Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bocsi, hogy így ismeretlenül írok, de a segítségeteket szeretném kérni. Barátnőm kisfia nem itta meg a Humana HA 2 tápszert és elhozta nekem hátha a kisfiamnak ízleni fog. Igen ám, de kidobta a dobozt és a merőkanalat is. És az adagolást így nem tudta megmondani.
Nincs esetleg valaki közületek, akinek a gyerkőce ezt eszi? Megnéznétek hogy 90 ml vízhez hány gr tápszerpor kell?
Légyszi privát üzenetet írjatok, vagy email-t.

Előre is köszi, Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Indigo!

Nem tudok segíteni.

Kimi!

Europarkban vettük, de szerintem már vége a tél végi akciónak. :-( Sajnos a bolt címét nem tudom. Meg csak minike méretek voltak, mi meg arra haraptunk rá. Igen az Árkádból indultunk.
EDA ilyen sokáig? Ez normális? Nekem már akkor sem fájt soha. Nem kellene erre rákérdezni? Azért eltelt 10 hónap!

Tandi!

Elméletben én is fitnessz wellness guru vagyok, de mit tegyek, ha nekem a somlói a well és attól leszek fitt(lessz)???

Katus!

Kitartás! Olyan erős vagy, hogy nekem mindig példát muatatsz. Biztosan jól megoldod a dolgokat.

Jó éjt!

tjuca
 
 


Sziasztok!

Idetaláltam a gép elé. :) Holnap nem leszek, vagyis napközben nem, aztán kérdés, hogy este lesz-e erőm reagálni...

Reni, látom, Peti meglepődött a súlyán. :D

Kitti, az az igazság, hogy Peti fog nélkül is tud ám harapni...nem kicsit, nagyon.

Marcy, én ma kotyvasztottam Petinek, brokkoli-karfiol-répa-krumpli-sonka. Az egyik üveg meg is adta magát a fagyiban, de hál' Istennek a benne levő kaja már megfagyott.
A Húsvétot én is várom, egyrészt én is Peti miatt (majd viszi is apája a fotómasinát), másrészt én szeretem, minden "hozzávalójával" együtt.
Kölesgolyót a drogériákban és a hiperekben is lehet kapni!

Meteor, jó volt a vásárlós szisztéma...az én telcsimet valamiért nem működik az MMS szolgáltatás, vagyis nem tudok küldeni. :( Vagyis tudok, de a férjem pl. nem kapta meg azt, amit egyszer küldtem neki.

Juca, nálunk is megy ez a ki-be pakolás, Peti ki, én meg értelemszerűen be. :D

Tandika, én 90%-ban biztos vagyok abban, ha nem így lennénk, nálunk sem fajult volna idáig a helyzet, mert akkor lenne Petinek külön szobája. De most nincs, és ha az anyagiakon múlik egy ideig nem is lesz (értsd: lövésem sincs, hogy mikor fogunk innen elköltözni).
Ez a mérés sztori nálunk úgy működik, hogy a kórházban minden kanyarulatot lemérnek, Peti így lett 53 cm. Na és meglepődve tapasztaltam, hogy az első tanácsadásra 2 cm-t összement...ott "egyenesen" mérik.
Ha egyszer eljutok a fogyikúráig, akkor szólok ám! Szavadon leszel fogva... (feltéve, ha addig én nem leszek szita-agyú)

Kimike, "Na nem mintha a többiek kövérek lennének, szerintem mindenki szuper csinos kismama." --> Én sem sovány, sem csinos nem vagyok. :o
Szerintem nem az EDA a ludas a dologban. Egyébiránt nyilatkozni nem tudok, de tény, hogy nekem is fáj a hátam.

Én meg voltam ugye dokinál nemrég, és rákérdeztem, hogy a sebem lesz-e halványabb. És meg lettem nyugtatva, hogy valószínűleg igen, de teljesen elhalványodni sosem fog, mert ilyen a bőröm (apukámé is ilyen volt). Sebaj, engem nem zavar.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 

 
 

Jó estét mindenkinek,

nemrég értünk haza. Voltunk babaúszáson, aztán a férjemet elkisértük a fodrászhoz. Már megint ott volt Epres Panni, Megcsodálta a névrokonát, aki nem nagyon törödőtt vele, mert úszás után beájult és aludt :)
Viszont legalább megtudtam, hogy 3 hónap múlva érkezik a kis Benedek gyerek és fiú lesz :)

Na ennyit a pletykákról. Mindenkinek nagyon jó hétvégét!

meteor
 
 


HELLÓ LÁNYOK!!!!

Na gép elé kerültem... mármint, hogy folyamatos elvagyok havazva két gyerkőc mellett. Na nem panaszkodásképpen, de azért jelentősen lecsökkent a szabadidőm.
Márcsak azért is, mert iskolás lesz a nagylányom!!! Január óta folyamatosan suli után járkálok ( olyan nehéz dolog választani), , végül sikerült egy jó kis sulit találnom, persze nem egyszerű eset, mivel komoly felvételi van, nehéz bekerülni. De túlvagyunk rajta, mert örömmel jelentem, hogy sikerült és Janácskám szeptemberben itt kezdi az 1.osztályt. Alig hiszem el, még Ő is csak most született.

