Új privát üzeneted érkezett!

Csak gyorsan az ígért képek:

fenti fürdőszoba (itt zuhanyzó, mosdó, WC lesz) Kép

Lenti fürdőszoba (zuhanyzó, kád, mosdók és valamikor majd talán infraszauna lesz, ott az ajtó mögött)
Kép

elég sok szoba, a nappali is ilyen színű lesz (ez a fenti dolgozó, gyerekdühöngő):
Kép

nappali (felül lambéria van):
Kép

konyha:

kicsit közelebbről: Kép Kép

Kép
Kép
tolvethanna

A legutolsó a konyha (a fugázás előtt éppen kitakarították, azért ilyen koszos).
Kicsit össze-vissza került fel, valószínű, hogy nem mindenhol nyomtam enter-t :oops:

Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Ja, meg ma hajvágás volt Gergőnek. Íme az eredménye. 1 cm-es. Kép

Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Nusi, nagyon szépek a gyerekek! Házikó is nagyon szép lesz, jól haladtok, tényleg nemsoká' költözhettek!

Betegek gyógyulgatnak???

Én nosztalgiázom picit!

Egy éve... Kép
(Jó nyúzott és ragyás Anyuka... :lol:)

Ma... Kép Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok,

Nusi, Gyerekek nagyon kis aranyosak és Dávid is milyen kis mosolygos. Gergö az utolsó képen olyan, mintha már sokkal nagyobb lenne, mint amennyi valójában. Zalán sose vigyorog bele a gépbe, u.is ha meglátja elkezd nyafizni, h. adjam oda és itt be is szoktuk fejezni a fényképezést. Kamerával detto u.ez.
Ház nekem igy elsöre mediterránnak tünik, kivül mindenképp. Milyen szinüre vakoljátok?

Anita, Nálad mi az apropoja a nosztalgiázásnak? Épp az elöbb vettem észre, h. 23-dika van már és a kisfiam ma reggel tölti a másfél évet. De erre már nem kap tortát, mint a felesre. :wink:

Timi, Övsömör nálam a mumusok között van. Nagymamám évekkel ezelött küzdött vele, de ö idös volt val.sz.leg az más, de durva volt. Hogy alakul Domi?

Amugy mai napom és még valsz.leg a holnap is a távhös támogatásról szól. Nem részletezem, de a héten végre felbontottam a MÁK több hónapja küldött levelét és nagyon hamar rájöttem, h. érdemes beadnunk, viszont nem vagyunk egyszerü eset. Gondolom akit érint a dolog már mindenki rég beadta. Amugy szerintem nagyon durva, h. egy 50 nm-es lakásnak 26 ezer a fütése egy hónapra, söt még majd 20-at rá kell fizetnünk, mert tavaly melegebb volt nálunk, mint ami az átalányból kijött. Az északi országokban pedig ahol minusz 30-40 fok van télen tartósan 1-2 Euro a havi fütés, mert náluk energiatakarékos rendszerekkel meg tudják oldják. Nem értem mi miért nem fejlödünk?!

Jó éjt.
Tünde

KépKép
tuzal

Ági, Ilyenre --->
http://www.cipoexpress.hu/termek.php?mo ... =103063420 gondoltam tegnap. Bár már lehet rég lezártad a témát.

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Nusi!
Köszi, hogy tettél fel nekünk képeket. Pedig a nagy rohangálásba és intézkedésbe biztos nagyon fáradt lehettél már.
Jaj, de jó nektek, milyen nagy fürdőtök lesz.
Nekem is az volt az első gondolatom, mint Tündének, sokkal nagyobbnak látszik Gergő a képeken? Jobban vannak már a gyerekek, ugyan aki ilyen vigyori, nem lehet nagy gond. :)

Timi!
Nálatok mi a helyzet. Tegnap ki mentettek levegőzni? Biztos nem vigasztal, lehet, hogy Domi most minden betegségen túl lesz, ovis, kisiskolás korában, pedig nem lesz semmi baja.

Tünde!
Nagyon tetszik a kiscipő, szandál, amit felraktál. Miért nem tud a Siesta kisfiuknak is ilyen jó cipőket csinálni?
Távhő, mi múltévben 36eft fizetünk pluszba. Az idén 10-et kaptunk vissza. Én kértem a támogatást, még decemberben. Így 32 helyet, "csak" 22 kell fizetnünk. Azért most már jobban oda figyelünk, ilyen enyhe időben könnyebb is. Nálunk a konyhába már évek óta nincs fűtés, le van csavarva, de nem is hiányzik, Fürdőben csak alapjárat, a többi helységben pedig, ha nem vagyunk itthon lehúzva. Még sincs hideg. Fűtenek a szomszédok. Viszont, ha szigetelve lennénk, legényesen kevesebbet kellene fizetnünk. Nézd meg, jövőre sokat fogtok visszakapni.
Zolkóra megint rájött a költözhetnék. :? Ok, de miből? Kapunk most Anyóséktól pénzt, és elvárnák, hogy anyuék is ennyivel szálljanak be. :evil: Azért ez, nem így működik. Nekem még van egy öcsém, most végez, még nem tudjuk mit lép. Előbb neki jár a szülői támogatás. Én már megkaptam a részem. De ezt, akár hogy is magyarázom, nem akarják megérteni. Én saját erőből akarok lépni, majd, ha újra dolgozok. Bizonytalanba én nem megyek. Mind1 Apa még álomvilágba él, azt hiszi, pár milla különbözettel tud venni egy nagyobb új lakást. Na jó plusz a szoc.pol. Mindenestre megengedtem, hogy újra nézelődjön, de én nem megyek betondzsungelbe, és a város szélére. Jaj bocsi, most nagyon panaszkodtam.

Ez a Boti! Tiszta vagány szerkója van. Akár hányszor találkozunk, mindig más új csoda van rajta. Na és ez a szín összeállítás. Ügyes anyukája van!
Hát, tényleg sokat nőtettek egy év alatt. :) :wink:

Mi már lassan meggyógyulunk. Egy napja szelel az orrom, de már a második 100-as zsepit nyitottam. Manó, ő már jól van, de még kapja a gyogyit, hétfőig. Anti most fogyott el. Így marad a calciumusc, fenistil és a köhögéscsillapító.
3. reggel Manó normál reggeli helyet tyaptya levest követel. Tegnap és ma volt is. De tegnap előtt nem. Így akkor kivételesen ő is fent volt már 6 órakor. Addig üvöltött, míg gyorsan meg nem csináltam neki egy kis delikát levest. :evil:

ESő mentes napot mindenkinek! Eddig nem úgy néz ki.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Isten éltesse a másfél éves Zalánt! :D

Nosztalgiázás sokszor csak úgy rám tör. Most val.sz. az is bejátszik, hogy 2 hete született meg egy baráti baba, és napi kapcsolatban állok most velük, kérdezgetnek, ilyesmi... és tegnap kaptam képet is a kishölgyről (végre egy pici lány :D) erre én el kezdtem nézegetni Botond képeit születésétől fogva, aztán megláttam a dátumot, hogy mikor készült ez a sorozat... hát ennyi, semmi extra :D

