Új privát üzeneted érkezett!

Samu sorozat csúcs! ülés is klassz!! vagesz!!!!!!! mint valami sportautó pilóta! ;)
ne is írtam, de szöszke biza! :wink:

jut eszembe sportautó! megvan az autóm!!!!!! illetve 98% :)
du. még egy telefon.

Bende nagyon ügyes!!!!!!!!!!!!!! gratu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hajrá!!!!!!!!!!!! :):):)

hátha eccer mi is eljutunk ide ... ma megint lazábbnak tűnt Lizus. lehet h az új gyógyszer??? nemtom.... vagy csak fáradt volt nagyon .... jaaaaaaaaajjjjjjjjj :roll: :? :cry:
lmkata

Szegény Barnus!!! mostanában kijut a kórházból nekik :cry:
jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ne haragudjatok hogy így ezer részletben, de mindig jövök-megyek, olvasgatok visszafelé és eszembe jut egy 's más :)
(jujj így írják???)
lmkata

ZSOFI!
Gratula PS2-höz :!:
:D

"A megtermékenyített petesejt beágyazódását követően a magzatboholy hCG-t (humán choriogonadotropin) termel. Ez a hormon a terhesség kezdetén jelentős mennyiségben jelenik meg a vérben és a vizeletben is, és mennyisége másfél naponta duplázódik. A terhességi tesztek a hCG bizonyos mennyisége fölött jeleznek terhességet. Ez a küszöbmennyiség tesztenként változó, milliliterenként 10 és 50 egység (U) között van. A legtöbb tesztnél 20 U/ml a küszöbérték; ennél nagyobb mennyiségű hCG koncentrációnál jelez terhességet. A vizeletben ez a hormonszint a fogamzást követő 10-12. napnál következik be."

Kép

Imi

(Edus, megyek haza idoben)

Kép
Kép
Kép
mazsolák2

Kata, de jó, h. jó hírekkel jöttél !

Zsóka, h. bírod vezetés nélkül? én meghalnék kocsi nélkül.
amúgy a KRESZ-en ne stresszeld magad, kb. olyan, mint anno a Rigó utcai nyelvvizsga, köze nincs a valósághoz. a Rigónak a nyelvhez, a KRESZ-vizsgának meg a forgalomhoz. de persze tudom, h. a boldogsághoz {jogsihoz} KRESZ-vizsga kell... na mindegy. szóval hajrá ! :wink:

Melba, de jó, h. jelentkeztél !
Doma nagyon ügyi !!

Marcsi

KépKép
alon

Köszi Marcsi! :wink: Eddig nem hiányzott, de most,hogy van két gyerkőc, egyre inkább hiányzik a tütü.

Kata, sejtettem hogy hundm. Köszi!!!

Rontó Pali :D :
Kép

KépKép
logi

Mircike, de jó ! napról-napra jobb !
nagyon cuki lehet a szolidáris kislány.. :) első szerelem ? :roll: :wink: :lol:
és tényleg le a kalappal a gondozónénik előtt.
és nem semmi milyen jó arc főnököd és kollégáid vannak ! h. ilyen toleránsak-megértőek.
ritka az ilyesmi !

talpigpiros rontó-Pali Marcipánó észbontó !

Marcsi

KépKép
alon

megőrülök .. felcsöngetett egy idióta és a közösképviselőt kereste, akinek u.az a "ritka" vezetékneve van, mint nekem. amúgy a szomszéd házban lakik a közösképv. ÉS FELÉBRESZTETTE LAURÁT ! KÉSZ VAGYOK !
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Marcsi

KépKép
alon

na vagyok. szal azért még ne vegyük meg a keresztelő ajándékokat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

holnap reggel csinálok egy tesztet és az majd megmondja a tutit. mert lehet h vaklárma az egész.
azóta csináltam egyet de du és az egyértelmű negatív, de közben az érdekes h a délelőtti az gyógyszertári volt és a menstruáció elmaradása előtt 3 nappal már eredményt mutat, a többi meg dmes egyszerű. a gyógyszertárosnak megmutattam aki szerint is ambivalens a dolog. viszont szerinte ilyen korai időszakban a du végzett teszteket felejtsem el, csak az első vizeletes ér vmit.

no hát azt kell h mondjam minden megoldásnak örülünk. holnap reggel megteszteljük mi van.
kerekpocak

basszus feljöttem a netre mert új telcsit kell vennem magamnak :lol: :lol: bluetoothosat... na de most nem ez a lényeg, hanem az h persze h nem bírtam ki h ne nézzek be mizujs kerekpocakéknál........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Imi bírom h te mindig tudományos úton közelítesz a dolgokohz.
múltkor is az a cici-téma.... már nem rémlik mi volt pontosan... :lol: :lol: :P :P :P :P

naszóval Zsófi hát akkor reggel okosabbak leszünk.

megyek.

pusszok
lmkata

bocsánat még ezt az 1 képet muszáj, s ha úgysincs senki a neten órák óta, akkor legalább magamat szórakoztatom....
kata bizony reggel... (sztem neg. lesz )