Balucika kész nagyfiú lett, imádnivaló mosolygós jókedvű kisbabus.Csak egy nagy problémám van: NEM ALSZIK NAPKÖZBEN!!!!!! Ez így elég kimerítő. Olyan jó lenne, ha legalább 1 óra hosszácskát aludna. Bár este 8-kor elalszik és reggel 6.30- 7.00 között ébred. Nem is tudom, hogy miért vagyok ennyire fennakadva ezen, amikor Janka sem egy jóalvó gyerkőc. Hiába, ilyen kevés az alvásigényük. Ez van.
kb. egy hónapja nem szopizik már. Pedig lenne még neki egy kicsi, de egyik este "csak úgy eltolt" magától és nem kellett neki a cici.
6 hónapos koráig anyatejes volt, amikor pedig kezdtünk átállni a főzelékekre, igencsak megviselte a pociját a változás, pedig egyáltalán nem volt előtte hasfájós. A mai napig eléggé válogatós, nem nagyon eszik meg mindent. Zöldborsó, sárgabarack szóba sem jöhet, ha megérzi valamiben a borsót, szó szerint kifújja a kajcsit. Vegyes étrendet próbálok adni neki, ami nálam azt jelenti, hogy kap bébikaját is, meg főzök is neki.

Ha van valami jó kis főzelékes receptetek, márcsak azért is, mert lusti voltam visszaolvasni... majd bepótolom.. szívesen venném, mert nálam már lassan kiapad a variáció.

Hát röviden, tömören dióhéjban ennyi. Mindig megígérem, hogy jövök, de tényleg, ahogy időm engedi benézek!

Pusszancs minden anyucinak, babucinak!

Kép

Kép
jurem
 
 


Sziasztok!

Megkésve bár, de törve nem... Szóval megkísérlek felrakni egy-két képet a múltkori IKEA-s taliról. Bocsi a késésért, de csak most jutottam el odáig, hogy feltöltsem a gépre. :oops: :oops:

Kép Pancsi

Kép Kimi + Milán

Kép Milán, Kinga, Kíra

Kép

tandika
 
 


CSAJOK!!

Nem tudom mit csinálok rosszul, de nekem nem csatolja a vonalzókat!!!

Kép

Kép
jurem
 
 


Ha még nem unjátok, akkor két ráadás:

Kép Babaúszáson

Kép Vezető beosztásban :-)

tandika
 
 


Oké!

CSak nekem nem a html kóddal megy!!!

Kép

Kép
jurem
 
 


Ex, naná, hogy szavamon foghatsz! Nagyon szívesen, tényleg!

Kimi, szólj, ha úgy érzed, most elérkezett az idő :wink: Egyébként szerintem Mári a legsoványabb köztünk. De hogy őszinte legyek, most én már hízókúrára fogtam magam. Persze, egészséges hízókúrára :-) Mert úgy tűnik, Kíra kiszív belőlem mindent :lol: Tényleg sosem voltam kövér, de a testtömegindexem most már lassan mínuszba megy. :shock:

Jurem, tényleg gyere sűrűbben! Bölcsi-, óvoda-, iskolakezdés ... biztos mind nagyon nehéz időszak! :(

tandika
 
 


Jó reggelit Mindenkinek! :)

Valójában a hátfájás miatt azért nem aggódtam, mert a védőnő szerint fájhat, ha nem túl jó adták be. És a barátnőm, akinek sajnos autóbalesete volt néhány éve és ezért műteni kellett, szóval Ő is kapott és azt mondta, hogy neki is még évekig fájdogált. Szóval paszolom a kérdést. :shock:

Ex: igaziból én azokról beszéltem, akkikel találkoztam személyesen az Ikeában. De ezen nem múlhat semmi, ha ezt szeretnéd oké, akkor Te nem vagy csinos és vékony. :wink:

Juca: mi okozta Kingának a mokeszt? Milánnak is kék-zöld a feje és mivel nem igazán van haja, nagyon látszik. Mert mindíg beveri valahová.

Tandika: vezető és pancsola Kíra nagyon édes. :)

És egy rossz hír. Képzeljétek, a barátnőm 7 hetes terhes és kiderült, hogy nem él a baba. :( Annyira sajnálom szegény, hosszú évek várakozása után esett ugyanis teherbe. Na de ami az egészben érthetetlen számomra az az, hogy hétfőn kell a kórházba mennie. Szóval simán hazaküldték hasában az elhalt magzattal. Lehet, hogy ez a szokás, de számomra ez annyira meglepő és érthetetlen. :roll:
Vendég
 


Juca: bocs, közben rájöttem, hogy a monoklit priviben írtad.
Kicsit még kóma vagyok ma reggel. :roll:
Vendég
 


Kölesgolyó: DM, Cora

http://66.102.9.104/search?q=cache:rRn1 ... d=17&gl=hu

Meteor: most már aztán elárulhatnád, hová jár G. fodrászhoz! :wink:
Vendég
 


Sziasztok Csajócák,

nincs túl nagy forgalom.

Mi nemsokára ebédelünk :) , aztán egy kis séta lesz, talán fagyizással egybekötve :lol: !

Kölesgolyóval kapcsolatos infókat köszönöm, én is venni fogok Marcinak! Jut eszembe a sárgaborsófőzelék :shock: :shock: :shock: !

Most megyek gyorsan, aztán majd jövök.

Eni

Eni
marcy
 
 


Nem nagy itt a forgalom. De nem is csoda, a meterológusok megint melléfogtak, annyira jó az idő!

Eni: mi a kérdés a sárgaborsófőzelékkel kapcsolatban? Talán azt főztél?
Vendég
 


Sziasztok!

Jurem, látom, közben már sikerült a vonalzó! Tök jó! Így azért könnyebb követni az idő múlását :-)

Kimi, privi ment. Barátnőd miatt :-( Borzasztó lehet. Én se értem soha, hogy ilyen dolgok hogyan történhetnek meg. Szerintem az orvosok úgy vannak, hogy futószalagos módszerben kezelik a betegeket, és minden mindegy, csak minél hamarabb jöhessen a következő. Én ezért vállaltam be annak idején a 3D ultrahang árát, mert azt mondtam, hogy a kórházi ultrahangon a genetikus nem mondott semmit, csak hümmögött, úgyhogy én a saját szememmel szeretném látni és a saját fülemmel hallani, hogy minden o.k.