Remek időnk van ma is :(

Sziasztok!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jolka, köszi :) Igazság szerint pedig ezek csak "kinti, kenhető, homokozós cuccok": kabi turis, cipellőt tavaly a börzés vettem.... :wink: És, még a színösszeállítás sem volt tudatos :lol:

Örülök, hogy gyógyulgattok! Apa meg hadd élje ki magát a keresgélésben... Anyósék :?.... hát hasonló gondolkodásúak máshol is vannak :roll:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Na hol voltam tegnapelőtt? :) Korizni!!! Végül Miskolcra mentünk. Állati jó a jégpálya, nagyon élveztem. Ádám is feljött a jégre, csak cipőben, nem merteük még ráadni a kétélűt, pedig a nő ajánlgatta. Majd ha már elég stabil leszek, kipróbáljuk. Először meg se bírtam mozdulni, de szép lassan belejöttem. :)

Jolka! Örülök, hogy minden rendben a Picúrral!
Az IRS-t még régebben ajánlotta a doktornéni, amikor u.ilyen gond volt, akkor bevált, ezért próbáltam ki most is. Ez tul.képp legyengített bacikat tartalmaz, olyasmi, mint egy oltás, úgyhogy nem tudom, Tünde, hogy miért csodálkozott a patikus. Szerintem inkább ez, mint antibiotikum. És mellette Sterimar-t használtunk, mert az IRS állítólag nem alkalmas a váladék fellazítására.

Nusi! Nekünk t-mobilos netünk van, web'n'walk, vagy mi. A mikrohullámú még sz*rabb, mint ez, mert ha már egy kicsit fúj a szél v. felhős az ég, nem működik. Azért maradtunk ennél. Szerintem arra a fél évre tökéletes lenne nektek.
Nagyon aranyosak a gyerkőcök, jó lett Gergő sérója. :) A ház is nagyon jól néz ki, ilyenkor már kellemesebb, amikor látod a végét.

Timi! Domi hogy van? Mégegyszer köszi! :)

Anita! Jók a képek! Én is szeretek nosztalgiázni! :)

Sziasztok!

Ádimama

Sziasztok!

Nusi!
Gratulálok a szép házatokhoz kívánom h érezzétek jól magatokat benne. Aranyosak a fiuk, biztos nagyon fogják élvazni a keretes házat, ez saját tapasztalat mi is már elővettük a csuzdát a lipityókát a hintákat a homokozót készletet, meg a többi járművet. Igaz tavaly Dávid még kicsi volt a játszótérhez de már ezalatt a pár nap alatt mindent kipróbált és nagyon élvezi, alig tudom behozni mert nagyon szeret az udvaron játszani. Ez a kertes ház egyik előnye,h ha valamit kiviszünk nem kell mindent összeszedni, mert maradhat délutánig nem nyúl hozzá senki. Emlékszem mikor még Örökösföldön laktunk és Dórika volt ilyen idős pl. levitem a homókozót és meglátott egy gyereket motorozni akkor az kellet neki vagy meglátott egy másik kislánynál egy babakocsit akkor hisztizett h hozam le neki.

Jolka!
Irtad, h a férjedre rájöt a költözködési vágy. Ha tényleg fontolgatjátok ezt a dolgot akkor lehet h tényleg jobban teszitek ha még az idén léptek mert jövőre már nem lesz szoc.pol. és most arra a babára is igényelheted aki épp a pocakodban van.
Ezt most csak azért irtam mert a barátnőmék is ezen meditálnak és ő monta h 2008-tól nem lesz szoc.pol.

Na mennem kell nem tudom h a ti gyerekeitek, h birják ezt a változékony időt de én alig birok Dávidal most kelt fel de napok óta nagyon nyügös mindig az ölembe szeretne lenni.

Üdvözlök mindenkit Tündi.
kispaszuly

sziasztok! megint elég rég voltam, de itt a bűnös, ami miatt kevesebbet ültem a gép elé:

Kép

Kép
dora1980

Sziasztok!

Tündi!
Szerintem nem fog megszüni a szoc.pol. Vagyis nem hallottam még róla. Akkor várható egyszer a gyed és a gyes megszünése is? Szerintem ezekhez, még nem mernek hozzá nyúlni. Legfeljebb átalakul a szoc.pol. Ok, az adókedvezményt már elvették, de az sem volt mindig, aki, meg bele esett az jól járt. :) Én most nem akarok költözni...:(

Dóra!
Szép!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Jolka!

Ne haragudj ha tolakodó voltam nem akartam beleavatkozni, de mint irtam én a barátnőmtől halottam neki egy ingatlanos csaj mondta, de reméljük,h tényleg csak vak lárma.bocsi mégegyszer.
kispaszuly

Sziasztok!!!

Én is vagyok! Szörnyű idő volt ma! :evil:

Köszönöm mindenkinek a cipőke infókat mégegyszer!

Tünde! Még nem lefutott, én is gondolkodtam ilyen cipőcskében! Téged hiányoltalak! Zalusnak boldog "másfél éves" szülinapot! :wink:

Jolka! Gratula! Dórának 1.8 volt a tarkóredő! Én is nosztalgiáztam! Megnéztem az u.h. képeket, apa már nem látott semmit a 2.D. képen. :lol: A 4.D. vagyis 3. jobban kivehető. HAjrá lakásvásárlás!!! A szoc.p.-lal meg egy pici segítséggel, vagy hitellel már nem rossz! Bár nem tudom hitelt bevállaltok e?

Nusi! NAgyon szép lesz a házatok! Csak ismételni tudom magam! :oops: Gergő szép, mosolygós "nagyfiú"!

Anita! NAgyon édes Boti!!! Szakdoli kész?

Timi! Hogy vagytok?

Annamari! Miskolc? De jó nektek!!! Majd mi is megyünk babalátogatóba, csak még hadd erősödjön a baba és mamája!

Magunkról pár sor! Kicsit ismét padlón voltam, ugyanis voltunk tanácsadáson, és szinte semmit sem kérdezhettem. Dóra nagyon sírt, alig tudtam megnyugtatni, a doki azt sem tudta a babóm mennyi idős, (hiába mondtam), aztán közöltem, hogy ne tartsuk fel a sort, haladjunk! Hát ennyi! Micsoda dolog ez? Akkor miért tanácsadás? Bocsi, hogy kiírtam magamból! És csak nagyvonalakban, nem akarok sok lenni! :lol:

Üdv: Ági
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Olvasgattalak benneteket, csak nem volt időm írni...

Dóra!
Képzeld, pont ugyanezt hímeztem az unokaöcsémnek karácsonyra, csak az alsó képet nem raktam bele, hanem a sormintát körbehímeztem rajta. Amiben ez a minta van, az olvasói képeknél benn van a másik, amit szintén neki hímeztem :lol: Sajnos olyan mintát, amit írtál, nem találtam, igazság szerint eddig nem is hallottam róla....

