Sziasztok!
úgy szégyenlem, hogy sosincs időm írni.
Pedig gondolatban mindig reagálok Nektek! Nem tudom, hogy csináljátok, én úgy érzem, elhavaz a házimunka és sosincs semmire időm. Nagyon csodállak Benneteket!
Zsófi, nekem inszeminációval lett Doma, hármas terhességgel indítottam. Tudtuk a terhesség létrejöttének pontos időpontját és nem egy petezsákom volt. Mégis nagyon sokáig csak nagyon halvány második vonalam volt! Ha nem láttam volna ultrahangon a petezsákokat, a teszt alapján el sem hittem volna, hogy terhes vagyok! Ja és soem volt máskor második csíkom, pedig elég rendesen stimuláltak, elhiheted. Nagyon izgi!
Gyönyörűek a babák és nem semmi, miket tudnak már! Látod, Zsófi, kár aggódni! Milyen ügyes Samu is! Nagyon várom a talit, úgy szeretnélek már személyesen is megismerni Benneteket!
Gratulálok utólag is az egy éves babáknak, nagy szó ez már! Persze a hónapfordulókhoz is gratulálok mindig gondolatban, de írni nem marad sokszor erőm. És köszönöm ennek ellenére a köszöntéseket, nagyon jól estek!
Hát igen Edus, mi is a jövő héten leszünk fél évesek! Annyira hihetetlen!
Doma fantasztikus, nem bírok betelni vele! Nem tudom, hogy lehet ennyire szeretni valakit minden porcikájáig! Sokszor megkönnyezem, hogy ő van nekünk és sokat csodálom őt. Lehet, hogy ezért nem marad időm semmire? Nem tudom.
Nagyon ügyes fiú egyébként. Gurul és kúszik, mindent elér, amit akar, szóval egyedül hagyni a járókán kívül már nem lehet.
Imádja a járóka rácsait rágni (foglenyomatát sok helyen már otthagyta) és imádja a lábujjait is csócsálni. Legszívesebben megzabálnám ilyenkor (is).
Rengeteget dumál, nagy öröm vele lenni.
Most sokat kínlódunk a felső fogacskákkal is, így megint kel éjjelente (pedig gyönyörűen átalussza egyébként az éjszakákat, kb. 10 óra egyben), van hogy kétszer is, no meg az esti szopik ismét maratoniak, másfél órásak. Sokszor napközben is fél-3/4 órát a cicin lóg.
Elkezdtünk úszni járni a Rubin Hotelbe (ezt próbáltátok Zsófi?), nagyon tetszik neki. Húzós összeg, de jó és szüksége van gyerektársaságra, mert először elég ijedős volt. Meg úgy láttam unokahúgaimon, hogy nagyon jót tett nekik ez a korai úszás. A tornát meg nem merem bevállalni, így is sokszor bedurran a vállam.
Elkezdtük a kóstolgatást, almát és krumplit ettünk már. Hát az almát úgy ahogy volt, kiköpte, de az almás krumplit falta. Sajna ebből kifolyólag negyedik napja nem kakilt, így most eléggé aggódok és már harmadik napja nem kap a tejcsink kívül mást. Csak eléggé le szokott csökkeni a tejem ciklus végén kb. 1-másfél hétre, és úgy érzem, olyankor nem elég neki. Ezért elkezdtük előbb egy kicsit a kóstolgatást, dokinéni segédletével. Nagyon sokat segít amiket írtok hozzátápi ügyben, gyűjtöm az infókat, hiszen hamarosan azért mi is kanalazni fogunk. Köszi nagyon Nektek!
Ne haragudj rám Kati, nem is vettem észre a privát üzenetemet!
Nehogy magadra vedd, tök jó fej vagy Te is és Roland is írtó helyes baba! Egyszerűen ennyire nincs időm. Mondjuk hozzátartozik a dologhoz, hogy én nem sokkal Doma után lefekszem, mert sosem bírtam a nemalvást. Így, ha részletekben is, de mindig alszom 8 órát, de volt már, hogy egyben sikerült hetet. Látom, van mit edződnöm, sokan éjszakáztok itt!
Nóri, óriási gratula a vizsgáidhoz, nem semmi Tőled!!! Én nem lettem volna képes rá szerintem...
Mircike, nagyon szorítok, hogy Mirkó mielőbb elfogadja a bölcsit! Én nagyon nem szeretném Domát bölcsibe adni, de most veszünk fel a házfelújításunkhoz hatalmas összeget, szóval könnyen lehet, hogy mennie kell majd, ahogy Nálatok és Alonéknál is. Szóval már most izgulok és így olvasom a soraidat is. Nem semmi a hozzáállásod, tanár vagyok, kevés szülő nézi így a dolgokat. Milyen jó is lenne, ha más is így figyelne, mint Te!
Kata, továbbra is nagyon szorítok Lizunak, előbb-utóbb meglesz az a jó gyógyszer tutira. Nagyon kis ügyes és szépséges.
Edus, elképesztő, hogy mennyit bírsz így három gyerkőccel! Nagyon jó fejek a fiaid, mindig megmosolygom a sztoriaitokat.
Ja mi is ilyen nyúlánkak vagyunk, Doma 6200 gramm és 68 cm. Ill. ez öt hós adat, a súlya most nem sokat változott, de bizti megint nyúlt.
Barnusnak nagyon drukkolok Julcsi, hogy többet ne keljen már kórházba mennetek! Szegénykém! De tuti kinövi ezt az allergia dolgot.
Jaj, nagyon sok mindent akartam még, de Doma megint felébredt, most muszáj mennem.
Sok puszi Mindannyiótoknak és szépséges, nagyonügyes babócáitoknak!