Menyasszon, privi ment!

Nem volt ma valami nagy forgalom, úgyhogy írom, mi van velünk: Kíra most már könnyedén feláll, nem csak a rácsos kiságynál, hanem a fotelnél és a heverőnél is. Sőt próbál kapaszkodva oldalirányban lépkedni, de egyelőre még csak addig jut, hogy egyik lábával rááll a másikra, és akkor se előre, se hátra…. :-) :-)

tandika
 
 


Sziasztok!

Itten vagyok. :) Holnap teszek fel képeket, vezető Petiről és kikötött Petiről is...
Mikor hazajöttünk, az egyik házban lakó "ember" felhúzott egy kissé, de már lenyugodtam...

Jurem, jó hogy jelentkeztél. Örülök, hogy felvették a kiszemelt suliba a lányodat!

Tandika, nagyon édesek a képek.
Kíra baba ügyeske lehet a próbálkozásaival.

Kimike, no megmondtam. :D A barátnődet sajnálom, de ahogy írtad, simán hazaküldhetik...vagyis akár be is fektethetnék, de semmit sem csinálnának vele a megadott időpontig.
Kék-zöld folt enyim gyereken is elő szokott fordulni, a fején, a sípcsontján, és egyéb helyeken...mint akit vernek. :o

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Jó reggelit Mindenkinek!

Ex: én inkább azon lepődtem meg, hogy nem azonnal végezték el a műtétet, hanem csak hétfőn fogják. Laikusként számomra az lenne logikus, hogy mielőbb eltávolítság az embriót, hogy ne mérgezze az édesanya szervezetét. De lehet, hogy most állatira nagy hülyeséget írtam és ez abszolút nem így működik. Nem tudom. Annak persze semmi értelme, hogy hétvégére befektesség, ha a műtét úgy is csak hétfőn esedékes. A kórháztól kocsival 20 percre lakik.

Min húzott fel a lakótárs? Persze, csak ha publikus. Várjuk a képeket!

Kíváncsi vagyok nagyon, hogy Kittiék hogy érezték magukat, de biztos eszméletelen jól! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Képzeljétek, anyukámnál kinyitottam a heti Meglepetést és kit láttam benne? Kittit és Ádit!!! Bár a cikket nem olvastam el, de úgy tűnt, hogy nem róluk szól. Ők csak illusztráció!

Tegnap mi szinte egész nap kint voltunk. Peti kétszer is a levegőn aludt. A nagyijánál az udvaron kompozott. Kergette a macskákat, majdnem megkóstolta a macskakaját.
Tegnap megint voltam kocogni (pedig a séta is lefárasztott) és már 5 perccel többet bírtam, mint azelőtt, hajrá!

Móni!
Klassz a blog! Lehet, hogy már írtad, csak én nem emlékszem. Mivel is foglalkozol???

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok, na megjöttünk!:-)

Annyira de annyira jó volt. Most megyünk még az Auchanba mert üres a hűtő - a fenébe itt nincs all inclusive ellátás, azaz van csak magunknak kell csinálni - aztán ha visszaértünk visszaolvasok és mesélek, meg blogot írok és teszek fel képeket stb....


Addig is szép délutánt Nektek!

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Üdv.

Egy kép, a szöveg a férjem ötlete volt, de nagyon találó, nem? :D

Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok Csajok,

most nem tudok sokat írni, mert Marcit fürdetjük és fektetjük, de...

Kitti: most néztem a blogot, még nem írtál, de láttam vmi mást.
A Kaszás Attiláról szóló gondolataidra írt drága Arabella!!!!!!!
Nem tudom, hogy te akkor már csatlakoztál-e a csapathoz, de szerintem néhányan emlékszünk rá :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: !!! Most is hozta a formáját!!!!

Na megyek, várjuk az élménybeszámolót és a képeket!!!

Bocsi, hogy most nem írtam többet, de ha alszik Marci jövök még!!!

Eni

Eni
marcy
 
 


Eni, láttam a blogban azt a bizonyos beírást...nem reagáltam rá semmit. Ismerem a hölgyet, én is itt voltam már amikor olyan "kedves" dolgokat írt be ide. Inkább nem mondok semmit...

A fotókat egyébként már felraktam. Nagyon jól éreztük magunkat, teljesen kisimultam és csodák csodájára még Ádi is egész jól aludt a szállodában. Nem csoda, a rengeteg fürdés kifárasztotta.
Nagyon szép lakosztályt kaptunk, hatalmas két személyes sarokkáddal, extra kényelmes ággyal, szuper nagy erkéllyel és hangulatos nappalival.A gardrób pedig nagyobb volt mint az itthoni...de egyébként a lakosztály is nagyobb volt mint a mi lakásunk itthon! :twisted:
Nagyon jól főztek az étteremben, Ádámnak mindig külön azt, amit kértem, a tejbegríz light-tól a répás csirkés pempőig és szombaton bébiszittert is kaptunk délelőtt hogy szét tudjunk nézni a gyógyfürdőben is Tomival.
Ma meg Kőszegen sétáltunk és ott is ebédeltünk, aztán rekordidő alatt visszaértünk Pestre.

Ex, haláli a Peti kompos fotója!

Móni, bekukkoltam ám a blogodba! :D Barátnőd miatt együttérzek.De még mindig "jobb" hogy most történt meg, mintha a terhesség egy előrehaladottabb stádiumában, noha mindenképp nagy tragédia.
A melót nem vállaltam. Nagyon átgondoltam az egészet, de elég ha csak megfázik Ádi vagy a foga miatt nyűgi, nem tudok aludni éjjel és meg vagyok lőve...a filmforgatás egész embert kívánó nagyon kemény meló amit lélekből lehet csak csinálni. Az én lelkem pedig most nagyon a családomé és csak az övéké. Már az újságírás is embert próbáló így.


