Új privát üzeneted érkezett!

Gratulálunk Ádi babának és a családjának!

Pedig írtam nektek Kaszás Attiláról, de nem is reagáltatok. :cry:
Én nagyon szomorú vagyok, kevesebbek lettünk megint egy jó emberrel. és van egy 2 év körüli fia.

Kép
agianyu
 
 


Azért magunkban mind sajnáltuk....Jancsika még olyan pici....





Eszti! Te is voltál bent Bogoéknál? Fotóztál?

Kép
seriff
 
 


Serfi,

jaja, voltam bent tegnap, háááááááááát, jajjjjjjj, nagyon kis cuki. Tisztára, mint Bali, nagyon hasonlít, de azért nincs annyi haja. :)
Hihetetlen, hogy Benyó 1 kg-val kevesebb volt, pedig Ádi is olyan picurka. Egy pillanatra meg is fogtam, nagyon jó volt.

Bogus jól van, nem tűnt fáradtnak, biztos a boldogság tartja benne az erőt. Az 5 ágyas elég durva, sajna nincs egyágyas... :roll: Állandóan átjáróház van, látogatók, csörgés, jövés-menés, azért így sokkal nehezebb, mint amikor én egyágyasban pihiztem.

Ádika sokat szopizik, nagyjából folyamatosan szopizna :P :P , és ha sír, az is olyan, mintha Bali lenne. Félelmetes a hasonlóság nekem. :)

Reméljük, hogy holnap már ki is jöhetnek.

Sajna nem fényképeztem, el is felejtettem.... :roll:
Vendég
 

 
 

Sebaj, mms jött Diától, cukimuki!

Kép
seriff
 
 


Ádika meghozta a tavaszt. Gyönyörűen süt a nap, remélem így is marad. Országos időjárásjelentés: Serfi!

Mi van már Diával? Írhatna. És Dorsika?

Kép
agianyu
 
 


Itt is süt,meleg is van,gyerekem alszik.

Kép
seriff
 
 


Nagyon gratulálok a kis Ádihoz! Isten hozta ezen a bolygón! Szép nagy baba! Én is akarok látni mms-t!

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Bogo megígérte, h tesz majd fel ide nagyobb képet! ma mehetnek haza,minden ok!

Pamela várjuk a beszámolót!! :wink:

Kép
seriff
 
 


Bog, az előbb vasaltam egy 00-s zoknit( Hannáé volt,most a babán, de minden vasalásnál kitalál nekem vmi kedvességet,h még azt is....) szóval, el nem hiszem, h valaha volt ekkora lába, és hogy a Te kezedben /Ti kezetekben ekkora praclik vannak most :lol: ![/i]

Kép
seriff
 
 


na és akkor hol van mindenki? Napoztok?

Orsi,mesélj már hogy telik egy napotok?

Kép
seriff
 
 


Julcsika most alszik. Két napja pontban 2 órakor elalszik és 5 órakor ébred. Ma is 2 -kor elaludt, remélem tartja új szokását.

Kép
agianyu
 
 


Sziasztok!!

Hát először is köszi-köszi mindenkinek! Tegnap hazajöttünk, újra teljes itthon a család. :) Ádám egy tündérke, tényleg döbbenetes, hogy mennyire hasonlít Bali újszülött önmagára. És nem csak külsőre...legalábbis amennyi kiderült ebben a 4 napban. A szülés igencsak megviselte szegénykémet, 3 órán keresztül felháborodottan sírdogált, majd 3 napig szinte csak aludt, ébresztgetnem kellett, hogy szopizgasson is néha. Szerncsére már a 2 nap végére már volt mit ennie, így nem volt nagy elégedetlenség. A nagy alvó babám persze tegnap dél óta , amióta itthon vagyunk, leszokott erről a jó szokásáról, és mint Baluka, állandóan tátog, szopizik, alszik 20 percet majd kezdődik újra. Az előbb nagy nehezen elaludt a hasamon, één meg becsempésztem az ágyába, hasra!!! És bejött ,mert már 1,5 órája nyomja ébredés nélkül. Hát így vagyunk mostanában, és Balázs is viszonylag jól veszi az akadályokat, figyelünk rá, hogy vele is foglalkozzon mindig valaki, így egyelőre elkerültük a nagyobb hisztiket. Amúgy simizgeti, puszilgatja, ha felébreszti odamegy hozzá és bocsánatot kér. :D

Én fizikailag teljesen jól vagyok, a kőkemény cickók ugyan okoznak némi kellemetlenséget...nem kell ecsetelmen azt hiszem.

