Új privát üzeneted érkezett!

Melcsi!

Valami fantasztikusak a képek!! Emese már igazi, huncut nagylány.
Ahogy pedig az édesapja néz rá, az mindent kifejez.
Akkor most, hogy már nem kell Mátéra várnod, kérünk szépen sűrűbben képeket!!

Melinda
fermel

Ügyes vagy Melcsi nagyon! Hát igen elintézve az van, amit mi lányok elintézünk magunk!

Kismanócska nagyon édes! A székeket érdekesen használjátok! :wink:

Nekem a mackóval birkózó a legaranyosabb, de mindegyiken tüneményes a kishölgy.

Gabi
paga

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanny01 2012.03.30 11:30-kor.
fanny01

Köszönjük szépen a dicséreteket!
Hát igen, muszáj volt lépnem valamit, Icus, ezt Neked köszönhetem! Mivel azt nem tudtam megcsinálni, amit Te leirtál, de mikor bementem a programokba, volt ott rögtön a telepités, gondoltam, kipróbálom, és sikerült! Ezen felbuzdulva, kerestem interneten rendelhető digitális kidolgozást, és azt is feladtam, kiváncsi vagyok az leirt 3 munkanapos határidőt fogják-e tartani. Igy már -ha összejön- fényképet is tudok csináltatni nagyon egyszerüen, CD irás nélkül. A következő tanulmányom az lesz, hogy értelmes célra, pl. szerződések megirására is használni tudjam a gépet, mert még mindig a jó öreg irógépet nyomom erre a célra :lol:
Ja igen, a székeket muszáj igy tárolnunk már 1 ideje, különben a Hölgy nem rendeltetésszerüen használja :lol: :shock: :wink: Mint láthatjátok... Ezért is vagyok én fitt kismama, rendszeresen tornázom az ülőalkalmatosságokkal föl-le, és nagyon szemfülesnek kell lennem, mert ha pl. ketten ülünk 1x-re, és egyikünk feláll, azonnal roham indul, én persze ugrok a másik székhez, akkor meg ellentámadás éri az enyémet :lol: Jó kis móka naponta többször is előadjuk :lol:
Paga!
Köszönjük az élménybeszámolót! Érdekes, Mátét az nem is fogta meg, hogy kosz vagy szemét van, igaz Pest is ilyen... A képeslapokon meg a fényképeken nem is látszik. Örülök hogy jól sikerült a kirándulás, képeket kérünk!
Fanny!
Jobbulást! Ilyenkor betegnek lenni! :shock: Szóval nov. 19! Hát nagyon sok szerencsét és boldog várakozást kivánok, de azért halkan azt mondom, a lakásátalakitás, készülődés mág várhatna pár hónapot... Ugye milyen érdekes, mikor a mi nagyjaink voltak a pocakban, 1 nagy paca volt látható az UH-n, mondták, az a gyerek, mindene megvan. Most meg a 8 hetes embriót teljesen emberszabásuként láthatja még a laikus is, szivdobbanással, még a füle kezdeménye is kivehető, majd meglátod.
Azért remélem nem adtad fel a kismama terveidet sem! Milyen jól eljátszanának együtt. Ugye jól emlékszem, a fiadék a tetőtérben laknak Nálatok?

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Sziasztok!

Paga! Végre Te is jelentkeztél!! Örülök, hogy jól sikerült a kirándulás! Várjuk a fotókat!

Melcsi! Nagyon ügyes vagy :lol: ! Köszi, köszi végre láthatjuk Emesét!
Csodálatos kishölgy lett belőle! Nekem a pipás... meg a motoros...meg a csupi..., ááá az összes képen imádnivaló :lol: :lol: !!!

Fanny! Jobbulást!

Mi voltunk ma dokinéninél mert úgy gondoltam, hogy kevés a tejcsi ( sztem kevés is volt :( ) és azt hittem nem is hízik a drágám. De két hét alatt hízott 30 dkg-ot szerencsére :lol: !
Már Mese baba is nagyon aranyos, érdeklődő baba! Nyúlkál már a játékok után, rengeteget mosolyog, és beszélget! Nagyon boldog kisbaba. Na meg mi is boldogok vagyunk :lol: !

És végre itt a jóidő megint. Szombaton tartottuk Alex 14. szülijét meg a férjem névnapját és a teraszon kellett grillezni :( . Szerencsére vasárnap nagyon jó idő volt, ezen felbuzdulva főztünk egy bográcsgulyást :lol: !

Szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

Sziasztok!

Melcsike!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanny01 2012.03.30 11:30-kor.
fanny01

Fanny!

Menyednek kitartást a rosszullétekhez! Remélem hamar elmúlik!

Melcsi!

A számítógépes szövegszerkesztést biztosan hamar megtanulod, és megszereted!! Csak rajta!! Három gyerek mellett már minden perc megtakarítás sokat jelenthet neked! És ha belejössz, akkor bizony ezzel, ahogy Fanny is mondta sok időt lehet megtakarítani.

Mandula!

A képek alapján sem gondolná senki, hogy ez a gyönyörű kislány éhezne, de lám a mérleg szerint is elég táplálékot kap.

Lányok:

Tegnap megnéztük a Van Gogh kiállítást a Szépművészetiben, ami várakozásaim feletti volt. Több ismerősömnek nem nyerte el a tetszését. De nekem nagyon, sok képe, grafikája van kiállítva, színvonalasan meg vab csinálva a kiállítás. Nagyon tetszett. Az ő munkáit amúgy is szeretem.

De legalább ennyire tetszett amit ezután láttam. Kilépve a múzeumból a Hősök terét láttuk éjszakai pompájával, a háttérban a Vajdhunyad várával. Minden szépen kivilágítva, felújítva. Nagyon szép volt. Olyan ritkán jutunk el oda, hogy "saját házunk tájában" gyönyörködjünk, pedig érdemes, sok stermészeti és épített zépség van szűkebb és tágabb környezetünkben. El is határoztuk, hogy veszünk egy nagy-nagy Budapest útikönyvet, és bejárjuk minden szépségét, ez még többnyire pénzbe sem kerül, és már pár óra szabadidővel is neki lehet kezdeni a felfedezésnek! Ajánlom nektek is! De lehet, hogy csak én voltam ilyen vak eddig. És ti ezt eddig is tudtátok!

És a jövő héten hétfőn meg színházba megyünk.

Nem tudom mi történt a férjemmel, egyik nap úgy állított haza, hogy hozta a kiállításra és a színházba is a jegyeket, pedig ez nem jellemző rá, pedig mindig rágom a fülét ezekért, és most teljesen magától meglepett. Mondta is, hogy tudja, hogy ha nem visz el a Van Gogh kiállításra, akkor fél évig azt hallgatta volna, hogy még ide sem vitt el, és még az lett volna a vége, hogy Amszterdamba kellett volna elvinnie egy Van Gogh kiállítás kedvéért. :D Na mindegy most, majd gondolkodhatom, hogy most miért morogjak, mert ezért már nem tudok :wink:

Szép napot mindeninek!