Reni, valóban mi voltunk az illusztráció, még a múlt héten kértek meg bennünket, mi voltunk az ingyen modellek! :lol:

:(

Tandika, jól "vezet" a lányod! És látom, imádja a vizet!

Na megyek babázni meg zuhanyozni!
Jó sokat írtam, de bepótoltam a lemaradást!

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Sziasztok,

Kimike,
A Guszti az én fodrászpmhoz jár. Rászokott :) Ugyan volt már, hogy azt mondta, hogy drága, meg idegesítő, hogy mennyire előre be kell jelentkezni, de azt mondta miután más fodrászt is kipróbált, hogy még így is megéri :)

A fodrászt Karika Zsoltnak hívják és a Podmaniczky utcában van az üzlete. Nem olcsó. Nekem egy melír + vágás 12e körül van, de mivel 2, 2 és fél havonta jutolk el hozzá, szerintem így egy hónapra lebontva annyira nem gáz.

Nekem ő az a fodrász, aki hosszú évek óta mindig tök jó hajakat tudott vágni. Egyébként Epres Pannin kivül Zséda és még jó pár hírös ember fodrásza.

Barátnődet nagyon sajnálom. Pocsék lehet, de feltételezem azért küldték hazua, mivel mtét előtt nem lehet 12 órával enni, viszont nem sürgős mtétet csak hétközna végezhetnek, befektetni ugye az új kórháztörvény értelmében csak akkor fektethetik ha kritikus az állapota és megfigyelés alatt kell tartani és valszeg barátnődnek is lelkileg jobb ha ezt a két napot otthon tölti, nem pedig a várakozással a kórházban.

Gabella,
úgy terveztem, hogy kedden megyek az Árkádba, de leht sajnos, hogy ez csúszni fog, mert sikeresen belerúgtam Guszti unokatesójáéknál a lépcsőbe és asszem eltört a kislábujjam.

Viszont mindenképp kell nekem is vásárolnom, szóval ha máshogy nem akkor szombaton elvitetem magam a férjemurammal.
A kis csúszásért addig is bocsi!

meteor
 
 


Sziasztok!

Kitti!
Hát ez a nő tényleg nem normális... A hétvégére irigy!!! :D Tök jók lettek a képek!

Kimi!
Sajnálom a barátnődet... :(

Ex!
Nagyon tuti a fotó Petiről!

Tandika!
Látszik, hogy Kíra nagyon élvezi a pancsolást! :)

Képzeljétek, megvolt az első kórházi látogatás... :( Tegnap a csöppöm az ölemben ugrált, és valszeg megüthette a kis lábát, mert éktelen üvöltésbe kezdett (kézimeccsen voltunk, a lelátón ültünk). Míg hazaértünk, végig sírt, bevittük a balesetire, voltak százezren, nem vártunk. Éjjel elég xarul aludtunk, de azért túléltük, de még mindig nem akart ráállni, meg fájlalta pelusozás közben is. Ma reggel megint elvittük, soron kívül be is hívtak bennünket, a doki tök szimpi volt. Az ítélet: szerencsére semmi komoly, valszeg egy izomhúzódás (de hogy hogyan??? :shock: ), esetleg egy pici repedés a csonton, amit nem röntgeneztek meg, mert a doki azt mondta, h többet árt, mint használ. Pihentetni kell (na ja... :roll: ), meg ha nem múlik, visszavinni... Ma délután már mászott, meg fel is állt, de a lábiját még húzta fel, hogy fáj... Úgy sajnálom szegényemet, és iszonyat lelkiismeret-furdalásom is van, de a kezemben volt, még ha valahol máshol üti meg magát, őgy, hogy nem vagyok ott... :cry:

Azért a jókedvét nem veszítette el, ma voltunk tesóm kisfiának szülinapján, élvezte nagyon, bár ki is fáradt rendesen.

Na jó hosszú lettem, puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell
 
 


Sziasztok!

Kitti, köszi a commenteket, drága vagy! :) Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Sajnálom a tévés melót, de abszolút megértem. Fiatal vagy még és biztos vagyok benne, hogy lesz még lehetőséged filmet forgatni.
A hétvégén nem írtunk sokat, szolidalitásból, hogy ne kelljen sokat visszaolvasnod. Cserébe legközelebb valamelyikünket magaddal vihetnéd a wellness bulira. :lol: :wink:

Ex: ez a kép nagyon nagyon jóóóóóóóó! :-)

Meteor: én most eltökélten a környéken keresek fodrászt. Még nem találtam sajnos. Van jó fodrászom, de a XIII. kerületben. De már baromira unom, hogy minden alkalommal állatira nagy szervezést igényel, hogy eljussak hozzá. A férjem sokat dolgozik és nem tudom kire hagyni Milánt. Magammal nem vihetem, mert már nagyon beindult, tör-zúz, teper ezerrel, egy pillanatra se áll meg. Ráadásul hétköznap ott parkolni is gáz. Kár, hogy a Te fodrászod is egy forgalmas helyen dolgozik. :cry: Olyat akarok, akihez max. 10 perc alatt eljuthatok kocsival.

Jó éjt Mindenkinek, kevés ébredéssel!
Vendég
 


Szép estét mindenkinek :) ,

Kitti: megnézegettem a képeket, nagyon jók lettek :) ! Melyik hotelben szálltatok meg?
A gyógyfürdő hogy tetszett??? Csak azért kérdezem, mert a nővérem a fürdőben szolgáltatás vezető (volt) (ma dolgozott utoljára, mert június elejére várja a babáját :) ) .

Kimi: nagyon jó a blog, a garázsos sztorit a férjemnek is felolvastam :lol: !