Jó lenne, ha már ki lehetne menni, olyan szép idő van!

na azt hiszem felébredt a kis tücsük... :D

Kép

Kép
babszy
 
 


Esztikém, csinálnál egy új vonalzót, please?

Kép

Kép
babszy
 
 


Bogi, örülünk, hogy írtál. Igen, Ádikának sürgősen kell egy új vonalzó. Reméljük Eszti gépközelben van.

Kép
agianyu
 
 


Szia Bogi! Jó hallani ezeket, olyan nyugisnak, harmónikusnak tűnsz. Én ugyan nem tudom milyen volt Bali újszülöttkorában de remélem, hogy hamarosan láthatom valami módon. Na és mesélj -hagy irígykedjek- milyen volt maga a szülés, arról nem írtál semmit!

Mi nagyon szuperül vagyunk. Luci két napja hátrafele kezdett el hernyózni. Szerintem véletlenül, mert azóta nem tapasztaltam. Ma meg hasról hátra fordult, de tök véletlenül, maga is meglepődött. Harmadszorr láttam, hogy ugyanezen munkálkodik, de nem tud rájönni hogy is kell csinálni. Tündér pofa.

Apukáját úgy megihlette ezzel a gyönyörű tartásával amikor hason fekszik, hogy hétvégén le akarja forgatni vele a Mission in possible IV-et. :lol:
Most dolgozunk a forgatókönyvön.

Ági, engem is megrázott Kaszás Attila halála. Nem ismertem őt, mint embert, de ez talán jót jelent: mármint hogy nem voltak vele tele a lapok. Az meg különösen megráz, hogy ilyen pici gyereke van.

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Lucc ébredezik, nem tudom mi fér még bele:
meg persze hülye módon mindig magamra gondolok. Pontsoabban arr, hogy nem akarom, hogy a stressz vagy mit tudom én mi ugyanígy elrabolja az én emberemet vagy akárkimet, akit szeretek. Néha úgy félek a haláltól. Nem az enyémtől. Attól a legkevésbé.

Na, bocs, hogy ilyeneket írok..örvendezzünk, épp egy élet megszületését ünnepeljük!

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Sziasztok!

Bogi, örülök, hogy újra itthon!! :P Szuper! Kérlek tegyél fel képeket ha (haha) lesz egy szusszanásnyi időd. És hogy vagytok? Kezdetek összeszokni? Klassz, h Bali ilyen jól fogadta a kistesóját. Akinek pedig jó kis szopikája van. :P :wink:

Orsi, vicces ez a mission impossible. Ha esetleg Luci pihenni szeretne a forgatások alatt, szívesen kölcsönzök egy dublört, mert ez a mozdulat, technika Blankának is nagyon jól megy. És elég gyakran csinálja is. Lehet a lányod hamarabb megindul, mint az enyém?! :roll: :lol:

Mi nekünk megint vissza kellett menni gyógytornászhoz. Januárban úgy engedett el a csajszi, h nemsokára mászni fog. Na ez mind a mai napig nem történt meg, ezért most újból járnunk kell. :cry:
De persze vannak azért fejlődések. Most már teljesen cuppogtatja a puszit, ha mi is mutatjuk neki. Illetve ha megkérdezzük, hol a hápi kacsa, ránéz és megmutatja. Olyan cuki. És (bogi ezt most ne olvasd :lol: ), el kezdte átaludni az éjszakákat. Most már 10ből 9szer este9-től reggel7-ig kukk nélkül alszik. Mind ezt magától, szerencsére nem kellett semmilyen drasztikus, vagy kevésbé drasztikus módszert bevetnünk. Petinél is ki kellett várnunk ezt a 8-9 hónapot. Bíztam benne ez most is így lesz. Egyébként, ezt leszámítva elég különböző habitusú gyerekeknek tünnek. (legalábbis nagyon bízom benne, h a Blanci ilyen nyugodt és türelmes gyerek marad :lol: ). Na mert Peti ez mind nem. De ettől még cuki nagyon, csak kicsit nehéz vele. De Blankát szerencsére szereti nagyon, és igényli, h játszhasson vele. Tetszik neki, h a kicsi vigyorog, ha hülyéskedik neki. A kicsi meg nagyon hálás közönség, mert állandóan vigyorog, a kis fogatlan mosolyával. Holnapután 9hós. 0fog. :roll: :lol: Mondjuk annyira nem bánom, mert még szopik. Peti a reggel és délután is sír az oviban. :cry: Reggel azért, mert nem akar maradni, délután azért mert nem akar hazajönni. :roll: Na erre varrjak gombot :shock: Orsi, esetleg ez jelent valamit?! Tudsz nekem erre valami okosat mondani?
Hát ez van velünk.
Házépítés most egy kicsit megtorpant. Jelenleg a fürdikbe a kádakat, wc-ket és mosdókagylókat válogatjuk, tervezgetjük. Kezd összeállni a kép. :D

Orsi, én bizony félek a saját halálomtól is. Nem magam miatt. Hanem ezeket a porontyokat úgy szeretném felnevelni, mert olyan nehéz és rossz lehet anya nélkül felnőni. És igazából e miatt szerenék még legalább húsz évet élni.

Kép

Kép
tikata
 
 


Hi csajok!

Bog, örülök,h minden oks,és annak is,h hasra merted tenni Ádit :wink: :P ! Anyukád ottvan Veletek? Mit mondott a doki a sétáról? Mondjuk itt bolond szél volt tegnap....azt meg utálják a tökmagok....

Orsi,ugye nem mondod komolyan,h frusztrál a császáros szülés! Ne hülyéskedj már!
Hidd el,pár nap és rájön Luc, hogy is fordult a hátára,és aztán megállás nélkül csinálja,vagyis nem mert vissza még biztos nem fordul,és akkor meg háborog, h vki fordítsa vissza :wink: :D !

Kata, na és ha járni kell tornázni?Sose legyen nagyobb bajotok (Cérnáék is járnak, B.sem mászik...) Petya annyira cuki volt,amikor az egyik reggelinél megsimogatta Blankát, aztán ránézett az Apjára és azt mondta "megsimogattam Blankát,nem baj?", hát én majdnem megzabáltam! Meg még emlékszem a korszakára,amikor mindig visszakérdezett,h ...,jó? Na Hannánál most van ez :lol: .

Kép
seriff
 
 


Boguska, ezt próbáld meg bemásolni a profilodba, vagy küldd el a jelszavad és én bemásolom. :wink:

Kép
Vendég
 


Ezt ne másold be.... :? Inkább küldd el a jelszavad a babanethez. :)
Vendég
 


Eszti, jól vagytok? szervezkedtek ezerrel?????

Kép
seriff
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
babszy
 
 


Kép
Kép
Kép Kép

Kép

Kép
babszy
 
 


dE oRSI EGY IDEIG FRUSZTRÁLJA AZ EMBERT A CSÁSZÁROS SZÜLÉS, FŐLEG, HA NEM ARRA KÉSZÜL. (Caps mindegy, nem javítok)

Persze Britney-t meg Madonnát meg a többit biztos nem, őket a sima szülés frusztrálta volna. De én már túltettem rajta magam, de ha 2. gyerekem lesz (talán, esetleg, egyszer, nem most, stb...), akkor azt is császárral szülöm, mert mégegyszer nem akarok csalódni, hogy ott készülök a sima szülésre és a végén elaltatnak és császároznak. Legalább egy gyerekem születésénél ott akarok lenni!!!

