Új privát üzeneted érkezett!

csináltam 1 tesztet (hányinger, régóta nem jött meg stb.) és megjelent egy másik csík nagyon nagyon halványan de ott volt, de 30 perc múlva amikor megnyomogattam az ablakot eltünt- szal vaklárma.
de egy ideig nem hittem a szememnek.

hát klári az az igazság h akkor 16 hónap lenne kb köztük, ami azért valljuk be nagyon kevés...nem merem bevállalni.. de közben meg dolgozni se tudom h akarok e. néha nagyon néha egyáltalán nem.. ne tudom nem tudom..
kerekpocak

vettünk autósülést! 2x használt römer kinget!!!!!
kerekpocak

Zsófi nem akarlak ijesztgetni de ha már egyszer megjelent 2 csík... na de előbb utóbb kiderül. a régóta nem jött meg azt jelenti hogy szülés óta még nem? Vagy úgy rendesen régóta? Mert ez 2 csíkkal, hát nem tudom. :? 8) :wink:

Klári
Kép
ganti

Sziasztok!

Lolokának nagyon nagy puszit küldök a 10. hófordulójára!

Bendének gratulálok a hasraforduláshoz, és Samunak is hatalmas gratula az álláshoz!!!!!! :) :) :)

Lizike almás szerkójától meghalok, gyönyörű, de a gazdája mégszebb! :) :)

Márk, Nikkancs és Marcipán is tündérek!!!!! :)

Ja, és ki ne hagyjam kertész Zsombeszt! Nagyon édes! Alig várom hogy Farkó is kertészkedjen. :)
A virágcserepek nálunk is menőek, de én megengedem, hogy a tálkából a vizet kifröcskölje, így ezzel megelégszik, és a levélhez és a földhöz nem nyúl.

Zsófi, a hajvágás nem bántja a kutacsot? Mert én még azért nem merem nehogy megsértsem vagy ilyesmi. Meg tartok is tőle, mert szerintem nem lesz egyszerű menet. :) Samu hogy bírta? Egyébként tényleg szép szőke, és még mindig úgy hasonlítanak Farkassal egymásra, kíváncsi vagyok élőben is hasonlítanak-e . Parfümszagú járóka? hm. milyen szag lehetett abban a lakásban? szegény baba...

Zsóka, szerencse hogy túl vagy a mellgyulladáson, illetve, hogy nem lett komoly. Én mindig rettegtem tőle.
Mi hajnalban tesszük be Farkót magunk mellé: iMÁDOM azt a jó kis álommanó szagot,meg szuszogást...:) :)
Milyen Borcsi szerelme? jóravaló, rendes pasi? :)

Mircike, minden tiszteletem. Hogy tudsz így dolgozni? Gondolom sehogy. Biztos hamarosan jobb lesz Mirkónak. A gyerekekkel milyen a kapcsolata? Egy korosztály vagy vegyes?

Marcsi, Farkas sem tud még tapsolni, a labdát inkább dobja mint gurítja, integetni meg úgy szokott, hogy kőröz a csuklójával, tehát az sem szabályos. :)

ÜbiKati, a hozzátáplálás már lefutott téma, de én is osztom a többiek véleményét, hogy korai. Semmi baj nem lesz, ha abbahagyod. Én 4 hónapos korában elkezdtem adni neki az őszibarackot (orvosi tanácsra), de belülről folyamatosan elleneztem, így abbahagytuk. Nem hiányolta. :)

Timi, Balával nagyon szépek vagytok mint mindig! De nekem is kimaradt, hogy hol voltatok. :oops:

Panni, Márknak jobbulást, és kitartást az éjszakákhoz! A mieink most jobbak lettek, de nem merem elkiabálni.

Rólunk csak annyit, hogy Farkas megkapta első cipőjét, és nagyon nem tetszik neki. HA ráadom, vagy direkt leül vagy nem csinál semmit, álldogál. Az udvaron meg kapaszkodik a lábamba hogy vegyem fel. Ez ugye normális? Nem kicsi rá, csak nem volt eddig cipője. De gondolom majd megszokja, csak úgy sajnálom, mert amikor levettük a cipőt és betettem a járókába csak ült és nézte a lábát. :cry: :)

és egy kis dicsekvés: kapaszkodás nélkül felállt! :) :) és már ő is úgy szalad mint Nikkancs, persze csak zokniban...:) :)

KLári, Julika szavaihoz gratulálok én is! Aranyos lehet. :)

Kata, a családod tényleg nagyon összetartó. Nagyon jó, hogy ennyit segítenek. Mindezek mellett nagyon erős is vagy hogy folyamatosan ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz. Frázisnak hangzik, de lesz eredmény. muszáj lennie! nyugodtan gyere és írj ki mindent magadból, én is szívesen olvasom a soraidat.
Az ER infokat köszi!!!!!! :)

Edus, írjak külön emailt, vagy elég ha itt írom, hogy mivel sok a pogácsa, én szívesen viszek vmi édeset, ha az jó. De a pogácsa is maradhat, nekem mindegy....
Uhra szorítok!