Nusi!
Szuperek a képek, biztos klassz lesz a ház, amikor kész lesz. Gyerkőc tényleg nagyobbnak tűnik pici hajjal, de aranyos :D

Anita!
Jóóó is a nosztalgiázás. Mi tegnap a Spárban a babaruháknál áélltunk meg. nézegettem az 56-os bodykat, olyan, mintha Tomi nem is lett volna akkor, pedig még csak 68-asokat hord :lol:
A homokozót vettétek, vagy csináltattátok?

Tündi!
Írtad, hogy előszedtétek a kerti játékokat. Tőled is megkérdem,. hogy vettétek, vagy csináltátok, vagy csináltattátok őket? Mi már a hintaállványt összeszereltük, az volt régebbről, Kristóf kapta a nagybátyáméktól. Viszont ideje lenne 2 gyerekesre berendezni az udvart, csak nem tudom hogy lehetne a legolcsóbban kihozni....

Jolka!
Jól vagy? Az anyagi támogatásról csak annyit, hogy sajnos minket sem tudnak anyukámék támogatni, anyósomnak meg eszébe sincs.... :lol: persze megjegyezte a múltkor elérzékenyülve, hogy hogy örül neki, hogy ilyen szép lakásunk van, és így berendezkedtünk.... jaaaa, mondom igen, akkor mi hogy örülhetünk...ééés teljesen önerőből...
(hétvégén voltunk Mesóéknál...)

Ági!
Nem kedvez nekünk az időjárkálás... :cry:

Timi!
Hogy vagytok? Domi? Övsömör nálunk is ismerős, a párom övsömörös volt, most már kevésbé jön ki rajta, de nem mindegy, milyen kozmetikumokat használ... Kristóf is az érzékeny bőrt örökölte, pici korában 3 fajta fürdtőtől- testápolótól is hólyagosra ütött ki... :(

Tünde!
Nálunk is az a helyzet, hogy Kristóf nyávog, ha fotózzuk, Tomi meg összeráncolja a homlokát :D meg is jegyezte anyukám, hogy Toimiról nem kapott még mosolygós képet.... Kristóf pedig kisebb korában kameraérzékeny volt, produkálta magát, vigyorgott...

Kornél és Dominik anyukája Anita!
Hol vagytok? Hogy vagytok? Már régóta eszembe van, hogy megkérdezem, hallott- e rólatok valaki valamit...

Ildi!
Ti hogy vagytok?

Remélem nem hagytam ki senkit.... Szép estét:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Ági!
Eygszerre írtunk :lol:
Tudod a véleményem a tanácsadásosdiról.... a többit meg szóban négyszemközt... mi jövő héten megyünk súlymérésre. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, elvileg meg kell beszálnünk, hogy kezdem a hozzátáplálást...hmmmmm

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Megint itt vagyok.

Zsuzsi!
A hintánk kétállásos és a férjem csinálta kimentem a fatelepre kiválasztottam a megfelelő fákat kb:6000ft fizetem, a férjem leháncsolta az öcsémmel meg összerakták nagyon szép és mutatós lefestetem angolvörösre igy van benne 7000ft-ba. A homokozó 2*2m-es jó nagy azt is mi csináltuk kb:5000ft-ba került.
A csuzdát anyukám vette, a lipityókát meg örököltük.
Szerintem jobban kijösztök ha ti magatok rakjátok össze.
szivesen lefotoznám,h lázsd, de nem tudom felrakni ide mert nem értek hozzá.
jó éjt mindenkinek.
Tündi.
kispaszuly

Sziasztok!

Kezdem magunkkal. Nos a himlőnek vége, és ma elmentem a dokihoz Dodo-val. Ami telefonban övsömör volt, az már élőben allergia! Ez a jobbik eset. Allergia vizsgálatra viszem majd dodit, de a doktornő megnyugtatott, hogy készüljek fel arra, akár még tej ill. szója allergia is lehet, ami egész életében elkiséri majd!
Szoba festés: Nos én már majdhogynem a mintát is felrajzoltam, amikor a férjem álljt intett. Mivel ő nézett a kicsinek új ágyat, és teljesen át akarja alakítani a szobáját még a tavasszal, és ezért várjak addig a pingálással. Duzzogtam, de be kellett látnom, hogy ez is tetszik nekem :lol: . Szeretek alakítgatni. Most fejeztem be a húsvéti dekoráció eyik felét! Csak még Barkát kell szednem az apóséktól.

Jolka: Örülök, hogy a picurral minden oké. Nekünk 1mm volt a redő! Én is nagyon szívesen költöznék, de már csak kertesbe! Viszont nekünk még a ti helyzeteteknél is nehezebb a dolgunk, mert mindent saját erőnkből kell megoldanunk. Viszont az esküvőnkkel hasonló volt a helyzet mint most nálatok! ki ad, mit ad, mennyit ad, és a másik miért nem ad...? aztán azt mondtam elég, akkor senki!

Nusi: Nagyon szép lesz a ház. Gondolom saját tervezés. Izléses, habár még nincs kész. Remélem, ha 100%-os akkor is hozol nekünk fotokat! Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz: Gergőnek olyan 3 évet tippeltem volna ha nem ismerem. Nagyon szép fiú lett. Jól áll neki ez a frizkó!

Zsuzsi: De jó rólatok is hallani!

Anita: előttem van az a nap, amikor mi még pocakkal mentünk látogatni Botust. Istenem, mintha tegnap lett volna. Előfordul, hogy nekem is összeszorul a szívem, hogy ha így elment ez az egy év, hogy fog a többi 10, meg a többi 20... Hogy vannak Marianék? majd megy privi! Hogy állsz a dolival? mostmár teljesen gyógyultak vagyunk úgyhogy ha megvan a doli összefuthatnánk!

Na szép estét mindenkinek!!!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Tündi!
Ha a mélcímemre küldenél képet, akkor megköszönném... a homokozó érdekelne...(persze a hintaállvány is jó lenne)
kristof03@freemail.hu
Köszi szépen:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Tündi!

Engem is érdekelne a homokozó és a hinta is.
e-mail: anna.tolveth@freemail.hu

Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Lányok!

Köszönöm ismételten az elismerő szavakat, bókokat! :oops: :oops:
Tegnap jött haza a férjem Németországból. Este érte mentem 2 gyerkőccel Tiszaújvárosba. Megnézte a házat és nagyon mérges lett a burkolóra. Padlófűtésünk lesz és erre dilatációs hézagokat kell tenni és a csempe fugahézagjainak erre kell esnie. (Remélem, hogy érthető)
Hát nem úgy csinálta, így ha dilatál (meleg-hideg hőingadozás), akkor a csempe repedni fog!
Pedig el lett neki mondva hogyan csinálja! Én csütörtökön gyanítottam, hogy rosszul rakta le, rá is kérdeztem, de nem reagált rá semmit. Ma kiment hozzá az építkezésre és lehet hogy elzavarja. A konyhában is tegnap alaposabban megnéztem (csütrötökön nem lehetett oda bemenni, csak bekukkantani, úgy készültek a képek) és tiszta hullámos az egész.
Ez annyira bosszantó! :evil:
Nehéz jó szakembert kifogni. Mon djuk ez az ürge nem is volt szimpi a férjemnek. Csak azt nem tudom, hogy akkor végül miért vele csináltatta? Ki érti a férfiakat???

Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Timi: mit fogsz a falra festeni?
Nekem van egy aranyos nyuszis képem, meg valószínűleg pillangók lesznek majd.
Kép

Egyébként 100%-os talán sose lesz a ház. :lol: Mindig lesz mit alakítani, pofozgatni rajta. De persze majd rakok fel képeket.

Zsuzsi: Jó hallani rólad is!
Dávid is olyan gyorsan nő és közben én is nosztalgiázok. Gergő képeit nézegettem és ugye össze is hasonlítottam őket. Olyan 5-6 hónapos korára alakult ki a saját / mostani arcformája, amikor egyértelműen látszik hogy az Gergő.

Dóra: Ügyes vagy!

Szoc.pol.: Én már azt hallottam tavaly is, hogy idén nem lesz. Tehát rémhírek mindig vannak. Tény, hogy az adókedvezmény megszűnt. Nekünk még jár 4 évig, mert tavaly (novemberben) elkezdtük már a törlesztést.

Anita: szakdolival hogy állsz? Mi a határidő?

A fényképezésről, mosoly, vigyor stb.: Kicsit becsapós a kép, ugyanis , akkor kezdett el fintorogni, nyafizni, hogy ne fényképezzem. Pont az utolsó pillanat volt. :lol:
Az is igaz, hogy az ember olyan fényképeket igyekszik felrakni, amin mosolyog a gyerkőc. Gergő is pici korában mindig ráncolta a homlokát. Dávid viszont valóban mosolygós. Kamerába azért ő sem mindig azt produkálja. :)

Ági: Tanácsadásnak valóban az lenne a szerepe. Nálunk, Tiszaújvárosban éppen ezért volt bejelentkezés, hogy egy nap csak max. 10 gyerek menjen, így jusson idő a tanácsadásra is. Egyébként szerintem ezen időn túl a védőnőnek kötelessége bármikor tanácsot adnia, telefonon vagy személyesen. Idősebb korban is kötelező számukra a látogatás (törvényi előírás).

Annamari: Nekünk Vodafone-os net lesz valószínűleg, de szerintem a sebessége hasonló lesz. :?
Tök jó, hogy koriztál!!!! Azért benned volt a kisördög!

További jó hétvégét!
Én most nézegetem a villanyszerelvények árait, a konyhabútor ajánlatot, stb....

Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Sziasztok!

Elég régen jártam az oldalon, most nem is nagyon volt időm visszaolvasni.

Thomas játékkal kapcsolatban: bence a szülinapjára egy Thomas fűtőházat kapott, igaz, hogy csak 6 éves kor között ajánlják, (a doboza szerint) de én azt mondom, tökéletes választás volt, rengeteget játszik vele a gyerkőc. Egy thomast adnak hozzá, de külön megvehető bármelyik mozdony. A Búza utcai modellboltban vettük. Itt elég nagy volt a választék, és meg is rendelik, ha nincs éppen nekik.

Itt látható (a 3.ik) http://www.modell.hu/products.php?cat=jatek&id=TAT-kiegeszitok

Szóval, csak ajánlani tudom, és később bővíthető is.

No, de igazából egy kérdésem lenne: Lesz Budapesten ez a kismama-babaruhabörze. Azt szeretném kérdezni, hogy a kismama újsághoz adnak-e még ingyenes belépőt, vagy csak az előfizetéshez?
Ha lenne valakinek felesleges belépője, amit nem akar felhasználni, én szívesen elfogadnám, mert mi máj. 20-án éppen pesten leszünk, és szétnéznék a börzén.
Persze ez csak akkor érvényes, ha még osztogatják a kismamában.
(régen adtak)

Ápr. 1-én jön valaki a nyíregyi börzére? Én lehet megyek árulni, a kisbicikli még mindig megvan, hiába tettem fel az onlineapro.hu-ra, addig egy ember telefonált, de az se jött el. Hátha érdemes kicipelni a börzére, már nagyon nem akarom kerülgetni.

KépKép
simsi

Sziasztok

ZSUZSI! NUSI!

küldtem mélt a homokozóról és a hintáról.

Tündi.
kispaszuly

Sziasztok!

Tegnap jöttünk haza, ugyan Zolkóék is elolvastam a hsz-kat, de a nagy cigi füstben már nem volt kedvem írni is. Nem akartam magam gázosítani, ahogy ott mondjuk. :)

Tündi!
Jaj, egyáltalán nem voltál tolakodó, én válaszoltam nyersen. Bocsi.

Ági!
Hitelt nem szívesen vennék fel, főleg, hogy megint itthon leszek egy darabig. Ki tudja mi lesz még utána. Azért egy jobból rosszba menni utána, mert nem lesz munkám. Inkább maradok.
Bosszantó, ami a tanácsadáson történt. Legközelebb írd fel, mit akarsz, és tedd a doki elé. :) Mi egy éves korunk óta 2x voltunk. Majd most két évesen megyünk, utána megint hanyagolni fogjuk. Minket ritkán lát a dokinéni, de már messziről szólítja Manót a nevén. Sőt a cicizésre is emlékszik mindig, most csalódott is, hogy nincs több.

Timi!
Anyuék tudnának segíteni, csak utálnak a pancsszóra adni bármit is. Teljes mértékben egyetértek velük. Nekünk az esküvő után, mint két részről megkaptuk a kezdő anyagi lökést, sőt azóta is támogatnak minket. Ami nem jó. Jobban örülnék, ha magunktól jutottunk volna ide. Nem lett volna nehéz, egy-két nyaralás kiiktatva, vagy nem vesszünk, meg amit szemünk, szánk kíván. Na majd egyszer csak a lábunkra állunk. Ezért sem tanultunk meg, eddig spórolni. :)
Örülök, hogy -"csak" allergia gyanús, remélem az is, marad, csak gyanú.

Anita!
Nem is írtad még, mi volt a Gekkóba? Vagy még sem mentettek el?

Simsi!
Már nem adnak ajándék belépőt a kismamához, vagyis az enyémbe sosem volt. Lehet, hogy az előfizetőknek jár csak.
Nyíregyen csak akkor megyek, ha nagyobb helyen lesz a börze, nekem a tömeg a vesztem.