Kép
kerekpocak

Zsófi, szorítok reggelre, akkor végül is mindegy miért, ha mindkettőnek örültök. De azért izgi. :)
Nagyon jó az ülés! Őszintén szólva eléggé irígylem. Én is römert szeretnék, de nagyon drága, én meg az ilyen internetes licitben nagyon béna vagyok (még nem is próbáltam) de nincs is hozzá időm, energiám. Megkérdezhetem mennyiért vettétek?
Samu meg mint valami kiskirályfi a trónján! :)

Marcipán szemei még mindig gyönyörűek, és a piros szettje is nagyon csibész!
Hát még szép, hogy Borcsinak a legjobb pasi udvarol! Lefogadom hogy ő a legjobb csaj. :)

Laura és az ő udvarlója is nagyon édesek! :)

Marcsi, én is a "lakásban zokniban" híve vagyok, csak most, hogy új a cipő 10-15 percre ráadom bent is. Eleinte csak a kertben adtam rá, de mivel ott a terep is egyenetlen meg a cipő is új, ezért gondoltam, hogy a terep legyen ismerős (lakás) és ott szokja a cipőt. Ma már egyébként egész jól ment benne az udvaron is, na meg a papával az utcán, akkor még kurjongatott is örömében. :)
Ahogy Edus írta nálunk sok helyen van kő, ami elég hideg, ezért én dupla zoknit adok rá, meg ha megáll mondjuk vhol "szerelni" vmit akkor alátolok egy kis szőnyeget.

Mircike, tök jó, hogy alakul a dolog. Nagyon rendes főnököd van, asszem férfi ugye? akkor meg pláne hihetetlen a megértése.

Melba, jó, hogy írtál. Jó hogy tudsz aludni napi 8 órát. Én annyit még szülés óta nem is aludtam. De nekem szerintem nincs is nagy alvásigényem, bár a jelenleginél azért több lenne. Csak amikor este lefekszik Farkó akkor nincs kedvem aludni, mert olyan jó egy kicsit lazítani.
Hihetetlen hogy Doma is már hat hónapos lesz, most született! Tényleg a gátsebed már teljesen jó ugye? nem fáj már?

NA, megyek jó éjt.

Puszi, Nóri

Kép
nóri8

nóri nem licitáltam a babaszobán vettem 14 ezerért!!!!! (az új nem is tudom 40-50 ezer? ez meg szinte vadi....) sztem nem voltak tisztában az árakkal, de 16-20 körül már nagyon nagyon szépek vannak!!!
kerekpocak

nem mondtam megint, h marci nagyon nagyonhelyes!!! helyes ravasz arcocskája van!! kis komisz!!

marcsi lol visszaaludt???

doma nagyon nagy fiú már!!! és milyen ügyes! farkasra hajaz! lehet h maholnap feláll!!!

imi&edu&szilvi&zsóka&melba&kata&nóri köszönöm a szorításokat, igazából mindkettőek örülünk!!!- lánynevet elárulom ha aktuális (tehát van fétus) :lol:

samu hatalmasat zakózott d.u. van ugye az a kerek úszógumi. namármost ő abból kimászni egyedül sohanem (egyem a kis lusta husát) és egy percre rohantam ki vízért, amikor hallottam h hatalmasat zakózott... kimászott és ráesett a videó állványra... kék-lila seb. percekig zokogott, aztán csak nagyon nagyon kapaszkodott hozzámbújva. szerencsére utána megnyugodott. húúú nagyon rossz volt!!! de közben meg tök üszke voltam rá h kimászott!!! ahhoz 4 kézlábra kellett állnia... amit meg még nem nagyon.
na mind1 szerencsére eb csont..
kerekpocak

sziasztok

Zsófi ez tényleg nagyon izgi, Julinál meg a másodiknál is nagyon nagyon halvány csík volt....

Marcsi azt hiszem Te kérdezted mit tanulok: vendéglátóipari fősulira járok másoddiplomára. Ma főzőcske gyakorlatunk volt (meg felszolgálás)és desszerteket kellett csinálnunk...Asszem éjszaka gonosz palacsintákkal fogok álmodni miközben vaníliamártások üldöznek majd.
:lol: 8) :?

Szóval rosszul vagyok egy kicsit...

Melba nagyon jó hogy írtál!!!

Na lányok mára ennyi voltam totál kész vagyok.

Klári

Klári
Kép
ganti

Sziasztok!

Zsófi
Nagyon kíváncsi vagyok! Már az egész topik értetek izgul! Lehet még egy bébi annyira jó! Akkor legalább nem kell gondolkodnod rajta, hogy mi lenne a jobb. Ezt arra értem, hogy valahol írtad (ha jól emlékszem), nem tudod visszamenjél dolgozni, vagy jöhet a második baba. Ez a dilemma megszűnik!
:lol: :lol: :lol:

Melba
Nem haragszom! Nem is tudok. Annak viszont örülök, hogy ha nem is tudsz mindig írni, de néha jelentkezel. A lényeg, hogy jól vagytok, és néha hírt adsz magatokról.

Csillik Szilvi
Szoktam rátok gondolni! Ákos gondolom továbbra is nagyon ügyes! Remélem nem haragszok, de még el is mesélem mindenkinek, hogy mennyi tejcitek van. Irigykedek, de csak egészségesen.