ÉS most zárom soraimat....:)
Mindenkit puszilok!!!

Kép
nóri8

Zsófi ez nagyon izgi, szerintem csinálj még egy tesztet. Fél óra múlva már az egész érvénytelen.
HÚHÚHÚ!

Kép
nóri8

ma lemerültem teljesen. Én amennyire fáradt voltam és álmos,a fiúk annál inkább pörögtek. Főleg a kicsi. :evil: :roll: :oops: :? :(

BENDÉNEK GRATULA!!!!!!!!! :D :D

Marcsi, sztem is alakulni fog ez a dolog. De ahogy Klári írja, majd lesz idő, amikor az a "néhány perc" csak neked fog szólni. Ha már elmész rá 2 percre tök jól elvan. Nekem is a bölcsibe mondták..., lehet benne vmi, mert Zsiga alig akart tőlem elválni, mindig húzta az időt, aztán rá 2 pecre már a többi gyerekkel játszott. Most megint elkezdte ezt, nem tudom, miért??!! :roll: :oops: :? (bár most egyre ragaszkodóbb) Szal ez nekünk, anyáknak szól, h érezzük nekik sem annyira jó dolog, egy kis lelkifuri... :oops: :? 8)

Klári a szülés itt úgy van, h mindent a háziorvosod meg a védőnő csinál. Nincs havi jelenés, hanem talán 2 havi..(mondjuk az eddigi tapasztalataimról tudok beszélni...). Elsőre a háziorvoshoz kellett mennem, aki megkérdezte azokat a dolgokat, amiket a védőnő. Meg vérnymást mért,aztán ő megmondta, melyik kórházhoz tartozok. A kórház írt egy levelet, h mikor kell mennem. Na ez volt a védőnős találka, aki vértvett +vérnyomást mért, és kalap kabát. Mondta a 28 héten fogunk találkozni, 24 héten meg aháziorvoshoz kell mennem. Szülés - álllítólag, akik itt szültek azok elmondásai alapján-, ha nincs macera, akkor bábánál, ha gebasz van, akkor szólnak csak orvosnak. Tehát annál szülsz, akihez kerülsz, és lehet,h életedben akkor fogod először látni.... :shock: :roll: :oops:

Tejleadás, számomra azért macera, mert magamból indultam ki, mire bármit megszervezek, eljutok AbólBbe. Szal én ezért írtam.. :oops: :?

Kata, sztem is tök jó fej az anyósod, meg ahogy Marcsi írta,nagyon klassz, összetartó család vagytok! nagyon ritka az ilyen sztem! Nagyon jó Lizunak, h egy ilyen klassz család veszi körbe. :D :D

Ja ma annyira édesek voltak a pasik. Rosszalkodtak, megszídtam őket (indulás előtt már megint inkább visszafele haladtunk, mint előre), ott ültek a lépcsőn, és kicsizs odabújt nagyZshez, és adott neki egy puszit! Annyira édesek voltak!Összebújva! De annyira édi kicsizs, mondjuk neki alvás előtt, puszi, és jön, adja a szánkra a puszit, viszi a plédjét, és megy aludni. :oops: 8)

most hívnak a pasik, mennem kell.. :oops: 8)

tényleg Zsófi mi szól a bébiprojekt ellen?! :roll: 8)

Zsókám, te is megjegyeztél még egy kiscsajt?! Hmm??!! :roll: 8)
mazsolák

Van még vmi amit írni akartam, Julcsiékról.

Az elmúlt három napban sajnos kórházban voltak, Barnusnak nagyon erős allergiás rekaciója lett a tojástól. Bedagadt az arca, füle stb. és nagyon piros lett. Kapott injekciókat, ma mentek haza. Julcsi nagyon fáradt, lehet, hogy pár napig még nem ír.
Sajnos többet nem tudok róluk, de már jól van Barnus, de innentől egy darabig nem ehet se tejterméket, se déligyümölcsöt, se paradicsomot, se tojást.

Megnyugtattam (legalábbis remélem) Julcsit, hogy Farkas ezek közül csak a paradicsomot eszi, semmi mást és mégis 10 kg, tehát megoldható az etetés ezek nélkül is.

