Új privát üzeneted érkezett!

Akkor mikor van szárazság és milyen a morzsalékos? Abból sok van vagy csak éppenhogy egy kevés?

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Én is elhatároztam, hogy a következő ciklustól lent mérem, bár a Benedek mellett kicsit nehezebb lesz.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Most mindketten elmentetek? Nemsokára mi is pancsizunk.

KépKép

KépKép
lnd
 
 

 
 

Szia Ind! Én itt vagyok, de nagyon lassú a gépem. A következő ciklustól váltok én is, ha addig nem lesz teljesen elegem ebből a méregetésből....
Vendég
 


A morzsalékos olyan túrószerű, darabos.
Vendég
 


A ferty nem mindig jól jelöli a pé-t. Hallod, hogy zorának is 48 órával később emelkedik a hője, mégis a ferti az emelkedés előtti napra teszi a péjét. Neked váladékügyi tapasztalatod van?

KépKép

KépKép
lnd
 
 


És sok vagy kevés?

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Ind! Vérzés után néhány napig szárazság ---- utána ragacsos, morzsalékony ---- pé-kor tojásfehérje, nyúlós, vagy vízszerű folyás ---- ismét ragacsos, darabos --- majd szárazság --- és végül mensi.
Vendég
 


pé-kor a legbővebb. A darabosat a nap végén látod, nem sok.
Vendég
 


ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, köszönöm. Látod te is milyen profi vagy már. Ben elég nyügős, úgyhogy megyünk fürcsizni.

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Hpgyhogy a nap végén látom? Napközben mi van?

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Na, ez az elmélet. A profizmus a babásodásnál kezdődik... :wink: :lol: :lol:
Szép estét! Jó pancsolást!

Kép
Vendég
 


Napközben is van... nem akartalak összezavarni.
Vendég
 


Azért írtam így, mert néha annyira kevés nekem, hogy a nap végi vizsgálgatáskor fedezem fel.... :oops:
Vendég
 


Akkor ezt miért írtad?? :roll: :roll:

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Áhá.

Akkor fogalmam sincs, hogy nekem mi van. Na most azt hiszem tényleg kádra fel!

KépKép

KépKép
lnd
 
 


Ind nem vagy egyedül. Sajnos már én sem tudom, hogy mi van.... :cry:

Mennyivel könnyebb a férfiaknak???!!! :twisted: :twisted:
Vendég
 


Krisz! Ezen már csak a sütid segíthet!!! GYERE!!! KÉREK EGY SÜTIT!!!! A többiek úgyis sportolnak, ugye megint az enyém lehet az egész??? Vigasztalj meg egy nagy habossal! :wink: :lol:
Vendég
 


Éva! Ha a megfigyelésedben van valami, akkor tényleg nekem is most lesz tüszőrepedés, mert kutyául érzem magam. Ennél rosszabb már nem lehet. Elhagyott a reményem, örömöm, világvége hangulat, békafeneke.
Szóval, akkor most kéne mégis örülnöm?! Háát, kezdek becsavarodni..... :roll:
Vendég
 


Jó reggelt Lányok!
Sajnos görbét nem tudok hozzá mutatni, de a hőm zuhant nem is kicsit.
Zora! fent:36.1 lent:36.4
A fenti értéket rtam fel magamnak, mert eddig is úgy néztem...és azt jegyeztem be.

Viszont ez az érték nagyon összezavart. Ez most tutira azt jelzi, hogy az előző csodás női megérzésem és hibátlan működésem elszáált a fenébe. Marad az idegtépés és a "fogalmamsincsmikorvanpé-m"érzése. Na, ez a nap is csodás nap lesz, már látom.
Vendég
 


Hát bizony Mo, ez azt jelenti, hogy nem volt, vagy éppen holnap lesz, de ez meg a jelek alapján fura! Figyelj! Én most írtam a Rdványi doktornőnek, kérdezd meg tőle, most éppen fent van a noklapjacafe.hu-n.