Gabi
paga

Fanny, Paga!
Az a szövegszerkesztő a Word? Mert azt tegnap meg is mutatta Máté, persze elég lényegretörően, hogy ezt megnyomod, megirod, nyomtatást benyomod és már megy is. Mit lehetne még azon szerkeszteni?
Szóval ez már a 19.századhoz tartozik :?: :shock: :shock: Akkor igaza van a fiamnak, hogy én 1 őskövület vagyok. Dehát az a papir valahogy sokkal kézzelfoghatóbb... Csak nagyon hangos :D De majd megpróbálkozom vele.
Paga!
Milyen rendes férjed van, hogy lesi a gondolataidat :D Az enyém csak azt tudja mondani, hogy vegyek jegyet...
Fanny!
Az jó jel, ha háyningere van, majd elmulik, biztasd! Mindenki tuléli :lol:
Milyen jó Nektek, hogy együtt laktok! Igy tudsz majd segiteni is, na meg a kisunokát is mindig láthatod :D A fiatalok egybe fognak kelni hivatalosan?
Mandulácska!
Azért látszott is azon a gyermeken, hogy nem éhezik :D Örülök hogy szépen növöget. Beszélget! Édes lehet! Te is tehetnél fel megint képet. :D

Emesém ma komoly problémát oldott meg. Volt Nála 2 pénzérme, és 1 nesszeszer, Mátétól gyüjtötte mindet, de sajnos leesett az egyik pénz. Ám ahogy leguggolt érte, leesett minden a kezéből. Először felvette a nesszeszert, de a pénzek 1 kézzel sehogy se sikerültek. Vagy 4-5x is próbálta, de nem ment. Ezután stratégiát változtatott: először felszedte a pénzeket, utána a szabad kezébe a nesszeszert. Kezd logikusan gondolkodni.
És már babázunk is: Zsóka baba alszik, felül, tudja a mutogatós mondókákat is (nagymama segit Zsókababának :lol: ), és abban a kosárban szokott aludni, amiben az egyik képen Pörike üldögél. Van párnája és takarója is, csak az a baj, hogy időnként Pöri kitessékeli a babát, és Ő ül bele :lol: De már nehezen fér el benne :lol:

melcsi1967

Sziasztok!
Most nincs időm hosszabban írni, csak egy mai képet szeretnék feltenni.
Este, amikor a férjem hazajött a munkából, Benji „elkérte” tőle a nyakkendőjét, kapott egy kisebb aktatáskát is és közölte, hogy akkor ő megy a munkahelyére.
Melinda
Kép
fermel

Kedves Druszám!
Te nem hallottad azt a rendelkezést, hogy a jövőben szigoruan büntetik a gyermekek kizsákmányolását? :lol: :lol: :lol: Igazi kis diplomata Benji :D

melcsi1967

Sziasztok!

Fanny! Majd csak elmúlik a hányinger, aztán biztos élvezni fogja a lányka ezt a csodát :) !

Paga! Nagyon rendes a férjed, hogy így kényeztet :) , de biztos meg is érdemled! A Van Gogh engem is nagyon érdekel de mi nem fogunk eljutni sajna :( !

Melcsi! Nagyon ügyes Emese, talpraesett kis hölgy, ez látszik is rajta!

Melinda! Milyen csini fiú!! Lehet, hogy pár év múlva megpályázzuk :lol: !

Képzeljétek Mese már nyúlkál a tárgyak után és amit megkaparint azt szemöldökráncolva mustrálja aztán jól a szájába tömi :lol: ! A kiskádban már nagyon nehéz fürdetni mert már végigér benne, és úgy kalimpál, hogy tiszta víz lesz a szoba :) .

Azt hiszem ezt a tudományunkat nem láttátok még: Kép
Kép
Kép

Szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

Mandulácska!
Milyen szépen emeli a fejét Mese! Gyönyörü tartása van. Benjit viszont azt hiszem mi már lestoppoltuk :lol: Valóságos kincs lenne a háznál, látod, már pénzkereső foglalkozásba is kezdett :lol: Persze ha sokat keres, 2 asszonyt is eltarthat vigan, majd áttér a muzulmán vallásra ha nem tud választani :wink:
Fürdős képet nem tennél fel?

melcsi1967

Mandula, Melcsi!
Oké, a lányokat előjegyzésbe vettük, a fiatalember majd dönt!

A viccet félretéve: Nagyon szeretem, amikor képeket raktok fel. Olyan jó gyönyörködni ezekben a kicsikben és látni, hogy hétről-hétre mennyit fejlődnek.
Mese tényleg nagyon szépen tartja magát és jól látszik a képeken, hogy milyen érdeklődő, eleven kisbaba.
Pörinek pedig tényleg remek a problémamegoldó képessége. Szerintem nagyon jó, hogy hagytad, hogy egyedül rájöjjön a megoldás kulcsára.

Paga!
Mit néztek meg a színházban? Amit a Hősök teréről írtál, én azzal három éve szembesültem az első Múzeumok éjszakáján. Varázslatos volt.

Melinda
fermel

Melinda!

Nagyon helyes Benji a képen. Bezzeg amikor majd dolgozni kell mennie minden nap, akkor nem lesz ilyen lelkes! :D

A dzsungel könyvét nézzük meg a Pesti színházban. Ez azt hiszem mindhármunknak élvezhető darab. Remélem a Barnának is fog tetszeni.

Mandula!

Nahát ez a kislány nem csak eszik (nem eszik), alszok, vagy sír, hanem már mindenféle ügyességet is tud csinálni. Erről elég keveset írtál szerintem eddig! Pedig szívesen olvasnánk mind! Nagyon ügyesen tartja magát. És csuda édes, ahogy érdeklődve néz a nagy, szép szemeivel.

Melcsi!

Igen a word a szövegszerkesztő, és ismerkedj csak vele, még akkor is, ha eleinte sok bosszúságot okoz, ne add fel!. Majd megszereted, és akkor már indent azon fogsz akarni írni.

Szép hétvégét mindenkinek!

Gabi
paga

Lenne megint 1 kérdésem: hogyan tudok irományt (pl. ezt amit itt irok) elmenteni? Már sokszor volt, hogy elszállt mielőtt elküldtem volna, és többen irtátok már, hogy előbb elmentitek,stb, de ezt hogyan kell?