Kép
nóri8

szegény barnus!!!!!

klári: majd leht h csinálok egy tesztet, de igazából annyira nagyon nagyon halvány volt, és ahogy megpiszkáltam későb eltűt.. szal nem hiszem...

nóri FARKASNAK HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon ügyi a kissrác!!! kutacsnak tuti nem árt. hiszen 2 éves korára nő teljesen össze, addig meg azért vágni kell..... samu egész jól viselte (kb 2 perc az egész procedúra) csak nagyon félt a hajvágótól.
kerekpocak

Nóri, nem kell külön emil. Amit gondolsz, hozz azt, ebből nem lesz harag. :D És örülök, h jelentkeztél!!!!!!!!!! :D

Fatima, mivel SOS kérted a választ, de nem jutok odáig, h írjak. Szal, amit írtál kajcsik tökéletesek lesznek!!!!!!!!!!!!!! :D

Nóri, igen, Zsiga is tépte le elsőre magáról a kisszandált, sőt sírt, és nem volt hajladó semmit csinálni. aztán napról napra: 5 perc, 10 perc stb, ráadtam, és mondtam, h mi a lényeg, miért kell, és hű de csinos vagy benne! Na azóta favorit. De ez Zsigunál mükszik, pl utálta a sapkát ,mondtam, hű de csini vagy, és azóta hordja. Most is, ha vmi kell, de nem akarja felvenni (pl pulcsi, szte meleg van..), akkor jön a bevált szöveg: "jaj de csini vagy, meg nagyfiús, meg blablabla.." és akkor egy szó nélkül veszi is fel. 8)

Zsófi, válasz megértve, nem biztos, h annyira kemény, nem egy bnőmnél így van. De a teszt izgi. Azóta csináltál még egyet? Első vizeletből volt? Mikor csináltad? Te hogy érzed? :shock: :roll: 8) :wink:
mazsolák

Nóri, ha beszélsz Julcsiékkal, akkor jobbulást Barnusnak!!!!!!!!!!Szegénykém! Sajna az ekcémára hajlamos babók többsége a tejtermékre (meg amiket még írtál) allergiás. Soksok gyógypuszt Nekik! :) :?

most már tényleg megyek, mert beájulok! :oops: 8)
mazsolák

Szegény Barnus! Jobbulást nekik!
Farkasnak gratulálok! Nagyon ügyi!

Zsófi akkor várjuk majd az újabb eredményt! Csak most nem tudom hogy annak drukkoljak hogy + legyen vagy hogy inkább-. :? :roll:

Klári
Kép
ganti

Nóri, köszönöm!!!!!!!!!!! :D
mazsolák

Edu, én nem biztos hogy bánnám az angol rendszert - nincs ez a sok vizsgálat, a sok stresszelés, kinek mennyi pénzt adjak, stb. egyszerűen a babáról meg rólad szól az egész.

Klári
Kép
ganti

klári én sem...

most este és nem első reggeli stb ...

én nem tudom.. az tény h meg van a (ha lány lesz) neve és pont a napokban találtuk ki...nem tudom...
kerekpocak

Klári, Zsófi... lehet. Mondjuk az én dokim a havi vizsgálat során csak uhzott, ill félidőben volt méhszájvizsgálat. Nekem talán ez hiányzik, h nem láthatom annyit "képernyőn keresztül" a babókát. Az nekem olyan jó érzés volt, h minden rendben, egészségesen fejlődik. Az igaz, h itt kevesebb vérvizsgálat van, mint odahaza. (Mivel nagymamám, apum diabéteszes, így nekem ez 1+, akkor én kértem az aids szűrést +1, és most ma mentem volna Downsz. szűrésre, ami szintén választható, így megint 1+. Szal így jönnek ki nekem a +ok a vérvétlere. A másik pl a stepc szűrés, ami ugyi hüvelyi szülés során gondot okozhat a babánál.. Lehet, h vmi itt jó, lehet, h vmi ott... talán az meg az én egyik hibám, ha vmi jól működik/bevállt, akkor nem szívesen variálok (így pl a nőgyógyász, a fogorvos, fodrász, kozmetikus..) Különben meg idővel odahaza is ez a rendszer lesz...,, gondolom én, csak most a kezdeti lépések vannak.. :roll: :oops: :? 8)

Zsófi, te nekem már nem is írsz/reagálsz... :( :( :cry: :cry: :?: :idea: :?
mazsolák

edu !!!! dehogynem a klári alatti az neked szólt!!!!!!
h nem reggeli első vizelet!! és olvass csak vissza, mindnhol írok rólad, neked!!! imádlak na!!
kerekpocak

oké, azért..., nem tudtam..., meg a hormonjaim... :roll: :oops: 8)
most írtam neked a sajátra..., na mondom, mielőtt kilépek, újra benézek..., és írtál, juhhhéjjj!!!!!! 8)