Zora
Kép
zora7
 
 


Minden nap vagy minden másnap akció!!! Ezen már csak az segíthet.... :lol: :lol: :lol:
Ma megveszem a maca adagomat a köv.ciklusra. Nagyon elhatároztam.
A doktornőnek nem írtam még soha, ellátogatok hozzá, megnézem, hogy mi folyik ott. :D Lehet, hogy rászánom magam és fogalmazok neki egy röpke önéletrajzot... :mrgreen:
Vendég
 


Csak gyorsan, mert nagyon nehéz bejutni és épp most fogad levelet. Egyébként most már meggyőződésem, hogy Neked, Indnek, Évának, Nekem, a peteérésünket kéne serkenteni. Tudom, hogy Neked ez nagyon idegen és biztosan lesz anélkül is babád, csak Nekem pl. nincs időm azt megvárni, amíg lesz egy tökéletes ciklusom, még nyugdíj előtt szeretnék szülni egy egészséges, nem progihiányos gyereket. Azt hiszem ez a hónapról hónapra várakozás megöli a lelkesedést előbb utóbb, míg, ha az ember a mai tudomány szerint mindent megtesz és úgy nem lesz baba, azt könnyebb elfogadni Isten akarataként. Azt hiszem nem kímélem tovább nyafogva az egészséges testemet, azt az illúziót hazudva magamnak, hogy majd a természet megoldja, mert egyre nyílvánvalóbb, hogy lépnem kell. Megvárom, mit ír a doktornő és belevágok abba , amit javasol kételkedés nélkül. Elég ebből.

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok lányok:

Ma én is leszek habár 4 gyerekre felügyelek úgyhogy szerintem estére rendesen le fognak fárasztani, mert az én kicsi fiam egy kis ördög ha az unokatesóival van. Délelőtt csinálok milánóit.

Látom tegnap eléggé letargiás napotok volt.

Én meg nem tudom mi van velem de napok óta fájdogál a hasam a bal oldalamon de nem is fáj csak olyan fura ez vajon mitől lehet.

Mo: Az a helyzet, hogy én is szájban mérem, a hőmet, de majd hüvelyben is kipróbálom a jövő hónapban.

Zora köszi a jókívánságot, de egy kicsit jobban örülnék egy kislánynak, de egy kisfiú is jöhet, azt mondta apa akkor még megpróbálnánk egy kislányt is később.

Remélem mindenkinek jó hétvégéje lesz.

Felteszem a görbémet:


Kép

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Sziasztok!

Látom mindenki depis hangulatban van. Én is csatlakozom, mert reggelre leesett a hőm 36,6-.ra és érzem, hogy meg fog jönni.
Most csak bekukk. Bocsi, hogy nem írok mindenkinek, csak gondoltam helyzetjelentek.

ZOra! -Gyógyulj meg!
Éva! Mo! Remélem a hétvégé felvidultok, legalább apával hancúrozzatok nagyokat.


Pusza
Vendég
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Tegnap este óta nagyon fáj a fejem ma amikor kinyitottam a szemem rájöttemmiért. Szépen süt a nap tegnap meg még rossz idő volt. Megtalálok valakit az iwiwen? Tegnap felregiztem magamat.

Zora,
Ha ezt így gondolod a closty lehete a megoldás sokaknak sok szép tüszőt csinál.

Andi,
Szép a görbéd csak így tovább :wink:
Vendég
 


Krisz,
ne már :(
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Pandácska én fenn vagyok az iwiwen, Hacsavecz Andrea néven, és fenn van Éva, Krisz és Ildikó is én róluk tudok.

Krisz nem örülök neki, hogy leesett a hőd. :cry: :cry: :cry:

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Andi,
Bejelöllek Mariann vagyok.
Vendég
 


Panda! Mi van veled? Tényleg nem remélsz semmit ettől az inszemtől? Valahogy a lelkemnek olyan jót tenne az örömöd! Egyébként rettegek a Clostytól, az a fura, hogy csodás tüszőrepim van és mégsem működöm jól.
Andi! A fájdalmat valószínüleg a működő sárgatest okozza, ez előfordul. Remélem sikeres lesz a hónapod!
Krisz! :cry: :cry:

Zora
Kép
zora7
 
 


Én is fent vagyok, Salamin Ági.