Tegnap osztálytalálkozón voltam, az ált.isk. osztálytársaimmal. 26 éve nem láttuk egymást. Kicsit különös érzésekkel mentem el, mit fogunk mondani egymásnak ennyi év után ,stb, de várakozásaon felül jól sikerült. Elég kevesen voltunk, talán ezért is lett olyan jó a hangulat, mindenki hallotta egymást, és annyit nevettünk, hogy már fájt a hasam. El is határoztuk, hogy nem várunk ujabb 26 évet, inkább sürübben találkozunk. Sajnos 1 fiu már meghalt közülünk, az osztályfőnökünk is, de ő elég örg volt már akkor is, mikor hozzá jártunk, kilencvenvalahány évet élt... Az érdekesség az volt, hogy a jelenlévők közül nekem van legidősebb és legfiatalabb gyermekem, ujabb terhesség pedig senkinél nincs tervezve :shock: Kicsit rám is csodálkoztak, többen nagyon bátornak tituláltak, de mindenki gratulált és boldog szülést kivánt. A dohányzók pedig (csak 3-an voltak) udvariasan megkérdezték, rágyujthatnak-e. Ugy dömtöttem, egyetlen estén képes vagyok elviselni a dohányfüstöt, egyébként is az asztal végéhez mentek füstölni azért, és jólesett a figyelmességük. :D

Holnap pedig, ha rá tudom venni Apát (még nem mondta ki az áment), elmegyünk a veresegyházi maciparkba, még kibirom biztosan, Pöri pedig nagy macibarát, az idő is jó lesz, később meg már ki tudja hogy alakul, ha meglesz a baba, akkor meg pláne. Majd beszámolok az élményekről, fénykép kiséretében.

melcsi1967

Sziasztok!

Régen jelentkeztem, de olvastalak Titeket rendszeresen.
A fényképek CSODÁLATOSAK, olyan jó látni ezeket a csöppséeket cseperedni :)

Mandula!

Leesett az állam, Mese képeit nézve, hogy már miket tud, utána néztem meg, hogy bizony már milyen "öreg" :lol: Úristen, hogy telik az idő!!!Gyönyörű a bébi :)

Fermel!

Benji is kész kiskrapek már, nagyon édi a nyakkendős-aktatáskás képen :) és a Kolpingosokon is...mi is megyünk oda nemsokára ( 11-14-ig ) már alig várom...bár most először megyünk hármasban, Patrik nélkül :?

Icus!

pöttöm Panna képeit is megcsodáltam, a piros masnis különösen tetszett :) :) :)

Paga!

Színház ügyben irigy-irigy :) mi is régóta készülünk, de bébiszitter hiányában :(
sebaj, ha még öregebbek leszünk, és kirepülnek a srácok, mindent bepótolunk :)

Melcsi!

Hát Pöri...nem találok rá szavakat, micsoda kishölgy lett belőle :) :)
tündéri, okos, aranyos :)
Babuci is szépen cseperedik odabent, hamarosan az Ő képeit nézegetjük majd :)

osztálytalálkozóhoz gratulálok, örülök, hogy jól sikerült.
Én is épp mostanában gondoltam rá, hogy szívesen találkoznék az általános osztálytársaimmal, nemrég regisztráltam az iwiw-en, három fiút meg is találtam közülük...

nálunk zajlik az élet a szokásos mederben, Melissának a héten találtunk egy jó kis helyet ahol lovagolhat, vannak pónik is, tőlünk csak kb. 15 perc.
Szerencsére lómániás (mint én :) ) így mostantól rendszeresen kijárunk. szerdánként meg táncolni jár a kisasszony, így a hétköznapok gyorsan telnek.

Puszi Mindenkinek,

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Jajj, majd elfelejtettem a lényeget!!! :oops:

Fanny!

Gratulálok a "nagymamasághoz" :) de azért Te se add fel az álmodat!! :)

úúúgy lennék a Kismama helyében 8)

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila drága!
Épp a napokban jutottál eszembe, hogy mi lehet Veled? Mi van? Elindult a kivizsgálás?

Voltunk a maciknál :D Nagyon jó kis program, szivből ajánlom minden korosztálynak! Nagy hatalmas bekeritett területen, de egymás mellett szabadon élnek a macik és a farkasok, kisebb-nagyobb példányok. Néha megkergetik egymást, van pofonosztás is, beleugranak a vizbe pancsolni egyet, és fakanálról nyalják a mézet. De a répát is nagyon szeretik. Van még játszótér, vonat, amire fel lehet mászni, étterem nagyon szülőbarát áron, tehát 1 egész napos programot lehet csinálni belőle, és nagyon közel van Bp-hez. Vasárnap is kényelmesen meg lehet nézni, láthatók az állatok is, nemcsak az emberek. Pöri nagyon élvezte, bár nem tudom, hogy végül tisztázta-e magában, hogy ezek macik, de kitartóan brummogtunk Neki, lehet hogy felfogta, mit látott :lol: A végén pedig nagyon jót játszott a játszótéren.
Remélem holnap teszek fel képeket is, csak olyan sok idő a lekicsinyités, mert mindet külön kell átméreteznem, nem találok olyan gombot, ami az összes kijelöltet 1xre megcsinálná. Vagy nincs is olyan?

melcsi1967

Kép
Kép
Kép
Van még 1 kép a maciról, de nem engedi, mert tul nagy, pedig 600x512. Lekicsinyitem még1x

melcsi1967

Kép
Na sikerült.
A csuszdás kép még a mult héten készült a játszótéren

melcsi1967

Sheila!
Jó régóta nem írtál, már én is kíváncsi voltam mi lehet veletek. Nagyon kellemes üdülést kívánok nektek a Kolpingban, biztos vagyok benne, hogy időjárástól függetlenül is nagyon jól fogjátok érezni magatokat. Bár ezt bizonyára te is nagyon jól tudod, hiszen nem először fogtok menni.

Paga!
A Dzsungel könyve nagyon jó választás. Én már kétszer láttam. Első alkalommal Bence még nagyon kicsi volt, így ő nem jött velünk. Így még egyszer megnéztük később, persze akkor már Bencével együtt. Ha nem veszik le addig a műsorról (amit nem nagyon hiszek), akkor pár év múlva újra megnézzük Benji kedvéért.