(mennék aludni, csak szegény apa hűtőajtót szerel, és szolidarítok vele 8) )
mazsolák

na még egy uccsó Zsnak, csak nem Csillik Ákos születése környéki napokban hoztátok össze? A kis pihenés a szülői házban! :roll: :oops: 8) :wink: :lol:

Na akkor írj, h mik a fejlemények! És Klárihoz csatlakozva - ahogy anno Nórinak is írtuk - úgy legyen, ahogyan Ti szeretnétek! :D
mazsolák

Sziasztok!
Csak egy gyors reag, indulunk az oviba..

szóval Zsófi, nekem is nagyon halvány volt Borcsival az első tesztem. ha már megjelent, az elég jó jel!! :wink: Szinte tuti! :wink: :D :wink:
logi

Zsófi, nagyon izgulok! Én is azt kívánom hogy úgy legyen ahogy szeretnétek, de ha tényleg pozitív és bizonytalanok vagytok, vagy megijedtek, akkor gondoljatok arra, hogy ez a baba jönni akart. Azt szerette volna, hogy a tuti bátyja és ő közte ne legyen nagy korkülönbség, hogy bandázhassanak együtt, vagy ha lány akkor a bátyus barátai...hm... :oops: :)
na jó abbahagyom, nagyon szorítok, de nem tudom én se hogy miért. +-ért vagy -ért. :roll:

Edus, köszi a cipős sztorit. megnyugodtam, egyébként Farkas is sír, csak azt elfelejtettem tegnap írni. már ortopédorvoshoz akartam vinni, de anyukám azt mondta kinevetnének. :oops: :)
még az tegnap lemaradt, hogy nem semmi, hogy Zsombesz kimászik a járókából meg vissza! Hány cm? mármint kicsiZsé.

Na rohanok főzni, puszi
Nóri

Kép
nóri8

csináltam még 1 tesztet. más fajtát. sajnos (ma voltam tanítani siettem stb) nem első vizeletből. itt is látszik vmi halványan. kértem időpontot. lányok ha negatív akkor EGYÁLTALÁN SEMMINEK NEM SZABAD LÁTSZÓDNIA UGYE??????? még csak nagyon közelről sem ugye????? tehát semminek semminek.?????

írjátok meg sos!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Sajnos ma nagyon nem vagyok jól. Alig tudtam nagyZst elvinni a PGba. Most dőlök is le. :roll: :oops: :? :(

Nóri, nem tudom, hány cm kicisZs, bár már többször le szerettem volna mérni..Felhúzza magát, elöször karizommal, aztán megtartja magát, jönnek a lábak, felhúzza, majd átteszi, és kész...És hasonlóan mászik már ki/be az etetőszékből is...(én nem kötöm be, apája igen, vagy az asztalnál eszik..) Különben NagyZs is kb ennyi idősen - vagy egy pár hónappal lehetett idősebb - mászott ki a fa járókából, ami Samunak is van! :oops: 8) :evil:

Zsófi??!!! :shock: 8)

Kata??!! Masszázs? Pihi? Képzeld, ma azt álmodtam, h Lizu ott alszik velem, és én szundítok, ő meg emeli magát folyamatosan, meg dumál hozzám.. Tök jó volt! Talán az almás képek jöttek velem az álmomba. :oops: 8) :wink:

na pusszok, megyek pihizni. Összeszedem a tartalékaimat, h haza is tudjam hozni Zsigemet. :oops: 8)
mazsolák

Zsófi, amikor terhes voltam a csík rögtön erősen látszott, nem első vizelet volt nekem se, viszont ha nem voltam terhes akkor sose volt második csík még halványan sem. :shock: szerintem ennek nagyon pozitív hangulata van...
mikor mész orvoshoz?

Edus, próbálj pihenni. Nem semmi tornász kicsi Zsé, nekünk is olyan járókánk van. de Farkas alacsony így még csak a feje búbja látszik ki, bár már húzódzkodik ő is. :)

Kép
nóri8

Edus, Klári, köszi a tapasztalatokat !
Klári, mit tanulsz?

Edus, én is szerettem az UH-kat, és nem éreztem szekálásnak v.megterhelő zaklatásnak a vizsgálatokat. sőt, örültem a havi megerősítésnek, h minden okés, meg úgy fogtam fel, h. a vérvétel, cukorvizsg stb. a baba és az én érdekemben történik. szóval én attól stresszeltem volna inkább, ha ránk se néz ki sokáig.
bár én havi kontrollra magánrendelésre jártam {kivéve persze labor}, ott persze normálisabbak a körülmények, mint a kh-ban.
a vérvételnél azt utáltam, h. tőlünk a János 1 óra reggeli csúcsban, és nem ihattam reggel kávét. én meg ha felkelés után max.5 perccel később nem jutok kávéhoz, az egész napom el van cseszve. szal ezt nem szerettem, de ez az én hülyeségem.