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora,
Nem semmit nem remélek érzem hogy megakar jönni az összes mensi elötti tünetem itt van csak a progitól nem tud. Majd hétfő este szedem be az utolsót. Miért félsz a clostytól?
Vendég
 


Zora,
Téged nem talál meg ha beírlak. Az email címem alapján megtalálsz.
Vendég
 


Zora,
Megtaláltalak :D
Vendég
 


Attól félek konkrétan(és most mondj véleményt, mert senki sem szokott), hogy 37 évig működtem minden gyógyszer nélkül szuperül. Született 3 gyerekem. Erre most kitalálom, hogy szeretnék végre egy babát, a párom is szeretné, minden oké, erre először elhal(jó, megesik), aztán elkezdődik ez a barnázgatás, ami sose volt régen, aztán nagy nehezen ráveszem magam a Duphastonra a cél érdekében, meg is foganok hipp-hopp megint, majd hormon ide vagy oda megint nem fejlődik a baba 5 hétnél tovább. Véletlen, sors, progihiány? Egyre zavarosabbak a ciklusok, a tünetek, már semmit nem értek. Ezt fokozzam tovább újabb beavatkozással? Annyira nehéz, főleg, mert spirituálisan is próbálom nézni a dolgaimat, nem szeretnék Istent játszani.

Zora
Kép
zora7
 
 


Zora sajnos nem tudok erre okosat mondani, amióta én is kitaláltam azt, hogy babát szeretnék az istennek nem akar összejönni, a havim is össze vissza jön meg mire belenyugszom, hogy 34 napos a ciklusom addigra lecsökken 31 napra egy bő 9 hónappal ezelőtt szabályos 28 napos ciklusaim voltak. Mellettem mások egykettőre terhesek lesznek olyanok is akik egyáltalán nem akartak gyereket, ez nagyon dűhítő. Szerintem az lehet a baj, hogy nagyon akarjuk azt a babót, (amin nem igazán lehet változtatni én már próbáltam, de a lelkem mélyén akkor is nagyon akartam) és a szervezetünk meg azt mondja csak azért se. Más ötletem nincs, mert szerintem ezeket a tüneteket nem igazán lehet orovsilag gyógyítani, én is túlestem már egypár vizsgálaton, és mindent teljesen rendbe találtak.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Aranyos vagy Andi, és teljesen igazad van. Azért csak lesz nekünk is gyerekünk , bár sajnálatos módon még akarjuk is, fujj de csúnya dolog!

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok! Gyorsan még utoljára írok nektek, mert megyünk a férjemékhez. A hétvégén már nem tudok jönni. Legközelebb hétfőn jelentkezek újra. Hogy fogom kibírni nélkületek...!!??? :roll: Hmmm...
Andi! Most aztán megtudhatod, mi lenne ha ennyi gyerkőcöd lenne... kunc-kunc. No, akkor ma lesz dolgod bőven :lol: Szép napot neked!
Panda! Priviben gyorsan elküldöm neked a nevem, engem is megkereshetsz az iwiw-en. :wink:
Sajnálom, hogy fokozódik az a "mindjártmegjön" érzés... :(
Krisz! Sajnálom!!! :cry: Pedig, olyan jól alakult ez a ciklus!!

Mi van velünk Lányooook???!!!


Zora! Maximálisan így érzem én is. Csak sajnos nekem még egy tündi-bündi gyerekem sincs. :cry: :cry: :cry:
Lehet, hogy én leszek nemsokára az a becsavarodott, öreg macskás néni, akitől félnek majd a gyerekek és kibeszélik a szomszédok.... :shock: :shock: :shock: :shock:

Csodás hétvégét mindenkinek!!!!
Annyi x lesz a görbémen nemsokára, hogy csak néztek majd!!! Még a zoknitokat is lehúzzátok majd, hogy meg tudjátok számolni HE-HE!!!! :mrgreen: :mrgreen:
Sziasztok!
Vendég
 


Képzeld Andi, annyira vicces, és ezért is olyan kevés a bizalmam a dokikkal kapcsolatban. Én éveken át többször is elmentem az orvosomhoz, mert szörnyen fájt az alhasam. Ő megnyomkodta, majd közölte(többször is ez volt), hogy petefészekgyulladás, és írt antibiotikumot. Aztán mikor már túl sokszor ismétlődött elkezdtem gyanakodni, mert ezek a gyulladások mindig a ciklus közepén voltak, hogy talán másról lehet szó!!!!!!!!!!!!Hát azóta nem szedek gyógyszert a tüszőrepedésre! És a doktorúr egyszer sem gondolt erre a banális lehetőségre, gratulálok!

