Sziasztok!
Már régóta olvasgatlak Titeket, csendben szurkolok és élvezem az itteni kellemes hangulatot.
Ha befogadtok, szívesen csatlakoznék. Úgy látom, itt vérprofikkal állok szemben, hátha a segítségetekkel velem is megtörténik a CSODA.
A hőmérőzésből pl. általatok jutottam el arra a szintre, hogy már nem reménykedem végig a ciklust a menzeszig, hanem mikor látom sok napig a 36,7-37,8 -at ingadozni tudom, hogy ebben a ciklusban ismét elment a hajó
igaz, "élesben" a mostani ciklusban indulunk ( 4. napja vérzek ).
azt hiszem az előzőben nem volt igazán PÉ, mert halvány volt a csíkocska az ovulációs teszten, és a vérzésem is lightosabb, bár nem tudom ennek van-e jelentősége.
Februárban viszont erős Pé volt, utána erős vérzés...
Magamról: e hónap végén töltöm a 40.-et, három gyerkőcöm van: 21 és 14 éves fiúk az első házasságomból, 5 éves kislány a mostaniból.
Párommal nagyon szeretjük egymást, szeretnénk még egy közös gyermeket, de sajnos 2005. okt. és 2006. okt. volt egy-egy elhalt kisterhességem a 9-10. héten.
Előzőleg láttam már mindkét baba szívhangját
A teherbe eséssel soha nem volt problémám, egy-két ciklus alatt mindegyik összejött...
A három gyereknél a várandósság is problémamentes volt.
Azt hittem velem nem történhet ilyen szörnyűség, de most, hogy már kétszer megesett, félek...
úgy vagyok ezzel, mint Zora, nem tudok bízni az orvosokban...
az első vetélés után voltunk genetikai vizsgálaton Czeizelnél, minden rendben volt. Nézte a hőmet is, az alapján hormonálisan is OK voltam.
Szervileg is mindketten rendben vagyunk, mégis megtörtént másodszor is...
most Gynevacozunk, Prenatalt, folsavat, E vitamint, szójavitet szedek, cickafark teát iszom, és Büki termálkristályos ülőfürdőket veszek ( csak, ha nem vérzek ) kúraszerűen.
Mivel az idő sürget, nem akarok többet várni a babával, nagyon remélem, ezúttal minden rendben lesz.
Lenne egy kérdésem Hozzátok: a cickafarkot és a szójavitet a Pé-ig kell alkalmazni egy cikluson belül? és ha közben összejön a baba?
a múlt hónapban kezdtem ezt a kettőt, és szép, egyenletesen emelkedő görbém lett...az előző sokkal kacifántosabb volt
elnézést, hogy hosszú voltam, remélem írhatok Nektek máskor is.