Sziasztok!
Bocs, hogy eddig nem jöttem, de időhiányban szenvedek.
Köszönöm, hogy gondoltok apura, ráfér a drukk.
And! Igen, a régi híd mellett, a Roosevelt téri játszótérre gondolsz! Nagyon jó hely, és van pár jó kis cukrászda a környéken! Akkor majd hívlak húsvét után!
Majola! Bocsi, de én azért nem is jelentkeztem a talidra, mert tudtam, hogy ekkora útra egyedül még nem merek elindulni a két gyerekkel. Te el mertél már indulni Pestre egyedül a gyerekekkel?
Kuha! Benevezünk a sapira, de csak ha nem jó Bendegúzra! Munkahelyi kilátások tényleg nem a legjobbak.
Nyúlné! Kisnyúl nagyon helyes a képeken! Ésremélem gyorsan rendbejönnek adolgok, bármiről is legyen szó!
Ayse! Iskola bemutatásod alapján nagyon szimpatikus! Mi egyelőre letettünk Remeteszőlősről, több okból is. Drágák a telkek, és mégse tűnik meggyőzőnek kisgyerekeseknek, alig van valami, még egy ócska játszótér vagy egy zöldséges sincs, nemhogy óvoda, iskola.
De majd meglátjuk, mit hoz a jövő.
Ez a kórház-reform engem is dühít. Mintha az előző rendszerben lennénk, ez a körzetesdi akkor volt divat.
Lányok! Nem akarok beleszólni, de nem hangzik túl tudományosan, amit Ayse hallott a rádióban. A rádióhullám és a mikróhullám teljesen más, nem lehet összevetni így öket!
Na, látom, azóta Göndörzsóf szakszerűbben leírta , amit én is gondoltam.