Mangó, nagy gratula Bendének !! hurrá-hurrá !
jó korán el kezdte ő is a fognövesztést..

Nóri, annyira cuki lehetett Farkas, h. csak nézte a kis lábacskáit. egyem meg a szívét !
lakásba is kell cipő? miért? én meg úgy "tanultam", h mezítláb egészséges.

Julcsi, remélem már Barnussal minden rendben. szegénykémre nagyon rá jár a rúd. melyik kórházba mentetek most?
a tojás melyik részétől jött ki ez rajta? a fehérjétől?

Zsófi, akkor én sem tudom, merre drukkoljak.. de majd írd meg a fejleményeket. vegyél szerintem érzékenyebb tesztet, v. nem tudom milyennel csináltad.
az a kiválasztott lánynév az publikus?

tegnap itt volt a barátnőm a 15 hós kisfiával, nagyon körbeudvarolta Laurát. Laura meg inkább a félénkebb arcát hozta, és kicsit furcsán nézte, h. más is játszik a játékaival.. :lol: , talán egy picit féltékeny is volt.
:D

Kép

Marcsi

KépKép
alon

Nóri, mivel Farkas hasonló kaliber, mint az én pasijaim, ezért, sztem nálatok is hamarosan elérkezik a pillanat, de még van időd.. 8) :wink: :lol:

Zsófi, megírtam, :) Nórihoz hasonlóan voksolnék, ha már halovány..., meg hát a név.., ez nem lehet véletlen,h így megérezted tudat alatt. :wink: :) Ha tudsz továbbiakat, várjuk ám! :wink:

na megyek, mert így nem lesz pihi. :oops: 8)

Pusszok
mazsolák

Edus, pihenj !!
te nem v. az a panaszkodós, semmitől magát elhagyós típusú nő, szal ha te már ilyet írsz, akkor tényleg irány és dőlj le egy kicsit.
puszi !

Marcsi

KépKép
alon

Lolo nagyon édes a kis barátjával!!!!!!!!!! :D Marcsi, ezaz, nekem is kell a megerősítés, nem szeretem a bizonytalanságot. (talán a 2 közti átmenettel kibékülnék?!) :roll: :oops: 8) :wink:
Marcsi, én azért adok rájuk szandit, mert Mo hideg a padlónk, és nem szeretném,h felfázzanak. Gondolom Nóri is így van vele :arrow: családi ház. Anyuméknál is kapnak. Viszont ez a lakás meleg, padlószönyeg, marad a csak zokni.. :wink:
na eldugultam! 8)
mazsolák

Zsófi, ha csak halovány is a második csík, az azt jelzi, hogy minimális hcg hormon már jelen van a vizeletedben ergó: valami nem stimm :roll: :wink: :wink: :wink: Pláne,ha már két teszt is u.ezt mutatta!!!!!!! A laboros pisi vizsg.lenne a legmegbízhatóbb, vagy a vizsgálat, de ilyen korán nem is tudom, látnak -e éreznek-e valamit az orvosok. Én iy kíváncsi vagyok a lánynévre, persze csak ha nyílvános 8) .

KépKép
logi

Lolóka és az új kisbarátja nagyon édesek!! :D
logi

Sziasztok!
úgy szégyenlem, hogy sosincs időm írni. :oops: Pedig gondolatban mindig reagálok Nektek! Nem tudom, hogy csináljátok, én úgy érzem, elhavaz a házimunka és sosincs semmire időm. Nagyon csodállak Benneteket!

Zsófi, nekem inszeminációval lett Doma, hármas terhességgel indítottam. Tudtuk a terhesség létrejöttének pontos időpontját és nem egy petezsákom volt. Mégis nagyon sokáig csak nagyon halvány második vonalam volt! Ha nem láttam volna ultrahangon a petezsákokat, a teszt alapján el sem hittem volna, hogy terhes vagyok! Ja és soem volt máskor második csíkom, pedig elég rendesen stimuláltak, elhiheted. Nagyon izgi!

Gyönyörűek a babák és nem semmi, miket tudnak már! Látod, Zsófi, kár aggódni! Milyen ügyes Samu is! Nagyon várom a talit, úgy szeretnélek már személyesen is megismerni Benneteket!