Zsuzsi!
Mondta Mesi, hogy voltatok, sőt azt is, hogy te magyaráztad el neki, mi hol van az, uh képen. :)

Egyelőre még nem megyünk emberek közé. Manó már ok, csak én nem akarok javulni. Mivel, nem eszek semmit, így a betegség a számon jött ki. Végig ment a számon a herpesz. Tegnap már nem bírtam tovább, elmentem a gyogyiba, hogy adjanak rá valamit, mert a látványt sem, de a kellemetlen érzést is unnom már. Egyelőre csak bolt, jó az is társasság, de próbáljuk gyorsan csinálni. :)

Szép napot mindenkinek!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Jolka, Mikor kell menni legközelebb dokihoz? Tudod, engem már a bébike neme izgat? :lol:
... támogatnak minket. Ami nem jó. Jobban örülnék, ha magunktól jutottunk volna ide. Nem lett volna nehéz, egy-két nyaralás kiiktatva, vagy nem vesszünk, meg amit szemünk, szánk kíván. Na majd egyszer csak a lábunkra állunk. Ezért sem tanultunk meg, eddig spórolni. Akár én is leirhattam ezt a pár sort. Sajnos ránk is igaz. Már korábban irtam, h. nekünk val.szleg ezért nem lesz sose nagy házunk. Minden ugyanis nem lehet. De mindenki elött ott a lehetöség, h. döntsön mire költ. Nálunk is azért állandó téma, h. egy nagyobbra cserélni ezt, csak az a baj, h. nagyon szeretünk itt lakni.
Holnap de. mellétek megyünk Zalussal (Népkert u.). Már ma is mentünk volna, ha tényleg összejön rádcsörgök. A szádra meg nem nézek, igérem.

Ildi, Köszi a Thomas-os infot.

Nusi, Tudnám hol vannak a normális, minöségi munkát végzö szakemberek? Mert nem ezen a bolygón, vagyis nekünk még sose volt ilyenhez szerencsénk? Most akkor mi lesz a padlófütéssel? Felszeditek a csempét?

Remélem mindenki élvezi a tavaszt, mert mostanában én is alig ülök a gép elé. Végre hosszú a nap és jó az idö. Ma egész délután a tornapályás játszótéren voltunk. Zalán alig akart hazajönni, a homokozóból kicsalogatni is müvészet volt.
Csilla pár hete irta, h. nekik 5-10-ig lenne jó a tali. Kinek mi lenne jó? Mondjuk megnéztem, ebböl 5,6 és 10 talán a munkanap, vagyis nem Húsvét.

Jó éjt.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tünde!
Vártam a hívásod, de nem volt. Így kihasználtuk az időt és takarítottunk Manóval. Du, már nem jó, mert jön Muti. Holnap de valószínű fent leszünk a tér közelében.
Külalakom javulgat már. :)

http://www.szon.hu/engine.aspx/page/szo ... g/im-kelet
Ezt érdemes elolvasni, sőt este 1/2 7-kor rtl klb-on a hírekben is benne lesz. Ja én itt dolgozom. :) Zsuzsi mit szólsz? Innen mindig csak rossz hírek jönnek.

Dokihoz, majd csak a 16 hetes szuri után megyek, had lássa a friss infókat. :) Jól vagyunk, nincs panasz, áldott jó gyerek a tesó, nem okoz galibát, csak úszkál magának egész nap. :)

Azért gyertek legalább esténkét, a napi élmények beszámolásával.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka! ez tényleg felháborító!! hogy egyesek mit meg nem engednek maguknak?!te ott dolgozol? miért van 16 hetes szuri??? nekem ilyen nem volt..
ha m arad ez a jó idő, akkor kihal a topic! :roll: peti most kelt, úgyhogy megyek... fél 1 től aludt! :wink:

Kép
dora1980

Ja a szuri! Csak a 16.hetes afp lesz, vérvétel. :) Erre gondoltam. :) Ott is szúrnak :wink:
Igen én itt dolgozok. :) De ilyen még nem volt, amikor még voltam. Akkor még férfi volt az igazgató. Szokásos volt, mint bármely más suliban, veszekedés néha, de ezen túl kell lépni, nem tudjuk a szülőket megnevelni. Nem is a mi dolgunk lenne. Ez van, szomorú dolog, hogy a tanárokkal bármit meg lehet tenni. Nekünk csak kötelességünk van, a többieknek, pedig joguk. :)
Jó huzata van Petinek, Manóra sincs gond. Ti merre jártok csavarogni, vagy ilyenkor haza mentek a nagyihoz?

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!!!

Nos, elmúlt a himlő, j.hét kedden allergia vizsgálat, és újra járunk bölcsibe! Élményünk is van bőven! Tegnap reggel nyolcra már vittem a kicsit, hagy reggelizzen ő is a többivel, egészen fél egyig ott is hagytam, de ebéd után haza hoztam! Azt mondják a dadusok, hogy egy kicsit sirdogált, de amint kikerült az udvarra, máris elszállt a rosszkedv. Imád az udvaron bóklászni. Aztán mikor ebéd előtt odaértem, azt mondták ne menjek még be.... Már az ajtóban hallottam hogy sír a gyermekem.... :cry: és nem mehettem be megölelni, megvigasztalni.... annyira szívszaggató volt, de tudtam, hogy ez így jobb. Kell ahhoz, hogy beszokjon, és ne legyen sírás... (még a könnyem is kicsordult, a szívem összeszorult, a gyomrom görcsben...) Aztán csend. Dodo már nem sírt, sőt hallottam, amint jópofiskodik. Megnygodtam. Ebédelt, és mindent megevett. Az étvággyal nincs gond :lol: . Azt szeretem nagyon ebben a bölcsiben, hogy nagyon változatos, és egészséges az étrend. Minden ebéd után kapnak gyümit! Ezt díjazom! Amint eljöttünk tegnap a bölcsiből el is aludt az első 50 méteren! De ami a legjobb volt nagyon örült nekem.
A mai nap már zökkenő mentesebb volt! Ugyan úgy reggel hagytam a bölcsiben, de csak ebéd után mentem érte. amint beléptem meglepett a nagy csend. Csodálkoztam is, mert alig mertem elhinni, hogy az én fiam elaludt egy félig meddig idegen emberrel. És mégis. Olyan édesen aludt azon az apró bölcsis ágyon... tündér volt. A dadus elmondása szerint már ebéd előtt elaludt, viszont 10 perc után fel kellett kelteni, hogy ehessen. Bő másfél órát aludt, és ébredéskor is vidám volt. Ma már sokkal könnyebb volt, mint tegnap. Azt hiszem ezek után már nem lesz különösebb gond vele. Büszke vagyok a gyermekemre. Igazi társasági ember. :D

Bocsi hogy ilyen sokat írtam magunkról.

Jolka: Láttalak tegnap benneteket a férjeddel a Profinál! Remélem lassan felhagy a betegség a veled való harccal! :D

Tünde: Mi is szeretnénk részt venni a talin, és a j.hét kedd jó lenne, mivel nem megyünk bölcsibe az allergia vizsgálat miatt! Majd szóljatok!!! Ti hova mentek majd bölcsibe? Remélem nektek sem lesz különösebb probléma! Nekem anyukám mindig azt mondta, ha a gyerek érzi, hogy nem akarom otthagyni, akkor nem is fog maradni! És igaza volt! Igaz, hogy utána jol kisírom magam, de jobb ez így!