Zora
Kép
zora7
 
 


Jó hétvégét Mo, és ne aggódj semmin! Egyszer még röhögni fogunk az egészen!

Zora
Kép
zora7
 
 


Panda! Annyira akartam, hogy válaszolj!

Zora
Kép
zora7
 
 


Hahó! Nem kell márt tesztet vennem! :evil: :evil: :evil:

Na akkor most nálunk kimarad ez a hónap és májusban indul újra a program. Még jó , hogy este legalább beleadtunk apait-anyait! :oops: :lol: :lol:

Majd visszaolvasok!
Vendég
 


Krisz Tetszik a hozzáállásod, de nagyon sajnálom, hogy megjött. Májusra eddzetek rendesen :lol: :lol: :lol:

Mo elég nagy gyakorlatom van a sok gyerekhez, már elég sokszor vigyáztam rájuk és ennek ellenére is nagyon szeretnék több gyereket. Felőlem egy focicsapatnyi is lehetne, imádom őket.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79
 
 


Zora,
Megértem hogy félsz beavatkozni. Ha neked így megy a teherbe esés nem is értem miért kell tüszőérlelő. Nálad nem ez a baj. Tudom hogy nehéz várni rá hogy újra megtörténjen a csoda de talán oka van annak hogy eddig nem sikerült és annak is oka lesz ha pl 3 hónap múlva sikerül. Azért a test tudja gondolom hogy mit csinál. Ha nem menne neked a teherbe esés mást írnék. Én így látom de a döntés a te kezedben van úgy dönts ahogy a szíved diktálja.
Vendég
 


Zora,
Nekem sokan mondják pl. hogy ne menjek lombikra de mégis megyek mert én így érzem. Ezt egy külső szemlélő nem látja úgy át(még akkor sem ha tudja mint pl. én tudom mit érzel milyen várni) Azt igazán csak te tudhatod hogy neked mi a jó mi nyugtat meg.
Vendég
 


Panda! Nagyon köszönöm! A bizonytalanság azért van, mert az én gondom a progihiány. Ugye ezt lehet pótolni. De több tanulmány mondja, hogy a pótlás semmit nem ér, mert a peteérésben van a zavar, tehát, ha az megfelelő, akkor a progi is jó lesz. Most várom egyébként Radványi doktornő sorsdöntő válaszát. Az ő nézete az, hogy ha a progi bizonyítottan kevés, akkor Closty kell és kész. De nekem ugye ikreim vannak, tudom hülyén hangzik, de megijednék egy újabb ikerterhességtől Hangsúlyozom, ne az ikerbabáktól, csak a kockázatoktól. Majd meglátjuk.

Zora
Kép
zora7
 
 


Ind! Ezt neked találtam! 1. Száraz napok, vagyis a kezdeti biztonságos napok, amelyek közvetlenül a menstruáció után vannak. A hüvely belül nedves, de a szeméremtest kimondottan száraz. A nő nem érzi nedvesnek vagy síkosnak a hüvelyt, és nem lesz folt a nadrágon.
2. Korai preovulációs nyalka. A nyalka opálosfehér vagy sárga színű, sűrű, ragadós, nyúlós. A nő ragadósnak érzi a nyálkát, és határozottan észleli, hogy van nyalka a száraz napokkal ellentétben. Ez a kevésbé termékeny állapotot jelző nyalka napokig változatlan minőségű marad, azután átalakul vizes nyálkává.
3. Vizes nyalka - vékony, vizes, áttetsző. Az ösztrogénszint magas, a méhnyakváladék mennyisége nő, átlátszó és magas a sótartalma. A peteérés időpontjában a nyalka igen áttetsző, olyan az állaga, mint a tojásfehérjének, és a képződés csúcspontján nyúlékony. Ez azt jelenti, hogy a nyálkát a hüvelykujj és a mutatóujj közé fogva hosszú, átlátszó vékony szállá lehet kinyújtani. Ha ezt az átlátszó nyálkát üveg tárgylemezre kikenik, és hagyják meg-száradni, akkor a mikroszkóp alatt páfránysze-rű formát lehet látni a kikristályosodott só miatt. Ezek a jelek igen termékeny időszakot je-leznek — erősen fönnáll a fogamzás lehetősége -, és a peteérés után több napig megmaradnak.
4. Posztovulációs nyalka — ismét sűrű és ragadós a progeszteron hatására. Ez a viszkózus nyalka közvetlenül a menstruáció előtt ismét átlátszóvá és vizessé válhat, de ez a fázis nem mindig jön létre.