Edus
Jól bírod a hajtást! Te kérdezted a munkát? Ha nem akkor ezt a részt hagyd ki.
Az itthoni cégeimet megtartottam egy kivétellel, mert annak már 11 üzlete van, és sok-sok szla-ja alkalmazottja, és az már nem férne bele az életembe. Most is volt utolsó n.évre egy apeh ellenőrzése, hát idegeskedtem eleget. Hiába tudod, hogy a legjobb tudásod szerint csináltál mindent, azt is tudod, hogy hibát mindig találnak, ha akarnak. Nem volt gond.
Az irodába beugró vagyok. Most volt egy kis munka, felhítvak és mentem. Vagyis mentünk, mert persze Roland jött velem. Hála istennek adtak még feladatot, de sajna előbb utóbb még így sem lesz rám szükség. A mostani itthon végezendő, én osztom be mikor mit csinálok.Az rossz, hogy nappal ha Roli alszik akkor elvégzem az itthoni teendőket, és éjszaka dolgozok, de valahogy meg kell oldani. Kevés a gyás-om (létminimumra voltam bejelentve), így pótolom. Sose tagadtam, hogy szeretek költekezni, de azért meg is kell dolgozni. 8) :lol:

Sajna nekünk is autót kell vennünk. Én ennek annyira nem örülök. A mostani már ezer éves, és kezd teljesen tönkremenni. Van olyan, hogy dróttal kell beindítani. Elég furi, amikor felöltözve az iroda előtt a motorháztető alatt kuksizok egy drótdarabbal, és próbálom beindítani. Ez már tűrhetetlen, kell egy másik. Ezen kívül persze még ezer baja van. :cry:
Szóval idén autócsere lesz.

Holnap megyünk Rolinak venni pár dolgot. Ötleteket sajna nem kaptam a játékokkal kapcsolatban, de majd az eladók bizti segítenek. Nem szeretnék nem megfelelő vackokat venni. Attól nem tartok, hogy előre vásárolok, mert az sose baj, már van fürdő játékunk is, pedig soká lesz még szükség rá, de azért a fő cél az rövid távú.
Ezen kívül beszeretnék nézni a H&M-be meg a C&A-ba. Kifogytunk a bodykból is. Ez így szokott lenni, minden egyszerre kell.

Képzeljétek el, ilyen még nem volt. Roli lefürdött, jött volna a kajcsi. Cicizett, aztán amikor kifogyott elkezdett sírni. Az Apjával felváltva cipeltük ide-oda, de Ő csak sííííííííírt. Aztán jött egy gondolat, és betettük az ágyába. Elöszőr nézett, majd elhallgatott. Felhúztuk a pöri-forit Ő meg csak nevetett. Rugdosódott és nevetett. Kb. Fél óra múlva szólt, hogy hát akkor Ő vacsizna. Kézben az istenért nem akart lenni előtte. Furi nem? Persze én ebből rögtön valami rosszra gondoltam, hogy nem szeret a kezünkbe lenni, elrontottunk valamit? Bizti nem, csak már más is érdekli mint mi. Az sem mindig köti le, amikor énekelek, mondókázok, verselek. Gondolom másra is nyílik, nem csak az én dumámra. Megvallom, rosszul esik, hogy néha le vagyok sz...-va, de hát már most felkészít mi lesz 18 év múlva (jó esetben 18 év).

Na most ennyi, mert dolgozni is kéne.

Pusza

Kép
übi

übi kati hihi bizony ... pedig mi mindennek örülünk majd!!

lányok ti nem vesztettétek el a fonalat a szülészetes topikon? nekem fatima mega nikik voltak a tuti biztos pontok, de az egyik niki van már csak rendszeresen. ugye szilvi is már az anyukás topikba "székel" , őszintén szólva már lassan totál nem látom át h ki kivel van...
kerekpocak

Übi-Kati, bizony-bizony, kezd kitágulni a világ Rolandnak. :D
ennyi idősen Laurának kb.3 játéka volt, plusz a zenélő forgója a feje felett.
plusz volt egy játszószőnyegünk, az nagyon-nagggyon bevált, kb.6-7 hós koráig használta Laura, imádta. utána már nem volt értelme, mert kúszott, és lemászott róla újabb dolgokért :)
de nagyon megérte a befektetést, tényleg !
nyúlkált, oldalra fordult, meg hasrafordulni tanult meg rajta.
ezen kívül volt két nagyarcú, mosolygó,zörgőstestüü plüsse, akikkel beszélgetett, meg volt egy csörgőnk, amit kb. 1,5-2 hós kora korától ráztunk a feje felett, ha kitettük az ágyra. {a miénkre}

szal szerintem sokat ne vegyél, majd később bővítitek a kollekciót, aztán egy bizonyos korban {nem is olyan sokára}, már nem is érdeklik a plüssök stb, csak a távirányító, mobiltelefon, virágcserép, dvd-k...

Klári, én bevállalnám az álmodat ! 8)
én is akartam vmi másoddipl. elkezdeni Laura mellett, de eltörölték a kismamáknak az ingyenességet, szóval most várunk, mire megint lesz píz.