Többiek merre vagytok??? Gondolom ez a gyönyörű idp kicsábít mindenkit!
Szép estét!
És bocs mégegyszer az önzésért! :oops:

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok,

Jolka, Nem mentünk végül (bocsi, h. nem szóltam), mert Zalus csak 1/4 11-kor kelt (még akkor se magától), igy délben tudtunk elindulni, de akkor meg már itt maradtunk játszóterezni, majd gyorsan szereztünk ebédet és igyekeztem 2 körül letenni, mert 5-re fodrászhoz mentem és hogy addig még aludjon is. Amugy a múlt héten már sikerült jól beállnunk a 9 körüli ébredésre, ami jobb volt, mint a 10-es, mert 1-kor már ujra aludt, és nem késön mentünk le délutáni levegözésre, de lehet az óraállitás most megzavarta. Egyébként azért kellett sietnünk a mai nappal, mert Anyósommal megbeszéltük, h. náluk lesz, amig én fodrásznál és még el kellett vinni. Szal kicsi rohanós volt ez a nap is, de Anyósom de. begyüjtötte a Népkert utcán a papirt, ami még hiányzott a MÁK-os támogatáshoz, ugyhogy már nem megyünk holnap se, de hátha összejön a tali.
Reggel igyekszem benézni, ha te már tudod, h. kb. hol és mikor lesztek, akkor ird meg.
Jó éjt.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Mi is megvagyunk. Semmi különös nem történt mostanában, élvezzük a jó időt, sokat vagyunk kint.
Holnap megyünk Bp-re, szombaton jövünk haza. Jó lesz egy kicsit kimozdulni.
Jövő héten lesz játszóterezés? Nekünk kedd kivételével minden nap jó.
A börzére jön valaki?

Tegnapi képek:

Kép

rács mögött :D
Kép

kiabálok apának
Kép

Sziasztok! Szép napot!

Ádimama

Tündi!
Köszi a mélt, nagyon klassz minden, levettük a mintát :wink:

Tünde!
Nem csuklottál tegnap meg ma olyan dél körül? Áldalak minden egyes alkalommal, amikor a főzelékesből hozok kaját :D

Annamari!
Ádám napról napra kisfiúsabb, már nem olyan babás!!! De gyönyörű gyerkőc!! :D

Timi!
Szuper, hogy így haladtok a beszokatással!!! Domi nagyon ügyes fiú!!

Velünk minden rendben, csak el vagyok havazva papírmunkával, besegítek a páromék alapítványába, mert előminősíteni kell a zeneiskolát, amit üzemeltetnek... mennyi baromság kell egy ilyenhez...ááááááááááááááááá :x

Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Zsuzsi! Köszi! :)
Már annyira meg akarom nézni azt a főzelékest, csak sose jutok el odáig. Na majd jövő héten!!
Kitartást a papírmunkához!!

Tündi! Ha nem gond, nekem is el tudnád küldeni a képeket?

Ádimama

Sziasztok!

Timi!
Ügyesek vagytok mind a ketten Domival!!! Gyorsan fog menni nálatok a be szokatás. Amikor nekem is meséltek a kajáról, teljesen meg voltam vele elégedve. Csak sajnos Manó még mindig nem eszik főzeléket, a leves a mindene, ráadásul a bölcsibe csak nagyon ritkán van.

Annamari!
:D nagyon aranyos Ádám a képeken. Vigyázatok magatokra! Szombatig akkor már nem lesezel net közelben.

Tünde!
Tegnap voltunk fent a téren, csak a barátnőmmel, így nem hívtalak. Talán ma is megyünk fel, de tegnap is olyan hisztit vágott ki fent Manó... :evil:
Most van a dac korszak. Állandóan hisztizik, irigy, de neki minden kell...
Ráadásul rendesen megzavarta az átállás. Még mindig alszik, előtte, már 7-1/2 8 között mindig fent volt. Így tolódik a délutáni alvás is.

Zsuzsi!
Tagnap nagy nehezen, csak haza jutottunk. Erre nem találtam a kulcsomat. Benne hagytam a bkocsi tárolóba, egyik szomszéd, pedig felvitte magához. Legalább kiírhatta volna, hogy nála volt. Ráadásul Zolkó egy tanyán bulizott a kollegákkal (csoportértekezlet volt. :)), tehát még haza sem tudott volna jönni. Félóra kolbászolás a házkörül, egyszer csak fentről dobják a kulcsot. :D Már azon voltunk, hogy az utcán kocsiban fog aludni Manó. De szerencsére megúsztuk.

TAli!
Timi, neked másnap nem lenne jó? Elvileg tavaszi szünet lesz, vagy a bölcsibe ilyen nincs? Annamarinak a kedd nem jó.
Mi lenne, ha 4.-5.-e (szerda, csütörtök) között választanánk. Péntek, talán sok mindenkinek nem jó, mert menekülnek hosszú hétvégére. Írjátok már meg kinek mikor jó, és akkor Tudunk Csillának is szólni. Ja és hol? Erdei játszi? Szokásos időben, de akár már d.u -tán is jó, ha szupi lesz az idő. Tünde ez rád vár, Te szoktál friss időjárás hírekkel jönni. :wink:

Mentem, Manó is felkelt közben.

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Felrakom a Tündi képeit!
Kép

Kép

Ezek meg tetszenek nekem:
Kép
Kép
Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Sziasztok!

Annamari!
Nusi felrakta a képeket, így itt is meg tudod nézni.

Nusi!
A férjem is tervbe vette,h bőviteni fogja a hintát mászókával és kisházat akar fenre csinálni, vagy alulra. Csak fa anyagot kéne venni, de most nincs is ideje belekezdeni. Remélem egyszer majd megcsinálja.

Jolka!
Örülök,h meggyógyultál, és remélem,h az AFP eredményed is jó lesz. Te milyen nemű kisbabát szeretnél? vagy inkább fiú párti vagy?
Én mikor terhes lettem a másodikkal, kislányt akartam, egy kicsit barátkozni kellet a gondolattal mikor kiderűlt, hogy fiú, de ma már nem bánom, imádnivaló kis hapsi.Dóra pedig igazi nagylány, hétfő április 2-án lesz 4 éves.

Timi!
Jó hogy vége a himlőnek és újra járhat a kisfiad bölcsibe.
Úgy néz ki mi is várhatjuk a pötyöket. Dóra csoportjában egy kisfiún március 14.én jöttek ki, akkor szerinted mi még elkaphatjuk??Hány nap a lappangás?

Zsuzsi!
Nagyon szivesen nincsmit.

Már régen akartam kérni a segitségeteket, hogyan kell vonalzót ide felrakni. már megcsináltam el is küldték a mélcimemre de nem tudom h tölcsem fel ide.
Ha valakinek van ideje légyszives irja már le valaki. KÖSZI.

További szép napot
Tünde.
kispaszuly

Sziasztok!