Zora
Kép
zora7
 
 


Sziasztok!

Már régóta olvasgatlak Titeket, csendben szurkolok és élvezem az itteni kellemes hangulatot.
Ha befogadtok, szívesen csatlakoznék. Úgy látom, itt vérprofikkal állok szemben, hátha a segítségetekkel velem is megtörténik a CSODA.
A hőmérőzésből pl. általatok jutottam el arra a szintre, hogy már nem reménykedem végig a ciklust a menzeszig, hanem mikor látom sok napig a 36,7-37,8 -at ingadozni tudom, hogy ebben a ciklusban ismét elment a hajó :?

igaz, "élesben" a mostani ciklusban indulunk ( 4. napja vérzek ).
azt hiszem az előzőben nem volt igazán PÉ, mert halvány volt a csíkocska az ovulációs teszten, és a vérzésem is lightosabb, bár nem tudom ennek van-e jelentősége.

Februárban viszont erős Pé volt, utána erős vérzés...

Magamról: e hónap végén töltöm a 40.-et, három gyerkőcöm van: 21 és 14 éves fiúk az első házasságomból, 5 éves kislány a mostaniból.
Párommal nagyon szeretjük egymást, szeretnénk még egy közös gyermeket, de sajnos 2005. okt. és 2006. okt. volt egy-egy elhalt kisterhességem a 9-10. héten.
Előzőleg láttam már mindkét baba szívhangját :cry:

A teherbe eséssel soha nem volt problémám, egy-két ciklus alatt mindegyik összejött...
A három gyereknél a várandósság is problémamentes volt.
Azt hittem velem nem történhet ilyen szörnyűség, de most, hogy már kétszer megesett, félek...

úgy vagyok ezzel, mint Zora, nem tudok bízni az orvosokban...
az első vetélés után voltunk genetikai vizsgálaton Czeizelnél, minden rendben volt. Nézte a hőmet is, az alapján hormonálisan is OK voltam.
Szervileg is mindketten rendben vagyunk, mégis megtörtént másodszor is...

most Gynevacozunk, Prenatalt, folsavat, E vitamint, szójavitet szedek, cickafark teát iszom, és Büki termálkristályos ülőfürdőket veszek ( csak, ha nem vérzek ) kúraszerűen.

Mivel az idő sürget, nem akarok többet várni a babával, nagyon remélem, ezúttal minden rendben lesz.

Lenne egy kérdésem Hozzátok: a cickafarkot és a szójavitet a Pé-ig kell alkalmazni egy cikluson belül? és ha közben összejön a baba?

a múlt hónapban kezdtem ezt a kettőt, és szép, egyenletesen emelkedő görbém lett...az előző sokkal kacifántosabb volt :roll:

elnézést, hogy hosszú voltam, remélem írhatok Nektek máskor is.

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Szia!
Üdv nálunk. Szerintem cickafarkot inkább csak pé-ig igyál, de a szójavitet tutti szedheted utána is. Egyáltalán nem gond akkor sem, ha közben jön a baba, mert ösztrogénre szüksége van neki is. Én pé-ig ( már ha nekem volt pém) maca vibét is szedtem, de azt most már abbahagytam.

KépKép

KépKép
lnd
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?