Zsófi, de ! abszolút ! de én ezt nem mertem így leírni :oops: , nehogy vki ideolvasson onnan, és megsértődjön. mert eleinte amikor kifogytunk utánpótlásból, akkor meg hívtunk mindenkit, aztán mostmeg tényleg annyian vannak, h. én sem vágom ki mikor szül v mizu stb..
ráadásul stellinaniki meg fatima is {majdnem} eltüünt.

{Laura nem aludt vissza.. :twisted: }

Nóri, újcipős-kurjongatós Farkas :lol:
mennyit sétáltak a Papával gyalog?

nekünk is kéne cipőt vennünk lassan. ahonnan Zsókáéké van a babaszobáról az nekem is tetszik, de Apája ellenzi, h. próba nélkül cipőt vegyünk. :?

Marcsi

KépKép
alon

marcsi: akkor megnyugodtam, mert így nem csak én nézek hülyén, h mi vaaan?? én már csak nagyon ritkán olvasok be-be mert 1. húú néha nagyon ...... újra meg újra leírni h mi van. 2. nem ismerem a lányokat. eltűnnek-újak vannak stb. persze ez nem fatimára és stellina nikire meg nikire vonatkozik. meg nem bántás csak én vagyok lemaradva és/vagy összezavarodva.

tényleg nóri tegyél fel csudaszép farkasról képet!!! valamint kérek a régen látottakról is még még!! pl kis (akarom mondani közepes) -és nagy zsékről, mirkólól, juliról, domáról, bendéről és még akikről ritkán látni!!!
kerekpocak

nocsak nocsak, új vonalzó??
kerekpocak

nocsak nocsak, új avatar??

Marcsi

KépKép
alon

itt is ott is :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

hajó legyen v csillag?? na mentem aludni.
kerekpocak

:wink: igen, de nekem mindig ilyen pici kivehetetlen képek lesznek.. :cry:
biztos az alappixelem alacsony, v. nem tom.

szerintem a hajó jobb volt.
ez a snugglepie nekem is tetszik stílusra, csak lusta vagyok regisztrálni.
maga a ticker meg pont olyan mint Samu bodyja az új avataron. 8)

én még csak most állok neki Laura ebédet főzni holnapra. látszik, h. egyedül vagyok. :lol:

Marcsi

KépKép
alon

[quote]c írta:sak én vagyok lemaradva és/vagy összezavarodva

:wink: Mondom én. Látod müxenek a hormonok (HCG, LH, STB) Lassan ismét szülészetes is leszel. 8) :D :wink:

Egyébként szerintem a 2. csík azért látszódik halványan, mert a fényképező vakuja kiszívta már a színt. Ha vaku nélkül kapnád le, akkor biztos erősebb lenne.

Reggel meg már ilyen lesz:
Kép

Na csók
Imi
Kép

Edus:"Nem a gólya hozza, hanem puttonyban érkezik?" :wink:
mazsolák

Marcsi, én most sütöttem Edusnak rántott karfiolt. Terhes a lelkem, de hát ha most kívánta meg, hát legyen. Csak az uccsó falatot ehettem meg. Na de nem baj, mert én meg nem hagyok neki sört. :lol:
mazsolák

Edus: 8) HAJÓ 8) HAJÓ 8) HAJÓ 8) HAJÓ 8)
:wink:
mazsolák

Sziasztok!
Biztos írta Nóri, hogy miért tűntem el.
A Heim Pálban voltunk hétfőtől csüt du-ig. Megkóstoltuk a tojást és allergiás rohama lett Barnusnak.
Először elkezdett az arcán olyan fehér görcsszerű valami kijönni, ami aztán piros lett, majd testszerte egyre több lett, aztán elkezdett dagadni, főleg a fején, a füle pl kb 5-ször akkora lett, nem is lehetett látni, a "hajlításokat", egybefüggő nagy tömör kupac lett, kb olyan kemény mint a beton, vörös volt piszkosul és csak nőtt, nőtt, a végén már úgy nézett ki, hogy szétreped, mert szűk rá a bőr.
A fején is elkezdett dagadni, mire a kh-ba értünk elég felismerhetetlen lett szegény, olyan volt mint egy véreshurka, az egész teste lilásvörös volt és dagadt, de főleg a füle, azt is írták a leletre, hogy ödémás, illetve mire beértünk vele, már a levegőt is nehezen vette egy kicsit, nyitva volt a szája és piheget, már amikor nem sírt szegény. Szóval elég félelmetes volt, nagyon féltem, hogy nehogy a torkára menjen és ne kapjon levegőt. A kocsiban bőgtem is. (Az egyik szomszéd csaj vitt be a lakóparkból, akit most láttam először.)
Ott gyorsan adtak neki kalcium inj-t, mondták, hogy mindjárt lemegy, de nem lett semmi, aztán még másik 2-3 szurit is kapott, és mondták, hgoy nem engedik haza, hanem 24h-t megfigyelés alatt lesz, menjünk fel az osztályra. Felmentünk, megnézték, vért vettek stb, mondták, hogy ez olyan durva, hogy legalább 72h-t kell bent lennie. Így csak tegnap jöttünk haza.
Egyébként már hétfő estére elég jól elmúlt neki, ma már csak a fülecskéje kicsit hajszáleres, halványan, de jól van.
Hétfőtől szerda estig nekem nem volt ágyam, egy kemény széken ültem egész nap, illetve Barnussal ölben járkáltam, 2,5 napig, éjjel meg a széken ültem az ágy mellett, és mivel B félt abban a nagy rácsos ágyban, sokszor felsírt, ki kellett venni mivel nem egyedül voltunk a szobában, szóval aludni egyáltalán nem tudtam, elég hulla vagyok, szétültem a fenekem és fáj a hátam, derekam... Utolsó napra felszabadult egy felnőtt ágy, akkor már ott
aludtunk ketten, de ott se nagyon mertem elaludni, nehogy mélyálmombam "rámásszak" B-ra.
Vettek tőle vért és megnézik az allergiát tojásra és tejre, aminek az eredménye 3-4 hónap múlva (röhej) lesz meg. Addig nem lehet semmi ilyeneket adnom neki. Remélem legalább a tejre nem lesz érzékeny, ha már a tojásra ezek szerint az. MEg egy csomó mindentől is eltiltottak, hal, déligyümölcs, paradicsom, stb. amiket egyébként már lehetne.

