Sziasztok!
Én is imádom a tavaszt,olyan szépen rügyeznek a fák,sőt virágoznak....és a virágok is...
ezt nézzétek:
Olyan szépek a virágok....
Zsuzsu,mi templomi keresztelőt tervezünk,de csak karácsony táján.
Tudsz már valamit névadó ügyben?
Jó hosszú Fanni baba
Kata,
[quote]H írta:ogy magatol miert nem tereget ki vajon???
Egyelőre nagyon figyelem a reakciókat féltékenység ügyben,arra jöttem rá,hogy akkor akar "csapni",mikor Réka sír,és ha ő is nagyon fáradt és nem tudja mással elvonni a figyelmemet
,szerencsére az akarat is már egyre ritkább,mindig megfogom a kis kezét,és elmagyarázom,hogy ő még nagyon pici,és vigyáznunk kell rá,és,hogy őt is felvettem,mikor ilyen pici volt...és meséléssel elvonom gyorsan a figyelmét.Persze sokszor nem könnyű egy ordító csecsemővel az ölemben,de próbálkozok...(persze,ha apa itthon van könnyebb helyzetben vagyok,de délelőtt azért hárman vagyunk....)
Nagyon szerencsések vagytok,hogy Alex ilyen aranyos
Mi csak 60cm körül vagyunk,és 54 -el születtünk.
Tinu,ez így szokott lenni....
miért ne a gyönyörűfehér ruciba folyon ki a kaki???És kijött legalább?
Ez jó,visszafelé nő a baba....
Nem tudom másnál hogy alakul a kaki,de nálunk nincs mindennap,általában kétnaponta vagy háromnaponta kakilunk,és akkor se olyan nagy extra mennyiséget
ruhát egyszer kellett kakimentesíteni,amúgy nem folyt ki sosem. Pisi is csak egyszer,de lehet,hogy bénán tettem rá a pellust,vagy mocorgás közben elmozdult éjszaka,mert nem volt tele mikor átcseréltem.
Mi most Liberót használunk,majd kicsit később áttérünk a Pampers-re,mivel az vékonyabb egy kicsit,igaz a hátul nem gumirozott,de nekünk így is kényelmes, Dávidnál is így vált be...sokmindent kipróbáltam,de vagy kicsípte a fenekét,vagy kifolyt valahol,hiába az ár tükrözi a minőséget
Szilvi,tudom,hogy minden gyerek más és más genetikailag,de úgy mégis érdekelt volna,hogy mekkorák már a babók a születésükhöz képest.
Én viszont úgy érzem,hogy ez az egész forum (Babanet) egy nagy összehasonlítgatás(és ez így van jól
),akkor a méreteket miért ne lehetne
Remélem nem ad parára okot ez a fajta felvetésem.
Kika body
szerintem iszonyatos....mi is betankoltunk(vagyis két csomagot vettem csak, szerencsére egy 50/56-os és egy 62-est),de a válla az valami csúcs,ahogy kinyúlt.
nem lehetett rá adni egy mosás után...mondjuk ez a kendő tényleg jó megoldás
Mi is éjszakára zsákot használunk,egész mini kora óta,ezáltal is próbáltam segíteni megtanulni az éjszaka és a nappal közötti különbséget....
Pont ma vettem még egyet neki a Kenguru-ba,mert kezdenek melegek lenni a régiek...hiába itt a tavasz:)
Jó,hogy felvetetted a fogamzásgátlás témát,nekem is el kellene gondolkodnom,hogy mi legyen,igaz most szedem a Cerazette-t,de később valami biztosabb módszert szeretnék,ami nem biztos,hogy tabi lenne.....
Niki,a forgás miatt ne aggódj (ez is egy össszehasonlítgatás,az egyik már forog,hopszi az enyém még nem
) vannak lustább babók,Dávid is későn kezdett el mindent csinálni,mégis 10 hónaposan elindult,azóta is megállíthatatlan...
Én is sok anyukától hallottam már,hogy többet hízott szoptatás alatt,mint terhesség idején
az édességnek nem lehet ellenállni
és most jön a húsvét....meg a sok fini csoki
Most a divatbemutatós képed ugrott be
Tényleg ti készültök húsvétkor?Úgy értem a kisfiúk mennek már "locsolkodni?" A lányok várnak lócsólókat?
Vizimanó,nem semmi az a két fog...
Mi van veletek?
Mandula,neked mekkorák a "nagyok"?
Antekirt,remélem nem lesz semmi komoly Lidi köhögésével...
mi használunk párásítót,mert Dávid mikor 4 hónapos volt elkapott egy csúnya hörghurutot,ami szintén köhögéssel jár ,és a doki bácsi javasolta,azóta éjjel nappal megy
és azt vettem észre,hogy nem is iszunk éjszaka egyáltalán annyira nedvesen tartja a levegőt,és az orrom is el szokott dugulni,ha száraz a levegő,de amióta van párásítónk azóta nem.
A Rékus szeme kék,apájé is.Enyém barna,Dávidé barna.
Mágnes,
háromkerekű babakocsi
Marslakocska,
kaki színe hasonló nálunk is,és ez általában két/háromnaponta....
Kismama,nagyon aranyosak a képek! Milyen kis fiatalok vagytok!
Winnie,ez felháborító!!!!
sajnos ilyen világban élünk
félelmetes,de lassan nem lehet kimenni az utcára,hogy valami kár ne érje az embert!
szegénykéim!Én is nagyon sajnálom!
Dávid is sokáig bukott,a mi doki bácsink szerint azért volt,mert rendszerint túlette magát,vagy bele aludt a ciczésbe és a tejcsi megrekedt egy helyen (már ponotsan nem emlékszem)és amiatt volt,de nem kellett feljebb emelni az ágyacskáját és más dolgot se bevetni ellene,elmúlik magától egy idő után. De ha megnyugtat,említsd meg a dokitoknak is.
Snoopy,én szerencsésnek mondom magam szopi ügyben,de a tanácsaidat mégis sokszor megköszöntem,mert megerősítettél nem egyszer,szóval itt szükség van rád,hidd el.
Szdorka,osztom a véleményed!
Kiscsikó,mi is el akarunk menni has és koponya uh-ra.
csipőszűrésre csak most kaptunk időpontot,4 hónaposan.
Ti hova mentek?
Tényleg nem gáz, a babák sírnak,de nem fáj nekik,csak kellemetlen,hogy tekergetik őket jobbra balra
Cumizik Ádám?Én úgy tudom,hogy a cumizós babáknál fordul elő gyakrabban a szájpenész....már várom,hogy nálunk is mikor jön elő
Dávidnál nem volt,de nem is cumizott.
Szia Beszti,hogy vagytok?
Na eldugulok,jó éjszakát kívánok Mindenkinek!
Roni nagyi? Mi újság van veletek?Nagyon eltűntél....
Ildikó