a sajat torteneted utan, megertem, hogy ki vagy akadva! Legjobb megoldas egy vizsgalat, valami megbizhato dokinal, de ne aggodj, azzal ugy sem mesz sokra, persze madar mondja verebne, azt hiszem, hogy en is paraznek! De ne tedd, biztosan egy semmiseg!!!

Nyulne,
Kisnyul mint mindig csodas es gyere vissza gyorsan!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Marti,
Le a kalappal Bendeguz elott is!! Nagyon ugyes mar!

Csikken,
Milyen a terhesseged??? Jo vagy?? Mi van ezzel a himlos tortenettel??

Majola,
Jelentem recepteket mentettem, majd delben osszedobtam a tonhalas-paradicsomosat, hat mennyei-en degeszre ettem magam :roll:

Cserebe egy salirecept tolem is gyors es szerintem finom, gyerekeim imadjak
Rizst megfozni es kihuteni, majd beletenni egy nagy jenaiba, hozza-paradicsom-avokado-zoldsali-fott tojas-gomba(konzerv)
Kistalba bekeverni az ontetet, origano-so-bors-bazsalikum-olivaolaj-borecet(vagy balzsamecet, lehetoleg feher) raontenni a rizsre es megenni!!!!

Rolunk,
Hetvegenk eleg bennulos volt, nagyon rossz most az ido errefele, egesz hetvegen esett az eso most is fuj a szel. remelem megjavul, mert hetvegen megyunk a tengerpartra! Nagyon ajanlom, hogy jo ido legyen!!!! :evil: :evil:
Itt nincsenek olyan locsolkodos szokasuk, mint odahaza, ami van az a hatalmas csaladi kajalasok, hat most orulok, hogy meguszom ezt es inkabb csak mi negyen leszunk egyutt! Annyit voltunk egyutt ferj csaladjaval mostanaban, hogy jol jon egy kis break!
Mat kitunore vizsgazott mindenbol, felmeres volt naluk az ezelotti heten, hetvegen kaptuk ki az eredmenyt es annyira de annyira buszke vagyok ra! Persze azonkivul, hogy mar a harmadik nadragjat lyukasztotta ki par napon belul, es a masodik par cipojet rugta szet februar ota :evil: :twisted: :twisted: Ma meg is kerdeztem tole, hogy a betonon vezeti le az idegeit???????????????????????????????Dehat inkabb egy lyukas gatya, mint egy rossz eredmeny! Par honapja megbuntettem pedig ezert, de ugy latom nem hasznal semmit :twisted: :evil:
Ja es pont ebbol kifolyolag jutott eszembe ama irasok, ki is irta, azt hiszem Majola, hogy nem biztos, hogy egy hamar beszelo gyerekbol csodagyerek lesz, szerintem sem jelent ez semmit, meg ki mit csinal hamarabb a tobbieknel!
Mat majdnem ket es fel eves eves volt, amikor eloszor megszolalt :roll: Mar mindenfele dokihoz be akartam jelentkezni, persze ismerosok jotanacsai miatt lealltam magyarul beszelni hozza, nehogy ez kavarja be stb, de ugy latszik csak nem volt kedve, mivel igy is megertettuk! Utana viszon folyamatosan es egesz mondatokban beszelt!
Sose szerette a legot, kirakos jatekokat, nem kototte le semmifele konyv, amit imadott az kinn lenni, bicajozni, labdazni stb. Most megis kituno tanulo, logikai jatekokban az elso, matekbol kivalo!
Ugyanakkor a kicsim egesz hetvegen puzzle-t jatszott, ki tud rakni mar harom darabos kirakot, legyen az csirke-kacsa-lo-macsek-kutya es most eppen a haromszog-negyzet-kornel tartunk, valamint egy harminc darabos memos jatekon fel ora alatt megtalalja a 30 kepet es elhelyezi a megfelelo helyre, (ezt imadja es akar orakig kepes jatszani), stb, de szerintem ez csak egy ritmus, ami neki megfelel, viszont most eppen nem akar jol beszelni, csak gugyog!
Na ennyit rolunk, rohannom kell!!!


Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Sziasztok!!

Háááát már megint egy kis vita!! :?
Én is megszoktam emliteni,hogy nem hiányol senki,de kezdek rájönni,hogy ez hülyeség!! :oops: :D
Tényleg nem tud mindenki-mindenkivel lépést tartani!!
Én nagyon irigylem azokat akik,nap mint nap tudnak jönni és mindenkinek reagálni!!
Én erre képtelen vagyok,mert van hogy csak elolvaslak titeket és ennyi.... :?

Totka.
Jajj, nagyon remélem,hogy nincs semmi baja Pannának!!!
Tudod én is nagyon érzékeny vagyok erre a témára!! :(
Irj minél hamarabb hogy mi volt!!!

Prüntyi.
Szerintem se szoktasd oda közétek Tüncsit!!Ez később ütne vissza igazán,mondjuk ha jönne a kistesó!!És később tuti nehezebb visszaszoktatni!!
Melit szerintem ha akarnánk se tudnánk közénk venni,mert azt játéknak tekinti....én nagyon örülök,hogy külön szoktattam az elejétől!!!

Barbi.
Nekem csak pár kép jött be :evil: ,de azok nagyon jók!!! :D

Betegeknek gyógyulást!!!

Meli megtanult köszönni,gyönyörűen mondja hogy SZIAAAAAA!!
És érti is hogy mikor kell ezt a szót használni.
Telefonba imadja kiabálni,meg az ablakból kifele....szoktam mondani hogy nem hallják és akkor hangosan mondja!!
Meg délutáni,esti alvásnál ahogy teszem az ágyba már mondja,hogy SZIAAA!!Meg ha kijövök,még akkor is ki-ki szól!!!
Meg kell zabálni!!! :D :D

Húsvétkor ha minden jól megy mi is megyünk Balcsira!! :D
Unokatesómék ott dolgoznak és ha lesz hely a házban akkor mi is megyünk!!Megy az egész család...11-en!!!Tök buli!!! :D :D
Csak legyen nekünk még hely....ma vagy holnap derül ki!!

Duda!
Ti merre mentek??

Prüntyi!
Jól emlékszem,hogy ti Füredre mentek nyáron a Hotel Marinába??
Lehet nem jól emlékszem!! :oops: :oops:
De ha igen akkor mikor??
Mert mi júl.8-tól megyünk!!

Na felkelt a kiscsaj!!!

ancsi26
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?