Na visszaolvasni nem tudtam. De jól látom itt az utolsó sorokban, hogy Zsófiéknál jön a Samu-öcsi (v. hugi)? Hú de izgi! Mikor derül ki pontosan?

Puszi mindenkinek, Julcsi

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi

Sziasztok!

Zsófi
Arra számítottam, Te már itt leszel! :lol: :lol: :lol:

Julcsi
Szegény Barnus, nagyon sajnálom. Nagyon nehéz lehetett neki, azt sem tudta miért történik vele ez a rosszaság. Szörnyű!
Még az a szerencse, hogy a csajszi ilyen rendes volt, és hogy Te is megálltad a helyed. Nagyon nehéz rögtön reagálni ilyen eseményre, ehhez nagy lelkierőre van szükség. Ügyi vagy! :lol:
Arra sincs mód a kórházban, hogy bevigyél egy matracot vagy egy camping ágyat? Mert ez így ember kínzás. Egy Anya biztos, hogy nem hagyja ott a gyerekét sehol, ezt mindenki tudja. Nem értem, miért nem lehet jobb körülményeket kialakítani. Nem vár sokat az ember lánya, csak egy ágyat, ahova ledőlhet. A gyerekeknek 100-as Anyucira van szükségük, nem egy fáradt, meggyötört amúgy is agyon idegesített nőre! Szerintem.
A lényeg, hogy már otthon!

Edus Imi
Nagyon jópofák vagytok mind a ketten. Szeretem amiket írtok. Általában megmosolyogtat, és örömmel tölt el, hogy a harmadik gyereket várva x év után is ilyen jól ki jön két ember!
Ezt nem kell átvetíteni ránk, mi is jól kijövünk, csak manapság ez ritka sajna.
Imi: A sörrel jobban jártál nem? :wink:

Na megyek, mert még kutyát is kell vinnem. Babóca reggelizett, és vissza is aludt. Micsoda jó gyerek! Apa, meg fel sem kelt. 8)

Pusza, még benézek!
Zsófi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
übi

drága imi és a többiek.
teszt negatív. nem lesz (most) kis ps. sajnos- szerencsére.
de ami késik....

elutazunk a hétvégére, holnap jövök!!!
kerekpocak

Zsófi, oké így a jó (szerintem), legalább regenerálódik a méhed. Azért jó kis izgi volt. :)
A szék árától megőrülök,asszem elkezdek én is kutatni, újonnan 55-60 ezer!

A szülészetes topikba tegnap beurgottam, de ki is ugrottam, mert én sem értem már ki kivel van. De ez így van rendjén. jó ha sokan vannak.

Marcsi, nem sokat sétáltak a papával csak a kocsitól az interspar felé menet egy kicsit, de nagyon örült neki. MOndjuk a papával minden jó! Papa a király. Ha hazajön én már le is vagyok tojva csak a papa a papa!
Igaza van a párodnak, hogy ne vegyetek próba nélkül cipőt. MI az egész cipőboltot felpróbáltuk. Kiderült, hogy széles a lábfeje ezért nem jó rá a 18-as pedig hosszban jó lett volna. A tépőzáras sem jó mert a széles lábfej miatt nem lehet eléggé kitágítani felvételkor. Szóval én mindenképp a próbát javaslom.

Most rohanok....
Mindenkinek puszi és jó hétvégét!
Két hét múlva buli!!!!! :)

Kép
nóri8

jóreggeleket!

mondtam apának el kell olvasnom a napi sajtót, a ma reggeli részben derül ki jön e a baby kerekpocakéknál.
nem. nem baj, úgy ahogy írtad Zsófi :wink: :wink: :wink:
most MÉG nem :wink: :wink: :wink:
de télleg jó kis menet volt :wink:
(amúgy én is negatívat éreztem - most látom voltál este és te is azt írtad... :wink: )

Imi, akkor most én kérek fénypostán rántott-karfiolt! nyitom az ablakot, a fenét! teraszajtót!!!! :lol: :lol: :lol:
imádom! de Ákos drágám nem egy konyhatündér, viszont hihhetetlen büszke vagyok rá mert a kedvemért megtanult nekem reggeli tejeskávét készíteni. már egy csomószor kaptam ágyba :wink:
(Liza előtt 5 évig ez mission impossible volt) :lol:

Julcsi akkor most megint ne lássunk itt néhány napig, nagyon sok pihire van szükséged!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mindig feküdj le mikor Barnus is alszik. puszi!