Tandika: még nincs felül fogunk, de már nagyon fehérlik az íny.
Nagyon tetszenek a képek, amiket feltettél, mind a kettőn tündéri édes Kíra. Olyan jó az a kis öntözőkanna :lol: .

Ex: tuti ez a kép Petikéről :lol: és a szöveg se semmi :lol: :lol: :lol: !


Ami a lényeg!!! Úgy néz ki, hogy mi is csatlakozunk a Visegrádra kiránduló csapathoz :) :) :) ! Mikorra is terveztétek? Úgy rémlik, hogy a húsvét utáni hétvégére. Jól emlékszem???
Nagyon várom, remélem semmi nem jön közbe :) !

Eni

Eni
marcy
 
 


Norwell: gyógypuszi megy Kendének :( !!!

Eni

Eni
marcy
 
 


Móni, esetleg ha gondolod, megadom a fodrászom számát, nagyon tuti!Békáson "rendel" a hegy felőli oldalon és tarifában is korrekt.
Hidd el legszivesebben az egész topicot magammal vittem volna, lett volna nagy hepajkodás a gyerekmedencében! :D
Egyébként tele vagyok kék zöld folttal és horzsolással, én mint önfeláldozó anyuka, mindig megmentettem Ádit az eséstől. :twisted:

Norwell, örülök hogy Kende ennyivel megúszta a balesetes dolgot!

Eni, a Répce Goldban voltunk.
Most megyek, készítem Ádámot a bölcsibe.

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!!!

Ma kora reggel kivetett minket az ágy. Pedig Peti éjjel másfél órán keresztül fent volt! :cry: Biztos a telihold! :roll:
Tegnap este már nem volt erőm írni. Ez a minden napi több órás séta engem is kiszív. Alig várom, hogy Peti elaludjon és én is dőlök az ágyba!
Peti most már kúszik, mint a csík. A babakocsiban balhézik, mert ki akar szállni. Menni akar. Vagy a legújabb, hogy táncol.
A férjem ma megint horgászni ment. Kicsit sem lett megszállott. ÁÁÁÁÁ!!!! Bár eddig még mindig hozott halat. Elmondhatjuk, hogy egészségesen étkezünk, mert minden héten kerül hal az asztalra

Kitti!
Klasszak a képek! Én is úgy elmennék áztatni, de ami késik......

Kende bébi!
Mihamarabb gyógyulj meg!

Rakok fel két képet:

Peti áll:
Kép

Akit a mosógép elvarázsolt:
Kép

Reni
Kép
prenata
 
 


Hali!

Tudom, tegnapra ígértem, de öcsém gépén vannak a váci találkozó képei...
Szóval, íme a vezető Peti, Kíra után szabadon. :)

Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!
Tegnap beindult a fiam!!! :)
Eddig csak keveset mászott, azt is úgy, mintha fájna neki, szinte sírva, nem igazán tetszett neki, de tegnap ráérzett a dologra, úgyhogy... :)
Meg vettem alig használt bébikompot nagyon olcsón, nem akartam venni, de megláttam és nem tudtam otthagyni, hát abban is teper, nagyon élvezi. Csak én aggódom, hogy nem árt-e? Akinek van kompja, mi a véleménye? Mennyit vannak benne a gyerkőcök. Leér a lábuk? Nem fognak pipiskedve járni? Mert Vencelnek még nem nagyon ér le, lábujjhegyezik néha.

ma is jönnek hozzánk látogatóba, meg mi is voltunk szombaton, úgyhogy nem nagyon érek rá. Felébredt. Puszi mindenkinek.

Mári

Kép
mári
 
 


Sziasztok!

Ex, Reni, mindkét Peti nagyon édes a képeken!

Reni, már többször akartam írni, hogy egész más vagy ezen a képen, mint az előzőn, ha nem itt lenne, talán meg sem ismernélek!

Ex, tessék gyorsan megszerezni a talis képeket.!

Kitti, láttam a blogban a képeket. Jók! Az egyik annyira tetszett Neked, hogy kétszer is feltetted :lol: :lol:
Láttam Arabella hozzászólását is. Nekem nem volt őhozzá szerencsém, de ha jól sejtem, ő lehet az, akiről már hallottam egy szaftos sztorit. Jól sejtem, Marcy???

Kíra most tapsolni szeret nagyon, és tegnapelőtt integetett először tudatosan!!! :P Mindennap fejlődik valamit, megzabálom!

Fodrász: mióta Kíra megszületett, azóta nekem folyamatosan össze van kötve a hajam. Az első néhány hónapban, amíg sűrűn keltünk éjjel, még éjszaka sem szoktam kibontani, csak reggel mindig megfésültem, és összekötöttem megint. Úgyhogy mi most spórolunk :-)

tandika
 
 


Sziasztok!

Próbáltam gyorsan olvasni, Julcsika alszik, de már bármikor ébredhet, így rákapcsolok a turbóírásra. :lol:

Kitti, nagyon jók a képek, látszik, hogy jól éreztétek magatokat! Eszembe jutott, mikor mi voltunk Debrecenben, és rámtört a mehetnék. :) Szombaton utazunk le Zalába, az is jó túra lesz, remélem Julcsika is jól viseli majd a hosszú autókázást. Eddig több a vonatos tapasztalata, de most autóval megyünk, apósom visz bennünket.

Ex, hát, nem semmi a kép! :lol: Szóval Julcsi pasijának már saját verdája van! Azért elviszi majd néha egy körre? :)

Tandika, nagyon aranyos a pancsis kép! :)

Reni, lehet, hogy Petiben egy mosógép szerelő bújt el? :lol:

Kimike, én is bekukkantottam a blogodra. :) A garázsos story nekem is bejött.
A barátnődet nagyon sajnálom... :(

Marcy, hogy ízlett Marcikának a brokkoli? Julcsinak az az egyik kedvence. Ma én is azt csinálok neki, tegnap apósomnál voltunk, és adott egy nagy fej brokkolit, megfőzöm egy kis krumplival, és szerencsére a fagyasztóban van főtt csirkemell, még azt is dobok bele.