Melcsi!
Erről a medvefarmról én is hallottam már, de mi még nem jártunk ott. Lehet, hogy a tavaszi szünetben (ami ugye olyan őrült hosszú!!) mi is elmegyünk.
A képek most is nagyon jók lettek. Nekem legjobban az első kép tetszik, ahol Emese láthatóan fenntartásokkal viseltetett a kővel kapcsolatban, amit a másik kicsi mutatott neki.
A képeket én is csak egyenként tudom lekicsinyíteni, én azzal a módszerrel csinálom, ahogy Icus írta, de így is elég hosszadalmas, ha sok képről van szó.
A hozzászólásokat mindig először Word-ben írom meg (Így bármikor közben is ott tudom hagyni és később folytatni. Lényeg, hogy időnként kattints rá a mentés ikonra, így közben is menti.) Amikor teljesen készen vagyok, akkor Szerkesztés, azon belül „mindent kijelöl”, utána ugyanitt a Szerkesztésben „másolás”. Így az irományodat un. vágólapra helyezted. Utána a szöveget tedd tálcára., majd menj vissza a babanetre, lépj be, majd a jobb egérgombbal kattints a hozzászólás keretén belül, majd a megjelenő lehetőségek közül válaszd ki a „beillesztést”! A teljes szöveg meg fog jelenni és ezután már csak a szokott módon el kell küldeni. Ha nem sikerülne, akkor csak a hozzászóláshoz kell visszamenni és újra a jobb egérgombbal beilleszteni a szöveget. Ha többedszer sem sikerülne és valamikor később szeretnéd elküldeni, akkor a Dokumentumok között megkeresed azt az irományt és a kijelöléstől kezdve újra megcsinálod. Ezekre én sem magamtól jöttem rá, hanem a fiúktól tanultam (beleértve a férjemet is). Eleinte nagyon ódzkodtam tőle, de néhány elszállt írás elég volt ahhoz, hogy meggyőzzön a használatáról. Most már pikk-pakk sikerül.
Örülök, hogy sikerült az osztálytalálkozó. Én is gondolkodom már egy ideje hasonló megszervezésén, mert idén lesz 30 éve, hogy befejeztem az általános iskolát. Legutóbb 13 éve találkoztunk.
A dohányzással kapcsolatban én nem tudnék ilyen megértő lenni. Ebből sajnos már volt nem egyszer konfliktusom. Mostanában mintha kicsit jobb lenne a helyzet. Egyre több étteremből pld. teljesen ki van tiltva a dohányzás. Ti hol találkoztatok, hogy lehetett füstölni? Egyébként szerintem az illetőknek nem kellett volna megkérdezni, hogy rágyújthatnak-e, hanem teljesen természetesnek kellett volna venni, hogy kismama társaságában nem dohányoznak.
Elnézést a negatív felhangért, de nálam ez annyira érzékeny téma, hogy már komolyan gondoltam arra, hogy részt kellene vennem valamilyen dohányzásellenes társaság munkájában.

Péter fiam holnaptól kezdve „munkanélküli”. Bár ő kikérte magának, hogy használjam ezt a kifejezést. Írtam korábban, hogy már január végén ott akarta hagyni az iskolát. Mi viszont, az apjával ragaszkodtunk hozzá, hogy előbb keressen magának munkahelyet . Két hónap alatt nem volt képes az önéletrajzát befejezni és elküldeni a kiszemelt helyre. Most viszont azt történt, hogy egy 15 perces késéssel kimerítette az igazolatlan órák keretét (tényleg elaludt és mi ébresztettük akkor) és így kitették az iskolából. Mondtam neki, hogy hiába is hivatkozik arra, hogy erről most nem tehet, egyszer betelik a pohár. Nem kellett volna ennyire kisakkozni a lehetőségeket, hanem hagyni néhány órát az ilyen váratlan eseményekre. Hétfőn közölte vele az osztályfőnöke, hogy nagy valószínűséggel eltanácsolják. Én akkor felhívtam őt, hogy ha így is lesz legalább még a héten bejárhasson és csak áprilissal szűnjön meg a jogviszonya. A rendelkezések szerint ugyanis így áprilisra még jár a teljes családi pótlék és adókedvezmény. Egy szavam nem lehet rájuk, mert ezt is teljesítették, és egyébként is rengeteg dolgot elnéztek már Péternek. Valahol viszont tényleg meg kell húzni a határt.
Egyébként ezzel a húzásával havi kb. 30 ezer forinttal rövidítette meg a családi költségvetést. Nem csak az ő utána járó családi pótlék szűnik meg, hanem a két kisebbik után járó is csökken, mert így már csak kétgyerekesek vagyunk. A családi adókedvezménytől meg teljesen elesünk, mert az csak a legalább háromgyerekeseknek jár.
Nem is lenne ezzel semmi baj, ha dolgozna és önállósítaná magát. Az viszont, hogy nem dolgozik, nem is tanul és ugyanúgy mi tartjuk el, nagyon nincs rendben. Már néztem, hogy Csepelen hol van a Munkaügyi Központ, el fogom oda őt küldeni.

Benjinek tegnap tartottuk a névnapját. A naptárban ugyan január harmadikánál szerepel Benjámin. Lévén viszont ő januári gyerek, minden nagyobb ünnep lezajlott volna december-, januárban. Az utónévkönyvben viszont a januári névnapon kívül fel van tüntetve még a március 31. Ezért úgy döntöttünk, hogy ekkor fogjuk tartani. Aránylag szűk körű ünneplés volt, csak anyósom és apósom volt itt. A szüleimmel és a húgomékkal jövő vasárnap találkozunk és ők akkor fogják felköszönteni.
A nagyszülőktől kapott két könyvet és a legújabb „Alma” CD-t. ( persze ezek is az én beszerzéseim voltak) Midegyiknek nagyon örült. Szerencsére úgy látom, hogy ő is olyan könyvbarát lesz (illetve már az), mint a testvérei.
Tőlünk pedig kapott egy kis állványos játékszintetizátort ülőkével együtt. Nem akartam hinni a szememnek, mikor néhány hete az egyik Metró áruházban megláttam ezt a játékot kemény 2400Ft-ért. Ráadásul Simba márkájú, tehát nem is egy névtelen valami. Hát mit mondjak? A siker teljes volt. Azóta állandóan zongorázni és a mikrofonba énekelni akar Benji.
Már megvettem ezt a játékot, amikor néhány nappal ezelőtt Benjit azon kaptam, hogy odahúzta az egyik széket a lépcső előtti rácshoz, leült és elkezdett a kis ujjaival „játszani” a rács tetején. Kérdésemre, hogy mit csinál, közölte, hogy zongorázik. Innentől kezdve sejtettem, hogy jó választás volt. Teszek fel képet a kis művészről.

Melinda

Kép Kép
fermel

Sziasztok!

Én is rég írtam, de rendszeresen olvastam az írásaitokat. Sok mindenre szeretnék reagálni, de nem hiszem, hogy lesz rá energiám, vagy módom.
De az biztos, hogy a képek nagyon jók, a babák nagyon szépek és jó témák jöttek elő megint: üdülési csekk, macifalva, kirándulások, osztálytalálkozó stb. Mindig kapok valami jó tippet..