Lizus nem aludt jól éjjel :roll: meg sokat evett megint :roll:
ennek mondjuk örülök mert napok óta viszont k.... keveset eszik, de már nem mertem ide írni, mert eccer az a bajom h nem eszik eccer meg az h degeszre :roll:

ma nagyon szépséges időnk lesz! yippiiiiiiiiiiii!!!

Zsófi megint a szüleidhez mentek/mentetek??? jujj de jó! akkor jó kiruccanást! :wink: :lol:

na gondolom elérkezett a hétvégi pangás ideje.. helyes! :wink:

cuppok!!!!!
lmkata

egész nap kint voltunk!!!! Lizu járókáját is deportáltuk a teraszra, még most is kint alszik :lol:
nagyon nagyon nyügi volt ma, azaz délutántól :cry: nemtom.... lehet hogy a foga.... de nem látok semmit.... a keze egész nap nonstop a szájában....
nemtom... vagy csak szimplán szar a kedve ma :roll: :?
már elnézést.. :wink:
pusszok!
lmkata

Zsófi: Reggel már bekukkantottam az eredményért csak nem engedett írni. :evil: Hát az egyik szemem sír a másik nevet. :cry: :D Mindkét eredménynél így lett volna. Csak fordítottan. Mert ugyebár én örülnék egy kisbabának, :lol: de közben meg szomorú lennék, ha nem jönnél vissza tanítani :( . + én még nem adtam fel a reményt osztályfőnök ügyben sem………………
:P
Nem rég lezárult a „népvándorlás” első menete, holnap folyt köv………………
Én ezt alapjaiban tiltanám be mindaddig, amíg a baba nincs azon a szinten, hogy ezt tolerálni tudja. Szegény Ákos kihagyott egy alvást + kézről-kézre járt. :? :roll: Próbáltam elaltatni, hát mindaddig nem sikerült, amíg el nem mentek.

A rántott karfiolt én is szeretem, csak most nem ehetek………………. :cry: .

Marci igazi kis huncut betyár, nagyon szép szemei vannak. :)
Lizu ruhácskái nagyon tutik + az a tiszta tekintet…………….. :)

Na, ennyit sem akartam írni, rohanok fürdeni + alukálni amíg lehet, mert félek, hogy nehéz éjszakának nézünk elébe.
:roll:

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

DRÁGA FARKAS, TE KIS ANYÁKNAPI BÉBI!!!!!!!!!!!! 11. HÓFORDULÓDRA NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!!!!!!!!!!!!!!!!! (azta már csak 1 hónap, és szülinap)) :D :D
mazsolák

Szilvi, tobábbra is kitartás Neked a népvándorláshoz! :roll: :oops: :? :(
mazsolák

Edus, nagyon aranyos vagy köszi!!! :) Képzeld én el is felejtettem, az előbb jutott eszembe, hogy 1-je van. :) :)

Kép
nóri8

sziasztok,

Farkasnak boldogságos 11 hónapot, ennél már csak a 12 a sokkal izgibb !!! :wink: :wink: :wink: sok pusszancs!!!

[quote="csillik szilvi"]
írta:
csillik szilviNem rég lezárult a „népvándorlás” első menete, holnap folyt köv………………
Én ezt alapjaiban tiltanám be mindaddig, amíg a baba nincs azon a szinten, hogy ezt tolerálni tudja. Szegény Ákos kihagyott egy alvást + kézről-kézre járt. :? :roll: Próbáltam elaltatni, hát mindaddig nem sikerült, amíg el nem mentek.

Szilvi, miért ennyire muszáj???
te döntöd el hogy jöhetnek e nem??? ha írod is hogy nem tartod jónak... :roll:

nálunk a mai napig van olyan családtag aki nem látta....
azt meg most sem engedem hgy kézről kézre menjen!!!
egyszerűen szólok ha elég és ennyi!
teljesen elfogadták, még ha eleinte húzták is a szájukat.

én mondjuk lehet h extrém vagyok, de nagyon nem bírom a "hát csak mert illik, különben megsértődnek" dolgokat.. sértődjenek.aki azt teszi, az nem is áll hozzánk őszintén közel.

Nekünk így a jó, és ez fontos.. ha meg olyan a szitu, simán rendezünk 20 fős családi összeruccanást, de csak ha úgy érezzük itt az idő! így nem csinálunk magunknak sem kényelmetlen szitukat.

szerintem.

uff :lol: :lol: :lol:

Liza nagyon nagyon nincs jól :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

olyan értelemben hogy iszonyatosan nyugtalan és zaklatott és nyűgös. csak és kizárólag dajkálva vagy a hordozóban van el összekuporodva ugye. ilyenre még nem volt példa mióta megszületett!!!!!
ha elalszik mélyen, akkor is azonnal felriad ha betesszük az ágyba.
és vadul hánykolódik, dörzsöli magát :cry: :evil: :evil: :evil:

nem tudom mi ez, lehet h az új gyógyszer mellékhatása???

láza nincs, gondolom nem fáj semmi mert akkor a kezünkben is sírna, nem?? vagy ez lehet a fog? de nem látok semmit az ínyén!!

még nem tudtam elérni ma a dokit, de hívom - amúgy is kérte.
szóval nem vagyok így én sem annyira hepi.
remélem átmeneti...

pusszok!
lmkata

Kedves Katám!