Juca, Julcsinak is kőkemény hasa van, szerintem még Rubint Réka is megirigyelné! :) Már 4 hónapos kora óta emelgette a fejét, nagyon korán fel akart ülni, aztán sokáig oldalt támaszkodva össze is jött neki, önállóan egy másfél hónapja ül. Lehet, hogy a köldöksérves babák ráéreznek, hogy edzeni kell rá, és erősítik a hasfalukat. :) Egyébként a nővérem mondta, hogy náluk ezért nem ragasztják már régóta a köldöksérveket, mert sokkal hamarabb megerősödik a hasfal, ha "használva van".

És végül magunkról egy kicsit. Mert nem nagyon bírom magamban tartani... Szóval, lehet, hogy nyáron költözünk! :) Már vagy fél éve fűz bennünket apósom, hogy költözzünk vissza hozzá. Mielőtt összeházasodtunk, két évig nála laktunk, de nagyon szerettünk volna függetlenek lenni, így lassan két éve ideköltöztünk a férjem másfél szobás lakásába, a 9-re... Ami két embernek tökéletes, de jött Julcsika, és elkezdtük fontolóra venni a visszaköltözést. Apósom már akkor kivolt, mikor eljöttünk tőle, ő nagyon szerette volna, hogy maradjunk, nem rég vette azt a kertes házat, ahol voltunk. Nekünk viszont fontosabb volt a nyugalom, és a függetlenség. Azonban elkezdtünk agyalni, hogy nem járnánk-e vele mégis jól, ha ott laknank vele, így tegnap megbeszéltük a dolgot. Ha odamennénk, kapnánk két szobát, ami elé csinálna egy kis előszobát, szóval egy kicsit külön lennénk, a nappali, meg a ház többi része is közös lenne. Tehát ha elköltöznek az unokahugáék, akik most ott laknak júliusig, akkor lehet, hogy visszamegyünk.
Remélem jól döntünk... Nagyon sokat rágódtunk rajta, mert hát, valljuk be, nem egyszerű apóssal lakni, de most a távolabbi jövőre kell gondolnunk, így ki tudjuk adni a lakásunkat, abból tudunk félretenni. Ráadásul Julcsi is jobb levegőn, kertes házban lehet.
Ja, és még mindig visszajöhetünk a lakásunkba, ha nem jönnénk ki jól após-pajtással. :) Ami nagyon biztató, hogy apósom teljesen odavolt az örömtől, mikor a költözés szóba jött, nagyon lelkesen magyarázta, hogy alakítná át a házat. Szóval, ha minden összejön, belevágunk, végülis már két éve nem költöztünk, nálunk ez nagy idő. :lol:

Na, felébredt a csajszi, de rendes volt, mert pont be tudtam fejezni. :)

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Üdv.

Tandika, hát a fodrászon én is spórolok, igaz, most a névadó és a keresztelő előtt is vágattam a hajamból (pedig így is rövid). Pedig havi szinten nem lenne sok az 1300 Ft... :) De ez a rövid haj előnye!
A képeket "megszereztem", öcsém gépe előtt ülök. És kb. egy hónapja nincs is hálózat a két gép között, szóval, ha akarok valamit, akkor idecsüccsenek, ha épp van szabad hely. :D

Mári, nekünk van kompunk, ld. fentebb. Peti már a legmagasabb állásban használja, de mindig úgy állítottuk, hogy leérjen a lába, ne pipiskedjen, és ne is legyen berogyva a térde. Én nem vettem észre, hogy emiatt pipiskedve próbálkozna járni, ha "szabadon" van, pedig pl. szombaton egyfolytában kompozott kb. 1,5 órán át. :)

Reni, nagyon édes Peti, ahogy nézi a mosást. :)

Norwell, ne aggódj, ahogy hallottam, a gyerekek nagy része akkor veri össze magát, esik el, stb., ha figyelnek rájuk. Kis sunyik... :o
Egyébként sok gyógypuszi Kende lábára.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Gombi, ez jó hír. És végül is, ahogy írtad, veszteni valótok nincs, maximum a cipekedést kell kétszer végigcsinálni, de biztosan minden OK lesz.
Kocsi: a férjem mondta, hogy a kulcsot nem fogja odaadni a gyereknek...erre én, hogy nem kell azt adni, majd viszi. :D

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Mári!

Mi is kompozunk. Van olyan nap, hogy egyáltalán nincs benne, különösen amióta el kezdett kúszni. De bizony bevallom, hogy van amikor 1,5 órát is benne van. Pl. amikor főzők. De hétvégén a szabadban dzsavelt benne az udvaron. Nagy szabadságérzetet ad!!!! Petinek leér a lába és nem lábujjhegyezik. Sőt, korábban hajtotta magát, most pedig már lépegett. Én amennyire elleneztem, úgy megszerettük!

Reni
Kép
prenata
 
 


Méz!

Ezt ti érzitek, hogy bírnátok apóssal! De a friss levegő és bébicsősz (após :lol: ) közelsége, na meg a spórolás nem utolsó szempont!!!!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok.

Mári, Ádi kb. 20 percet tölt egy nap a kompiban, én úgy tudom, annyi is javasolt maximum. Szerintem egyébként jó hatással volt a mozgásfejlődésére.Azóta indult be igazán mióta kompozik.

Gombi, örülök a jó hírnek! :D Debrecenben a csúszdaparkban voltatok? Az nagyon szuper!

Tandi, :oops: véletlen raktam föl kétszer a fotót, köszi hogy szóltál, majd leszedem az egyiket! :)

Reni, látom Peti is nagy kompos csávó lett.:-)És tök jól néz ki a mosógépetek!