Gratulálok utólag is az egy éves babáknak, nagy szó ez már! Persze a hónapfordulókhoz is gratulálok mindig gondolatban, de írni nem marad sokszor erőm. És köszönöm ennek ellenére a köszöntéseket, nagyon jól estek!
Hát igen Edus, mi is a jövő héten leszünk fél évesek! Annyira hihetetlen! :roll:

Doma fantasztikus, nem bírok betelni vele! Nem tudom, hogy lehet ennyire szeretni valakit minden porcikájáig! Sokszor megkönnyezem, hogy ő van nekünk és sokat csodálom őt. Lehet, hogy ezért nem marad időm semmire? Nem tudom.
Nagyon ügyes fiú egyébként. Gurul és kúszik, mindent elér, amit akar, szóval egyedül hagyni a járókán kívül már nem lehet. :roll: Imádja a járóka rácsait rágni (foglenyomatát sok helyen már otthagyta) és imádja a lábujjait is csócsálni. Legszívesebben megzabálnám ilyenkor (is). :D Rengeteget dumál, nagy öröm vele lenni.
Most sokat kínlódunk a felső fogacskákkal is, így megint kel éjjelente (pedig gyönyörűen átalussza egyébként az éjszakákat, kb. 10 óra egyben), van hogy kétszer is, no meg az esti szopik ismét maratoniak, másfél órásak. Sokszor napközben is fél-3/4 órát a cicin lóg.
Elkezdtünk úszni járni a Rubin Hotelbe (ezt próbáltátok Zsófi?), nagyon tetszik neki. Húzós összeg, de jó és szüksége van gyerektársaságra, mert először elég ijedős volt. Meg úgy láttam unokahúgaimon, hogy nagyon jót tett nekik ez a korai úszás. A tornát meg nem merem bevállalni, így is sokszor bedurran a vállam.
Elkezdtük a kóstolgatást, almát és krumplit ettünk már. Hát az almát úgy ahogy volt, kiköpte, de az almás krumplit falta. Sajna ebből kifolyólag negyedik napja nem kakilt, így most eléggé aggódok és már harmadik napja nem kap a tejcsink kívül mást. Csak eléggé le szokott csökkeni a tejem ciklus végén kb. 1-másfél hétre, és úgy érzem, olyankor nem elég neki. Ezért elkezdtük előbb egy kicsit a kóstolgatást, dokinéni segédletével. Nagyon sokat segít amiket írtok hozzátápi ügyben, gyűjtöm az infókat, hiszen hamarosan azért mi is kanalazni fogunk. Köszi nagyon Nektek!

Ne haragudj rám Kati, nem is vettem észre a privát üzenetemet! :oops: Nehogy magadra vedd, tök jó fej vagy Te is és Roland is írtó helyes baba! Egyszerűen ennyire nincs időm. Mondjuk hozzátartozik a dologhoz, hogy én nem sokkal Doma után lefekszem, mert sosem bírtam a nemalvást. Így, ha részletekben is, de mindig alszom 8 órát, de volt már, hogy egyben sikerült hetet. Látom, van mit edződnöm, sokan éjszakáztok itt!

Nóri, óriási gratula a vizsgáidhoz, nem semmi Tőled!!! Én nem lettem volna képes rá szerintem...

Mircike, nagyon szorítok, hogy Mirkó mielőbb elfogadja a bölcsit! Én nagyon nem szeretném Domát bölcsibe adni, de most veszünk fel a házfelújításunkhoz hatalmas összeget, szóval könnyen lehet, hogy mennie kell majd, ahogy Nálatok és Alonéknál is. Szóval már most izgulok és így olvasom a soraidat is. Nem semmi a hozzáállásod, tanár vagyok, kevés szülő nézi így a dolgokat. Milyen jó is lenne, ha más is így figyelne, mint Te!

Kata, továbbra is nagyon szorítok Lizunak, előbb-utóbb meglesz az a jó gyógyszer tutira. Nagyon kis ügyes és szépséges.

Edus, elképesztő, hogy mennyit bírsz így három gyerkőccel! Nagyon jó fejek a fiaid, mindig megmosolygom a sztoriaitokat.
Ja mi is ilyen nyúlánkak vagyunk, Doma 6200 gramm és 68 cm. Ill. ez öt hós adat, a súlya most nem sokat változott, de bizti megint nyúlt.

Barnusnak nagyon drukkolok Julcsi, hogy többet ne keljen már kórházba mennetek! Szegénykém! De tuti kinövi ezt az allergia dolgot.

Jaj, nagyon sok mindent akartam még, de Doma megint felébredt, most muszáj mennem.

Sok puszi Mindannyiótoknak és szépséges, nagyonügyes babócáitoknak!

