Sziasztok!
Zsófi
Nagyon kíváncsi vagyok! Már az egész topik értetek izgul! Lehet még egy bébi annyira jó! Akkor legalább nem kell gondolkodnod rajta, hogy mi lenne a jobb. Ezt arra értem, hogy valahol írtad (ha jól emlékszem), nem tudod visszamenjél dolgozni, vagy jöhet a második baba. Ez a dilemma megszűnik!
Melba
Nem haragszom! Nem is tudok. Annak viszont örülök, hogy ha nem is tudsz mindig írni, de néha jelentkezel. A lényeg, hogy jól vagytok, és néha hírt adsz magatokról.
Csillik Szilvi
Szoktam rátok gondolni! Ákos gondolom továbbra is nagyon ügyes! Remélem nem haragszok, de még el is mesélem mindenkinek, hogy mennyi tejcitek van. Irigykedek, de csak egészségesen.
Edus
Jól bírod a hajtást! Te kérdezted a munkát? Ha nem akkor ezt a részt hagyd ki.
Az itthoni cégeimet megtartottam egy kivétellel, mert annak már 11 üzlete van, és sok-sok szla-ja alkalmazottja, és az már nem férne bele az életembe. Most is volt utolsó n.évre egy apeh ellenőrzése, hát idegeskedtem eleget. Hiába tudod, hogy a legjobb tudásod szerint csináltál mindent, azt is tudod, hogy hibát mindig találnak, ha akarnak. Nem volt gond.
Az irodába beugró vagyok. Most volt egy kis munka, felhítvak és mentem. Vagyis mentünk, mert persze Roland jött velem. Hála istennek adtak még feladatot, de sajna előbb utóbb még így sem lesz rám szükség. A mostani itthon végezendő, én osztom be mikor mit csinálok.Az rossz, hogy nappal ha Roli alszik akkor elvégzem az itthoni teendőket, és éjszaka dolgozok, de valahogy meg kell oldani. Kevés a gyás-om (létminimumra voltam bejelentve), így pótolom. Sose tagadtam, hogy szeretek költekezni, de azért meg is kell dolgozni.
Sajna nekünk is autót kell vennünk. Én ennek annyira nem örülök. A mostani már ezer éves, és kezd teljesen tönkremenni. Van olyan, hogy dróttal kell beindítani. Elég furi, amikor felöltözve az iroda előtt a motorháztető alatt kuksizok egy drótdarabbal, és próbálom beindítani. Ez már tűrhetetlen, kell egy másik. Ezen kívül persze még ezer baja van.
Szóval idén autócsere lesz.
Holnap megyünk Rolinak venni pár dolgot. Ötleteket sajna nem kaptam a játékokkal kapcsolatban, de majd az eladók bizti segítenek. Nem szeretnék nem megfelelő vackokat venni. Attól nem tartok, hogy előre vásárolok, mert az sose baj, már van fürdő játékunk is, pedig soká lesz még szükség rá, de azért a fő cél az rövid távú.
Ezen kívül beszeretnék nézni a H&M-be meg a C&A-ba. Kifogytunk a bodykból is. Ez így szokott lenni, minden egyszerre kell.
Képzeljétek el, ilyen még nem volt. Roli lefürdött, jött volna a kajcsi. Cicizett, aztán amikor kifogyott elkezdett sírni. Az Apjával felváltva cipeltük ide-oda, de Ő csak sííííííííírt. Aztán jött egy gondolat, és betettük az ágyába. Elöszőr nézett, majd elhallgatott. Felhúztuk a pöri-forit Ő meg csak nevetett. Rugdosódott és nevetett. Kb. Fél óra múlva szólt, hogy hát akkor Ő vacsizna. Kézben az istenért nem akart lenni előtte. Furi nem? Persze én ebből rögtön valami rosszra gondoltam, hogy nem szeret a kezünkbe lenni, elrontottunk valamit? Bizti nem, csak már más is érdekli mint mi. Az sem mindig köti le, amikor énekelek, mondókázok, verselek. Gondolom másra is nyílik, nem csak az én dumámra. Megvallom, rosszul esik, hogy néha le vagyok sz...-va, de hát már most felkészít mi lesz 18 év múlva (jó esetben 18 év).
Na most ennyi, mert dolgozni is kéne.
Pusza