Na megyek Ádiért a bölcsibe!


Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Hát, hogy nem lesz könnyű menet apóssal, az tuti, de megbeszéltük a férjemmel, hogy ha bármi probléma adódik, akkor rögtön a hosszú távú célra gondolunk. :) Egyébként már edzettek vagyunk, laktunk vele. Úgy döntöttünk, hogy egy képzeletbeli mérlegre tettük a pozitív és a negatív oldalát az együtt lakásnak, és kicsit a pozitív felé billent a mérleg. Ami végképp segített a döntésben, hogy apósom sokat változott az elmúlt időben, nagyon odavan Julcsiért, amit régen egyáltalán nem vettem észre. Szóval, próba cseresznye! :lol:

Norwell, az előző írásomból kimaradt, hogy küldünk gyógypuszikat Kende lábikójára!

Kitti, igen, voltunk a meditárran fürdőben, ahol sok csúszda volt. Bár nekem a masszírozós vízsugarak jobban bejöttek. :) Egyébként már a látványért megérte a hely, gyönyörű volt a rengeteg növény!

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Kitti, Méz!

Mi is a mediterrán fürdőbe készülünk nyáron vagy az ősszel, ill. a hozzákapcsolodó szállodába. Állítólag folyosó köti össze. Kisgyerekkel tök jó, hogy nem kell kimenni, pláne ha rossz idő van.

Juca!

Te merre kolbászolsz mostanság??? (Vagy nincs kedved írni?)

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok,

Reni: már akartam kérdezni, hogy Peti mászik már??? Csak azért kérdezem, mert Marci már kb. másfél hónapja kúszik, teper ezerrel, de nem igazán akar mászni, pedig próbálom tanítani neki :lol: !
Nem akarom siettetni a dolgokat, nyilván elkezdi majd vmikor, csak azért kiváncsi lennék a ti tapasztalatotokra is.

Hogy volt nálatok csajok a kúszásból mennyi idő után lett mászás???

Kitti: én észre sem vettem, hogy kétszer lett feltéve 1 fotó, csak gyönyörködtem a képekben. Jó lehetett nagyon :) !
Ádi nincs egész délelött bölcsiben? Azt mondjuk tudom, hogy elég rugalmasan ez az egész bölcsis téma.

Gombi: ha apósodhoz költöztök, akkor az helyileg hol lenne? Már nem emlékszem, bocsi :oops: .
Az a jó ebben az egész helyzetben, hogy tényleg nem egy kényszermegoldás nálatok, mert ha nem működik, akkor még mindig van hova menni, úgyhogy nincs veszítenivalótok.

Tandi: igen ő az, akiről meséltem...

Marci alszik, aztán kajcsi, majd nyakunkba vesszük a várost :) !
Az éjszakánk überkaki volt, óránként keltünk, de volt úgy, hogy fél óra múlva sírt ismét értem :( . Fogacska még mindig sehol...

Visegrádi kirándulás: nem gond, ha csatlakozunk??? Persze csak akkor, ha nem egyéni szervezés :lol: !

Eni

Eni
marcy
 
 


Reni!

Vagyogatok.

Norwell!

Kendének gyógyulást. Ugyanilyen korú gyerek koponyája repedt, dettó az anyja ölében a sípcsontjába. Orvos azt mondta, hogy hasonló balesetek nagyon gyakoriak, csak a legtöbb ki sem derül :-) Meg még nagyon hamar gyógyulnak. Mondjuk kicsit belém állt az ideg mert Kinga sokszor koppan, ő nem érzi az ágyrácsot :shock: és van, hogy éjjel csak azt hallom, hogy puff. Máskor meg puff éss üvöltés. :evil:

Gombi!

Jól értem, hogy apósod egyedül lakik? Anyósod? Nektek kell dönteni, biztosan jól megfontoltátok :-)
RRnek speckó tök fura hasa van :-) de igen piszok erős Kinga. Olyanokat csinál, hogy az eszem áll meg. Viszont az állásban és menésben egyelőre óvatos. Legalább ebben, mert az az orronkúszós időszak... Tudod lábbal nyomta orral szántott :-)

Gabella!

Elolvastam a szüléseidet, nem vagy semmi! Ehhez képest nekem gyalog galopp volt. Mondjuk volt EDA, de akkor is. Tágultam, mint a nagy könyvben, 9-kor burokrepi, 12,30-kor már stoppoltak. És ugye csak 3 kilós volt, mondjuk most is kaja után pottyantottam a mérlegre, nem volt ideje kakálni, és így produklt kemény 8,12 kilót. Nem egy sumo a lányom, de szüléskor ezért hálát adtam.

Megyünk sétálni mert gyönyörűen süt a nap. Bocsi, én mindig olyan felületesen reagálok. Plíz nézzétek el, ha meg valaki kérdezett, piszkáljon addig míg nem kap választ! :twisted:

tjuca
 
 


Hello lányok!

Már megjöttünk a délelőtti sétából. Olyan gyönyörű idő van :lol: Tiszta öröm és boldogság vagyok!

Fodrász: mázlim van, külön saját bejáratott fodrászom van, az unokanővérem személyében, így akár hétvégén is mehetek hozzá! Nem elhanyagolható tény.

Tandika: nem jöttök Húsvétra? Most már igazán találkozhatnánk, ha összejön, bár eddig mindig mi voltunk a ludasok! :oops: Kíra nagyon élvezi az uszit, látszik. Igazi kis bajnoknő! A hétvégén a húgom is készített fotókat a kis lubickoló Kornélról, majd rakok fel képet róla én is!