Gyors bekukk, napok óta nincs bekapcsolva a gép!
Mi is sétálunk, pakolunk, esünk, pakolunk, esünk..... :lol:
Mikor Tünde írta, mi vár rám, nem hittem el. ááááá az én lányom. Hát persze, megtalálja a kukát, leveszi a fedelét, áll mellette, nézegeti, ha tele van, rámolja,... betettük a szekrénybe a mosogató alá. Dvd, játékok, edények,... kenyérmorzsa reggel délben, este, porszívózás... na mindegy. Arra a következtetésre jutottam, nem baj, nem kell nekem nagytakarítás, takarítok én minden nap! Aztán van, hogy esik nagyokat, ma például elharapta a nyelvét. Egyébként nagyon édes kis angyal, nagyon közreműködő mindenben!!! Bocsi, hogy leírtam.
Lakás téma: "Sajnos" minket kevéssel tudtak támogatni a szülők, 4 évig spóroltunk, de saját lakás. Nekünk csak a gyerekek táboroztatása volt a nyaralás, de az szupi volt! Ja, és még így is kellett hitelt bevállalni.

Tünde! Zalusnak nagyon sok boldog névnapot kívánunk előre is!!! Már hétvégére nem leszek gépközelben.

Jolka! Én is kiváncsi vagyok a kistesó nemére, bár az egészség a legfontosabb!!! Egyébként a szám nekem is tele volt herpesszel, 12. hét körül. Ezt lehet a lányok teszik anyucival? :wink:

Zsuzsi! Mi volt tanácsadáson? Jó lenne összefutni!

Tündi! Nagyon szuper a hinta és a homokozó. Én a babafalván készítettem a vonalzót. Ha kész, csak be kell másolni!

Annamari! Nagyon édes Ádám, mint mindig!!! Mi szombaton megyünk Pestre, ha minden igaz.

Timi! Nagyon ügyes nagyfiad van!!!

ANITA??? Szakdoli? Hol vagytok?

Petra?
Tali nekünk mindegy, meg kérdéses. Szombaton suli :shock: , 2 elővizsgával.

Üdv: Ági
Kép
ágimanó1

Sziasztok!!!

Már 2. napja úgy válok el a gyermekemtől a bölcsiben, hogy sír. De a dadák szerint csak addig, míg el nem megyek. Biztosan így akar büntetni azért mert ott hagyom, hiszen ő szívesebben lenne velem. Egyébként egy angyal. El játsik magának, az udvaron is bóklászik... és ami nagyon meg lepett végig alussza az alvásidőt, 3 órát!! Istenem mintha nem is az én fiam lenne!!! :lol:

Jolka: Dóra jár már bölcsibe? Hogy vagytok? Manó sosem volt egy mimóza gyerkőc, de a dackorszak soán.... hát nem fogsz unatkozni.

Tündi: Nekünk 19 napra jött ki a himlő. Ha érintkezett a gyerkőccel a pöttyök előtti nap akkor tuti a himlő nálatok is!!! Egyébként nálatok valamivel rosszabb a helyzet, mert neked Dóra el is tudja vakarni. Ha kijön a pötty, mindenképpen ajánlom a mentolos hintőport, mert mi nem is ecseteltünk, csak azt használtam és 9 nap alatt túl voltunk rajta. Egy darab pöttye maradt, és kész. majd szólj, hogy mi van!!

Ági: Nagyon ügyi Dóra. Elképzelem amint húzogatja a fiókokat... :lol:

Szép estét mindenkinek!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok,

Mi ma végül Jolkáékkal és Zsuzsiékkal véletelnül taliztunk. Örültem neki.

Tündi, Ezt a sok fajátékot, egy ovoda is megirigyelhetné. Ha egyszer lesz egy házunk, valahogy én is igy képzelem el a kertet, persze, ha a ház nem akkor realizálódik, amikor már egyetemre járnaka kölykök. Az a kistraktor is nagyon vagány. Jövö hétre talán összejön megint egy tali, gyertek el.

Ági, Tudod jóstehetség vagyok :D .... na jó nem, csak néha még nosztalgiázom, h. milyen is volt, amikor Zalus feküdt és slussz ... de hamar rájövök ez igy van rendjén. Ma is szinte egész délután kint voltunk a tornapályán, hát kár, h. nincs rajta kilométeróra, mert igen sokat mutatna, de akkor is azt mondom, h. ez a másféléves kor nekem nagyon bejön. Még nem annyira akartos (csak lesz) és ahogy felfedez mindent, ahogy egyre több dolgot kommunikál velünk lenyügöz. Pedig Zalus még nem beszéli a magyart, de ha már az apjával beszélünk valamiröl, abszolut nem vele kapcsolatos, és ö mégis arra reagál, hát csak nézünk.

Timi, Domi hihetetlen milyen jól szokja a bölcsit, de ez 1 éves korban ált-ban igy szokott lenni. D.Tóth Krisztát olvasgatom a Nök Lapjában, ö is most szoktat, az övék nem ennyire álomstory. MI a Töke utcára megyünk (le). Mivel itt van pont velünk szemben, lehet én ugy szoktaom Zalust, h. csak leküldöm, fentröl meg nézem, h. jó helyre ment-e be, fogja tudni hova menjen, mert állandóan ott lóg a keritésen a babák miatt.

Annamari, jó utat (bár ti már lehet elmentetek). Ádi nagyon cukor.

Jolka, Szép kis pocid van már. Manóval szoktatok a tesóról beszélni? Hiszti, huuuu de nem várom, pedig velejárója a gyereknek, csak reménykedek, h. egy könnyebb változatot fogunk ki. Ti meg reménykedjetek, h. hamar elmúlik.

Zsuzsi, Tomi nagyon szép nagyfiú. Hányszor alszik egy nap? Az e-bay-t majd szóban megbeszéljük. Ne fáradj a leirással.

Talira vonatkozóan, aki szeretne jönni, legalább annyira jelentkezzen, h. neki mikor lenne jó. Idörjárás szerdától vacak lesz a mostani elörejelzések szerint, ugyhogy hétfö v. kedd. Délelött legyen v. délután.

Jó éjt.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!!! :D

Drága Zalán!!! Nagyon boldog névnapot kívánunk Neked!

Ági, köszi a hiányolást, kedves vagy! El vagyok veszve a szakdolival, de épp most fejeztem be a (z egyelőre) végleges változatot. Csak a konzulensem áldását várom a köttetéssel. Még a mellékleteket rendezgetem.
Dóra nagyon édibogár lehet! Ééééés, gondolj bele, csak most jön a java :wink:

Timi, ezer bocsi, még nem tudtam válaszolni. Nem igen fórumozgattam, mert féltem, hogy akkor leragadok. Majd írok, meg majd beszélünk, mert úgyis meg akarjuk kuksizni Domit.

Na, egyébként nem gubóztunk mi be, ellenkezőleg. Botuskámmal nem is lehet, állandóan mehetnéke van.
Jó fej kiskölyök lett belőle, napról-napra változik. Hihetetlen, ahogy már ki tudja fejezni magát, mindent megértet, mit szeretne. Édeske, élvezem nagyon. Csak az evészet ment át picit tortúrává.

Tündi, szupik a kerti játékok. Jöhetnél a talira, és felhomályosíthatnál, hogy s mint csinálta párocskád :wink:

Jolka, örülök , hogy továbbra is jól vagy! Telik az idő,közeleg félidő, háááát, nem semmi. Pocira már én is kíváncsi vagyok.

