Sziasztok!
Nusi!
Köszi, hogy tettél fel nekünk képeket. Pedig a nagy rohangálásba és intézkedésbe biztos nagyon fáradt lehettél már.
Jaj, de jó nektek, milyen nagy fürdőtök lesz.
Nekem is az volt az első gondolatom, mint Tündének, sokkal nagyobbnak látszik Gergő a képeken? Jobban vannak már a gyerekek, ugyan aki ilyen vigyori, nem lehet nagy gond.
Timi!
Nálatok mi a helyzet. Tegnap ki mentettek levegőzni? Biztos nem vigasztal, lehet, hogy Domi most minden betegségen túl lesz, ovis, kisiskolás korában, pedig nem lesz semmi baja.
Tünde!
Nagyon tetszik a kiscipő, szandál, amit felraktál. Miért nem tud a Siesta kisfiuknak is ilyen jó cipőket csinálni?
Távhő, mi múltévben 36eft fizetünk pluszba. Az idén 10-et kaptunk vissza. Én kértem a támogatást, még decemberben. Így 32 helyet, "csak" 22 kell fizetnünk. Azért most már jobban oda figyelünk, ilyen enyhe időben könnyebb is. Nálunk a konyhába már évek óta nincs fűtés, le van csavarva, de nem is hiányzik, Fürdőben csak alapjárat, a többi helységben pedig, ha nem vagyunk itthon lehúzva. Még sincs hideg. Fűtenek a szomszédok. Viszont, ha szigetelve lennénk, legényesen kevesebbet kellene fizetnünk. Nézd meg, jövőre sokat fogtok visszakapni.
Zolkóra megint rájött a költözhetnék.
Ok, de miből? Kapunk most Anyóséktól pénzt, és elvárnák, hogy anyuék is ennyivel szálljanak be.
Azért ez, nem így működik. Nekem még van egy öcsém, most végez, még nem tudjuk mit lép. Előbb neki jár a szülői támogatás. Én már megkaptam a részem. De ezt, akár hogy is magyarázom, nem akarják megérteni. Én saját erőből akarok lépni, majd, ha újra dolgozok. Bizonytalanba én nem megyek. Mind1 Apa még álomvilágba él, azt hiszi, pár milla különbözettel tud venni egy nagyobb új lakást. Na jó plusz a szoc.pol. Mindenestre megengedtem, hogy újra nézelődjön, de én nem megyek betondzsungelbe, és a város szélére. Jaj bocsi, most nagyon panaszkodtam.
Ez a Boti! Tiszta vagány szerkója van. Akár hányszor találkozunk, mindig más új csoda van rajta. Na és ez a szín összeállítás. Ügyes anyukája van!
Hát, tényleg sokat nőtettek egy év alatt.
Mi már lassan meggyógyulunk. Egy napja szelel az orrom, de már a második 100-as zsepit nyitottam. Manó, ő már jól van, de még kapja a gyogyit, hétfőig. Anti most fogyott el. Így marad a calciumusc, fenistil és a köhögéscsillapító.
3. reggel Manó normál reggeli helyet tyaptya levest követel. Tegnap és ma volt is. De tegnap előtt nem. Így akkor kivételesen ő is fent volt már 6 órakor. Addig üvöltött, míg gyorsan meg nem csináltam neki egy kis delikát levest.
ESő mentes napot mindenkinek! Eddig nem úgy néz ki.
Sziasztok