Kép
agianyu
 
 


Serfi, nem zavar az engem, h járnunk kell tornázni, meg azt is tudom, h előbb utóbb Blanka is elindul. De olyan rossz hallgatni ahogy sír torna közben. Tegnap annyira fáradt is volt, h a végére már reszketett. Na ekkor mondtam, h mostmár hagyjuk talán abba, mert szegény nagyon fáradt és kínlódik. De képzeljétek, ez annyira hatásos dolog, h ma délelőtt már el kezdett kúszni. A technikáján még csiszolni kell, de a tegnaphoz képest, akkora fejlődés történt, h szinte hihetetlen. :D :P
A Hanna meg úgy cuki ahogy van. :lol: :lol: És neki számít, h mit mondasz? (igen-v-nem).Mert bizony a Peti hiába kérdezte meg, h jó, tök mindegy volt mit mondok. :shock: :shock: (ez még most is így van).
Ma meg bábszínházba vitték őket. Kíváncsi vagyok hogy tetszik neki.

Ági, írtad a multkor, h a aloe first, jó a koszmók ellen is. Mit kell csinálni? Befújom vele a fejét és....? Várok, aztán kaparom, vagy hogy? Majd ha erre jársz megírod, lszi? És milyen Apátok új munkája?

Eszti, mit szervezkedsz? Esküvőt? :wink:

puszi

Kép

Kép
tikata
 
 


Közben megérkeztek a képek! Hatalmas, gyönyörű baba Ádám. Mint ha nem is most született volna. Gondolom Balu azt mutatja, ekkora az én kistestvérem.

Kép
agianyu
 
 


Apa munkahelye állítólag unalmas, mert nincs hozzászokva a 8 óra egyhelyben üléshez. De majd hozzászokik. Vagy megszökik!

Én fújtam a firsttel, utána kentem aloe gellel és a hajmosás után kikeféltem a darabkákat.

Kép
agianyu
 
 


Jajj de gyönyörű!!!! :D :D :D Nagyon szép kisfiú! Teljesen meghatódtam :oops: Bogikám, büszke lehetsz a fiaidra! Gondolom apa mellénye is nőtt egy számot. :lol: 8)
(és nekem ezeken a képeken nem is olyan Balis)

Ági, tök jó a hozzá állásod a dologhoz. Máshogy nem is lehhet. Meg szerintem a végeredmény fontos, és hát Julika, mint egy hajasbaba. :lol: :wink:

Kép

Kép
tikata
 
 


Ági, köszi. Este próba.
tikata
 
 


Na, íme néhány kép, mindjárt felrakom a Bali újszülöttet is összehasonlítás végett.

A szülésről, hááát, ez is iszonyú fájdalommal járt, mégis így visszagondolva nem hagyott bennem olyan mély (rossz értelemben) nyomokat, mint az első. Valszeg mert 1 óra alatt zajlott le a tágulás nagy része, miután megrepesztették a burkot, na azt követően a fájások között szinte nem is volt szünet, a dokim pont beért a kitolásra. Az viszont most sokkal nehezebb volt, mint Balival, lehet mert nem csináltam intim tornát egész terhesség alatt? :roll: Nem tudom, azért 4-5. kitolásra megvolt a fejecske, és nem volt gátmetszés sem, csak egy kis repedés. Ennek köszönhetően sokkal virgoncabb vagyok, mint Balival, nem is érzem, hogy néhány napja szültem. Egyébként este 11 körül kerültem be a szülőszobára, és fél3-kor megszületett Ádám. Utána még 2 órát ott lehettünk, de Ádi nem igazán akart szopizni, csak sírt keservesen, szegénykém nagyon meggyűrődött a nagy erőlködéstől.

Itthon próbálunk belerázódni az új életünkbe, az éjszakák lehetnének jobbak is, mert az hagyján, hogy sokszor ébred, de legtöbbször nem is akar a kis szentem visszaaludni. Így ma éjjel is 3X 1,5 órát sikerült aludni. Edzettségemnek köszönhetően még csak álmos sem vagyok, na majd délután....És hát Balu is ébred legalább 2x, de ő cuki, és most visszaalszik egyből.