Méz: szerintem érdemes belevágni, de ezt ti tudjátok a legjobban. Az biztos, hogy hosszabb távon nagyon jól jöhet és a segítség sem elhanyagolható. Na, és persze az én álmaim netovábbja is az, hogy Kornél kertes házban nőjjön fel!


Ex, Reni: nagyon édesek a képek Petikről! A mosógép nálunk is nagy kedvenc. Még nincs foguk a srácoknak? Kornél nincs egyedül, ugye?

A fiatalúr megéhezett, megyünk a konyhába!

Szép napot: Anita

Kép

Kép
wawel
 
 


Bocs, megint én.

Marcy: nálunk kb 1 hónap után lett a kúszásból mászás, de úgy, hogy egyik nap kúszott, a másik nap mászott. Nagyon csodálkoztam. Most az állás a menő, és szinte mindegy hol, de feláll.
Az éjszaka miatt :( , de egy kicsit megnyugodtam (bocs...) mert az utóbbi időben Kornél is annyit kell éjszakánként 1 hét alatt, mint az utóbbi 9 hónapban összesen. Hogy mi lehet vele??? De foga neki sincs és szerintem a láthatáron sem!

Anita

Kép

Kép
wawel
 
 


Gombi: elfelejtettem reagálni: brokkolifőzelék: fogjuk rá, hogy bejött, de volt már olyan, ami jobban ízlett. Azért megette Marci.

Eni

Eni
marcy
 
 


Eni!

Peti kúszik. De az az érdekes, hogy ülésből négykézlábra érkezik , mászik (!) 2-3 lépést, aztán elterül, mint egy béka és kúszik tovább! :roll:
Képzeljétek, bekúszik az üveglapú dohányzóasztal alá és alulról ( :lol: ) próbálná megfogni az asztal tetején lévő dolgokat. Persze, vinnyog, hogy nem sikerül!

Most nálunk is alvás, aztán zaba és megyünk mi is sétálni!!!!

Reni
Kép
prenata
 
 


Reni, Ádika ugyanígy tanult meg mászni.Ülésből négykézlábra, aztán előre!

Mézi, tényleg szuper az a debreceni mediterrán élményfürdő. Nyáron szerintem elmegyünk oda.

Anita, most nálunk is épp az állás a sláger!Meg a kapaszkodva menés.:-)

Juca, én is felületes vagyok szerintem!:-)

Eni, Ádi elvileg délig van, csakhogy 11kor kezdik őket ebédeltetni és 11.30ra mindig végez a kajával. Most épp pipa vagyok a gondozónőkre, mert kinn voltak az udvaron, leszedte a fejéről a sapkáját és az egyik beszoktatós anyuka adta vissza rá, tizenöt perc múlva mert már nem bírta nézni hogy a gondozónők a nagy traccsparti közepén nem veszik észre hogy ádám fején nincs sapka a szélben.Most nagyon dühös vagyok. :evil:

Megyek tovább dolgozni, Ádi most alszik.
Később jövök.

Kitti

Tündérpöcök
Kép
http://kitti.blog.hu/
tündérpöcök
 
 


Sziasztok!

Tök jó, hogy ilyen idő van, most mindennap sétálunk egy nagyot mi is!

Mozgás:
Nálunk kb. 6 hétig a kúszást váltogatta Misi az üléssel. Kinézett vmit, odakúszott, aztán ott felült, játszott, később odébb "ment" ugyanezzel a módszerrel.

Most a székek körbejárása a sláger, mert így két kézzel tud kapaszkodni és mégis lehet haladni is.

Méreteink: 9,11 kg és 74 cm. Szinte semmit nem hízott az elmúlt két hónap alatt. Tudom, hogy ránézésre masszív gyerek, de nem tudom, nem baj-e, hogy ennyire nem fejlődött a súlya...

Alváshelyzetünk: össze-vissza, többféle - most már sokszor el tud aludni egyedül is, ami nagyon jó érzés, éjszaka viszont néhány kivételtől eltekintve most is gyakran sír, legtöbbször álmában, de ha nem kapom fel, akkor saját magát felébreszti a sírásával. És persze mindig van kivétel, amikor valamiért nem tud elaludni, és már tkp. állva alszik szinte, de inkább rázza a lábát, kezét, hadonászik, üvölt, hogy ne aludjon... Olyankor teljesen kikészülök és bőgök, mikor végre sikerül elaludnia.

Ez a debreceni fürdő dolog lehet, hogy minket is érdekelni fog, mert valami 3-4 nap kikapcsolódás kéne, de egyelőre szigorúan belföldön csak.

Megyek, mert most épp az van, hogy nem tud elaludni, így időnként kiabál, és most éppen nagyon...

Kata

Kép
wkata
 
 


Sziasztok!

Wkata: nagyon örülök, hogy leírtad Misi hogy alszik, mert épp kérdezni akartam kinél mi a helyzet. Ugyanis KOrnél is ugyanazt csinálja, mint Misi. Éjjel, próbáltam csak hátsimivel, cumival visszaaltatni, de nem megy. Akkor is sír. Ki kell vennem a kiságyból és ringatni. De olyankor is még jár a keze a lába, szinte rángatózik. Nagy nehezen sikerül visszaaltatnom csak. De az is előfordul, hogy mire lerakom a kiságyba újra felsír és a kezemben alszik. Tudom, hogy nagyon rossz, de még nem találtam ki mit lehetne tenni ellene. Érdekes módon ugyanakkor ma éjjel pl csak egyszer kelt. Nem értem. De így szeretjük és kitartok, amíg kell!

Éjjel kb 10 órát alszik megszakításokkal. Reggel 7 körül kel, délelőtt még alszik egyet, aztán délután egyet és kb 1 hete elhagyta a második délutáni alvását. 9 mire este ágyba tudom rakni.
Lányok, van még akinél nehézkes az éjszaka?

Anita

Kép

Kép
wawel
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?