Nálunk tovább fokozódott a helyzet. Kellett nekem "változás évét" emlegetni. Most már biztosan az lesz...
Két hete a férjem eltörte a bokáját. :( Nagyon banálisan történt. Az üzletünk előtt lévő egyetlen lépcsőfokról lecsúszott a lába - igaz vizes volt a lépcső - és hatalmas reccsenésel eltört, úgy hogy a lábfeje lifegett. (A házunk előtt egyébként 5 lépcső van, bent pedig 15, de soha nem volt gondunk ezzel, nem történt még lépcsős baleset) Ráadásul műteni kellett (a külső és a belső bokacsont is letört, az izületi tok pedig elszakadt) - sínekkel és10 csavarral rögzítették a csontokat. Mindezt egyetlen normál méretű lépcsőfok okozta! De nem titkolom, hogy hitünk szerint nincsenek véletlenek, ennek komoly oka, jelzésértéke van. Hogy mi, azt a párom pontosan tudja.
Én csak annyit mondtam neki viccből, hogy most már az feladata, hogy otthon legyen és a gyereknemzéssel törődjön :oops: (egyébként elég élénk, nyüzsgő típus)
Sok minden a nyakamba szakadt, de nincs kedvem a részletekbe belemenni. A kórházi 9 nap nagyon fárasztó volt, mert 4-ig dolgoztam, utána bementem hozzá. Szerencsére bármikor lehetett menni és a gyerekeket is vihettem. A hazajövetelt is sikerült jól megoldani: egy ismerősünk kölcsönadta a kerekes kocsiját, én pedig igyekeztem közel parkolni a kórház bejáratához és Ádám is segítségemre volt, így nem kellett senkit beszerveznünk. Egyébként mindenki nagyon rendes, az ismerősök, rokonok mind ajánlgatják a segítséget, de egyelőre egész jól megoldom, csak estére nagyon elfáradok. És kedves páromnak most 4 hétig fekvőgipsz van a lábán, mankóval közlekedhet, de a sérült lábát nem teheti le és lelógatni is csak keveset lehet. Igyekszik tornázni naponta többször, már amit ülve meg tud oldani (súlyzózás, lábemelés stb.), ezt a gyógytornász is javasolta a kórházban. De egyelőre már a 4 hét gondolatától is szenved. Egyébként sosem volt még eltörve semmije és erős csontú alkat, csontritkulása sincs.

Hát ez történt velünk, és ez elég nagy változás, különösen így az elején. A húsvéti kirándulás ugrott és úgy általában elég nyugis életet fogunk élni a következő hetekben. (Legalább is azt hiszem)
regina3

Regina!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen peches baleset történt az uraddal! Jobbulást Neki! Hát akkor ugrott a Kolping! 4 hét fekvőgipsz! Ez rémes!
Viszont, ha már ugyis sok pihenés szükséges... Meg sokat lesztek otthon... Még jó hogy a lába... Bár egyszer Dezsőnek 3 bordája tört el (szintén lépcsőbaleset, csak kb 3 méterről esett le mert nem volt korlát), de ez sem akadályozta, ha a megfelelő pózt eltaláltuk :oops: Szóval még jól is jöhet ez a fájdalmas baleset. :oops: :wink:
Kedves Druszám!
Ez a szinti nagyon jól néz ki :D Na persze a háttér is besegit :lol: :wink: Ennyi pénzért szól is ,meg minden? A kis müvész láthatóan élvezi! De mi lesz hát ebből a gyerekből: zenész, vagy diplomata? :D
Péter fiad... :cry: Összeköthetnénk az enyémmel... De Ő már legalább leérettségizett!
A 3 gyerekes adókedvezmény a tanulmányok befejeztéig jár?
Valami békés időben meg fogok próbálkozni az elmentéssel, köszi hogy leirtad, remélem összejön nekem is.

melcsi1967

Regina!
Férjednek jobbulást kívánok! Csatlakozom Melcsihez. Lehet, hogy az a baleset hozza meg a várva várt eredményt.

Melcsi!
A szintetizátor szól is, négy ceruzaelemmel működik. Még olyat is lehet vele csinálni, hogy az illető a zongorán játszik valamit és azt felveszi a gép és utána vissza lehet hallgatni. Amit a mikrofonba mond vagy énekel, azt sajnos nem veszi fel ( hacsak nem mi vagyunk az ügyetlenek), de természetesen a mikrofon a beszédet, éneket felerősíti. Majd aztán kiderül, hogy meddig fogja bírni ez a játék a gyűrődést. Remélem nem megy hamar tönkre.
A szekrényben van még egy hasonló játék, amit ugyanakkor vettem a Metróban és még az ára is ugyanannyi volt. Ez ugyan nagyobbaknak való, un. DJ pult. Még „szkreccselni”(remélem jól írtam) is lehet vele. Nem tudom hány „év” múlva fogja Benji megkapni. Mindenesetre Bencének nagyon tetszik. Időnként előveszik a haverjával és jókat szórakoznak vele. Ezt persze én csak onnan tudom meg, hogy úgysem tudják tökéletesen ugyanúgy visszatenni a szekrénybe, ahogy volt.

Tudomásom szerint a családi adókedvezménynél nemcsak a középfokú, hanem a felsőfokú nappali tanulmányokat folytató gyereket is figyelembe veszik. Családi pótlékra viszont csak az államilag elismert középfokú tanulmányokat nappali tagozaton folytató gyerek ( illetve utána a vele közös háztartásban élő szülő) jogosult, annak a tanévnek a végéig, amelyben a 23. évét betölti.
Van még egy érdekesség. A nappali tagozatos egyetemista után ugyan családi pótlék már nem jár, de ha van még olyan gyerek(ek), aki(k) után jár, akkor az egy főre járó családi pótlék megállapításánál a gyereklétszámba az egyetemistát is beleszámítják, csak az egyetemista után már nem fizetnek. Nálunk pld.,ha Péter egyetemista vagy főiskolás lenne (nappali tagozaton), akkor a családi adókedvezmény ugyanúgy megilletne bennünket, mint eddig és a két kisebb családi pótléka ugyanannyi maradna, csak Péteré szűnne meg. Vagyis az eddigi családi pótlék 2/3-át kapnánk meg. Ezzel szemben, ahogy már írtam, most nekünk nemcsak az övé szűnik meg, hanem a két kisebbiké is csökken és persze már az adókedvezménytől is teljesen elesünk.

Melinda
fermel

Ja, és még valami. Ha május közepéig nem rendelkezik Péter valamilyen biztosítási jogviszonnyal, akkor közel havi 6000 Ft-ot fizethetünk utána egészségbiztosításként. Április elsejétől él ugyanis az új rendelkezés, hogy eltartott után is kell fizetni. (tanulói jogviszony megszűnése után viszont van 45 nap haladék)

Melinda
fermel

Sziasztok!

Most csak pár kép :lol:
Kép
Kép
Kép Kép

Majd még jövök!

KépKép
mandula35

Sziasztok!

Na megpróbálok ebéd közben írni egy kicsit :lol: .