Egyelőre teljesen nyugodt és kiegyensúlyozott vagyok, perzse sokszor bizonytalan, hogy egyik gyerekem sem szenvedjen hiányt semmiben. Hát meglátjuk, kialakul majd, azért még nagyon az elején járunk.
Kedden még a játszira is kimentem Balival, mindenki csodálkozott, de jól esett egy kis friss levegő. Kérdezték, hogy kire hagytam a bébit, és mindenkinek leesett az álla, hogy természetesen az apukájára. Végül is a szoptatáson kívül mi az amit nem tud megcsinálni? Semmi!

most pihennem kéne, mert Balu sincs, Ádi alszik, úgyhogy lelépek, csók

Kata, ne aggódj Blanka miatt, Peti sem siette el a mászást, de nem is kezdte nagyon későn, úgyhogy nyugi!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
babszy
 
 


Bogi, nagyon drága Ádi!És milyen kis édes pampuskája van! Balu meg ekkora halat fogott :wink: ?

Ági, Orsi! Semmiképp se megbántani akartalak Benneteket!
Nyilván gőzöm sincs arról,mit érezhettek, bocs!

Kép
seriff
 
 


Milyen édes kis ráncos bőre van(a kezén)!!!!

Ági, Orsi,én mondjuk nem nagyon készültem,nem nagyon mélyedtem el a szülés :) témában, gondoltam lesz ahogy lennie kell.

Kép
seriff
 
 


Kata, bábszínház? Nyugi,Blanci is egy tornászbajnok lesz, hidd el!! Úgy kúszik,mint egy vietkong? :wink: :D
Nem, mindegy mit mondok :oops: :roll: 8) :lol: .

Kép
seriff
 
 


Bogi, nagyon édes a kis Ádi. Mindenkire hasonlít, bratyóra, faterra, muterra. Már eli is felejtettem milyen ihletetten tudnak aludni, mintha még nem teljesen lennének itt.

Engem nem bántottál meg Serfi. Bár asszem ezt a békát még nem nyeltem le. Akkora pofont kaptak az elvárásaim, hogy még nem tértem napirendre fölötte. Még mindig kutatok a válasz után hol romlott el a dolog, vagy lehetett volna-e másként. Egyáltalán elromlott-e...lehet, hogy nagyon szerencsések vagyunk, hiszen van egy egészséges, gyönyörű kislányom én meg olyan vagyok -egy vágást leszámítva- mint új koromba. :wink:

Kata, szerintem Luca is későn fog mindent. De ne versenyezzünk. Biztos akkor fog elindulni meg kúszni mászni a királylányod amikor kell neki. Milyen csoda torna ez egyébként, amire jártok? Nincs kedved eljönni babaúszásra? Az is fantasztikus a mozgásfejlődésre. Mi szombaton megyünk megnézni a helyet, a Camponánál van. Lehet, hogy neked kicsit messze...jó lenne talizni.

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Kata a másik kérdésedet nem felejtettem el.

Én azért, ha két év múlva jön a másik bébi biztos, hogy nekifutok egy normál szülésnek. Legfeljebb nem sikerül, már nem csalódnék akkorát, ha jobban benne van ez a lehetőség is a fejemben. De mindenképp kipróbálnám...így olyan mintha nem szültem volna.
Machbetet győzi le valaki, akit a jóslat szerint nem anya szült? Na, Shakespeare sem tartotta szülésnek a fölvágásos módszert. :roll:

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


ja, igen: impossible :lol:
de egészen megteccett az in possible is. Kata, már hogyne kéne dublőr! Szerintem a "mutasd meg a hápikacsá"-s trükköt is beleírhatjuk valahogy a forgatókönyvbe.

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Serfi én sem sértődtem meg,mert én már túl vagyok a Julcsi születésén,és tényleg egészséges, tünemény kiscsaj,(csak hisztis), de másodikra biztosra akarok menni. Én még egyszer nem fogok altatásban szülni!