KépKép
melba

hűhahűhahűha micsoda csoda izgi hírekre jöttem ma ide!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jujjjjjjjjjjjjjjjj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát Zsófi drukkolok! :wink:

mikor mész dokihoz? ne hari ha nagyon indiszkrét... őőő inkább priviben :wink:

pusszok!
lmkata

na a fénykép nem adja vissza rendesen. de ennyire halvány...(és mondjuk kb 4 órája készült) holnap még egyszer próba. ha akkor neg. akkor vaklárma, ha nem akkor na hát tudjátok.

Kép
kerekpocak

ja és az új autósülés: Kép Kép
kerekpocak

Kép Kép
kerekpocak

AZ OTT EGY HALOVÁNY CSÍK!!

Én hivatalosan most nem vagyok, talán hét elejére összeszedem magam! De azért be-be kukkantok és olvasok ám!! Figyelek mindenre!
Hétvégén népvándorlás lesz mindkét nap! Már előre para vagyok!
Puszi! Vigyázzatok magatokra!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Szia Zsófi!
Egyszerre írtunk! Samu már igazi nagyfiú + gyönyörű, szerintem jól jön mellé egy kistesó!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Mivel lázadás van a háttérben, így csak: :oops:

autósülés KIRÁLY!!!!!!!!!!!!TUTKO!!!!!!!!! :D

teszt, én látom halványan. :oops: 8) Szal kíváncsian várom a fejleményeket! :shock:
mazsolák

SAMU GYÖNYÖRŰSÉGES!!!!!!!!!!!! Annyira birom, ahogy nevet, kis mosolygós! :D :D

Szilvi, neked meg kitartást. Én is előre parázok a népvándorlástól..Drukkok mennek, nagyon ügyi vagy! kitartás! :D :D

Nóri, hasonló kaliber a mozgásra, elevenségre értve, mert súlyban - sajnos/nem sajnos -nem.... :roll: :oops: 8) :wink: :lol:

Melba, üdv! Tök jó, h jelentkeztél, és írtál! :D :D

Pusszok, mert már megint rosszalkodnak alvás helyett.. :oops: 8)

Marcsi, köszi!!!!!!!!!!!Tök jól esett!!! :D :D
mazsolák

ÁKOSNAK - a legkisebb topikbabónak - SOK BOLDOGSÁGOT A 2. HÉTHEZ!!!!!!!!!!ISTEN ÉLTESSEN!!!!!!!!!!!!! :D :D
mazsolák

Hát ez biza pozitív!!! Nekem még megvan Borcsival az első tesztem, u.ilyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Autósülés nagyon szupi, látom pirosban utaztok :D .

Nóri,nyugodtan vághatod Farkó haját, nem lesz semmi baja a kutacsának! :wink: Borcsi szerelme :D szerintem a legjobb pasi az oviban :) .

Elkezdtem tanulni a kreszt. Lehetetlen állapot,hogy nem tudok vezetni :? .

KépKép
logi

most nehogy engem nevezzetek ki ünneprontónak, de nekem volt iylen tesztem amikor nem voltam terhes.... :roll: :?
ilyen kis halovány csíkocska... emiatt én nem is hittem rá hogy pozitív :roll:

de lehet h még nagyon kis fiatal, azért halvány.

nahát nagyon kíváncsi vagyok mindenesetre! :wink: :lol:
lmkata

Kata, tényleg?? :roll: Érdekes... :roll:
Különben én sem hittem anno ennek a halványka csíknak, de egy hét múlva kiderült, hogy nem hazudott :P .
logi

Mondjuk álpozitív eredményről már én is hallottam. Na de 2x??
logi

hát nem is tudom. most ismét megnézve nem is olyan halovány :roll:
jajjjjjjjjjjjj most úgy izgulok!
lmkata

:lol:
Kata, nem árultad el,hogy hol van az almás harinnya beszerzőhelye :D .

KépKép
logi

igen a 2* az gyanús! és ráadásul két különböző típusú, gyártójú teszt? nem?
hihi na most aztán lesz min morfondíroznunk !!!
Zsófi lehet h minket jobban lázba hoz mint téged?
de nem hiszem :):):):)
lmkata

jajjjjjjjjjjjjjj Zsóka télleg!

hát hol??????????????
persze hogy a :
H&M

és tuti van nagyban is!
bár a bébirészlegen volt, nem néztem a méreteket de volt nagyobb is.... mondjuk nemtom Borcsának mekkora kell
lmkata

Csajok!

Először is mindenkinek köszi az együttérzést, ránk gondolást!!! Mit mondjak, ránk is fér...

Zsófi: :) Izgi izgi :)

Julcsinak nagyon drukkolok!!! Szegény kicsi Barnus. Lehet, hogy az ekcémaszerűség a tejallergia első jele volt?