Sheila! De jó, hogy jelentkeztél :lol: ! Azért gyere sűrűbben ha tudsz! Biztos szuper a lovaglás. Kitti is járt egy ideig, csak egy nagyobb esés után (amit én is láttam sajna) lemondott róla. Pedig örültünk volna ha folytatja, legalább erősödtek volna a lábai :lol: .
Úgy látom Patrik egyidős Alexal. Hány órára kell hazamennie este ha mondjuk elmegy a barátaival? Alex mindíg panaszkodik, hogy a haverjait ide-oda elengedik, de én nem engedem el pl. az este fél 10-ig tartó koripályára. És suliidő alatt legkésőbb este 7-re, nyáron pedig 8-fél 9 a max.
A többi "fiús" anyának is várom persze a véleményét!

Melcsi! De jó, hogy megtanultál kicsinyíteni!!!!! Nagyon aranyosak a képek, Emese továbbra is egy tündér!! Én sem találkoztam az osztálytársaimmal már vagy 20 éve. Most egy páran jelöltek az iwiw-en, és úgy eszembe jutottak azok az évek. Meg, hogy milyen öreg vagyok már :lol: :oops: .

Melinda! Sajnálom, hogy ez van Péterrel, de igazad van, egyszer betelik a pohár.
Benji nagyon aranyos a zongorával, ez tényleg jó vétel volt!!

Regina! Jobbulást a férjednek, sajnálom a balesetet! Reméljük azért pozitív irányban is a változás éve lesz nálatok :) !!

Képzeljétek Mese ma tök jól elvolt viszonylag sokáig a kiságyban, úgy hogy nem aludt hanem játszott. Mármint forgott a kiságyban körbe-körbe, ezt eddig nem csinálta :lol: . Mostmár ha félig ülőhelyzetben van a hintában pl. akkor "kepeszkedik", hogy fel tudjon ülni, de még nem tud, mert a nagy bóbita feje elhúzza :lol: . Olyan sokat változik, és tanul, hogy még én is elcsodálkozok, pedig hát a nagyok is csinálták valamikor.

Szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

Mandulácska!
Lassan kinövi a gyerek azt az ágyat :lol: Olyan aranyos!
Mekkora is Alex? 13-14 éves, ugye? Rémes időszak, gyereknek már nagy, felnőttnek még kicsi... Általánosban mi is törekedtünk a 7-1/2 8-ra, csak az volt a baj, hogy heti 2x a karateedzés eleve fél 8-ig tartott, és örökké az volt a reklamáció, hogy oda bezzeg mehet... 8.-ban aztán hétvégén elkezdtek bandázni, blikba járni, de az még türhető volt, mert legalább Érden maradtak. Viszont mikor középiskolás lett, onnantól kezdve a hétvégi bulizás csakis Pestről szólhat... Aztán az éjszakai járattal jártak haza, még szerencse hogy a ház előtt áll meg a busz. Szóval lesz még cifrább is, ne csüggedj... Tényleg az a baj, hogy egyet elengednek, onnantól kezdve az a mérce... Viszont ha van helyetek, meg pénzetek, érdemes befektetni pl. csocsóasztalba, Máté 2 éve kapta, az nagyban lecsökkenti az elmászkálást, sokszor hozzánk jönnek a barátok, meg ott is ragadnak, igy legalább nem kell aggódni, hol van a gyerek. Nekünk dartsunk is van, ezek hasznos dolgok. Most pingpongasztalt akar venni a férjem, de van nekünk fekpadunk, sulyzócuccunk, boxzsákunk is, ezek mind ifjuságmarasztaló beruházások :lol: :wink:
Kedves Druszám!
Igen, tudok ezekről az intézkedésekről :evil: És Szerinted a technikusképzés nappalin rendes tanulói jogviszonynak minősül? Minket nagyon érintenek ezek a dolgok, hisz most leszünk 3 gyerekes család (már kapja a férjem az adókedvezményt). De igyekszünk a következő gyerekkel isa, hisz Máténál semmit nem lehet előre tudni :shock:

melcsi1967

Sziasztok!

J
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanny01 2012.03.30 11:31-kor.
fanny01

Sziasztok!

Mescsi! Igen, egy héten 3x Alexnak is van kézi edzés, onnan van amikor 8 körül ér haza. Sajna egyenlőre nincs helyünk kamaszfogó ( :lol: ) berendezésekhez, talán ha véglegesítjük a házat.

Fanny! Én azért hálás vagyok az előadásért, és várom a következő részt :lol: ! Tényleg örülök, hogy leírjátok a tapasztalataitokat, mert olyan tanácstalan vagyok néha..... Szerintem is fontos, hogy ismerjem a haverjait, egyenlőre ezek az osztálytársai, de ki tudja jövőre az iskolában milyen társaság lesz.
Ááá, tényleg úgy féltem, hát még Kittit.....

Na megyek, Mese éhes!

Puszi

KépKép
mandula35

Paga!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanny01 2012.03.30 11:32-kor.
fanny01

Mandulácska!
Persze, elfelejtettem irni, hogy nem árt, ha megvan 1-2 barátnak is a száma, meg én mindig kérem, mai napig, hogy 10-11 körül hivjon fel, hol van, minden rendben van-e, főleg mióta kocsival mászkál.
Fanny drága!
Na Te is tudod, miről van szó! :lol: Gartulálok a jogsihoz, remélem Nálatok az amortizáció nem kezdődött el :lol: . Nálunk már a jobb visszapillantó és szintén a jobb első index... :evil:

Amiért jöttem: ma voltunk a 4D UH-n. És tényleg, 150 % fiu!!! Meg is mutatta jól láthatóan, a herék már a zacsiban. Teljesen rendben van, kb 40 centi és 1600 gr, szépen fejlődik, a szive ezerrel dobogott, mocorgott is. A lepénykém kiváló állapotban, magzatviz rendes, és a miómám sem növekedett. Egyszóval gyönyörü husvéti ajándékot kaptam, és most megpróbálom Veletek is megosztani a portrét, remélem látható lesz (mert a vastag anyai hasfal továbbra is fennáll :lol: :lol: :lol: )
Kép
Kép
Ez itten kivülről
Kép
Ez pedig egy Pöri disztárgyként :lol:

melcsi1967

Á nem lett tul jó, de szerintem a vonások felismerhetők igy is egy kintlévő hölgy utánnyomásaként :lol:

melcsi1967

Sziasztok!

Melcsi drága!! Nagy gratula a kislegényhez :lol: :lol: ! Örülök, hogy minden rendben! Pöri pedig nagyon szép dísztárgy!!

Mese ma megfordult a hátáról a hasára, többször is a szemem láttára, szerintem ez már tudatos :lol: !

Szép estét!!

KépKép
mandula35

És kívülről is jól látszik a fiúcska :lol: :lol: !