Küldöm a sok sok+++++++++++gyógyenergiát!

Én is arra tippelnék, h a gyógyszer mellékhatása lehet, sajnos ez benne van a kísérletezésben. :oops: :?
[quote]k írta:izárólag dajkálva vagy a hordozóban van el összekuporodva ugye.

ahogyan olvastam a sorokat az jutott eszemben, h Zs is így tudott csak aludni, amikor görcsölt a pocija. :( Talán ez a magzati póz kényelmes számukra. :roll: :oops: :?

Szegény Lizus!!!!!!!!!Szóval sokat gondolok Rátok, h Lizus tündér minél jobban legyen! Remélem, a doktornő tud vmi jót mondani!

pusszok:e
mazsolák

Nóri, :D :D :D :D

különben az ápr.1. érezteti nálunk a hatását..., a gyermekeimbe mintha 1000 kisördög bújt volna ma....., extrán roszak. :evil: :evil: :twisted: :twisted:

na mentem. 8) :wink:

pusszok Mindnekinek, további szép napot, jó pihenést! :D
mazsolák

mindenkinek szép estét!

megjöttünk, szuper volt samu egész nap a friss levegőn, mi is, mindjárt meghalok az álmosságtól.
holnap megyek dokihoz, biztos ami fix, meg amúgy is marha régen voltam. (6 hetes csekáp óta nem)

holnap azért leszek ennél többet is.
csókok
kerekpocak

Kata, már többször akartam írni, hogy lehet, hogy Lizus csak szimplán nyűgös, mint bármelyik baba. Nálunk is előfordult régebben, hogy csak kézben maradt meg, meg hogy rossz napja volt Farkasnak. Persze tudom, hogy én is a helyedben rögtön arra gondolnék, hogy a gyógyszer hatása meg minden, de hátha csak tényleg egy rossz nap. Ezt csak azért írtam le, mert bár tudom, hogy nálad pozitív gondolkodásban nincs hiány, de hátha kicsit megnyugszol, hogy talán csak a telihold miatt nyűgös.
A másik meg, hogy simán lehet a foga is. Én általában sosem látok semmit az ínyén mindig az orvostól kérdezem, hogy melyik foga jön.
Szóval fel a fejjel, Lizunak csak rossz napja volt reméljük.

Remélem mindenkinek jó hétvégéje volt és nagyokat pihentetek a babákkal papákkal.

Mi nem voltunk sehol csak itt nálunk egy parkban, mindjárt teszek fel egy két képet, csak lekicsinyítem.

Mindenkinek puszi!
Nóri

Kép
nóri8

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

bocs, egy kicsit sok lett.....
pusz

Zsófi, jó pihenést. belevágtam a römer projektbe, remélem sikerül megcsípnem egy jót....

Kép
nóri8

Sok boldogságot kívánunk Neked Farkas 11. hófordulód alkalmából!

Kép

Szeretettel

Panni

Kép Kép
panni_30

Sziasztok!

Hát le vagyok fáradva. Márk ma extra hiper szuper nyügi volt, és hajnalban is fenn voltunk 2 órát. Séta közben kb. 80x vette le a sapkáját és hajította el. Pedig itt nálunk olyan szél volt, hogy csuda. Orrot még mindíg porszívozzuk, enni jobban eszik, de nagyon rászokott a cumisüvegre :oops: . (tízórai, vacsi - érdekes a többi megy kanállal, pohárból...ki érti ezt...én nem) Jövő héten nálunk is indul a cipő projekt, mert Márk 2 napja ki akar jönni a babakocsiból és tolni szeretné. Van egy gumitalpú vastag zoknink bentre, mert nálunk is kő van, de hát kintre ez nem megoldás.

Kata - Márk is kb. ilyen zazi volt, sehol nem volt jó neki, ha kézbe vettem le akart menni, ha lent volt fel akart jönni... és mindehhez nyavajgott is...hát engem ez az ami lefáraszt. Remélem csak valami nyomi front volt és nem a gyogyi. De azért a +-ok mennek.

Nóri - nagyon édi Farkas ahogy megy Apájával...Kedvencem a mosolygós 5. és Farkasból sem sok...gyerekekről nem lehet eleget...

Zsófi - jó pihit! Friss levegő nagyon el tud nyomni. Drukkoltam Nekek, hogy úgy legyen ahogy mindannyiotoknak a legjobb!

Szilvi - kitartás! Egyszer csak elmennek...

Julcsi - remélem már kicsit kipihented magad és Barnus is helyrejött már. Sokat gondolok Rátok!

Sok puszi mindenkinek és szép estét, nyugodt éjszakát. Sajnos kép csak telcsi van most.

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

Nóri!
Farkasnak boldog 11. hófordulót!!!
Olyan fura, hogy egyszerre voltunk kiírva, és még van egy hónapotok. De az már nagyon hamar el fog telni.

Lizusnak+++++++++++++++++++++

Holnap megyünk vissza a Heim Pálba kontrollra.

