Hao!
Azota sem sikerült bepotolnom a lemaradasomat....
Kinga, mi ujsag Veled? Remélem javulnak a dolgok nalad és hamar rendbejössz. Egy ideje fel akarlak hivni, de mindig hülye idöben jut eszembe.
Timi, ezek aztan a nagy tervek!! Ha Pestre költöztök jobban jartok anyagilag? A hazra van mar érdeklödö?
A tali képek nagyon jok lettek, Robikat rég nem lattam, nagyon aranyos kisficko lett. Mar ö is abszolut kisfiu, meg kell zabalni!
Imi is rengeteget valtozott szerintem, mostmar ö sem annyira baba, "komolyodik", édi!
Volt 2 ismeretlen arc a képeken, én hülyültem meg vagy ez normalis?
Lilla, remélem hamar tul lesztek a fog mizérian...
En is nagyon szivesen talalkoznék azokkal a lanyokkal, akikkel 1 szobaba kerültem a klinikan, de sajna valamiért nem volt telefonszam csere, pedig jo kis banda voltunk, igy alakult, mindegy! Mindenki tulsagosan örült, hogy végre leléphet.
Agi, ovival hogy alltok, talaltal helyet? Ugy rémlik a multkor azt irtad, h nem egyszerü azoknak a mamaknak, akik otthon vannak. A doki nem ad papirt, h vegyék fel Danit AZONNAL??
Olvasas: én is olvasassal alszom el, de miota megszületett Vince atlagban egy oldalt sikerül elolvasnom naponta (néha rajövök, hogy ötödszörre olvasom el ugyanazt, utaaalom). Szoval a tempoval van gondom.
Babyborn, szia! A szülöszobak nemrég lettek felujitva, egyagyasak, nagyon szépek, modernek, van külön fürdöszoba zuhanyzoval, wc-vel. Az agy allithato. Mindegyik szobabol ki lehet menni egy vajudo folyosora, ott lehet fel-ala sétalni, ha az jol esik.
Szoval csili-vili. A gyermekagyas osztaly az mas piskota, no csili-vili
5 agyas szobak, de mostmar van minden szobaban külön wc és zuhanyzo (lehet, hogy egyben nincs, nem tom). Most ennyi jutott eszembe. Kérdezz nyugodtan. Hany hetes a babad?
Ha teheted menj el szülöszoba latogatasra! A felkészitö tanfolyam keretében szerveznek ilyet (a telefonszamot sajna nem tudom). Vagy, ha van szülésznöd ö megmutat mindent allitolag (nekem nem volt).
Ma beszéltem Jutkaval (aki nem kapta meg a mailt a talirol
) és szegény Bence streptococcus (?) bacit (?) kapott el, 3 napig korhazban volt nagyon magas lazzal, rendesen aggodtak érte a dokik, hogy Jutkaékrol ne is beszéljek
. Szerencsére mar otthon vannak... Olyan brutalisak ezek a gyermekkori betegségek
3 napos csempe marathont nyomtunk le és ma VéGRE meglett az összes az uj hazba, éljen!
Ha valakinek kell info csempe ügyben szoljon, voltam vagy 15 üzletben, kicsit maximalista vagyok....
Amugy jol vagyunk, Vincének mar vannak kedvenc ruhai, ujabban az AUTO a sztar szo, mindenre felmaszik igy sikerült tegnap leesnie a biciklije tetejéröl (mert hüje anyja nem figyelt), homlok pont épitökockara esett, szép 90 fokos minta van rajta
Es véééééééééééééégre megvan a -2 kilo, tadam!
. Még jo, hogy hétvégen lemegyek anyukamékhoz, biztos visszaszerzem mindkettöt.
Jo éjt!