TALI: Mi is szívesen mennénk, természetesen. Vmelyik nap megyek át Debibe leadni a szakdolit, de ahhoz, még a konzulensnek válaszolnia kell. Szerintem a hétfő tuti nekünk, de a kedd is (max. szerdán viszem). Nekünk a szokásos időpont jó, vagy délután olyan 4 utántól!

Most viszont megyek, mert itt ragadok! :roll:

Jó éjt!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Tünde!
A 4 kép közül csak a két felső van a mi udvarunkon a másik 2-őt csak felrakta Nusi mert Ő olyat szeretne.
az igaz h nekünk is tervbe van a kisház csak mint irtam a férjem nem ér rá megcsinálni.

Anita!
remélem h mi is eljutunk a talira.
A férjem szakmáját tekintve kőmüves, de nagyon sok mindenhez ért amit meg akar csinálni azt biztos h megcsinálja nagy türelemmel kezd bele mindenbe. Sokszor irigylem is a türelméért. A házunkat is Ő építette, szépen letérkövezte az udvart, mikor épitkeztünk a csempézést is Ő csinálta. Felsorolni is sok lenne.
Na de ne gondoljátok h Mek-mester módjára dolgozik.Na jó nem futtatom tovább életem párját.

Ági!
Én is babafalvás vonalzót csináltam de nekem mégse akar összejöni.

Timi!
Azt nem tudom h egymáshoz értek e a gyerekek de mivel egy csoportba járnak szerintem biztos. De akár hogy is számolom még benne vagyunk, de amitől tartok a kicsi is biztos elkapja, ja és még én sem volta bhimlős.

szép napot mindenkinek
Tündi.
kispaszuly

Sziasztok!

ZALÁNNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Tündi.
kispaszuly

Sziasztok!

Csak egy percre!

Zalán! Isten éltessen neved napján!!!

Tündi:
Szerintem az is elég volt, hogy egy zárt térben vannak. Valszeg a kicsi Dórátol fogja megkapni, de én sokkal jobban örülök, hogy Dodo már most átesett rajta. Még most nem annyira kockázatos, ill. nagyon jól viselte! Nálad már veszélyesebb, de nem halálos :P :P . Azt hallottam egy doki ismerősünktől, hogy a kismamákra is csak a rubeola (rózsahimlő) ami veszélyes!!

Anita: Várunk titeket nagy szeretettel. Jó lenne dumcsizni!!!
:lol:
Pussz
Szép napot mindenkinek. kihasználom, hogy Dodo bölcsiben, és takarítok ezerrel!!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Boldog névnapot Zalánnak!

Tündi!
A vonalzót a következőképpen tudod felrakni. Amikor belépsz a profilban (legördülő menü) az aláíráshoz kell bemásolni az ehhez hasonló linket kapcsos zárójelben ([]):
url=http://babafalva.hu
[img]http://babafalva.hu/tickers/72t.png
[/img]
végén [/url]
Mindezt egy sorba (csak ha úgy rakom, akkor beilleszti a vonalzót)
Én is szenvedtem vele az elején!!!
De menni fog! :)
Képet egyébként különböző képnézegető programokkal tudsz kicsinyí teni. Én most a FastStone Im age Viewer-t használom. Innen letölthető: http://www.faststone.org
Nagyon jó. A batch convert-tel lehet átnevezni, átméretezni.

Életem párja csak holnap jön, holnap délelőtt lesz a konyhabútor megbeszélése. Lehet, hogy mi is elmegyünk, ha Apukám elvisz. A falak színeit még nem láttam. Kíváncsi vagyok nagyon.

További szép napot!
Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Sziasztok!

Reggel volt egy hosszabb hsz-om, de hibát írt már megint a babanet. :( U:U mint tegnap délután. :evil:

Most már nagyon fáradt vagyok, bocsi.

De Zalánt nem akartam mára kihagyni.

Zalán nagyon sok boldog névnapot kívánunk neked!!!

Jó éjt mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Nagyon szépen köszönjük ezt a sok köszöntést. Jólesett, h. ennyien gondoltatok ránk.
Szerintem volt már szebb névnapja a gyermekemnek, ugyanis épp a 2. névnapján sikerült életében elöször belázasodni. Röviden annyi, h. tegnap egész nap, este lefekvéskor kutyabaja se volt. Aztán én szokásomhoz hiven, mint minden éjszaka mielött lefeküdnék ellenörzöm a homlokát és most egy kicsit gyanus volt, ugyhogy elkezdtem tovább tapogatni a sötétben a kezét, lábát. Erre ö felkelt és akkor meg már gondoltam megmérem a höjét (pedig nem éreztem kiugróan melegnek, ha nem kel fel biztos nem mérem), na ekkor 38,8 volt, de ö meg ki tudja meddig aludt volna? Délelött még volt höemelkede, de estére hál'istennek semmi. Remélem már nem is lesz. Szerintem ezennel mi a jövö heti taliról le is iratkozunk, nehogy Húsvét közeledtével bárkinek tölünk legyen bármi baja.
Amugy ha én nem hallanék, olvasnék olyan eseteket, amikor anyuka arról számol be, h. 39-40 fokos lázzal is nyugodtan aludt a gyermek, amit csak véletlenül vettek észre, magamtól nem is hinném, h. ilyen van, ezért is vezettem be én is az éjszakai homlokellenörzést, ami mondjuk nekem nem esik nehezemre, mert 1 elött ritkán fekszem le, de most sajnos tapasztaltam, h. van ilyen. Amugy délelött még kicsit nyomott volt Zalus, de alvás után már pörgött. Látszatra semmi baja, köhög, de az orra nem folyik. Remélem hamar túlesünk rajta. Ja nem irtam a lényeget hörghurutja van, asszem.

Tündi, tényleg Nusi oda is irta de én totál csak a képeket néztem. Gondolkoztam is, h. mekkora hatalmas kertetek lehet.

JOlka, Én ilyenkor szoktam felrobbani és napokra elmegy a kedvem az irástól.

Jó éjt. Tünde

KépKép
tuzal

HELLÓ LÁNYOK!!!!

ELŐSZÖR IS ZALÁNNAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK MI IS, ÍGY A NAP VÉGÉN!!!

Ugye milyen régen jártam errefelé?? Mostmár jövök, legalábbis remélem.

Nagyon elvoltam havazva, Jankának sulit néztünk ami nem volt egyszerű, januártól ezzel voltam elfoglalva. Végül remélem jól döntöttünk.

Balucica pedig már nagyfiú, 8 hónapos volt. EGyre többet alakít, csak egy nagy problémám van, hogy NEM AKAR ALUDNI NAPKÖZBEN!!!! Persze éjszaka alszik, este 8-kor leteszem, reggel 6.30-7.00 között ébred. De azért olyan jó lenne, ha egy kicsit aludna nappal is. Nem is tudom miért vagyok ezen annyira fennakadva, Janka sem volt soha egy jóalvó gyerkőc. Hát ez van, ilyen kevés az alvásigényük.

Próbálom majd visszaolvasni, hogy kivel mi történt és mi van veletek. Majd idővel visszakapcsolódok, próbálom többször jönni.

Kép

Kép
jurem

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?