Grat Bendének és mindenkinek az új tudományokhoz ám!!! Figyelek mindenre, elolvasok mindent, dehát ugye most nem jegyzetelek :oops:

Képek tündéri édesek!!! Milyen mások rövid hajjal...

Na és akkor bölcsi:
Tegnap már nem üvöltött, annyira. Az udvaron már nem sírt, hanem motorozott. Aztán fél tizenkettőkor bementek, és én átmentem a folyosóra elbújni, és megvárni az ebédet. De még behívtak ebédhez, mert akkor már nagyon elkezdett sírni. Velem megebédelt.
Ma kint megint motorozás volt, aztán nem hívtak ebédhez, vagyis nélkülem és sírás nélkül ebédelt!!! Kicsit sírt ebéd előtt, de nagyon hamar abbahagyta, ezért nem kellettem.
Szóval itt tartunk. Valójában a délelőttöt tehát abszolváltnak nyilvánítottuk.
Jövő héten, hétvége után nem kezdik az alvást, vagyis keddig ugyanez lesz délelőtt. Szerdán ottalvás próba.
Szabim meg szépen ketyeg :)
Naponta így két órát dolgozom, azazhogy naponta két órát vagyok a munkahelyemen. De alapvetően tudok dolgozni. Néha berohanok a főnökömhöz, az ablakhoz. De már nem is szól érte :) Volt úgy, hogy vendége volt, és úgy bementem, mert akkor kezdődött az anya-anya üvöltés. De azért se szólt. Na szóval körülöttem mindenki tündér aranyos rendes. Bölcsisek tündér aranyos rendesek.
Gyerekek nagyjából egykorúak, két másfél éves van, a többiek 2-3 év között vannak. Van egy kedves nyugodt kisfiú, aki sokat játszik a Mirkóval. Meg van egy kislány, aki mindig szolidaritásból együtt sétál velük, amikor a gyermek sír. Gondozónéni egyik kezében a Mirkó, másik kezében a kislány és róják a köröket :)
Másik, egybenyíló szobás csoportban vannak egyévesek is. Ők sokat sírnak, délelőtt is alszanak. Van, hogy az udvaron, jól felöltözve, bebugyolálva. De az is nagyon aranyos csoport, nagyon aranyos gondozónénikkel. Sokféle nemzet van jelen, koreai, arab, olasz. Az olasz kislány pl. egy hangot nem tud magyarul, de még az apukája se :) És remekül elvan! Másfél éves, nagyon talpraesett, megérti, ha szólnak neki, eszik egyedül, játszik, szóval jól érzi magát még így is.

Egyébként a gyermek többször hiányol itthon, ha csak kiviszem pl. a macskák vacsiját. Volt, hogy éjszaka felébredt, és át kellett mennem. Sokszor mond ellent apró dolgokban, alapvetően ellenkezik. De gondolom, ez természetes. És gondolom, hogy az oviba is be kéne szoktatni, ugyanígy le kéne szoknia rólam, és ott már nincs ennyi idő és szabadság a beszoktatásra. Úgyhogy most mindenképpen ez a jó út. Plusz mellettem van. Plusz látom és nyugodt vagyok.

Plusz pusz. M.
mircike

ma az új naciban nyomultunk az új cipővel........ hát volt sikerünk a nővérkéknél a bethesdában :)

képzeljétek vettek pingpong asztalt az osztályra!!!! a szülői adományokból.
összecsukhatós.
nagyon klassz!!!
meg nem mondanátok hgy kórházban vagytok ha csak ezt látnátok belőle... mármint ezt az osztályt.
szuperek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nagyon jóban lettem ott néhány anyukával. nem is gondolnátok mik vannak :roll: legalábbis én álmomban nem hittem volna h ennyi beteg gyerek van!!!! ránézésre makk egészségesek... és nem csak epis... :? a lényeg h furi érzés, mert jó velük találkozni - aztán azon röhögtünk kínunkban hogy mennyivel jobb lenne vmi játszótéren talizni végre az osztály helyett....
de majd eccer....
mi még szerencsések vagyunk mert nem kell bent feküdni.
de van aki már 1 hónapja bent van!!!

azért ez kemény. akármennyire is isteni ez az osztály, a nővérek, orvosok, mind csak szuperlativuszokban lehet róluk beszélni!!!!!!!!
lmkata

Mircike dejóóóóóóóóóóóóóóó!
na akkor haladtok stepbystep....... szupi!
édes lehet ahogy sétál kézenfogva :) és édes aki sétál vele kézenfogva ;) ügyik vagytok mindketten!!!
lmkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?