Pusz mindenkinek!

kisjulcsi

Panni!
Egyszerre írtunk, köszönöm, aranyos vagy! :D
Márk nagyon ügyesen tologatja a járgányát! :D
Farkas is olyan édi, ahogy ücsörög a fűben. :D
Szép kis krapek mindkettő! :D
J.

kisjulcsi

na apa kiverte az álmot a szememből, mert leültünk tervezgetni a jövőt, h hát ha most ugye nem is , de akkor mikor és hogy legyen a munka? erősen hajlunk a június-júliusi babaprojekt és no munka irányába: pénz ide v oda de bármi lehet. igazság szerint így h van magántanítványom, 4 órát a suliban is tanítok, fordítok és samu úgy érzem h hatalmas a pörgés és elég teljes az életem. nem tudom h ha 18-16 órában visszamennék, akkor mi lenne? ettől eléggé meg vagyunk ijedve mind2en.

FARKASNAK BOLDOG MAJDNEM SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! annyira szép kisfiú!! apás kép a kedvenc, de csabával együtt néztük és minden kép után az volt a reakció, h húúú de hasonlít!! (bár rövidhajú samu kevésbbé talán)

julcsi: kontrollhoz drukk!!! allergiát meg olvastam! és nagyon együttéreztem!- én darázscsípésre reagálok így. voltam már én is intenzíven vele. belegondolni is rossz, h egy pici babánál ez milyen...

Kata csatlakozva nórihoz, azt gondolom, h 2 napja (jönnek a fölsők) samu nagyon nagyon nyűgi... lehet h lizunak is a foga???
kitartást!!!!

edu olvastam, csabi reagált is. most meg kerestelek, de már ti nem voltatok.. :( :(

nóri römer: hajrá :lol: :lol:

panni: márknak továbbra is szörcsi mentes napokat, és hosszú alvós éjszakákat.

csak h borzoljam a kedélyeket: újabb 1 kiló olvadt le. rohamosan fogyok (????) nem is értem. a farmeromat sajna szekrénybe most el, mert már hordhatatlan. a legvéknyabb időszakom nacija már feljön!!! összegombolható!!!!! (bár még NAGYON passzos.. :lol: :lol: de akkor is) dec óta 7!!! azaz HÉT kilót fogytam!!fogalmam sincs hogy.... még 5-6 kilót kell.
kerekpocak

ha teljesen kotyvasz volt az igék hiánya miatt akkor nagyon bocsi. :oops: :oops: :oops: :oops:
kerekpocak

látjátok h a snugglepie (a vonalzóm "márkája") átváltoztatta magát families.com ra??? tök fura..
kerekpocak

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de vagy 10 napja nem igen jártma erre. Néha bele-bele olvastam az oldalba, de rettenetes léptekkel haladtok. :wink: Nagyon el vagyok maradva, ezért nem kommentálok semmit.

Látom átkozzátok április 1-ét. Ez valóban elég furi nap. Nekem mondjuk életem egyik legboldogabb napje, mert Flórám ezen a napon született. Nagy buli volt ma nálunk, itt volt az egész család. Nagyszülők, nagynénik unokatesók. Volt nagy torta és sok ajándék. El sem hiszem, hogy Flóra már 4 éves lett. Rettenetesen telik az idő.

Liza nagyon aranyos, szépen fejlődik, kezdi használni a kezét. Nagyon szépen emelgeti magát, egyre kevesebbet sír, és szépen végigalussza az éjszakát. Nagyon szuper kiscsaj.

Emma lelke kicsit jobb lett, az oviban azt mondták ez a dili csak nekem szól, az oviban nyitott, barátkozó, egyáltalán nem zárkózott, de Ők is azt vették észre, hogy ha én viszem reggel, akkor sokkal rosszabb, és nehezen veszi fel a óvodai ritmust. Kicsit megbeszéltem vele a dologt, csütörtök óta jobb a helyzet, de nem az igazi, még....

Találkozóval kapcsolatban, bocsi hogy nem küldtem el a táblicskut. Mivel ilyen butus voltma, mondjátok meg hogy mit vigyek, és vinni fogom. Semmi nem akadály, mindent megoldok.

Eltünésem oka, hogy Lizával többet kell foglalkozni, mivel több időt tölt ébren, viszon a munkám nem lett kevesebb, sőt, most hogy oviknak és általános iskoláknak írtunk ki pályázatot rengeteg a munka. Szerencsére ez csak május 14-ig tart, azt remlem már féllábon is kibírom. A nagyokkal meg minden délután megyünk valahova levegőzni, mivel kitört a tavasz, és hosszabbak lettek a napok. :D :D Ettől viszon a sok meló estére és Liza alvásidejére korlátozódik. Most éppen nem könnyű, de sebaj.

Bocsi hogy hosszú lettem. Mindenkinek puszi, akinek szüksége van rá, nekik sok drukk és pozitív energy. Az ünnepelteknek minen jót és egészséget kívánok!

Írjátok meg mivel járuljak hozzá a talihoz.

Ha van időm jövök, ha nem akkor is sokat gondolok Rátok!

Mindenkinek kellemes estét.

Nóra

Kép
Kép
Kép
anaci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?