Kata egyébként Julcsi feje továbbra is katasztrófa. Mindig kiújul és olyan kis száraz sebes a fejbőre. Most kaptunk krémet is rá, de nem jobb ezzel sem. Szerintem nem levegőzik a fejbőre a nagy haj alatt. Dia nem vállaltok hajvágást :wink: . Csak attól félek, ha levágatjuk a gyönyörű haját és aztán a fejbőre sem javul, akkor csak a sebek fognak éktelenkedni.
Mit csináljak? Vizesen a háta közepéig ér a haja.

Kép
agianyu
 
 


Orsi, sztem ez "butaság", h "olyan mintha nem szültem volna", ne hülyéskedj! Már réges rég rájöttem,h nem kell mindig mindennek az okát keresni! Nem romlott el semmi, így alakult és kész! De hozzáteszem tényleg nem fogom megtudni,h milyen érzés, vagy én mit gondolnék... Mindenesetre hidd el,h senki nem néz Rád más szemmel mert császárral szültél....

Ági,megkaptad a fogorvosos pümet? Bőrgyógyászaton jártatok, ott adták a krémet?

Kép
seriff
 
 


Gyönyörű ez az Ádi baba! Szerintem is nagyon hasonlít Balura :) Nekem nem tűnik nagy babának (Peti 3.90-el született). Ehhez a babamérethez vagyok szokva. És hogy tudtad ezt megcsinálni egy kis repedéssel? :roll: Ügyi vagy!

Petinek is volt koszmója egy pár hónapja. Mikor észrevettem csak avonos olaj volt otthon. Én fogtam és azzal bekentem, aztán hajmosás ezt két esti fürdésnél megcsináltuk és azóta nincs neki :shock: :oops: lehet nem a legjobbat választottam, de működött.

Ja tegnapi sztori. Pelenkáztam és Peti nekiállt rugdosni, mondtam neki komolyan, hogy ne csinálja mert nekem ez fáj. Erre Peti: "ugye fáj? hát ne kiabálj, szajadat betedd, csukd be kis füled, majd meglátod mi szalad át fejedben." :lol: és maradjon komoly a szülő. :lol:

Kép
edó75
 
 


Hú, ilyen memoritereket tud Petikéd, a kis pajkos ürge!

Lucának is koszmós a feje, olajozom vakargatom a teljesség igénye nélkül. Az baj? Múltkor mikor olyan jó meleg volt és beizzadt a sapi alá marha jól felázott. Mi a koszmó egyébként?

Kata, kicsit jobban kellene ismernem Petit meg a helyzetet, hogy mi is történik érkezéskor-induláskor. Így kapásból az jut eszembe, hogy ha egyébként ott jól érzi magát, csak az egyik helyzetből a másikba való átmenet akasztja ki, akkor lehet, hogy több időre van szüksége az átálláshoz. Lehet, hogy ez az átállás nem olyan zökkenőmentes benne és emiatt szorong/dühös. Ha ez elképzelhető, akkor próbáld meg azt, hogy vele vagy, amíg nem aklimatizálódik, hátha nem bánja az óvónő. Példul kapcsolódj be te is abba játékba, amit akkor játszik mikor mész érte, aztán egy idő után mondogasd neki, hogy még mennyi időtök van a játékra, mikor fogtok készülődni kezdeni az elindulásra. De ne percben, mert azt úgyse érti, inkább hogy amikor lerajzoltad a kisautót, vagy amikor elkészült a bástya. És amikor megérkeztek az oviba hasonlóan hadd legyen még az öledben, vagy nem tudom ő mit szeret, aztán felhívhatod a figyelmét azokra a dolgokra maiket a többiek játszanak és amibe bele tud kapcsolódni. Ez egyébként talán a nehezebbik, mert ha elhúzódik a búcsúzkodás -és valójában a búcsúval és elszakadással van gondja- akkor csak megnőnek a kínszenvedéseitek. Ha inkább ez a probléma, akkor az más tészta. Arra is van ötletem. De nem akarok okoskodni: én mindent még csak tankönyvből ismerek. :D

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Orsi nem kaptam fogorvos címet. Küld már a freemailemre. Köszi. Egyébként a gyerekorvos írta fel a krémet és nem is Julcsinak, hanem a szomszéd kislánynak.
ez nem is sima koszmó, mert csecsemő korában nekem is simán olajjal ment, ez már inkább valami sebes dolog. ELEGEM VAN BELŐLE.