KépKép
mandula35

Mandulácska!
Nagyon ügyes kis Meséd van! :D :D :D Ez már biztosan nem véletlen!

melcsi1967

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanny01 2012.03.30 11:33-kor.
fanny01

Mindenkinek békés, kellemes Ünnepeket kivánok!

melcsi1967

Elég mozgalmas napoknak nézünk elébe, ezért nem valószínű, hogy a napokban írni fogok.
Így most én is mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!
Tegnap a Vidámparkban jártunk. Felteszek néhány képet.
Melinda
Kép Kép Kép
fermel

Kép
beátab

Sziasztok!

Benéztem én is, hogy

BOLDOG HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!!! kívánjak Nektek!!

Fanny!

Nagyon jól összefoglaltad a kamaszokkal kapcs. dolgokat, és megnyugodtam kicsit, hogy talán mégsem kell annyira rettegni attól, hogy mi lesz, ha ki-kimaradoznak éjszakára...
köszönet érte :)

Mandulácska!

Először is: Mese meseszép!!!
olyan jó látni a képeket, tartja bennem a vágyat és a reményt, hogy érdemes újra megpróbálni :)

kérdeztél Patrikról: háát nekem most épp az a gondom, hogy PC-függő lett a srác!!!
már a falubeli haverjait is hanyagolja, alig lehet kizavarni bicajozni, sőt: a tavaly nyáron kapott robogója se nagyon érdekli, igaz, a jogsit még nem sikerült megszerezni...volt pár bukás a Kresz-vizsgán :oops: gyaníthatóan szintén a netes csapatjáték miatt :(
szóval, nekünk sem könnyű a kamasszal :(
még szerencse, hogy bár már nem kitűnő tanuló, de mivel jó feje van, nem áll rosszul tanulásilag, ez az egyetlen szerencséje...
én meg olvasom a kamaszokról fellelhető összes szakirodalmat, amin persze jókat röhög...de úgy imádom :) :) :)

Fermel!

Nektek sem könnyű a helyzetetek, de érezni a soraidból, hogy jó anya vagy, minden nehézség ellenére a fiad mellett állsz :)
hidd el, minden jóra fordul majd, ez egy nehéz időszak, de túllesztek rajta...
Benji nagyon édes továbbra is, a képeiteket nézve eldöntöttem, hogy mi is elmegyünk újra a Vidámparkba, mikor utoljára ott jártunk, Melissa még picike volt, így Ő nem sokat látott belőle...
tegnap a Tropicariumban voltunk, olyan jó volt, hogy már sokkal jobban értékelte, mint tavaly :)

a Kolpingot nagyon várjuk( szerdán megyünk) 3 éjszakára, sajnos most először Patrik nélkül( nagyon fog hiányozni, mert még sosem voltunk ott Nélküle ) de hát már nem hiányozhat többet a suliból, így Ő Anyuéknál lesz addig...
de jó lesz pihenni egyet, mert nagyon fáradtak vagyunk mostanában (későn fekszünk-korán kelünk ) és titkon reméljük, hogy talán a várva-várt baba is sikerül a pihenés alatt... :)

most kezdünk próbálkozni, és kb. akkor lesz PÉ...

Melcsi!

Nagyon örülök a jó híreknek a kis Pocaklakóról, tényleg, olyan férfias vonásai vannak már most is :)
mi is kisfiút szeretnénk, érdekes: nemrég még úgy gondoltuk, hogy legyen inkább mégegy kislány...most meg...de mindegyis, csak rendben legyen :)

kivizsgálásokon végül is nem voltunk, mert minden rendben volt mindkettőnknél, így nem láttam értelmét...de Utro receptem már van, pozitív teszt esetén kell elkezdenem majd...és homeopátiás dokinál is voltam, kaptam néhány alkati szert...nagyon reménykedem :)

Pöri gyönyörű kis Tündér (mint mindig ) és Te igazán jól nézel ki, csak a pocakod növekedett, nagyon ügyes vagy!!! :)

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!

KépKép
mandula35

Sheila drága!
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy a várva-várt siker minél hamarabb eljöjjön :wink: Az utro biztos segiteni fog, de hogy nagyobb legyen a hatásfoka, azt hiszem, el kellene gondolkoznod azon is,hogy az első időkben pihengetsz, ezzel rásegithetsz. Az utazásokat halasszátok későbbre...
Jó a fiu, de jó a lány is... Mindegy csak egészséges legyen :D
Minekünk muszáj tovább próbálkoznunk :wink: mert én még szeretnék 1 lányt. Hát legyen kire ráadni a szép kis ruhákat még1x :wink: Apjuk meg szeretne még gyereket (igaz szerinte 1 lány elég 1 családban), ugyhogy könnyü lesz... Még jó hogy a nemeket nem mi válasszuk :lol:
Holnapra jó locsolkodást, illatos kölniket kivánok :D

melcsi1967

Sziasztok!

"Őket" találtam a kertben.... :lol: Kép
Kép
Kép
Kép

És a legszebb virágszál ünneplőben :lol: :
Kép
Kép

Szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

Sziasztok!

Nagyon szégyenlem magam, amiért még egy ünnepköszöntésre sem jöttem, de az egész tavaszi szünetben 3-4 gyerekes anyuka lettem, tele rokongyerekekkel, meg rokon látogatásokkal. Holnaptól viszont már dolgozom, így remélhetőleg ott több időm lesz arra, hogy jöjjek közétek is.

Amúgy tavaszi aluszékonyságban szenvedek, együltő helyemben el tudnék aludni a nap bármely szakaszában.

És nagyon-nagyon tündérek vagytok, hogy ilyen sok gyönyörűséges képet raktok fel. Öröm nézegetni Őket.

Melcsi!

A pocakod nem is nagy, olyan kis helyes, pedig neked már nagyon-nagyon közeledik a nagy nap. Már alig több mint két hónap és ezedben a kisfiad. :D :D

Mandula!

Tényleg Mese a legszebb virág. Csuda szép ünneplőbe öltöztetve. És a többi virágból milyen gyümölcs terem, tippem szerint, meggy és cseresznye, de ehhez azért elég béna vagyok, lehet, hogy teljesen más!

Itt még ma is nagyon szép idő van! Bár nem ezt hallottam a tv-ben, de nem bánom a tévedést!

Holnaptól már nekem is munka! :cry: De szerencsére ez nekem csak egy 3 napos munkahét lesz! :D És ez vigasztal egy kicsit!

Szép napot mindenkinek!

Gabi
paga

Mandulácska!
Neked csodaszép virágaid vannak :D A kis Mese a leggyönyörübb mind között!
Kedves Paga!
Akartam már kérdezni, hogy mi a helyzet baba ügyben? Már csak azért is, mert én valóban nemsokára lebabázok :D , aztán nem lesz itt senki aki pocakos lenne :cry: Ilyen még nem volt...

A nagyobbik gyermekem megvált a rasztáitól pénteken :shock: "Egyszer végetér a lázas ifjuság" Teljesen szokatlan rövid hajjal, ugye a rasztát teljesen ki kellett vágni, igy most van 1 rövid haju Mátém. Pont összeszámoltuk, hogy 4 évet töltött hajnövesztéssel :roll: Emese nem ismerte meg :lol: :shock: Csak nézett nagyokat, gondolta, ismerős ez a fazon azért valahonnan, de ki lehet? :lol: Persze rugalmasan átugrott a változáson.
A kicsit sokk érte tegnap :lol: Apa pohár langyos vizzel kezdte a locsolkodást. Addig nagyon élvezte a dolgot, amig én nyargaltam a nagy hasammal, visitva, de aztán Ő is kapott, hát olyan orditást rendezett... Vérig sértődött :lol: :lol: De megbékélt. Máténak meg nem akarta odaadni a csokitojást. De Máté kilátásba helyezte, hogy együtt ehetik meg, amire azért odaadta Neki. Felöltöztünk szép ruhába, billegett a tükör előtt, mint 1 páva :lol: Forgott, nézegette Magát, szóval olyan volt mint 1 puccos dáma. Aztán a dáma estefelé, mikor átmentünk a szomszédba, gyorsan átmászott a buszmegállóban az ülőkék alatt :shock: :evil: :lol: nehogy már tiszta maradjon. Lakkcipőben, harisnyában...
A nyuszi babakocsit hozott Neki, telitalálat volt, egyfolytában azt tologatja. Na és mikor kimegyünk, hát látni kéne azt a pátoszt amivel a képén tolja a Zsókababát :lol: Időnként ugyan kidobja a kocsiból, és megpróbál Ő belemászni, dehát ez nem megy, folyton felborul :evil: , akkor 1 darabig feladja, majd uj módszerrel próbálkozik, csak sikertelenül. Hiába mondom Neki, hogy tul nagy a feneke :lol: :lol: :lol:
Vasárnap a szüleimnél voltunk egy ismét feledhető ebéden... Iszonyat hogy tudunk elbeszélni egymás mellett :( Azt gondoltam, majd felmerül esetleg a szülés utáni hetek kérdése (nem mintha komolyan be akarnám vonni őket), de szerencsére nem jutottunk addig, az internetnél meg az emileknél megakadt a társalgás fonala :? Érdekes viszont szembesülni azzal a ténnyel, mekkora különbséget tudnak tenni szeretetben és mindenben az én gyerekeim meg a hugoméi között. Igaz, velünk is ez volt, mégis mindig ujra bosszankodom, hogy az én gyerekeimnek az a fő büne, hogy nem a hugoménak születtek.
Kimondhatatlanul boldog vagyok, hogy az enyémek :D :D :D
Bocs az offért.

Na szóval sziveskedne végre valaki babás lenni mostmár :?: :)

melcsi1967

Sziasztok!

Melcsike!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanny01 2012.03.30 11:33-kor.
fanny01

Kedves Fanny!
Az UH kép minden dokinál egyforma nagy, később persze a gyerek növekszik, aztán 1x csak rá se fér már. Ha elmennek majd a 4D-re, ott DVD-re is felveszik a vizsgálatot, az csuda aranyos lesz, a képre viszont már csak a feje fog ráférni :D A kéz-láb kezdemények kb a 8. héttől látszanak, addig csak pötty.

Most akkor már csak nagymama leszel? :roll:

Még szeretnék 9 hetet együtt tölteni 2in1 :D Ennyi idő nemcsak a babának, de a mamának is kell. Ráadásul még Pörin is van mit finomitani baba ügyben :lol: Tegnap a játszótéren az egyik kisbaba cumiját 1 pillanat alatt bekapta, pedig soha életében nem cumizott :oops: , még jó hogy az anyukának nem első gyereke volt, igy nem csinált jelenetet.

Vidámpark :D Jó kis ajándék lesz! Régen imádtam a hullámvasutat, ma inkább Apára bizom, bár Ő sem szereti, dehát mégis Ő a férfi a családban, példát kell mutatnia :wink: :lol: :lol:

Következő kérdésem: Ha csak 1 képet tennék pl. fel a gépről, akkor is át kell töltenem az összeset? Vagy lehet egyet is feltölteni róla?

melcsi1967

Fanni, Melcsi!

Hát nem tudom, hogy nem valami nagy hatótávolságú UH készülék van-e bennetek, hogy ilyeneket mondtok, de lehet, hogy igazatok van. Hát igen a remény most megvan a babára. Tesztet nem csináltam, mert legutóbb a 4 db negatív teszt elvette ettől a kedvem, de ha a helyzet változatlan, akkor egy-két hét múlva orvoshoz megyek, és remélem ezúttal nem egy ciszta lesz az oka a mensi kimaradásnak. Amúgy úgy néz ki, hogy a Melinda dokijához megyek, akiről nagyon jókat írt, és a körzeti kórházban van, ami ugye most nem mindegy. Először kicsit voltak fenntartásaim a kora miatt (60 körüli), mert jó lett volna hosszú távra tervezni nőgyógyász ügyben, de végül is egy fiatalabb doki is válthat kórházat, és kerülhet olyan messzire, hogy már nem tudok többé hozzá járni, és ő meg még praktizálhat sokáig. És róla mind a Melinda, mind pedig a Jahn Ferences topikban jókat írtak, így őt szeretném felkeresni. És tudom, hogy nem szabadna, de már teljesen beleéltem magam. Azt megígérhetem, hogy akármilyen fejlemény lesz az ügyben (remélem pozitív) akkor mindenképpen írok, de addig erről többet nem, és remélem nem haragszotok ezért.

Szép napot mindenkinek!

Gabi
paga

Sziasztok!

Na gyorsan jelentkezem, Mese a játszószőnyegen beszélget a játékokkal :lol: . Olyan aranyos, már úgy nyúlkál a tárgyakért mintha karate mozdulatokat végezne :lol: , el sem tudom mondani milyen boldogság minden perc :lol: !

Paga! Igen cseresznye. Én csendben drukkolok és tiszteletben tartom, hogy nem akarsz addig erről beszélni :) ! Barna hogy van?

Fanny! Vidámpark biztos jó lesz, bár én semmire nem merek felülni :oops: !

Melcsi! Húúú de fura lehet Máté :shock: :lol: . Pöri meg majd megszokja és biztos gondos nővérke lesz :lol: ! Ha tölöd fel a képeket, van egy olyan, hogy összes törlése, azt benyomod akkor eltűnik az összes pipa és csak azokat jelölöd be amit át szeretnél tölteni. Legalábbis én így szoktam.

Még egy számomra nagyon kedves dolog: a kisfiam szerelmes :lol: , de ezt csak úgy megsúgom. Olyan aranyos megbeszél velem mindent. Egyenlőre........ :lol:

Na, mehetek pelust cserélni......

Szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?