Kép
agianyu
 
 


oks,küldöm.

Edó, Petinek irtó jó dumája van!!

Kép
seriff
 
 


Hú csajok, rengeteg bepótolnivalóm van, tudom.
Egyszerűen úgy mennek a napok, hogy semmi időm nem marad. Próbálok reagálni az elmúlt napokra.

Persze először is, itt is nagy gratula a hatalmas Ádi babához!!! Máris nagy barátságban vagyunk - ugye, ugye? 8) :wink: . 4 deka, 5 fogás, jól csinálja :D
Egyébként meg nagyon büszke vagyok rád Pussykám! Örülök, hogy betartod a laza leszek-et és szuper ügyin csinálod a dolgokat!! Mintha mindig is ez csináltad volna. Az éjszakák majd rendeződnek. Azt nem is mondtad, hogy játszón is voltatok! Azt elhiszem, hogy nagyot néztek!
Ha belegondolok, én egy hétig szinte menni sem tudtam, írd és mondd. Csak így tovább!!!
A képek nagyon jók, szerintem látszik a különbség persze, de tényleg tiszta Bali egyelőre. A Bali meg olyan helyes kispali lett, hogy jajj a csajoknak. Már nem is emlékszem, hogy itt a topikon kinek is van elígérve???

Kép
diane
 
 


Szándékozom ám mindenkinek írni, de felkelt mostmár mindkét gyermekem. De ígérem jövök még, legkésőbb holnap!!!
Pussz
diane
 
 


Na még van egy kis időm! Eszti, tök jók a képek a kiruccanásról, klassz lehetett.
A homeot, köszi. Az egyiket adtam nekik, de hála nem kellett. Majd a 18 hóssal szerintem beadatom a barit ellenit is.
A kaktusz tüsiket hol szedték ki?
Mikor lesz meg a kis yarisod? És a melót mikor kezded?


Fersi, a síelős képek is nagyon szupik!!!!

Ági, én ismerek egy jó fogorvost a Váci úton (Dózsa Gy. kereszteződés), én oda járok. Nem túl olcsó, de jó szerintem.

Most tényleg mennem kell, de pár témához még hozzászólnék.
diane
 
 


Ági,megnéztem közben a fogdoki honlapját, hát z árai dettó,mint a Diáénak. De a honlapján Te is látod....

Kép
seriff
 
 


Kép

Mosolyog a drága(ha álmában is)... :)

Esztikém, tudom már a jelszavamat, plíz csinálj Ádinak egy vonalzót. Köszi!

Kép

Kép
babszy
 
 


Valami gyönyörűről álmodhat. ÉDES!

Dia, örülök, hogy megszervezted a tegnap éjszakát. Kár, hogy ilyen hosszú idő után ez volt az apropó a személyes találkozásra :cry:

De az utána lévő dumcsi jó volt, azóta is többször eszembe jut a nyuszi, és elképzelem és IMÁDOM. De majd ha átjöttök a két kiscsaj vágtat, ZSombi meg üldözi őket. :D

Ja képzeld, ma egy kutya nem volt hajlandó úgy ugrálni a téren, ahogy Julcsi vezényelt, erre a drágám odament, kétoldalról megemelte a kutyát és arrébbtaszajgatta. Szerencséje, hogy nem egy vérebbel találkozott össze.

Orsi, megnézem a fogorvost, és ha aktuális lesz, akkor elmegyünk hozzá. KÖSZI.

Ja és téged nem frusztráljon, hogy minket frusztrál!!! Ne lelkizz rajta :wink: Itt a jó idő, irány a szabadba! Mi most jöttünk haza, és készülünk az alváshoz :twisted:

Kép
agianyu
 
 


Csajok, miért nem szabad hason fektetni őket? Nekem ez új.

Esztikém, mit is fogsz dolgozni?

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Háháá, most enyém a lapteteje! :lol:

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: